duminică, 16 septembrie 2018

EMIL CONSTANTINESCU VA REVENI IN POLITICĂ !



    Imagini pentru EMIL CONSTANTINESCU.

                   Emil Constantinescu a fost președintele României între anii 1996-2000.

              16 Septembrie 2018,ora 6,11 dimineata !


                               
                                 Dragii mei,
Astazi dimineata am primit un MESAJ imbucurator pentru fostul PRESEDINTE al ROMANIEI ,EMIL CONSTANTINESCU.
Iata ce spunea un glas:

                       " Ia ,ia ,ia !Rămâne la conducere !

                  
    Succesul lui EMIL CONSTANTINESCU!"  
După care,glasul nu mai spune nimic.
Iata dragilor ca după o pauza de ceva ani, domnul fost Presedinte Emil Constantinescu va reveni in politica,si nu oricumci in functie de conducere.
Unde anume si cand,vom afla pe parcursul timpului impreuna.
                                     Cu dragoste,Maria.
P.S.

Dumnez GĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                  Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

36 de comentarii:

  1. Acest om nu a facut absolut nimic pentru țara si popor. Aceiași nepricepuți se învârtesc la conducere nu ma mir ca ajungem la vremurile lui Deja😢

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel declarat invins de....?

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu vam mai spus de anul trecut ca toata lumea sa aiba valiza facuta cu haine bani si acte care vor sa apuce sa plece insinte de a veni urgia peste noi doamne dumnezeule si maicuta domnului aparane ocrotestene pazestene amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19.21 Asta se si doreste , alte 20 de milioane sa lase tara . Problema va fi cine le va mai plati pensiile speciale pensionatilor de 40 de ani ?????

      Ștergere
    2. aia care vin : evreii !!!

      Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dna Maria anonimul de la 19:21 are un comentariu lamentabil,idiot .....si dvs il publicati DE DOUA ORI ????

      Ștergere
  5. Fatarnicul perfect. Pai nu cred ca o sa fie membru PSD.

    RăspundețiȘtergere
  6. Asta ne mai trebuia ! Sincer cred că Emil Constantinescu mai bine își vede de treabă să-și mănânce liniștit pensia de fost președinte pe care nu o merită ca și ceilalți de altfel și să lase România în pace că și așa suntem oropsiti. Un exemplu din epoca lui este paraditul ăla de Ciorbea care încă parazitează statul și mulge bani de pomană.

    RăspundețiȘtergere
  7. Macar nu e penal, macar nu e un corupt , amintiti-va ca a plecat cu capul sus spunand ca nu poate lupta cu coruptia.

    Emil Constantinescu nu deţine case sau terenuri, în România sau în străinătate. A primit moştenire de la părinţii săi o casă ţărănească din paiantă, cu trei cămăruţe, construită în 1936, împreună cu grădina şi livada, în satul Brădet din judeţul Argeş, în indiviziune cu sora şi fratele său.

    Emil Constantinescu locuieşte, din 2001, într-o casă pusă la dispoziţie de RAAPPS, atribuită ca reşedinţă în conformitate cu Legea nr. 406/2001 privind acordarea unor drepturi persoanelor care au avut calitatea de șef al statului român, unde locuiesc şi fiul şi nepotul său. Pentru această locuinţă, care a fost preluată fără nicio piesă de mobilier, preşedintele Constantinescu nu a beneficiat decât de scutirea de chirie şi plăteşte lunar întreţinerea şi toate utilităţile .
    Emil Constantinescu nu a avut alte venituri decât salariul, pensia şi indemnizaţia primite de la stat. A desfăşurat exclusiv activităţi de învăţământ şi cercetare ştiinţifică, nu a desfăşurat niciodată activităţi comerciale sau cu caracter privat, nu a deţinut acţiuni şi nu a făcut parte din consilii de administraţie ale unor companii cu capital de stat sau privat. În prezent este preşedintele Consiliului Ştiinţific al Institutului de Studii Avansate pentru Cultura şi Civilizaţia Levantului, funcţie care nu este remunerată.

    În ziua funeraliilor Regelui Mihai, președintele Emil Constantinescu a făcut o mărturisire la TVR 1.

    HOMESTIRIPOLITICASTIRILE ZILEIECONOMIESANATATEMONDENVREMEASPORTBUCURESTI CENTENARCULTURAVOTCATEGORII IN POLITICA
    CULISEGUVERNPARLAMENTPARTIDE POLITICEPERSONALITATI POLITICESONDAJE



    Înmormântare Rege Mihai. Emil Constantinescu: Trebuie să fac o mărturisire-VIDEO Scutaru Cristina / 16 dec 2017 / 10:14 Salveaza PDF Comentarii

    Descriere foto:
    În ziua funeraliilor Regelui Mihai, președintele Emil Constantinescu a făcut o mărturisire la TVR 1.


    "Trebuie să fac o mărturisire. În cei patru ani ai mandatului meu și după aceea, am avut ocazia să îi întâlnesc pe toți membrii Familiei Regale din Europa și din întreaga lume, inclusiv din Iordania, dar acest lucru a fost posibil și, prin mine, cred că România a câștigat, datorită Regelui Mihai. Pentru că atunci când și-a reprimit cetățenia, imediat porțile acestea s-au deschis pentru țara noastră. Și mai ales atunci când Regele Mihai a acceptat să viziteze Casele Regale din Europa, o misiune importantă - sprijinirea integrării României în NATO și UE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Revolutia din 89 l-a prins secretar de partid pe Universitatea Bucuresti.Era si profesor universitar intr-o vreme in care nu promovai decat daca murea superiorul tau si daca aveai pile de partid. Doctoratul era imposibil, doar daca, din nou, partidul si secu iti dadea aprobarea.Nu s-a remarcat prin vreo stralucire stiintifica. El avea de toate in 89. Oare de ce? Ca "presedinte" a instituit la ordin SUA embargo-ul fata de Serbia, de a inflorit comertul cu petrol la granita. A fost amestecat, nu se stie cat, cum, daca, in Tigareta 1 si 2. Asociatia de caritate a nevestei sale a provocat si ea valuri. La fel se pare, baiatul. Amestecat in scandal de amor cu Rona Hartner, o fi, nu o fi...Pe rege l-a descoperit tarziu de tot, probabil si-a adus aminte ca PNTCD-ul pe care l-a ingropat, era regalist. Or mai fi si altele. In rest...sarac si cinstit...

      Ștergere
    2. A fost si perioada frumoasa cand a fost si vecin si mentorul lui Ponta. Au o retatie stransa-frumoasa.

      Ștergere
    3. 22.46 Asa este,traiasca Vadim, sus,in ceruri!

      Ștergere
  8. Probabil , tot ca marioneta.....

    RăspundețiȘtergere
  9. A fost la putere si nu a facut chiar nimic. Lasati nostalgiile si prostiile, nu ajuta la evolutie. Trebuie sa deschidem ochii si sa invatam din greseli.

    RăspundețiȘtergere
  10. Regele Mihai putea sa fie un erou, simbol național dar din pacate ne-a vandut atunci când a plecat in Elvetia cu trenul încărcat... deci nici macar asta nu a făcut bine Emil Constantinescu. Emi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu inteleg, 21:01. Deci tu esti persoana care a asistat la exilarea Regelui Mihai I al Romaniei! Tu esti raspandacul de serviciu cu "trenul incarcat"... Te pomenesti ca tot tu esti cel care a urcat "bogatia in tren". Tu stii numarul bagajelor, muuuult mai bine ca cei care l-au primit pe Rege.
      Sa iti fie rusine vierme ce esti! Nu meriti, ma, sa pronunti numele Regelui Mihai I al Romaniei!

      Ștergere
  11. Doamna Maria la noi totul este posibil
    Ne invartim precum ciinele dupa coada.
    Nu am nimic cu nimeni dar nu stiu ce sa mai cred de politicienii nostri din ziua de azi. Cu drag doamna Maria si multa sanatate la toata lumea

    RăspundețiȘtergere
  12. Sa stea numai acolo unde este,tapul ,asa i se spunea pe acelea vremuri!!Daca n-o facut atunci ce trebuia,acuma nu va putea face nici atit!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Daca PSD-ul n-are un alt candidat mai bun !!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Hartile cu resursele taríí,inclusív . Rosía. Montana,unde le-a dat,auzi sarac cu pensie de 0 mie euro si cínstit,n-o mancat usturoi,nicí gusa nu-í miroase.. Saracutul de el no avut ceí face la coruptie ca o tinúto-n brate...

    RăspundețiȘtergere
  15. Acum ce mai preda,neocomunismul u e ?Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  16. Comisia de politica externa a Senatului a votat la propunerea lui Tariceanu, o scrisoare catre Ministerul de Externe prin care Maior e rechemat de la postul sau de ambasador in SUA.

    RăspundețiȘtergere
  17. Constantinescu era un om conciliant si nu conflictual ca ceilalti doi presedinti de dupa el,probabil asta e cheia pentru care se va ridica din nou.

    RăspundețiȘtergere
  18. 12,21 Fina gluma-aluzie Ilie

    RăspundețiȘtergere
  19. Duhul asta , glasul, vocea ,are mai multe in comun cu politica....

    RăspundețiȘtergere
  20. Summitul celor trei Mari afectat de ''gafele'' intentionate de ''organizare'' generate de lupta de orgolii ale institutiilor noastre care au facut 'ratarea' intilnirii Junkers-Dancila,si nu numai.

    RăspundețiȘtergere
  21. La Summitul economic al celor trei Mari,ROMANIA e SABOTATA din interior prin neinvitarea premierului Romaniei.
    ''Probabil'' mai mult ca sigur ca la fel se va intimpla si cind de la 1 Ianuarie Romania va prelua presedentia U E prin mutarea atunci a Summitului din CAPITALA ROMANIEI in SIBIU?????.

    RăspundețiȘtergere
  22. Victor Negrescu este numele presupusului viitorului Prim ministru al Romaniei mentionat aseara de Banciu pe B1 TV.Se ''coace'' probabil in laboratorul de la Cotroceni care face politica' cu emotii,asa ca bucuresteni evitati discotecile...ca sa nu patiti ca cei de la Colectiv ca si atunci premierul Ciolos a fost anuntat cu 8 zile mai inainte de Rares Bogdan la alt post TV.

    RăspundețiȘtergere
  23. Ma copii,la noi íi vorba aia ca mutu manca untu,ma. Pai ce traznitu sa mai caute ín politica decat sa faca íar pe tapu bun ín turma de mioare? Ce rost are? Berbecul de base si-o trait bine,..panda viorel s-o jucat cu noi,iohan o ajuns bine cu scaunele sasesti asteptand ínscaunarea cu nemtii si ungurîi pe . Ardeal,ce presuri de presedinti mai asteptam? Ma,toti o avut vana ín ei pentru ei si fufele lor ,nu pentru tara! Cum traznitu de nuavem de unde alege,ca toti sa schimba cum ís cameleonii. Numa adevarati patrioti nu ís. Ma,io nu mai íntaleg fara un lucru,anume sa mergem la vot pentru familia stramoseasca si. Dumnezau cu mila. Marioara,decat s-o bagi cu excrocií,mai bine bag-o cu mergeti la vot pentru familie,ca numa maine nú-i poimaíne. Multúmesc...

    RăspundețiȘtergere
  24. Ma copii,asta cu participarea la vot,íi mai groasa decat morcoiu cat sfecla,fara gluma! Vor suferi urmasî nostri pentru delasarea noastra! Cand va fi data lege pentru legaturi ín afara firii,ísi ia. Dumnezau mana de pe noi! Nu o sa mai existam ca stat suveran si indivizibil!Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  25. Savaliuc acum pe TV;''La Colectiv sa folosit napalm cu care sa imbibat buretele din tavan''

    RăspundețiȘtergere
  26. si pactul de la COZIA cu minerii ce-a insemnat! dupa actele de barbarie cu acordul lui ILIESCU

    RăspundețiȘtergere
  27. 23,41 Minerii in 1999 au venit instigati de Romania Mare sa dea lovitura de stat,atunci a cazut ministrul Dejeu iar minerii au fost opriti de inlocuitorul lui la Costesti iar Constantinescu a fost suficient de inteligent sa discute si sa faca renumitul Pact de la Cozia,dar fara a incalca legea care apoi la judecat pe Cosma tradat ulterior de Iliescu pe care-l uraste acum.

    RăspundețiȘtergere