luni, 24 septembrie 2018

MARIA GHIORGHIU ESTE VIE PE PLANETA......!


Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..

                      23 Septembrie 2018,ora 6,11 dimineata !

                                         Dragii mei,

În aceasta dimineata,ma trezeste un glas care vorbeste despre mine.
Dar mai intai, auzeam un alt glas care intreba asa.

                     "Şi-a pierdut cumpătul?

Aici ,era vorba de o alta persoana, si imediat acelasi glas intreaba:
Citez:
                Tot Maria Ghiorghiu o sa scrie despre Planeta?
 Iar un alt glas,, îi raspunde cu fermitate:

                Da ! Maria Ghiorghiu este vie pe Planeta, si e pe Planetul real !"
Dragii mei, inchipuiti-va ce am simtit in aceste clipe când am auzit ca se vorbeste despre mine, si mai ales, ca o sa primesc noi sarcini placute sufletului meu. Voi scrie si despre PLANETA!
Care PLANETA ? Nici eu nu stiu! Cred ca despre PLANETA PAMANT pe care traim,sau,poate de NIBIRU ,etc etc.
Apoi cuvantul : Planetul real ! Oare ce vrea sa spuna? Nu este PLANETA ci PLANETUL.
Faptul că sunt "vie pe Planeta" ,cred eu ,ca se refera la Sufletul meu care este treaz zi si noapte ca sa poata receptiona MESAJELE DIVINE. 
Sunt mai bine de 20 de ani ,de cand dorm cu caietelul sub perna si cu pixul in el.
Sunt mai bine de 20 de ani ,de cand dorm cu SFANTA BIBLIA stransa la pieptul meu, alaturi de CRUCEA MANTUITORULUI HRISTOS.
Si acest minunat lucru imi doresc ca sa fac cate zile voi avea de trait. Sa slujesc LUI DUMNEZEU TATAL, LUI DUMNEZEU FIUL ,SFANTULUI DUH si MAICII LUI DUMNEZEU, după care,tuturor Semenilor nostri ,impartăsindu-le toate MESAJELE DIVINE,pentru ca si ei sa guste din IZVORUL NESECAT AL IUBIRII DIVINE si astfel, sa nu mai poata sta departe de DUMNEZEU.
Legamant am facut DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS,spunandu-I ca, voi face Voia Sa in fiecare clipă a vietii mele.
Pentru mine fratilor, cuvantul VIAŢĂ,inseamna ca eu sa implinesc PORUNCILE DOMNULUI, sa slujesc DOMNULUI scriind toate cate-mi graieste si -mi arata, apoi ,sa le fac cunoscute Semenilor.
Cuvantul VIATA,mai inseamna pentru sufletul meu, Iubirea ce o port MAICII LUI DUMNEZEU si Caruia ma inchin cu inima ,cu sufletul cu intreaga-mi fiinta.
Cu iubire si cu dragoste infinita le voi primi pe toate,daca aceasta inseamna sa-I slujesc LUI DUMNEZEU si APROAPELUI meu.
                                   Cu dragoste,Maria.

          P.S.


Dumnez GĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                  Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://1.bp.blogspot.com/-hygcXuHRA-w/V7oIhxgiXoI/AAAAAAAAAEQ/J-58X6g3fskjoLAy8-aH65tX4fJIVgyOgCLcB/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:




                  
              


43 de comentarii:

  1. Aveti culoarea verde la semafor, adica permisiunea sa mergeti mai departe cu misiunea primita.
    Acum cu Planetul real, poate fi o conexiune cu X planeta urmand sa primiti mesaje de la ei sau despre ei. (Anumite surse sustin ca aceasta planeta X ar fi populata)
    Doamne Ajuta sa fie bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc frumos pentru explicatie !
      Asa voi face! Intotadeauna-mi spun ca,daca dorm nu ramâne nimic in urma mea pentru Semeni; daca stau cu grija ca sa ma pot trezi cand aud GLASURILE,atunci stiu ca am pentru ce sa traiesc ! DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    2. Iubire si dragoste infinita,empatie si ...nesomn razbat din fiecare cuvant scris si,cred,si rostit de dv,doamna Maria! De-am reusi sa ne primenim sufletul si noi,poate ca Domnul ar mai tolera existenta noastra mizera,dar ne straduim din rasputeri sa-ntindem cursa perfecta,aproapelui nostru,fara sa realizam ca e pentru noi insine(insene)! Fie ca Domnul s-asculte ruga sufletelor curate,in numele tuturor fiilor Lui! Doina

      Ștergere
  2. In urma cresterii frecventei nu toata lumea se va adapta la noua frecventa a planetei.
    "Cei blanzi vor mosteni pamantul"

    Deci probabil dvs ati primit confirmarea ca mergeti mai departe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa parerea mea,mesajul e cnfirmarea ca sunteti pe drumul bun si sa vă întărească să mergeti mai departe

      Ștergere
  3. Credinta ta e foarte puternica si vie!

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate ca ai fost deja clonata pe planeta creatorilor

    RăspundețiȘtergere
  5. Sau ca doamna Maria o sa scrie mai multe despre planeta Pamint care este intr-o faza de tranzitie majora din cauza incalzirii globale.
    Aseara generalul Strainu spunea ca in doua zeci de ani calota polara de nord se va topi vara complet vara.
    Mai spunea ca la Polul Sud e un lucru curios fiindca calota de gheata se topeste 90 de grade in estul si vestul meridianului zero si se depune in restul meridianelor Antarticii. cea ce dupa mine marcheaza inceputul deplasarii axei polilor geografici care daca continua in acest fel ar putea apropia polul Nord geografic de zona de nord a Europei cea ce pentru noi nu va fi bine deloc.
    Tot ieri la alt canal TV se vorbea de un vulcan din Filipine care intr-o luna a erupt de peste 40 de ori.
    Intre aceste evenimente este o legatura directa si vor duce la schimbarea imprevizibila a climei -craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunteți o femeie aleasă de bunul Dumnezeu,rugati-va și pentru sufletul meu pacatop

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna Maria,este:slujitorul Domnului,sotie,mama,bunica,si om al societatii,sa raspunda la sute de mesaje.Eu stiu ca are o misiune foarte grea pe pamant,in cer este rasplata ei.Suferinta ei este foarte mare,atat trupeste cat si sufleteste.Este foarte urat din partea noastra a Romanilor,ca nu o pretuim,si sa-i multumim,ca este in tara la noi,si incearca sa ne aduca pe toti cu picioarele pe pamant,sa-l urmam pe Dumnezeu,ca Sfanta Biblie,este spre sfarsit.Eu ma rog la Sfanta Treime,sa-i daruiasca sanatate si putere sa trezeasca acest popor la credinta,si fapte bune.

    RăspundețiȘtergere
  8. Extraterestrii rapesc oamenii o singura data, le extrag ADN-ul, scaneaza creierul si creeaza o clona pe care o studiaza in laborator, in diverse scopuri(mai ales medical, ei vor sa ne ajute). Asta nu inseamna ca clona e diferita de original, nu are suflet nici clona, nici originalul.

    RăspundețiȘtergere
  9. Dar si pozitia finala a polilor geografici dupa perioada de tranzitie este incerta intrucit cresterea nivelului oceanic care va da pozitia stabilizata finala a polilor va fi pe o perioada destul de lunga peste 100 de ani si va fi puternic influentata de eruptiile vulcanice aleatorii in crestere din cauza aceluiasi fenomen complex.
    In aceasta perioada lunga de trecere-tranzitie cei doi poli vor avea miscari dezordonate asemenea unui titirez,din aceaste cauze pozitia finala a polilor va fi foarte ,foarte incerta,la fel ca si schimbarile climatice.
    Doar o inteligenta mult superioara omului ar putea sa ii dezvaluie doamnei Maria aceasta pozitie finala a polilor geografici si probabil care ar avea si capacitatea de a infuenta aceste evenimente.
    Dupa parerea mea mizez pe o pozitie opusa a cea ce se contureaza astazi si am aratat-o mai sus la 08,49 si as indrazni sa mizez si sa spun ca pozitia viitoare stabilizata a polului Nord geografic va fi in zona Peninsulei rusesti Camciatka,cea ce ar fi cel mai bine pentru toata Europa inclusiv Romania.
    Dar datorita emisferei nordice care are cea mai marita zona de uscat si populatie,orice stabilizare finala a polului nord geografic in alta zona decit cea actuala va afecta major si grav omenirea din zona emisferei actuale de Nord a Pamintului.
    Mi mult ca sigur ca actualii paminteni nu vom mai trai atunci pe Pamint ca sa vedem in ce punct geografic al Pamintului se va face stabilizarea finala dupa tranzitia a polilor geografici terestri si nici fizionomia geografica a noilor continente cu suprafata de uscat si noilor insule care vor aparea si celor care se vor scufunda.
    Precum si doamnei Maria i sa aratat o viziune cu Pamintul- o planeta a apelor de nerecunoscut incomparabila cu cea cunoscuta actuala-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule Craciun,nu exista Dumnezeu care sa controleze pozitia Pamintului si clima,ca sa fie bine la copiii lui?

      Ștergere
    2. Polii se vor roti oblic lateral dreapta,astfel încăt,polul nord va fi în India de azi,iar Romania va fi fata de noul ecuator,în poziția în care este Israelul acum,iar Bucureștiul va fi exact în poziția Ierusalimului de azi.Adică va avea aceleași coordonate geografice ca și Ierusalimul,dar față de noul ecuator.Astfel trebuie înțeleasă proorocirea cu Romania,Bucuresti=Noul Ierusalim.Fiind în această nouă pozitie specială,va primi încărcătura energetică specifică acestei poziții speciale,care va fi un fel de centru de echilibru al globului.Energiile noi vibrationale vor fi speciale și vor face posibilă coborărea lui Iisus pe pământ("în materie"),dar înconjurat de energii divine,astfel că,va fi în materie printre oameni,dar de fapt va fi izolat de Aura Sa Divină.Acest vortex e necesar pt a proteja oamenii de imensa vibratie și energie divină,care este atât de intensă încăt oamenii obișnuiți,cu vibrațiile lor joase"păcatoase"s-ar evapora pur și simplu.Numai cei puri pot rezista acestei vibrații divine înalte.De exemplu,numai Moise-pur energetic și cu vibrații personale înalte-a putut vorbi prin rugul de foc special de pe munte,cu Dumnezeu.Restul poporului nu putea.De aceea e nevoie să ne purificăm,să ne rugăm,să ne"îmbunăm"și să ne închinăm lui Iisus:pt.a ne crește vibrația interioară.Această vibratie înaltă este pecetea noastră care ne va face să fim aleși spontan.Practic,va fi ca o selecție naturală.Cei răi nu vor rezista la energiile înalte Dumnezeiești și vor fi duși în locuri vibraționale joase("Iad"),corespunzătoare nivelului lor.Așa se vor despărți,de la sine,oile de capre.Ăsta este tîlcul parabolei celor 12 fecioare,în care unele așteptau cu candelele neaprinse,pt că nu se îngrijiseră să le țină aprinse(vibrational fără păcate).

      Ștergere
    3. 22:13ok,miscarile si mutarile pamantului ca la SAH, polul nord se muta in India,Romania se muta in Israel-cu Bcurestiul se muta la Ierusalim,etc,...dar am o intrebare Unde se muta atunci
      Israelul????,oare vine in locul Romaniei?

      Ștergere
    4. 23.52
      Nu, in Romania se vor muta arabii care deja au pus ochii pe terenurile tarii noastre. In curand Romania va fi strabatuta de beduini .

      Ștergere
  10. Craciun ce tot o dai cu incalzirea globala dece nu vorbesti de activitatea soarelui?

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamna Maria noi cei care citim acest blog al dv.trebuie s-ai multumim lui Dumnezeu si Mantuitorului Nostru Iisus Hristos pentru ca va ales pentru noi pacatosii si avem norocul s-a zic asa de a sti si a ne mamtui cu invataturile dv.cu tot ce spuneti si faceti pentru noi.
    Este mare lucru ca cineva ratacit s-a se indrepte pe calea cea buna al lui Dumnezeu si mai ales stim ce va fi si ne vom feri de a face rau.
    Acest lucru il cred ca va dat de inteles ca trebuie sa mergeti mai departe cu tot ve va va arata si cu tot ce veti auzi poate si dintr-o alta dimensiune cine stie?
    Bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze si pe noi pe toti.
    Rugativa si pentru noi.
    Cu mult drag doamna Maria si Bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze.
    Va imbratisez cu mult drag.
    DONE AJUTA LA TOATA LUMEA.

    RăspundețiȘtergere
  12. Marioara surioara,ma bucur pentru tine ca esti unita cu. Íisus. Hristos si cu. Maria, . Mama. Sfanta. Te iubesc ne-spus de mult! Al tau frate de suflet,ilie-sorinel!.. Doamne,,habar n-ai . Tu cat te iubesc!..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18:06
      fratiorule ,aveti grija cu vorbele de iubire,i-ati facut declaratie, d-nA Maria e casatorita.
      Glumesc,sa fi sanatos ilie-sorinel

      Ștergere
  13. Marioara surioara,sa íti deie. Dumnezau cate zale va voi din viata mea!...

    RăspundețiȘtergere
  14. Marioara surioara,sa íti deie. Dumnezau cate zale va voi din viata mea!...

    RăspundețiȘtergere
  15. Marioara surioara,tu ínca nu ai habar cíte particele ai din spiritul.duhul. Maicîi. Domnului ín tine!..

    RăspundețiȘtergere
  16. Un studiu european bazat pe milioane de date colectate arata ca in Bucuresti temperatura medie anuala a crescut cu 1,4 grade,sudul Romaniei si Andaluzia fiind recorduri europene la incalzire.
    Ca orase romanesti in Europa, recordul il detine Buzau clasat pe locul 36 in Europa,Bucurestiul pe locu 38 iar Craiova pe locul 39-craciun

    RăspundețiȘtergere
  17. Grupul de arabi care a cumparat cea mai mare si bine plasata ferma din Romania in Balta mare a Brailei declara ca mai vrea sa cumpere terenuri arabile in Romania intr-o a doua faza in valoare de o jumatate de miliard de dolari si intentioneaza sa cumpere si silozuri si un terminal maritim.
    Toate bine plasate pentru irigatii si au legatura cu incalzirea globala,de aceia recomandam romanilor sa cumpere terenuri agricole care au valoare mai mare ca aurul si sint o garantie pentru un viitor in care se anunta LUPTA pentru RESURSE AGRICOLE intr-o lume in care se prefigureaza o scadere a cimpiilor agricole datorita cresterii nivelului oceanic-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vezi tu diferenta ,la polonezi nu exista aceasta modalitate de vanzare-cumparare de terenuri,campii,munti,delta.port etc(din cate stiu eu ,poate gresesc)de alte nationalitati.
      La polonezi se inchiriaza sau concesioneaza ptr un numar de ani,dar niciodata nu devin strainii proprietari pe pamantul polonez.
      DACA ESTE ADEVARAT MA PLEC IN FATA LOR: JOS PALARIA
      ps. daca cineva are informatia corecta ,va rugam frumos sa ne luminati si pe noi

      Ștergere
    2. Psi,cineva a postat ca si fermierii polonezi se pling ca nu pot cumpara ei pamint pe pret de nimic de la amaritii nevoiti sa vinda,pentru ca strainii au saltat pretul. Si la noi se pling bogatasii care stau pe saci de bani si primesc ajutoare de la stat,ca in profetia cu al treilea razboi mondial

      Ștergere
    3. 00.49

      Asta e Legea prin care Polonia a blocat accesul strainilor la terenurile agricole .

      http://agrointel.ro/55775/iata-legea-cu-care-polonia-a-blocat-accesul-strainilor-la-terenurile-agricole/

      Ștergere
    4. 20:45Multumesc frumos.M-am luminat un pic

      Ștergere
    5. Pai,si parlamentarii lor vor sa cumpere pamint ieftin,de la oameni cu nevoi

      Ștergere
  18. Omul care plânge si veghează este viu,sunteți o persoană deosebită si credința care o aveti vă face diferită ,va pup dulce suflet minunat.

    RăspundețiȘtergere
  19. Transmiteti prin viu grai mesajele primite, de aceea sunteti vie , iar Planeta ... este planeta noastra .

    RăspundețiȘtergere
  20. 16,55 pentru ca pagina blogului e dictata de viziunea care spune Pamintul,iar despre soare nu cunosc si te las pe tine sa spui daca ai asemenea informatii-craciun

    RăspundețiȘtergere
  21. Adica sunteti cea mai cu picioarele pe Pamant si mai in masura sa primiti mesaje :-) Casatoria inseamna Mama si Tată restul sunt facaturi...daca un cuplu nu are sanse de procrere nici nu inteleg casatoria, care e rosstul?? Tii un om in lesă ca să ce???

    RăspundețiȘtergere
  22. Casatoriile albe sunt doar PARTENERIATE...AM GRIJA TA...CAND NIMENI NU SE OFERA...FARAA COPII...E ALTCEVA, DOUA PERSOANE DE ACELASI SEX DE CE AR VREA. SA SE CASATOREASCA??? Ca sa infieze??? Ca altfel e o casatorie...de prisos...averea poate fi donata..daca e sa fie lasata legal...sa se faca Parteneriate la notar...nu.la biserica

    RăspundețiȘtergere
  23. Intensa eruptie vulcanica la 70 de kilometri de capitala Mexicului.Ce va spuneam eu ,Pamintul se REVOLTA-craciun

    RăspundețiȘtergere
  24. Adica dam de cacao si íi spunem alba,culoarea maron poate vine de la merkel plus macron plus altii,de la curcubeu,ba! Ma,daca adunam rosu de la psd cu albastru de la pnl,mai punem ceva de la ude mereu,iasa ceva interesant,plus cireasa de pe tort evreií! Sa sil mance ímpreuna!...

    RăspundețiȘtergere
  25. pt 24 sept 16:48- ce spuneti am auzit de la duhovnicul meu --am citit si pe net -asta dupa ce am auzit- se va intampla in ani-efectele se vad-deja se simte ca vom avea 2 anotimpuri ca la clima subtropicala

    RăspundețiȘtergere
  26. NOI NE RUGAM LA DUMNEZEU SA NE CURATEASCA DE PACATE IAR DUMNEZEU SE ROAGA DE OM SA-SI SCHIMBE PURTARILE--noi ce facem ?ne vedem de treburile noastre lumesti!

    RăspundețiȘtergere
  27. In plina incalzire globala alaltaeri a murit un baiat inghetat de frig pe Transfagarasan ramas slab imbracat cu o fata in urma grupului,clima sa racit brusc si imprevizibil in doua zile ,iar la munte a nins si a inghetat.
    Cum spuneam rotatia si clima pamintului au devenit inpredictibile-craciun

    RăspundețiȘtergere
  28. 03,42 O vorba ardeleneasca spune ca'' Dumnezeu te ajuta dar nu-ti baga si-n traista'',EL poate salva Pamintul dar nu va schimba legile fizice dereglate de la echilibrul lor de vinovatul OM-craciun

    RăspundețiȘtergere
  29. Credinciosii spun ca nu legile fizicii tin corpurile ceresti pe orbite,ci Dumnezeu,deci nu trebuiesc schimbate legile,doar putina ordine,din cind in cind

    RăspundețiȘtergere