vineri, 14 septembrie 2018

AM VAZUT INTRAREA MAICII DOMNULIUI, ÎN SFÂNTA BISERICĂ !


                                11 Noiembrie 2015, ora 22,52 !

                                      Dragii mei, 

În această noapte, in timp ce scriam aici pe Blog, vad ceva uimitor.
Văd dragilor ,un Cer senin bleu stralucitor spre Apus, iar jos pe Pământ, văd o lumină aurie ca de Soare.
În această Lumină ca de Soare ce s-a asternut pe Pământ, văd Cete ,Cete de Sfinţi ai Lui Dumnezeu.
Aceste Cete de Sfinţi, prinse în Lumina aurie si transparenta, erau asezate în asa fel incât ,formau niste scări interioare deasupra Pământului.
Se deschid două usi ,precum Cele ale Sfantului Altar, iar pe aceste usi, vad cum vin păsind peste Sfintii din lumina aurie, Sfanta  Ana care, îsi îndruma pe copila MARIA cum sa paseasca pe cele câteva trepte, formate din trupurile Sfintilor Lui Dumnezeu.

                           ..

Prunca MARIA alerga cu piciorusele-I sfinte, peste cele câteva trepte ( 3- 4 trepte ) formate din trupurile Sfintilor,trupuri vii.
Mama Pruncii MARIA o tinea usor pe după spate, ca nu cumva sa I se intample ceva.
Sfanta Ana cu Prunca Sa Maria, au mai facut câţiva pasi si -au ajuns în faţa USILOR  SFANTULUI  ALTAR.
Aici, văd un Preot foarte în vârstă care ,se apleaca si o ridică de jos în braţele Sale pe Prunca Maria,Pruncă ce părea sa nu aiba mai mult de 3 anisori.                                   
Sfânta Ana isi tine copila care era jos, o tine de spătisor si- O indrumeaza cu multă dragoste cum sa coboare peste Sfintii care se facuseră trepte,cum să calce pur si simplu peste ei.
Copila Maria, aleargă peste capetele Sfintilor si ajunge în Sfanta Biserică unde, în faţa Usilor Sfinte larg deschise, o asteapta un bărbat în varstă în vesminte preotesti. 
Preotul întinde mâinile sale spre copilă, iar Prunca îi sare în brate pur si simplu, si astfel ,intrau amândoi în Sfantul Altar.
Dragii mei, stim cu totii că in fiecare an la 21 noiembrie, sarbatorim INTRAREA  MAICII  DOMNULUI  în Sfânta Biserică.
Este atât de uimitor,încât nu va pot spune in cuvinte ce inseamna pentru sufletul meu, ca sa calatoreasca in timp, inapoi cu 2000 de ani si sa vad, sa traiesc live aceasta mare Minune.
Inima-mi se bucura, sufletu-mi plânge de bucurie, iar ochii mei sunt pe acest monitor unde ,cu mare dragoste sufletească am scris si scriu pentru voi toti cei care, iubiti pe Dumnezeu si pe Maica Domnului, pentru ca si voi sa cunoasteti cum s-a petrecut INTRAREA  MAICII  DOMNULUI în Biserică.
Iata ,am adus aici mai jos, câte ceva despre aceasta mare si Sfanta Sarbatoare :  .

Intrarea in biserica a Maicii Domnului!

DOAMNE AJUTA ! DUMNEZEU SA ITI ASCULTE RUGACIUNILE...DRAGA VIZITATOR AL BLOGULUI MEU , SI SA TE BINECUVANTEZE...Astăzi Fecioara Maria a fost adusă la Ierusalim, în biserica Domnului să se roage, să vorbească cu Dumnezeu şi cu îngerii, să se îndumnezeiască, să se facă biserică vie a Duhului Sfânt, să se pregătească pentru a naşte pe pământ pe Iisus Hristos, Mântuitorul lumii. Maica Domnului
s-a născut prin rugăciune, a petrecut 12 ani la templu numai în post, în rugăciune şi în neîntinată feciorie.

Dar cum a trăit Fecioara Maria la templu 12 ani?
Templul lui Solomon, care fusese refăcut de Zorobabel, avea în jurul lui 90 de camere, cum arată vechiul istoric iudeu Iosif Flavius.
Treizeci de camere, în partea de jos, erau destinate văduvelor care îşiduceau văduvia în curăţenie, în post şi rugăciune şi erau pururea în templu. Aşa era Ana, fiica lui Samuil din neamul lui Aşer şi alte multe văduve care petreceau şi se hrăneau din venitul templului şi slujeau la curăţenie şi latoate trebuinţele lui.
Deasupra acestor camere erau alte treizeci de camere în care locuiau nazoreii, un fel de călugări ai Legii Vechi, care trăiau necăsătoriţi,asemenea călugărilor de astăzi.

Deasupra acestor camere, la etajul al doilea, erau alte treizeci de camereunde petreceau fecioarele templului.
Toţi credincioşii care voiau să păstreze fetele lor curate până la măritat, le aduceaula templul lui Solomon şi le dădeau sub îngrijirea preoţilor şi arhiereilor, să petreacă în rugăciuni şi cântări, cosind veşminte şi broderii şi spălând şi curăţind templul. Într-una din aceste camere destinate fecioarelor a adus Proorocul Zaharia pe Preacurata Fecioară Maria şi a dat-o în mâna fecioarelor celor mai în vârstă.
Fiind foarte luminată de Duhul Sfânt aici a învăţat Fecioara Maria toată Scriptura, precum şi lucrul de mână, aşa cum învaţă şi Sfântul Ghermano.

Şi semirau fecioarele celelalte de isteţimea şi de curăţia minţii ei, căci a deprins îndatătoată dumnezeiasca Scriptură şi tot lucrul mâinilor, cel mai gingaş şi mai curat pentru folosul templului. Şi era  iubită de toţi pentru înţelepciunea ei.

Despre nevoinţa ei îngerească în templu ne spun sfinţii Teofilact, Ghermano,Teodorit şi alţi părinţi bisericeşti, că Fecioara Maria priveghea de seara pânădimineaţa în Sfânta Sfintelor, cugetând adânc şi rugându-se lui Dumnezeu, în răpire şi în extazul minţii.Acolo se ruga pentru mântuirea întregului neam omenesc.

În zorii zilei adormea puţin, apoi iar se scula la rugăciune. Şi era purureaîn genunchi de la ceasul al treilea până la al nouălea, când se ducea la locaşulfecioarelor şi începea lucrul mâinilor.
Însă, cum spun Sfinţii Părinţi , pururea era
în rugăciune şi cugetare la legea lui Dumnezeu ziua şi noaptea.

Seara la ora şase venea Arhanghelul Gavriil şi i aducea Fecioarei Maria hrană îngereascădin cer în Sfânta Sfintelor. Aşa sa hrănit ea timp de 12 ani, nu cu hrană pământească, ci numai cu hrană cerească adusă de Arhanghelul Gavriil.

Pe acest dumnezeiesc arhanghel, Zaharia proorocul de multe ori îl vedea şi se
minuna foarte, cum un înger din cer vine s-o hrănească pe această copilă, să-i
aducă o dată pe zi împărtăşire îngerească şi cugetaîntru sine:
"Oare ce are să fie această Fecioară aleasă de Dumnezeu?"

Îşi aducea aminte că Dumnezeu a hrănit un popor întreg în pustie cu mană;
îşi aducea aminte că Dumnezeu a hrănit pe Ilie proorocul, dar a trimiscorbii săi aducă de două ori pe zi hrană.
Îşi aducea aminte Zaharia că Dumnezeu a hrănit pe Daniil în groapa cu lei,
dar n-a venit nici un înger, ci a răpit îngerul pe Proorocul Avacum din
Ierusalim cu pâine şi zeamă, cum spune Scriptura, şi l au dus să hrănească
pe Daniil în groapa leilor, când acesta striga:
"
Adu-Ţi aminte de mine, Dumnezeule, că am flămânzit!"


Aşa a fost petrecerea Preasfintei Fecioare Maria în Sfânta Sfintelor. Era ca un heruvim plin de înţelepciune. Era ca un serafim pentru că ardea cu dragostenecontenită pentru Dumnezeu, ziditorul ei, care a zămislit
-o în pântecele sterp al mamei sale. Inima ei era în cer, iar trupul ei curat era în Sfânta Sfintelor, ca un înger cuvântător şi dumnezeiesc căreia îi slujea cel mai mare peste arhangheli,
Arhanghelul Gavriil. Fecioara Maria petrecea neîncetat în rugăciunea inimii şi Îl odihnea pe Dumnezeu în gândirea ei cu lacrimi şi extaz. Pentru aceasta arhanghelul o slujea, o hrănea şi o păzea pentru că era biserică a Dumnezeului celui viu şi se pregătea să fie sălaş al Mântuitorului lumii, pe Ca
re nu-L încape cerul şi pământul.
Fraţilor, dacă am alege partea Mariei în viaţa noastră, dacă am sta la
picioarele Domnului ca Fecioara în Sfânta Sfintelor, dacă am petrece în rugăciune şi în
gândire de Dumnezeu ca dânsa, nu ne-ar hrăni pe noi oamenii, ci îngerii dincer; dar noi ne punem nădejdea mai mult în mâinile şi în priceperea noastră.

Dar iată ce spune proorocul Ieremia:
Blestemat este omul care se încrede în om şi îşi face sprijin din trup omenesc
(Ieremia 17, 5). În alt loc zice: Nebun este acela
care sărută mâinile sale şi zice că acestea mau hrănit pe mine. Te
-au hrănit mâinile tale? Dar dacă Dumnezeu îţi dădea o boală, ai fi putut face ceva cumâinile şi cu priceperea ta?

La fel şi psalmistul zice:
Aruncă spre Domnul grija ta şi El te va hrăni
(Psalm 54, 25).
Să nădăjduim mai întâi în Dumnezeu şi apoi să lucrăm cu cinste, cu dragoste şi cu dreptate
, că zice iarăşi Scriptura:
Cel ce nu vrea să lucreze, acela să nu mănânce
(II Tesaloniceni 3, 10).
Deci lucrul nostru trebuie să fie însoţit de rugăciune, să fie început şi terminat cu rugăciune şi cu gândul la Dumnezeu şi atunci toate vor fi cu spor.
Ea şi acum se roagă neîncetat în bisericile noastre, împreună cu toţi sfinţii, pentru noi, pentru mamele şi copiii noştri, pentru toţi cei ce cred în Dumnezeu şi iubesc poruncile Lui.
Maica Domnului stă în genunchi înaintea Preasfintei Treimi şi se roagă împreună cu îngerii şi cu Apostolii pentru pacea lumii, pentru iertarea păcatelor şi mântuirea tuturor oamenilor.
Să ne rugăm şi noi, fraţilor, lui Dumnezeu împreună cu Maica Domnului şi cu toţi sfinţii. Să venim cât mai regulat la Sfânta Biserică, mai ales în Duminici şi sărbători.
Să ascultăm cu evlavie sfintele slujbe, să ducem viaţă curată pe pământ, să ne iubim unii pe alţii şi să iertăm, ca să fim iertaţi.
"Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pentru rugăciunile Maicii Tale, mântuieşte-ne pe oi!"
Amin!


Și noi am intrat de o săptămână în lucrarea postului…pe care o lucrăm zi de zi, în
fiinta noastră.
Postire pentru luminare.
Postire pentru curăție.
Postire pentru împrietenire cu toți.
Postire ca revedere/ reevaluare de sine.
Postire ca citire, ca ascultare de ceva frumos, ca bucurie de colind.
Postire și iar doinire. Pentru că trebuie să ne doinim/ să ne spunem cu durere păcatele în fața lui Dumnezeu.
Pentru că o să cădem, de nu știu câte ori,și în postul ăsta…dar nădăjduim!

Nădăjduim la tine, Prea Curată Stăpână, să ne ajuți nouă, împreună cu toțI Sfinții
și cu toate Puterile cerești, ca să ne pocăim frumos și să ne bucurăm întru iertarea Domnului nostru!
.

Cu dragoste, MARIA.
P.S.

Acum 1 zi - STRIGĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                  Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

24 de comentarii:

 1. http://profetieavertisment.ro/mesaje/120/marele-avertisment-va-demonstra-ca-dumnezeu-exista/

  RăspundețiȘtergere
 2. Te-ai cam grabit !!!
  Asta se intimpla pe 21 noiembrie ...

  RăspundețiȘtergere
 3. Este minunat doamna Maria ce ati trait.
  Ma bucur din tot sufletul pentru dv.
  Cu mult drag doamna Maria

  RăspundețiȘtergere
 4. http://profetieavertisment.ro/mesaje/40/cum-se-poate-ajunge-in-rai-rolul-suferintei/

  RăspundețiȘtergere
 5. http://profetieavertisment.ro/mesaje/10/puterea-lumii-anticristul-si-semnul-bestiei/

  RăspundețiȘtergere
 6. http://profetieavertisment.ro/mesaje/1250/o-cat-de-arogant-este-omul-care-ia-in-deradere-existenta-mea/

  RăspundețiȘtergere
 7. Stiu din povestea sfântului Arsenie Boca ca ar fi prorocit ca Romania va deveni Noul Ierusalim inainte de sfarsitul lumii sau sfarsitul veacului si ca Bucurestiul il va astepta pe Iisus,cred ca catedrala mantuirii neamului pentru acest scop a fost creat...Restul le stiti si voi.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da.si.sundar songh.a spus ca noul ierusalim fi va Romania.amin.rugativa ptru mine.pietre
   Mari.la.rinichiii ambii.metsi.2015mihaiserban@gmail.com.adresa.mea

   Ștergere
 8. http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=115%2C59

  RăspundețiȘtergere
 9. Ascultați acest video..Foarte important.Căsătoria între un bărbat si o femeie.Mergeți la referendum.
  https://m.youtube.com/watch?v=8GE8zoSZ1ls

  RăspundețiȘtergere
 10. http://profetieavertisment.ro/mesaje/757/eu-voi-veni-din-nou-in-ziua-cea-de-pe-urma-si-nu-voi-mai-pasi-pe-pamant-inainte-de-asta/

  RăspundețiȘtergere
 11. http://profetieavertisment.ro/mesaje/87/onorati-l-pe-tatal-meu/

  RăspundețiȘtergere
 12. http://profetieavertisment.ro/mesaje/228/doresc-sa-creez-o-armata-a-grupurilor-de-rugaciune/

  RăspundețiȘtergere
 13. 15;05
  linkurile apartine unui sait eretic (probabil adventist).onorabila gazda se pretinde ortodoxa (desi greseste prin partile esentiale, ií de buna credinta )rog,mai usor cu propaganda sectanta.
  Cristi.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cristi, e bun numai ce vrei tu? Te-a pus cineva sef aici?

   Ștergere
 14. Catedrala din . Bucuresti,templu masonic cu crucea lui baphomet deasupra.Introduceți comentariul dvs...

  RăspundețiȘtergere
 15. De unde știi că e pe 21noiembrie

  RăspundețiȘtergere
 16. Dragii mei,
  Am intarziat puţin cu scrisul, deoarece,pentru sambata 15 sept.2018 am pregatit totul pentru PARASTASUL de Dezgropare a matusii mele ANA !
  S-au implinit 10 ani pe 6 septembrie de cand a plecat la Domnul,iar ultima ei dorinta a fost ca la 10 ani de la moarte, sa o dezgrop si sa-i stramutam osemintele la locul de veci pe care-l are in alta parte,alaturi de sotul ei Gheorghe. Am muncit din greu ,dar am muncit cu multa iubire si cu multa dragoste sufleteasca. Sunt sigura ca acolo sus, matusa si nana mea totodata,este bucuroasa ca dorinta ei se va implini.
  Iar eu sunt tare fericita ca am putut sa-i indeplinesc ultima-i dorinta,cu ajutorul DOMNULUI si al MAICII LUI DUMNEZEU,Carora Le multumesc cu inima,cu sufletul cu intreaga-mi fiinta !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mare parastas,ce sa-ti spun...Ai uitat sa anunti televiziuni sa vina si ele.Vindeai drepturile de autor pe bani frumosi.
   Televiziunile se dau in vant dupa morti,inmormantari si chiar parastase....mai ales dupa Maria Ghiorghiu si tot ce e legat de ea.
   Fa un bine acestei tari si mai lasa profetia.Ai deja destui bani in portofel de la Antena Stars, Antena 3, Acasa tv...sa contuniui ?

   Ștergere

  2. Anonim15 septembrie 2018, 17:30
   Sa-ti fie rusine ! Nici macar cele crestinesti nu le respecti ! Nu ai deloc bun simt ca sa nu terfelesti sufletul unei persoane care ,a plecat la DOMNUL la venerabila varsta de 93 de ani.sa-ti dea tie BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI toti banii pe care zici tu ca i-am primit de la TELEVIZIUNI,altii sa nu mai ai pana cand nu ai sa-ti tii in frau limba! Nu-ti convine acest BLOG,pa! E simplu ! Rusine sa-ti fie !!!!

   Ștergere
  3. Anonim15 septembrie 2018, 17:30
   Adica 0 LEI ,0 BANI,atat sa ai in buzunar ! Eu atat am primit de la TELEVIZIUNI !

   Ștergere
  4. Nu va mai suparati doamna Maria , va rog eu mult nu le mai postati aberatiile , stergeti-le imediat , noi ne-am dat seama ca exista multe persoane bolnave, needucate si cu diverse scopuri pe acest blog.
   Unica solutie este sa le interziceti postarile nesimtite . Vor fierbe in suc propriu , vor exploda , ia sa vedem ce vor face ? Asta sa le fie ultima postare , tineti-va de promisiunea pe care ati mai facut-0 , aceea de a impiedica umplerea acestui blog cu tot felul de cretinisme .

   Ștergere
 17. Sa iti fie rusine 21:06. Doar bascalie ai in cap.

  RăspundețiȘtergere