sâmbătă, 15 septembrie 2018

VĂLEU SE CUTREMURĂ !



                      15  Septembrie 2018,ora 6,23 dimineata ! 

                                          Dragii mei,

Tot in aceasta dimineata,aud glas care striga speriat asa:

                   Văleuuu! Se cutremură.
                 Cutremur.
                Ma cutremur si eu (raspunde un alt glas).

Dragii mei, după atatea URAGANE si INUNDATII DEVASTATOARE,din nefericire,vom auzi de un alt CUTREMUR intens, CUTREMUR ce va da fiori reci pe sira spinarii ,acolo unde acesta se va produce.
Noi stim dragilor ca,ROMANIA DUHULUI SFANT este ocrotita si ocolita de Cutremure devastatoare,in ciuda faptului ca in toata mass-media se spune ca vine CUTREMURUL cel mare.
Sa nu plecam urechea la tot ce se spune,doarece,DUMNEZEU are planuri unice pentru ROMANIA SFANTA.
Sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI,ca sa ne ajute in continuare si sa multumim clipă de clipă pentru toate DARURILE pe care,DUMNEZEU le revarsa asupra POPORULUI SĂU ales ca sa primeasca pe FIUL SĂU si MANTUITORUL nostru IISUS HRISTOS in a Doua Sa Venire pe Pămant.
Categoric dragilor,IISUS vine in ROMANIA NOULUI IERUSALIM pe norii Cerului. Toata suflarea din UNIVERS ÎL va vedea. Veti afla mai multe noutati,in urmatorul articol.
                            Cu dragoste,Maria.


P.S.


Dumnez GĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                  Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

19 comentarii:

  1. Valeuu ... spun moldovenii. Atunci constatarea o face un moldovean. Corect?

    RăspundețiȘtergere
  2. Dumnezeu nu mai suporta minciunile si va da un cutremur mare. S-ar putea ca si in Romania sa fie ceva ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Va fi construit al 3-lea templu in Israel la Ierusalim si acolo va reveni Iisus pe norii cerului,la Armaghedon,pt ai nimici si trimite in lacul de foc pe antihrist si pe toti pacatosii nepocaiti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In templul reconstruit se va înscăuna mai întâi anticrist,care va apărea drept singurul capabil să redea pacea planetei.El va fi confundat cu Iisus,și mulți înșelați i se vor supune,dându-i puterea conducătoare și acceptându-l ca pe un "dictator al păcii"(pt că va impune pacea mondială cu asprime).După ce va primi puterea,își va arăta adevărata față (a lupului în blană de oaie)acuzându-i pe creștini de toate relele și războaiele istorice.Se va ajunge la concluzia ca "religia creștină e cea mai periculoasă"în ciuda realității că este cea mai tolerantă.Islamismul,ateismul,mosaismul vor fi considerate singurele credințe"umaniste"permise(chiar daca ele îndeamnă la ucidere).In cărca creștinilor se va pune răspunderea ptr crimele inchiziției(deși inchiziția a aparținut doar catolicilor,mai precis unei secte a catolicismului infiltrată cu sataniști sub acoperire,pe nume "arhonti",deci sataniști care ucideau în numele credinței,ptr a distruge din interior credința creștină).Apoi se va face un fel de "tribunal al inchiziției"asemănător celui al holocaustului de la Nuremberg,și creștinismul va fi interzis.Ca semn al lepădării de credință va fi punerea cipului.Va urma prigoana împotriva creștinilor care vor fi decapitați,torturați,arși și crucificați,la fel cum face Isis în prezent.Va fi o adevărată inchizitie anticrestina făcută de aceeași sataniști care au făcut inchiziția în evul mediu,și cu aceleași metode din evul mediu("vănătoarea creștinilor îm urma denunțurilor vecinilor și rudelor").Mulți crestini se vor lepăda de credință din frică(de moarte).Vor începe să predice în Ierusalim cei doi martori a lui Dumnezeu,dând în vileag adevărata față a"prințului păcii"și vor fi uciși.Apoi vor învia și abia după aceea va veni Iisus pe Pămănt să-si salveze oițele.Aveți grijă la "prințul păcii"care va veni la Ierusalim!

      Ștergere
    2. 18:54, nu se mai intampla asta...

      Ștergere
  4. http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=118%2C179%2C321

    RăspundețiȘtergere
  5. http://profetieavertisment.ro/mesaje/458/vointa-libera-nu-poate-fi-luata-de-la-voi-nu-va-pot-porunci-sa-ma-urmati/

    RăspundețiȘtergere
  6. http://profetieavertisment.ro/mesaje/2/primul-mesaj-primit-de-la-mantuitorul-nostru-isus-cristos/

    RăspundețiȘtergere
  7. Se oare ca va afecta Moldova, in special Vaslui, ca acolo se foloseste "valeu".
    Un salut pt. toti ceu din pagina si nu in ultimul rand pt. dna. Maria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca in Galati, pe unde au mai fost cutremure ... Se poate sa apara si o falie ...

      Ștergere
  8. http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=101%2C111

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamna Maria nici nu am cuvinte de multumire catre Dumnezeu de mila si ajutorul pe care le da poporului nostru cu toate pacatele lui Dumnezeu ne ocroteste de cutremure mari.
    Multumim doamna Maria ca ne aduceti cuvantul Duhului Sfant aici pe acest blog al dv.cu mult drag doamna Maria si Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului s-a fie cu noi cu toti.

    RăspundețiȘtergere
  10. Minunea,care va fi anul viitor in 11 martie,in Moldova,asa se vor trezi moldovenii,ca sau nascut intr-un loc sfant,si o tara sfanta,si nu au crezut in profetii,si ca acea persoana este una simpla de la tara,ca parintele Arsenie Boca.Chiar preotii vor fi cei care vor striga asa.
    Sa nu va mirati,ce se va intampla in Romania,ca ati fost instiintati de Duhul Sfant,prin doamna Maria,din anul 2012.Nimic nu este intamplator,el toate se adeveresc asa cum sunt scrise in Adevarata Biblie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fi mai concret,nu se intelege mare lucru,ce vrei sa spui de fapt?Comentul tau e ambigu...

      Ștergere
    2. Despre ce minune vorbiti daca puteti sa ne explicați putin.Eu cred ca va fi minunea de care vorbiti dar ce anume ?Legat de prunca Sapte? Multumesc

      Ștergere
    3. Profetia,din 01.01.2016,a doamnei Maria,Baba Vanga si altii,vorbesc despre aceea-si profetie.

      Ștergere
    4. Anonim 22:47 am intrat pe mesajele din ianuarie 2016 nu este profeție că a babei Vanga!!!! Despre ce profetie vorbești ????

      Ștergere
  11. "Glasurile " eshtea ,sugubete, vaaleeeu ,vaaleeeu,vaaleeeu........

    RăspundețiȘtergere
  12. ce vrei sa spui 15 sept 17:23?MOLDOVA ESTE TINUT AL ROMANIEI CA SI CELELALTE-probabil nu-ti plac regionalismele si totusi in fiecare regiune exista cuvinte cu intelesuri diferite nu fi sovin

    RăspundețiȘtergere