vineri, 7 septembrie 2018

POTOPUL S - A ADEVERIT, DIN PĂCATE ! COREEA DE NORD INUNDATII CATASTROFALE !

                                          Dragii mei,

Am scris cu aproximativ doua luni in urma, că vom auzi de un adevarat POTOP ce se va revarsa asupra unui oras cu multe vile,case cu acoperis rosu.
Spuneam ca apa ajungea pana la acoperisuri.
Iata dragilor articolul meu:

Dumnezeu există - Mărturii.: POTOP !!! INUNDATII CATASTROFALE ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/06/potop-inundatii-catastrofale-inpsre-sud.html

INUNDATII CATASTROFALE INSPRE SUD ! ... Image result for inundatii grave . Related ... Daca nu credeti in mesajele Mariei, de ce intrati pe blog si comentati? ..... o luna tot incercati sa o manipulati pe ... Publicat de Maria Ghiorghiu la 02:42.

Iata si Informatia extrem de trista si ingrijoratoare in care ,au murit multi semeni de-ai nostri:


Inundaţii în Coreea de Nord. Cel puţin 76 de oameni au murit și 75 ...

https://stirileprotv.ro/.../inundatii-in-coreea-de-nord-cel-putin-76-de-oameni-au-murit-...

Acum 11 ore - Inundaţiile grave care au afectat în ultima perioadă Coreea de Nord au lăsat în urmă cel puţin 76 de morţi şi 75 de persoane dispărute, între ..

 
Iata si articolul meu mai pe larg:

                      Noapte de 28 -29 Iunie 2018,ora 2,19 !

                                 Dragii mei, 

Tot in aceasta noapte si tot in timp ce scriam aici pe Blog,desi eram cu ochii pe monitor,vad in spatele meu inspre Sud,vad multe vile cu acoperis rosu sub un Cer de ziua,vile ce erau in apa pana la jumatate.
Dragii mei,astfel de imagini vedeam eu in timp ce scriam aici pe blog.
Iata:

                       Image result for inundatii graveImage result for inundatii graveImage result for inundatii grave.

                        Related image.

Prieteni dragi,sa lasam la o parte rautatea si ura ,ci cu multa dragoste in inima si-n suflet, sa ne indreptam catre Mult Prea Milostivul Dumnezeu si catre Maica Domnului ,rugandu-ne ca sa nu-si intoarca Faţa sa de la noi Fiii Săi.
Cei care se vor ruga si vor alunga raul din sufletul lor,acestia vor fi si ocrotiti si păziti de tot ce ne asteapta ,si nu bine ne asteapta.
Iata si Informatia trista:


Inundaţii în Coreea de Nord. Cel puţin 76 de oameni au murit și 75 sunt dispăruți

Ultimul update: Vineri 07 Septembrie 2018 10:33
Data publicarii: Vineri 07 Septembrie 2018 10:25
Categorie: Internaţional +

Coreea de Nord
Inundaţiile grave care au afectat în ultima perioadă Coreea de Nord au lăsat în urmă cel puţin 76 de morţi şi 75 de persoane dispărute, între acestea numărându-se şi mulţi copii, a anunţat joi Crucea Roşie, citată de AFP.
Mii de persoane au rămas fără adăpost după ce ploile torenţiale au provocat inundaţii şi alunecări de teren care au deteriorat peste opt sute de clădiri - case, spitale şi unităţi de învăţământ - din provinciile Hwanghae de Nord şi Hwanghae de Sud.
Voluntarii din cadrul Crucii Roşii s-au mobilizat pentru găsirea supravieţuitorilor.
″Mii de oameni au rămas fără locuinţe şi au nevoie urgentă de servicii de sănătate, de adăpost, hrană, apă potabilă şi instalaţii sanitare″⁣, a declarat John Fleming, membru al ramurii nord-coreene a Federaţiei Internaţionale a Societăţilor de Cruce Roşie şi Semilună Roşie.
“Odată cu venirea sezonului rece suntem îngrijoraţi de consecinţele acestui dezastru asupra creşterii riscului de probleme de sănătate şi insecuritate alimentară în anumite comunităţi”, a adăugat Fleming.
Această ţară săracă este deosebit de vulnerabilă la dezastrele naturale. Peste 130 de persoane au murit în provincia Hamgyong de Nord în 2016, în urma inundaţiilor care au distrus numeroase clădiri şi au lăsat în urmă sute de mii de persoane fără adăpost şi hrană.
Teritoriul ţării este compus în principal din munţi şi dealuri, multe dintre acestea defrişate în totalitate pentru procurarea lemnului de foc sau pentru culturile de orez terasate. Ca urmare, torenţii provocaţi de ploile torenţiale nu mai au niciun obstacol în calea lor.
O succesiune de inundaţii şi secetă a fost parţial responsabilă de o foamete în urma căreia sute de mii de oameni au murit între anii 1994 şi 1998, iar proasta gestionare economică a ţării şi pierderea sprijinului sovietic au înrăutăţit situaţia, aminteşte AFP.
Sursa: Agerpres
                                 Cu dragoste,Maria.
P.S.
Acum 1 zi - STRIGĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                  Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.


Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:



                       
                   

5 comentarii:

  1. fara rautate--poate vede si Kim ca natura nu este de partea lui mereu-isi sacrifica poporul pt ambitiile lui

    RăspundețiȘtergere
  2. 23.35, ploaia spala pacatele, focul le exfoliaza; dar tu in ce calitate vorbesti de el? esti presedinte ? esti dictator ? esti -infinit , ca el ii +

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa este doamna Maria s-a ne fereasca Bunul Dumnezeu de asemenea necazuri.
    Trebuie sa intelegem ca aceste necazuri se intampla datorita necredintei oamenilor Dumnezeu este bun dar judeca cu dreptate.
    Dumnezeu sa ajute acest popor sa treaca peste aceste nenorociri si sa le deschida mintile celor care conduc ca puterea este la Dumnezeu si nu la ei.
    Cu mult drag doamna Maria si inca o data LA MULTI ANI!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Iata ce inseamna o tara condusa de un dezaxat . Nici acolo poporul nu ia atitudine , deci pana nu va exista o lovitura de stat si la ei , nu se intampla nimic . Ori rusii ori americanii vor intra acolo asa cum s-a facut in Libia peste dictatorul Ghaddafi .

    RăspundețiȘtergere
  5. Obama il critica dur pe Trump printre alte lucruri ,pentru retragerea SUA din acordul de la Paris pentru schimbarile climatice-craciun

    RăspundețiȘtergere