vineri, 7 septembrie 2018

MAICA DOMNULUI PLANGE SI SE ROAGA PREA SCUMP FIULUI EI , SI MÂNTUITORULUI NOSTRU !


                                    10  Septembrie  2017 ,ora 13,45 !

                                                                  Dragii mei,


Astazi după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, vad la nici 2 metri distanta pe ÎNSUSI MAICA  DOMNULUI in carne si oase,înconjurata de un Nor albastru senin.
Prea Sfanta si Prea Curata Fecioara Maria,arăta exact asa ca în Iconita de mai jos:

                                               Image result for maica domnului..

Dragii mei, pe obrajii sfinti ai Maicii Lui Dumnezeu curgeau râuri de lacrimi,iar ochii Săi erau ridicati către Cerul din Cer.
Văd cu MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA,Îşi desprinde Mâna Sa dreapta de la pieptu-I, si face Semnul Sfintei Cruci.
Da fratilor,MAICA DOMNULUI plange pentru noi acolo în CERUL SFANT,si se roaga pentru noi in fiecare clipă.
Fratilor,a venit  Ziua când cu VOIA LUI DUMNEZEU si cu RUGACIUNILE MAICII LUMINII, CERURILE s-au deschis pentru ca noi sa vedem si sa aflam cum se roaga pentru intreaga Omenire,Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu.
Sa ne rugam si noi dragii mei,sa ne rugam cu inima ,cu sufletul, cu intreaga noastra fiinta,atat la MAICA DOMNULUI cât si la FIUL Ei Mult Prea Iubit,ca  sa fim ocrotiti si păziti de orice durere si de orice suferinţă. 
CREDINTA,NADEJDEA si DRAGOSTEA sunt cele Trei Virtuti Dumnezeiesti ,care ,de le vom tine strans legate,ne vor arata Calea spre mântuirea sufletului nostru.
Asa sa ne ajute BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI,AMIN !
                                          Cu dragoste,Maria.

P.S.


Acum 1 zi - STRIGĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                  Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.


Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:



                       

                   



15 comentarii:

  1. Domnul cu ingeii si cu sfintii Sai a si venit uitati-va pe cer si-L vedeti in toata splendoarea luminii Sale.Scaunele de Judecata s-au pus sunt deasupra Romaniei.Cei 12 apostoli stau pe cele 12scaune caci ei vor judeca lumea.Dar sa nu ne lasam inselati caci si diavolii sunt pe pamant sa insele pe oameni.Tot ce fac diavolii sunt minuni mincinoase.Atentie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 13:20 ce fumezi de vezi deasupra româniei scaune ?

      Ștergere
    2. Dar mult timp isi mai lasa cu inceperea judecatii! N-are cine sa le aranjeze scaunele?

      Ștergere
    3. Mno,pe la noi e noapte si cam innorat,io nu vad scaunele...Sau sa fie de vina ochelarii ?

      Ștergere
    4. 19:58Nu fumez si nici nu beu dar tu ce minte ai de-ti inchipui ca e vorba de scaune de lemn?Doamne mare e gradina Ta!Uita-te pe cer cu atentie si ai sa vezi si"scaunele" si pe Iisus cu toti sfi tii!Multi aud, putini pricep!!PS.Din pacate lumea-plina de prosti,ce sa faca Domnul cu ei!Totusi,cu Dumnezeu inainte !

      Ștergere
    5. Anghel tu cred ca ai halucinații.Esti pe medicamente cumva? Sincer am iesit si eu afara sa vad măcar un scaun dar nu am vazut decat cativa norisori pe colo ca in orice zi normală.Sigur trebuie sa ai ceva vedenii ca sa vezi "scaune" ..

      Ștergere
    6. 20:11In toate ms. mele ti s-a parut ca halucinatii!Dupa cum vezi am scris"scaune"cu ghilimele dar limbajul biblic e greu de descifrat pt
      neinitiati.N-o sa vezi niciodata pe cer niste scaune (ca la tine in bucatarie)cacinu asa arata ci exact ceea ce vezi pe cer acei nori albi puri imensi sunt insasi sfintii Apostoli,prooroci,mucenici ,cuviosi ,ierarhi,pustnici,postitori,rugatori fierbinti catre Dumnezeu si ar fi bine sa-i priviti cu dragoste si respect caci ei vor judeca lumea.Ei au duhul lui Hristos pt care au trait si au murit.Acum ai inteles?Daca nu iti voi mai spune dar in ms la zi.Doamne ajuta!

      Ștergere
    7. 20:11In toate ms. mele ti s-a parut ca am halucinatii!Dupa cum vezi am scris"scaune"cu ghilimele dar limbajul biblic e greu de descifrat pt
      neinitiati.N-o sa vezi niciodata pe cer
      niste scaune (ca la tine in
      bucatarie)cacinu asa arata ci exact ceea
      ce vezi pe cer acei nori albi puri imensi
      sunt insasi sfintii
      Apostoli,prooroci,mucenici ,cuviosi
      ,ierarhi,pustnici,postitori,rugatori fierbinti
      catre Dumnezeu si ar fi bine sa-i priviti
      cu dragoste si respect caci ei vor judeca
      lumea.Ei au duhul lui Hristos pt care au
      trait si au murit.Acum ai inteles?Daca nu
      iti voi mai spune dar in ms la zi.Doamne
      ajuta!

      Ștergere
  2. Doamna Maria nu mai aveti nici o revelatie despre Sfântul Ilie cel care trebuie sa vina ? De ziua sfântului anul asta s-au arătat multe semne pe cer a fost ceva de vis.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acestea sunt zilele lui Ilie trebuie sa vina in lucrare pe pamant.Si orice ochi îl va vedea pe el si pe Enoch cu tehnologia noastra asa a spus Iisus.Si aparitia celor 144.000 mii care vor propovadui evanghelia pe tot pământul.Vremurile au venit sunt aici.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ave maria purisima. 👄💋❤💛💙💜🤗😋🤧.bucurăte maria cea plină de har domnul este cu tine binecuvântat este rodul pântecului tău isus hristos. Prea sfânta fecioară maria roagăte PENTRU noi pacatosii acum și în ceasul morții noastre amin. Bucurăte maria bucurăte împărăteasa bucurăte lumina lui dumnezeu acum și pururea și in vecii vecilor amin. Sfânt sfânt sfânt ești dumnezeul meu cel sfânt sfânt .aleluia aleluia aleluia .amin.cu dumnezeu înainte .nimic fără dumnezeu .har și pace vouă .💋👄💜💙💛❤👍

    RăspundețiȘtergere
  5. Dumnezeu si Maicuta Domnului sa apere pe toata lumea de boli,de necazuri si de tot raul.
    Numai credinta in bunul Dumnezeu ne ramane si sa avem rabdare dragoste de Dumnezeu si de aproapele nostru atat cat putem s-a o facem din tot sufletul.
    DOAMNE AJUTA LA TOATA LUMEA.

    RăspundețiȘtergere
  6. Icoana Maicii Domnului exact asa, facatoare de minuni la Gura Humorului, Doamne ajuta!!

    RăspundețiȘtergere
  7. UNIVERSUL ESTE IMENS asa ca DUMNEZEU le-a randuit pe toate si dupa moartea fizica sufletul pleaca acolo de unde a fost trimis pe pamant-ne invartim in jurul cozii si nu vedem ca este impsibil sa nu avem un stapan=CREATOR biblia nu este o carte de povesti- prea multe s-au revelat lumii ca sa fim necreddinciosi

    RăspundețiȘtergere