sâmbătă, 29 septembrie 2018

S - A ADEVERIT ! URAGANUL A FACUT RAVAGII IN GRECIA !

                                             
                                    Dragii mei,

Scriam in 15 Septembrie 2018,despre un URAGAN urias .
Si iata dragilor ,cum din nefericire ,si aceasta s-a implinit în GRECIA.
Iata linkul cu articolul meu:
15 sept. 2018 - UN URAGAN URIAS ! 15 Septembrie 2018,ora 17,12 ! Dragii mei, În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe BLOG, desi eram cu ochii ...

Iata si Informatia ingrijoratoare:

Un ciclon tropical de forţa unui uragan va lovi Grecia! Rafalele de vânt vor depăși 150 km/h


Acum 6 ore - Dacă aveţi planificată vreo vacanţă târzie în Grecia, trebuie să ştiţi că vremea se va înrăutăţi dramatic. Ţara este ameninţată de un ciclon ...

Acum 13 ore - Avertisment pentru românii aflaţi în vacanţă în Grecia. ... Tot sudul Greciei este expus acestui fenomen asemănător cu un ciclon, din vest în ...
Acum 2 ore - Grecia se pregătește să înfrunte un ciclon tropical rar întâlnit în Marea Mediterană. Furtuna a lovit deja insulele din sudul ţării şi va ajunge ...

Acum 2 zile - Un ciclon tropical mediteranean se pregăteşte să lovească cu forţa unui uragan de categoria 1 sau 2, Grecia, cu rafale de vânt ce depăşesc ..

Iata si articolul meui,mai pe larg:
                                  Dragii mei,

În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe BLOG, desi eram cu ochii pe monitor,vad inspe Apus un URAGAN urias.
Vedeam o Apă fara de margini,in mijlocul careia s-a format un URAGAN alb - albastru.
                                                     

          Imagine similară.

În Apă s-a format o gaura adanca,iar apa se invartea cu o viteza uluitoare.
Dragii mei,am mai vazut astfel de VARTEJURI in APA,dar niciodata unul atat de adanc si cu atata forta invartindu-se apa.
Vartejul se invartea in inversul acelor de ceasornic,adica, de la stanga la dreapta.
Dragii mei,unde se va abate acest URAGAN cumplit, eu nu stiu.Dar stiu că asa se va intampla (din nefericire)precum mi s-a aratat.
Sa incercam fratilor sa fim mai buni,mai milostivi si sa ne intarim in Credinta.DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sunt cu fiecare dintre noi, doar sa-I chemam in ajutorul nostru.
                                          Cu dragoste,Maria.
P.S.


Dumnez GĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                  Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

15 comentarii:

  1. Episcopul de Husi, Grigorie Leu omorit prin otravire cu o cafea de comunisti in 1949,dupa o discutie cu Petru Groza la Bucuresti ,va fi deshumat pentru analize dupa 80 de ani.
    Cind va urma Mihai Eminescu,Ion Creanga si Avram Iancu,ultimul caruia Iohanis nu vrea sa-i instaleze de 6 ani nici statuia din donatiile sibienilor ,care dupa ce a fost inchis la Sibiu a dat primele simtome de imbolnavire subita?.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oare de ce nu s - a pus intrebarea aceasta la REFERENDUM :

    SUNTETI DE ACORD CU REVIZUIREA CONSTITUTIEI IN CARE ,CASATORIA SA FIE NUMAI INTRE UN BARBAT SI O FEMEIE ?

    Asa ar fi fost pe intelesul tuturor oamenilor de la Ţara si nu numai.
    Oare PARLAMENTARII nu s-au gandit ca, oamenii muncesc pe camp si nu au timp de TV ???
    Nu toata lumea va intelege aceasta intrebare de la REFERENDUM:

    Întrebarea de la referendumul din 6-7 octombrie:

    „Sunteți de acord cu Legea de revizuire a Constituției României în forma adoptată de Parlament?“

    Au facut o greseala enorma,cu intrebarea lor !

    Sa nadajduim ca si "nea Gheorghe " de la ţară care nu are prea multa carte ,si" bunica Catinca " de 80 de ani care abia daca mai stie sa se semneze ,vor sti sa pun stampila pe DA,la REFERENDUM.

    VOTATI DA,la REFERENDUM!

    DA inseamna ca, sunteti de acord cu,CASATORIA numai dintre un barbat si o femeie !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14:14Asa a creiat Dumnezeu de la inceputul lumii:barbat si femeie si le-a spus:"Cresteti si VA INMULTITI si mosteniti pamantul"! Deci pe aceste contrarii s-a dezvoltat lumea si asta e valabil la toata natura(plantele prin polenizare ,animalele ) Homosexualii sa se "iubeasca" cat vor dar sa nu aiba tupeul sa se foloseasca de rodul relatiei dintre barbat si femeie caci copii sunt daruiti de Dumnezeu indiferent in ce context numai unei relatii barbat-femeie.Scopul diavolului turbat de manie ca-i vine sfarsitul este sa distruga fiinta umana.Daca un copil va intra intro"familie"de homo acesta ar fi cu siguranta abuzat si transformat si el in homo s.m.d.Satana urmareste distrugerea omului dar mai ales a crestinilor ce -Lasteapta pe Iisus ca
      Salvator!Veniti cu totii la vot si votati :DA!

      Ștergere
  3. Da, ar putea fi si un cec in alb acest referendum,dar oricum trebue mers la VOT pentru ca in Europa viitoare ar putea fi singura noastra sansa de protectie si de a nu deveni in viitor minoritari in propria noastra tara cu cele doua biserici natonale romanesti ,ortodoxa si greco-catolica a caror ELITE au facut Romania MARE SI UNITA si pentru decapitarea careia au luptat zeci de ani imperiile vecine.
    -craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Mulțumim Dona Maria ptr. lămuriri.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sute de morti din cauza cutremurului si tsunamiului din Indonezia,urmeaza Grecia.

    RăspundețiȘtergere
  6. http://profetieavertisment.ro/mesaje/384/nici-macar-marele-avertisment-nu-i-va-converti-pe-toti-necredinciosii/

    RăspundețiȘtergere
  7. Au făcut o greseala intentionata. Multi din cei cu putere de decizie sunt homosexuali masoni. Ei vor sa dezinfirmeze, este tactica lor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest referendum nici nu trebuia sa aiba loc.
    Suntem o tara crestina
    Aveti dreptate doamna Maria.
    Cu mult drag

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa mergem la referendum si sa votam "DA" este ceva normal, natural, firesc si demn.

    RăspundețiȘtergere
  10. Asa este,nu trebuia sa se strice 43 de milioane de euro,mai ales ca sa culoch guvernului este gol! !Se putea da pe multe altele spitale,copii bolnava, etc.Trebuia ei sa respecte prima data votul din 2009 cu 300 de parlamentari, numai nu sint prosti,sa renunt la fotoLoire calde si la salariile uriase!!

    RăspundețiȘtergere
  11. banii folositila referendum puteau lua alte cai-salarii, pensii, spitale scoli ,gradinite pt copii etc-oare de ce noi romanii suntem asa de slabi de inger?

    RăspundețiȘtergere
  12. Dna Maria ati scris si mesajul acesta GRECIA ! 12 ÎN GRECIA !
    https://mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/09/grecia-12-in-grecia.html?m=0

    RăspundețiȘtergere
  13. Anonim 00.50, daca acesti bani nu erau destinati organizarii referendumului fii sigur ca nu mergeau nici in salarii, nici la pensii . Mereu se pune in fata sloganul ,, nu vrem catedrale .... mai bine spitale" , acum la fel ,
    decat referendum mai bine spitale . Suntem o natie atat de bolnavicioasa oare ? sau... suntem precum Iuda -cand Maria a turmat mirul cel mai scump pe picioarele Lui Iisus, s-a suparat spunamd ca acei bani puteau merge mai bine la saraci decat sa fie risipiti. Astazi miza e aceeasi, se doreste deturnarea prioritatilor .Ni se pun in fata lucruri care trebuiau facute din 89 pana acum, taman cand romanii au ocazia de a-si definim identitatea . Familia traditionala romanesca este alcatita din barbat si femeie si asa trebuie sa ramana . Sa se iubesca cine vrea cu cine pote, treaba lor , nu judec pe nimeni. nu condamn pe nimeni, fiecare cu orientarea sa sexuala. Dar aici e vorba de traditia noastra, de credinta noastra , de identitatea noastra ca si neam . Asta e prioritatea .Sa nu ne acuze nimeni ca suntem intolereranti, suntem foarte toleranti, dar mai presus de o falsa nevoie( procentul pers de alta orientare sexuala in Romania e foarte mic) e continuitatea neamului nostru pe acest pamant . Sodoma si Gomora au fost arse de mania Lui Dumnezeu pentru acest pacat . Si nu vreau sa mai intru in alte detalii- doresc doar sa precizez urmatorul lucru . E o mare minciuna asocierea lui Dragnea cu referendumul, initiativa a fost cea a unor crestini ortodocsi, luminati de harul lui Dumnezeu. Daca la guvernare ar fi fost USR sau PNL si ar fost organizat referendumul nu am merge la vot? Ba da ! Voi cei care aratati astazi cu degetul spre Dragnea si ,,penali ", daca partidul vostru favorit ar fi pregatit referendumul nu ati fi mers la vot?

    RăspundețiȘtergere
  14. Maria, cred ca formuland astfel intrebare au vrut sa se afle in acelasi timp si in carut si in teleguta. Importanta e prezenta - numarul de participanti pentru a fi validat referendumul. Nu observi ca presiunea e nu pe ce pui stampila, ci pe nu mergeti sa votati ?

    RăspundețiȘtergere