sâmbătă, 29 septembrie 2018

AU CAZUT IN APĂ , ŞI SATAN LE DUCE CRUCEA !


                                   29 Septembrie 2018,ora 6,09 dimineata !

                                            Dragii mei,

În aceasta dimineata ,treaza fiind,aud glas care intreaba asa :

                  "Au căzut în apă?

Iar raspunsul a fost dat de un alt glas ,asa:

                  Da !

Si iarasi intreaba:
          
                   I-ai scos ,da?
Iar glasul ,raspunde iarasi:

                Da! Şi satan le duce Crucea ."

Dragii mei, după cum vedem din MESAJ,ceva tragic se va intampla. Mai multi oameni vor cadea in apa si vor fi scosi la un moment dat. Dar ,oare vor fi vii? Mesajul spune asa:

                  Şi satan le duce Crucea ."

Sa ne rugam dragilor ,la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,ca sa nu-i ingaduie lui satan sa faca rau celor care deja sunt intr-un posibil pericol de a cadea intr-o apa.
Posibil sa fie vreun vapor sau un alt accident, despre care nu stim nimic acum.
Sa fim milostivi, si sa iertam ca sa fim si noi iertati de MANTUITORUL HRISTOS.
CREDINTA,NADEJDEA si DRAGOSTEA sa ne fie scara catre Cerul sfant,catre mantuirea sufletului nostru.
                                       Cu dragoste,Maria.


P.S.


Dumnez GĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                  Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

9 comentarii:

  1. Sa nu fie cumva refugiati care vin pe mare si de multe ori i-au salvat din mare o parte din ei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mariuta draga, sigur se refera ka cei din avionul aterizat in apa.

    RăspundețiȘtergere
  3. 23,23 esti total pe linga avionul a cazut inaintea acestei viziuni si nu a murit nimeni ,decit avionul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai "Anonim29 septembrie 2018, 23:56" esti gramada rau, pe cuvantul meu.

      Ștergere
    2. Tanti Marie, nu ai inteles mesajul. Propozitia importanta/subliniata este " Satan le duce CRUCEA". Hai sa analizam propozitia. Cruce, inseamna suferinta si vine din limba Grecilor. Si acum, din ce cauza acei oameni au plecat in largul marii? Pt bani s-au pt suferintale care le trag in tarile lor precum foamea, saracia si razboaiele? Toate aceste suferinte nu sunt din cauza lui Satan? Acei mari oameni care sunt bine pusi sus si au de toate si fac razboaie cu popoarele lumii, toti aceia se inchina la Satan si fac jertfe in numele lui. Si bine inteles ca acei oameni care se aventureaza in largul apelor pt a asi gasi libertatea si mor inecati, a cui este vina? Nu a lui Satan? Sa nu amestecam oameni care au de toate in tarile lor si vor sa vina in tarile bogate pt a face mai multi bani. Si daca acei oameni care fug de rau si asi pun in risc viata pt a gasi un loc sigur pt a traii si mor in largul apelor, oare suferinta lor, cine o trage? bine inteles ca Satan va suferii toate acestea. Cruce/Suferinta este acelas cuvint. Dar daca acesti oameni care au suferit si au murit, vin din tarile cu petrol, vai de acei oameni care au masini personale pt a se deplasa de la munca la serviciu si inapoi, caci acei oameni vor platii mai mult ca toti ceilalti si mai mult decat Satan. Caci ei cumpara petrol si asta inseamna ca ei finanteaza razboaiele. Aceia ami polueaza planeta mea. La sfarsit vor fi judecati de mai multe ori si li se vor da mai multe pedepse. De cate ori vad masini mici personale, de atita ori bluestem pe Satan si pe soferii din masinile respective. Vai de omul si familia lui pe care al bluestem ca se allege prafu si pulberea de jegosul acela care ami polueaza planeta. As dori mult sa pot distruge ori ce si oricine ami polueaza planeta cu tot cu familia lui. Daca din greseala mi se va da puterea de a distruge, prima oara voi distruge oamenii si famiile celor care ami polueaza planeta. Nici picatura de singe nu as lasa din ei. Si sper ca matale tanti Marie ai inteles mesajul mai bine cu cei morti si celor care Satan le poarta suferinta/crucea. Vai de curul lui matale daca ai masina personala ca vei fii printer primii care te voi judeca cu mare dusmanie. Sa ai bafta.

      Ștergere
    3. Cicerone pleaca de pe acest site cu blestemele tale , du-te in pustiu unde vezi cu ochii ca in primul rand ne poluezi tu pe noi .

      NU-I MAI PUBLICATI COMENTARIILE d-na Maria !!!!
      Daca asta nu e sanatos la cap , de ce trebuie sa-l suportam noi pe blog cu tampeniile lui ? Asta judeca in locul lui Dumnezeu , va dati seama ?

      Ștergere
    4. Bine ca lumea nu e pe mainile tale, Ciceroane si nu esti tu la butoane ca ar fi de plans!! Mai vezi-ti lungul nasului si mai calmeaza-te , oamenii sunt furnici in Univers , puterea nu este la muritorii de rand , baga la cap .

      Ștergere
  4. Cine stie sa desluseasca mesajele astea partiale si incalcite merita o bere.
    Altfel, iar ni se livreaza "dupa credinta voastra"...
    E o mare problema ca din zecile de mesaje cu dialoguri nu se intelege nimic.

    RăspundețiȘtergere
  5. https://www.cotidianul.ro/alerta-maxima-pe-mare/

    RăspundețiȘtergere