miercuri, 26 septembrie 2018

UN ACCIDENT CUMPLIT CU MULTE AMBULANTE !

                                         
                           Noapte de 22- 23 Septembrie 2018,ora 0,22 !

                                      Dragii mei,

În aceasta noapte,desi eram cu ochii pe monitor si scriam pe Blog, vad in spatele meu de parca as fi avut un al treilea ochi la ceafa,vad o Intersectie mare înspre Sud si multe Ambulante adunate in mijlocul Intersectiei.Era ziua si multa forfota in acea Intersectie.
Medici ,asistente ,pompieri si multa lumea adunata.
În timp ce CADRELE MEDICALE incercau sa ajute ranitii,aud glas care spune asa:

             "Masa,prilejul şi restaurantele sunt inchise ." 

Imagini pentru SALVAREAImagini pentru SALVAREAImagini pentru SALVAREA.

Prieteni dragi ,din păcate vom auzi de un accident rutier de mare amploare.
Unde anume se va intampla sau cand,eu nu stiu a va spune.
Sa ne rugam însa,la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa apere pe toti cei care sunt participanti la trafic si pe noi toti deopotriva.
                                   Cu dragoste,Maria.

P.S.
Dumnez GĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                  Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:




                  
              


                      

13 comentarii:

  1. http://profetieavertisment.ro/mesaje/1114/multe-dintre-tainele-imparatiei-mele-sunt-necunoscute-omului/

    RăspundețiȘtergere
  2. http://profetieavertisment.ro/mesaje/18/avertisment-pentru-razboiul-nuclear/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai vere, cine este Sfintul Rozariul? Unde scrie in biblie ca trebuie sa ne rugam la sfinti sau morti sau alti Dumnezei? Si ce este cu atita vrajeala in profetiile tale? Vorba multa sa ne ajunga, este? Credema ca intr-o buna zi ne vom intalni si va fi ultima zi a ta. Te voi rupe in bucati, indifferent de ce shmeker esti sau ce spate ai. Daca ai spate si pe Acela il voi face bucatele. Peste tot lumea este plina de profetii cu vrajeala de rahat. Ne-om auzi, Doamne ajuta.

      Ștergere
    2. Cetatene neoprotestant fanatic Lichi, Am citit ce scrii pe blog. E bine cu predica dar ar fi si mai bine cu gramatica.Aici sunt probleme majore. Nu mai vorbesc de continuturi. cat despre intrebarea matale de aici, nu "cine" intrebarea este "ce". Dar la o asemenea ignoranta pana in inaltul cerului si adancul pamantului, combinata cu incultura, agramatismul si fanatismul agresiv, e greu sa i se raspunda pentru ca nu are cine sa inteleaga.

      Ștergere
    3. Cicerone are o scuza,sint atit de multe timpenii in religii,ca le mai incurca

      Ștergere
  3. Cutremur de 5 grade in Grecia.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mesajul postat pe pagina de Facebook a Maternității Polizu:
    „Domnule Profesor Suciu,

    Vă rugăm să vă dați demisia urgent din fruntea INSMC.

    Stimați colegi,
    Ne-am săturat de tirania acestui om care se crede Profesor atotputernic. Ne umilește constant medici și asistente la fiecare raport. La ultimul raport i-a inchis gura șefei de secție dr. Ciuvica pentru că nu i-a convenit o indicație pentru o operație cezariană. În altă ipostază ni s-a povestit de către colege cum dnei dr Vintea i s-a refuzat efectuarea unei cezariene la o pacientă cu sarcină pelviană iar aceasta a început să plângă de ciudă. Copilul a ieșit cu scorul APGAR 2 având nevoie de reanimare doar pentru că dl Profesor nu i-a permis să-i facă cezariană cum prevăd ghidurile internaționale în cazul unei paciente cu sarcina pelviană.

    Pentru cei ce nu știu medicii de la Polizu merg să „ceară” indicație pentru a putea face o operație cezariană în anul 2018. Femeile sunt ținute ore în șir în travaliu doar pentru răutatea acestui om care se consideră adevărul suprem. Noaptea dacă e nevoie de o operație Profesorul trebuie sunat și cerut avizul altfel medicul este umilit a doua zi la raport în fața tuturor colegilor. Medicii șefi de gardă nu au nici un cuvânt de spus. Sunt preșul lui de șters picioarele dimineața la raport.

    Stimate paciente,
    Dacă medicii au ezitat să vă efectueze operația cezariană în cazul în care nașterea normală nu a putut continua nu este din cauza lor, ci din cauza acestui om care ne abuzează moral în fiecare zi la raport. Avem dovezi în acest sens. Vor fi prezentate în curând.

    Stimată comunitate medicală,
    Această abuz trebuie să înceteze!!!
    Nașterile la Spitalul Polizu sunt în declin din cauza atitudinii acestui om.

    Vă rugăm să distribuiți mai departe

    Cu stimă,
    Spitalul Polizu.”

    https://www.libertatea.ro/sanatate/revolta-ginecologilor-de-la-maternitatea-polizu-asupra-medicului-nicolae-suciu-2403885

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20:34 Am citit cateva comentarii ale pacientelor traumatizate
      referitor la acest bihorean ilustru dr suciu-polizu
      E stigator la cer.E sub orice critica sa lucrezi in teroare,sa fi tratat-operat-mutilat cum comenteaza pacietii in
      "Copilul.ro''din25/10/2016:"o jig...,traume pt toata viata,iresponsabil,,abuziv verbal,ovarele scoase fara acordul femeii....(reclamatii grave)
      DOAMNE FERESTE,ff multe comentarii triste ale femeilor-mamelor
      Acest ardelean-bihorean are probleme de comportament social +profesional si trebuie comunitatea spitalului Polizu sa ia atitudine.(Am inteles ca-i si politician)
      -"

      Ștergere
    2. 2.27
      Tocmai ca pe dinozaurii astia care sunt acum in spitale , doar DNA-ul ii mai scoate . Idem a fost cu Secureanu de la Malaxa si cu Burnei de la Budimex . Sa speram ca si la Fundeni se va incepe odata curatenia ca si acolo-i jale mare. Spaga acolo e fara limita , madamele doctor sunt pe la conngrese , dau retete si indicatii doar pe sms pacientului .
      Nu se mai pot vaita de salariu , dar meteahna le-a ramas , fara spaga in mii de euro nu se uita la tine si nici nu ai garantia ca ce iti face, e corect medical .
      La salariile care sunt acum , e nevoie de medici din afara , va trebui sa ne ferim din ce in ce mai mult de tot sistemul bolnav romanesc .

      Ștergere
    3. Feriti-va de Fundeni, e anticamera mortii !

      Ștergere
  5. 🚑🛌🏥🏪🚒🚔🆘️

    RăspundețiȘtergere
  6. O ambulanta facuta praf zilele trecute la noi cu bolnav pe targa dar am uitat unde era.

    RăspundețiȘtergere
  7. Azi o ambulanta SMURD sa ciocnit la intrarea in Sibiu cu un sofer care i-a taiat calea,nu sint victime desi ambulanta avea in ea un bolnav

    RăspundețiȘtergere