miercuri, 12 septembrie 2018

CUTREMUR ???


                        Noapte de 11 -12 Septembrie 2018,ora 23,50 !

                                         Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:

                "Cutremur .
             Din spatele Cutremurului...."

Dragii mei, după cum vedeti este vorba de un posibil Cutremur, numai că, exista cineva sau ceva care ,ar veni din spatele Cutremurului.
Noi suntem prea mici ,ca sa putem opri astfel de situatii tragice.
Putem insa, ca sa fim puternici ,daca ne rugam cu toata inima si din tot sufletul la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa ne ajute si sa ne apere pe noi toti Fiii Săi, de tot necazul si de toata suferinta.
În schimb insa,noi trebuie sa-i daruim inima si sufletul nostru,trupul si cugetul nostru ca sa le curate de tot ce este intinat,si sa ne indrume pe CALEA mantuirii noastre.
                                     Cu dragoste,Maria.


P.S.
Acum 1 zi - STRIGĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                  Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

8 comentarii:

  1. cand?ca noi romanii stam pe bomba cu ceas-ora, minutul nu-l stie nimeni eu am presentimente si se intampla dupa zile sau saptamani-exact nu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că ai dreptate dat fiind faptul că există o ciclicitate a cutremurelor mari care au lovit si afectat grav România în plus să nu uităm că și Arsenie Boca vorbește despre un cutremur care va lovi România. Să sperăm că nu va fi nici un cutremur mare că în halul în care este România astăzi o așa nenorocire va face din țară un tărâm pustiu. Vom ajunge un soi de Siria dar nu lovită de război ci de soartă.

      Ștergere
  2. La tv astia numai reclame dau,cum sa faci in caz de cutremur,dar de consolidarea blocurilor nu prea vorbeste nimeni si nu prea se face nimic.

    RăspundețiȘtergere
  3. Exprimarea : " spatele Cutremurului" ...cred ca sunt
    provocari seismice induse artificial.
    Poate in spatele Cutremurului provocat sta O MANA CRIMINALA, O AGENTIE SECRETA (indiferent unde v-a fi indus seismul ,ca e in europa,america,asia,NOUA ZEELANDA)
    Tehnologia distrugerii exista ,la fel DUMNEZEU EXISTA, la fel BUMERANGUL EXISTA

    RăspundețiȘtergere
  4. A fost la turci un cutremur de 5,6
    Bunul Dumnezeu s-a apere pe toata lumea

    RăspundețiȘtergere
  5. Prea multe cutremure, madam Ghiorghiu,lipsa de inspiratie? :))

    RăspundețiȘtergere