marți, 25 septembrie 2018

JUSTITIA SE VA CURĂŢA !



                               Imagini pentru CIOCAN JUSTITIE.

                             25 Septembrie 2018,ora 5,23 !

                                         Dragii mei,

În aceasta dimineata m-a trezit un glas care spune asa:

                    "Nou în Guvern: 
                  Se va curăţa  o Justitie !"

Dragii mei, iata cum se contureaza o alta situatie noua in GUVERN!

Ce va fi la concret? Vom vedea pe parcursul timpului !
                                     Cu dragoste,Maria.

 P.S.


Dumnez GĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                  Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:




                  
              




42 de comentarii:

  1. Se pare ca primul ministru remaniat va fi BRAVO TUDORELE,probabil cu un scop.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce nume Tudorel Toader.Toni Grebla ce urmeaza acum Toni pumnIngura ,oameni cu nume normale nu se gasesc?!

      Ștergere
    2. 07:40 Nu te mai lega de numele altora. Ce ai? Al tau o fi mai "special" sau ce?

      Ștergere
  2. Da ceati avut in vedere ca Iisus este in mijlocul hartii Romaniei?

    RăspundețiȘtergere
  3. Va veni probabil un nou ministru al justiției care va "curata justiția" , se se vehiculeaza a fi în persoana d lui Toni Greblă

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23.58 da, daaa, vine unul pus de dragnea care va „curata” la propriu justitia adica va bloca tot sistemul prin legile de care are el nevoie ca de aer ca sa scape de bratari la maini.

      Ștergere
  4. Pleaca Tandea vine Mandea. Se va curata de se va putea fura la liber ca pana acum. Apropo tot asa bine cu wc-ul in fundul curtii fara drumuri si saraci lipiti? Da nu-i nimic ca voi sunteti buricul pamantului ocrotiti de dumnezeu si paziti de extraterestri. Sunteti paziti sa fiti in continuare milogii europei.

    RăspundețiȘtergere
  5. S-a se curete doamna Maria ca numai Dumnezeu si cei care judeca azi pe pamant stiu iar noi ce mai vedem.
    Spun cartile sfinte ca la vremea de apoi cei strimbi vor iesi drepti si cei drepti vor fi judecati stramb.
    Doamne Ajuta ca toti sa avem parte de o judecata dreapta.
    Noi stim ca numai judecata lui Dumnezeu este cea dreapta.
    Cu mult drag doamna Maria si sa aveti o zi buna.

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca se comunica si cand se va curata justitia mai aveam o speranta dar asa multe s-au zis pe aici si nu s-au intamplat. Cand va exista o lege care sa reglementeze raspunderea magistratilor poate ca se vor mai schimba lucrurile, insa pana atunci va mai curge multa apa pe Dambovita.

    RăspundețiȘtergere
  7. Slava Domnului!!! probabil se va curata de influenta securistilor???

    RăspundețiȘtergere
  8. Cel mai nou in guvern e Toni Grebla cel arestat de la CURTEA CONSTITUTIONALA pentru vina ce sa dovedit la tribunal a fi imaginara.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mda! Se va curata justitia si-o sa ramana nelegiuirea care o sa distruga poporul.In loc sa fie severa se fac gratieri. Hotii si banditi n-au voie sa stea in puscarie.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cine s-o curete ??? Comunistii ???
    Ma faci sa rad ...

    RăspundețiȘtergere
  11. Va fi inlaturat Toader.Asta vrei sa spui!De ce nu recunosti?

    RăspundețiȘtergere
  12. Marioara surioara,la multi fericiti ani! Te iubesc ca pe surioara mea. Gabriela. Te rog sa te rogi pentru ea ca g bolnavioara! Multumesc frumos! Pa,pa,tai,tai!I..

    RăspundețiȘtergere
  13. Mein Kampf=Lupta din 10 august 2018 de la Bucuresti a ajuns subiect de discutare a Romaniei in data de 3 octombrie la Bruxell.
    In timp ce Trump lauda in SUA ieri Polonia si Romania ,Germania le critica si vrea sa-si impuna pe un german Verner la presedentia UE,cel ce umbla la brat ca niste c.... cu Victor Orban ,oaspetele de acum o saptamina al lui Putin la Moscova la fel ca Mekel acum o luna,facind astfel o bresa in'' zidul'' est european la Summitul Celor trei Mari de la Bucuresti unde ar fi trebuit sa participe in acel timp.
    HARASO-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romania este protejata? De catre cine? Cum? Romania este tratata ca si o tara de "mana a 2-a"? Cum este "tratat" poporul roman in lume?

      Ștergere
    2. craciun, cand ai de gand sa termini cu elucubratiile si cu jignirile la adresa presedintelui? Sa-ti fie rusine, daca nu era Iohannis eram demult intr-o dictatura care deja se prefigureaza daca dragnea nu va fi oprit. Nu te mai uita la antena 3 ca-ti otraveste mintea, chiar nu pricepi?

      Ștergere
  14. 12,30 PSD-ul a infirmat astazi zvonul cu remanierea lui BRAVO TUDORELE

    RăspundețiȘtergere
  15. 'Saraca' Viorica obligata sa dea raportul la UE dupa ce a fost lasata de izbeliste cu hoardele de' manifestanti din vest', dupa un joc la opsaid facut de unele institutii 'neserioase'ale statului, suparate ca le-a redus fondurile la rectificarea bugetara din toamna-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. craciun, nici macar la fotbal nu te pricepi! Se spune offside adica afara din joc, nu opsaid! Off, sfanta nestiinta, esti demn contemporan cu Veorica!

      Ștergere
  16. 'Manifestantii din vest'- Mein Kampf din Piata Victoriei dupa ce au facut voluntar jocul strainilor din Germania in scopul instalarii lui Verner la presedentia UE in locul Vioricai,acum sau dus si cu jalba la Bruxell.
    Cam mult,nici nu stiu cum sa-i numesc,; Instigatori -DEZBINATORI,manifestanti-Tradatori , TRADATORI-Diversionisti, sau PIRICIOSI ca precis nu naivii au dat tonul la violente.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Instigatori -DEZBINATORI,manifestanti-Tradatori , TRADATORI-Diversionisti, sau PIRICIOSI
      Toate etichetele astea ti se potrivesc tie, craciun!

      Ștergere
  17. ION CRISTOIU acum pe TV;'Discursul lui Iohanis de la New York comfirma ca el vrea sa fie Tartorul Presedinte UE de la 1 Ianuarie'.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18.44 craciun, ion cristoiu al tau este un butoi umplut cu ceva maro, stii tu ce ca uneori iti cam place si tie.

      Ștergere
  18. La New York Iohanis a spus ca acum 100 de ani romanii au hotarit sa formeze o tara ,cea ce pare corect de la un minoritar dar pentru romani e un fals,deoarece ei au hotarit si dorit de cind se stiu sa traiasca in tara lor
    Cea ce nu sa putut din cauza unor imperii din jur care sau folosit mai bine de 1000 de ani sa-i dezbine si stapineasca prin intermediul unor minoritari adusi intentionat pentru acest scop din cele mai ascunse locuri ale imperiilor lor-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. craciun, tu esti crestin? Nu prea pari! Te-ai nascust fascist in gandire?

      Ștergere
  19. Atunci cind nu se dorea presedinte la UE din partea Romaniei Iohanis spunea ca la Venirea germanilor si ungurilor in Transilvania nu ar fi existat nici un locuitor referindu-se la romani.
    Dar romanii nu uita ca Sibiul ca si alte orase ale colonistilor sint facute cu munca fortata a iobagilor romani,pe terenurile luate cu japca satelor romanesti.

    RăspundețiȘtergere
  20. 00,16 Neonazisti sinteti voi cu seful vostru pe care il aperi,care a-ti instigat la lupta- Mein Kampf din 10 august din Bucuresti si ar trebui ca Lazar sa vada de voi nu de Jandarmeria care a raspuns la violentele voastre si a aparat statul in fata unor anarhisti si pescuitori in ape tulburi ca voi din Sibiu str Crisanei nr 13 si alte sedii platite din fonduri straine de interesele romanilor, contra intereselor Romaniei care suporta in data de 3 octombrie la Bruxell acuzatii din cauza unor tradatori neonazisti instigatori la violente planificate si care faceti jocurile dusmanilor tarii.

    RăspundețiȘtergere
  21. 00,13 Aici ai dreptate ,nu le am cu fotbalul-craciun

    RăspundețiȘtergere
  22. 00,11 Daca tot vorbisi de Dictatura ,nu cred ca e mai mare ca a lui Iohanis Ingimfatul primar de Sibiu fara nici o audienta in cei 14 ani sau fara iesiri si interviuri la Bucuresti la TV de 4 ani de cind e presedinte guvernator.

    RăspundețiȘtergere
  23. Dosarul la DIICOT facut Vioricai Dancila a fost clasat astazi, pe motiv ca faptele invocate, de Delatorul Victor Orban ,NU EXISTA.
    Dar nu spune nimic de raspunderea INSTIGATORILOR din umbra si adevaratii realizatori ai plingerii,care fac Politica prin DELATIUNI si dosare la PRO-CURORI.
    Vom vedea daca Viorica va depune plingere impotriva lor...persoana importanta... ,nu spui cine ca oricum stie tot romanul.

    RăspundețiȘtergere
  24. Denuntul lui Orban pentru o fapta care nu exista,se numeste DENUNT CALOMNIOS si este o infractiune ce se pedepseste cu INCHISOARE,daca Viorica de Videle face plingere.

    RăspundețiȘtergere
  25. Catarama l-a dat in judecata pe Ludovic Orban pentru ca a incalcat statutul PNL-ului inercind sa-l dea afara din partid.

    RăspundețiȘtergere
  26. 0,15 Cristoiu e un om inteligent cu idei proprii pe care are curajul sa le exprime si voua din server nu va plac,faceti' alergie' la ADEVAR.el are curajul sa se declare oricind comunist pe care nu i-am placut ,dar nu si franchetea lui care e de admirat.
    L-am dat ca sustinea exact ideia expusa in comentariul meu de pe aceiasi pagina dar cu o zi mai inainte.
    Cred ca voi din server v-ati nascut cu o jumatate de secol mai tirziu decit Ceausescu caruia ii placeau pupincuristii.

    RăspundețiȘtergere
  27. AGENTII ridicatori in slavi si electorali din SERVER , oo ai ''lui Io-HA-HA-nis , comentatori obraznici la; oo,o7 ; oo,11 ; oo,13 ; 00,14 ; 00,14 ; oo,15 ; 00,15 ; 00,16.
    INTELIGENTII lui Peste prajit,ce va faceti voi ca anul asta e ultimul an cind mai luati in Decembrie ,STELE pentru epoletii vostri de la Io-HA-HA-nis???????.

    RăspundețiȘtergere
  28. Procurorul din Constanta Adina Florea care si-a depus canditatura pentru sefia DNA,acuza presiuni mari iar despre procurorul sef Lazar spune ca isi exercita functia cu REA credinta.

    RăspundețiȘtergere
  29. Continua LUPTA pentru JUSTITIE si remanierea guvernului in timp ce oamenii la Cernavoda se revolta pentru porcii luati ca urmare a noului focar de pesta africana.

    RăspundețiȘtergere