marți, 18 septembrie 2018

UN OZN URIAS , TOCMAI M - A VIZITAT !


                                             Noapte de 17 -18 Septembrie ora 0,40 !

                                                 Dragii mei,

În aceasta noapte,desi eram cu ochii pe monitor scriind la articolul anterior,vad in stanga mea un Cer de noapte, iar sub Cer,cam la inaltimea pe unde zboara ELICOPTERELE tocmai ma saluta un OZN urias.
                       Imagini pentru EXTRATERESTRI.

Am spus ca tocmai m-a salutat un OZN urias,deoarece , a trecut foarte aproape de mine ,iar cand era la o distanta de circa 20 metri ,OZN -ul a pulsat din toate beculetele multicolore (flesuri),iar forma lui care era rotunda s-a alungit in faţă si s-a facut ovala.
Marimea OZN -ului, oval acum, putea fi cat a doua tiruri lipite unul de altul pe lungime.
Beculetele erau multe ,foarte multe si toate de culoarea curcubeului numai ca,erau orbitor de starlucitoare.
Inainte sa-si schimbe forma,a stat circa 3 -4 secunde ca sa-i vad ca sunt acolo,luminile toate au pulsat puternic din stand pe loc in aer,apoi intr-o clipita si-a schimbat forma alungindu-se spre in faţă,facandu-se oval,dar tot cu luminile aprinse.
Dragilor, este pentru a patra oara cand un OZN se apropie atat de tare de locul unde eu sunt.
Prima oara a fost cand m-au rapit in NAVA lor,a doua oara cand îi vedeam de la balconul apartamentului,a treia oara cand scriam la calculator pe tim de noapte,si vedeam cum pe sub plafonul camerei in care eram,trecea un OZN urias de forma dreptunghiulara,cred ca era deasupra casei, dar luminile si forma lui au ajuns in camera mea,iar a patra oara chiar asta noapte cand ,m-au anuntat in mod special ca sunt aici;că au venit, sau vor veni curand.
In rest ,i-am vazut de "n" ori atat pe ai nostri prieteni extraterestri cat si OZN -urile lor,dar mai la distanta.
Dragii mei, este foarte aproape intalnirea noastra cu EXTRATERESTRII.De ce?
Pentru ca,al treilea RAYBOI MONDIAL ne bate la usa.
Ei vin cu un scop bine definit. Si anume: acela de a apăra ROMANIA DUHULUI SFANT,ROMANIA VIITORULUI AL DOILEA NOU IERUSALIM.
ROMANIA,asa cum am mai spus-o de multe ori, se va bucura de mult ocrotire din partea Divinitatii. 
EXTRATERESTRII nu vin pentru ca asa este voia lor, ci vin pentru ca ,asa au primit PORUNCA de la DUMNEZEU.
Asa cum noi ne ajutam unii pe altii,tot la fel si ei ,ne vor ajuta ca sa nu suferim atat de mult cand, bombele si rachetele ,avioanele ,toate vor zbura pe deasupra ROMANIEI sfinte.
Sa multumim DOMNULUI si MAICII DOMNULUI pentru aceasta divina ocrotire, si sa ne rugam pentru toti Semenii nostri ,pentru ca si ei sa guste din dulceata IUBIRII LUI HRISTOS.
                           Cu dragoste,Maria.
P.S.


Dumnez GĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                  Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

204 comentarii:

  1. Cand vor veni acesti draci ai Trambitei 5 sa vedeti atunci chin pe toti pacatosii care n-a pe frunte pecetea Lui Dumnezeu!Acum este ceasul pocaintei de pacate,sa nu asteptam ajutor din cozmos ca nu va veni,ci mai degraba manie si judecata pt pacatele noastre!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si nu va amagiti ca vom fi ocrotiti in razboi,pt ca parintele Arsenie Boca,a spus ca Romania va fi ocupata de 3 tari,dupa care va ploua cu foc peste invadatori!Mai bine am vota pe 7 octombrie pt casatoria dintre un barbat si o femeie pt a amana marele cutremur si aceasta invazie a celor 3 tari asupra noastra!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In loc sa fiti obsedați de Arsenal mai bine v ati ruga la Sf. Treime caci doar Dzeu stie.

      Ștergere
    2. 11:52 la cât ești de inteligent poți vota direct împotriva cutremurului. Pst mai încet ai grijă că dacă te aud ăștia care conduc vor băga pe buletinul de vot și opțiunea sunteți pro sau împotriva cutremurului? Alte opțiuni de vot care vi se potrivesc ar fi pro sau contra autostrăzilor a wc ului în fundul curții a neoliticului târziu în care vă bălăciti și a întunericului din capul tău.

      Ștergere
    3. La cat rau se face in Romania,ne meritam judecata cu varf si indesat,nu va cruta Dumnezeu pe nimeni care traieste in pacat si care se razvrateste la nesfarsit impotriva poruncilor Lui!Acum e ceasul pocaintei,dar aproape toti il folosesc pt fumat,pt uitat la porno,pt a face malahie,pt curvit,etc,fiecare va secera ceea ce seamana acum,manie si judecata!

      Ștergere
  3. Prin urmare, toate mesajele pe care le-am primit prin acest blog si chiar blogul insusi se datoreaza extraterestrilor.
    Singura intrebare, doamna Ghiorghiu, este cand se vor implini si restul (greva, revolutia si razboiul) intrucat pana acum au fost etape
    nefinalizate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Deci pagube vor exista.
    Ne ramane doar inarmarea.

    RăspundețiȘtergere
  5. E clar ca modificarea formei OZN-ului arata o modificare a spatiului si probabil si a timpului,.Sa aiba oare legatura cu viziunea cu cele doua Luni vazuta anterior?
    Un haker de 45 de ani care a reusit sa intre in arhiva secreta NASA povestea ca si SUA a inceput sa dezvolte in secret sistemul acesta de nave spatiale bazate pe cimpuri antigravitationale si chiar au detinut extraterestri ca prizonieri care i-au ajutat.
    Iar in timpul razboiului din Vietnam au avut conflicte cu OZN-uri pe care le-au atacat.
    Dar OZN-urile le-au raspuns trimitindu-le inapoi gloantele si rachetele-cu serie documentata, cu care erau atacate de soldatii americani-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in japonia se construiesc "farfurii zburatoare",nu stiu acum dupa tot prapadul asta ....poate fac "cioburi zburatoare"

      Ștergere
  6. http://profetieavertisment.ro/mesaje/63/cum-sa-va-asigurati-ca-familiile-si-prietenii-vostri-pot-intra-in-paradis/

    RăspundețiȘtergere
  7. http://profetieavertisment.ro/mesaje/64/treziti-va-la-adevar-inainte-de-a-fi-prea-tarziu/

    RăspundețiȘtergere
  8. Se tot spune ca vor aparea si chiar anul acesta! Oare este posibil asa ceva?!

    RăspundețiȘtergere
  9. Apai,draga Maria,e clar ca de la extraterestrii primesti mesajele,nu stiu o fi bine,o fi rau,nu ma pot exprima,ce va fi,va fi,Dumnezeu cu mila Lui!Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15.17 Asa este,caci nu exista decit ET. Nu exista sfintul duh. Oamenii de acum 2000 ani nu erau obisnuiti cu tehnologia(ca astazi) si au numit " sfintul duh" vocile pe care le auzeau cind ET vorbeau la telefon.

      Ștergere

    2. Anonim19 septembrie 2018, 06:20
      DUMNEZEU TATAL, DUMNEZEU FIUL SI SFANTUL DUH sa-ti arate tie ADEVARUL SĂU ! Se vede ca esti un suflet ateu! Incearca sa te apropii de DUMNEZEU si de MAICUTA DOMNULUI cat mai mult.

      Ștergere
  10. AMIN sa fi sanatoasa Doamna Maria Doamne Ajuta!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. http://profetieavertisment.ro/mesaje/8/semnele-ultimelor-timpuri-dar-slava-se-va-reintoarce-pe-pamant/

    RăspundețiȘtergere
  12. http://profetieavertisment.ro/mesaje/533/mesaj-important-de-la-dumnezeu-tatal-eu-voi-acorda-imunitate-impotriva-portilor-iadului-acelor-suflete-pentru-care-va-rugati/

    RăspundețiȘtergere
  13. http://profetieavertisment.ro/mesaje/524/aceasta-este-cartea-mea-cuvantul-meu-promisiunea-mea/

    RăspundețiȘtergere
  14. Maria, azi-noapte a venit la mine un barbat (in vis). Era imbracat in haine albe....mi-a spus ca este Sfantul Iosif. Ma intrebam: Sfantul Iosif de la ortodocsi sau de la catolici. In timp ce imi puneam intrebari, Sfantul Iosif mi-a pus in palma 3 monede de aur. Pe o moneda se afla chipul Maicii Domnului, pe a doua Iisus Hristos...iar pe a treia nu puteam deslusii chipul... L-am intrebat: de ce imi dai moneda cu chipul Maicii Domnului, cand ea se afla langa tine?! Era imbracata in haine negre si se putea citi pe chipul ei suferinta...

    Ma poti ajuta sa inteleg acest vis? Nu e de la diavol? Sau? Nu sunt o persoana care merge la Biserica (foarte des) sau care se roaga seara de seara. Sunt o persoana pacatoasa.

    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu visez multe prostii,dar nu le povestesc. Se zice ca,in timpul somnului,sufletul paraseste corpul si merge in lumea spiritelor. Faptul ca visam numai prostii dovedeste ca nu exista spirit si lumea spiritelor. Nu esti o pacatoasa,biserica ti-a bagat prostia asta in cap,ca sa te faca clienta ei,mai des

      Ștergere
    2. Sunt langa tine la un moment greu pe care o sa-l ai . Ti-au trimis solie pe sfantul Iosif sa te anunte .

      Ștergere
    3. Inseamna ca esti o persoana aleasa si ca o misiune ti se va incredinta, iata sa marturisesti si sa confirmi tuturor ca Dumnezeu si slujitorii Sai sunt in mijlocul nostru. In Cer nu exista biserici, Iubirea (de Dumnezeu si aproape) fiind singura Liturghie si singura cale de a-L cunoaste pe Dumnezeu.
      Cumpara un rozariu sau metanie cum i se mai spune si spune pe el Rugaciunea Inimii sau Bucura-te Fecioara, care iti place mai mult.

      Ștergere
    4. Multumesc frumos pentru raspunsurile voastre!
      Doamne ajuta tuturor!

      Ștergere
    5. 06:27
      "Se zice ca ...."...faptul ca visam numai prostii"...
      Nu te judec ptr ca tu esti pe alta lungime de unda,nebisericoasa,ne...NU CONTEAZA CE ESTI TU.
      Noi Copiii lui Dumnezeu Credem in Vise-Speranta-Lumina-Iubire.Credem in TATA+FIU+SFANTUL DUH.
      Cand Parintele Arsenie Boca iti vine noaptea in vis si_ti spune sa te trezesti din somn ca mama ta are nevoie de tine(am sarit din pat si am fugit la mama<88> care era cazuta
      pe jos pe holul apt.Am ajutat-o ,si-a revenit.)
      Deci dumneavoastra cu statutul de ???necredincios,ateu..
      nu aveti si nu o sa aveti relatii stranse cu divinitatea .
      Sunt doua lumi diferite:
      1.a noastra CREDINCIOSILOR
      2.a voastra necredinciosi.

      Ștergere
    6. 22.34 ai grija ca te bate Dumnezeu pentru mandria si aroganta ta!

      Ștergere
    7. E doar fenomenul real al telepatiei. Telepatia exista,fara nici o indoiala

      Ștergere
    8. 06:07 referitor strict la telepatie, da, asa este cum spui aci: " Telepatia exista, fara nicio indoiala".

      Ștergere
    9. 23:19Acum ti-ai adus aminte de Dumnezeu?Persoana care a scris ms 22:34 a dat dovada de bun simt si adevarata credinta nu ca tine ,o invidioasa!

      Ștergere
    10. 23:19 Nu am nici un comentariu la postarea d-voastra,pentru ca sunteti atat de mica ,mica in credinta ca..(doar vorbele le aveti in buzunar)

      Ștergere
  15. Ortodoxule, vin ET, ca sa te convinga ca nu sint demoni. Ce-ai sa faci? Ai sa te uiti in pamint?(in vremurile din urma, nu va uitati la cer..........). Va fi sfirsitul bisericii(biserica va fi rapita la cer!!!!!!)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau sa te dezamagesc dar nu e biblic nicaieri ca biserica va pleca,sfintii vor ramane,unii vor fi martirizati pt credinta in Iisus,altii se vor ascunde a antihrist si sfintii ce au ramas in viata vor fi rapiti la final de tot dupa ultima Trambita a lui Mihail!

      Ștergere

    2. Anonim18 septembrie 2018, 16:43
      Ortodoxule, vin ET, ca sa te convinga ca nu sint demoni. Ce-ai sa faci? Ai sa te uiti in pamint?(in vremurile din urma, nu va uitati la cer..........). Va fi sfirsitul bisericii(biserica va fi rapita la cer!!!!!!)

      raspuns :
      serios ? ai gindit-o mult ?? ha ha ha
      si cum ma vor convinge ?
      -buna ziua
      -sunt et nu demon .
      -sunt convins
      -sunt om si arzi et=demonul si dispare ... upsss ...aparitia lor este aici SCRISA in ISPITIREA lui IISUS HRISTOS si NU MA IMPRESIONEAZA ca ii stiu bine .... de cunoscut nu ca nu poseda ce imi apartine, trupul si sufletul ... ha ha ha
      matei 4
      8.Din nou diavolul L-a dus pe un munte foarte înalt şi I-a arătat toate împărăţiile lumii şi slava lor.
      9.Şi I-a zis Lui: Acestea toate Ţi le voi da Ţie, dacă vei cădea înaintea mea şi Te vei închina mie.
      10.Atunci Iisus i-a zis: Piei, satano, căci scris este: "Domnului Dumnezeului tău să te închini şi Lui singur să-I slujeşti".
      11.Atunci L-a lăsat diavolul şi iată îngerii, venind la El, Îi slujeau.

      ai bagat la cap , da ??? ha ha ha alte nelamuriri ??? ha ha ha
      inapoia mea satana

      Ștergere
    3. Ma straduiesc sa fiu drept,nu ortodox,a pretinde ca apartii vreunei religii sau credinte si sa faci voia diavolului nu mantuieste,cum ziceau evreii cinsteau templul Domnului,dar nimicirea venea peste ei pt ca traiau in tot felul de pacate si faradelegi!

      Ștergere
    4. Baga la cap adevarul:
      Incercarea lui Isus a fost asa: dupa ce a primit misiunea de la Yahve,Isus a primit vizita lui Satan(un ET care e contra omenirii de pe Pamint). Satan i-a promis lui Isus bogatie pentru a renunta la misiunea de a spune adevarul despre ET si aparitia vietii pe Terra. Isus l-a refuzat. Ispitirea s-a facut cu stiinta lui Yahve,Isus s-a dovedit un om de incredere. Mesajul lui Isus a fost schimbat de conducatorii lumii,in cirdasie cu biserica. Dupa 2000 de ani creatorii au trimis un nou mesager,ultimul profet,dar biserica a reusit sa reduca mult impactul dezvaluirilor,Rael fiind gonit din tara care a gazduit marele eveniment.

      Ștergere
    5. Anonim19 septembrie 2018, 17:37
      Baga la cap adevarul:
      Incercarea lui Isus a fost asa: dupa ce a primit misiunea de la Yahve,Isus a primit vizita lui Satan(un ET care e contra omenirii de pe Pamint). Satan i-a promis lui Isus bogatie pentru a renunta la misiunea de a spune adevarul despre ET si aparitia vietii pe Terra. Isus l-a refuzat. Ispitirea s-a facut cu stiinta lui Yahve,Isus s-a dovedit un om de incredere. Mesajul lui Isus a fost schimbat de conducatorii lumii,in cirdasie cu biserica. Dupa 2000 de ani creatorii au trimis un nou mesager,ultimul profet,dar biserica a reusit sa reduca mult impactul dezvaluirilor,Rael fiind gonit din tara care a gazduit marele eveniment.

      raspuns :
      serios ? ai gindit-o mult ??? ha ha ha
      satana e aici si baga la cap ca et = rael = demonizat = satana ... profetii posedati sunt mesagerii satanei , denumiti ANTIHRISTI
      iov 1 :

      6.Dar într-o zi îngerii lui Dumnezeu s-au înfăţişat înaintea Domnului şi Satan a venit şi el printre ei.
      7.Atunci Domnul a zis către Satan: "De unde vii?" Iar Satan a răspuns Domnului şi a zis: "Am dat târcoale pe pământ şi m-am plimbat în sus şi în jos".
      8.Şi Domnul a zis către Satan: "Te-ai uitat la robul Meu Iov, că nu este nici unul ca el pe pământ fără prihană şi drept şi temător de Dumnezeu şi care să se ferească de ce este rău?"

      ai bagat la cap , da ??? ha ha ha
      profetii mincinosi vor fi pina vine apocalipsa lui ioan , deci nu e ultimul MINCINOS SI POSEDAT asta '' rael'' ... prinde satana pe multi . si biserica RADE SI ARDE demonii .. oricine se va pune cu PIATRA DIN CAPUL UNGHIULUI = IISUS HRISTOS va fi sfarimat :

      Piatra pe care au nesocotit-o ziditorii, aceasta a ajuns în capul unghiului. De la Domnul s-a făcut aceasta şi este minunată în ochii noştri!… Oricine va cădea peste piatra aceasta se va sfărâma, iar peste care va cădea ea, îl va zdrobi. (Mt. 21:42; Lc. 20:18)

      ai bagat la cap , da ?? ha ha ha vrajelile satanico=extraterestre = raeliene nu tin la cei care cunosc .
      alte nelamuriri ???

      Ștergere
    6. Anonim19 septembrie 2018, 12:07
      Ma straduiesc sa fiu drept,nu ortodox,a pretinde ca apartii vreunei religii sau credinte si sa faci voia diavolului nu mantuieste,cum ziceau evreii cinsteau templul Domnului,dar nimicirea venea peste ei pt ca traiau in tot felul de pacate si faradelegi!
      raspuns
      serios ? ai gindit-o mult ??? ha ha ha
      Cuvântul religie provine din limba latină, fie din re-legio („re-citire”, referindu-se la repetarea scripturilor, după Cicero) fie din (re-ligio - a lega , a reconecta, a reface legătura cu Dumnezeu).

      deci fara religie (legii celei noi = sangele si trupul lui iisus Hristos = biserica ortodoxa )nu ai cum sa fi drept ca scris este :
      26.Iar pe când mâncau ei, Iisus, luând pâine şi binecuvântând, a frânt şi, dând ucenicilor, a zis: Luaţi, mâncaţi, acesta este trupul Meu.
      27.Şi luând paharul şi mulţumind, le-a dat, zicând: Beţi dintru acesta toţi,
      28.Că acesta este Sângele Meu, al Legii celei noi, care pentru mulţi se varsă spre iertarea păcatelor.

      concluzionam simplu
      religie = sangele si trupul lui IISUS hristos = biserica ortodoxa

      mai departe
      IOAN 6
      48.Eu sunt pâinea vieţii.
      49.Părinţii voştri au mâncat mană în pustie şi au murit.
      50.Pâinea care se coboară din cer este aceea din care, dacă mănâncă cineva, nu moare.
      51.Eu sunt pâinea cea vie, care s-a pogorât din cer. Cine mănâncă din pâinea aceasta viu va fi în veci. Iar pâinea pe care Eu o voi da pentru viaţa lumii este trupul Meu.
      52.Deci iudeii se certau între ei, zicând: Cum poate Acesta să ne dea trupul Lui să-l mâncăm?
      53.Şi le-a zis Iisus: Adevărat, adevărat zic vouă, dacă nu veţi mânca trupul Fiului Omului şi nu veţi bea sângele Lui, nu veţi avea viaţă în voi.
      54.Cel ce mănâncă trupul Meu şi bea sângele Meu are viaţă veşnică, şi Eu îl voi învia în ziua cea de apoi.
      55.Trupul este adevărată mâncare şi sângele Meu, adevărată băutură.
      56.Cel ce mănâncă trupul Meu şi bea sângele Meu rămâne întru Mine şi Eu întru el.
      57.Precum M-a trimis pe Mine Tatăl cel viu şi Eu viez pentru Tatăl, şi cel ce Mă mănâncă pe Mine va trăi prin Mine.
      58.Aceasta este pâinea care s-a pogorât din cer, nu precum au mâncat părinţii voştri mana şi au murit. Cel ce mănâncă această pâine va trăi în veac.
      59.Acestea le-a zis pe când învăţa în sinagoga din Capernaum.


      RELIGIA ESTE IISUS HRISTOS = CALEA ( ACELA ), ADEVARUL SI VIATA = PAINEA VIETII COBORITA DIN CER
      ai bagat la cap da ? RELIGIA E BAZA VIETII VESNICE ... apoi trecem si la ce E CREDINTA ( RELIGIA DETERMINA CREDINTA DREAPTA )dupa ce rezolv orice nelamurire religioasa ... ha ha ha

      alte nelamuriri ????
      PS nu ai religie esti MORT VIU .

      Ștergere
    7. Anonim19 septembrie 2018, 12:07
      Ma straduiesc sa fiu drept,nu ortodox,a pretinde ca apartii vreunei religii sau credinte si sa faci voia diavolului nu mantuieste,cum ziceau evreii cinsteau templul Domnului,dar nimicirea venea peste ei pt ca traiau in tot felul de pacate si faradelegi!
      raspuns
      serios ? ai gindit-o mult ??? ha ha ha
      Cuvântul religie provine din limba latină, fie din re-legio („re-citire”, referindu-se la repetarea scripturilor, după Cicero) fie din (re-ligio - a lega , a reconecta, a reface legătura cu Dumnezeu).

      deci fara religie (legii celei noi = sangele si trupul lui iisus Hristos = biserica ortodoxa )nu ai cum sa fi drept ca scris este :
      26.Iar pe când mâncau ei, Iisus, luând pâine şi binecuvântând, a frânt şi, dând ucenicilor, a zis: Luaţi, mâncaţi, acesta este trupul Meu.
      27.Şi luând paharul şi mulţumind, le-a dat, zicând: Beţi dintru acesta toţi,
      28.Că acesta este Sângele Meu, al Legii celei noi, care pentru mulţi se varsă spre iertarea păcatelor.

      concluzionam simplu
      religie = sangele si trupul lui IISUS hristos = biserica ortodoxa

      mai departe
      IOAN 6
      48.Eu sunt pâinea vieţii.
      49.Părinţii voştri au mâncat mană în pustie şi au murit.
      50.Pâinea care se coboară din cer este aceea din care, dacă mănâncă cineva, nu moare.
      51.Eu sunt pâinea cea vie, care s-a pogorât din cer. Cine mănâncă din pâinea aceasta viu va fi în veci. Iar pâinea pe care Eu o voi da pentru viaţa lumii este trupul Meu.
      52.Deci iudeii se certau între ei, zicând: Cum poate Acesta să ne dea trupul Lui să-l mâncăm?
      53.Şi le-a zis Iisus: Adevărat, adevărat zic vouă, dacă nu veţi mânca trupul Fiului Omului şi nu veţi bea sângele Lui, nu veţi avea viaţă în voi.
      54.Cel ce mănâncă trupul Meu şi bea sângele Meu are viaţă veşnică, şi Eu îl voi învia în ziua cea de apoi.
      55.Trupul este adevărată mâncare şi sângele Meu, adevărată băutură.
      56.Cel ce mănâncă trupul Meu şi bea sângele Meu rămâne întru Mine şi Eu întru el.
      57.Precum M-a trimis pe Mine Tatăl cel viu şi Eu viez pentru Tatăl, şi cel ce Mă mănâncă pe Mine va trăi prin Mine.
      58.Aceasta este pâinea care s-a pogorât din cer, nu precum au mâncat părinţii voştri mana şi au murit. Cel ce mănâncă această pâine va trăi în veac.
      59.Acestea le-a zis pe când învăţa în sinagoga din Capernaum.


      RELIGIA ESTE IISUS HRISTOS = CALEA ( ACELA ), ADEVARUL SI VIATA = PAINEA VIETII COBORITA DIN CER
      ai bagat la cap da ? RELIGIA E BAZA VIETII VESNICE ... apoi trecem si la ce E CREDINTA ( RELIGIA DETERMINA CREDINTA DREAPTA )dupa ce rezolv orice nelamurire religioasa ... ha ha ha

      alte nelamuriri ????
      PS nu ai religie esti MORT VIU .

      Ștergere
    8. Niciunul dintre noi nu stie adevarul, nu mai faceti afirmatii pe care nu le puteti proba. Toti ne dam cu presupusul.

      Ștergere
    9. Anonim 9:28 mie religia si credinta adevarata mmi-a descoperit-o nasterea din nou cu Duh Sfant,nu ortodoxia,cu toata ortodoxia mea infundam iadul,asemenea si adventistilor si catolicilor,evanghelistilor,iudeilor,protestantilor,etc!Iar ce spui in Ioan 6,sunt Cuvintele Lui Iisus prin Duhul Prea Sfant,nu ortodoxia,pt ca n-a pomenit nicaieri Iisus si toti Apostolii Lui ca ortodoxia e singura cale catre mantuire,catre Dumnezeu,singura cale catre Dumnezeu e nasterea din nou cu Duh Sfant,nu confunda ortodoxia sau alta religie sau secta cu lucrarea Duhului Sfant!Cu toate astea daca nu avem pocainta de pacate sincera si de durata si nastere din nou cu Duh Sfant,infundam iadul!

      Ștergere
    10. Si inca ceva,toti vor Sangele si Trupul Domnului,dar cati oare se pocaiesc de pacate cu adevarat,pt ca asta e mai important decat impartasirea cu Sfintele Taine,e acelasi lucru ca atunci cand te duci la doctor,nu te pregatesti sa-i spui ce te doare,asemenea si cand vii la Dumnezeu nu renunti la viata ta pacatoasa,pt a trai o noua viata,pt Iisus,ca destul ai trait pt tine,multi isi beau osanda cand se impartasesc,pt ca nu vor sa renunte la a trai in pacate,Maria Egipteanca s-a pregatit toata viata pt Sfanta Impartasanie!Daca nu se vede schimbare radicala in viata ta,degeaba te impartasesti,pt ca iti bei osanda,Domnul Iisus a zis du-te si nu mai pacatui,n-a zis pacatuieste cat vrei si cereti iertare,a zis cereti iertare si traieste in sfintenie sau macar straduieste-te cat mai mult sa traiesti in sfintenie!

      Ștergere

    11. Anonim20 septembrie 2018, 10:58
      Niciunul dintre noi nu stie adevarul, nu mai faceti afirmatii pe care nu le puteti proba. Toti ne dam cu presupusul.

      raspuns :
      serios ? ai gindit-o mult ??? ha ha ha
      nici unul dintre VOI , nu stie adevarul ca NOI , ORTODOCSI il stim ca e scris :
      IISUS HRISTOS = EU SUNT ADEVARUL . deci orice ORTODOX BOTEZAT si IMPARTASIT CU TRUPUL ADEVARULUI SI SANGELE ADEVARULUI stie ADEVARUL ... vezi , orbule , robule MINCIUNII SATANICE care NU STIE ADEVARUL , CA NU E ADEVARUL CI MINCIUNA care spune ca '' noi - minicinosii nu stim '' ... deci ce nu stii , demone ??ha ha ha

      ALTE NELAMURIRI ??? ha ha ha
      Ortodoxia E SINGURA care stie ADEVARUL , restul nu stiu si SE COMPLAC sa nu stie ... succes orbilor , dar nu propovaduiti ORBIREA = robirea voastra ca ard toti demonii din voi ... ha ha ha

      Ștergere
    12. 10.58 Eu nu dau cu presupusul. Mesajul transmis de Rael e primit de la Yahve, Dumnezeul biblic si e acelasi ca mesajul transmis de Isus(modificat de biserica, din care a ramas totusi afirmatia MULTI CHEMATI PUTINI ALESI, care dovedeste ca nu exista spirit).Oamenii nu au spirit, mai zic unii pe aici ca doar crestinii au spirit. Nu are nimeni un spirit nemuritor facut de Dumnezeu. Cum ramine cu cei putini alesi? ADN lor e pastrat de Dumnezeul biblic, pentru a repopula planeta dupa o catastrofa sau dupa un razboi atomic ce ar distruge omenirea.Aceasta e mintuirea, dar nu vor fi recreati decit cei care-si dau acordul(prin botez facut la virsta matura a solicitantului) si care indeplinesc niste conditii: au gene bune(sint sanatosi, frumosi si inteligenti) si sint si corecti(nu fura, nu mint, sint blinzi,respecta legile sociale si pe restul oamenilor). Nu ar trebui sa va spun asta, caci e concurenta mare pentru a fi admis pentru o noua viata(dar ultima)

      Ștergere
    13. 15:54, nu este asa.

      Ștergere
    14. 23.47 de ce,ca nu-ti convine? Nici mie,dar daca asa scrie in biblie si asa sustine crestinismul,ca sint putini alesi,ca nu exista reincarnare, ca cei care se nasc orbi,sluti sau idioti se nasc ca asa a vrut Dumnezeu,pentru pacatele parintilor(numai aberatii care dovedesc ca nu exista suflet sau Dumnezeu)

      Ștergere
    15. Anonim20 septembrie 2018, 13:37
      Anonim 9:28 mie religia si credinta adevarata mmi-a descoperit-o nasterea din nou cu Duh Sfant,nu ortodoxia,cu toata ortodoxia mea infundam iadul,asemenea si adventistilor si catolicilor,evanghelistilor,iudeilor,protestantilor,etc!Iar ce spui in Ioan 6,sunt Cuvintele Lui Iisus prin Duhul Prea Sfant,nu ortodoxia,pt ca n-a pomenit nicaieri Iisus si toti Apostolii Lui ca ortodoxia e singura cale catre mantuire,catre Dumnezeu,singura cale catre Dumnezeu e nasterea din nou cu Duh Sfant,nu confunda ortodoxia sau alta religie sau secta cu lucrarea Duhului Sfant!Cu toate astea daca nu avem pocainta de pacate sincera si de durata si nastere din nou cu Duh Sfant,infundam iadul!

      serios ? ai gindit-o mult ???HA HA HA
      Nasterea din duh NU EXISTA fara ORTODOXIE ca scris este :
      DREAPTA CREDINTA = ORTODOXIA pomenita de DE IISUS CA EL ESTE ORTODOXIA .
      1 TIMOTEI 3
      16.Şi cu adevărat, mare este taina dreptei credinţe= ORTODOXIA : Dumnezeu S-a arătat în trup, S-a îndreptat în Duhul, a fost văzut de îngeri, S-a propovăduit între neamuri, a fost crezut în lume, S-a înălţat întru slavă.
      AI RETINUT , DA ?
      IISUS HRISTOS ESTE ORTODOXIA = CALEA
      si DUHUL SFINT ATESTA ADEVARURILE SFINTEI SCRIPTURI...
      daca duhul NU ATESTA cele SCRISE DE DUHUL SFINTEI SCRIPTURI e DUHUL LUI ANTIHRIST SI ESTI IN FUNDUL IADULUI deja ... vezi orbule ???
      DUHUL LUMII NU ESTE DUHUL SFINT si ANTIHRIST TE=A INGHITIT DEJA cu vrajelile lui de genul '' mie religia si credinta adevarata mmi-a descoperit-o nasterea din nou cu Duh Sfant''

      DECI RELIGIA SI CREDINTA TA sunt ALE CUI ??? CUM AI VERIFICAT ? etc etc etc ... SATANA TE JOACA DE NU TE VEZI si ard demonii din tine
      mai studiaza
      alte nelamuriri ????

      Ștergere
    16. Anonim20 septembrie 2018, 13:49
      Si inca ceva,toti vor Sangele si Trupul Domnului,dar cati oare se pocaiesc de pacate cu adevarat,pt ca asta e mai important decat impartasirea cu Sfintele Taine,e acelasi lucru ca atunci cand te duci la doctor,nu te pregatesti sa-i spui ce te doare,asemenea si cand vii la Dumnezeu nu renunti la viata ta pacatoasa,pt a trai o noua viata,pt Iisus,ca destul ai trait pt tine,multi isi beau osanda cand se impartasesc,pt ca nu vor sa renunte la a trai in pacate,Maria Egipteanca s-a pregatit toata viata pt Sfanta Impartasanie!Daca nu se vede schimbare radicala in viata ta,degeaba te impartasesti,pt ca iti bei osanda,Domnul Iisus a zis du-te si nu mai pacatui,n-a zis pacatuieste cat vrei si cereti iertare,a zis cereti iertare si traieste in sfintenie sau macar straduieste-te cat mai mult sa traiesti in sfintenie!


      raspuns :
      serios ? ai gindit-o mult ??? ha ha ha
      IISUS HRISTOS A ZIS CLAR :
      FARA MINE NU PUTETI FACE NIMIC . deci DACA AI INCALCAT o SINGURA PORUNCA , le-ai INCALCAT PE TOATE SI DACA AI TRAI O SINGURA ZI , AI AVEA PACAT . deci DESPRE CE POCAINTA VORBESTI ??? FARISEULE ... ha ha ha
      maria egipteanca A PACATUIT ANI si desigur CA S-A PREGATIT ANI ca sa SE CURETE , DAR EA A ALES ASA , NU IISUS A IMPUS ASTA . deci BOLNAVUL ARE NEVOIE DE IISUS HRISTOS SI TRUPUL SI SANGELE LUI IL VINDECA , CA SCRIS ESTE '' CREDINTA TA IN MINE TE-A VINDECAT '' ... ce pocainta avea sluga sutasului de aici ? Vindecarea slugii sutasului - Evanghelia credintei (Matei 8, 5-13)

      "Pe cand intra Iisus in Capernaum, s-a apropiat de El un sutas, rugandu-L si zicand: Doamne, sluga mea zace in casa, slabanog, cumplit chinuindu-se. Si i-a zis Iisus: Venind, il voi vindeca. Dar sutasul, raspunzand, i-a zis: Doamne, nu sunt vrednic sa intri sub acoperisul meu, ci numai zi cu cuvantul si se va vindeca sluga mea. Ca si eu sunt om sub stapanirea altora si am sub mine ostasi si-i spun acestuia: Du-te, si se duce; si celuilalt: Vino, si vine; si slugii mele: Fa aceasta, si face. Auzind acestea, Iisus s-a minunat si a zis celor ce veneau dupa El: Adevarat graiesc voua: Nici in Israel n-am gasit atata credinta, si zic voua ca multi de la rasarit si de la apus vor veni si vor sta la masa cu Avraam, cu Isaac si cu Iacov in imparatia cerurilor. Iar fiii imparatiei vor fi aruncati in intunericul cel mai din afara; acolo va fi plangerea si scrasnirea dintilor. Si a zis Iisus sutasului: Du-te, fie tie dupa cum ai crezut. Si s-a insanatosit sluga lui in ceasul acela".

      VEZI ORBULE ??? CREDINTA RELIGIEI ortodoxe a sutasului

      MAI STUDIAZA CA ESTI EVREU ... ha ha ha
      alte nelamuriri ?
      LEGEA NU MANTUIESTE ... MILA VOIESC , SI NU JERTFA ... LUCRURI LA CARE MAI AI PINA AJUNGI .... ha ha ha
      deci trupul si sangele lui Iisus Hristos este RELIGIA CREDINTEI ORTODOXE caci NU EXISTA MANTUIRE FARA BISERICA LUI IISUS HRISTOS , EL FIIND CAP AL EI .

      Ștergere
    17. Anonim20 septembrie 2018, 15:54
      10.58 Eu nu dau cu presupusul. Mesajul transmis de Rael e primit de la Yahve, Dumnezeul biblic si e acelasi ca mesajul transmis de Isus(modificat de biserica, din care a ramas totusi afirmatia MULTI CHEMATI PUTINI ALESI, care dovedeste ca nu exista spirit

      RASPUNS :
      serios ? ai gindit-o mult ??? la asta am ras copios de ilogica ei
      deci tu nu dai cu presupusul dar PRESUPUSUL RAEL primeste mesaje de la yahve CA ASA ZICE EL . AHA
      tu nu presupui ca rael presupune ca zice ca in biblie ci CREZI ca asa e LASINDU-TE PROSTIT USOR atit de NECUNOASTEREA TA in ale SFINTEI SCRIPTURI ci si PRESUPUNEREA LUI RAEL ce spune IN PROSTIA LUI ... deci DUBLA POSEDARE si se vede replica ta cu '' nu exista spirit '' , argumentul fiind '' multi clonati putini alesi '' ... stim asta si ea se numeste POSEDARE DEMONICA .
      deci CLONAREA ESTE DEMONICA si se numeste '' extraterestra '' si combinarea genetica DEMONICA e si ea si se vede in toate formele extraterestre . deci SATANA VREA SA IMITE facerea OMULUI DE CATRE DUMNEZEU si atunci I-A CORPUL UMAN SI IL COMBINA CU TOT FELUL DE ANIMALE SI PLANTE ca sa fie stapin si ies EXTRATERESTRII care NU AU SPIRIT . si tu , IN PROSTIA TA , crezi ca extraterestrul demonul CARE NU ARE SPIRIT , e facatorul tau CA SA ITI IA SPIRITUL . MAI STUDIAZA ca esti posedat rau cu invataturile demono=extraterestre ....
      alte nelamuriri ???

      Ștergere
    18. Anonim20 septembrie 2018, 15:54
      10.58 Eu nu dau cu presupusul. Mesajul transmis de Rael e primit de la Yahve, Dumnezeul biblic si e acelasi ca mesajul transmis de Isus(modificat de biserica, din care a ramas totusi afirmatia MULTI CHEMATI PUTINI ALESI, care dovedeste ca nu exista spirit

      RASPUNS :
      serios ? ai gindit-o mult ??? la asta am ras copios de ilogica ei
      deci tu nu dai cu presupusul dar PRESUPUSUL RAEL primeste mesaje de la yahve CA ASA ZICE EL . AHA
      tu nu presupui ca rael presupune ca zice ca in biblie ci CREZI ca asa e LASINDU-TE PROSTIT USOR atit de NECUNOASTEREA TA in ale SFINTEI SCRIPTURI ci si PRESUPUNEREA LUI RAEL ce spune IN PROSTIA LUI ... deci DUBLA POSEDARE si se vede replica ta cu '' nu exista spirit '' , argumentul fiind '' multi clonati putini alesi '' ... stim asta si ea se numeste POSEDARE DEMONICA .
      deci CLONAREA ESTE DEMONICA si se numeste '' extraterestra '' si combinarea genetica DEMONICA e si ea si se vede in toate formele extraterestre . deci SATANA VREA SA IMITE facerea OMULUI DE CATRE DUMNEZEU si atunci I-A CORPUL UMAN SI IL COMBINA CU TOT FELUL DE ANIMALE SI PLANTE ca sa fie stapin si ies EXTRATERESTRII care NU AU SPIRIT . si tu , IN PROSTIA TA , crezi ca extraterestrul demonul CARE NU ARE SPIRIT , e facatorul tau CA SA ITI IA SPIRITUL . MAI STUDIAZA ca esti posedat rau cu invataturile demono=extraterestre ....
      alte nelamuriri ???

      Ștergere
    19. Anonim20 septembrie 2018, 15:54
      ADN lor e pastrat de Dumnezeul biblic, pentru a repopula planeta dupa o catastrofa sau dupa un razboi atomic ce ar distruge omenirea.Aceasta e mintuirea, dar nu vor fi recreati decit cei care-si dau acordul(prin botez facut la virsta matura a solicitantului) si care indeplinesc niste conditii: au gene bune(sint sanatosi, frumosi si inteligenti) si sint si corecti(nu fura, nu mint, sint blinzi,respecta legile sociale si pe restul oamenilor). Nu ar trebui sa va spun asta, caci e concurenta mare pentru a fi admis pentru o noua viata(dar ultima)

      raspuns :
      stai linistit ca NU VREA NIMENI repopularea planetei din adn CA SE VA DISTRUGE COMPLET CU FOC SI INTREG UNIVERSUL , iar CORPUL ACESTA VA INVIA , deci adn NU MAI SE FOLOSESTE ... O DATA NASCUT CORPUL INVIE SI ORI IN IAD ORI IN RAI IMPREUNA DE SUFLETUL= SPIRITUL ( E ACELASI LUCRU ) care L-A AVUT
      te nasti si mori O SINGURA DATA dupa care vine JUDECATA :

      27.Şi precum este rânduit oamenilor o dată să moară, iar după aceea să fie judecata,
      28.Tot aşa şi Hristos, după ce a fost adus o dată jertfă, ca să ridice păcatele multora, a doua oară fără de păcat Se va arăta celor ce cu stăruinţă Îl aşteaptă spre mântuire.EVREI

      deci dumnezeul tau este satana care repopuleaza iadul cu astia ca voi CA VA DATI ACORDUL PRIN 666 = BOTEZUL SATANEI ... exact ratel asta minte de ingheata apele ... ha ha ha
      alte nelamuriri ?? ha ha ha

      Ștergere
    20. Anonim 7:49 si 8:04 cand si daca vei avea o nastere din nou cu Duh Sfant,vei crede ca nu ortodoxia sau vreo religia sau secta sunt calea catre Iisus,ci Iisus e Calea prin Duhul Sfant!vad ca te pricepi sa folosesti din Evanghelie si Epistole,dar nicaieri in ele sau in Sfanta Scriptura NU SPUNE ca vreo religie,secta sau credinta e Calea,Adevarul si Viata,ci nasterea din nou cu Duh Sfant,cum este scris ca Iisus a zis lui Nicodim ca daca nu se naste din nou nu va vvedea Imparatia Lui Dumnezeu cu toata invattura lui lumeasca ci cine dispretuieste pocainta de pacate poate sa se impartaseasca toata viata,pt ca-si bea osanda vesnica!Pe mine nu ma pacalesti,pt ca stiu cine minte si cine spune adevarul,stiu cine si ce vine de la Dumnezeu si ce vine din lume si de la diavol!Cand vor avea credinta macar cat un graunte de mustar si vor prooroci,vor vindeca,vor scoate demoni si vor invia morti preotii ortodocsi,catolici,iudei,sau pastorii adventisti,evanghelisti,protestanti,etc,atunci sa-mi spui mie anonimule ca ortodoxia ,sau iudaismul,sau protestantismul sau etc e Calea,Adevarul si Viata,cand vei invata oare ca daca nu te intorci la Dumnezeu cu toata religia si siinta ta lumeasca vei pieri vesnic in iad,pocaieste-te de pacate si cere nastere din nou cu Duh Sfant si vei vedea ca lucrurile nu stau asa cum le vezi si auzi din lume si de la diavol!

      Ștergere
    21. Si vad ca vrei sa vorbesti despre Biserica Lui Hristos,care nu e deloc ortodoxia,sau iudeii,sau catolicii,sau adventistii sau iudeii,evanghelistii,penticostalii sau etc,ci un nr infim de mic din toate astea care I-a nascut Domnul Iisus din nou cu Duh Sfant si-si sfintesc vietile,printre care sunt si chinezi,indieni,musulmani,si din toate neamurile,asta e Biserica Adevarata a LUi Hristos,nu falsi crestini si preoti de la ortodocsi,catolici,adventisti,penticostali,evanghelisti,iudei etc,asti-as neghina,sunt cu miliardele,au umplut pamantul cu pacatosenia lor si nu se vor pocai in veci si intoarce cu adevarat la Iisus!Nu mai fi dintre ei,pocaieste-te ca sa fii vrednic de Trupul si Sangele Domnului Iisus si cere nastere din nou cu Duh Sfant ca sa afli Adevarul care te va elibera!

      Ștergere
    22. 12:34, ne poti spune mai multe despre nasterea din nou cu Duh Sfant, cum este si cand stim ca o avem? Ca sa intelegem mai bine, imparaseste-ne, te rugam, cum ai trait-o tu, prin experienta proprie, nasterea din nou. Cum ai ajuns sa o ai si cum ai simtit si stiut ca o ai, ca traire interioara? Cum se manifesta ea in sufletul omului? Cum este cel nascut din nou?
      Iti multumim, daca alegi sa impartasesti cu noi experienta ta!

      Ștergere
    23. Cand te nasti din nou nu mai gandesti si actionezi tu,ci vorbeste Dumnezeu cu tine si prin tine prin Duhul Sfant prin gandul tau si poti face proorociri,vindecari,alungari de demoni si invieri de morti,exact cum faceau apostolii,mucenicii si proorocii,daca traiesti in inimplinirea tuturor poruncilor cu tot cu Sabatul Sambetei!La nasterea din nou cedam controlul nostru in Voia Lui Dumnezeu,si Iisus asta vrea,ca sa renuntam la noi,pt a-I da voie Lui sa locuiasca-n noi!Astfel devenim partasi ai Raiului,si trebuie ca pe viitor sa ne pastram sfintenia,ca sa nu fim stersi din Cartea Vietii!

      Ștergere
    24. Anonim21 septembrie 2018, 12:34
      Anonim 7:49 si 8:04 cand si daca vei avea o nastere din nou cu Duh Sfant,vei crede ca nu ortodoxia sau vreo religia sau secta sunt calea catre Iisus,ci Iisus e Calea prin Duhul Sfant!vad ca te pricepi sa folosesti din Evanghelie si Epistole,dar nicaieri in ele sau in Sfanta Scriptura NU SPUNE ca vreo religie,secta sau credinta e Calea,Adevarul si Viata,ci nasterea din nou cu Duh Sfant,cum este scris

      RASPUNS :
      serios ? AI GINDIT-O MULT ??? ORBULE ROBULE
      IA SI citeste SI SCRIE asta CA SA ITI INTRE BINE IN CAP .
      DREAPTA CREDINTA = ORTODOXIA SCRIE IN VERSETELE ASTEA .
      1 TIMOTEI 3
      16.Şi cu adevărat, mare este taina dreptei credinţe= ORTODOXIA : Dumnezeu S-a arătat în trup, S-a îndreptat în Duhul, a fost văzut de îngeri, S-a propovăduit între neamuri, a fost crezut în lume, S-a înălţat întru slavă.

      deci repetam
      1 timotei 3 da ?
      si versetele dreptei credinte = ortodoxa
      1 TIMOTEI 3
      16.Şi cu adevărat, mare este taina dreptei credinţe= ORTODOXIA : Dumnezeu S-a arătat în trup, S-a îndreptat în Duhul, a fost văzut de îngeri, S-a propovăduit între neamuri, a fost crezut în lume, S-a înălţat întru slavă.

      si mai repetam
      1 TIMOTEI 3
      16.Şi cu adevărat, mare este taina dreptei credinţe= ORTODOXIA : Dumnezeu S-a arătat în trup, S-a îndreptat în Duhul, a fost văzut de îngeri, S-a propovăduit între neamuri, a fost crezut în lume, S-a înălţat întru slavă.

      deci scrie , da ???? ok ... deci DREAPTA CREDINTA = ORTODOXIA E SCRIS LA timotei ... vezi orbule si ai retinut , da ????ha ha ha






      Ștergere


    25. ca Iisus a zis lui Nicodim ca daca nu se naste din nou nu va vvedea Imparatia Lui Dumnezeu cu toata invattura lui lumeasca ci cine dispretuieste pocainta de pacate poate sa se impartaseasca toata viata,pt ca-si bea osanda vesnica!

      raspuns :
      serios ? ai gindit-o mult ??? ha ha ha
      ia DIALOGUL DINTRE NICODIM , ISRAELIT , ADICA SAMBETIST , ADICA CU LEGEA LUI MOISE DESFIINTATA DE ISUS NAVI , APOI DE PROFETII SI INSUSI IISUS HRISTOS DESFIINTATA PRIN IMPLINIRE IISUS FIIND STAPINUL SAMBETEI SI INVIIND DUMINICA
      3. Răspuns-a Iisus şi i-a zis: Adevărat, adevărat zic ţie: De nu se va naşte cineva de sus, nu va putea să vadă împărăţia lui Dumnezeu.
      4. Iar Nicodim a zis către El: Cum poate omul să se nască, fiind bătrân? Oare, poate să intre a doua oară în pântecele mamei sale şi să se nască?
      5.Iisus a răspuns: Adevărat, adevărat zic ţie: De nu se va naşte cineva din apă şi din Duh, nu va putea să intre în împărăţia lui Dumnezeu.

      NICODIM ERA DIN LEGE si LEGEA SAMBETEI NU MANTUIESTE si NU ARE DUH etc si NICODIM SA SE NASCA DIN NOU , ADICA LEGEA IN CARE E CRESCUT e MOARTA , ca sa intre in imparatia cerurilor ... vezi orbule ??? deci tu esti NICODIM IN MIZERIE care TI LEGEA VECHE dar iumi vorbesti de nasterea din nou ??? HA HA HA ...


      Pe mine nu ma pacalesti,pt ca stiu cine minte si cine spune adevarul,stiu cine si ce vine de la Dumnezeu si ce vine din lume si de la diavol!

      RASPUNS :
      LEGEA NU MANTUIESTE Si diavolul TE TINE CAPTIV dar nu e bai ca ard demonii din tine . deci TU AI IMPRESIA CA STII , dar demonii RID DE SE PRAPADESC DE DUHUL LUMII cu care analizezi DUHUL SFINT A LUI DUMNEZEU . tu NU ESTI DIN DUHUL LUI DUMNEZEU , BOTEZ = NASTEREA DIN NOU , ci DUHUL LUMII ESTE ceL blestemat CARE TE INVATA BINER SI RAU DIN POMUL MORTII cunostintei binelui si raului ... deci binele cu care te lauzi E RAUL LUMII ...MAI STUDIAZA

      Cand vor avea credinta macar cat un graunte de mustar si vor prooroci,vor vindeca,vor scoate demoni si vor invia morti preotii ortodocsi,catolici,iudei,sau pastorii adventisti,evanghelisti,protestanti,etc,atunci sa-mi spui mie anonimule ca ortodoxia ,sau iudaismul,sau protestantismul sau etc e Calea,Adevarul si Viata,cand vei invata oare ca daca nu te intorci la Dumnezeu cu toata religia si siinta ta lumeasca vei pieri vesnic in iad,pocaieste-te de pacate si cere nastere din nou cu Duh Sfant si vei vedea ca lucrurile nu stau asa cum le vezi si auzi din lume si de la diavol!

      RASPUNS :
      FALS DIN NOU DEMONE caci scris este DUHUL SUFLA UNDE VOIESTE si PAVEL CITIRE :1 CORINTENI 12
      4. Darurile sunt felurite, dar acelaşi Duh.
      5. Şi felurite slujiri sunt, dar acelaşi Domn.
      6.Şi lucrările sunt felurite, dar este acelaşi Dumnezeu, care lucrează toate în toţi.
      7.Şi fiecăruia se dă arătarea Duhului spre folos.
      8.Că unuia i se dă prin Duhul Sfânt cuvânt de înţelepciune, iar altuia, după acelaşi Duh, cuvântul cunoştinţei.
      9.Şi unuia i se dă întru acelaşi Duh credinţă, iar altuia, darurile vindecărilor, întru acelaşi Duh;
      10.Unuia faceri de minuni, iar altuia proorocie; unuia deosebirea duhurilor, iar altuia feluri de limbi şi altuia tălmăcirea limbilor.
      11.Şi toate acestea le lucrează unul şi acelaşi Duh, împărţind fiecăruia deosebi, după cum voieşte.

      VEZI ORBULE =ROBULE MINUNILOR SATANICE care le doresti ??? deci DUHUL SFINT decide DACA SI CIND POTI AVEA CE SPUI TU SI NU E OBLIGAT DUHUL CU NIMIC ...
      ORTODOXIA NU FACE MINUNI ci este MINUNEA CA SCRIS ESTE :
      19.Iată, v-am dat putere să călcaţi peste şerpi şi peste scorpii, şi peste toată puterea vrăjmaşului, şi nimic nu vă va vătăma.
      20.Dar nu vă bucuraţi de aceasta, că duhurile vi se pleacă, ci vă bucuraţi că numele voastre sunt scrise în ceruri.

      MAI STUDIAZA , ca ard toti demonii din tine ... vrajelile astea le stiu demult ... ha ha ha

      Ștergere
    26. Anonim21 septembrie 2018, 12:34
      Anonim 7:49 si 8:04

      si mai repetam
      1 TIMOTEI 3
      16.Şi cu adevărat, mare este taina dreptei credinţe= ORTODOXIA

      ca Iisus a zis lui Nicodim ca daca nu se naste din nou nu va vvedea Imparatia Lui Dumnezeu cu toata invattura lui lumeasca ci cine dispretuieste pocainta de pacate poate sa se impartaseasca toata viata,pt ca-si bea osanda vesnica!

      raspuns :
      serios ? ai gindit-o mult ??? ha ha ha
      ia DIALOGUL DINTRE NICODIM , ISRAELIT , ADICA SAMBETIST , ADICA CU LEGEA LUI MOISE DESFIINTATA DE ISUS NAVI , APOI DE PROFETII SI INSUSI IISUS HRISTOS DESFIINTATA PRIN IMPLINIRE IISUS FIIND STAPINUL SAMBETEI SI INVIIND DUMINICA
      3. Răspuns-a Iisus şi i-a zis: Adevărat, adevărat zic ţie: De nu se va naşte cineva de sus, nu va putea să vadă împărăţia lui Dumnezeu.
      4. Iar Nicodim a zis către El: Cum poate omul să se nască, fiind bătrân? Oare, poate să intre a doua oară în pântecele mamei sale şi să se nască?
      5.Iisus a răspuns: Adevărat, adevărat zic ţie: De nu se va naşte cineva din apă şi din Duh, nu va putea să intre în împărăţia lui Dumnezeu.

      NICODIM ERA DIN LEGE si LEGEA SAMBETEI NU MANTUIESTE si NU ARE DUH etc si NICODIM SA SE NASCA DIN NOU , ADICA LEGEA IN CARE E CRESCUT e MOARTA , ca sa intre in imparatia cerurilor ... vezi orbule ??? deci tu esti NICODIM IN MIZERIE care TI LEGEA VECHE dar iumi vorbesti de nasterea din nou ??? HA HA HA ...


      Pe mine nu ma pacalesti,pt ca stiu cine minte si cine spune adevarul,stiu cine si ce vine de la Dumnezeu si ce vine din lume si de la diavol!

      RASPUNS :
      LEGEA NU MANTUIESTE Si diavolul TE TINE CAPTIV dar nu e bai ca ard demonii din tine . deci TU AI IMPRESIA CA STII , dar demonii RID DE SE PRAPADESC DE DUHUL LUMII cu care analizezi DUHUL SFINT A LUI DUMNEZEU . tu NU ESTI DIN DUHUL LUI DUMNEZEU , BOTEZ = NASTEREA DIN NOU , ci DUHUL LUMII ESTE ceL blestemat CARE TE INVATA BINER SI RAU DIN POMUL MORTII cunostintei binelui si raului ... deci binele cu care te lauzi E RAUL LUMII ...MAI STUDIAZA

      Cand vor avea credinta macar cat un graunte de mustar si vor prooroci,vor vindeca,vor scoate demoni si vor invia morti preotii ortodocsi,catolici,iudei,sau pastorii adventisti,evanghelisti,protestanti,etc,atunci sa-mi spui mie anonimule ca ortodoxia ,sau iudaismul,sau protestantismul sau etc e Calea,Adevarul si Viata,cand vei invata oare ca daca nu te intorci la Dumnezeu cu toata religia si siinta ta lumeasca vei pieri vesnic in iad,pocaieste-te de pacate si cere nastere din nou cu Duh Sfant si vei vedea ca lucrurile nu stau asa cum le vezi si auzi din lume si de la diavol!

      RASPUNS :
      FALS DIN NOU DEMONE caci scris este DUHUL SUFLA UNDE VOIESTE si PAVEL CITIRE :1 CORINTENI 12
      4. Darurile sunt felurite, dar acelaşi Duh.
      5. Şi felurite slujiri sunt, dar acelaşi Domn.
      6.Şi lucrările sunt felurite, dar este acelaşi Dumnezeu, care lucrează toate în toţi.
      7.Şi fiecăruia se dă arătarea Duhului spre folos.
      8.Că unuia i se dă prin Duhul Sfânt cuvânt de înţelepciune, iar altuia, după acelaşi Duh, cuvântul cunoştinţei.
      9.Şi unuia i se dă întru acelaşi Duh credinţă, iar altuia, darurile vindecărilor, întru acelaşi Duh;
      10.Unuia faceri de minuni, iar altuia proorocie; unuia deosebirea duhurilor, iar altuia feluri de limbi şi altuia tălmăcirea limbilor.
      11.Şi toate acestea le lucrează unul şi acelaşi Duh, împărţind fiecăruia deosebi, după cum voieşte.

      VEZI ORBULE =ROBULE MINUNILOR SATANICE care le doresti ??? deci DUHUL SFINT decide DACA SI CIND POTI AVEA CE SPUI TU SI NU E OBLIGAT DUHUL CU NIMIC ...
      ORTODOXIA NU FACE MINUNI ci este MINUNEA CA SCRIS ESTE :
      19.Iată, v-am dat putere să călcaţi peste şerpi şi peste scorpii, şi peste toată puterea vrăjmaşului, şi nimic nu vă va vătăma.
      20.Dar nu vă bucuraţi de aceasta, că duhurile vi se pleacă, ci vă bucuraţi că numele voastre sunt scrise în ceruri.

      MAI STUDIAZA , ca ard toti demonii din tine ... vrajelile astea le stiu demult ... ha ha ha

      Ștergere


    27. Cand vor avea credinta macar cat un graunte de mustar si vor prooroci,vor vindeca,vor scoate demoni si vor invia morti preotii ortodocsi,catolici,iudei,sau pastorii adventisti,evanghelisti,protestanti,etc,atunci sa-mi spui mie anonimule ca ortodoxia ,sau iudaismul,sau protestantismul sau etc e Calea,Adevarul si Viata,cand vei invata oare ca daca nu te intorci la Dumnezeu cu toata religia si siinta ta lumeasca vei pieri vesnic in iad,pocaieste-te de pacate si cere nastere din nou cu Duh Sfant si vei vedea ca lucrurile nu stau asa cum le vezi si auzi din lume si de la diavol!

      RASPUNS :
      FALS DIN NOU DEMONE caci scris este DUHUL SUFLA UNDE VOIESTE si PAVEL CITIRE :1 CORINTENI 12
      4. Darurile sunt felurite, dar acelaşi Duh.
      5. Şi felurite slujiri sunt, dar acelaşi Domn.
      6.Şi lucrările sunt felurite, dar este acelaşi Dumnezeu, care lucrează toate în toţi.
      7.Şi fiecăruia se dă arătarea Duhului spre folos.
      8.Că unuia i se dă prin Duhul Sfânt cuvânt de înţelepciune, iar altuia, după acelaşi Duh, cuvântul cunoştinţei.
      9.Şi unuia i se dă întru acelaşi Duh credinţă, iar altuia, darurile vindecărilor, întru acelaşi Duh;
      10.Unuia faceri de minuni, iar altuia proorocie; unuia deosebirea duhurilor, iar altuia feluri de limbi şi altuia tălmăcirea limbilor.
      11.Şi toate acestea le lucrează unul şi acelaşi Duh, împărţind fiecăruia deosebi, după cum voieşte.

      VEZI ORBULE =ROBULE MINUNILOR SATANICE care le doresti ??? deci DUHUL SFINT decide DACA SI CIND POTI AVEA CE SPUI TU SI NU E OBLIGAT DUHUL CU NIMIC ...
      ORTODOXIA NU FACE MINUNI ci este MINUNEA CA SCRIS ESTE :
      19.Iată, v-am dat putere să călcaţi peste şerpi şi peste scorpii, şi peste toată puterea vrăjmaşului, şi nimic nu vă va vătăma.
      20.Dar nu vă bucuraţi de aceasta, că duhurile vi se pleacă, ci vă bucuraţi că numele voastre sunt scrise în ceruri.

      MAI STUDIAZA , ca ard toti demonii din tine ... vrajelile astea le stiu demult ... ha ha ha

      Ștergere
    28. Pe mine nu ma pacalesti,pt ca stiu cine minte si cine spune adevarul,stiu cine si ce vine de la Dumnezeu si ce vine din lume si de la diavol!

      RASPUNS :
      LEGEA NU MANTUIESTE Si diavolul TE TINE CAPTIV dar nu e bai ca ard demonii din tine . deci TU AI IMPRESIA CA STII , dar demonii RID DE SE PRAPADESC DE DUHUL LUMII cu care analizezi DUHUL SFINT A LUI DUMNEZEU . tu NU ESTI DIN DUHUL LUI DUMNEZEU , BOTEZ = NASTEREA DIN NOU , ci DUHUL LUMII ESTE ceL blestemat CARE TE INVATA BINER SI RAU DIN POMUL MORTII cunostintei binelui si raului ... deci binele cu care te lauzi E RAUL LUMII ...MAI STUDIAZA

      Ștergere
    29. Anonim21 septembrie 2018, 12:44
      Si vad ca vrei sa vorbesti despre Biserica Lui Hristos,care nu e deloc ortodoxia,sau iudeii,sau catolicii,sau adventistii sau iudeii,evanghelistii,penticostalii sau etc,ci un nr infim de mic din toate astea care I-a nascut Domnul Iisus din nou cu Duh Sfant si-si sfintesc vietile,printre care sunt si chinezi,indieni,musulmani,si din toate neamurile,asta e Biserica Adevarata a LUi Hristos,nu falsi crestini si preoti de la ortodocsi,catolici,adventisti,penticostali,evanghelisti,iudei etc,asti-as neghina,sunt cu miliardele,au umplut pamantul cu pacatosenia lor si nu se vor pocai in veci si intoarce cu adevarat la Iisus!Nu mai fi dintre ei,pocaieste-te ca sa fii vrednic de Trupul si Sangele Domnului Iisus si cere nastere din nou cu Duh Sfant ca sa afli Adevarul care te va elibera!


      RASPUNS :
      FALS DIN NOU DEMONE caci scris este DUHUL SUFLA UNDE VOIESTE si PAVEL CITIRE :1 CORINTENI 12
      4. Darurile sunt felurite, dar acelaşi Duh.
      5. Şi felurite slujiri sunt, dar acelaşi Domn.
      6.Şi lucrările sunt felurite, dar este acelaşi Dumnezeu, care lucrează toate în toţi.
      7.Şi fiecăruia se dă arătarea Duhului spre folos.
      8.Că unuia i se dă prin Duhul Sfânt cuvânt de înţelepciune, iar altuia, după acelaşi Duh, cuvântul cunoştinţei.
      9.Şi unuia i se dă întru acelaşi Duh credinţă, iar altuia, darurile vindecărilor, întru acelaşi Duh;
      10.Unuia faceri de minuni, iar altuia proorocie; unuia deosebirea duhurilor, iar altuia feluri de limbi şi altuia tălmăcirea limbilor.
      11.Şi toate acestea le lucrează unul şi acelaşi Duh, împărţind fiecăruia deosebi, după cum voieşte.

      VEZI ORBULE =ROBULE MINUNILOR SATANICE care e duhul ORTODOXIEI ??? deci DUHUL SFINT TE NASTE DIN NOU in DREAPTA CREDINTA ortodoxia si este MINUNEA mare este ESTE :
      19.Iată, v-am dat putere să călcaţi peste şerpi şi peste scorpii, şi peste toată puterea vrăjmaşului, şi nimic nu vă va vătăma.
      20.Dar nu vă bucuraţi de aceasta, că duhurile vi se pleacă, ci vă bucuraţi că numele voastre sunt scrise în ceruri.

      MAI STUDIAZA , ca ard toti demonii din tine ... vrajelile astea le stiu demult ... ha ha ha

      deci DUHUL LUI DUMNEZEU CHEAMA PE TOTI LA ORTODOXIE si chinezi ,musulmani indieni, etc etc etc CA POPOR ORTODOX BOTEZAT PRIN NASTEREA DIN DUH SFINT ca scris este :
      18. Şi apropiindu-Se Iisus, le-a vorbit lor, zicând: Datu-Mi-s-a toată puterea, în cer şi pe pământ.
      19. Drept aceea, mergând, învăţaţi toate neamurile, botezându-le în numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh,
      20. Învăţându-le să păzească toate câte v-am poruncit vouă, şi iată Eu cu voi sunt în toate zilele, până la sfârşitul veacului. Amin.

      deci te duci si ii botezi invatindu-i ORTODOXIA si ASA IMPLINESTI PORUNCA LUI IISUS HRISTOS , CAP AL BISERICII LUI ...
      alte nelamuriri ??? ha ha ha
      PS : ALTA BISERICA ESTE SATANICA ca DUHUL SFINT A COBORIT PESTE APOSTOLI , APOSTOLII AU FACUT EPISCOPI , EPISCOPII AI FACUT PREOTI , PREOTII AU BOTEZAT ORTODOCSI SI DUHUL SFINT E PESTE TOTI ... oricine iese din APOSTOLIA LOR este CU DUHUL SATANEI care face si el '' satanica '' lui ... deci tu esti in duhul ANTIHRISTLUI si cladirea '' satanica '' lui ...
      ard demonii de nu se vad
      alte nelamuriri ???ha ha ha

      Ștergere
    30. Anonim21 septembrie 2018, 12:44
      Si vad ca vrei sa vorbesti despre Biserica Lui Hristos,care nu e deloc ortodoxia,sau iudeii,sau catolicii,sau adventistii sau iudeii,evanghelistii,penticostalii sau etc,ci un nr infim de mic din toate astea care I-a nascut Domnul Iisus din nou cu Duh Sfant si-si sfintesc vietile,printre care sunt si chinezi,indieni,musulmani,si din toate neamurile,asta e Biserica Adevarata a LUi Hristos,nu falsi crestini si preoti de la ortodocsi,catolici,adventisti,penticostali,evanghelisti,iudei etc,asti-as neghina,sunt cu miliardele,au umplut pamantul cu pacatosenia lor si nu se vor pocai in veci si intoarce cu adevarat la Iisus!Nu mai fi dintre ei,pocaieste-te ca sa fii vrednic de Trupul si Sangele Domnului Iisus si cere nastere din nou cu Duh Sfant ca sa afli Adevarul care te va elibera!


      RASPUNS :
      FALS DIN NOU DEMONE caci scris este DUHUL SUFLA UNDE VOIESTE si PAVEL CITIRE :1 CORINTENI 12
      4. Darurile sunt felurite, dar acelaşi Duh.
      5. Şi felurite slujiri sunt, dar acelaşi Domn.
      6.Şi lucrările sunt felurite, dar este acelaşi Dumnezeu, care lucrează toate în toţi.
      7.Şi fiecăruia se dă arătarea Duhului spre folos.
      8.Că unuia i se dă prin Duhul Sfânt cuvânt de înţelepciune, iar altuia, după acelaşi Duh, cuvântul cunoştinţei.
      9.Şi unuia i se dă întru acelaşi Duh credinţă, iar altuia, darurile vindecărilor, întru acelaşi Duh;
      10.Unuia faceri de minuni, iar altuia proorocie; unuia deosebirea duhurilor, iar altuia feluri de limbi şi altuia tălmăcirea limbilor.
      11.Şi toate acestea le lucrează unul şi acelaşi Duh, împărţind fiecăruia deosebi, după cum voieşte.

      VEZI ORBULE =ROBULE MINUNILOR SATANICE care e duhul ORTODOXIEI ??? deci DUHUL SFINT TE NASTE DIN NOU in DREAPTA CREDINTA ortodoxia si este MINUNEA mare este ESTE :
      19.Iată, v-am dat putere să călcaţi peste şerpi şi peste scorpii, şi peste toată puterea vrăjmaşului, şi nimic nu vă va vătăma.
      20.Dar nu vă bucuraţi de aceasta, că duhurile vi se pleacă, ci vă bucuraţi că numele voastre sunt scrise în ceruri.

      MAI STUDIAZA , ca ard toti demonii din tine ... vrajelile astea le stiu demult ... ha ha ha

      deci DUHUL LUI DUMNEZEU CHEAMA PE TOTI LA ORTODOXIE si chinezi ,musulmani indieni, etc etc etc CA POPOR ORTODOX BOTEZAT PRIN NASTEREA DIN DUH SFINT ca scris este :
      18. Şi apropiindu-Se Iisus, le-a vorbit lor, zicând: Datu-Mi-s-a toată puterea, în cer şi pe pământ.
      19. Drept aceea, mergând, învăţaţi toate neamurile, botezându-le în numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh,
      20. Învăţându-le să păzească toate câte v-am poruncit vouă, şi iată Eu cu voi sunt în toate zilele, până la sfârşitul veacului. Amin.

      deci te duci si ii botezi invatindu-i ORTODOXIA si ASA IMPLINESTI PORUNCA LUI IISUS HRISTOS , CAP AL BISERICII LUI ...
      alte nelamuriri ??? ha ha ha
      PS : ALTA BISERICA ESTE SATANICA ca DUHUL SFINT A COBORIT PESTE APOSTOLI , APOSTOLII AU FACUT EPISCOPI , EPISCOPII AI FACUT PREOTI , PREOTII AU BOTEZAT ORTODOCSI SI DUHUL SFINT E PESTE TOTI ... oricine iese din APOSTOLIA LOR este CU DUHUL SATANEI care face si el '' satanica '' lui ... deci tu esti in duhul ANTIHRISTLUI si cladirea '' satanica '' lui ...
      ard demonii de nu se vad
      alte nelamuriri ???ha ha ha

      Ștergere
    31. Anonim23 septembrie 2018, 10:09
      Cand te nasti din nou nu mai gandesti si actionezi tu,ci vorbeste Dumnezeu cu tine si prin tine prin Duhul Sfant prin gandul tau si poti face proorociri,vindecari,alungari de demoni si invieri de morti,exact cum faceau apostolii,mucenicii si proorocii,daca traiesti in inimplinirea tuturor poruncilor cu tot cu Sabatul Sambetei!

      raspuns :
      fals
      cind te nasti DIN NOU , TOT CE E VECHI DISPARE . deci legea lui moise , sabat si alte bazaconii nu mai exista ca a fost profetita in vt la IEREMIA
      31. Iată vin zile, zice Domnul, când voi încheia cu casa lui Israel şi cu casa lui Iuda legământ nou.
      32. Însă nu ca legământul pe care l-am încheiat cu părinţii lor în ziua când i-am luat de mână, ca să-i scot din pământul Egiptului. Acel legământ ei l-au călcat, deşi Eu am rămas în legătură cu ei, zice Domnul.
      33. Dar iată legământul pe care-l voi încheia cu casa lui Israel, după zilele acela, zice Domnul: Voi pune legea Mea înăuntrul lor şi pe inimile lor voi scrie şi le voi fi Dumnezeu, iar ei Îmi vor fi popor.

      DECI LEGAMINTUL VECHI AL PARINTILOR E PA PA SI DESFINTAT DE INSUSI DUMNEZEU TATAL si legamintul nou este DIFERIT CA E IISUS HRISTOS = DUMNEZEU FIUL care ESTE TRUPUL SI SANGELE LUI SI care ESTE IN INIMA NOASTRA PRIN IMPARTASIRE CU EL
      vezi robule =orbule FAR DUHul sfint , care esti ?

      La nasterea din nou cedam controlul nostru in Voia Lui Dumnezeu,si Iisus asta vrea,ca sa renuntam la noi,pt a-I da voie Lui sa locuiasca-n noi!Astfel devenim partasi ai Raiului,si trebuie ca pe viitor sa ne pastram sfintenia,ca sa nu fim stersi din Cartea Vietii!

      raspuns :
      serios ? ai gindit-o mult ??? ha ha ha
      deci cind ti vechea lege NU ESTI IN HRISTOS CARE A DESFIINTAT LEGEA el fiind CALEA . SI E SCRIS :

      EFESENI 2
      13. Acum însă, fiind în Hristos Iisus, voi care altădată eraţi departe, v-aţi apropiat prin sângele lui Hristos,
      14. Căci El este pacea noastră, El care a făcut din cele două - una, surpând peretele din mijloc al despărţiturii,
      15. Desfiinţând vrăjmăşia în trupul Său, legea poruncilor şi învăţăturile ei, ca, întru Sine, pe cei doi să-i zidească într-un singur om nou şi să întemeieze pacea,
      16. Şi să-i împace cu Dumnezeu pe amândoi, uniţi într-un trup, prin cruce, omorând prin ea vrăjmăşia.


      DECI VERSETELE 15 SI 16 SA ITI INTRE BINE IN CAP
      CA SE DESFINTEAZA LEGEA PORUNCILOR SI INVATATURILE EI ... DECI ADIO SANBATA , CELE 10 PORUNCI ETC ETC ETC ... SI CALEA ESTE HRISTOS SI CRUCEA LUI ...

      deci vezi ORBULE = ROBULE ??? ha ha ha ard toti demonii antihristi din tine .... duhul satanei , CORbUL nu mai cra,cra , cra -caneste ... ha ha ha
      alte nelamuriri ????
      ps continua ca sunt aici ... ha ha ha

      Ștergere
    32. INTELEPTULE LUMESC care vei infunda iadul cu incapatanarea ta impotriva adevarului Lui Dumnezeu,exista Legea Lui Moise cu tot cu Sabatul Sambetei si toate PORUNCILE,dar numita Legea Harului,nu Legea pacatului,pt ca Hristos a zis sa nu credem c-a venit sa modifice ceva din Lege ci sa implineasca tot,si tot El a zis cat va fi Cerul si Pamantul NU VA TRECE NICI O LITERA DIN LEGE PANA NU SE VOR IMPLINI TOATE,comite tu desfranare sau fumat sau mandrie ceea ce iese din comentariile tale aici,sa vezi cum infunzi iadul cu toata stiinta ta lumeasca,draceasca,ca tu te bazezi pe harul Lui Iisus pacatuind cat vrei,nici o sansa INTELEPTULE LUMESC,DRACESC,IA SI POCAIESTE-TE DE PACATE,SI CHEAMA NUMELE DOMNULUI IISUS IN SFINTENIE PT A TE MANTUI!

      Ștergere
    33. Si vad ca esti indoctrinat total de diavol,poti sa zici ce vrei,n-am sa mai ma cobor la nivelul tau satanic pt ca esti orbit sa nu vezi Adevarul,pt ca prin asta as demonstra ca sunt ca tine,prin in lume,in sistemul dracesc!IISUS E CALEA,ADEVARUL SI VIATA PRIN DUHUL SFANT,NU RELIGIILE SI CREDINTELE LUMESTI CARE PRIGONESC SI OMOARA SFINTI,CREZAND CA EI FAC BINE IN numele Satanului lor!Foarte multi,aproape toti sunteti buni sa primiti pe cei vin numele lor,antihristi,nu pe Iisus si pe adevaratii slujitori ai Lui care in Numele Tatalui Ceresc!

      Ștergere
    34. SI ESTI ORB INTELEPTULE LUMESC,PT CA TI-AM MAI SPUS EU MA IAU DUPA CE-MI SPUNE DUMNEZEU,NU DUPA CEI CA TINE CARE CAUTA IN SCRIPTURA,EPISTOLE,SI-N EVANGHELIE CUVINTE,PASAJE CARE NU LE INTELEG EI IN RATACIREA LOR,DESFIINTAND ADEVARUL LUI IISUS,CAND SI DACA TE VEI NASTE DIN NOU,DACA TE POCAIESTI CU ADEVARAT,RENUNTAND LA TOT CE E LUMESC,DRACESC PT NUMELE LUI IISUS,PT ADEVARATA LUI RELIGIE SI CREDINTA CARE SE GASESTE DOAR IN DUHUL SFANT,ATUNCI TI SE VOR DESCHIDE OCHHII ORBULE,SI VEI CUNOASTE CALEA,ADEVARUL SI VIATA ASA CUM AM CUNOSCUT-O EU,CARE NU E ALTA DECAT IISUS HRISTOS PRIN DUHUL SFANT,NU RELIGIILE SI CREDINTELE APOSTATICE ALE LUMII SATANICE,CARE PRACTICA TOT FELUL DE CURVII,OMORURI,AVORTURI,AVARITII,LACOMII,TALHARII,BETII,FUMAT,HULE SI INHJURATURI IMPOTRIVA LUI DUMNEZEU SI DUHUL SFANT,SI GHICI CE INTELEPTULE LUMESC,MAJORITATEA TUTUROR FARADELEGILOR SE FAC IN ORTODOXIE SI LA CATOLICI,DE CE INTELEPTULE LUMESC?PT CA VOI TOTI CARE FACETI ASTEA SUNTETI STAPANITI DE DUHUL SATANEI,AVAND IMPRESIA CA VETI SCAPA LA JUDECATA DOAR PT CA VA NUMITI ORTODOCSI,SAU IUDEI,SAU CATOLICI SAU ADVENTISTI SAU EVANGHELISTI,ETC,DAR DUHUL PIERZARII E IN VOI ASTIA CARE NU VRETI SA VA POCAITI IN PLANS,POST SMERENIE,SI RUGACIUNI FIERBINTI DIN INIMI CURATE NU MANDRE LA IISUS,TOTI OAMENII DIN TOATE RELIGIILE SI CREDINTELE LUMII CARE NU APARTIN LUI DUMNEZEU CI LUMII,DIAVOLULUI,VOR ARDE,DOMNUL IISUS CAND VA VENI VA ARUNCA IN CUPTORUL APRINS ORICE LUCRU,CARE NU FACE PARTE DIN IMPARATIA LUI,ORICE OM CARE NU SE POCAIESTE CU AMARACIUNE SI NU CERE NASTERE DIN NOU VA FI ARUNCAT IN CHINURILE DE VECI!AI PRICEPUT INTELEPTULE LUMESC,IA SI REVIZUIETETI VIATA ZILNIC INAINTEA LUI IISUS,BAGA IN SUFLET,IN INIMA NU LA CAP CE TI-AM SPUS,CA E ULTIMA OARA CAND ITI MAI RASPUND,CA TOT ZICI CA ESTI AICI MEREU,DA NU STII CA ESTI mORT,ITI MERGE NUMELE CAtRAIESTI,DA ESTI PLIN DE LAUDE LUMESTI!CE FOLOS E OMULUI DACA VA CASTIGA TOATA LUMEA,SI-SI VAV PIERDE SUFLETUL!?,GANDESTE-TE LA SAUL SAU MAI ALES LA SOLOMON CARE CU TOATA INTELEPCIUNEA LUI S-A DUS LA PIERZAREA VESNICA!

      Ștergere
    35. Anonim24 septembrie 2018, 12:53
      INTELEPTULE LUMESC care vei infunda iadul cu incapatanarea ta impotriva adevarului Lui Dumnezeu,exista Legea Lui Moise cu tot cu Sabatul Sambetei si toate PORUNCILE,dar numita Legea Harului,nu Legea pacatului,pt ca Hristos a zis sa nu credem c-a venit sa modifice ceva din Lege ci sa implineasca tot,si tot El a zis cat va fi Cerul si Pamantul NU VA TRECE NICI O LITERA DIN LEGE PANA NU SE VOR IMPLINI TOATE,comite tu desfranare sau fumat sau mandrie ceea ce iese din comentariile tale aici,sa vezi cum infunzi iadul cu toata stiinta ta lumeasca,draceasca,ca tu te bazezi pe harul Lui Iisus pacatuind cat vrei,nici o sansa INTELEPTULE LUMESC,DRACESC,IA SI POCAIESTE-TE DE PACATE,SI CHEAMA NUMELE DOMNULUI IISUS IN SFINTENIE PT A TE MANTUI!

      raspuns :
      ROBULE ORBULE ?? DE CE NU CHEMI LEGEA LUI MOISE si chemi NUMELE IISUS ??? LOGICA LIPSA CE ESTI ... HA HA HA
      serios ? ai gindit-o mult ??? ha ha ha
      cine e FIUL LUI DUMNEZEU ??? MOISE SAU IISUS ??? CINE A DAT LEGEA , MOISE SAU IISUS ? CINE POATE SCHIMBA LEGEA ??? MOISE SAU IISUS ? CINE E STAPINUL LEGII ??? MOISE SAU IISUS ? CINE A DESFIINTAT LEGEA ??? MOISE SAU IISUS ???
      LEGEA INVIERII UNDE ESTE IN LEGEA LUI MOISE ??? MOISE E MORT CU TOT CU LEGEA LUI . ARD TOTI DEMONII DIN TINE ....
      IA SI INVATA SI RETINE DIN SFINTA SCRIPTURA CITIRE DEMONE :
      si repetam
      EFESENI 2
      13. Acum însă, fiind în Hristos Iisus, voi care altădată eraţi departe, v-aţi apropiat prin sângele lui Hristos,
      14. Căci El este pacea noastră, El care a făcut din cele două - una, surpând peretele din mijloc al despărţiturii,
      15. Desfiinţând vrăjmăşia în trupul Său, legea poruncilor şi învăţăturile ei, ca, întru Sine, pe cei doi să-i zidească într-un singur om nou şi să întemeieze pacea,
      16. Şi să-i împace cu Dumnezeu pe amândoi, uniţi într-un trup, prin cruce, omorând prin ea vrăjmăşia.

      LEGEA PORUNCILOR SI INVATATURILE EI DESFIINTATA DE IISUS IN TRUPUL SAU PRIN CRUCEA LUI ... VEZI ORBULE SI REPETAM

      15. Desfiinţând vrăjmăşia în trupul Său, legea poruncilor şi învăţăturile ei, ca, întru Sine, pe cei doi să-i zidească într-un singur om nou şi să întemeieze pacea,

      SI REPETAM
      15. Desfiinţând vrăjmăşia în trupul Său, legea poruncilor şi învăţăturile ei, ca, întru Sine, pe cei doi să-i zidească într-un singur om nou şi să întemeieze pacea,

      VEZI , DA ??? DECI CE LEGE ??? EXACT ... IISUS HRISTOS A DESFINTAT LEGEA CA EL ESTE CALEA , ADEVARUL SI VIATA si nu legea ... alt nelamuriri ??? ha ha ha

      ps vrajelile demonice din capuul tau sunt LEGATURILE DIAVOLULUI





      Ștergere
    36. Anonim24 septembrie 2018, 13:00
      Si vad ca esti indoctrinat total de diavol,poti sa zici ce vrei,n-am sa mai ma cobor la nivelul tau satanic pt ca esti orbit sa nu vezi Adevarul,pt ca prin asta as demonstra ca sunt ca tine,prin in lume,in sistemul dracesc!IISUS E CALEA,ADEVARUL SI VIATA PRIN DUHUL SFANT,NU RELIGIILE SI CREDINTELE LUMESTI CARE PRIGONESC SI OMOARA SFINTI,CREZAND CA EI FAC BINE IN numele Satanului lor!Foarte multi,aproape toti sunteti buni sa primiti pe cei vin numele lor,antihristi,nu pe Iisus si pe adevaratii slujitori ai Lui care in Numele Tatalui Ceresc!

      SERIOS ? AI GINDIT-O MULT ? HA HA HA
      deci repetam TIMOTEI 1 , 3
      CREDINTA ORTODOXA E DREAPTA CREDINTA ... deci timotei 1, 3 orbule si spune-i si Duhului SFINT al Sfintei scripturi demonismele tale ca ard tot ... ha ha ha

      si mai repetam
      1 TIMOTEI 3
      16.Şi cu adevărat, mare este taina dreptei credinţe= ORTODOXIA : Dumnezeu S-a arătat în trup, S-a îndreptat în Duhul, a fost văzut de îngeri, S-a propovăduit între neamuri, a fost crezut în lume, S-a înălţat întru slavă.

      si repetam SFINTA SCRIPTURA CITIRE A DUHULUI SFINT
      si mai repetam
      1 TIMOTEI 3
      16.Şi cu adevărat, mare este taina dreptei credinţe= ORTODOXIA : Dumnezeu S-a arătat în trup, S-a îndreptat în Duhul, a fost văzut de îngeri, S-a propovăduit între neamuri, a fost crezut în lume, S-a înălţat întru slavă.

      SI REPETAM POATE ITI INTRA IN CAP
      si mai repetam
      1 TIMOTEI 3
      16.Şi cu adevărat, mare este taina dreptei credinţe= ORTODOXIA : Dumnezeu S-a arătat în trup, S-a îndreptat în Duhul, a fost văzut de îngeri, S-a propovăduit între neamuri, a fost crezut în lume, S-a înălţat întru slavă.

      alte nelamuriri ??? ha ha ha ...
      ps vrajelile satanice nu tin la mine .... alte nelamuriri orbule ??? ha ha ha SI NU POTI SA TE COBORI ca eu sunt in sus .... schimba directia ca sa ajungi la mine .... ha ha ha
      ortodoxia e CALEA CRUCII ( nu te chinui sa pricepi , dintisori de lapte ... ha ha ha )

      Ștergere
    37. Anonim24 septembrie 2018, 13:27

      AI GINDIT-O MULT ??? HA HA HA

      1.Nu judecaţi, ca să nu fiţi judecaţi.
      2.Căci cu judecata cu care judecaţi, veţi fi judecaţi, şi cu măsura cu care măsuraţi, vi se va măsura.
      3.De ce vezi paiul din ochiul fratelui tău, şi bârna din ochiul tău nu o iei în seamă?
      4.Sau cum vei zice fratelui tău: Lasă să scot paiul din ochiul tău şi iată bârna este în ochiul tău?
      5.Făţarnice, scoate întâi bârna din ochiul tău şi atunci vei vedea să scoţi paiul din ochiul fratelui tău.

      vezi orbule ??? ha ha ha
      si fariseule , evreiesc al legii MOARTE ca DUMNEZEU E VIU , nu legea , amindpoi suntem TILHARI DE PE CRUCE dar diferenta dintre un ortodox si tu este ca UNUL INTRA IN RAI ca STIE CA IISUS HRISTOS E CALEA ADEVARUL SI VIATA si altul NU CA E CU LEGEA LUI MOISE deci TILHARII DE PE CRUCE SUNTEM NOI ... TU STII CARE , DA ??
      "Si erau dusi si altii, doi facatori de rele, ca sa-i omoare impreuna cu El. (...) Iar unul dintre facatorii de rele rastigniti, il hulea zicand: Nu esti Tu Hristosul? Mantuieste-Te pe Tine insuti si pe noi. Si celalalt, raspunzand, il certa, zicand: Nu te temi tu de Dumnezeu, ca esti in aceeasi osanda? Si noi pe drept, caci noi primim cele cuvenite dupa faptele noastre; Acesta insa n-a facut nici un rau. Si zicea lui Iisus: Pomeneste-ma, Doamne, cand vei veni intru Imparatia Ta. Si Iisus i-a zis: Adevarat graiesc tie, astazi vei fi cu Mine in rai" (Luca 23, 39-43).

      DECI DUPA FAPTE SUNTEM TILHARI AMINDOI CA SUNT PACATOSI ... asadar vezi orbule ???? ha ha ha

      ard toti demonii DIN TINE CA CEL MAI MARE PACAT STRIGATOR LA CER LA TINE ESTE MANDRIA cu '' CARE PRACTICA TOT FELUL DE CURVII,OMORURI,AVORTURI,AVARITII,LACOMII,TALHARII,BETII,FUMAT,HULE SI INHJURATURI IMPOTRIVA LUI DUMNEZEU SI DUHUL SFANT,''tu fiind fariseul de aici :
      11.Fariseul, stând, aşa se ruga în sine: Dumnezeule, Îţi mulţumesc că nu sunt ca ceilalţi oameni, răpitori, nedrepţi, adulteri, sau ca şi acest vameş.
      12.Postesc de două ori pe săptămână, dau zeciuială din toate câte câştig.

      deci PACATOSULE , cel fara de pacat sa arunce piatra . CE ZICI ? MASURAM PACATELE ??? HMMMM ... deci HAI SA NE JUDECAM , DEMONE . ce spui ????

      13.Iar vameşul, departe stând, nu voia nici ochii să-şi ridice către cer, ci-şi bătea pieptul, zicând: Dumnezeule, fii milostiv mie, păcătosului.

      ps nu juca in ligi care te depasesc CA SUNT AICI si sa inceapa lupta .... pregateste-te temeinic ... ha ha ha

      Fiindcă oricine se înalţă pe sine se va smeri, iar cel ce se smereşte pe sine se va înălţa.

      asadar poti sa scrii mare ca va fi distractie ... ha ha ha
      https://www.youtube.com/watch?v=5Tvz9ap60QY

      Ștergere
    38. Mandrule care zici ca esti sus,inteleptule lumesc ce vei infunda iadul cu mandria ta draceasca ai nevoie si de Iisus si de implinirea Legii Harului pt a intra in Rai,nu de Legea pacatului,in Rai nu va intra pic de pacat,ia uitate cand zice in apocalipsa Ioan evanghelistul ca nici fricosii,necredinciosii,idolatrii,desfranatii,etc ca partea lor e in iazul de foc,moartea a doua,sau cand zice Pavel ca nici betivii,nici lacomii,nici malahii,nici hotii,etc nu vor mosteni Imparatia Cerurilor,asa ca nu mai vorbi mie de smerenie,si ia si nu mai pacatui si plangeti pacatele cu amaraciune daca vrei sa fii sus,implineste macar fericirea asta atat de simpla si mantuitoare pt cei ce-L inteleg pe Domnul Iisus in ea,Iisus a plans enorm si plange si acum,pt toti pacatosii care nu se pocaiesc si degeaba,ei nu vor sa verse o lacrima macar pt ei,pt ca ar trebui pt toata lumea!Nu mai am ce sa-ti spun,ti-am spus tot ce trebuie sa faci ca sa te mantuiesti,si eu nu spun vraji,vrajitorii,si cei isi nadejdea mai mult in doctori si farmacii mai mult decat in Dumnezeu nu vor mosteni Raiul!

      Ștergere
    39. Si da repetam,toata lumea pacatoasa si din ortodoxie si de la toata religiile si credintele va arde vesnic,pt ca se supune pacatelor si faradelegilor,si nu Legii Harului Lui Iisus,zici ca esti cu Iisus inteleptule lumesc,ia si fa tot ce spune Iisus ca tot vorbesti de luat Crucea si de urmat,si nu mai fi mandru,mandria e unul din cele mai mari pacate!

      Ștergere
    40. Anonim25 septembrie 2018, 20:01
      Mandrule care zici ca esti sus,inteleptule lumesc ce vei infunda iadul cu mandria ta draceasca ai nevoie si de Iisus si de implinirea Legii Harului pt a intra in Rai,nu de Legea pacatului,in Rai nu va intra pic de pacat,ia uitate cand zice in apocalipsa Ioan evanghelistul ca nici fricosii,necredinciosii,idolatrii,desfranatii,etc ca partea lor e in iazul de foc,moartea a doua,sau cand zice Pavel ca nici betivii,nici lacomii,nici malahii,nici hotii,etc nu vor mosteni Imparatia Cerurilor,asa ca nu mai vorbi mie de smerenie,si ia si nu mai pacatui si plangeti pacatele cu amaraciune daca vrei sa fii sus,implineste macar fericirea asta atat de simpla si mantuitoare pt cei ce-L inteleg pe Domnul Iisus in ea,Iisus a plans enorm si plange si acum,pt toti pacatosii care nu se pocaiesc si degeaba,ei nu vor sa verse o lacrima macar pt ei,pt ca ar trebui pt toata lumea!Nu mai am ce sa-ti spun,ti-am spus tot ce trebuie sa faci ca sa te mantuiesti,si eu nu spun vraji,vrajitorii,si cei isi nadejdea mai mult in doctori si farmacii mai mult decat in Dumnezeu nu vor mosteni Raiul!

      raspuns :
      serios ?? ai gindit-o mult ??? ha ha ha
      gura pacatosului adevar graieste si te citez '' NECREDINCIOSII '' NU INTRA ... deci CREDINTA FALSA A TA INTRA ??? ha ha ha ... deci NECREDINTA TA = CREDINTA FALSA e aici descrisa:
      41.Atunci va zice şi celor de-a stânga: Duceţi-vă de la Mine, blestemaţilor, în focul cel veşnic, care este gătit diavolului şi îngerilor lui.
      deci VEZI ORBULE ?? DUHUL LUMII credintelor FALSE , in afara de ORTODOXIE sunt BLESTEMATE si poti plinge CIT VREI CA DUHUL LUMII ARE LACRIMILE AMARE SI NU MANTUIESC ... vezi difernta ??? ha ha ha ... si CREDINTA FALSA PLINGE , DAR RAMINE DIAVOLEASCA CA SCRIS ESTE CA BLESTEMAT E CEL CU LEGEA :

      10.Căci toţi câţi sunt din faptele Legii sub blestem sunt, că scris este: "Blestemat este oricine nu stăruie întru toate cele scrise în cartea Legii, ca să le facă".
      11.Iar acum că, prin Lege, nu se îndreptează nimeni înaintea lui Dumnezeu este lucru lămurit, deoarece "dreptul din credinţă va fi viu".


      DECI ORBULE CU DUHUL SATANEI , VEZI ??? ha ha ha
      tu nu poti sa ma inveti din mai multe motive
      1 minti
      2 credinta ta E FALSA
      3 INVATATURA TA E FALSA
      4TOATA LEGEA NU O TII .
      5. aduci MOARTEA SUFLETEASCA
      6.SI TE INCHINI DIAVOLULUI CARE SPUNE MINCIUNI
      7.SI PAVEL ZICE : ANATEMA SA FIE TOTI CEI CARE NU INVATA ORTODOXIA = DREAPTA CREDINTA = PREDANIILE APOSTOLILOR ca scris este :
      GALATENI 1
      6. Mă mir că aşa degrabă treceţi de la cel ce v-a chemat pe voi, prin harul lui Hristos, la altă Evanghelie,
      7. Care nu este alta, decât că sunt unii care vă tulbură şi voiesc să schimbe Evanghelia lui Hristos.
      8. Dar chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar vesti altă Evanghelie decât aceea pe care v-am vestit-o - să fie anatema!
      9.Precum v-am spus mai înainte, şi acum vă spun iarăşi: Dacă vă propovăduieşte cineva altceva decât aţi primit - să fie anatema!

      DECI anatema , anatema , anatema scrierile tale , ca ard toti demonii din tine ... ha ha ha
      alte nelamuriri ???
      ps ortodoxia e singura cale , adevar si viata ca e DREAPTA CREDINTA APOSTOLICA si PAVEL ERA APOSTOL DUPA APOSTOLI , DACA NU ESTI ORB PRICEPI ... HA HA HA
      alte nelamuriri , pocaitule fara harul duhul sfint si cu duhul satanei in tine ??? ha ha ha ... deci nu ma sperii ca vrajelile tale le-am lepadat demult la botez , satana si inapoia mea , satana .


      Ștergere
    41. Anonim25 septembrie 2018, 20:01
      Mandrule care zici ca esti sus,inteleptule lumesc ce vei infunda iadul cu mandria ta draceasca ai nevoie si de Iisus si de implinirea Legii Harului pt a intra in Rai,nu de Legea pacatului,in Rai nu va intra pic de pacat,ia uitate cand zice in apocalipsa Ioan evanghelistul ca nici fricosii,necredinciosii,idolatrii,desfranatii,etc ca partea lor e in iazul de foc,moartea a doua,sau cand zice Pavel ca nici betivii,nici lacomii,nici malahii,nici hotii,etc nu vor mosteni Imparatia Cerurilor,asa ca nu mai vorbi mie de smerenie,si ia si nu mai pacatui si plangeti pacatele cu amaraciune daca vrei sa fii sus,implineste macar fericirea asta atat de simpla si mantuitoare pt cei ce-L inteleg pe Domnul Iisus in ea,Iisus a plans enorm si plange si acum,pt toti pacatosii care nu se pocaiesc si degeaba,ei nu vor sa verse o lacrima macar pt ei,pt ca ar trebui pt toata lumea!Nu mai am ce sa-ti spun,ti-am spus tot ce trebuie sa faci ca sa te mantuiesti,si eu nu spun vraji,vrajitorii,si cei isi nadejdea mai mult in doctori si farmacii mai mult decat in Dumnezeu nu vor mosteni Raiul!

      raspuns :
      serios ?? ai gindit-o mult ??? ha ha ha
      gura pacatosului adevar graieste si te citez '' NECREDINCIOSII '' NU INTRA ... deci CREDINTA FALSA A TA INTRA ??? ha ha ha ... deci NECREDINTA TA = CREDINTA FALSA e aici descrisa:
      41.Atunci va zice şi celor de-a stânga: Duceţi-vă de la Mine, blestemaţilor, în focul cel veşnic, care este gătit diavolului şi îngerilor lui.
      deci VEZI ORBULE ?? DUHUL LUMII credintelor FALSE , in afara de ORTODOXIE sunt BLESTEMATE si poti plinge CIT VREI CA DUHUL LUMII ARE LACRIMILE AMARE SI NU MANTUIESC ... vezi difernta ??? ha ha ha ... si CREDINTA FALSA PLINGE , DAR RAMINE DIAVOLEASCA CA SCRIS ESTE CA BLESTEMAT E CEL CU LEGEA :

      10.Căci toţi câţi sunt din faptele Legii sub blestem sunt, că scris este: "Blestemat este oricine nu stăruie întru toate cele scrise în cartea Legii, ca să le facă".
      11.Iar acum că, prin Lege, nu se îndreptează nimeni înaintea lui Dumnezeu este lucru lămurit, deoarece "dreptul din credinţă va fi viu".


      DECI ORBULE CU DUHUL SATANEI , VEZI ??? ha ha ha
      tu nu poti sa ma inveti din mai multe motive
      1 minti
      2 credinta ta E FALSA
      3 INVATATURA TA E FALSA
      4TOATA LEGEA NU O TII .
      5. aduci MOARTEA SUFLETEASCA
      6.SI TE INCHINI DIAVOLULUI CARE SPUNE MINCIUNI
      7.SI PAVEL ZICE : ANATEMA SA FIE TOTI CEI CARE NU INVATA ORTODOXIA = DREAPTA CREDINTA = PREDANIILE APOSTOLILOR ca scris este :
      GALATENI 1
      6. Mă mir că aşa degrabă treceţi de la cel ce v-a chemat pe voi, prin harul lui Hristos, la altă Evanghelie,
      7. Care nu este alta, decât că sunt unii care vă tulbură şi voiesc să schimbe Evanghelia lui Hristos.
      8. Dar chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar vesti altă Evanghelie decât aceea pe care v-am vestit-o - să fie anatema!
      9.Precum v-am spus mai înainte, şi acum vă spun iarăşi: Dacă vă propovăduieşte cineva altceva decât aţi primit - să fie anatema!

      DECI anatema , anatema , anatema scrierile tale , ca ard toti demonii din tine ... ha ha ha
      alte nelamuriri ???
      ps ortodoxia e singura cale , adevar si viata ca e DREAPTA CREDINTA APOSTOLICA si PAVEL ERA APOSTOL DUPA APOSTOLI , DACA NU ESTI ORB PRICEPI ... HA HA HA
      alte nelamuriri , pocaitule fara harul duhul sfint si cu duhul satanei in tine ??? ha ha ha ... deci nu ma sperii ca vrajelile tale le-am lepadat demult la botez , satana si inapoia mea , satana .

      Ștergere
    42. Anonim25 septembrie 2018, 20:07
      Si da repetam,toata lumea pacatoasa si din ortodoxie si de la toata religiile si credintele va arde vesnic,pt ca se supune pacatelor si faradelegilor,si nu Legii Harului Lui Iisus,zici ca esti cu Iisus inteleptule lumesc,ia si fa tot ce spune Iisus ca tot vorbesti de luat Crucea si de urmat,si nu mai fi mandru,mandria e unul din cele mai mari pacate!

      RASPUNS :
      serios ? ai gindit-o mult ??? ha ha ha ha
      lasa vrajelile ca te prind in propriile curse intinse
      legea harului acum ??? waw ... cind erai mincinos ??? cind vorbeau de legea lui moise ca e obligatorie ??? sau cind spui de legea harului ??? ... deci AMBELE NU MERG CA INTUNERICUL SI LUMINA NU AU LEGATURA
      mai fa-ti un brain storming si apoi STTRUCTUREAZA-TE LOGIC si apoi revino sa ma combati ... dar nu asa ,HAOTIC , ok ???? HA HA HA
      cit despre mandrie ESTE SCRIS CA MA POT LAUDA IN SFINTA TREIME , IISUS HRISTOS SI MANDRIA SE NUMESTE DUHOVNICEASCA si E BUCURIA INVIERII ( orbule = robule duhului lui antihrist MANDRIA TA ESTE DIAVOLEASCA ) SI BINEINTELES SFINTA SCRIPTURA CITIRE :SI BAGA LA CAP
      În Epistola către Galateni din Sfânta Scriptură se spune: ,,Iar mie să nu-mi fie a mă lăuda decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume”

      DECI VEZI ORBULE , DE CE SUNT SUS ??? CRUCEA determina asta ( cum determina e o taina mare care nu o dezvalui , ca mai ai de invata pina acolo )
      alte nelamuriri ??/
      ps ce NU ma mai inveti ??? ha ha ha

      Ștergere
    43. Anonim25 septembrie 2018, 20:07
      Si da repetam,toata lumea pacatoasa si din ortodoxie si de la toata religiile si credintele va arde vesnic,pt ca se supune pacatelor si faradelegilor,si nu Legii Harului Lui Iisus,zici ca esti cu Iisus inteleptule lumesc,ia si fa tot ce spune Iisus ca tot vorbesti de luat Crucea si de urmat,si nu mai fi mandru,mandria e unul din cele mai mari pacate!

      RASPUNS :
      serios ? ai gindit-o mult ??? ha ha ha ha
      lasa vrajelile ca te prind in propriile curse intinse
      legea harului acum ??? waw ... cind erai mincinos ??? cind vorbeau de legea lui moise ca e obligatorie ??? sau cind spui de legea harului ??? ... deci AMBELE NU MERG CA INTUNERICUL SI LUMINA NU AU LEGATURA
      mai fa-ti un brain storming si apoi STTRUCTUREAZA-TE LOGIC si apoi revino sa ma combati ... dar nu asa ,HAOTIC , ok ???? HA HA HA
      cit despre mandrie ESTE SCRIS CA MA POT LAUDA IN SFINTA TREIME , IISUS HRISTOS SI MANDRIA SE NUMESTE DUHOVNICEASCA si E BUCURIA INVIERII ( orbule = robule duhului lui antihrist MANDRIA TA ESTE DIAVOLEASCA ) SI BINEINTELES SFINTA SCRIPTURA CITIRE :SI BAGA LA CAP
      În Epistola către Galateni din Sfânta Scriptură se spune: ,,Iar mie să nu-mi fie a mă lăuda decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume”

      DECI VEZI ORBULE , DE CE SUNT SUS ??? CRUCEA determina asta ( cum determina e o taina mare care nu o dezvalui , ca mai ai de invata pina acolo )
      alte nelamuriri ??/
      ps ce NU ma mai inveti ??? ha ha ha

      Ștergere
    44. Anonim25 septembrie 2018, 20:01
      '' si de Iisus si de implinirea Legii Harului''

      raspuns :
      serios ?? ai gindit-o mult , DIAVOLE
      cum adica si te citez '' si DE ... SI de '' cind IISUS HRISTOS ESTE SI UNA SI ALTA DECI SI LEGE SI HAR ... vezi orbule, plin cele 8 pacate ALE MANDRIEI caderii din rai ( le stii ?? sigur ca da , ca le ai pe toate ... ha ha ha )

      deci SMERESTE-TE IN ORTODOXIE

      Ștergere
    45. AI GANDIT-O MULT DE TOT INTELEPTULE LUMESC CARE TE CREZI DUMNEZEU LUAND DECIZII CA ANTIHRIST CINE ARE CREDINTA FALSA SI CINE NU,FARA A-MI CUNOASTE STILUL DE VIATA,CE PRACTIC IN VIATA MEA,SFINTENIA SAU PACATUL,ITI MIROS PUTOAREA IADULUI DIN TINE DIN SATELIT DE LA O POSTA?,SI NU MAI RADE CU HA CA ASA RAD DRACII,DA DACA PETRECI CU EI N-AM CE-TI CERE,Ti-am spus,vorbesti degeaba,prost si fara rost ca nu intelegi nimic din scriptura,evanghhelie si epistole insa de-acum vorbeste cu tine si cu dracii care te poseda inteleptule lumesc ca-s legiuni in tine,cu tine nici dracii n-o scot la capat,esti pierdut in intunericul ortodoxiei lumesti,iar nu ceresti,Hristos nu ne cere sa fim ortodocsi sau adventisti,sau iudei,sau catolici,sau evanghelisti,etc lumesti,CI CERESTI!Si tu-mi vorbesti mie ca ma inchin diavolului,pt ca tu stii il cel mai bine pt ca razi ca el,si te comporti ca el,pt ca e fratele tau si te duci cu el in fundu iadului!O sa infunzi iadul cu duhhul satanei din tine inteleptule lumesc!Vei plange si te vei tangui dincolo in moartea si chinurile de veci pt ca aici nu-ti plangi pacatele si iti bati joc cu varf si indesat de harul si mila Lui Hritos!Mai vedem si vorbim la judecata inteleptule lumesc,cine practica sfintenia si cine practica pacatul,dar atunci vva fi mult prea tarziu pt tine,dejaj este prea tarziu pt multi de acum.pt ca si-au luat deja deciziile pe cine sa slujeasca,de ex desfraul in loc de curatie trupeasca,mandria in loc de smerenie,etc!ASADAR MANDRULE LUMESC,DRACESC,CARE TE CREZI DUMNEZEU,VEI ARDE VESNIC CU DRACII TAI CARE TE POSEDA!

      Ștergere
    46. Si Legea Harului si Legea Lui Moise e una si aceeasi,diferenta e ca trebuie implinita prin Iisus,da ce-ti mai spun tie,fiule al lui Lucifer,tu continui cu ale tale din lume,de la diavoli!Daca tot te crezi mantuit,te rog sa-mi raspunzi macar sincer la o intrebare,ai varsat vreodata macar o lacrima pt pacatele tale?Ca zici ca tot le ai citatele,Hristos a numit Pamantul VALEA PLANGERII,CCINE NU SE POCAIESTE SI NU-SI PLANGE PACATELE NU E VREDNIC DE IMPARATIA CERURILOR,AI PRICEPUT INTELEPTULE LUMESC!POCAINTA DE PACATE INSEAMNA;PLANS,POST,SMERENIE,DURERE,MAHNIRE CA L-AM MANIAT PE DUMNEZEU,NU ALA,BALA,PORTOCALA,MA JOC DE-A MANTUIREA IN STILUL TAU CA TOT INTRU IN RAI DUPA GANDIREA TA LUCIFERICA!AI PRICEPUT!IA SI POCAIESTE-TE SI PE URMA SPUNE-MI MIE DE SMERENIE IN HRISTOS SI RELIGIA SI CREDINTA DUHULUI SFANT,NU IN VREO RELIGIE LUMEASCA CARE NU MANTUIESTE INDIFERENT CARE VEZI TU CA E ORBULE LUMESC CARE NU VEZI,DESCHHIDETI INIMA CA DE MINTI INSELATE SUNT SATUL!

      Ștergere
    47. Inteleptule lumesc ceea ce vreau eu sa te fac sa realizezi da degeaba ca esti lumesc,indracit e ca daca nu faci tot ce ne-a invatat Iisus sa facem,degeaba ii spunem Doamne!Doamne!n-am facut noi atatea in Numele Tau!Ortodoxia sau orice alta credinta si religie,fara implinirea poruncilor,invaturilor si fericirilor Lui Iisus in Duh si Adevar,e moarta,e falsa,caci scris este,Iisus a spus,cine iL iubeste pazeste poruncile Lui,cine pacatuieste vine de la diavolul si e un mincinos si adevarul nu ramane in El!Si inca ceva,sa stii e ca iadul e plin de persoane credincioase si religioase,Dumnezeu nu vrea sa fim religiosi,credinciosi lumesti ca diavolii,in vorbe si fapte dracesti,ci in Duhul si Adevarul Sfinteniei Lui Iisus!Cand va vorbi Dumnezeu cu tine si prin tine,atunci vei intelege si vei termina cu ha,ha,haul Satanei,si cu alte lucruri pe care nu le intelegi,da esti orb,rob,al Satanei,si sa stii si tu ca nu e cum spui tu,plansul de fiecare data m-a ridicat din pacat si m-a mangaiat Domnul Iisus inca de aici de pe Pamant,asa ca n-ai cum sa ma convingi tu cu diavolul din tine ca plansul nu ajuta,din moment ce Iisus a pogorat mir peste mine,de multe ori cand am plans!Tu stii inteleptule lumesc cati se lauda cu Hristos,cu icoane,cu sfinti,cu mers la biserica,cu cruci,cu semnul crucii si cand trec dincolo infunda iadul,pt ca toate astea le-au facut in stil religios lumesc,dracesc,nu Dumnezeiesc,nu spun ca nu e bine,sa te duci la adventisti,la ortodocsi,sau la catolici sau etc unde apartii,spun ca trebuie sa faci asta in Duhul Lui Dumnezeu,adica sa faci orice sa iesi din lume,unindu-te cu Duhhul Sfant,altfel inchhinarea ta,mersul la biserica,sfintii,icoanele,n-au cum sa te salveze,omule,PRICEPI!TREZESTE-TI INIMA NU MINTEA,CUM I-A SPUS IISUS LUI IUDA ISCARIOTUL!SI SINGURA MODALITATE CA SA SCAPI DIN BLESTEMUL LEGII,SI CA HHISTOS SA TE IERTE TREBUIE SA TE POCAIESTI DE PACATE IN DUH SI ADEVAR,NU IN FATARNICIE,CA TE MINTI SI AMAGESTI SINGUR,CE SEAMANA OMUL IN INIMA LUI AIA VA CULEGE SI SECERA,STII BINE CA DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT,ORI TE POCAIESTI NEMAIPACATUIND,ORI FOCUL GHENEI SCRIE PE TINE!AI PRICEPUT INTELEPTULE LUMESC,CUM SCAPAM DE BLESTEMUL LEGII,IMPLININD LEGEA PRIN DUHUL SFANT SI IISUS,SI POCAINDU-NE TOT PRIN DUHUL SFANT SI IISUS,DACA AM PACATUIT!APOI TE VOR AJUTA IISUS,SFINTII,SEMNUL CRUCII,ETC,DUPA CE TE-AI POCAIT DE PACATE,SI TI-AI PREDAT VIATA IN TOTALITATE LUI IISUS,CAND VEDE DOMNUL IISUs ASTA,CA RENUNTI LA VIATA TA PT EL,ATUNCI TE NASTE DIN NOU,NU PUNEREA MAINILOR SPURCATE SI DESFRANATE ALE EPISCOPILOR CI DUHUL SFANT DIN CER OMULE,CUM A FACUT CU MINE,PRICEPI!RENUNTA LA TINE DEFINITIV,SI IATI CRUCEA SI URMEAZA-L PE IISUS IN DUH SI ADEVAR!

      Ștergere
    48. Anonim26 septembrie 2018, 18:25
      Si Legea Harului si Legea Lui Moise e una si aceeasi,diferenta e ca trebuie implinita prin Iisus,da ce-ti mai spun tie,fiule al lui Lucifer,tu continui cu ale tale din lume,de la diavoli!Daca tot te crezi mantuit,te rog sa-mi raspunzi macar sincer la o intrebare,ai varsat vreodata macar o lacrima pt pacatele tale?Ca zici ca tot le ai citatele,Hristos a numit Pamantul VALEA PLANGERII,CCINE NU SE POCAIESTE SI NU-SI PLANGE PACATELE NU E VREDNIC DE IMPARATIA CERURILOR,AI PRICEPUT INTELEPTULE LUMESC!POCAINTA DE PACATE INSEAMNA;PLANS,POST,SMERENIE,DURERE,MAHNIRE CA L-AM MANIAT PE DUMNEZEU,NU ALA,BALA,PORTOCALA,MA JOC DE-A MANTUIREA IN STILUL TAU CA TOT INTRU IN RAI DUPA GANDIREA TA LUCIFERICA!AI PRICEPUT!IA SI POCAIESTE-TE SI PE URMA SPUNE-MI MIE DE SMERENIE IN HRISTOS SI RELIGIA SI CREDINTA DUHULUI SFANT,NU IN VREO RELIGIE LUMEASCA CARE NU MANTUIESTE INDIFERENT CARE VEZI TU CA E ORBULE LUMESC CARE NU VEZI,DESCHHIDETI INIMA CA DE MINTI INSELATE SUNT SATUL!

      raspuns
      serios ? ai gindit-o deloc ??? ha ha ha
      ieremia PROFETUL DE DUPA MOISE AI CITIT ??? HA HA HA ... DECI IA FI ANTENA ca DUMNEZEU INSUSI MODIFICA LEGEA LUI MOISE DESFIINTIND-O PRIN IISUS HRISTOS CARE E SINGURUL SI UNICUL CARE O IMPLINESTE COMPLET ... DECI IEREMIA , DA ??? HA HA HA
      IEREMIA 31
      31. Iată vin zile, zice Domnul, când voi încheia cu casa lui Israel şi cu casa lui Iuda legământ nou.
      32. Însă nu ca legământul pe care l-am încheiat cu părinţii lor în ziua când i-am luat de mână, ca să-i scot din pământul Egiptului. Acel legământ ei l-au călcat, deşi Eu am rămas în legătură cu ei, zice Domnul.
      33.Dar iată legământul pe care-l voi încheia cu casa lui Israel, după zilele acela, zice Domnul: Voi pune legea Mea înăuntrul lor şi pe inimile lor voi scrie şi le voi fi Dumnezeu, iar ei Îmi vor fi popor.

      HAI , DEMONE contrazice-l PE DUMNEZEU TAtAL daca iti da mina ??? ha ha ha

      deci legea lui moise = LEGAMINTUL CU ISRAEL ,ERA DEJA ANUNTATA DE DUMNEZEU TATAL CA SE VA DESFIINTA IN DUMNEZEU FIUL IISUS HRISTOS SI LEGEA NOUA VA FI SANGELE SI TRUPUL LUI . VEZI ORBULE ??? HA HA HA

      LA SCHIMBAREA LA FATA , MOISE = LEGEA l-a vazut pe IISUS HRISTOS , si rugul aprins A LUI MOISE IN CARE LA VAZUT PE YOD HE VAU HE ESTE IISUS HRISTOS IN MOD DIRECT ... DECI SCHIMBAREA LA FATA ATESTA SI EA DESFIINTAREA LEGII LUI , SI HARUL ESTE IISUS HRISTOS ... DECI ORBULE = ROBULE pacatelor LEGII BLESTEMATE , tu esti mort viu FARA BOTEZUL ORTODX si credinta ta este FALSA si TATaL MINCIUNII ESTE DUMNEZEUL TAU ...

      deci FARA IISUS HRISTOS nu poti FACE NIMIC IAR LEGEA LUI MOISE NUUUUUU MANTUIESTE , DOAR TE TINE VIU .... stii diferenta ??? exact NUUUUU ...
      LEGEA LUI MOISE NUUUUUUU MANTUIESTE
      LEGEA LUI MOISE NUUUUUU MANTUIESTE
      LEGEA LUI MOISE NUUUUU MANTUIESTE
      deci nu poate fi legea harului

      esti confuz rau si mai studiaza DIFERENTELE , FARISEULE ... HA HA HA

      alte vrajeli mai ai ??? ha ha ha
      ps pocainta ta este VRAJEALA DEMONICA CA SI EL NU SE POCAIESTE DAR TE VRAJESTE PE TINE CU CUVINTE DE DOI LEI ... ARD TOTI DEMONII DIN TINE ... HA HA HA

      Ștergere
    49. Anonim26 septembrie 2018, 19:58
      Inteleptule lumesc ceea ce vreau eu sa te fac sa realizezi da degeaba ca esti lumesc,indracit e ca daca nu faci tot ce ne-a invatat Iisus sa facem,degeaba ii spunem Doamne!Doamne!n-am facut noi atatea in Numele Tau!Ortodoxia sau orice alta credinta si religie,fara implinirea poruncilor,invaturilor si fericirilor Lui Iisus in Duh si Adevar,e moarta,e falsa,caci scris este,Iisus a spus,cine iL iubeste pazeste poruncile Lui,cine pacatuieste vine de la diavolul si e un mincinos si adevarul nu ramane in El!Si inca ceva,sa stii e ca iadul e plin de persoane credincioase si religioase,Dumnezeu nu vrea sa fim religiosi,credinciosi lumesti ca diavolii,in vorbe si fapte dracesti,ci in Duhul si Adevarul Sfinteniei Lui Iisus!

      RASPUNS :
      SERIOS , AI GINDIT-O MULT ?? HA HA HA
      REPETAM TIMOTEI 3.1 ca tot nu vezi orbule
      DESPRE CREDINTA DREAPTA = ORTODOXA
      16. Şi cu adevărat, mare este taina dreptei credinţe: Dumnezeu S-a arătat în trup, S-a îndreptat în Duhul, a fost văzut de îngeri, S-a propovăduit între neamuri, a fost crezut în lume, S-a înălţat întru slavă

      despre credinta dreapta ortodoxa
      16. Şi cu adevărat, mare este taina dreptei credinţe: Dumnezeu S-a arătat în trup, S-a îndreptat în Duhul, a fost văzut de îngeri, S-a propovăduit între neamuri, a fost crezut în lume, S-a înălţat întru slavă

      deci timotei nu stie nici el DEMONE ???? aha ... deci ai retinut UNDE E ORTODOXIA SCRISA , DA ???
      LA TIMOTEI 3 .1

      DECI FARA ORTODOXIE TOT CE SPUI ESTE FALSSSSSS SI ANTIHRISTIC ...
      IA SA VEDEM BISERICA LUI IISUS = BISERICA DREPTEI CREDINTE = BISERICA ORTODOXA

      Biserica este trupul lui Hristos

      "El (Hristos) este capul trupului, al Bisericii" (Col. l, 18), "Care este trupul Lui, plinirea Celui ce plineste toate intru toti" (Efeseni 1, 23)

      Nu o singura data, in Sfanta Scriptura, Biserica este numita Trupul lui Hristos. "Ma bucur in suferintele mele pentru voi..., pentru trupul Lui, adica Biserica" (Col. 1, 24), scria despre sine Sfantul Apostol Pavel. Apostolii, proorocii, binevestitorii, pastorii si invatatorii - ne spune tot el - sunt dati de Hristos "la lucrul slujirii, la zidirea trupului lui Hristos" (Efeseni 4, 12).

      DECI FARA BISERICA ORTODOXA = TRUPUL SI SANGELE LUI IISUS NU TE MANTUIESTI ... vezi orbule CA E SCRIS ... HA HA HA

      bla bla blaurile tale NU AU NICI O BAZA SCRIPTURISTICA DEMONE SI ARD TOTI DEMONII DIN TINE CA SUNT LEGIUNII

      alte nelamuriri ??? ha ha ha

      Ștergere
    50. Cand va vorbi Dumnezeu cu tine si prin tine,atunci vei intelege si vei termina cu ha,ha,haul Satanei,si cu alte lucruri pe care nu le intelegi,da esti orb,rob,al Satanei,si sa stii si tu ca nu e cum spui tu,plansul de fiecare data m-a ridicat din pacat si m-a mangaiat Domnul Iisus inca de aici de pe Pamant,asa ca n-ai cum sa ma convingi tu cu diavolul din tine ca plansul nu ajuta,din moment ce Iisus a pogorat mir peste mine,de multe ori cand am plans!Tu stii inteleptule lumesc cati se lauda cu Hristos,cu icoane,cu sfinti,cu mers la biserica,cu cruci,cu semnul crucii si cand trec dincolo infunda iadul,pt ca toate astea le-au facut in stil religios lumesc,dracesc,nu Dumnezeiesc,nu spun ca nu e bine,sa te duci la adventisti,la ortodocsi,sau la catolici sau etc unde apartii,spun ca trebuie sa faci asta in Duhul Lui Dumnezeu,adica sa faci orice sa iesi din lume,unindu-te cu Duhhul Sfant,altfel inchhinarea ta,mersul la biserica,sfintii,icoanele,n-au cum sa te salveze,omule,PRICEPI!

      raspuns :
      serios ? ai gindit-o mult ??? ha ha ha
      hai simplu CA SA VEZI si LOGICA DE CRESA folosesc
      biserica ortodoxa este trupul si sangele lui hristos
      eu botezat ortodox si CU CELE 7 TAINE ale TRUPULUI LUI HRISTOS EL FIIND CAP AL BISERICII ORTODOXE si in iad daca ajung TOT IES CA INSUSI IISUS HRISTOS A FOST 3 ZILE IN IAD ... DECI NU INTRAREA E PROBLEMA CI IESIREA ... stai tu linistit ca TU NU IESI DACA NU ESTI ORTODOX SI CREDINTA TA FALSA NU TE MANTUIESTE ... deci stii dreapta credinta ca e ortodoxa , da ??? la timotei 3,1
      16. Şi cu adevărat, mare este taina dreptei credinţe: Dumnezeu S-a arătat în trup, S-a îndreptat în Duhul, a fost văzut de îngeri, S-a propovăduit între neamuri, a fost crezut în lume, S-a înălţat întru slavă

      crezi ca poti retine timotei 3, 1 da ?? ha ha ha

      ps pe tine te-a atins duhul MINCIUNII , si plinsul tau e SATANIC ... NU MA INDOIESC ... asadar nu te mai lasa impresionat de vrajelile emotionale demonice ca ard toti demonii emotivi din tine ... posedarea e descrisa des in Sfinta scriptura SI NU MA incinta CU CUVINTE LINGUSITOARE ca pe tine ...
      mai studiaza ORTODOXIA DE LA TIMOTEI 3.1 si apoi vino sa ma combati .. dar lasa vrajelile lungi ca nu tin ... ha ha ha
      ps pocainta ta nici nu exista si e si falsa ca e inchipuita ... deci si inselare si posedare ... ard tot din tine , demone

      alte nelamuriri ??? ha ha ha

      Ștergere
    51. TREZESTE-TI INIMA NU MINTEA,CUM I-A SPUS IISUS LUI IUDA ISCARIOTUL!SI SINGURA MODALITATE CA SA SCAPI DIN BLESTEMUL LEGII,SI CA HHISTOS SA TE IERTE TREBUIE SA TE POCAIESTI DE PACATE IN DUH SI ADEVAR,NU IN FATARNICIE,CA TE MINTI SI AMAGESTI SINGUR,CE SEAMANA OMUL IN INIMA LUI AIA VA CULEGE SI SECERA,STII BINE CA DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT,ORI TE POCAIESTI NEMAIPACATUIND,ORI FOCUL GHENEI SCRIE PE TINE!AI PRICEPUT INTELEPTULE LUMESC,CUM SCAPAM DE BLESTEMUL LEGII,IMPLININD LEGEA PRIN DUHUL SFANT SI IISUS,SI POCAINDU-NE TOT PRIN DUHUL SFANT SI IISUS,DACA AM PACATUIT!APOI TE VOR AJUTA IISUS,SFINTII,SEMNUL CRUCII,ETC,DUPA CE TE-AI POCAIT DE PACATE,SI TI-AI PREDAT VIATA IN TOTALITATE LUI IISUS,CAND VEDE DOMNUL IISUs ASTA,CA RENUNTI LA VIATA TA PT EL,ATUNCI TE NASTE DIN NOU,NU PUNEREA MAINILOR SPURCATE SI DESFRANATE ALE EPISCOPILOR CI DUHUL SFANT DIN CER OMULE,CUM A FACUT CU MINE,PRICEPI!RENUNTA LA TINE DEFINITIV,SI IATI CRUCEA SI URMEAZA-L PE IISUS IN DUH SI ADEVAR!

      raspuns :
      demone , stai linistit ca scris este :
      ca mai intai e mintea deschisa ca sa intelegi scripturile ( nu e cazul tau ... ha ha ha )
      luca
      44. Şi le-a zis: Acestea sunt cuvintele pe care le-am grăit către voi fiind încă împreună cu voi, că trebuie să se împlinească toate cele scrise despre Mine în Legea lui Moise, în prooroci şi în psalmi.
      45. Atunci le-a deschis mintea ca să priceapă Scripturile.


      inima mea sta bine ca scris este :
      psalmi
      26. Dă-mi, fiule, mie inima ta, şi ochii tăi să simtă plăcere pentru căile mele,
      caile mele sunt CALEA , ADEVARUL SI VIATA . ASTEA SUNT CAILE = CELE 3 IN UNA .
      ai priceput , orbule = robule invataturilor demonice care folosesc Sfinta scriptura ca sa ispiteasca ... NU TE MAI JUCA CA TREC LA NIVELUL DOI SI ORICE SPUI LEG CU FOC SI BLESTEM SI TRECEM LA FIZIC ca sa INVETI CA MINCIUNA ARDE SI SE ARDE .. deci NU FOLOSI SFINTA SCRIPTURA IN ISPITIRE , SECTANTULE CA ARD FIZIC de data asta ... asa ca SEMN ca sa te potolesti cu minciunile ''pocaintei FALSE '' ... deci alegi , iti asumi ... AI SARIT CALUL SI EPISCOPII PUSI DE DUMNEZEU vor fi martorii faptelor scrise de tine . dar ACESTIA CA SCRIS ESTE :1 PETRU 5
      5.Tot aşa şi voi, fiilor duhovniceşti, supuneţi-vă preoţilor; şi toţi, unii faţă de alţii, îmbrăcaţi-vă întru smerenie, pentru că Dumnezeu celor mândri le stă împotrivă, iar celor smeriţi le dă har.

      SI EPISCOPII aici
      28. Drept aceea, luaţi aminte de voi înşivă şi de toată turma, întru care Duhul Sfânt v-a pus pe voi episcopi, ca să păstraţi Biserica lui Dumnezeu, pe care a câştigat-o cu însuşi sângele Său.

      ps alte nelamuriri ??? deci de acum tot ce spui spurcat te va arde fizic ... continua si iti asumi ... gata cu joaca .... ha ha ha ... facem putina ardere in direct ca sa fi martor FARADELEGILOR TALE ... sa inceapa .

      PS DREPTATEA DIVINA ESTE FOC MISTUITOR , DECI ARDE si SE POATE FOLOSI impotriva ta ... deci asta e legea blestemata INCALCI LEGEA , ARZI ... deci o propovaduiesti INSEAMNA CA PROPOVADUIESTI SI BLESTEMELE EI deci SE POT FOLOSI IMPOTRIVA TA ca TU ALEGI ASTA SI ASTA PRIMESTI ... deci studiaza ca nu e joc de pocainta in lege DECIT PRIN SACRIFICII DE SANGE sau alte materiale ... demonii nu iarta si lgaturile lor din tine , cer sange ca esti sub blestemul legii ... vezi orbule ??? ha ha ha

      alte nelamuriri ???
      ai ales legea inseamna ca si pedeapsa ei este valabila ... deci IISUS NU E LEGEA ci DESFIINTAREA EI . DAR DACA VREI LEGE asa SA FIE DAR CONFORM SFINTEI SCRIPTURI SI PAZESTE-TE CA VINE JUDECATA .... SAU TE LASI DE VRAJELILE LEGII SI DEVII ORTODOX SI LEGEA NU SE MAI APLICA CI HARUL ... alegi varianta si eu judec conform VARIANTEI TALE . HA HA HA

      Ștergere
    52. Anonim26 septembrie 2018, 19:58
      CUM SCAPAM DE BLESTEMUL LEGII,IMPLININD LEGEA PRIN DUHUL SFANT SI IISUS,

      RASPUNS :
      SERIOS ? AI GINDIT-O MULT ??? ha ha ha
      iara minti demone si orbesti pe asta care scrie asa : el scapa de blestemul legii ??? nu Iisus A DESFIINTAT LEGEA PRIN SANGELE SI TRUPUL SAU ci ANTIHRISTUL din tine o face ... deci ard demonii ca sunt LEGi-uni(te) in minciuni
      auzi la el si te repet demone '' el e scapator de blestemul legii , un fel de iisus mai mic , care implineste prin iisus mai mare SCAPAREA DE BLESTEM incalcind ADEVARUL , IN MOD FLAGRANT
      »Hristos ne-a r scump rat din blestemul Legii, facându-Se blestem pentru noi, pentru ca este
      scris: „Blestemat este oricine este atârnat pe lemn.“«
      Galateni 3,13

      DECI CIND TE PUN PE CRUCE ??? HMMM nu de alta dar MOARTEA PE CRUCE ceri IN MANDRIA TA DIAVOLEASCA . ( ortodoxia are lepadarea de satana la botez DE ASTA TU NU STII si ceri asta
      INAPOIA MEA SATANA care posedezi cu asta si te citez ''
      CI DUHUL SFANT DIN CER OMULE,CUM A FACUT CU MINE,PRICEPI'' deci omule POSEDAT ard demonii din tine de nu te vezi ... deci leapada-te de duhul satanic sau te ajut eu ... ha ha ha
      tu clar nu esti botezat si lepadarea de credinta e crasa la tine dar am rabdare

      ps : renuntarea la tine definitiv nu o fac ca demonii colcaie in tine ... si e un caz des intilnit de invataturi satanice sisa continui ca de abia am inceput ... ha ha ha

      SI AM GRIJA CA SFINTA CRUCE A LUI IISUS HRISTOS sa alunge demonii BLESTEMATI DIN TINE . sa inceapa distractia .

      Ștergere
    53. Anonim26 septembrie 2018, 19:58
      CUM SCAPAM DE BLESTEMUL LEGII,IMPLININD LEGEA PRIN DUHUL SFANT SI IISUS,

      RASPUNS :
      SERIOS ? AI GINDIT-O MULT ??? ha ha ha
      iara minti demone si orbesti pe asta care scrie asa : el scapa de blestemul legii ??? nu Iisus A DESFIINTAT LEGEA PRIN SANGELE SI TRUPUL SAU ci ANTIHRISTUL din tine o face ... deci ard demonii ca sunt LEGi-uni(te) in minciuni
      auzi la el si te repet demone '' el e scapator de blestemul legii , un fel de iisus mai mic , care implineste prin iisus mai mare SCAPAREA DE BLESTEM incalcind ADEVARUL , IN MOD FLAGRANT
      »Hristos ne-a r scump rat din blestemul Legii, facându-Se blestem pentru noi, pentru ca este
      scris: „Blestemat este oricine este atârnat pe lemn.“«
      Galateni 3,13

      DECI CIND TE PUN PE CRUCE ??? HMMM nu de alta dar MOARTEA PE CRUCE ceri IN MANDRIA TA DIAVOLEASCA . ( ortodoxia are lepadarea de satana la botez DE ASTA TU NU STII si ceri asta
      INAPOIA MEA SATANA care posedezi cu asta si te citez ''
      CI DUHUL SFANT DIN CER OMULE,CUM A FACUT CU MINE,PRICEPI'' deci omule POSEDAT ard demonii din tine de nu te vezi ... deci leapada-te de duhul satanic sau te ajut eu ... ha ha ha
      tu clar nu esti botezat si lepadarea de credinta e crasa la tine dar am rabdare

      ps : renuntarea la tine definitiv nu o fac ca demonii colcaie in tine ... si e un caz des intilnit de invataturi satanice sisa continui ca de abia am inceput ... ha ha ha

      SI AM GRIJA CA SFINTA CRUCE A LUI IISUS HRISTOS sa alunge demonii BLESTEMATI DIN TINE . sa inceapa distractia .

      Ștergere
    54. Anonim26 septembrie 2018, 18:17
      AI GANDIT-O MULT DE TOT INTELEPTULE LUMESC CARE TE CREZI DUMNEZEU LUAND DECIZII CA ANTIHRIST CINE ARE CREDINTA FALSA SI CINE NU,FARA A-MI CUNOASTE STILUL DE VIATA,CE PRACTIC IN VIATA MEA,SFINTENIA SAU PACATUL,ITI MIROS PUTOAREA IADULUI DIN TINE DIN SATELIT DE LA O POSTA?,SI NU MAI RADE CU HA CA ASA RAD DRACII,DA DACA PETRECI CU EI N-AM CE-TI CERE,

      raspuns :
      serios ? ai gindit-o mult ??? ha ha ha
      mirosul iadului e al tau , eu doar il scot ca sa il ard ... ha ha ha ...
      deci fariseule repetam ca orbirea e mare la tine si nu citesti dar guralivi , demonii din tine , care ard de nu se vad scelalaie rau
      si repetam :
      ard toti demonii DIN TINE CA CEL MAI MARE PACAT STRIGATOR LA CER LA TINE ESTE MANDRIA cu ce spui '' CINE ARE CREDINTA FALSA SI CINE NU,FARA A-MI CUNOASTE STILUL DE VIATA,CE PRACTIC IN VIATA MEA,SFINTENIA SAU PACATUL,''tu fiind fariseul de aici :
      11.Fariseul, stând, aşa se ruga în sine: Dumnezeule, Îţi mulţumesc că nu sunt ca ceilalţi oameni, răpitori, nedrepţi, adulteri, sau ca şi acest vameş.
      12.Postesc de două ori pe săptămână, dau zeciuială din toate câte câştig.

      deci PACATOSULE , cel fara de pacat sa arunce piatra . CE ZICI ? MASURAM PACATELE ??? HMMMM ... deci HAI SA NE JUDECAM , DEMONE . ce spui ????

      13.Iar vameşul, departe stând, nu voia nici ochii să-şi ridice către cer, ci-şi bătea pieptul, zicând: Dumnezeule, fii milostiv mie, păcătosului.

      alte nelamuriri ??? ha ha ha ... dar poti sa ma combati dupa ce citesti nu de alta dar pot repeta ca tu nu vezi sau nu intelgi din prima ??? verdictul mai incolo .. continua ... ha ha ha

      Ștergere
    55. Anonim26 septembrie 2018, 18:17
      AI GANDIT-O MULT DE TOT INTELEPTULE LUMESC CARE TE CREZI DUMNEZEU LUAND DECIZII CA ANTIHRIST CINE ARE CREDINTA FALSA SI CINE NU,FARA A-MI CUNOASTE STILUL DE VIATA,CE PRACTIC IN VIATA MEA,SFINTENIA SAU PACATUL,ITI MIROS PUTOAREA IADULUI DIN TINE DIN SATELIT DE LA O POSTA?,SI NU MAI RADE CU HA CA ASA RAD DRACII,DA DACA PETRECI CU EI N-AM CE-TI CERE,

      raspuns :
      serios ? ai gindit-o mult ??? ha ha ha
      mirosul iadului e al tau , eu doar il scot ca sa il ard ... ha ha ha ...
      deci fariseule repetam ca orbirea e mare la tine si nu citesti dar guralivi , demonii din tine , care ard de nu se vad scelalaie rau
      si repetam :
      ard toti demonii DIN TINE CA CEL MAI MARE PACAT STRIGATOR LA CER LA TINE ESTE MANDRIA cu ce spui '' CINE ARE CREDINTA FALSA SI CINE NU,FARA A-MI CUNOASTE STILUL DE VIATA,CE PRACTIC IN VIATA MEA,SFINTENIA SAU PACATUL,''tu fiind fariseul de aici :
      11.Fariseul, stând, aşa se ruga în sine: Dumnezeule, Îţi mulţumesc că nu sunt ca ceilalţi oameni, răpitori, nedrepţi, adulteri, sau ca şi acest vameş.
      12.Postesc de două ori pe săptămână, dau zeciuială din toate câte câştig.

      deci PACATOSULE , cel fara de pacat sa arunce piatra . CE ZICI ? MASURAM PACATELE ??? HMMMM ... deci HAI SA NE JUDECAM , DEMONE . ce spui ????

      13.Iar vameşul, departe stând, nu voia nici ochii să-şi ridice către cer, ci-şi bătea pieptul, zicând: Dumnezeule, fii milostiv mie, păcătosului.

      alte nelamuriri ??? ha ha ha ... dar poti sa ma combati dupa ce citesti nu de alta dar pot repeta ca tu nu vezi sau nu intelgi din prima ??? verdictul mai incolo .. continua ... ha ha ha

      Ștergere
    56. Cu tine nici Satan n-o scoate la capat MANDRULE FARISEU,care-l intreci si pe Lucifer,vamesul pacatos spre deosebire de multi altii era smerit,ceea ce tu n-ai,tu n-ai nimic in Domnul Iisus decat niste verseturi care nu te vor mantui,cand va vorbi Dumnezeu prin tine si nu dracii,atunci vino si combate-ma,da combate-ma dupa Voia Lui Dumnezeu,nu dupa voia dracilor din tine,ca timpul meu e pretios,serios inteleptule lumesc,chiar nu mai am timp de tine,am incercat orice sa te intorc la Hristos,da nu merge,ti-am spus il intreci si pe diavol cu incapatanea si mandria ta!INTELEGI FIX CE VREA SATAN DIN TOT CEEA CE-TI SPUN,TU TI-NE-O CU ORTODOXIA TA LUMEASCA,DRACEASCA,SI SA VEZI CA NU MAI IESI IN VECI DIN IAD DACA TRAIESTI IN PACATE,ATAT ORTODOXIA CAT SI SECTELE AU IMPRUMUTAT DE LA APOSTOLI,AU COPIAT PRICEPI,DA FARA SA AIBA NASTEREA CU DUH SFANT,SI TOTI SUNT RATACITI SI RATACESC MILIARDE SA-L URMEZE PE LUCIFER IN IAD!!ATAT MAI AM DE ZIS,CA VAD CA DEGEABA ITI SPUN CA INTELEGI CE VOR MIILE DE LEGIUNI DE DRACI DIN TINE INTELEPTULE LUMESC,DRACESC,HRISTOS N-A PROPOVADUIT ORTODOXIA,SAU ADVENTISMUL,SAU EVVANGHELISMUL,SAU IUDAISMUL,SAU ETC,CI A SPUS CA TOTI SA SE POCAIASCA DE PACATE SI SA CREADA IN EL SI IN EVANGHELIA LUI,TOTI,ABSOLUT TOTI CARE FAC ASTA II NASTE DOMNUL IISUS DIN NOU CU DUH SFANT SI SE POT IMPARTASI CU TRUPUL SI SANGELE LUI IISUS,DEVENIND BISERICA LUI SFANTA,CEREASCA,INDIFERENT DE NEAM SI DE RELIGIE!SI CU ASTA AM TERMINAT,CA VAD CU ESTI ORB,INDOCTRINAT RAU IN FUNDUL IADULUI INTELEPTULE LUMESC,DRACII TE FAC SA INTELEGI CE VOR EI,NU ADEVARUL!CHIAR NU MA INTERESEAZA CE CUVINTE MAI SCOTI DIN SCRIPTURA,CARE NU TE VOR MANTUI,SI VREI SA STII DE CE PT CA NU LE APLICI IN VIATA TA,EU LE APLIC SI FUNCTIONEAZA PERFECT DUPA VOIA LUI IISUS,SI ASTA E CEA MAI BUNA INVATATURA PT TOTI PACATOSII,DACA MANA TA PACATUIESTE TAI-O SI LEAPAD-O DE LA TINE!,AI PRICEPUT INTELEPTULE LUMESC,SI NU MA REFER LA MUTILARE,IISUS NU S-A REFERIT LA MUTILARE,CI SA FACEM TOT POSIBILUL SI IMPOSIBILUL SA NE IMPOTRIVIM DIAVOLULUI,ISPITELOR SI PACATELOR PT CA ALTFEL VOM FI ARUNCATI IN GHENA,APLICA INVATATURA ASTA LA TINE INTELEPTULE LUMESC,SI DOMNUL IISUS TE VA LUMINA PLINULE DE INTUNERIC,CARE TE FALESTI CU SCRIERILE ALTORA DE VECHIME,CARE CHIAR AU FOST SI AU RAMAS SFINTI VESNIC UNSI CU ADEVARAT CU DUHUL SFANT!

      Ștergere
    57. Si poti sa treci si la nivelul 7 al iadului din tine,la mine nu tin vrajelile tale ieftine inteleptule lumesc,SERIOS,MA PLICTISESTI,AM INTALNIT SI INTALNESC DESTUI FATARNICI CA TINE,INTUNECATI,E PLIN PAMANTUL DE D-ASTIA!DECAT SA TE DAI ROTUND PE AICI,MAI BINE TE-AI POCAI DE PACATE,MAI BINE AI CHEMA NUMELE LUI IISUS TOT TIMPUL ASUPRA TA,SERIOS!SUNTEM IN PRAGUL CUTREMURULUI,RAZBOIULUI SI REVENIRII LUI IISUS!FA CEVA UTIL PT SUFLETUL TAU SI LASA INTELEPCIUNEA LUMEASCA,SI CERE-I LUI DUMNEZEU INTELEPCIUNE DUMNEZEIASCA,NU TE MAI ASEMANA CU IUDA ISCARIOTUL SAU CU TOMA NECREDINCIOSUL SAU CU PETRU CARE S-A LEPADAT DE IISUS,CERE NASTERE DIN NOU,CA SA VEZI ADEVARUL SI VEI FI LIBER IN HRISTOS,NU IN LUME,LIBERTATEA DIAVOLULUI E MOARTE SI PIERZARE VESNICA,INSA LIBERTATEA LUI HRISTOS E BUCURIE SI VIATA VESNICA!Si inca ceva alarmele salvarilor au inceput fix cu nasterea mea din nou,undeva pe 15-17 Noiembrie 2013,de-atunci si pana azi striga Domnul Iisus la oameni sa se pocaiasca de pacate,ca sunt alarmele sfarsitului,aceste alarme ale salvarilor,si daca ai fi avut Duhul Sfant in tine,ai fi stiut asta,stim foarte bine ca pana la sfarsitul lui 2013,nu se auzeau aceste alarme zilnic,inainte in finalul lui 2013 se auzeau maxim de cateva ori pe luna,PRICEPI INTELEPTULE,TERMINA CU PACATELE DIN VIATA TA SI POCAIESTE-TE,MAINE S-AR PUTEA SA NU MAI AI ACEASTA SANSA!SI EU N-AM NICI O NELAMURIRE,AM TOT CE-MI TREBUIE DE LA IISUS SI DE LADEVARATII SLUJITORI AI LUI IN DUH SI ADEVAR!TU AI NELAMURIRI GRAVE,SATANICE,CARE DACA NU TE POCAIESTI,NU MAI SCAPI IN VECI DE MIILE DE LEGIUNI DE DRACI DIN TINE CARE TE POSEDA!

      Ștergere
    58. Si nu-mi purta tu mie de grija inteleptule lumesc,tu vezi-ti barna din ochi,am fost botezat atat la nastere cu apa,cat si la 21 de ani cu Duh Sfant si Foc de Insusi Iisus Dumnezeu!Sa-ti spun ceva legat de botezul cu apa,nu conteaza cand te botezi adica cufunzi total in apa la nastere sau mare,important e sa nu mai pacatuiesti,asta i-a spus Iisus femeii desfranate,canici El n-o acuza,dar sa se duca si sa nu mai pacatuiasca,asta e CHEIA POCAINTEI DE PACATE,SA NU MAI PACATUIESTI SI SA TRAIESTI IN SFINTENIE PRIN DUHUL SFANT CA IISUS SI CA SFINTII LUI!

      Ștergere
    59. Anonim27 septembrie 2018, 11:32
      Si nu-mi purta tu mie de grija inteleptule lumesc,tu vezi-ti barna din ochi,am fost botezat atat la nastere cu apa,cat si la 21 de ani cu Duh Sfant si Foc de Insusi Iisus Dumnezeu!Sa-ti spun ceva legat de botezul cu apa,nu conteaza cand te botezi adica cufunzi total in apa la nastere sau mare,important e sa nu mai pacatuiesti,asta i-a spus Iisus femeii desfranate,canici El n-o acuza,dar sa se duca si sa nu mai pacatuiasca,asta e CHEIA POCAINTEI DE PACATE,SA NU MAI PACATUIESTI SI SA TRAIESTI IN SFINTENIE PRIN DUHUL SFANT CA IISUS SI CA SFINTII Lui

      raspuns :
      serios ? ai gindit-o mult ??? ha ha ha
      auzi la tine '' SMERITULE DRAC '' CUM AI FOST si te citez DEMONE '' la 21 de ani cu Duh Sfant si Foc de Insusi Iisus Dumnezeu'' ... HA HA HA ... ANTIHRISTUL ZIS ISUS = MAGAR te-a botezat cu FOCULUI IADULUI de asta BISERICA ORTODOXA A LUI IISUS HRISTOS TE ARDE ... stiam asta demult si nu ma sperie DELOC ... DECI NU E NUMAI BIRNA ION OCHIUL TAU , SUNT SI POSEDARI DEMONICE PRIN FOCUL IADULUI ... deci APA CONTEAZA , CA ARZI DE NERUSINARI si HULE dar nici o prioblema ca am rabdar si potop de BOTEZ pe capul tau .... joci unde nu ai semanat si culegi ce AI CERUT ... deci retine din nou :
      POCAINTA FALSA DIN TINE ESTE MANDRIA SATANICA si ARD TOT CE MISCA IN TINE ... alte vrajeli '' secteantule'' ??? ha ha ha

      ps ai retinut da ? timotei 3.1 ortodoxia ...
      si repetam ca sa iti intre bine in cap

      REPETAM TIMOTEI 3.1 ca tot nu vezi orbule
      DESPRE CREDINTA DREAPTA = ORTODOXA
      16. Şi cu adevărat, mare este taina dreptei credinţe: Dumnezeu S-a arătat în trup, S-a îndreptat în Duhul, a fost văzut de îngeri, S-a propovăduit între neamuri, a fost crezut în lume, S-a înălţat întru slavă

      si BISERICA ORTODOXA ESTE AICI
      Biserica este trupul lui Hristos

      "El (Hristos) este capul trupului, al Bisericii" (Col. l, 18), "Care este trupul Lui, plinirea Celui ce plineste toate intru toti" (Efeseni 1, 23)

      Nu o singura data, in Sfanta Scriptura, Biserica este numita Trupul lui Hristos. "Ma bucur in suferintele mele pentru voi..., pentru trupul Lui, adica Biserica" (Col. 1, 24), scria despre sine Sfantul Apostol Pavel. Apostolii, proorocii, binevestitorii, pastorii si invatatorii - ne spune tot el - sunt dati de Hristos "la lucrul slujirii, la zidirea trupului lui Hristos" (Efeseni 4, 12).

      DECI DUHUL TAU NU ARE TREABA CU IISUS CI CU ISUS=ANTIHRIST CARE isi face TRUP DIN PACATOSII , DESFRINATII SECTANTI din care esti si tu parte ... stii de cele 5 fecioare NEBUNE ??? deci desfrinarea DEMONICA este si cind esti fecior in fizic ... deci POCAITULE , lasa DEMONISMELE FOCULUI IADULUI CU CARE TE LAUZI CA NU MA SPERII SI ARD TOT CE MISCA IN TINE , IN AFARA TA ... e timpul curatirii tale .... hmmmmm ... tic tac tic tac tic tac

      Ștergere
    60. Anonim27 septembrie 2018, 10:28
      Si poti sa treci si la nivelul 7 al iadului din tine,la mine nu tin vrajelile tale ieftine inteleptule lumesc,SERIOS,MA PLICTISESTI,AM INTALNIT SI INTALNESC DESTUI FATARNICI CA TINE,INTUNECATI,E PLIN PAMANTUL DE D-ASTIA!DECAT SA TE DAI ROTUND PE AICI,MAI BINE TE-AI POCAI DE PACATE,MAI BINE AI CHEMA NUMELE LUI IISUS TOT TIMPUL ASUPRA TA,SERIOS!SUNTEM IN PRAGUL CUTREMURULUI,RAZBOIULUI SI REVENIRII LUI IISUS!


      raspuns :
      serios ? ai gindit-o mult PROFET MINCINOS CE ESTI si ia sa vedem MATEI 24 ca nu esti in nici un prag al venirii lui IISUS HRISTOS ca mai intai vine ANTIHRISTOS ISUS ( MAGAR ) si multi veti cadea in vrajelile lui
      si bineinteles SFINTA SCRIPTURA CITIRE care tu demone nu prea o stii ... ha ha ha ( macar ispitirea mea sa aiba vreo forta dar nimic din partea ta ca e NECUNOASTERE CRASA = PROSTIE MARE )
      3. Şi şezând El pe Muntele Măslinilor, au venit la El ucenicii, de o parte, zicând: Spune nouă când vor fi acestea şi care este semnul venirii Tale şi al sfârşitului veacului?
      4. Răspunzând, Iisus le-a zis: Vedeţi să nu vă amăgească cineva.
      5. Căci mulţi vor veni în numele Meu, zicând: Eu sunt Hristos, şi pe mulţi îi vor amăgi.
      6. Şi veţi auzi de războaie şi de zvonuri de războaie; luaţi seama să nu vă speriaţi, căci trebuie să fie toate, dar încă nu este sfârşitul.
      7. Căci se va ridica neam peste neam şi împărăţie peste împărăţie şi va fi foamete şi ciumă şi cutremure pe alocuri.
      8. Dar toate acestea sunt începutul durerilor.

      VEZI ORBULE = ROBULE DUHULUI ANTIHRISTULUI IN TINE ???( auzi la el botez cu foc la 21 - de atunci esti POSEDAT , daca nu iti inchipui VRJELI MEDITATIVO- IMAGINATIVE ... HA HA HA )




      Ștergere
    61. Anonim27 septembrie 2018, 10:28


      FA CEVA UTIL PT SUFLETUL TAU SI LASA INTELEPCIUNEA LUMEASCA,SI CERE-I LUI DUMNEZEU INTELEPCIUNE DUMNEZEIASCA,NU TE MAI ASEMANA CU IUDA ISCARIOTUL SAU CU TOMA NECREDINCIOSUL SAU CU PETRU CARE S-A LEPADAT DE IISUS,CERE NASTERE DIN NOU,CA SA VEZI ADEVARUL SI VEI FI LIBER IN HRISTOS,NU IN LUME,LIBERTATEA DIAVOLULUI E MOARTE SI PIERZARE VESNICA,INSA LIBERTATEA LUI HRISTOS E BUCURIE SI VIATA VESNICA!


      SERIOS ??? AI GINDIT-O MULT
      waw . acum nici Petru nu mai e bun , DEMONE ? DECI APOSTOL A LUI IISUS nu e ca tu , in mandria ta de pocainta (ha ha ha ha ha ha ) esti botezat mai ceva ca PETRU pe care se va construi biserica mea - iisus hristos ... deci antihristul ISUS din tine ii spune lui IISUS hristos ca petru nu e ok ??/ waw ... orbirea ta e maxima dar nu e bai ca poate intram in saul si o facem SI FIZICA ca sa te saturi de sminteli ... nu juca in ligi care te depasesc ca e a doua oara cind avertizez .

      Si inca ceva alarmele salvarilor au inceput fix cu nasterea mea din nou,undeva pe 15-17 Noiembrie 2013,de-atunci si pana azi striga Domnul Iisus la oameni sa se pocaiasca de pacate,ca sunt alarmele sfarsitului,aceste alarme ale salvarilor,si daca ai fi avut Duhul Sfant in tine,ai fi stiut asta,stim foarte bine ca pana la sfarsitul lui 2013,nu se auzeau aceste alarme zilnic,inainte in finalul lui 2013 se auzeau maxim de cateva ori pe luna,PRICEPI INTELEPTULE,TERMINA CU PACATELE DIN VIATA TA SI POCAIESTE-TE,MAINE S-AR PUTEA SA NU MAI AI ACEASTA SANSA!

      raspuns :
      auzi alarme ??? mergi la un control ... ha ha ha ...
      sau stai linga spital sau ambulanta si se aud deseori CA SUNT MASINI ... ha ha ha ... esti confuz rau .... ha ha ha
      de aici esti tu
      matei 24
      11. Şi mulţi prooroci mincinoşi se vor scula şi vor amăgi pe mulţi.
      deci pe mine NICI O SANSA ... ha ha ha

      SI EU N-AM NICI O NELAMURIRE,AM TOT CE-MI TREBUIE DE LA IISUS SI DE LADEVARATII SLUJITORI AI LUI IN DUH SI ADEVAR!TU AI NELAMURIRI GRAVE,SATANICE,CARE DACA NU TE POCAIESTI,NU MAI SCAPI IN VECI DE MIILE DE LEGIUNI DE DRACI DIN TINE CARE TE POSEDA!


      raspuns :
      serios ? ai gindit-o mult ?? ha ha ha
      logica de cresa
      tu nu esti ortodox = dreapta credinta TIMOTEI , STII , DA ? HA HA HA
      tu nu ai BISERICA ORTODOXA adica TRUPUL LUI IISUS HRISTOS
      tu nu te supui preotilor PUSI DE APOSTOLI SI APOSTOLII PUSI DE IISUS HRISTOS , ALESI DE TATAL DUMNEZEU

      DECI ESTI MLADINTA USCATA CARE SE ARUNCA IN FOC ( BOTEZUL la 21 de ani SATANIC si cu duhul lui ANTIHRIST ) ... DECI IN FOCUL IN CARE TE SCALZI DEJA EU INTRU SA TE SCOT NU SA RAMIN ACOLO CA TINE ... ai priceput , da ??? ha ha ha

      alte nelamuriri ??
      ps nu confunda focul iadului in care esti cu duhul sfint ca ARZI DE NU TE VEZI .

      Ștergere

    62. Anonim27 septembrie 2018, 10:12
      Cu tine nici Satan n-o scoate la capat MANDRULE FARISEU,care-l intreci si pe Lucifer,vamesul pacatos spre deosebire de multi altii era smerit,ceea ce tu n-ai,tu n-ai nimic in Domnul Iisus decat niste verseturi care nu te vor mantui,cand va vorbi Dumnezeu prin tine si nu dracii,atunci vino si combate-ma,da combate-ma dupa Voia Lui Dumnezeu,nu dupa voia dracilor din tine,ca timpul meu e pretios,serios inteleptule lumesc,chiar nu mai am timp de tine,am incercat orice sa te intorc la Hristos,da nu merge,ti-am spus il intreci si pe diavol cu incapatanea si mandria ta


      raspuns :
      serios ? ai gindit-o mult ??? ha ha ha
      eu nu il intrec pe diavol , ci il distrug .HA HA HA HA HA .. e o diferenta ... si bineinteles TOT IISUS HRISTOS MA INVATA CUM PRIN SCRIERILE DESPRE ISPITIREA LUI SI IA SA VEDEM SFINTA SCRIPTURA VERSETE ALE DUHULUI SFINT , REPETA DUPA MINE , VERSETE ALE DUHULUI SFINT , VERSETE ALE DUHULUI SFINT , VERSETE ALE DUHULUI SFINT

      si aici ispitirea lui IISUS HRISTOS de catre ISUS = MAGAR= antihrist la care te inchini tu ... bagi la cap , da ??? versete ale Duhului Sfint, VORBIREA LUI SFINTA aici si il CITEZ SI CITESC PE DUHUL SFINT
      Capitolul 4
      1. Atunci Iisus a fost dus de Duhul în pustiu, ca să fie ispitit de către diavolul.
      2. Şi după ce a postit patruzeci de zile şi patruzeci de nopţi, la urmă a flămânzit.
      3. Şi apropiindu-se, ispititorul a zis către El: De eşti Tu Fiul lui Dumnezeu, zi ca pietrele acestea să se facă pâini.
      4. Iar El, răspunzând, a zis: Scris este: "Nu numai cu pâine va trăi omul, ci cu tot cuvântul care iese din gura lui Dumnezeu".
      5. Atunci diavolul L-a dus în sfânta cetate, L-a pus pe aripa templului,
      6. Şi I-a zis: Dacă Tu eşti Fiul lui Dumnezeu, aruncă-Te jos, că scris este: "Îngerilor Săi va porunci pentru Tine şi Te vor ridica pe mâini, ca nu cumva să izbeşti de piatră piciorul Tău".
      7. Iisus i-a răspuns: Iarăşi este scris: "Să nu ispiteşti pe Domnul Dumnezeul tău".
      8. Din nou diavolul L-a dus pe un munte foarte înalt şi I-a arătat toate împărăţiile lumii şi slava lor.
      9. Şi I-a zis Lui: Acestea toate Ţi le voi da Ţie, dacă vei cădea înaintea mea şi Te vei închina mie.
      10. Atunci Iisus i-a zis: Piei, satano, căci scris este: "Domnului Dumnezeului tău să te închini şi Lui singur să-I slujeşti".
      11. Atunci L-a lăsat diavolul şi iată îngerii, venind la El, Îi slujeau.

      deci diavole nu ma sperii deloc ... upsss ... alte vrajeli mai ai , scelalaitule ??? ha ha ha ... ard tot ce misca in tine .... ha ha ha

      ps la hristos(UNGERE ) nu ma poti intoarce CA SUNT DEJA BOTEZAT SI MIRUIT si PE IISUS ( CU DOI DE I , CA SA STII ), FIUL LUI dumnezeu il slujesc IN DREAPTA CREDINTA ORTODOXA , care este la , stii , da LA TIMOTEI ??? HA HA HA
      ortodoxia e scrisa in biblie la timotei , ai retinut da ?? ha ha ha

      Ștergere
    63. Anonim27 septembrie 2018, 10:12
      CHIAR NU MA INTERESEAZA CE CUVINTE MAI SCOTI DIN SCRIPTURA,CARE NU TE VOR MANTUI,SI VREI SA STII DE CE PT CA NU LE APLICI IN VIATA TA,EU LE APLIC SI FUNCTIONEAZA PERFECT DUPA VOIA LUI IISUS,SI ASTA E CEA MAI BUNA INVATATURA PT TOTI PACATOSII,DACA MANA TA PACATUIESTE TAI-O SI LEAPAD-O DE LA TINE!,AI PRICEPUT INTELEPTULE LUMESC,SI NU MA REFER LA MUTILARE,IISUS NU S-A REFERIT LA MUTILARE,CI SA FACEM TOT POSIBILUL SI IMPOSIBILUL SA NE IMPOTRIVIM DIAVOLULUI,ISPITELOR SI PACATELOR PT CA ALTFEL VOM FI ARUNCATI IN GHENA,APLICA INVATATURA ASTA LA TINE INTELEPTULE LUMESC,SI DOMNUL IISUS TE VA LUMINA PLINULE DE INTUNERIC,CARE TE FALESTI CU SCRIERILE ALTORA DE VECHIME,CARE CHIAR AU FOST SI AU RAMAS SFINTI VESNIC UNSI CU ADEVARAT CU DUHUL SFANT!

      raspuns :
      serios ??? ai gindit-o mult ??? ha ha ha
      demonii din tine joaca CU TINE , nu cu mine si SCRIS ESTE CA SFINTA SCRIPTURA INSUFLATA DE DUHUL SFINT si VORBIREA DUHULUI SFINT spune ADEVARUL si desigur CONFIRMAREA E AICI IN ORTODOXIE LA TIMOTEI 3 , DA ?? ai retinut , da ??? ha ha ha
      si tot TIMOTEI spune

      „Toată Scriptura este insuflată de Dumnezeu și de folos spre învățătură, spre mustrare, spre îndreptare, spre înțelepțirea cea întru dreptate,/Astfel ca omul lui Dumnezeu să fie desăvârșit, bine pregătit pentru orice lucru bun”.(II Timotei 3,16-17)

      deci VEZI ORBULE SCRIPTURA CA E DE LA DUMNEZEU ??? hai contesta-l si pe el CA AM VAZUT DEMULT CINE ESTI , SATAN ... alte nelamuriri ??

      si repetam
      „Toată Scriptura este insuflată de Dumnezeu și de folos spre învățătură, spre mustrare, spre îndreptare, spre înțelepțirea cea întru dreptate,/Astfel ca omul lui Dumnezeu să fie desăvârșit, bine pregătit pentru orice lucru bun”.(II Timotei 3,16-17)

      de CINE ESTE INSUFLATA SCRIPTURA ??? DE DUMNEZEU

      AI RETINUT , DA ??? HA HA HA
      alte nelamuriri ??
      ce TE MAI INVAT ??? ha ha ha ( ca de Duhul sfint nici vorba la tine ) ... ha ha ha

      hai mai pierdeti vremea pe aici CA AI MULT DE STUDIAT ca iadul e peste capul tau , LA INGHITIRE ... ha ha ha
      auzi la el botez cu foc la 21 ... ha ha ha


      Ștergere
    64. Anonim27 septembrie 2018, 10:12
      ,HRISTOS N-A PROPOVADUIT ORTODOXIA,

      RASPUNS :
      hristos = unsul din tine al ANTIHRisTULUI NU A PROPOVADUIT DREAPTA CREDINTA CI STRIMBA CREDINTA de asta esti confuz rau

      IISUS HRISTOS a propovaduit si propovaduieste ortodoxia

      deci hristos isus - ANTIHRIST = UNSUL MAGAR
      IISUS HRISTOS - FIUL LUI DUMNEZEU

      PS STIM BINE IN ORTODOXIE - DREAPTA CREDINTA CA ANTIHRIsTUL VA FACE LA IMITATIE EXACTA STRIMBA CREDINTA , ca scris este ca va incerca DACA POATE sa ii prinda si pe cei alesi AI DREPTEI CREDINTE ORTODOXA

      deci retine

      ortodoxia = dreapta credinta = IISUS HRISTOS
      satadoxia= strimba credinta =Isus hristos = ANTIhristos

      ps nimic nou sub soare
      alte nelamuriri ??? ha ha ha

      Ștergere
    65. Anonim27 septembrie 2018, 11:32
      SA NU MAI PACATUIESTI SI SA TRAIESTI IN SFINTENIE PRIN DUHUL SFANT CA IISUS SI CA SFINTII LUI!

      raspuns :
      serios ? ai gindit-o mult ??? ha ha ha
      ia da niste nume de sfintii de ai lui VII pe PAMINT ???
      si asa sa inceapa expunerea ta :acel om cu nume si prenume este sfint .
      deci cum e cu sfintenia , fariseule ??? ha ha ha
      vezi vrajelea satanica din tine ??? ha ha ha ...
      gindeste ,apoi scrie ca altfel te arzi singur cu demonii tai impreuna ... ha ha ha

      PS alte nelamuriri ??? ha ha ha

      Ștergere
    66. Anonim27 septembrie 2018, 11:32
      SA NU MAI PACATUIESTI SI SA TRAIESTI IN SFINTENIE PRIN DUHUL SFANT CA IISUS SI CA SFINTII LUI!

      raspuns :
      serios ? ai gindit-o mult ??? ha ha ha
      ia da niste nume de sfintii de ai lui VII pe PAMINT ???
      si asa sa inceapa expunerea ta :acel om cu nume si prenume este sfint .
      deci cum e cu sfintenia , fariseule ??? ha ha ha
      vezi vrajelea satanica din tine ??? ha ha ha ...
      gindeste ,apoi scrie ca altfel te arzi singur cu demonii tai impreuna ... ha ha ha

      PS alte nelamuriri ??? ha ha ha

      Ștergere
    67. Anonim27 septembrie 2018, 10:12
      Cu tine nici Satan n-o scoate la capat MANDRULE FARISEU

      raspuns :
      nu ma confunda cu tine ca nu merge ... dar ca sa mergem dupa VT a lui moise ia de aici cum sa MA numesti daca pricepi
      MANDRULE LEVIT ... deci fariseu ramai tu , eu in cazul asta sunt LEVIT ... exact si desigur Sfinta scriptura citire :

      DUMNEZEU ii spune lui moise CE SA FACA si BAGA LA CAP , CINE SLUJESTE DOMNULUI IN VT ... DECI LEVIT , da ??? ha ha ha
      EU = LEVIT , TU = FARISEU ... HA HA HA
      NUMERI 3
      11.Şi a grăit Domnul cu Moise şi a zis:
      12. "Iată, Eu am luat din fiii lui Israel pe leviţi în locul tuturor întâilor născuţi, în locul tuturor celor ce se nasc întâi în Israel şi aceia vor fi în locul acestora.
      13. Leviţii să fie ai Mei, căci toţi întâi-născuţii sunt ai Mei. În ziua când am lovit pe toţi întâi-născuţii în pământul Egiptului, atunci Mi-am sfinţit pe toţi întâi-născuţii lui Israel de la om până la dobitoc şi aceştia să fie ai Mei. Eu sunt Domnul".
      14. Iarăşi a grăit Domnul cu Moise, în pustiul Sinai, şi a zis:
      15."Numără pe fiii lui Levi, după familiile lor, după neamurile lor; pe toţi cei de parte bărbătească, de la o lună în sus să-i numeri".

      DECI VEZI ORBULE DE CE BOTEZUL DE MIC E PROPOVADUIT OBLIGATORIU IN ORTODOXIE ??? deci cit avea levitul cind a fost LUAT DE DUMNEZEU ??? HMMM EXACT
      O LUNA DE ZILE , O LUNA DE ZILE , O LUNA DE ZILE ... deci botezul tau de la 21 ani cu foc e frectie la piciorul de lemn , ca E MINCIUNA CRASA ... BOTEZUL ORTODOX CU APA SI DUH SFINT nu mai necesita nici un foc CA DUHUL SFINT E FOC ... deci tu te-ai botezat cu satana lepadindu-te de duhul sfint ortodox ( daca ai fost vreodata botezat si nu minti de impresie )
      deci tu NU MAI AI DUHUL SFINT , CI DUHUL SATANEI cu foc ...

      alte nelamuri , FARSEULe SATANIC , mai ai ??? ha ha ha
      ps ai retinut , da ? levit eu , fariseu tu ... deci si aici demonii din tine se arddd DE CATRE DUMNEZEUL DIN LEVITI ca restul care se apropie OMORRRRIT ca scris este :
      10. Iar lui Aaron şi fiilor lui încredinţează-le cortul adunării, ca să-şi păzească datoria lor preoţească şi toate cele de la jertfelnic şi de după perdea; iar de se va apropia cineva străin, să fie omorât".

      DECI PREOTII NU SUNT pusi DUPA CE CREZI TU , CI DUPA LUCRURI BINE STABILITE DE INSUSI DUMNEZEU IN VT .
      ce NU MAI STII din ce nu stii , daca ai stii ceva in afara de vrajeli , spune ? ha ha ha
      judecata ta e in direct ca sa fie pentru restul invatatura de minte si un exemplu de NEURMAT ... ha ha ha
      alte nelamuriri ??? ha ha ha

      Ștergere
    68. Stii pe cine negi tu mandrule intelept lumesc,nu pe mine care-ti spun purul adevar c-am fost botezat la 21 de ani din Cer de Iisus cu Foc si cu Duh Sfant,ci pe Iisus care m-a botezat,ce motiv as avea sa mint,crezi in asta consta mantuirea mea,in a ma da mare ca tine cu invataturi lumesti,eu spun ceea ce mi-a facut Domnul E ADEVARUL,asa cum a spus Petru si Apostolii cand s-a pogorat Duhul Sfant peste ei in ziua Cincizecimii,da daca esti orb,ti-am la 21 de ani Domnul Iisus m-a nascut din nou,de atunci sunt o faptura noua!Da ce sa crezi tu si altii,esti la fel ca evreii care au vcazut apostolii treziti cu Duhh Sfant si au zis ca s-au imbatat,vai de tine inteleptule lumesc,dracesc!Cand am fost botezat cu Foc si Duhh Sfant,vorbeam tot ce-mi spunea Dumnezeu din Cer,nu mai gandeam eu lucrri lumesti,dracesti de pe Pamant ci gandea Dumnezeu in mine,nu mai traiam eu ci traia Iisus in mine!SI TU N-AI CE SA MA INVEZI RATACITULE INVATURI LUMESTI,DACA AM NELAMURIRI,STAI LIMISTIT CA-L INTREB DIRECT PE IISUS,SI DACA AI FI STIUT TREABA CU ALARMELE CA NU SE AUZEAU INAINTE AI FI FOST NASCUT DIN,DA SCRIS ESTE CA V-A IMPIETRIT DOMNUL IISUS INIMILE CA SA NU CREDETI IN EL SI SA VA POCAITI DE PACATE NICI DAC-AR VENI SFARSITUL,CARE CHHIAR VINE SI E VAI DE TINE IN ZIUA JUDECATII ATUNCI INTELEPTULE LUMESC SI DE TOTI ASTIA CARE VETI ARDE VESNIC CU BIBLIA IN MANA,TRAIND CUM VRETI IN PACATE!Si auzi la el te citez ca ai sous ca Duhhul sufla unde vrea,FALS,DUHHUL SUFLA UNDE VEDE SCHHIMBARE RADICALA A VVIETII OAMENILOR,CE SA FACA DESFRANATII CU DUHUL,SAU HOTII,SAU MANDRII,SAU IMBUIBATII,ETC!?ITI SPUN,SA-L BATJOCOREASCA!ESTI RATACIT RAU OMULE,POCAIESTE-TE,E SINGURA CALE PT TINE!ESTI ASEMENEA DE INGAMFAT SI MANDRU,CA ASA AI FACE CA EVREII,DAC-AR VENI IISUS SAU STEFAN SAU PETRU SAU ETC i-AI RASTIGNIT SI PIETRIFICA DIN NOU,PT CA ESTI INDOCTRINAT DE DIAVOIL SI TU SI ORTODOCSII TAI LUMESTI!Pana la 21 de ani si eu traiam la maxim in putuarea desfraului,si faceam multe rele si credeam ca-s mantuit doar pt ca apartineam unei religii,chiar in ortodoxia lummeasca,dar a venit Duhul Domnului Iisus,si mi-a spus tot ce trebuie sa fac ca sa ma mantuiesc,sa urmez tot ce-mi spune,si sa persist in Adevarul Sau!

      Ștergere
    69. Doamna Maria,va rog frumos,nu mai postati satanismmele lui anonim cu ha,ha haul lui Satan,eu credeam ca asta e blog serios,nu de posedati,e orbit de Satan,vedeti bine ca de zile ma chinui sa-l aduc oe Calea Domnului Iisus la mantuire,dar degeaba,eu am spus ADEVARUL,SI ASA ESTE DOMNUL IISUS CHIAR M-A NASCUT DIN NOU CU FOC SI DUH SFANT La 21 DE ANI SI Domnul Iisus MI-E MARTOR LA DREAPTA JUDECATA CA ASA ESTE!

      Ștergere
    70. Va rog din suflet Doamna Maria nu mai postati ce spune,si nu-i adevarat ce spune eu ma refeream la Petru cand n-avea Duhul Sfant,ca era in ratacire,nicidecum la Petru dupa Ziua Cincizecimii!Daca nu avem Duhul Sfant in noi ne poarta Satan pe oriunde,si faceam ce-a facut Petru,ne lepadam,sau Toma nu credem,sau Iuda Iscariotul,iL tradam pe Iisus,va rog din suflet doamna Maria,nu mai va pierdeti timpul sa publicati,ce domnu cu ha,ha,haul iadului,crede-ti ca daca nu-mi pasa de el,mai imi pierdem timpul sa-ncerc sa-Laduc pe Calea Lui IIsus,nici gand,da n-am cu cine,e pierdut,credeti-ma doamna Maria alrmele chiar au inceput sa se uda des aproape zilnic de la sfarsitului lui 2013,inainte nu se auzeau asa,si eu stiu foarte bine pt ca stau la oras,Domnul Iisus ne anunta si prin aceste alarme ca sfarsitului lumii e foarte aproape,si daca nu ma credeti pe mine credeti mesajele dvs care le primiti,care va spun ca Revenirea Domnului Iisus e foarte aproape!Plus d-asta stiu si ca oamenii s-au inrait si au intrat demoni in ei,nu in toti,dar in foarte multi,in aproape toti,pt a L-au parasit pe Dumnezeu,si peLegea Sa cu tot cu Sabatul Sambetei!Si nu-l credeti pe cel cu ha,ha,haul Satanei ca Moise e mort cu Legea Lui,Moise e in slava asa cum vi s-a aratat si dvs,cum i s-a arat si Lui Iisus impreuna cu Ilie la Schimbarea la Fata!Iisus n-a venit sa modifice nimic din Lege ci sa implineasca tot,si ca izbavirea de blestemul legii,adica de legea pacatului se poate face doar prin El,oricine crede in El si se pocaieste de pacate,are viata vesnica si la judecata nu va veni,pt ca nu mai e sub legea pacatului ci sub legea harului!Multumesc,sper ca dvs,intelegeti in mare ceea ce vreau sa spun doamna Maria!

      Ștergere
    71. Anonim28 septembrie 2018, 16:37
      Doamna Maria,va rog frumos,nu mai postati satanismmele lui anonim cu ha,ha haul lui Satan,eu credeam ca asta e blog serios,nu de posedati,e orbit de Satan,vedeti bine ca de zile ma chinui sa-l aduc oe Calea Domnului Iisus la mantuire,dar degeaba,eu am spus ADEVARUL,SI ASA ESTE DOMNUL IISUS CHIAR M-A NASCUT DIN NOU CU FOC SI DUH SFANT La 21 DE ANI SI Domnul Iisus MI-E MARTOR LA DREAPTA JUDECATA CA ASA ESTE!


      serios ? ai gindit-o mult ??? ha ha ha
      deci retine diavole SCELALAITOR ca te chinuie rau MINCIUNA TA , stiu asta CA ADEVARUL TE ARDE SI SCOT TOTI DEMONII DIN TINE CU TOT CU BOTEZUL PRIMIT DE DIAVOL LA 21 DE ANI
      deci repetam CAlea unica este ORTODOXIA = DREAPTA CREDINTA a DUHULUI SFINTEI SCRIPTURI SCRISA LA TIMOTEI 3.
      16. Şi cu adevărat, mare este taina dreptei credinţe: Dumnezeu S-a arătat în trup, S-a îndreptat în Duhul, a fost văzut de îngeri, S-a propovăduit între neamuri, a fost crezut în lume, S-a înălţat întru slavă.

      DREAPTA JUDECATA ITI ESTE AICI DEMONE , ca dincolo ESTE IADUL TAU si nu ma sperii CU VRAJELIE SATANICE CA SCRIS ESTE SA PROPOVADUIM EVANGHELIA , RETINE EVANGHELIA SI NU DEMONISMELE DIN TINE :

      19. Drept aceea, mergând, învăţaţi toate neamurile, botezându-le în numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh,
      DECI BOTEZUL ORTODOX ESTE UNICUL IN LUMEA APOSTOLILOR LUI IISUS, INCLUSIV PETRU CA SCRIS ESTE SI PENTRU PETRU CE SA FACA NUMAI PENTRU ISRAELITI ( EVREII CARE NU SUNT DENATURATI )
      FAPTELE APOSTOLILOR
      36. Cu siguranţă să ştie deci toată casa lui Israel că Dumnezeu, pe Acest Iisus pe Care voi L-aţi răstignit, L-a făcut Domn şi Hristos.
      37. Ei auzind acestea, au fost pătrunşi la inimă şi au zis către Petru şi ceilalţi apostoli: Bărbaţi fraţi, ce să facem?
      38. Iar Petru a zis către ei: Pocăiţi-vă şi să se boteze fiecare dintre voi în numele lui Iisus Hristos, spre iertarea păcatelor voastre, şi veţi primi darul Duhului Sfânt.
      39. Căci vouă este dată făgăduinţa şi copiilor voştri şi tuturor celor de departe, pe oricâţi îi va chema Domnul Dumnezeul nostru.
      40. Şi cu alte mai multe vorbe mărturisea şi-i îndemna, zicând: Mântuiţi-vă de acest neam viclean.


      DECI ORBULE ,ISRAELITII SE BOTEAZA CU DUH DE FOC AL APOSTOLILOR , NUUUUU ORTODOXIA CARE ESTE DUHUL DE FOC AL APOSTOLILOR PRIN EPISCOPI , PREOTI , ORTODOCSI BOTEZATI ... VEZI DIFERENTA , ORBULE = ROBULE SATANEI CU FOC ??? DECI SATANA TI-A LUAT BOTEZUL ORTODOX SI LA 21 DE ANI TE-A INSELAT CU BOTEZUL IADULUI ... deci ANTIHRIST= luptator impotriva lui hristos TE NUMESTI PROPOVADUIND STRIMBA CREDINTA SATANICA impotriva ortodoxiei de la timotei 3.
      16. Şi cu adevărat, mare este taina dreptei credinţe: Dumnezeu S-a arătat în trup, S-a îndreptat în Duhul, a fost văzut de îngeri, S-a propovăduit între neamuri, a fost crezut în lume, S-a înălţat întru slavă.

      deci repetam
      PETRU PENTRU ISRAELITI A BOTEZAT CU FOC ( APA DREPTEI CREDINTE ) CA ASTIA NU ERAU BOTEZATI CI CU LEGEA VECHE , CA SI TINE , ORBI ... DECI NU IL AU PE HRISTOS , ISRAELITII CI PETRU L-A DAT LOC
      DUHUL SFINT = APA = FOC = APA SI FOCUL DUHULUI SFINT ESTE ACEEASI NATURA ( nu te chinui sa pricepi , ca nu ai cu ce pentru ca intelegerea duhului SFINT AL ADEVARULUI SE FACE NUMAI PRIN DUHUL SFINT AL ADEVARULUI DREPTEI CREDINTE = ORTODOXA , altfel TOATE DUHURILE SUNT ALE SATANEI )

      mai studiaza ca esti orb , posedat de duhul lumii satanei , plin de mandrie , NECREDINCIOS SI FATARNIC PAGAN ...
      alte nelamuriri ??
      ps ti-am spus ca o sa arda fizic tot ce spui si pregateste-te ca hulele tale au blesteme in LEGEA VECHIULUI TESTAMENT SI AM SA LE FOLOSESC CA PEDEAPSA MANDRIEI TALE ... si botezul cu foc al satanei te va arde fizic CA SA SIMTI IADUL din tine

      Ștergere
    72. O sa-l avertizez !Daca mai continua in acest mod,nu-i voi mai publica niciun Comentariu. Ce inseamna acele cuvinte insiruite si jignitoare? Sunt sigura ca va citi acest MESAJ si poate se va corecta! Cu drag !

      Ștergere
    73. Anonim28 septembrie 2018, 16:32
      Stii pe cine negi tu mandrule intelept lumesc,nu pe mine care-ti spun purul adevar c-am fost botezat la 21 de ani din Cer de Iisus cu Foc si cu Duh Sfant,ci pe Iisus care m-a botezat,ce motiv as avea sa mint,crezi in asta consta mantuirea mea,in a ma da mare ca tine cu invataturi lumesti,eu spun ceea ce mi-a facut Domnul E ADEVARUL,asa cum a spus Petru si Apostolii cand s-a pogorat Duhul Sfant peste ei in ziua Cincizecimii,da daca esti orb,ti-am la 21 de ani Domnul Iisus m-a nascut din nou,de atunci sunt o faptura noua!

      Serios ? ai gindit-o mult ???
      diavole , cind duhul sfint boteaza ATESTA PE IISUS HRISTOS si nu are cum sa fie si te citez '' si cu foc si cu duh sfint '' si apoi si cu argumentul '' Apostolii cand s-a pogorat Duhul Sfant '' CA LIMBI DE FOC ... deci minti clar ca esti usor de prins , diavole

      DUHUL SFINT AL APOSTOLILOR ESTE SUB FORMA DE LIMBI DE FOC deci Isus = magarul = antihristul de la 21 de ani TE-A PROSTIT USOR ca A PUS '' si cu foc si cu duh '' CI DUHUL SFINT E FOC SI APA ... deci NU MERGE MINCIUNA , ORBULE ??? deci era ANTIHRISTUL LA 21 SI TU NEFIIND CLAR IN CREDINTA DREAPTA = ORTODOXA ai fost usor prostit si POSEDAT DE FOCUL IADULUI si acum TOT CE SPUI ESTE FALSSSSS... ai inteles ??? ha ha ha
      ps alta faptura este VECHEA FAPTURA , ADICA FARA BOTEZUL ORTODOX care este INLOCUIT CU BOTEZUL IADULUI LA 21 ... simplu ca la cresa si normal ca nu iti place ortodoxia si biserica ortodoxa dar e scris demone ca :
      pe această piatră voi zidi Biserica Mea şi porţile iadului nu o vor birui.
      SI TOT CONTEXTUL DIN SFINTA SCRIPTURA CITIRE
      16. Răspunzând Simon Petru a zis: Tu eşti Hristosul, Fiul lui Dumnezeu Celui viu.
      17. Iar Iisus, răspunzând, i-a zis: Fericit eşti Simone, fiul lui Iona, că nu trup şi sânge ţi-au descoperit ţie aceasta, ci Tatăl Meu, Cel din ceruri.
      18. Şi Eu îţi zic ţie, că tu eşti Petru şi pe această piatră voi zidi Biserica Mea şi porţile iadului nu o vor birui.

      DECI ORBULE = ROBULE CREDINTEI SATANICE vezi ca PETRU = PIATRA = te sfarima de nu te vezi ca scris este :IISUS HRISTOS =Tu eşti Hristosul, Fiul lui Dumnezeu Celui viu.

      ANTIHRISTULE , DE LA 21 ANI nu tin vrajelile la mine ... alte nelamuriri ??? ha ha ha ... si de abia am inceput procesul deposedarii tale .... eu nu promit , dar ma tin intotdeauna de cuvint ... ha ha ha
      tic tac tic tac tic tac... timpul ti se scurge in care mai comentezi ca scris este :Biserica Mea şi porţile iadului nu o vor birui.

      alte nelamuriri , scelalaitule ???? ha ha ha

      Ștergere
    74. Anonim28 septembrie 2018, 16:32
      Da ce sa crezi tu si altii,esti la fel ca evreii care au vcazut apostolii treziti cu Duhh Sfant si au zis ca s-au imbatat,vai de tine inteleptule lumesc,dracesc!Cand am fost botezat cu Foc si Duhh Sfant,vorbeam tot ce-mi spunea Dumnezeu din Cer,nu mai gandeam eu lucrri lumesti,dracesti de pe Pamant ci gandea Dumnezeu in mine,nu mai traiam eu ci traia Iisus in mine!


      raspuns :
      serios ? ai gindit-o mult sectantule antihrist ... si CA SA VEZI CA SI BAAL DIAVOLUL , A INTERVENIT LA EVREI , SI DESIGUR SE DADEA DUMNEZEU uite aici VERSETE CLARE , deci POSEDAREA E VECHE si nu tin vrajelile la mine ... deci BAAL e ce care te poseda la 21 si se da isus = magar din univers ( satana a cazut si e acolo cu sediul lui , deci nimic nou sub soare ... ha ha ha )
      ieremia 2 baal este isus = magarul tau care te-a botezat cu iadul de foc la 21

      '' şi proorocii au proorocit în numele lui Baal şi s-au dus după cei ce nu-i pot ajuta.''
      vezi orbule = robule lui BAAL ?? exact cu foc esti botezat satanic ... ha ha ha
      si continuarea desigur A DUMNEZEUL VIU sa vedem ce ti se intimpla ca minciuna are picioare scurte si calea larga te pierde
      9. De aceea la judecată voi grăi împotriva voastră, zice Domnul, şi împotriva nepoţilor voştri voi cere osândă!

      deci OSINDA demone

      SI CONTINUI desigur
      19. Lepădarea ta de credinţă te va pedepsi şi răutatea ta te va mustra. Înţelege şi vezi cât e de rău şi de amar de a părăsi pe Domnul Dumnezeul tău şi de a nu mai avea nici o teamă de Mine, zice Domnul Dumnezeul puterilor.

      deci asta ceri asta ai ... ha ha ha
      ps alte nelamuriri ???? ha ha ha ard toti demonii din tine

      Ștergere
    75. Anonim28 septembrie 2018, 16:53

      !Iisus n-a venit sa modifice nimic din Lege ci sa implineasca tot,si ca izbavirea de blestemul legii,adica de legea pacatului se poate face doar prin El,oricine crede in El si se pocaieste de pacate,are viata vesnica si la judecata nu va veni,pt ca nu mai e sub legea pacatului ci sub legea harului!Multumesc,sper ca dvs,intelegeti in mare ceea ce vreau sa spun doamna Maria!


      raspuns :
      serios ? ai gindit-o mult ?? ha ha ha
      deci SFINTA SCRIPTURA CITIRE , ORBULE = ROBULE PACATELOR LEGII care E DESFIINTA SI SFARSITA DE IISUS HRISTOS CA SCRIS ESTE "
      ROMANI 10
      4.Căci sfârşitul Legii este Hristos, spre dreptate tot celui ce crede.

      VEZI ORBULE CINE E SFARSITUL LEGII ??? daca e sfirsit unde mai e legea ??? exact ... SFIRSITUL LEGII ESTE HRISTOS

      UPSSS
      SI REPETAM CA SA INTELEGI , DACA NU ESTI ORB si textul in fata sta scris :
      4. Căci sfârşitul Legii este Hristos, spre dreptate tot celui ce crede.

      repetam
      4. Căci sfârşitul Legii este Hristos, spre dreptate tot celui ce crede.

      repetam

      4. Căci sfârşitul Legii este Hristos, spre dreptate tot celui ce crede.
      VEZI DA ?? CINE e SFARSITUL LEGII ??? crezi ca poATE retine retina ta , mai intai apoi sa raspunzi ??? ha ha ha ... ai bagat la cap , da ??? ha ha ha
      deci nu te intelegi nici tu .restul nici o sansa SI FOARTE BINE FAC CA SMINTESTI CA AICI :
      matei 18
      7. Vai lumii, din pricina smintelilor! Că smintelile trebuie să vină, dar vai omului aceluia prin care vine sminteala.

      ALTE NELAMURIRI ??? HA HA HA , fatarnicule cu ''Multumesc,sper ca dvs,intelegeti in mare ceea ce vreau sa spun doamna Maria!'' ... deci nu mai baga ''ajutoare'' in discutii crezind ca scapi CA NU MERGE VRAJEALA ASTA ... AI INTELES , DA ??? HA HA HA
      alte nelamuriri FALSULE SMERIT . ha ha ha

      Ștergere
    76. Inteleptule lumesc eu n-am nimic cu Sfanta Scriptura,cu Biblia si cu Evanghelia si cu toate scrierile sfintilor adevarati,la fel cum n-am nimic si cu ortodoxia cereasca,sau cu orice alta religie dar din Cer de la Bunul Dumnezeu,tot ce e pe Pamant e facut in asa fel incat oamenii care n-au Duhul Sfant sa fie inselati de diavol,cum esti tu prins in cele lumesti,si eu mai am unele pacate,dar nu le mai las sa-mi controleze viata,cand am pacatuit ma pocaiesc,si Domnul Iisus ma primeste,pt ca nu doreste pierzarea nimanui ci sa se intoarca la viata vesnica!Deci cum spui inteleptule lumesc,ca am fost botezat cu diavolul,din moment ce am spus ca pana la 21 de ani eram plin de pacate si faradelegi fara numar in ortodoxia mea lumeasca,si sunt convins ca tot la fel eram si daca faceam parte din secte,sau orice alta religie,cand vei intelege oare ca Duhul Sfant vine din Cer de la Dumnezeu,nu din lume,si asta se intampla doar la cativa oameni,care renunta la anumite lucruri din viata lor pt Iisus si Imparatia LuiNu voi mai posta la ce am renuntat eu,pt ca stiu ca n-ai cum sa-ntelegi!Dar am renuntat in mare parte la mine pt Iisus,asta e de retinut!Si cand Iisus i-a zis lui Petru ca pe aceasta piatra va zidi Biserica Lui,Iisus s-a referit la nasterea din nou cu Duh Sfant,si ca oricine se naste din nou termina cu adventismul lumesc,sau ortodoxia lumeasca,sau evanghelismul lumesc,sau iudaismul lumesc,sau etc lumesc,si devine adventist,sau ortodox,sau catolic,sau evanghelist sau iudeu sau etc CERESC!Biserica fara Duh Sfant nu exista!Daca zici ca ortoxia lumeasca e calea,de ce nu sunt in stare preotii,sa opreasca avorturile,sau desfraurile,sau fumatul,sau crimele,furturile si toate rautatile din lume,ITI SPUN DE CE? INTELEPTULE LUMESC!PT CA N-AU DUHUL SFANT CA PARINTELE ARSENIE BOCA,D-ASTA L-AU PRIGONIT SI L-AU OMORAT PT CA NU MAI ERA DIN LUME DE LA DIAVOL CI DE LA DUMNEZEU!PARINTELE ARSENIE A DEVENIT ORTODOX CERESC,PT CA A AVUT NASTEREA DIN NOU CU FOC SI DUH SFANT!Cand te vei trezi oare?,va rog doamna Maria nu mai postati ce spune,nu sunt deranjat ca ma jigneste pe mine,dar asa cum spuneti si dumneavoastra,pe Duhul Sfant din noi IL jigneste,si nu de alta dar isi vor lua o osanda mai mare la judecata astfel de oameni!Nu in noi arunca cu pietre ci in Duhul Sfant,asa cum dumneavoastra doamna Maria aveti har,si primiti de la Duhul Sfant mesajele,si va respect pt asta ca ii avertizati ca hulesc Duhul Domnului Iisus,jignindu-va pe dumneavoastra,asa si pe mine nevrednicul si pacatosul m-a invrednicit Domnul sa cunosc din Adevarul Sau,va rog spre binele celui cu ha,ha,haul si jignirile ,va rog sa nu-i mai postati ce spune,ca n-anteles,desi l-ati rugat frumos,nu de la alta,dar in Duhul Sfant arunca cu pietre hulind,nu in mine,luandu-si osanda mai mare la judecata!E indoctrinat crezand ca detine Adevarul Absolut si n-am ce-i face!Nimeni nu detine Adevarul Absolut,nici chiar oamenii alesi ai Lui Iisus,ci doar Bunul Dumnezeu!

      Ștergere

    77. Anonim29 septembrie 2018, 17:20

      va rog doamna Maria nu mai postati ce spune,nu sunt deranjat ca ma jigneste pe mine,dar asa cum spuneti si dumneavoastra,pe Duhul Sfant din noi IL jigneste,si nu de alta dar isi vor lua o osanda mai mare la judecata astfel de oameni!Nu in noi arunca cu pietre ci in Duhul Sfant,asa cum dumneavoastra doamna Maria aveti har,si primiti de la Duhul Sfant mesajele,si va respect pt asta ca ii avertizati ca hulesc Duhul Domnului Iisus,jignindu-va pe dumneavoastra,asa si pe mine nevrednicul si pacatosul m-a invrednicit Domnul sa cunosc din Adevarul Sau,va rog spre binele celui cu ha,ha,haul si jignirile ,va rog sa nu-i mai postati ce spune,ca n-anteles,desi l-ati rugat frumos,nu de la alta,dar in Duhul Sfant arunca cu pietre hulind,nu in mine,luandu-si osanda mai mare la judecata!E indoctrinat crezand ca detine Adevarul Absolut si n-am ce-i face!Nimeni nu detine Adevarul Absolut,nici chiar oamenii alesi ai Lui Iisus,ci doar Bunul Dumnezeu!

      raspuns
      SFINTA SCRIPTURA DETINE ADEVARUL ABSOLUT SI EA SPUNE PRIN DUHUL SFINT , CA EL VORBESTE ACOLO :

      CREDINTA A DISPARUT IN GURA VOASTRA :
      IEREMIA 7
      26.Dar ei nu M-au ascultat şi nu şi-au plecat urechea lor, ci şi-au învârtoşat cerbicia şi s-au purtat mai rău decât părinţii lor.
      27.Şi când le vei vorbi cuvintele acestea, ei nu te vor asculta; şi când îi vei chema, nu-ţi vor răspunde.
      28.Atunci să le zici: Iată un popor care nu ascultă glasul Domnului Dumnezeului său şi nu primeşte învăţătură! Credinţa nu mai este; ea a dispărut din gura lor.

      SI BINEINTELES TOT DUMNEZEU DA JUDECATA VOASTRA :IEREMIA
      24. Dar ei n-au ascultat glasul Meu şi nu şi-au plecat urechea lor, ci au trăit după pofta şi îndărătnicia inimii lor rele şi s-au întors cu spatele către Mine, iar nu cu faţa.

      SI ASTA SE PATESTE PE DREAPTA CREDINTA
      19. Dar oare pe Mine Mă rănesc ei - zice Domnul - şi nu pe ei înşişi, spre ruşinea lor?"
      20. De aceea, aşa zice Domnul Dumnezeu: Iată se revarsă mânia Mea asupra locului acestuia, asupra oamenilor şi dobitoacelor, asupra copacilor, asupra ţarinii şi asupra roadelor pământului, şi se vor aprinde şi nu se vor mai stinge".

      MAI STUDIAZA ca tot ce spui este STRIMBA CREDINTA a LUI BAAL de aici :
      9.Cum? Voi furaţi, ucideţi şi faceţi adulter; juraţi mincinos, tămâiaţi pe Baal şi umblaţi după alţi dumnezei, pe care nu-i cunoaşteţi, ieremia 7

      ps mai studiaza spre binele tau , ca repet :
      9....... tămâiaţi pe Baal şi umblaţi după alţi dumnezei, pe care nu-i cunoaşteţi,


      Ștergere

    78. Anonim29 septembrie 2018, 17:20

      va rog doamna Maria nu mai postati ce spune,nu sunt deranjat ca ma jigneste pe mine,dar asa cum spuneti si dumneavoastra,pe Duhul Sfant din noi IL jigneste,si nu de alta dar isi vor lua o osanda mai mare la judecata astfel de oameni!Nu in noi arunca cu pietre ci in Duhul Sfant,asa cum dumneavoastra doamna Maria aveti har,si primiti de la Duhul Sfant mesajele,si va respect pt asta ca ii avertizati ca hulesc Duhul Domnului Iisus,jignindu-va pe dumneavoastra,asa si pe mine nevrednicul si pacatosul m-a invrednicit Domnul sa cunosc din Adevarul Sau,va rog spre binele celui cu ha,ha,haul si jignirile ,va rog sa nu-i mai postati ce spune,ca n-anteles,desi l-ati rugat frumos,nu de la alta,dar in Duhul Sfant arunca cu pietre hulind,nu in mine,luandu-si osanda mai mare la judecata!E indoctrinat crezand ca detine Adevarul Absolut si n-am ce-i face!Nimeni nu detine Adevarul Absolut,nici chiar oamenii alesi ai Lui Iisus,ci doar Bunul Dumnezeu!

      raspuns
      SFINTA SCRIPTURA DETINE ADEVARUL ABSOLUT SI EA SPUNE PRIN DUHUL SFINT , CA EL VORBESTE ACOLO :

      CREDINTA A DISPARUT IN GURA VOASTRA :
      IEREMIA 7
      26.Dar ei nu M-au ascultat şi nu şi-au plecat urechea lor, ci şi-au învârtoşat cerbicia şi s-au purtat mai rău decât părinţii lor.
      27.Şi când le vei vorbi cuvintele acestea, ei nu te vor asculta; şi când îi vei chema, nu-ţi vor răspunde.
      28.Atunci să le zici: Iată un popor care nu ascultă glasul Domnului Dumnezeului său şi nu primeşte învăţătură! Credinţa nu mai este; ea a dispărut din gura lor.

      SI BINEINTELES TOT DUMNEZEU DA JUDECATA VOASTRA :IEREMIA
      24. Dar ei n-au ascultat glasul Meu şi nu şi-au plecat urechea lor, ci au trăit după pofta şi îndărătnicia inimii lor rele şi s-au întors cu spatele către Mine, iar nu cu faţa.

      SI ASTA SE PATESTE PE DREAPTA CREDINTA
      19. Dar oare pe Mine Mă rănesc ei - zice Domnul - şi nu pe ei înşişi, spre ruşinea lor?"
      20. De aceea, aşa zice Domnul Dumnezeu: Iată se revarsă mânia Mea asupra locului acestuia, asupra oamenilor şi dobitoacelor, asupra copacilor, asupra ţarinii şi asupra roadelor pământului, şi se vor aprinde şi nu se vor mai stinge".

      MAI STUDIAZA ca tot ce spui este STRIMBA CREDINTA a LUI BAAL de aici :
      9.Cum? Voi furaţi, ucideţi şi faceţi adulter; juraţi mincinos, tămâiaţi pe Baal şi umblaţi după alţi dumnezei, pe care nu-i cunoaşteţi, ieremia 7

      ps mai studiaza spre binele tau , ca repet :
      9....... tămâiaţi pe Baal şi umblaţi după alţi dumnezei, pe care nu-i cunoaşteţi,

      Ștergere
    79. Anonim29 septembrie 2018, 17:20
      Inteleptule lumesc eu n-am nimic cu Sfanta Scriptura,cu Biblia si cu Evanghelia si cu toate scrierile sfintilor adevarati,la fel cum n-am nimic si cu ortodoxia cereasca

      raspuns :
      tu nu ai nimic cu nimic ca ortodoxia este DUBLA CA IISUS HRISTOS si fizica CA BISERICA ORTODOXA si INVIERE ca biserica CEREASCA . AMBLE SUNT VALABILE SI NU EXISTA UNA FARA ALTA CACI IISUS HRISTOS ESTE UMANO =DIVIN ADICA SI FIUL OMULUI SI FIUL LUI DUMNEZEU ... deci orice botez din cer NU POATE EXISTA fara botez de pe pamint .... CACI INCALCI FLAGRANT PE FIUL LUI DUMNEZEU CARE S-A NASCUT DIN FECIOARA MARIA . a fost BOTEZAT de IOAN BOTEZATORUL , iar batjocura ta are picioare scurte ... NU POTI HULI PE HRISTOS SI EU SA STAU CU MAINILE IN SAN , CA CERI TU AJUTORUL ca esti '' victima DUPA CE ESTI INAINTE CALAU ... ai inteles , da ???

      ps ORTODOXIA ARE BISERICA CEREASCA SI BISERICA PAMINTEANA , AMBELE VALABILE IN EGALA MASURA , CEA TRIUMFATOARE SI CEA BIRUTOARE ( MARIA ITI POATE DA DETALII daca le ceri ca sa fi salvat de tine insusi ).... deci replica asta a ta este REALA si te citez '',ca am fost botezat cu diavolul,din moment ce am spus ca pana la 21 de ani eram plin de pacate si faradelegi fara numar in ortodoxia mea lumeasca''
      asadar ortodoxia din tine NU O CUNOSTEAI , NU O FOLOSEAI DECI NU ERA BIRUITOARE si hopa ai sarit FARA NICI O CUNOASTERE A TRUPULUI UMAN a lui iisus hristos care A LUAT PACATELE LUMII CA OM , la trupul ceresc AL DIAVOLULUI CREZIND MINCIUNILE DE GENUL ''acum esti fara de pacat '' NEINTELEGIND CA PACATUL MAXIM ESTE CA TE LEPEZI DE TRUPUL LUI HRISTOS = BISERICA SA SI DE CREDINTA DREAPTA A SA = ORTODOXA si vai ce ''curat esti , focul'' ITI SPUNE DIAVOLUL = MAGARUL ISUS ... sectele fac asta , tu faci asta si multi si multe fac asta intorcindu-se apoi CA DUSMANI AI BISERICII ORTODOXA crezind ca sunt in adevar FARA BISERICA ORTODOXA ... deci poate maria sa opreasca dialogul , dar ea oricum citeste si JUDECATA VA FI ORICUM voi fiind dusmanii BISERICII ORTODOXE ... si scrierile voastre STAU MARTURIE ... deci nu ma tem nici ca va opri nici ca nu va opri CI RASPUNSUL MEU INTOTDEAUNA E DAT .... ai inteles , da ???ha ha ha
      alte nelamuriri ????

      Ștergere
    80. Anonim29 septembrie 2018, 17:20

      PARINTELE ARSENIE A DEVENIT ORTODOX CERESC,PT CA A AVUT NASTEREA DIN NOU CU FOC SI DUH SFANT!Cand te vei trezi oare?,va rog doamna Maria nu mai postati ce spune,nu sunt deranjat ca ma jigneste pe mine,dar asa cum spuneti si dumneavoastra,pe Duhul Sfant din noi IL jigneste,si nu de alta dar isi vor lua o osanda mai mare la judecata astfel de oameni

      RASPUNS :
      MARIA VEZI HULA ???
      parintele ARSENIE BOCA ESTE ORTODOX PAMINTESC , SI REPET ORTODOX PAMINTESC DIN BISERICA ORTODOXA , DECI MAI INTAI SI REPET ESTE ORTODOX PAMINTESC apoi ceresc ... vezi orbule ???

      deci tu esti HULITOR DE BISERICA ORTODOXA si in VICLENIA TA si in gura ta hulitoare IMI DAI EXEMPLU PE PARINTELE ARSENIE BOCA ORTODOX PAMINTESC AL BISERICII ORTODOXE ca sa iti argumentezi tu MINCIUNILE SATANICE ??? NU MERGE VRAJEALA

      PARINTELE ARSENIE BOCA ESTE ORTODOX BOTEZAT CU DUHL SFINT care se manifesta si ca foc CIND E CAZUL cind SE RUGAAAA ... deci nu e botezat cu foc CI ESTE FOC AL RUGACIUNII INIMII ( NU AI CUM SA INTELEGI DECI DOAR RETINE )

      PARINTELE ARSENIE BOCA ESTE BOTEZAT ORTODOX SI DUHUL SFINT DIN BOTEZUL ORTODOX ESTE MANIFESTAT DE EL CA FOCCCC AL RUGACIUNII INIMII .... NU A FOST NU ESTE SI NU VA FI NICIODATA BOTEZAT DIN NOU si iti citez SATANISMELE '' PARINTELE ARSENIE A DEVENIT ORTODOX CERESC,PT CA A AVUT NASTEREA DIN NOU CU FOC SI DUH SFANT!Cand te vei trezi oare?''
      CIND TE VEI TREZI OARE ??? HA HA HA
      ps am rabdare daca nu se incheie dialogul iar vina nu este a mea si cind vrea DUMNEZEU se implineste aceasta :
      58.Şi i-a zis Iisus: Vulpile au vizuini şi păsările cerului cuiburi; dar Fiul Omului n-are unde să-Şi plece capul.

      alte nelamuriri ????

      Ștergere
    81. Anonim29 septembrie 2018, 17:20
      Nimeni nu detine Adevarul Absolut,nici chiar oamenii alesi ai Lui Iisus,ci doar Bunul Dumnezeu!

      rapuns
      fals , antihristule
      IISUS HRISTOS al DREPTEI CREDINTE este DETINATORUL ABSOLUT AL ADEVARULUI CA EL ESTE ADEVARUL iar calea LUI IISUS HRISTOS ESTE BISERICA LUI ORTODOXA , adica TRUPUL SI SANGELE LUI ABSOLUT AL ADEVARULUI , SI VIATA care ESTE OMEGA ADEVARULUI ABSOLUT

      deci ai bagat la cap si repetam
      IISUS HRISTOS DETINE SI ESTE ADEVARUL ABSOLUT
      BISERICA ORTODOXA este TRUPUL SI SANGELE ADEVARULUI ABSOLUT IISUS HRISTOS , CAP AL EI
      SI TRUPUL SI SANGELE LUI IISUS HRISTOS AL DREPTEI CREDINTE , ORTODOXIA este VIATA ADEVARULUI ABSOLUT ...

      ai retinut da ??? cine e adevarul abolut si il detine ??? exact

      IISUS HRISTOS = BISERICA ORTODOXA = ORTODOXIA= DREAPTA CREDINTA ...
      alte nelamuriri ???

      Ștergere
    82. Chiar nu-ti mai raspund,ca esti indoctrinat rau inteleptule lumesc,ai inteles fix ce vrea diavolul din tot ce-am spus in toate comentariile mele!Dumnezeu sa aibe mila de sufletul tau ca nu stii ce faci,eu n-am hulit si nu voi huli niciodata tot si pe toti care traiesc in Adevarul Ceresc al Lui Dumnezeu,nu in pamantescu fatarnic adevar al diavolului cu care inseala miliarde si dintre ortodocsi,si din secte!IISUS HRISTOS A BOTEZAT DIN CER,NU DE PE PAMANT,TREZESTE-TE INTELEPTULE LUMESC,ARSENIE BOCA A FOST BOTEZAT IN TIMPUL VIETII CU ORTODXIA CEREASCA,NU LUMEASCA!Sfanta Scriptura,Biblia si Evanghelia si toate scrierile sfintilor trebuie sa fie vii in inimile noastre,nu pietre fara viata,la fel si Iisus si Legea Harului,si evident ca Iisus detine Adevarul Absolut si termina cu stramba ta credinta inteleptule lumesc care nu te va mantui,DREAPTA CREDINTA NU EXISTA NICAIERI DECAT IN CER SI UN INFIM NR DE OAMENI O PRIMESC,CARE SE POCAIESC DE PACATE SI RENUNTA LA VIETILE LOR PT IISUS,asta e Botezul cu Foc al Duhului Sfant,cu care Domnul Iisus a botezat si boteaza de-a lungul secolelor pana la sfarsitul lumii si nu mai sunt catolici,ortodocsi,evanghelisti,iudei,adventisti,etc,ci fii ai Lui DUmnezeu,frati ai Lui Hristos,BISERICA LUI IISUS,MIREASA MIELULUI,BISERICA DUHULUI SFANT!Si evident ca nu intelegi inteleptule lumesc,pt ca nu esti nascut din si toate comentariile tale demonstreaza asta 100%!

      Ștergere
  16. Eu cred ca ET au venit sa duca o parte din oameni pe alte planete sau sa o nimiceasca !

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu cred ca vin sa ne salveze...vin sa ne curete bine ...ca pe soreci...ce pregatire le mai trebuie?? Au intervenit destul cu tehnologia lor

    RăspundețiȘtergere
  18. Doamna Maria va cred ca si eu am vazut in aceasta viata a mea OZN-uri
    In realitate de 5-6 ori si in vis am vazut asa cum spuneti dv.foarte mare.
    Ce ma marcat a fost cand sotul meu se simtea rau si eu ma rugam foarte mult la Dumnezeu si Maicuta Domnului mai avea durere in partea cu inima intepaturi si am visat un Ozn si din el a coborat 2 barbati in vesminte crem si cu parul pana la umeri si au zis Dumnezeu a auzit rugaciunea ta a coborat au pus mana pe inima sotului si au zis gata.
    Dupa care l-am vazut pe Mantuitorul intr-un nor a zambit un pic la mine si a disparut. Sotului ia trecut durerea si vre-o 15-16ani nu a mai abut nimic la inima

    RăspundețiȘtergere
  19. Vorbiti de sfintii de pe cer care se arata ca Nori albi nu de ET .SFINTII ne ocrotesc nu ET!

    RăspundețiȘtergere
  20. Oooo, Doamne,de cand ii astept ! Sa vina, noi suntem dornici sa-i primim si sa-i cunoastem. Sper doar sa vina cat mai curand si mai sper sa prindem si noi acele timpuri, fiindca am citit ca nu vor cobori prea curand printre noi, din cauza vibratiei foarte scazute pe care noi, oamenii, inca o avem si, in loc sa ne ridicam, ne incapatam sa ne adancim in ea.

    RăspundețiȘtergere
  21. Monica Meryah,m-as bucura sa cunosc si parerea ta vis a vis de venirea ( curand, sper!) extraterestrilor. Astept cu nerabdare sa scrii un comentariu pe marginea acestui subiect destul de cotroversat, delicat pentru unii, sau absolut normal pentru altii.
    Te rog ! Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Visavis de aceasta venire se va intimpla precum au spus si sfintii parinti va fi ca o minune se vor intimpla multe semne dar si reale ca levitatie,meditatie dar nu in stil newage. Atunci vor fi vedenii peste cei
      care poftesc si tin orinduielile asa cum au fost lasate in post de durerile lumesti asa veti vedea petrecind pe bogati care vor fringe painea pe tru a imparti pentru iertarea pacatelor. Si nu vor dura mult timpul este comprimat pentru venirea cu navetele umplute de fiinte spirituale in trup de lumina care se vor raspindi pentru vestire veti vedea ca timpul trece dar nu iarta celor care au petrecut zilele sfirsitului fara a lua aminte la spusele care le,am aratat de mai multe aici ca a venit timpul

      Ștergere
    2. Visavis de aceasta venire se va intimpla precum au spus si sfintii parinti va fi ca o minune se vor intimpla multe semne dar si reale ca levitatie,meditatie dar nu in stil newage. Atunci vor fi vedenii peste cei
      care poftesc si tin orinduielile asa cum au fost lasate in post de durerile lumesti asa veti vedea petrecind pe bogati care vor fringe painea pe tru a imparti pentru iertarea pacatelor. Si nu vor dura mult timpul este comprimat pentru venirea cu navetele umplute de fiinte spirituale in trup de lumina care se vor raspindi pentru vestire veti vedea ca timpul trece dar nu iarta celor care au petrecut zilele sfirsitului fara a lua aminte la spusele care le,am aratat de mai multe aici ca a venit timpul,in doua-trei luni veti vedea se vor intimpla asa cum am spus

      Ștergere
  22. Doamna Maria,între cine va fi războiul:SUA contra Rusia sau SUA contra China?Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
  23. Cartea : Profetia de pe Thiaiouba(e pe net) a fost scrisa de un om rapit de ET. Acesti ET au in grija planete de rang inferior si nu actioneaza decit daca divinitatea permite. Ar fi frumos daca ar fi adevarata.

    RăspundețiȘtergere
  24. http://profetieavertisment.ro/mesaje/66/pana-si-grupurile-mici-de-rugaciune-ale-milostivirii-divine-pot-salva-milioane/

    RăspundețiȘtergere
  25. Maria Ghiorghiu iata ca Dragnea isi bate joc si de biserica prin intrebarea care o pune la referendumul pentru familia traditionala. Va fi formulata fara nicio legatura cu subiectul despre familie, astfel cei care voteaza nu vor sti clar pentru ce voteaza cu da sau nu. Sub intrebarea perfida care suna asa: „ „Sunteţi de acord cu Legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?” se poate ascunde ORICEEEEE! Esti multumita ca sustii pe acest Satana numit dragnea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:47, stai cuminte caci nu este asa cu spui. Un referendum anuntat are o tema, iar aceea se cunoaste, respectiv sa se precizeze faptul ca este vorba de casatoria dintre o femeie si un barbat (nu soti, asa cum apare acum) in Constitutie. Romanii vor alege cum este crestineste. Invatatura lui Dumnezeu este cea care conteaza nu invatatura satanica a Uniunii Europene care este pentru legiferarea homosexualismului. Romanii nu sunt de acord cu asemenea orientari stricate si sodomice in care sa se uneasca parte barbateasca cu parte barbateasca. Romanii sunt credinciosi si fac voia lui Dumnezeu si iubesc invatatura dumnezeiasca, nu alta invatatura straina si draceasca.

      Ștergere
    2. 00.43 satana este dragnea si psd-alde-udmr, nu UE.
      Nici eu nu agreez homosexualitatea, sunt pentru casatoia intre o femeie si un barbat dar n-am incredere in acest referendum pentru ca este prea trambitat de psd. In diavolii astia nu am deloc incredere. Intrebarea nu e clara deci nu stiu ce votez prin da sau prin nu.
      Si nu se legifereaza nicio homosexualitate pentru ca in Codul Civil este specificat clar ce inseamna casatoria si intre cine se poate face. Lasa propaganda bolsevica!

      Ștergere
    3. 00.43 Continui si spun ca n-as accepta niciodata casatoria dintre un barbat si un barbat sau o femeie si o femeie. Casatoria e o taina a lui Dumnezeu si e o blasfemie sa-ti inchipui ca poate fi folosita altfel decat a lasat Dumnezeu!

      Ștergere
    4. 22:47 unde dai si unde crapă. Aici este vorba despre OZN uri nu despre Dragnea. Esti obsedat sau Ce?

      Ștergere
    5. 00.43 stai tu cuminte, eu stiu ce se intampla, stiu ce manipulare ordinara fac psd-istii cu referendumul asta!
      Nu cu referendumul am o treaba ci cu intrebarea capcana!

      Ștergere
    6. 11:00, nu semana confuzii, caci tu cauti sa intinzi capcane altora de pe aici, nu te tine de smecherii. Referendumul are doar o singura tema, nu mai multe. Nu ai voie sa schimbi decat acel ceva pentru care a fost anuntat referendumul in caz ca vointa populara se pronunta in favoarea schimbarii, in cazul de fata termenul "Soti" va fi inlocuit cu "O femeie si un barbat", astfel incat articolul din Constitutie sa nu mai poata fi interpretat si exploatat de cei care cauta sa raspandeasca homosexualitatea, astfel protejam aceasta tara de sodomie si legalizarea ei. Romania nu are nevoie de sodomiti, si nici de legi care sa faciliteze sodomia. Suntem o tara crestina care vrem sa facem voia lui Dumnezeu, nu voia lui Satana pe care o promoveaza Bruxelles-ul.

      Ștergere
    7. 23.32 te-a bagat cineva in seama? Eu ii raspundeam lui 00.43!
      Be blog se vorbeste despre tot ce se intampla, asa ca obsedata esti tu!

      Ștergere
    8. 11:00, nu poti afirma niciodata acest: " eu stiu ce se intampla", deoarece niciodata nu poti stii totul si cineva, undeva-candva, iti va demonstra ca de fapt nu stii si nu cunosti totul...

      Ștergere
    9. Ati facut si din casatorie o taina. E doar o necesitate sociala si economica(in aceste timpuri, in viitor nu va mai fi). Iubirea trece repede, oamenii ramin uniti din datorie sau pentru avere, pentru ca nu au posibilitatea sa-si creasca copii singuri, ca nu au o casa unde sa plece sau ca le e mila de celalalt. In supercivilizatia Dumnezeului biblic(ET), oamenii au tot ce le trebuie, fara chinul muncii(nimic in plus, nu au 7 case si zeci de hectare de pamint)si nu sint casatoriti; daca vor sa locuiasca impreuna 2 persoane, nu-i opreste nimeni. Singura lege e legea bunului simt.
      Referendumul nu va trece(nu se va prezenta lumea la vot, ca nu-i va impinge nimeni de la spate),este fie reclama la biserica fie un mod de a obisnui lumea sa mearga la vot. Sint unele partide care cred ca doar prostimea merge la vot si voteaza pe adversarii lor, iar oamenii destepti( care ar trebui sa-i voteze pe ei)ramin acasa.

      Ștergere
    10. 16:18, nu este asa.

      Ștergere
    11. 16:18, inca mai exista credinta in Dumnezeu si credinciosi in Romania, si nu putini! Referendumul va trece! Nimeni normal la cap nu doreste sa vada pe strada un barbat cum saruta pe gura un alt barbat. Daca ne mai gandim si ce sodomii mai fac... fereasca Dumnezeu. Romania este tara crestina si nu este acceptata sodomia, iar legalizarea ei nici pe atat!

      Ștergere
    12. An.16.18 ai uitat ca traiesti pe pamant? Scarboseniile de homisti si lesbiche!!!! Ce frumos este sa fi iubita de un barbat ca femeie sau de o femeie ca barbat! Familia este ceva sfant!

      Ștergere
    13. An.14.06 Perfect ceia ce spui !!!!

      Ștergere
    14. Omul trebuie sa fie liber sa iubeasca dupa cum simte. Eu as vrea sa vad pe strada doua femei sarutindu-se,de ce daca sint doi trebuie sa simti scirba?

      Ștergere
    15. 11:16, sunt impotriva Divinului asemenea uniuni homo/lesbi caci nu pot procrea. Nici cine savarseste parte femeiasca cu parte femeiasca si nici cine savarseste parte barbateasca cu parte barbateasca. Aceste tipuri de relatii sunt anomalii care sar de la Oranduiala Divina. Nici nu vreau sa ma gandesc ce fac asemenea sodomiti, ce practici degenerate savarsesc. Nu este de la Dumnezeu sodomia si nici nu a fost vreodata.
      Eu nu-mi doresc sa vad pe strada doi barbati homalai care se saruta frantuzeste si se pipaiesc sau fac alte sodomii si nici nu vreau sa stiu ce este in mintea lor dezaxata.
      Aleg Oranduiala Divina care presupune armonie si uniunea dintre femeie+barbat, nu altfel. Cei care accepta sodomia merg impotriva acestei Oranduieli Dumnezeiesti, deci sunt vrajmasii lui Dumnezeu si servii Satanei.
      Gandeste-te si intreaba-te, de ce Dumnezeu nu a facut pentru Adam un barbat, de ce o femeie? Ei bine, Dumnezeu a facut o femeie nu un barbat ca pereche a lui Adam, pentru ca femeia este cea care echilibreaza si vine intr-o relatie cu ceea ce ii lispeste barbatului pentru a fi armonia, intregul. Doar din energia feminina+energia masculina impreuna se naste echilibrul.
      Barbat+barbat si femeie+femeie= relatie sterila (nefireasca) ce nu poate procrea si care aduce dizarmonie si dezechilibru. Iar daca Intelepciunea Divina a stabilit femeie+barbat, cred ca neintelept si neascultator este cel care prefera altfel.
      Nu fiti calcatori de Oranduiala Dumnezeiasca pentru ca oricine se abate de la aceasta va avea parte de suferinta.

      Ștergere
  26. Dna Maria ati spus ca ati fost pe nava extraterestrilor dar nu gasesc nicăieri relatarea acestui eveniment. Ne povestiți si noua ce s a intamplat acolo?

    RăspundețiȘtergere
  27. Încerc să pun problema cât pot de diplomatic, dar dacă există oameni buni şi oameni răi, spirite bune şi rele, oare nu există şi extratereştrii buni şi răi? Dacă un om poate să mintă, de ce nu şi un extraterestru? Să nu uităm că nu degeaba i se spune celui viclean, viclean. Ce acoperire mai bună decât Iisus era extrateresctru, venit să ne salveze, dar nu Dumnezeu?! Oare după ce va fi luată mireasa nu li se va spune celor rămaşi că cei ce lipsesc au fost răpiţi de extratereştri cât să nu se căiască şi să se întoarcă către Dumnezeu?! Ne aflăm pe un teren minat, şi noi ca amărâţi de oameni păcătoşi nu ştiu cum am putea să ne dăm seama dacă suntem minţiţi sau nu. Eu ştiu că în Biblie se spune să testăm orice informaţie primim, şi să fim blânzi ca porumbeii şi înţelepţi ca şerpii. Nu ştiu de ce căutăm salvarea prin OZN-uri cât timp Iisus nu ne-a spus să facem aşa ceva. Personal nu mă interesează absolut deloc orice rasă de genul ăsta, mă interesează doar Sfânta Treime, restul este doar praf în ochi.
    Legat de Dragnea, suntem creştini, deci avem două obligaţii în acest caz: 1. să votăm pentru familia tradiţională, sigur întrebarea va fi clară. 2.să ne rugăm pentru TOŢI conducătorii nostri pentru că aşa ne-a spus Dumnezeu să facem, şi ştie El mai bine. Repet, dacă unii conducători rătăcesc, greşesc, şi noi ne rugăm pentru ei, Dumnezeu le va lumina mintea şi le va da înţelepciune să ne conducă aşa cum trebuie, deci este în interesul nostru să ne rugăm pentru ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00.51 imi pare rau dar nu am forta sa ma rog pentru unul ca dragnea, nu pot! E mult prea ticalos ca sa poata fi luminat chiar si de Dumnezeu!

      Ștergere
    2. Lucrurile sunt foarte clare în creştinism legate de iertare. Dacă noi nu iertăm pe cineva nici Dumnezeu Tatăl nu ne va ierta pe noi. În Rugăciunea Tatăl Nostru noi cerem iertarea greşelilor noastre precum şi noi iertăm greşiţilor noştri Mat6.12, Lc11.4 Iertarea celorlalţi duce la iertarea noastră de către Dumnezeu şi lipsa iertării celorlalţi duce la lipsa iertării de către Dumnezeu a păcatelor noastre, precum spune însuşi Mântuitorul (Mat6.14-15, Mc11.25-26, Lc6.37). Unii îl plac pe omul ăsta, alţii nu, dar noi ca simplii oemeni păcătoşi nu ne permitem luxul de a nu ierta pe cineva. Personal trecând peste hoţ şi penal nu ştiu ce a făcut omul ăsta. Iar hoţi şi penali, dovediţi sau nu, sunt toţi oamenii politici, în opinia mea. Nu îmi plac mulţi oameni politici, dar Îl cred pe Domnul nostru Iisus Hristos că dacă nu iertăm, nu vom fi iertaţi, deci îi iert pe toţi şi mă rog pentru toţi. Întrebat de Petru dacă aproapele trebuie iertat de până la şapte ori, Iisus spune că trebuie iertat de şaptezeci de ori câte şapte, ceea ce Părinţii Bisericii spun că semnifică de un număr infinit de ori.(Mat18.21-22)

      Ștergere
    3. Faina postarea ta, 19:42 !

      Ștergere
    4. An.00.51, Dragnea a demonstrat ca este un patriot si un om politic deosebit! Doar clanul de terororisti si tradatori de tara: pnl, iohanis, usr, #rezistul cu drogatii lor,sorosistii finantati de satana soros si o parte din securisti vor sa-l execute pentru a vinde tara in continuare si a da bogatiile si resursele din marea neagra pe gratis strainilor asa cum au fost obligati din '89 incoace s-o faca. Gata, vremurile se schimba si cu ele se schimba totul. Il rog pe bunul Dumnezeu sa-i rasplateasca pe fiecare pentru aportul adus in ruinarea tarii si a romanilor. Amin.

      Ștergere
    5. Trebuie să ne rugăm pentru cei ce apără valorile creştine, pentru că sunt sub un IMENS atac. Nu ne putem permite ca persoanele de acelaşi sex să se căsătoarească în ţara noastră pentru că acest lucru ar atrage mânia lui Dumnezeu asupra ţării noastre.
      Trebuie să nu uităm să ne rugăm pentru ei, să nu îi lăsăm să se lupte singuri.
      Putem avea opinii politice diferite, dar când vine vorba de Dumnezeu trebuie să ne unim forţele şi să evităm un dezastru (chiar nu cred că exagerez spunându-i astfel).

      Ștergere
  28. 11,57 ultimul tau cuvint spune totul,incepute dar NEFINALIZATE,10 august si-a facut efectul in mod calculat a dus la dezbinarea calculata si planificata care se urmareste si va creste.
    Cit despre razboi se pare ca sintem deja in razboi deocamdata hibrid pentru energie si bio cu tot feliul de boli ca pesta porcina africana.
    Nimic nu va ma fi cum a fost.

    RăspundețiȘtergere
  29. Acelasi lucru cred si eu ca poporul roman nu va vota niciodata contra firi relatiilor contra firii.
    Numai spurcaciuni ne aduce aceste aliante de tot felu cu strainatatea.
    Am avut ocazia sa vorbesc cu un parinte care a fost in America acolo sunt blocuri intregi in care locuiesc numai homosexuali si lesbiene.
    Ne mai intrebam de ce Dumnezeu le da atatea nenorociri?
    O sa vedeti ca va ajunge intr-un colaps economic din cauza ninorocirilor abatute de la Dumnezeu peste ei.
    Este leaganul tuturor posibilitatilor care a dus la necredinta si va merge la pieire.
    Dumnezeu sa le lumineze mintea tuturor.
    Cu mult drag doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa vezi la noi ,mănăstiri întregi pline de homosexuali

      Ștergere
    2. 12.53 si la noi dar si la catolici, aia sunt pedofili!Sub mantia bisericii se ascund multe nelegiuriri.

      Ștergere
  30. Cititi cu totii pe Steven Greer, doua carti sunt traduse si in romaneste si veti intelege mai multe despre Extraterestrii si cum incearca sa ne ajute.
    Mai trebuie spus aici ca Moise a scris defapt 7 carti si nu 5 iar ultimele doua vorbeau despre viata pe alte planete...

    https://www.dol.ro/author--steven-m-greer--8308--.html

    RăspundețiȘtergere
  31. 23,01 o gasiti in ultima carte la pag 13 dar si aici pe blog mai pe la inceputul anului

    RăspundețiȘtergere
  32. in ce scop a venit acest ozn urias la D-STRA D-NA MARIA-asteptam raspuns

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prea esti curioasa,a venit sa o salute. Te intriga ca era urias?

      Ștergere
  33. Hm oare care este diferenţa dintre voi şi scientologi? Adică şi ei aşteaptă extratereştrii să îi salveze, din câte ştiu. Creştinii îl aşteaptă pe Iisus, nu avem altă salvare cu excepţia LUI. Dacă aşteptăm altceva, dacă credem că există alternativă...nu mai suntem creştini. Ateii şi adepţii anumitor culte aşteaptă mesaje de la extratereştri. Am fost implicată în curentul "new age" şi ştiu cât de uşor se primesc mesaje, şi multe din ele chiar se adeveresc, dar sunt din o sursă total diferită de cea crezută. Mare atenţie în ce vă implicaţi pentru că greu scapi de "mesageri". Nu spun acestea din răutate, ci pentru că eu nu am ştiut că este posibil să primeşti o informaţie, care ulterior să se adeverească, dar din o sursă negativă. Să ne rugăm Domnului nostru Iisus Hristos să ne lumineze minţile să vedem adevărul, oricare ar fi acela!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca exista, Dumnezeu ar ''lucra''tot prin oameni evoluati si care traiesc pe planete de rang superior Pamintului(unde conditiile de viata sint mai bune.
      Ce-i daca-i asteptam pe ET? Sint singura sansa, omenirea e bolnava de frica, ura si mindrie. Mindrie e si faptul ca ne consideram o creatie unica, restul celor traitori fiind demoni, oameni de pe alte planete.

      04.28 Lumea se imparte intre noi(?), scientologi si crestini? Iar ne dai sfaturi? Ce este o ''sursa negativa'' ?

      Ștergere
    2. Faptul ca ai fost in new-age nu inseamna nimic,si eu sint in new-age,ce-i cu asta? Ar trebui sa te credem,pentru ca esti nestatornica?

      Ștergere
    3. 21:11, din mesajul an.lui 04:28, ai inteles ce ai vrut tu...nicidecum esenta pe care an.04:28 a dorit sa o transmita. E strict vina ta ca te rezumi DOAR la ce vrei tu!

      Ștergere
    4. 21 septembrie 2018, 19:04 Dumnezeu lucrează prin orice, nu doar prin oameni evoluaţi. Singura şansă ET??? Nu îţi cunoşti vecinul şi ştii că un ET, altă specie, altă planetă, alt... tot, îţi vrea binele? Adică crezi în ET, ceva ce nu ai văzut, nu cunoşti, etc., dar nu crezi în Dumnezeu care este implicit prin simpla noastră existenţă. Cum a avut loc Big Bang-ul? Cine l-a provocat? Pot să te iau puţin la bani mărunţi să îţi dovedesc că Bog Bang-ul nu putea să se întâmple fără existenţa lui Dumnezeu, folosind principii ştiinţifice. Caută adevărul şi îl vei găsi, dar nu te teme să îl găseşti!
      O sursă negativă este un demon, desigur. Creştinii au înţeles.
      Nu este logic ca un creştin să aştepte un ET. Scientologii îi aşteaptă pentru că ei consideră că viaţa pe pământ are ca sursă extratereştrii. Bine principiile sunt mai complexe (milioane de fiinţe/spirite care trăiesc prin noi, şi noi suntem auditorii care îi controlăm, etc., prostii), dar să nu ne pierdem în detalii.

      21 septembrie 2018, 21:11 Înseamnă că ştiu ce e aia. Nestatornică? :)) dar ce m-am măritat cu ghidul?! Caut adevărul şi mă duc unde adevărul duce. Îţi recomand să cauţi un pic pe youtube experienţele celor ce au părăsit curentul new-age şi de ce au făcut-o. Am urmat toţi paşii recomandaţi, am devenit raw vegan, tot ce ştiam că ajută, dar în momentul în care au apărut minciunile... lucrurile s-au schimbat. Îţi recomand mare atenţie şi când vei realiza că trebuie să scapi... pune mâne pe Biblie şi roagă-te!

      Ștergere
    5. De unde stii ca a avut loc Big bang? Nu a fost asa ceva,universul este vesnic,deci nu are un inceput,pentru ca vesnic inseamna ca inainte de presupusul inceput a mai fost ceva. Daca gindim ca Dumnezeu a facut universul,trebuie sa ne intrebam si cine l-a facut pe Dumnezeu. Dar,daca,din vidul infinit a aparut un univers infinit,in vidul ramas in universul aparut a aparut un alt univers,microscopic fata de primul univers. Si asa mai departe,exista un infinit de universuri,cuprinse unul in altul,dar nu exista ceva sa le controleze pe toate,oricit ar vrea omul sa existe o fiinta suprema,care sa-l ajute,sa-i faca dreptate si sa-i trimita pe altii in iad.

      Ștergere
    6. Biblia e dovada ca omenirea de pe Terra este creatia unor savanti de pe o alta planeta locuita de oameni. De-aia ne-au lasat biblia,ca atunci cind vor dori sa se arate,sa poata dovedi. Biserica cunoaste acest lucru,dar dezvaluirea ar insemna sfirsitul ei,iar preotii ar fi nevoiti sa-si gaseasca alt job. Cum munca e grea,biserica interzice supusilor cercetarea adevarului-crede si nu cerceta,adica nici macar sa citesti altceva decit cartile sfintilor parinti,sfinti fabricati de biserica din rindul celor care au sustinut-o.

      Ștergere
    7. Si crezi ca ce-ai gasit tu este adevarul. Restul e new age,interzis de biserica. Crestinii neaga Dumnezeul altor credinte,exista doar al lor,dar de fapt nu poate dovedi nimeni ca ar exista alt Dumnezeu in afara de cel biblic,care este Yahve,un ET,om ca si noi si care are dovezi ca nu exista un Dumnezeu creator al universului sau al spiritelor. Care e dovada? Clonarea umana. Alta dovada,mai simpla,este urmatorul scenariu: Sint fermier,seman 10 hectare si pun 1000 de oua la incubator. Dumnezeu e la dispozitia mea si trimite 1000 de suflete de gaina si obtin 1000 de pui,dar nu ploua si nu recoltez nimic,urmind sa moara si gainile si fermierul de foame. Daca Dumnezeu a facut sa se nasca puii,de ce nu a dat si ploaia? O sa ziceti ca doar omul are suflet si ca o clona umana nu are suflet,deja crestinii sustin ca numai ei au suflet,restul sint zombii. Acum e seceta,fermierii se chinuie sa semene,sa hraneasca copiii lui Dumnezeu si pasarile cerului. O sa ziceti ca lumea are pacate,ca trebuie pedeosita,etc. Un sfat: nu va mintiti singuri,ca nu-i nevoie,sint altii care au interes. Daca eram pe vremea inchizitiei,as fi fost ars pe rug. Va dati seama ce frica imensa a intrat in sinul omenirii?

      Ștergere
    8. DUMNEZEU a creat pe OM si pe toata faptura ,oriunde s-ar afla aceasta !
      Nu ET ne-a creat,ci DUMNEZEU !
      Citeste acest articol :
      ACEASTA ESTE ZIUA ÎN CARE V - AM CREAT - Dumnezeu există ...
      mariaghiorghiu.blogspot.com/2017/12/aceasta-este-ziua-in-care-v-am-creat-am.html
      10 dec. 2017 - Iata ce spunea , Glasul Mântuitorului nostru Iisus Hristos: ”Aceasta este Ziua, în care v-am creat!” Iar in acest moment dragilor,am în .. 7 Aprilie ...
      Ați accesat această pagină de 3 ori. Ultima accesare: 16.06.2018

      Ștergere
    9. 1.Dumnezeu nu trimite pe nimeni in Iad, doar că unii aleg să meargă în Iad.
      2.Nu prea mai ştiu vreun savant care să conteste Big Bang-ul. Dumnezeu este infinit, universul nu. Zic să rămânem totuşi la primul univers, căci se pare că unii nu sunt lămuriţi nici cu acesta.
      Mi se pare un curs mult mai logic cel prezentat în Biblie, anume Dumnezeu a cântat în existenţă universul. Ştim că gândurile pot crea şi influenţa materie.
      Slujitorii bisericilor sunt oameni, deci nu mă voi băga în aceste teorii conspiraţioniste. Poate unii din diverse biserici chiar ascund lucruri care cred că ar dăuna credinţei, dar asta nu înseamnă că au dreptate. Până la urmă şi despre giganţi sunt multe teorii, dar explicabile dacă citim cu atenţie Biblia.
      Teoria universurilor paralele oricum are foarte multe lipsuri.
      Nu mă tem să caut sau să cercetez pentru că adevărul duce întodeauna la Dumnezeu şi nu ar trebui să ne temem.
      3.Dacă eu îţi spun că pereţii din jurul tău au apărut întâmplător, nu i-a creat nimeni, mă crezi?! Nu poţi crede pentru că sunt prea drepţi, prea bine aşezaţi, perfecţi pentru a locui între ei, dar accepţi că universul pur şi simplu a existat şi a evoluat cât să permită apariţia şi dezvoltarea acelor savanţi care cică ne-au creat. Nu am să zic care e dovada că acei savanţi ne-au creat, dar voi spune care este dovada că măcar există acei savanţi?
      Mi se pare destul de absurd să conteşti existenţa lui Dumnezeu pentru că nu îl vezi, dar să accepţi existenţa unor savanţi pe care... tot nu îi vezi.
      Apostolii lui Iisus s-au lăsat bătuţi cu pietre, crucificaţi, arşi, jupuiţi, etc. pentru ceea ce credeau. Au renunţat la familii, la bunuri, la tot. Câţi din cei ce cred în existenţa acelor savanţi s-ar lăsa măcar pălmuiţi?!
      E uşor doar să arunci o teorie, fără să plăteşti pentru ea.

      Ștergere
    10. 06:14, exista scrieri mai vechi dupa care au copiat si au facut Biblia, strecurand bineinteles multe neconforme cu ceea ce a fost in adevar. Iar apoi aceasta Biblie a fost tradusa in diverse limbi, bineinteles facandu-se modificari ale modificarilor dupa interesele cuiva, candva, in decursul timpului.

      Ștergere
    11. Dovada ca acei savanti e chiar biblia.Daca nu ti-e teama sa cercetezi,citeste cartea Design inteligent(e gratis pe net). Ai sa intelegi biblia si de ce apostolii l-au urmat.

      Ștergere
    12. Nu este adevărat. Se vede că nu cunoaşteţi evoluţia acestor scrieri. NIMENI nu putea modifica scrierile, pentru că erau trimise în toate cetăţile (nu aveau internet :)) ), dacă cineva intervenea asupra a ceea ce era scris, scrisoarea nu mai coincidea cu cele primite de restul cetăţilor. Este o gogoaşă pe care o înghiţisem şi eu, înainte să investighez. De asemenea o parte din apostoli, discutabil câţi, vorbeau ebraica şi greacă, deci nu aveau cum să fie erori de traducere. Bine, tot sunt ceva discuţii pe tema traducerilor, dar nu care ar afecta mesajul, ci anumite exprimări. Aici nu e vorba doar de cuvânt, ci şi de tradiţiile lor, cum foloseau anumite cuvinte, şi pentru ce. Pot să îţi prezint mai în detaliu de ce sunt ipoteze total greşite. Nici nu mai intru în presupunerile cu zeul soare şi toate bazaconiile alea care merg doar pe incapacitatea omului de traduce ce i se prezintă. Le-am crezut şi eu pe vremea zeitgeist pentru că nu cunoşteam biblia. Muuulte omisiuni, inclusiv că în vechiul testament se vorbea de Iisus.
      Ştiu Design Inteligent, şi deşi are aspecte pozitive, şi reale, are şi multe presupuneri mai mult decât discutabile, dar este bine că îi mai râcâie un pic pe atei, căci pentru ei evoluţionismul era esenţial.
      Îmi menţin ideea, mi se pare absurd să accepţi cu mai mare uşurinţă că am fost creaţi de nişte "savanţi" (nimeni nu ştie cum au apărut ei, dar de...) decât să crezi că există un Creator suprem care a creat tot. Chiar dacă aş accepta absurditatea savanţilor, tot vreau să ştiu cum au apărut savanţii, iar dacă savanţii au existat veşnic, nu au fost creaţi, atunci de ce să cred că nu am fost şi noi veşnic?! Chiar şi dacă ne făceau acei savanţi tot nu este exclus Dumnezeu. Dacă eu fac un robot azi, eu l-am creat, dar asta nu înseamnă că eu sunt Dumnezeu (deşi poate robotul aşa crede), sau că eu sunt veşnică pentru că am făcut o creatură/obiect. Filosofic vorbind, nu are logică. Trebuie să aibă sens. Creştinismul are sens, şi nu doar ca analiză filosofică.

      Ștergere
    13. Daca citeai cu adevarat cartea Design inteligent,stiai cine sint acei savanti si cum au aparut. Simplu: civilizatia lor e urmasa altei civilizatii umane si asa mai departe. Nu a zis nimeni ca savantii au existat vesnic,sint oameni ca noi,muritori,de-aia au populat alta planeta,cind civilizatia lor va dispare,asa cum au disparut si creatorii lor(i-au cautat in spatiu,au gasit alte planete locuite,dar nu la nivelul tehnologic de a crea viata pe alte planete). E clar ca religiile au fost create de ET, cu scopul nobil de a educa omul sa fie mai bun cu semenul lui,Isus a fost om,nascut pe Terra din o femeie. El a avut misiunea sa spuna adevarul. Rael spune acelasi adevar,care nu convine nici bisericii,dar mai ales celor care conduc lumea. Si nu convine nici omului simplu,care nu vrea sa accepte ca dupa moarte nu exista nimic si sa accepte ca nu exista o fiinta atotputernica care sa-i poarte lui de grija.

      Ștergere
    14. Am căutat rapid informaţii, dar desigur că nu aveam cum să citesc tot în o oră-două, cum nici dumneavoastră nu aveaţi cum să citiţi biblia în acelaşi timp, cât să vedeţi cum s-au strâns informaţiile.
      Este un fel de scientologie puţin cosmetizată. Nu răspunde întrebărilor mele. Toate teoriile astea nu au început clar. Evoluţioniştii nu ştiu cum a apărut viaţa, ateii cu big bang-ul nu ştiu ce a provocat big bang-ul, adepţii teoriei designului inteligent prezintă acest aşa numit Dumnezeu al golurilor. Prefer această teorie mai mult decât ateismul, dar este mai periculoasă, şi o cunosc de mult timp, însă nu văd argumente clare care să confirme această teorie în detrimentul creştinismului. Cam exact acolo unde se despart cele două, dispar dovezile şi apar supoziţiile. Cred că şi Baba Varga vorbea de ea, spunând că la un anumit moment dat extratereştrii "buni" vor locui 1000 de ani cu noi cât să ne înveţe cum să trăim corect. Ciudat căci Iisus ştim că va veni şi va domni pe pământ timp de 1000 de ani. Ceea ce e bizar ţinând cont că tot ea spunea că Îisus se va naşte în România şi cică şi-a trimis nepoata (parcă) să îi spună familiei cine este copilul. În fine, ciudăţenii.
      Rael a fost doar păcălit de cel viclean cu aşa zisele întâlniri cu OZN-uri. Este total ilogic ca savanţii să ne dea religie cât să fim mai buni, cică, dar să ne dea mai multe religii cât să ne certăm între noi. Religiile au fost principalul pretext al războaielor, nu voi spune motiv căci e discutabil. Pe semne că ET nu sunt foarte inteligenţi dacă nu s-au prins că mai multe religii înseamnă război.
      Dacă cică Iisus a fost doar om venit să spună adevărul, de ce nu l-a spus? Dacă era doar om de ce a spus că este Dumnezeu? Ştiu, acum mi se va spune că El nu a spus aşa ceva, dar Biblia a fost modificată. Ok. dar avem 5500 avem manuscrise din care putem reface Noul Testament, de la 0. Avem Noul Testament original din anul 300. Avem manuscrise chiar si mai vechi, chiar şi din anul 130. Dacă am pierde toate manuscrisele tot avem peste 10 000 de manuscrise în limbile Latină, Syriacă, şi Coptică din care putem face din nou Noul Testament, dar şi dacă am pierde şi aceste manuscrise sunt scrisori şi slujbe in care se citează Noul Testament. Nu există în nicio scriere de acolo, dintre oamenii care L-au văzut cineva care să spună că Iisus a spus ceva de ET. Pe atunci oamenii se ghidau după astre, semne, etc. şi nu există nicio astfel de relatare, deci dacă a venit să spună adevărul, de ce nu L-a spus?
      Avem inclusiv scrisoarea trimisă de Ponţiu Pilat către Cesar în care spune ce s-a întâmplat cu Iisus şi de ce este atâta vârlvă în jurul Lui. Ponţiu Pilat spune că Iisus era diferit de ceilalţi, că îi era frică de el. Că mesajele Lui Iisus erau de pace, dar se vedea că este diferit. L-a avertizat pe Iisus că fariseii vor să îl omoare şi I-a spus că se teme pentru viaţa sa, iar Iisus I-a spus că el (Ponţiu Pilat) nu va păţi nimic, dar că el, Iisus, va fi omorât. A spus că el nu a vrut să îl omoare, dar s-a temut de popor, de revolte (dacă reţin corect) şi a povestit şi despre dispariţia trupului lui Iisus. A spus că după ce a fost pus în mormânt trupul lui Iisus, fariseii au venit la el şi i-au spus să pună paznici pentru ca apostolii să nu fure trupul şi să mintă că a înviat. Ponţiu Pilat a spus că aşa a făcut, a sigilat mormântul şi a pus paznici, iar că paznici nu au adormit, ci au căzut din picioare şi efectiv nu au avut putere în trupuri să se ridice (cine a avut vreo întâlnire cu Dumnezeu ştie că ţi se taie picioarele, nu poţi sta în picioare în faţa lui. Nu degeaba îngerii şi creaturile cerului strigă neîncetat Sfânt, sfânt, sfânt! Este sfânt, nu este ce ne imaginăm noi, un bătrânel cu care ne putem trage de şireturi), doar au văzut o lumină puternică şi capacul dat la o parte.
      Nu există nicăieri, în perioada în care Iisus a locuit pe pământ, vreo menţiune despre vreun extraterestru, deci ceva nu se leagă.

      Ștergere
    15. Nu e bizat că teoria designului inteligent acceptă mare parte din creştinism cu excepţia EXACT a acelor aspecte care ne oferă salvarea, respectiv: Iisus este Dumnezeu, a murit pe cruce şi a înviat. La fel ca şi religia musulmană care acceptă că a existat, dar exact aceste 3 aspecte le neagă, pentru că acestea oferă salvarea şi nu e prost inamicul să le lase.
      Legat de moarte iar am multe de comentat. Nu văd cine se teme de moarte şi implicit posibilitatea de a nu mai exista. Dacă nu exişti nu simţi, nu te temi, nu ai regrete, s-a terminat filmul şi gata. Mi se pare cu mult mai înfricoşetor să exişti o veşnicie în smoală chinuit de monştri.
      Mă informez în mod constant, şi o voi mai face, pentru că nu mă tem de răspunsuri, dar ar trebui să îmi urmaţi exemplul. Dacă citiţi doar ce este conform teoriei dumneavoastră nu veţi afla niciodată adevărul. Trebuie să ascultaţi oameni care gândesc diferit pentru a afla dacă sunt argumente reale care să susţină respectiva opinie.

      Ștergere
    16. Nu ne temem de disparitie,dar ne e frica de smoala creata de Dumnezeu,ca sa ne chinuie vesnic,asa e,este logic

      Ștergere
  34. Părintele Ilie Cleopa nu este singurul care demască demonii ăştia mascaţi în extratereştrii.

    https://adevarul.ro/locale/piatra-neamt/cum-fost-ispitit-faimosul-parinte-cleopa-extraterestri-am-vazut-lumina-mare-si-lumina-masina-alama-multe-roti-1_5607dc8df5eaafab2c0d215f/index.html

    Cred că Nostradamus a prezis că vor venii demoni deghizaţi în extratereştrii, şi oare ce acoperire mai bună pentru anticrist?! cică vine drept extraterestru ce face pace pe pământ, dar după 3 ani jumpătate începe războiul cu creştinii care nu îi înghit gogoşile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu ce arme vor lupta crestinii? Cu armele inchizitiei? Ce gogosi vor spune,de-i va supara doar pe crestini? Din nou,crestinii se vor dovedi cei mai buni!

      Ștergere
    2. Vor spune că anticristul este Dumnezeu, ceea ce sigur va face creştinii să se revolte, deci vor devenii inamicii nr.1. Noi avem cea mai puternică armă din univers, pe Dumnezeu. Celui viclean nu îi e frică de bombe şi puşti, dar da de rugăciune.

      Ștergere
    3. Din nefericire,asta vor spune ET,pentru ca este adevarat. ET vor demola religiile,demonstrind ca cei care v-au daruit biblia sint chiar ei,deci demolatorul miturilor(anticrhistul) este chiar cel care le-a creat(christul).

      Ștergere
    4. Scrie clar în Biblie ce ne aşteaptă, o religie globală, şi un anticrist care probabil se va prezenta în formă de extraterestru, e o presupunere, nu ştiu, dar acela va spune că el este Dumnezeu. Un creştin adevărat nu poate să creadă aşa ceva, indiferent ce fel este împachetată minciuna, pentru că ni s-a spus deja ce ne aşteaptă şi avem o relaţie cu Dumnezeu. Servim un Dumnezeu viu, activ, nu unul care a fost cândva sau este doar pe tron şi nu se implică. Minciuni au mai fost şi o să mai vină, dar cei ce iubesc adevărul îl urmează.

      Ștergere
    5. Eu nu vad nici un Dumnezeu activ,vad ca exista tot mai multe boli la plante si trebuie sa otravim pamintul,vad ca nu ploua cit si cind trebuie,ca cei rai o duc bine,etc.

      Ștergere
    6. Păi cine a creat aceste boli ale plantelor prin tonele de chimicale folosite doar pentru a avea repede legume mai multe şi mai mari? Dăunătorii aveau rolul lor, dar noi am făcut pe dumnezeii şi ne ducem din rău în mai rău.
      Oare cine manipulează vremea? Ia intreabă-i un pic pe ruşi. De pe vremea lui Ceauşescu erau experţi în domeniu.
      Nu ştiu dacă cei răi o duc bine. Plus că dacă nu credem în Dumnezeu nu există om rău pentru că nu există raport de valoare. Sunt doar nişte fiinţe evoluate care acţionează întâmplător.
      Chiar şi pedofilii sunt văzuţi de anumite societăţi ca fiind oameni buni. Cine stabileşte dacă eşti bun sau rău?
      Mulţi oameni par fericiţi, dar puţini chiar sunt. Fericirea nu stă în obiectele deţinute, ci în ceea ce simţi. Sunt oameni care trăiesc de azi pe mâine, dar sunt fericiţi pentru că au familia lângă ei, se simt iubiţi, protejaţi, etc. În timp ce alţii au toţi banii din lume şi se sinucid pentru că se simt singuri, prietenii îi trădează cât să le fure din bani, etc.
      Înţelepciunea lui Dumnezeu ne depăşeşte uneori, dar iubeşte TOŢI oamenii şi îi ajută pe toţi care se întorc spre el. Nu înseamnă că le dă tot ceea ce vor, dar e posibil să realizeze că ceea ce primesc este mai bun decât ceea ce voiau.
      Am văzut adevărate miracole făcute de Dumnezeu, inclusiv în viaţa mea, deci ştiu că este VIU, şi ştiu că aude ABSOLUT TOT ceea ce spunem în rugăciune.

      Ștergere
    7. Daca omul a stricat echilibrul,Dumnezeu trebuia sa-l restabileasca,asta inseamna ca e viu,nu doar un spectator. Dumnezeu,daca ar exista,nu s-ar fi aratat doar acum 2000 de ani,incercind sa transmita un mesaj,schimbat de biserica dupa interesul ei.

      Ștergere
    8. Nu este deloc aşa. Noi nu doar că am stricat echilibrul, dar continuăm cu mai mare avânt spre distrugere. Chiar dacă astăzi Dumnezeu ar reface tot, noi am face exact la fel, sincer e inutil. La un anumit moment dat va reface echilibrul, dar când vom învăţa ceva din prostiile făcute sau măcar când alţii vor învăţa din ce am făcut noi. Dumnezeu este îndelung răbdător, dar cât timp noi continuăm să distrugem este absurdă intervenţia. Când va restabili echilibrul ne va "calma" cât să avem alte preocupări decât să distrugem creaţia Lui.
      Dumnezeu ne-a dat 10 porunci nu pentru a ne îngrădi libertatea, ci pentru că ştie cum ne-a făcut şi în ce condiţii funcţionăm corect. Putem urma indicaţiile de folosinţă pentru o maşină de spălat, dar nu pentru noi.
      Credincioşi care îi urmează poruncile au rezultate de fug oamenii de ştiinţă să vadă ce se întâmplă acolo. Almolonga (Guatemala) este un exemplu foarte concludent. Caută pe internet şi vezi ce legume au ei. Un morcov cât mâna unui om. o salată cât jumătate de om, etc. Fără chimicale, fără nimic, dar s-au întors spre creştinism. Sunt o mulţime de articole ce dezbat problema.
      Nu ştiu să explic exact discreţia lui Dumnezeu, recunosc că am avut şi eu ceva momente de oftică, când reuşeam să îmi fac un membru al familiei să facă un minuscul pas spre Dumnezeu şi speram după să se întâmple ceva total ieşit din comun cât să se convingă respectiva persoană, însă nu a fost aşa. Cred că este ceva legat de liber arbitru. Nu pare să aprecieze experimentele unora, ci doar demersurile venite din partea oamenilor care Îl caută cu inima deschisă. În viaţa mea Dumnezeu îşi face prezenţa simţită foarte des. De exemplu acum vreo lună tata a intrat cu 100 km/h în un jeep, tata fiind în o dacie din aia veche. Lovitură fromtală, maşină praf, iar tata a păţit... nimic. Bine, exagerez, i s-a învineţit pieptul de la presiunea cauzată în urma impactului de centura de siguranţă .
      Fă ceea ce Dumnezeu ţi-a spus să faci şi Dumnezeu te va ajuta. Dacă vrei să urmezi regulile tale căci crezi că ştii tu mai bine, Dumnezeu te lasă să vezi unde ajungi. De cele mai multe ori omul nu învaţă până nu se dă cu capul de perete.
      Atunci când Îl cauţi cu inima deschisă, Îl găseşti.

      Ștergere
    9. O intrebare: ce pacat au animalele care sunt pline de paraziti(scabie,purici,tintari,tauni etc) sau sint lovite de dacii care circula cu 100 la ora? Nu au parte de atentia si mila lui Dumnezeu? Crezi ca tatal tau a supravietuit ca esti credincioasa? O simpla coincidenta,daca moare un tinar,de ce nu consideri ca e o dovada ca nu exista Dumnezeu?

      Ștergere
    10. Geneza 9: 2 "S-apuce groaza* şi frica de voi pe orice dobitoc de pe pământ, pe orice pasăre a cerului, pe tot ce se mişcă pe pământ şi pe toţi peştii mării: vi le-am dat în mâinile voastre!". În mâinile cui sunt animalele? Este Dumnezeu vinovat dacă o dacie loveşte un animal? Paraziţii contribuie într-o măsură imensă la biodiversitatea planetei, oferă prilejuri pentru transferul de material genetic între specii şi, forţând gazdele să se adapteze pentru a rezista, reprezintă un motor al evoluţiei, deci au şi ei rolul lor. Asta îmi aminteşte de o comunitate care a omorât toţi lupii pentru a nu le mai mânca oile, doar că în foarte scurt timp au rămas fără vegetaţie pentru că lupii mâncau şi cerbi, iar fără lupi cerbii s-au înmulţit şi au mâncat vegetaţia, insectele şi păsările nu au mai venit, nu mai era polenizare, etc, se înţelege tot şirul distructiv.
      Dumnezeu intervine asupra animalelor dacă ne rugăm pentru ele, pentru că ne iubeşte.
      Întrebările acestea sunt pe principiul de ce există rău pe pământ, iar răspunsul este... cum să existe bine dacă nu există rău?!
      Nu cred că dacă se întâmplă ceva bine neapărat e dovadă că Dumnezeu există, ar fi o viziune foarte îngustă, dar nu prea mi-a fost să mai aud cazuri similare în care toată zona unde a fost centura să fie vânătă, iar în rest să nu ai nicio unghie ruptă. Bine contextul este mult mai complex, dar de când sunt creştină am învăţat că sunt multe lucruri pe care le putem face pentru a preîntâmpina probleme. (Osea 4:6. "Poporul Meu va pieri, pentru că nu mai cunoaşte pe Domnul". Iov 36:12. "Iar dacă sunt neascultători, atunci trec prin strâmtorile morţii şi se sting nepricepuţi şi orbi".). Cu cam patru zile înainte de accident am avut cea mai aprinsă discuţie cu tata, fără jigniri sau ceva urât, dar eram extrem de supărată pe el, însă am învăţat că atunci când vorbeşti pe cineva de rău şi gândeşti rău despre el laşi uşă deschisă inamicului să îl atace pe baza reproşurilor tale, aşa că după două zile m-am rugat ca Dumnezeu să mă ierte pentru ceea ce am spus şi gândit şi I-am mulţumit lui Dumnezeu pentru tatăl meu şi pentru tot sprijinul pe care el mi l-a acordat toţi anii aceştia, că l-a lăsat lângă mine, etc. Nu ştiu dacă am avut un presentiment sau pur şi simplu m-a măcinat cunoaşterea faptului că las uşa deschisă, şi se pot întâmpla lucruri negative. Chiar nu cred că a fost o coincidenţă că după două zile a avut accidentul, mai ales că, deşi ar trebui, nu îi mulţumesc deloc des lui Dumnezeu pentru familia mea. Contextul a fost cel puţin bizar.
      Cam de 3 ani sunt creştină, şi pot spune că în ultimii doi ani viaţa mea chiar a fost foarte liniştită şi chiar cu realizări. Foooooarte diferită de perioada precedentă (scriind astea realizez că am mai dat peste o creştină care spunea asta, dar eu eram agnostică atunci, şi am crezut că ea aşa vrea să creadă, sau ceva gen legea atracţiei, gândire pozitivă, etc.). Eram acea persoană căreia i se spunea tot timpul "numai ţie ţi se putea întâmpla". Pur şi simplu mi se întâmplau 99% lucruri negative. Când toţi prietenii spuneau ce îşi doresc pentru noul an, dorinţa mea era tot timpul să nu se întâmple nimic, pentru că dacă se întâmpla ceva sigur nu era de bine. Am prietene de 10-15 ani care sunt destul de şocate de schimbare. Nu înseamnă că nu mi s-a mai întâmplat nimic negativ, dar cam două lucruri în doi ani, şi alea fără efect major.
      Am învăţat ce să fac. Ştiu că dacă mă simt în pericol sau sunt în un conflict dacă mă rog ca respectiva persoană să fie binecuvântată şi iertată lucrurile vor decurge bine. Ştiu cum să fac să închid uşile care îmi pot aduce necazuri, dar în primul rând ştiu că salvarea mea este Dumnezeu. şi orice pot este datorită Lui. De ce să te lupţi singur cu lumea când poţi înfrunta lumea cu sprijinul lui Dumnezeu?

      Ștergere
    11. ''De ce să te lupţi singur cu lumea când poţi înfrunta lumea cu sprijinul lui Dumnezeu?''. Deci, ne folosim cu totii de ideea de Dumnezeu, ca sa ne fie bine. Un mit de care profitam toti, mai ales biserica si cei care conduc. De ce nu admite biserica existenta extraterestrilor? E ceva logic, nu ar afecta deloc religia, daca nu ar fi o problema: extraterestrii ar putea dovedi ca nu exista Dumnezeu. De ce se teme biserica de aparitia ET ? Pentru ca biserica stie ca sintem creatia unor ET care pot dovedi ca nu exista Dumnezeu.

      Ștergere
    12. Dumnezeu nu este un mit. Adică poţi crede în un ET pe care nimeni nu l-a văzut, deşi sunt unii care pretind acest lucru (la fel şi creştini susţin că L-au văzut pe Dumnezeu), nimeni nu l-a auzit, nu există nicio dovadă că există, dar nu poţi să crezi că există Dumnezeu? Dacă nu crezi în ceea ce nu vezi, auzi, simţi, de ce crezi în ET?
      Deducţii logice există şi pentru existenţa lui Dumnezeu. Mai mult, cel puţin Iisus este dovedit istoric că a existat pe pământ. Pentru ET există doar presupuneri. Ştiu că există de mult zvonuri precum că Vaticanul ar ascunde documente despre extratereştri, că urmează să le dea publicităţii etc., dar există şi zvonuri că majoritatea de acolo sunt reprilieni, deci nu aş lua foarte în serios ce se zvoneşte.
      Nu există nicio dovadă că biserica ştie ceva de vreun ET şi nu dă publicităţii, iar dacă (presupunând prin absurd) ar face aşa ceva (deşi nu văd de ce, nu afectează credinţa), ar face o mare greşeală. Nu avem de ce să ne temem de adevăr, pentru că ştim că adevărul va duce întodeauna la Dumnezeu.
      Nu ne folosim de ideea de Dumnezeu, apelăm la ajutorul Lui când situaţia ne depăşeşte, şi nu numai (cel puţin în cazul meu). Poţi să ceri ajutorul unui prieten, dar nu poţi să ceri ajutorul lui Dumnezeu?! Dacă ai avea o relaţie foarte apropiată cu preşedintele ţării nu ai apela la ajutorul lui?! Dacă avem acces la creatorul universului, de ce nu am apela la El?
      Presupunând prin absurd că există ET, că nu sunt doar demoni deghizaţi, că noi suntem creaţia ET, cine i-a făcut pe ET? Orice curs logic oricum va duce la Dumnezeu. Nu vă lăsaţi prostiţi de lucrurile astea, suntem creaţia lui Dumnezeu, nu a vreunui ET.

      Ștergere
    13. Da, Isus a existat pe Pamint, un om nascut de o femeie de pe Pamint, deci nu o dovada ca Dumnezeu exista.
      Exista oameni care au vazut pe ET( crezi ca Maria minte ca a fost rapita de ET?) Exista doua carti scrise de oameni care au fost ''rapiti'' de ET si au scris doua carti foarte interesante. Una e scrisa de Rael-se numeste: Design inteligent si alta e e scrisa de Michel Desmarquet-se numeste: Profetia de pe Thiaoouba. In a doua carte se afirma ca exista Dumnezeu, in prima carte ca nu exista. Nici un autor nu a primit de la ET o dovada materiala ca spun adevarul, dar ET care au transmis un mesaj prin Rael spun ca dovada este biblia, care a fost lasata chiar cu acest scop, de a fi o dovada, atunci cind vor dori sa se arate. Daca nu as fi un om corect, as spune ca este adevarata cartea care are mesajul convenabil mie( dupa moarte urmeaza alte reincarnari, pe Terra sau alte planete). Sint nevoit sa accept adevarul din cartea lui Rael, pentru ca exista biblia si a existat fenomenul Isus, care a fost un om de pe Terra, dar si zeu, adica ET, pentru ca era in acelasi timp si om si Dumnezeu, adica om si ET, pentru ca tatal sau era Yahve, Dumnezeul biblic, de fapt un savant ET.
      Drept dovada ca nu esti un om corect, spui ca daca ai fi ''prieten'' cu presedintele, ai apela la ajutorul lui, adica l-ai ruga sa faca putin trafic de influenta.Ti se pare absurd sa existe oameni pe alte planete, dar nu ti se pare absurd sa crezi ca sint demoni? Deci, dovada ca Dumnezeu exista este:......... existenta demonilor!

      Ștergere
    14. Iisus este parte a Sfintei Treimi, este una cu Tatăl. Cât timp este documentat istoric, da este dovadă că EXISTĂ. Chiar dacă ai insista să conteşti natura lui Iisus, sigur există. Oricum mi-ar plăcea să mai văd un "om" care să învie după trei zile şi să fie văzut în acelaşi timp de sute de oameni, pipăit, să mănânce, etc. deşi oricum din cele scrise înţeleg că acceptaţi totuşi că Iisus este Dumnezeu, chiar dacă mergeţi pe halucinaţiile lui Rael
      Nu cred că minte deloc, doar cred că este înşelată de duhuri necurate. Să îi întrebăm pe vecinii Mariei ce au văzut. Doar era un OZN uriaş, care e posibilitatea ca niciunul să nu vadă nimic? Dacă era aşa uriaş cu lumini, păi se făcea lumină afară, niciunul nu vedea că afară e subit lumină?! Ştiu că acum vreo trei luni erau nişte lumini afară, scurte, ca de fulger, şi când m-am uitat afară să văd ce este (pentru că nu se auzea nimic), o mulţime de vecini erau la geamuri. Iar astea erau extrem de scurte şi foarte rare, însă imediat au fost sesizate, dar ditamai OZN-ul nu a fost văzut. Să gândim logic!
      Vă pun mai jos mărturi părintelui Cleopa " o fiinţă ciudată a ieşit din „maşina cu multe roţi”, un clasic O.Z.N, şi i s-a adresat pe un ton înfricoşător: „Din ea a coborât un om înalt, cu ochii mari, pe jumătate albi şi pe jumătate negri, care numai atât a zis apăsat: . Atunci mi-am adus aminte ce zic Sfinţii Părinţi. Că dacă ai Sfintele Taine, Îl ai pe Hristos viu! Eu aveam Sfintele Taine într-o scorbură de brad în bordei. Şi când am văzut aşa, am intrat repede înăuntru, am cuprins bradul cu Sfintele Taine în braţe şi numai atât am zis: . Să vezi tu atunci rugăciune când este dracul la uşă!” Puterea credinţei a fost suficientă, mai spune duhovnicul de la Sihăstria, pentru a alunga creatura care-l speriase la o oră după miezul nopţii. „Şi când m-am uitat din nou afară, l-am văzut cum se dădea înapoi alungat de puterea lui Hristos. Lângă bordei era o râpă mare unde a căzut acel duh necurat. Dar cum a căzut? Când a ajuns la râpă, s-a dat de trei ori peste cap cu tot cu maşină şi pe urmă a căzut şi s-a făcut un zgomot mare de mi-au ţiuit urechile până a doua zi la ora unu”, povestea părintele Cleopa".
      Maaaari savanţi care cică ne-au creat fug de rup pământul când sunt confruntaţi cu puterea lui Dumnezeu. Şi sunt tone de astfel de mărturi ale sfinţilor părinţi. Duhurile pot să apară în orice formă, inclusiv sub înfăţişarea lui Iisus, dar se spune că nu pot recrea găurile din mâinile şi picioarele Lui.
      Repet, nu e bizar că designul ăsta inteligent sare exact aspectele care ne oferă salvarea?
      Desigmul inteligent are mai multe probleme logice majore. Tot nu spun cum au apărut ei, savanţii, sau dacă mergem pe bizarii scientologi cum a apărut rasa alungată de dictator.
      Mi se pare absurd să cred în negri mititei, în fine, verzuli mititei, dar nu în Dumnezeu.
      În final, cât să nu mai prelungim discuţia la infinit, dacă Rael a spus că Biblia este dovada că ce spune el e adevărat, de ce nu citiţi Biblia? Acolo se spune despre duhurile necurate, despre cine este Dumnezeu, etc. Dacă aceea este dovada pe care ET o vor folosi cât să dovedească ceea ce spun, atunci trebuie să cunoaşteţi în detaliu conţinutul.
      În final vă doresc toate cele bune şi sper să citiţi Biblia cât să vedeţi adevărul.

      Ștergere
    15. 13:35, Tatal lui Iisus nu a fost Yahwe. Chiar Iisus le-a spus preotilor evrei (farisei), care erau inchinatori la Yahwe ca ei au tata pe diavol.

      Ioan 5:44

      44. Voi sunteţi din tatăl vostru diavolul şi vreţi să faceţi poftele tatălui vostru. El, de la început, a fost ucigător de oameni şi nu a stat întru adevăr, pentru că nu este adevăr întru el. Când grăieşte minciuna, grăieşte dintru ale sale, căci este mincinos şi tatăl minciunii.
      45. Dar pe Mine, fiindcă spun adevărul, nu Mă credeţi.

      Ștergere
    16. Nu exists diavol,Isus se refera la Satana,un ET care era impotriva existentei unei civilizatii umane pe Terra,pentru ca oanenii sint un pericol pentru civilizatia ET.

      Ștergere
    17. Nu ET din OZN de acum au rapit-o pe Maria,rapirea a fost acum citiva ani. Desigur ca OZN a fost vazut cu ochii mintii( adica i s-a transmis o imagine telepatic) si vecinii nu au vazut nimic. Bibliile pe care le citesti au fost modificate chiar de la inceput,din momentul scrierii lor( adica ce a spus Isus a fost modificat,din interes sau pentru ca cei care au scris au scris ce aveau ei in cap,dupa 300 ani,asa cum nici tu nu renunti la ce ai in minte,niste absurditati impuse de altii. Ai grija,mintuirea inseamna sa dai dovada de niste calitati,printre care si aceea de a fi rational-iar aici nu intra cei care pupa moaste sau care cred orbeste in ce li se spune

      Ștergere
    18. 07:11,34 Iahwe nu este decat un elohim. Elohimii sunt o rasa ET. Tatal lui Iahwe este Elion. Dar Dumnezeu nu inseamna o rasa de ET. Dumnezeu este Primordialul. Este dinainte de tot. Din Dumnezeu sunt toate. A precizat corect Iisus ca el nu are tata pe vreun elohim. El vine direct de la Dumnezeu Primordial, din care toate au pornit.
      Sa-ti spun ceva tie, din ceea ce cunosc. Mantuirea, a fi mantuit, inseamna a fi izbavit. Ce inseamna aceasta? Inseamna ca esti dezlegat, eliberat de tot ce inrobeste si tzine omul legat de aceasta lume prin dorintele ei efemere. Esti in lume dar nu esti din lume. Vezi lucrurile din lumea asta dintr-o alta perspectiva, nepamaneana, dumnezeiasca. Reusesti sa vezi adevarul despre ce se intampla de fapt in aceasta lume. Ai reusit sa vezi iluzia in care sta prinsa omenirea, ai reusit sa dai deoparte vălul care ascunde adevarul. Iluzia lumii nu te mai poate prinde in chingile ei. Dorintele catre cele pamantesti sunt carligele cu care te prinde. Dar aceasta eliberare nu se poate fara a fi nascut din nou, asa cum spune Iisus Hristos. Un om nascut din nou nu mai alearga dupa ce este al lumii pentru ca acesta cunoaste prea bine ca totul este goana dupa vant. Dar nasterea din nou nu este o alegere rationala ci ea vine la vremea ei, cand Duhul Sfant isi gaseste loc in inima omului care este in cautarea sincera a adevarului dumnezeiesc, acela ce se abandoneaza complet Divinului. Lasa deoparte lumea si IL alege pe Dumnezeu, caci ii este de ajuns Dumnezeu.
      Cand Divinul a coborat in inima ta, si isi gaseste loc acolo, totul se schimba. Iti este de ajuns Dumnezeu. Inima ta e plina de Duhul Sfant, o bucurie si o fericire dumnezeiasca te cuprinde, schimbandu-ti intelegerea lucrurilor. Abia atunci vei cunoaste ca Dumnezeu este de ajuns, ca nu cauti alta fericire mai mare, caci nu este alta mai mare decat sa te fi unit cu Dumnezeu, cand tu nu mai esti nimic ci doar EL este in tine. Te-ai topit in Dumnezeu. Nu mai esti tu ci Dumnezeu care locuieste in tine. Abia atunci vei cunoaste ca nu mai esti tu ci Dumnezeu priveste prin ochii tai. Lumea cu ale ei placeri paleste. Cel nascut din Dumnezeu are legile divine scrise direct in inima sa, natura sa este asa ca nu trebuie sa faca un efort rational sa respecte vreo lege divina pentru ca in inima sa se afla Frumusetea Divinului care se manifesta. Natura sa este in armonie cu legile divine.

      Ioan 3:6

      6.Ce este născut din trup, trup este; şi ce este născut din Duh, duh este.

      Omul din Dumnezeu nu mai este legat de lume prin vreo dorinta caci el isi gaseste placerea in Dumnezeu. Iisus il descrie astfel, in Ioan 3:

      8. Vântul suflă unde voieşte şi tu auzi glasul lui, dar nu ştii de unde vine, nici încotro se duce. Astfel este cu oricine e născut din Duhul.

      Ștergere
  35. pt 21 sept 21:15 nu sunt o ea ci un el-intrebarea nu ti-a fost pusa tie daca oamenii nu aveau curiozitati nu ajungeau in acest punct al evolutiei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Curiozitatea e o boala a feneilor, de care sufera . barbatii,de-aia am presupus ca esti femeie. Daca Maria considera necesar sa ne spuna,ne spunea in ce scop a venit OZN,sau poate ca nu a primit nici ea raportul. De obicei,asa intrebari pun cei care vor sa o discrediteze pe Maria si care sustin ca primeste mesaje de la et,care ar fi demoni,nu oameni dupa chipul si asemanarea noastra. Ave!

      Ștergere
  36. 22 sept 05:18-esti matinal-te grabesti sa-mi dai raspuns in locul MARIEI--pt ce a deschis blogul? din pacate stiu de la sfintii care erau in viata cu ani in urma ca se stie de existenta ET-universurile sunt f multe nu suntem singuri-asa intrebari pun oamenii preocupati de cunoastere nu de discreditare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce-din pacate? Biserica stie de cel putin 2000 de ani de existenta ET si rolul lor pe Terra,dar nu spune prostimii adevarul,ca ramine fara clienti. Anticii stiau bine cine erau zeii,pe vremea cint ET guvernau Terra.

      Ștergere
    2. Atunci intreb si eu,foarte serios:
      Maria,ti-au spus ceva concret ET,sint ET elohim,care au creat omul,sau sint alti ET aflati in vizita?

      Ștergere
    3. Stiu acesti ET istoria Pamintului,navele lor au fost aici pe vremea lui Isus?

      Ștergere
  37. Daca esti curios,de ce nu cumperi cartile?

    RăspundețiȘtergere


  38. Anonim28 septembrie 2018, 08:27

    Te rog sa-ti cenzurezi cuvintele ! Sa nu te mai hăhăiesti si nici sa nu mai jignesti pe cititorii de buna credinta! Orice comenatriu de genul: ha,ha,ha,orbule,robule,satan,diavole,etc, nu le voi publica ! Sa nu spui ca nu te-am prevenit! Te-am lasat ,pentru ca am crezut ca vei scrie normal la un moment dat,dar tu ai continuat cu hahaielile tale si cu jigniri. Te rog sa-ti indrepti comportamentul si sa -i respecti pe cititori,chiar daca nu-ti place ce posteaza,dar cel putin ei scriu cuviincios si nu jignesc pe nimeni! Maria ghiorghiu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria, cel ce se exprima astfel este Crestin Ortodox. Ii cunoastem replicile, aceleasi, ca de obicei. Poate intelege si se corecteaza pana la urma.
      Crestinule Ortodox, invata sa-ti iubesti semenii. Mai ales pe mama ta. Invata sa respecti femeile, caci tot timpul ai vorbit urat despre ele. Lasa-ti frustrarile deoparte si stai in iubire. Cunosti iubirea? A iubi pe celalalt ca pe tine insuti, INTOTDEAUNA. Iisus Hristos ne-a indrumat catre IUBIRE. Caci altfel nu putem razbi. Fara IUBIRE suntem nimic.
      Ura este de la demon. IUBIREA este divina. Sa iubim deci si sa nu ne lasam prada Necuratului, caci acela cauta pierzarea noastra. Iisus Hristos sa stea in inima noastra iar iubirea sa fie ceea ce daruim celorlalti, intotdeauna.

      Ștergere