sâmbătă, 29 septembrie 2018

SFANTUL PĂRINTE ARSENIE BOCA ,ÎNSPAIMÂNTAT DE CEEA CE VEDEA !


                       Noapte de 28 -29 Septembrie 2018,ora 0,20!

                                         Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog,desi eram cu ochii pe monitor,vad ceva uimitor de frumos!

Vedeam de parca as mai fi avut un al treilea ochi in frunte, un raft un Carti  sub Cerul liber,apoi ,o forta nevazuta mi le aduce mai aproape si astfel, vad ca toate sunt ale SFANTULUI PARINTE ARSENIE BOCA.
Sa nu uitam dragilor că astazi este si ziua de nastere a SFANTULUI PARINTE ARSENIE BOCA!
Data nașterii29 septembrie 1910
Nume completZian Boca

Imagini pentru CARTI ARSENIE BOCAImagini pentru CARTI ARSENIE BOCAImagine similarăImagini pentru CARTI ARSENIE BOCAImagini pentru CARTI ARSENIE BOCA.

Brusc,ceva uimitor are loc. De pe coperta unei Carti ,SFANTUL PĂRINTE ARSENIE BOCA înviaza, iese inafara copertii cu capul si cu umerii ,si priveste cu spaima spre Apus.
Imagini pentru ARSENIE BOCA.

Chipul Sfantului Părinte Arsenie Boca s-a crispat tare,s-a incruntat tare, iar ochii Săi albastri intens ,s-au marit de parca ar fi vrut sa iese din orbite,atat de tare se înspaimântase SFANTUL PĂRINTE ARSENIE BOCA. 
Dragii mei, daca SFANTUL PĂRINTE ARSENIE BOCA S-a înspăimântat de ceea ce vedea ca vine dinspre Apus, atunci ne putem astepta la ceva destul de ingrijorator pentru noi toti.
Ce va fi anume? Nu mi s-a descoperit! Dar stiu ca daca ne vom ruga mai mult,daca vom fi mai buni si mai iubitori cu Aproapele nostru, daca vom merge la SFANTA BISERICA macar in ziua Sfintei Duminici,cu siguranta vom fi ocrotiti de toata suferinta si de tot necazul.
Dar nu in ultimul rand,sa multumim Domnului si MAICII DOMNULUI ,pentru faptul ca traim,suntem sanatosi ,vedem, auzim,mergem pe-ale noastre picioare,putem munci,putem sa ne hranim singuri si-i avem pe cei dragi langa noi. Amin!


P.S.


Dumnez GĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                  Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:


57 de comentarii:

  1. Se inspaimanta de ce se pregateste cu referendumul, ca la drept vorbind si eu sunt dedtul de ingrijorat.
    Dumnezeu sa ne fereasca de conducatori si legiutitori ipocriri, si fara frica de cele sfinte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Monica este adevarat ca Iisus va veni in 2019 intro primavara?

    RăspundețiȘtergere
  3. S-a inspaimintat de legile si ordinele ce vin de la Uniunea Europeana...si asta cu referendumul trebuie facut....

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate vede tara in pericol , in criza sau atacata de cineva. Au gresit scotand la pensie sute de ofiteri , cu o armata pe baza de voluntariat si reciclata nu te duci nicaieri . Iesitul la pensie la 40 de ani , 43 este o mare idiotenie .
    De ce nu iesim toti ? De ce barbatii la 65 si femeile la 63 ??? Ce suntem mai prosti ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19.41

      S-a admis iesirea la pensie anticipata, odata cu schimbarea macazului, cand Romania s-a reorientat catre NATO si ni s-a spus ca avem o armata prea greoaie, prea rigida, prea mare si prea independenta pentru pretentiile lor.
      Si atunci guvernantii nostri, ca sa arate cat sunt de atasati cauzei au acceptat tot ce le-au dictat americanii care au dat si bani pentru salarii compensatorii, numai sa ne distrugem armata si industria de aparare.
      Apoi obiceiul s-a pastrat, pentru ca dupa primul val de” deportari” a urmat al doilea.
      Acesta e al treilea mare val si cred ca si ultimul, dar , mai ales, cred ca tot dirijat, pentru ca asa cum mai spunea cineva, in domeniul militar , al resurselor strategice si al serviciilor de informatii, nimic nu se face fara aprobarea sau fara interesul partenerului strategic.
      Si toate astea se intampla pentru ca astazi la guvernare avem in totalitate nulitati promovate in functii cheie , oameni fara pregatire . Ce sa ne mai miram ???!!
      Cum a fost posibil ca doi repetenti sa ajunga in fruntea parlamentului, ca o secretara de scoala de la marginea tarii sa ajunga ministru de interne, iar un „auto” deputat? Pe ce lume traiti? Armata face parte din societate si ii poarta obiceiurile.

      Ștergere
  5. Stimata doamna Maria,
    Vad ca faceti reclama la rrferendum, dar va intreb oare stiti exact ce se vrea cu acest referendum? Va dati seama ca acrsti asa zis conducatori, care sunt pe punctul de a intra in puscarie vor sa.si intocmeasca cadru legal si sa scape?
    Si mai stiti ca au puterea parlamentara in mana ?!
    Va rog sa refreflectati...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur ca au puterea parlamentara in mâna,pentru ca au fost alesi de majoritatea poporului.
      Aici nu este vorba despre ce a facut sau nu a facut cunducatorii actuali!!! Da,fac reclama la REFERENDUM !!! SUSTIN CUVAMTUL LUI IISUS HRISTOS ,care ne spune ca DUMNEZEU a lasat barbat si femeie ca sa creasca si sa se inmulteasca ! Nu scrie nimic altceva in REFERENDUM!!! Intrebarea este despre casatoria dintre un barbat si o femeie,fara de care noi am disparea ca fiinta umana. Partea cealalta cu presupusurile ilegalitati si furturi,JUDECATORII sunt cei mai in masura ca sa decida si sa-i condamne sau nu .

      Ștergere
    2. 20:51DA ,am reflectat!DA!Dar tu cand vei reflecta cand copii su nepotii tai vor fi... homo?

      Ștergere
    3. Dna Maria asa de mic a rămas poporul român ,doar trei milioane??? Au majoritate parlamentară,f.bine dar asta nu inseamnă ca pot face TOT CE VOR EI CU TARA ASTA !!! CA DAU LEGI DOAR PENTRU EI IN TIMP CE TARA SE DUCE LA VALE.Dacă au câstigat alegerile cu trei milioane de voturi au trecut Romania ,,pe persoană fizica"( vorba lu' Vanghele)? În altă ordine deidei....întrebarea de la referendum NU E CLARĂ !!!! Te poti astepta sa scimbe CE VOR EI IN CONSTOTUȚIE și să spună ,,așa a vrut poporul"

      Ștergere
    4. 21.32 daca s-ar face alegeri acum s-ar demonstra ca psd-alde-udmr sunt ilegitimi. Lumea nu mai vrea pe acesti corupti tupeisti si analfabeti. Din pacate tu esti una dintre sustinatorii lor. Dumnezeu te va rasplati pentru tradarea asta.

      Ștergere
    5. 23:44Numeste tu daca ai curaj si sinceritate ce guvern altul decat psd ar ridica imediat pensiile si salariile pt ca oamenii au asteptat destul iar acum mai au o speranta.Liberalii usre si pmp nu sunt cu poporul ori Romania inseamna in primul rand Poporul marea majoritate urmasii celor care de sute de ani si-au varsat sangele pt apararea pamantului stramosesc ravnit de lacomii din afara care stau in spatele dezastrului din tara(si cu ajutorul tradatorilor #rezist)

      Ștergere
  6. https://mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/05/un-avion-cu-probleme.html
    https://www.realitatea.net/tragedie-aviatica-un-avion-s-a-rupt-in-doua-la-aterizare_2164460.html

    RăspundețiȘtergere
  7. Referendumul acesta este ca și cum Diavolul își pune pecetea pe fruntea ta și pe mâna ta dreaptă. E ca o triere (cernere). E "biletul" tău de intrare în Rai.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21:23Cei care vor vota Nu,sunt Pieduti in Iad!

      Ștergere
    2. Așa este! Cei care vor vota "NU", sunt pierduți în Iad. Dacă, votezi "DA", intri în Rai. Este valabil și pentru cei care nu votează, care la rândul lor vor intra în Iad. Am vrut să spun că, dacă votezi"DA", este biletul tău de intrare în Rai.

      Ștergere
    3. 23:54, zici tu ceva aci. Este intradevar rau daca lumea voteaza "NU"...

      Ștergere
  8. Părintele Ilarion Argatu spunea că în momentul în care va fi aprobată legea homosexualității, România a doua zi va fi invadată de ruși.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21:25, sa speram ca nu va fi necesar...

      Ștergere
    2. Daca ar vota romanii homosexualitatea, chiar ar merita sa fie corectati de rusi. Tara noastra se destrabaleaza pe zi ce trece, ne departam de Dumnezeu si ni-s tot mai dragi spurcaciunile lumesti (hotia, minciuna. lenea, castigul nemuncit, etc.).

      Ștergere
    3. 21:25 da si sursa citatului, carte si paagina, altfel raspandesti zvonurri false si pt asta pe timp de razboi ce pedeapsa meriti?
      Cine crede ca rusii ar veni sa ne apere de homosexuali, isi merita soarta ....

      Ștergere
    4. 21:25Sper ca toti romanii sanatosi la cap sa vina la vot.E nevoie de 6000000(SASE MILIOANE)de voturi DA!Altfel atentie la ms.D-nei Maria :"Vin rusii"

      Ștergere
    5. 21:23Mai usor furiosule ca afirmatia ms.21:25 este reala apartine pr. Argatu .Voi scandalagii v-ati razvrati si daca ar veni Iisus pe neasteptate .Ati zice ca EL trebuia sa anunte ca e mana in mana cu Psd-ul de aceea nu ati stiut!Sunteti penibili!

      Ștergere
    6. 21:23Rusii sunt ortodoxi si Putin v-a interveni daca guvernul roman nu va schimba Constitutia!Asa ca votati DA !In primul rand pt ca asa a oranduit Dumnezeu de la Facerea lumii .Sa nu-l maniem pe Dumnezeu caci va fi de rau!

      Ștergere
  9. Cred ca Arsenie Boca a vrut doar sa va atraga atentia ca e ziua lui de nasteresi ca e aproape-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. ne pandesc cei din UE sa vada ce optiuni avem noi romanii-SUNTEM ORTODOCSI IN MAJORITATE SI DUMNEZEU NE-A LASAT CA BARBATI SI FEMEI- pana si sectele sunt de acord

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00:44, da. Romania este o tara crestina (predominant crestin-ortodoxa) si este foarte bine ca-i asa. Cetatenii romani sa mearga sa-si exercite dreptul la vot, participand masiv la referendumul pentru casatoaria dintre un barbat si o femeie, pentru a putea copiii sa creasca si sa fie educati in spiritul familiei traditionale, asa cum au lasat mostenire strabunii nostri, bunicii si parintii nostri. Copiii sunt nascuti de mama si cuvantele mama si tata sunt vitale, de neinlocuit cu altceva.

      Ștergere
    2. 11:10Nu numai ortodoxii ci toti crestinii evreii musulmanii si toti care se simt OAMENI adevarati!

      Ștergere
  11. Clarificarea întrebării de pe buletinele de vot de la Referendumul din 6 și 7 Octombrie.

    https://web.facebook.com/PlatformaImpreuna/photos/a.2158092507751058/2396019963958310/?type=3&theater

    RăspundețiȘtergere
  12. Senatul României a adoptat reducerea numărului de parlamentari la 300.
    Adoptarea a fost una tacită, adică nu s-a dat un vot, ci s-a depăşit termenul pentru dezbatere, dincolo de care legea se consideră adoptată automat în prima cameră sesizată. Tomac solicită majorităţii parlamentare să voteze iniţiativa în Camera Deputaţilor.
    https://www.stiripesurse.ro/lovitura-de-teatru-senatul-a-adoptat-reducerea-numarului-de-parlamentari-la-300_1291109.html

    RăspundețiȘtergere
  13. Adina Portaru, ADF International (Bruxelles):
    “Definiția clară a căsătoriei va da direcția educației în școli”.
    “Poate cel mai frapant efect al legalizării „căsătoriei” între persoane de același sex este în domeniul educației, unde părin¬ților le este subminat dreptul de a-și instrui copiii conform propriilor convingeri filosofice și religioase. Educația sexuală agresivă, începând încă de la primele clase ale școlii primare, este completată cu promovarea ideologiei de gen. În Spania se află în dezbatere un proiect de lege care prevede că tinerii pot obține hormoni de blocare a pubertății fără acordul părin¬ților și fără consultarea unui psiholog în acest sens. Vedem deja că în Marea Britanie numărul copiilor care apelează la clinici de identitate de gen aproape că se dublează de la an la an.
    Românii trebuie să învețe din experiența statelor care au introdus căsătoria între persoane de același sex și să voteze conform propriei conștiințe.”
    http://ziarullumina.ro/definitia-clara-a-casatoriei-va-da-directia-educatiei-in-scoli-137553.html

    RăspundețiȘtergere
  14. Copiii de școală generală din Anglia sunt învățați cu prințul se căsătorește cu un alt prinț.
    Ce povesti cu Alba ca Zăpada ce s-a căsătorit cu prințul , alea sunt perimate bune pt înapoiati și retrograzi progresul trebuie înșurubat din fragedă pruncie în capul oamenilor
    Copiii acestia de școală generală sunt puși să scrie o compunere în care să își închipuie ca sunt prințul Henry care trebuie să îi spună lui Thomas iubitul său de ce este idee minunată ca ei doi să se căsătorească.
    Pentru că în viitor copiii României să nu învețe așa ceva va trebui să mergem la vot și să votăm DA.
    https://twitter.com/IsmailRoyer/status/1045151746673324032

    RăspundețiȘtergere
  15. Adrian Papahagi:
    “Forțând nota cu agenda multikulti, egalitarist-nivelatoare, violent anticreștină și sexomarxistă (prezentată ca liberală, deși este totalitară), elitele occidentale împing majoritățile tăcute, conservatoare și pașnice, înspre poziții extreme.”

    RăspundețiȘtergere
  16. "Legalizarea „căsătoriei” între persoane de același sex riscă să fie declanșatorul restrângerii unor libertăți concrete și înrădăcinate - cea de conș­ti­ință, cea de exprimare, cea religioasă, cea de îndrumare și educare a copilului în conformitate cu convingerile părintelui - în schimbul instituirii unui privilegiu: pretinsa „egalitate” în privința căsătoriei.
    Dacă acum, când „căsătoria” între persoanele de același sex nu este acceptată de lege, susținătorii păstrării căsătoriei în limitele firești sunt etichetați ca homofobi, practicanți ai discursului urii, înapoiați-inadaptați, ne dăm seama că după legalizarea acestei „căsătorii” toate calificativele acestea ar putea deveni într-un orizont oarecare de timp încadrări juridice apte să ducă la sancțiuni, autocritică, cursuri de reabilitare-reeducare, demiteri, amenzi, recuperare/reintegrare psihosocială și alte asemănătoare."
    http://ziarullumina.ro/restrangerea-libertatii-de-exprimare-inclusiv-religioasa-137544.html

    RăspundețiȘtergere
  17. Termenul actual de „soți” din art. 48 Constituție, nu stabilește clar nici numărul nici sexul soților. De exemplu, pot fi considerați soți 3 bărbați. De aceea trebuie înlocuit termenul de „soți” cu „un bărbat și o femeie”.

    Adunarea Naţională Bisericească, compusă din toţi ierarhii Sfântului Sinod, reprezentanţii clerului şi reprezentanţii credincioşilor mireni din eparhiile Patriarhiei Române, întrunită în şedinţa din 29 septembrie 2018, îndeamnă pe toţi cetăţenii ortodocși români să participe la referendum şi să spună DA clarificării textului articolului 48 din Constituţia României privind definirea căsătoriei, adică înlocuirea expresiei confuze:„uniunea liber consimţită între soţi”, cu formularea clară şi precisă:„uniunea liber consimţită între un bărbat şi o femeie”.

    http://ziarullumina.ro/sa-spunem-da-familiei-binecuvantate-de-dumnezeu--apelul-adunarii-nationale-bisericesti-pentru-participarea-la-referendum-in-6-7-octombrie-2018-137573.html

    RăspundețiȘtergere
  18. Părintele Iustin de la Oașa:
    "Cine nu merge la vot, este un laș! Neprezența la vot este păcat strigător la cer. După aceea vei da socoteală pentru toate care vor urma, că or să urmeze foarte multe."
    "Fără nicio discuție că suntem în majoritate și câștigăm dacă vom merge la acest vot. Fără nicio discuție! Și cine nu merge la vot, este un laș, să fie foarte limpede treaba asta. Este un laș cine nu merge la vot! Dacă mergem noi, călugării, să votăm pentru familie, păi dumneavoastră nu mergeți? Prezența la vot este obligatorie, fără nicio discuție e obligatoriu și neprezența la vot este păcat, păcat strigător la cer. Este o imagine foarte dură și este cumva și un moment al adevărului. Adică, acum putem să vedem îngerii și demonii, să vedem cine are îngeri și cine are demoni, și acum se vede fiecare ce poartă în el, ce hram poartă, acum se vede cine e bărbat și cine e femeie fricoasă. Acum se vede cine e bărbat la minte, și cine are curaj, și cine are demnitate! Se vede acum cine îi, acum se vede! E o oglindă și un moment, cum am zis, al adevărului în care ne vedem. Te justifici? Poți să îți dai justificările câte vrei. Cum zicea părintele Teofil? "Explicația nu schimbă situația”. Ești omul dracului, sau omul lui Dumnezeu. Păi, Dumnezeu e cu familia cum a fost dintotdeauna, a binecuvântat-o dintotdeauna și o binecuvântează, și acolo e Dumnezeu. Și unde nu e Dumnezeu, sunt demonii, să vă fie limpede treaba asta!"
    "Dumnezeu s-a pronunțat o dată în istorie pe subiectul homosexualitate. La Sodoma și Gomora era homosexualitate. Și ce s-a întâmplat? I-a șters de pe suprafața pământului”.
    "Deci, ești sau nu ești cu Dumnezeu. Avem în față viața și moartea. Și Dumnezeu a spus oamenilor dinainte: îți pun în față viața și moartea – și nu a zis: fă ce vrei – ci a zis: alege viața!
    Alege viața, alege-L pe Dumnezeu, alege neamul, alege adevărul, alege familia!
    Dumnezeu să ne ajute!”
    http://altarulcredintei.md/parintele-iustin-de-la-oasa-cine-nu-merge-la-vot-este-un-las-neprezenta-la-vot-este-pacat-strigator-la-cer-dupa-aceea-vei-da-socoteala-pentru-toate-care-vor-urma-ca-or-sa-urmeze-foarte-multe/

    RăspundețiȘtergere
  19. IPS Mitropolit Nicolae: „Vă îndemn așadar pe toți, preoți și credincioși, să participați la referendumul organizat în Consulatele României și alte centre de votare, să explicați importanța acestui vot fraților români pe care îi întâlniți și să îi îndemnați și pe ei să voteze DA.”

    https://doxologia.ro/ips-mitropolit-nicolae-va-adresez-acest-indemn-parintesc-sa-participati-la-referendumul-organizat-6

    https://doxologia.ro/lista-sectiilor-de-votare-din-strainatate-referendumul-national-pentru-revizuirea-constitutiei-din-6

    RăspundețiȘtergere
  20. Prof. Dr. Pavel Chirilă: „De ce voi vota DA la referendum”.

    Ediția integrală, aici: https://www.trinitas.tv/de-ce-votez-da-la-referendum/

    RăspundețiȘtergere
  21. Daniel Cergau:
    “Tot văd grija unor jurnaliști afiliați la RDS-RCS pentru costurile Referendumului. Dar niciunul dintre aceștia nu vor să vorbească despre datoriile pe care compania RCS-RDS, cea care deține Digi24, le are față de statul român.
    O simplă căutare pe portalul de știri al celor de la Capital.ro, Money.ro sau al celor de la Ziarul Financiar ne dezvăluie fabuloasa datorie de 1,3 miliarde de euro.
    Putem folosi această sumă la spitale sau școli? Vă las pe voi să decideți. Cel mai trist este că o mare parte din populația țării își iau informațiile de la aceste televiziuni manipulatoare.
    Eu tot sper ca românii să nu se lase santajați și să meargă la VOT.”

    RăspundețiȘtergere
  22. Creatorii de modă Domenico Dolce și Stefano Gabbana, care au dat nume unuia dintre cele mai puternice branduri în domeniu, afirmă că familiile formate din persoane de același sex nu sunt familii adevărate.
    Parteneri în viața particulară timp de 23 de ani, până în 1999, și parteneri de afaceri în continuare în prezent, cei doi designeri se declară împotriva căsătoriei între persoane de același sex.
    Într-un interviu acordat pe 12 martie revistei italiene Panorama, ei declară: „Singura familie este cea tradițională. Fără vlăstare fabricate chimic sau utere închiriate: viața are cursul ei natural. Sunt lucruri care nu trebuie schimbate. Unul dintre ele e familia”.
    Procreația, „trebuie să fie un act de iubire”, spune Domenico Dolce, care mai adaugă: „Pe copiii făcuți în eprubetă eu îi numesc copii sintetici. Utere de închiriat, sămânță aleasă din catalog”.
    Cu toate acestea, spre deosebire de Gabbana, care spune că și-ar dori o familie, Dolce declară că nu vrea copii: „Sunt gay, nu pot avea copii. Bănuiesc că nu poți să le ai pe toate în viață”.
    Reafirmarea poziției celor doi cu privire la principalele obiective politice ale mișcării LGBT le-a atras lansarea unui boicot de către LGBT News Italia.
    https://www.google.ro/…/dolce-gabbana-singura-familie-…/amp/

    RăspundețiȘtergere
  23. Acad. C-tin Bălăceanu-Stolnici:
    „Vă rog să mergeți la referendum, pentru că nu este o simplă formalitate, ci o acțiune prin care interveniți spre binele poporului roman.”
    http://stiripentruviata.ro/acad-c-tin-balaceanu-stolnici-va-rog-sa-mergeti-la-referendum-pentru-ca-nu-este-o-simpla-formalitate-ci-o-actiune-prin-care-interveniti-spre-binele-poporului-roman/

    RăspundețiȘtergere
  24. Dan Diaconu: ”Iar dacă mai aveţi vreo îndoială în ceea ce priveşte putredul sistem european, poate că vă veţi trezi atunci când veţi afla că preşedintele Germaniei, întrebat de contestarea de către popor a elitelor a dat un răspuns de-a dreptul halucinant: „nu elitele sunt problema noastră, ci poporul”. E clar că treaba e mult prea periculoasă şi n-are sens să te îmbeţi cu fructele politice aflate în putrefacţie ale actualului sistem european. Nu de alta, dar nu poţi păţi decât ceea ce păţesc animalele care consumă fructe de marula aflate în fermentaţie: se îmbată şi devin victimele sigure ale prădătorilor.
    Aşadar, nu-mi rămâne decât să vă întreb ce mai aşteptaţi de la UE? Cât de naivi sunteţi să aşteptaţi ceva pozitiv din partea acelui cuib de vipere? Eu unul nu mai aştept nimic.”
    https://gandeste.org/adevaruri/dan-diaconu-eu-nu-mai-astept-nimic-de-la-ue/89553

    RăspundețiȘtergere
  25. PS Macarie: „Desființând binaritatea genului și căsătoria, desființăm omul! Prin acest vot la referendum nu apărăm ceva abstract, ci însuși faptul de a fi om”.
    https://doxologia.ro/cuvantul-ierarhului/mesajul-parintelui-episcop-macarie-cu-privire-la-referendumul-din-6-7-octombrie

    RăspundețiȘtergere
  26. Manuela Hărăbor: „Avem un Ziditor care a creat viața într-o rânduială perfectă. Cei care vor să o schimbe s-au lepădat demult de El.”
    https://doxologia.ro/referendum-convingerea-mea-cu-privire-la-acest-subiect-tine-de-normalitate-manuela-harabor

    RăspundețiȘtergere
  27. IOANA HÎNCU: ”Referendumul din 6-7 octombrie 2018 este o initiativa PUR CETATEANEASCA, „de la firul ierbii”, cum se mai spune.
    Un demers exclusiv civic, inceput in anul 2015 de catre un comitet de initiativa neafiliat politic, care a coalizat spontan sute de organizatii civile (nu politice), sustinute de 80 de mii de voluntari (retineti cuvantul „voluntar” si cautati-l in dictionar ca sa-l intelegeti bine) si de 3 milioane de semnatari, cetateni ai Romaniei. O enorma coalizare civica in jurul unui principiu si al unei institutii fundamentale in societatile moderne si civilizate: casatoria.
    Este demers pur democratic – si unic, repet, in istoria moderna a Romaniei – initiat in baza art.150 din Constitutia Romaniei. Demers care a parcurs in 3 ani, in ciuda tuturor adversitatilor birocratice si politice, sub guvernari succesive si diferite, toate fazele procedurale prevazute de constitutie, inclusiv cea a aprobarii de catre parlament cu o larga majoritate (cel putin 2/3 din membrii parlamentului, spune constitutia) care a reunit nu doar membrii partidului la putere, ci si pe ai tuturor partidelor de opozitie.

    Inchei cu un indemn vital: nu va lasati intimidati de impostorii si prostovanii „boicotului”, indiferent de nume si titlu. Ganditi cu capul vostru. O puteti face mult mai bine decat ei.
    Dupa care mergeti si votati DA la referendum. Eu asta voi face, pentru ca ma itnereseaza sanatatea mintala si viitorul realmente democratic si liber al poporului din care fac parte. Liber de prostia si nebunia neocomunista [sexomarxista] cu care neispravitii erijati in elite intelectuale si mediatice incearca sa ne indoctrineaza copiii si tinerii.”
    http://www.rostonline.ro/2018/09/referendumul-si-impostorii-democratiei/

    RăspundețiȘtergere
  28. Cristina Popescu: “Când, în urmă cu cinci ani, a fost propusă spre vot legalizarea căsătoriei gay în Parlamentul Franței, au ieşit în stradă un milion de francezi cerând referendum; li s-a refuzat referendumul cerut, iar căsătoria gay a fost impusă prin votarea legii fără ca populaţia să fi fost întrebată dacă este sau nu de acord.
    Iată, deci, un motiv pentru care este utilă clarificarea definiţiei dată căsătoriei în Constituţie: pentru ca, dacă vreodată se va dori legalizarea căsătoriei gay într-o Românie democratică, politicienii să fie nevoiţi pentru asta să schimbe Constituţia şi, prin urmare, să fie nevoiți să întrebe mai întâi populaţia dacă este acord sau nu.
    Revizuirea Constituției (aprobată prin referendum) nu este inutilă: evităm riscul de a ne trezi puși în fața faptului împlinit.
    DA la referendum!”

    RăspundețiȘtergere
  29. Părintele Iustin Pârvu:
    "Să nu confundăm smerenia cu naivitatea și prostia. A fi smerit înseamnă și a fi demn, onoarea sfânta a smereniei nu se dobândește prin supunerea la tăvălugul mediatic, prin ascultarea a tot ce ni se spune sau a tot ce ni se poruncește de mai marii lumii de astăzi."

    RăspundețiȘtergere
  30. Masoneria o spune pe fata vrem homosexualitate dizolvarea tarilor europene
    https://www.alternativenews.ro/2016/10/masoneria-o-spune-pe-fata-vrem-homosexualitate-dizolvarea-tarilor-europene.html?m=1#.W6x8L6zFvek.facebook

    RăspundețiȘtergere
  31. Iesiti din comunitatea europeama si din nato.salvati tara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15:06Am sustinut si eu la ms 1:43!Asa va fi!Curaj popor roman Domnul este cu noi!Amin!

      Ștergere
  32. Si uite asa cate un pic, satana isi face cuib in suflete.
    O vad pe distinsa doamna Maria cum e de acord cu aceasta oranduire care cum necum, va disparea.
    Si inca ceva: poate ati aflat ca primeaza legile de la Bruxel, ca asa au vrut carmuitorii, si ca legile car le vor face in ce priveste drepturile omului vor fi practic neaplicate.
    Asa ca in loc sa investeasca in sanatate si educatie ii cheltuie pe nimicuri. Si sa mai stidi dna Maria ca aceasta consritutie a fost votata candva de majoritate, eu am votat contra. Asa ca este un act fara sens, trebuie sa umble la educatia crestina si sa stopeze anomaliile care intra pe "usa"din occident. Ne.a placut europa, trebuia sa refreflectam la urmari,
    Sigur ca sunt impotriva casatoriilor intre cei de acelasi sex, dar vreau sa spun ca "Tzara arde si baba se piaptana" .
    Facase voia Tatalui Cel Ceresc. Amin

    RăspundețiȘtergere
  33. Romani nu mai alergati dupa bogatii ca tara noastra este bogata .iesirea din comunitatea europeana si din nato este salvarea Romaniei.va inbratisez cu drag pe toti romanii si pe stimata doamna Maria Ghiorghiu.

    RăspundețiȘtergere
  34. REFERENUM si pt.IESIREA ROMANIEI din UE si NATO!Curaj romani o viata avem sa traim liberi si demni ca tara e bogata sa o pastram cu sfintenie de aici inainte!Amin!

    RăspundețiȘtergere
  35. la ce datorii avem in UE-parlamentul roman ar fi in stare sa faca pasul gresit-grecii au patit-o sa avem curaj si sa ne spunem parerea printr-un DA

    RăspundețiȘtergere
  36. nu m-ar mira sa fie revolutia mare cum spunea D-NA MARIA in mesaje daca statul roman nesocoteste votul poporului

    RăspundețiȘtergere