joi, 4 aprilie 2019

ROMÂNIA ! VIDEO SEDINTA IN ROMÂNIA !

Imagini pentru TRICOLORUL.

                        4 Aprilie 2019,ora 6,33 dimineata !

                              Dragii mei,

Tot in aceasta dimineata,aud glas care spune ceva despre Romania.
Glasul spunea asa:

                "România !
                Video Sedinta in Romania!"

Dragii mei, cu siguranta vom auzi si vom vedea ceva cu totul special, ceva ce va face ca ROMANIA sa aiba ecou si peste hotare.
Ce se va intampla ,eu nu stiu.
Dar cu siguranta ceva nou,va iesi la lumina.
                               Cu dragoste,Maria.


P.S.

     
                 Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:





  

6 comentarii:

  1. Macar,sa fie bine ca sa nu fie rau!

    RăspundețiȘtergere
  2. Probabil peste doua luni sedinta UE de la SIBIU

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca e sedinta Marelui Sinod Ortodox convocat la Bucuresti e de bine desi datorita propagandei defaimatoare va fi vazut ca tradator si multi vor veni inclusiv din tarile vecine sperind sa impiedice sedinta iar unii chiar sa omoare Episcopii. Si cum nu vor putea vor devasta bunuri si magazine de pe citeva bulevarde fara ca fortele de ordine sa opreasca ele avind ordin sa mute doar pe cei mai violente pina in dreptul altor posibile tinte ale devastarii preferate de putere cum ar fi magazine ale unora din opozitie si sedii de partide in opozitie.
    Daca sint sedinte politice nu e bine iar daca sint si cu reprezentanti ai Armatei Ruse veniti la noi cu blindate tancuri si avioane cu acordul puterii politice cu atit mai rau. Exista profetii. In acel moment premier va fi Dragnea ,interimar la Cotroceni Tariceanu , Romania scoasa din UE prin modificari legislative ca sa poata fara referendum cu asumare strict politica. Coloana de blindate va merge mai intai la Deveselu unde nu va gasi presupusele rachete ofensive. Dupa care Dragneava recunoaste ca el insusi cu gura lui l-a prevenit pe Trump.ca va aduce rusii si ca va scoate tara din Nato cind a mers in Sua sa il felicite pe Trump pt recenta cistigare a alegerilor si numirea ca sef al administratiei Sua. Exista chiar si o poza pe net cu Dragnea incruntat vorbind si cu degetul ridicat invinuitor catre Donald care sta la masa oficiala asezat in fata lui ramas perplex. Acum zice ca e trucaj.
    Atunci vom fi iesit deja asumat din UE si pe jumatatea posibila din Nato. Atit cu ocazia controlului ruso-roman la Deveselu cit si cu ocazia devastarilor antiSinod va muri cite o persoana de cetatenie romana aflata de partea gresita a baricadei cauzata de propria baricada.
    Daca e o sedinta inainte de urgie sansele sa fie de rau sint mai mari iar daca va fi una dupa urgie are mari sanse sa fie de bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Du-te bai, baiatule si trateaza-te, ca ești grav bolnav...ești un rezistent, ce crede ca ne poate manipula prin credință...să-ți fie rusine

      Ștergere
    2. Ești absolut incoerent, ai făcut o lalaiala fără sens.

      Ștergere
  4. Doamne Ajuta poporului roman si Romaniei tara noastra minunata s-a ne izbaveasca Bunul Dumnezeu de lupii cei rai. Cu mult drag doamna Maria si sanatate.

    RăspundețiȘtergere