sâmbătă, 13 aprilie 2019

COLECTIV = GENOCID !!! SUFLETUL MORTILOR DE LA COLECTIV ,VOR SA SE FACA DREPTATE !

                                              Imagini pentru lumanare       

                  13 Aprilie 2019 ,ora 4,41 zori de zi !

                               Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi,ma trezeste un glas tare rugator, un glas care venea din toate partile,atat din Cer cat si de pe Pămant.
De peste tot venea acest glas rugator,glas care,(cred eu)era a unui Suflet al carui trup a ars in INCENDIUL de la COLECTIV ,si care, nu-si gaseste linistea,nu stie de ce a murit si ce s-a intamplat pana la urma. A fost accident acel INCENDIU,sau a fost provocat.
Iata cum graia acest glas ,si ce raspuns a primit:

           "Întreb din suflet :
           Daca a suferit cineva sau ceva,pentru ceea ce s-a intamplat la COLECTIV ?
Iar raspunsul nu a fost prin viu grai,ci a aparut scris in aer,scris cu alb pe fond albastru,asa:

             GENOCID !!!

După care,totul a disparut.
Prieteni dragi, eu stiu ca intr-o buna zi ,ADEVARUL despre COLECTIV va triumfa!
Trebuie sa credem acest lucru,deoarece,DUMNEZEU nu lasa minciuna ca sa triumfe; ci numai ADEVARUL SĂU va triumfa pentru ca sufletul tinerilor ,sa-si gaseasca odihna vesnica si sa se veseleasca in IMPARATIA SA.
Dragii mei,in anul 2015 , intr-o seara de luni 26 Octombrie 2015,m-a sunat Cristi Brancu si am intrat pe Skipe.
Printre altele,i-am spus ca vad o sala mare cu o scena mare, mult fum,ca un zid era fumul in faţa scenei pe care erau oameni si un microfon;a cazut un plafon peste oamenii care ţipau si ca am auzit o bubuitura dincolo de plafon.
Nu stiam unde si ce se va intampla;dar nu au trecut decat 4 zile,iarTragedia a avut loc in Bucuresti, la Clubul Colectiv.
Cand am vazut locul la Tv, am ramas uimita,deoarece,era acelasi loc pe care -l vazusem in trairea mea,si despre care, am vorbit luni la ANTENA STARS-AGENTUL VIP.
Din nefericire, au murit atatia tineri nevinovati, tineri care,au fost amagiti sa vina acolo nestiind ca nu vor mai iesi vii .
Parca si aceasta melodie,le-a prevestit moartea acestor tineri :

"Ziua în care murim", melodia lansată în Clubul Colectiv. În ce stare sunt membrii trupei rock

Sâmbătă, 31 Octombrie 2015 09:53 Sursă: REALITATEA.NET


                                  
30 oct. 2018 - Azi se împlinesc 3 ani de la tragedia din clubul Colectiv. Aici găsești poveștile celor 64 de tineri care și-au pierdut viața în urma incendiului ...
Imagini pentru COLECTIV IMAGINIImagini pentru COLECTIV IMAGINI
Imagini pentru COLECTIV IMAGINIImagini pentru COLECTIV IMAGINI

Imagini pentru COLECTIV IMAGINI.Imagini pentru COLECTIV IMAGINI
Imagini pentru COLECTIV IMAGINI.

Iata dragii mei, pe tinerii frumosi si liberi care au ars de vii in INCEMDIUL de la COLECTIV.
Sa ne reamintim de ei, de sufletul lor bun si de chipul lor luminos si frumos ,al caror parinti,frati ,surori si alte rude le duc dorul de aproape 4 ani de zile.

Imagini pentru lumanare

DUMNEZEU sa-i ierte si sa-i odihneasca in pace.

Iar Dreptatea MANTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS ,sa-i acopere pe toti, si astfel, sa-si gaseasca linistea in IMPARATIA sa.

3 ani de la Colectiv. Cine erau cei 64 de tineri care și-au pierdut viața în urma incendiului

30 octombrie 2015. O zi rece de toamnă, care a aruncat o undă de șoc peste România. O seară de vineri în care nu se întâmplase nimic deosebit, în care oamenii se pregăteau de weekend și petreceri. La distracție, voie bună și muzică rock se gândeau și sutele de oameni care au ales să meargă la concertul trupei Goodbye to Gravity din clubul Colectiv. Nimeni nu a bănuit că petrecerea se va sfârși în tragedie. 64 dintre ei nu au supraviețuit flăcărilor și cocteilului de substanțe nocive. Unul și-a pus capăt zilelor. Mulți alții au rămas cu semne pe viață. România nu a mai fost niciodată la fel.
3 ani de la Colectiv. Cine erau cei 64 de tineri care și-au pierdut viața în urma incendiului
Azi se împlinesc 3 ani de la Colectiv. Trei ani de la momentul în care 64 de tineri au dispărut uciși de nepăsare (Foto: Agerpres)
Sunt multe voci care spun că spiritul civic al românilor a renăscut în acea noapte târzie de octombrie. A fost, probabil, picătura care a umplut paharul umilințelor și nepăsării. Atunci, mulțimea furioasă a strigat pentru prima data, la unison: „Corupția ucide”. Guvernul Ponta a picat la presiunea străzii.
Au urmat zile grele pentru rudele și apropiații celor care au supraviețuit incendiului devastator. Spitalele s-au înecat în lacrimi de durere și disperare. Autoritățile ne spuneau că au tot ce le trebuie. Reportajele și anchetele care au urmat acestei tragedii au demonstrat că nu a fost deloc așa.
Numărul morților creștea pe zi ce trece. După luni de zile, bilanțul tragic s-a oprit la 64. 64 de vieți „furate” de un stat ros de indiferență, promisiuni niciodată împlinite și, mai ales, corupție. Pe vinovați nu-i cunoaștem nici astăzi. Procesul a fost reluat în această toamnă, după de judecătorul care s-a ocupat de caz a intrat la pensie...
Ce s-a schimbat de atunci? Mai nimic. Probabil singura măsură drastică luată de Legislativ a fost interzicerea fumatului în spațiile publice. Azi se împlinesc 3 ani de la Colectiv. Trei ani de la momentul în care 64 de tineri au dispărut uciși de nepăsare. Acestea sunt poveștile lor.

30 OCTOMBRIE 2015

În noaptea tragediei din Colectiv s-au stins 27 de tineri: Carmen Irina Opriţă, Anda Ioana Epure, Vlad Ţelea, Mihaela Vieru, Gabriel Matei, Nicoleta Baldovin, Petru Andrei Bucă, Andrei Ştefan Hamed, Radu Palada, Diana Elena Enache, Alexandru Cătălin Simion, Cătălina Ioniţă, Valentina Florea, Nelu Tilie, Maria Dorina Vulcu, Mihai Cătălin Alexandru, Adrian Rugină, Marius Ştefan Ruşitoru, Paul Alexandru Georgescu, George Claudiu Petre, Ioan Tripa, Monica Tănăsoiu, Laurenţiu Marian Vârlan, Constantin Marian Ignat, Ionuţ Valentin Fieraru, Simona Livia Stan, Maria Ion.

Anda Ioana Epure și iubitul ei, Gabriel Matei

3 ani de la Colectiv. Epure Anda Ioana
Se iubeau nespus și au murit îmbrățișați. Gabriel a făcut tot ce i-a stat în putință să o apere pe Anda de flăcări și plasticul topit care cădea peste ei. „Marele Blond”, așa cum îl alintau prietenii, avea 42 de ani și era de profesie inginer.
Andra era cu 11 ani mai tânără și la fel de pasionată de muzica rock. Nu au apucat să iasă din club, așa că au încercat să se protejeze unul pe altul cu propriile trupuri.

Vlad Ţelea

3 ani de la Colectiv. vlad telea
Vlad Țelea a fost unul dintre chitariștii Goodbye to Gravity, trupa care concerta în Colectiv în noaptea tragediei. Era tatăl unei fetițe de numai 2 ani. Soția lui era îl club și ea, aproape de ieșire, și a reușit să scape. Pentru el, medicii nu au mai putut face însă nimic. Era deja în stop cardio respirator când a fost scos din infern. Muzica era marea lui pasiune, a povestit tatăl chitaristului. Azi, în viață a mai rămas doar solistul formației Goodbye to Gravity, Andrei Găluț.

Mihaela Vieru și Constantin Marian Ignat

3 ani de la Colectiv. Mihaela Vieru
Costi Ignat (40 de ani)  era prieten cu Adrian Rugină, unul dintre eroii din Colectiv, care a murit după ce s-a întors în club să-i salveze pe alții. La fel a făcut și Costi, scriau atunci prietenii lui pe Facebook. De origine din Piatra Neamț era toboșar în trupa Monarchy Band.
3 ani de la Colectiv. ignat constantin
Când nu bătea la tobe, Costi lucra la Institutul Național de Cercetare pentru Sport din București. În Colectiv a mers cu iubita lui de 32 de ani, Mihaela, director de vânzări la o companie din Capitală.

Nicoleta Baldovin

3 ani de la Colectiv. nicoleta baldovin
La numai 25 de ani terminase două facultăți și lucra la Institutul Național al Patrimoniului. Era de loc din Teleorman.

Petru Andrei Bucă

3 ani de la Colectiv. Buca Andrei Petre
Tot arhitect era și Andrei, în vârstă de 29 de ani. A mers la concert alături de mai mulți prieteni, iar apropiații îl căutau, disperați, și după 24 de ore de la tragedie. Poza cu el se răspândise în acest timp pe Facebook. A fost găsit în cele din urmă la IML.

Andrei Ştefan Hamed

3 ani de la Colectiv. Stefan Hamed Andrei
Andrei s-a stins la vârsta de numai 15 ani. A mers la concertul trupei preferate alături de un coleg de clasă. A reușit să iasă cu greu din club, călcând în picioare zeci de persoane. A murit răpus de intoxicație, după ce aerul fierbinte pe care l-a inhalat i-a ars organele interne.

Radu Palada

3 ani de la Colectiv. radu palada
Pasionat de zbor, Radu lucra în domeniul imobiliar, la o firmă din Ilfov, unde și locuia. A mers în Colectiv pentru a-și sărbători ziua de naștere. Împlinise 35 de ani în 27 noiembrie. Din club a scăpat cu viață, însă în stare critică.

Carmen Irina Opriţă și Diana Elena Enache

 3 ani de la Colectiv. carmen irina oprita
Prietene bune și colege de apartament, au murit în toaleta clubului, răpuse de căldura infernală și fumul toxic. Pompierii le-au găsit ținându-se de mână. Diana avea 25 de ani când viitorul i-a fost „furat” în clubul Colectiv.
Carmen era cu un an mai mică. Inițial, au fost date dispărute, iar prietenii le-au căutat, disperați, pe la spitale. Numele lor erau însă pe listele celor de la IML.

Alexandru Cătălin Simion

3 ani de la Colectiv. Simion Alexandru Catalin
Alexandru a murit în Colectiv salvându-și prietenul, pe Cătălin Scânteie, și pe soția lui Alexandra. Rocker cu plete, prietenii spuneau despre el că avea un suflet frumos.

Cătălina Ioniţă și Mihai Cătălin Alexandru

3 ani de la Colectiv. Ionita Catalina
Absolvenți de arhitectură, plănuiau să se căsătorească și să-și întemeieze o familie. Nu au mai avut când să-și împlinească visul. Mihai era unul dintre chitariștii Goodbye to Gravity, în timp ce Cătălina făcea parte din staff-ul tehnic.
3 ani de la Colectiv. mihai alexandru
Când s-a declanșat iadul, Mihai i-a spus iubitei lui să iasă din club și, inițial, tânăra a reușit să se salveze. Însă s-a întors după Mihai și nu a mai ieșit niciodată de acolo. Martorii spun că jandarmii au scos-o carbonizată, cu arsuri pe 90% din suprafața corpului.

Valentina Florea

3 ani de la Colectiv. Florea Valentina
Tina o alintau prietenii pe tânăra de 27 de ani din Galați. A mers în Colectiv cu un grup de prieteni. Dintre toți, a fost singura care nu a mai reușit să iasă din infern. Iubea viața și era pasionată de scris. Tina era logodnica lui Răzvan, băiatul care și-a luat viața anul trecut, la 1 an și 9 luni de la cumplita tragedie care i-a ucis marea dragoste.

Nelu Tilie

3 ani de la Colectiv. tilie nelu
Originar din Teleorman și fost ziarist la Tineretul Liber, Nelu era un mare iubitor de rock. Bărbatul de 47 de ani se afla chiar lângă scenă atunci când a izbucnit incendiul.

Maria Dorina Vulcu

3 ani de la Colectiv. Maria Vulcu
Avea 30 de ani, un zâmbet care te molipsea și era din Deva. S-a mutat la București pentru că dorea să devină un arhitect de succes, după ce terminase o facultate de profil la Politehnica din Timișoara.

Adrian Rugină

3 ani de la Colectiv. adrian rugina
Adrian Rugină este unul dintre eroii din Colectiv. Mort la 38 de ani, a ieșit în siguranță din clubul cuprins de flăcări, însă s-a întors pentru a salva vieți. Adrian era originar din Piatra Neamț și era toboșar în trupa Bucium.
Adrian Rugină şi Claudiu Petre, cei care s-au întors în infernul Colectiv ca să-i ajute pe alţii, după ce ieşiseră teferi de acolo, au fost decoraţi post-mortem de preşedintele României Klaus Iohannis. Specialiştii de la IML spun că, la fel ca ceilalţi oameni care şi-au pierdut viaţa în incendiul din club, eroii au avut parte de o moarte violentă.
În 2014, cu un an înaintea tragediei, Adrian Rugină  posta pe Facebook un strigăt către noi toți: „Acum mă duc la vot. După care îmi scot bâta din dulap și o pun frumos lângă ușă. Sper, ca de fiecare dată, să nu mă înșel. Până acum, m-am înșelat de fiecare dată. Sau ei mi-au înșelat așteptările. Dacă se întâmplă din nou, povestea aia cu plecatul din țară nu e, la modul realist, o opțiune. Cel puțin, nu pe scară largă. Mulți dintre noi vor alege, conștient sau nu, să rămână aici. Să ne obișnuim că trebuie luată atitudine. A impune bunul simț, e mult mai greu. Dar trebuie!”.

Marius Ştefan Ruşitoru

3 ani de la Colectiv. Marius Stefan Rusitoru
Marius era de doi ani editor de imagine în Televiziunea Română. Pasionat de muzică, a mers la concertul din clubul Colectiv, după serviciu, alături de prieteni. Alex Rușitoru, fratele lui Marius, își amintește cum a luat spitalele la rând în căutarea lui. Din păcate, Marius a plecat dintre noi la doar 27 de ani.

Paul Alexandru Georgescu

3 ani de la Colectiv. georgescu paul alexandru
Ciufulici, așa îi spuneau prietenii chitaristului, a mers în Colectiv alături de Raluca, iubita lui, care a scăpat cu viață. Apropiații au sperat până în ultimul moment că va fi găsit printre supraviețuitori. În cele din urmă i-au identificat trupul la IML.

George Claudiu Petre

3 ani de la Colectiv. Claudiu Petre
Claudiu Petre, blogger, vrea 36 de ani când și-a trăit ultimele clipe în iadul din Colectiv. La fel ca Adrian Rugină, s-a întors în club pentru a salva vieți.
Claudiu era pasionat de meseria lui. Prietenii spun că era bucuros să participe la lansarea noului album al formaţiei Goodbye to Gravity.
„Claudiu a încercat şi a reuşit să salveze alte persoane care erau acolo în club, dar el nu a mai reuşit. Eu nu am fost acolo, dar ştiu că prietenii noştri au văzut cum el a fost resuscitat şi salvat de către salvatori şi urcat într-o ambulanţă şi transportat spre ceva”, povestea atunci Cristi Dorombach, prietenul lui Claudiu Petre
„Claudiu era în interior, l-am văzut abia după ce l-au scos pompierii care au intrat cu măşti de gaze şi l-au scos afară. Ultima oară îl văzusem fix cu două minute înainte să se întâmple tragedia. M-am dus, l-am salutat şi m-am întos la locul meu, care, din fericire, era mai spre ieşire”, și-a amintit și Alin Pandaru, prietenul lui Claudiu.
Martorii spun că datorită lui Claudiu și Adrian cel puţin zece tineri au supraviețuit.

Ioan Tripa

3 ani de la Colectiv. ioan tripa
Un arhitect de 45 de ani, originar din Oradea, și căruia prietenii îi puneau Kuki. Era prieten cu Vlad, chitarist în Goodbye to Gravity. Pentru el a mers la lansarea de album din Colectiv. Niciunul nu a scăpat însă cu viață.

Monica Tănăsoiu

3 ani de la Colectiv. monica tanasoiu
Manager al unei firme de publicitate din București, Monica a plecat dintre noi la numai 35 de ani. Timp de o zi, numele ei a stat pe lista dispăruților. Mama ei a identificat-o la morgă după cercei, atât de ars îi era trupul.

Laurenţiu Marian Vârlan

3 ani de la Colectiv. laurentiu varlan
Laurențiu era managerul unui magazin de muzică din București și chitarist în trupa Up To Eleven. A mers în Colectiv alături de toată trupă și a pierit în timp ce își ținea iubita de mână.

Ionuţ Valentin Fieraru

3 ani de la Colectiv. valentin fieraru
În vârstă de 25 de ani, era barman la Colectiv. S-a mutat la București împreună cu iubita lui, Teo, atunci când a găsit acest job. Teo trebuia să fie și ea la concertul Goodbye to Gravity, dar soarta a făcut ca ea să fie nevoită să lucreze în acea seară. Au vorbit la telefon cu numai zece minute înainte de tragedie.

Simona Livia Stan

3 ani de la Colectiv. Stan Simona
În urma iadului din Colectiv, Simona și-a pierdut viața la numai 27 de ani. Tânăra era din București și lucra pentru compania Oracle.

Maria Ion

3 ani de la Colectiv. ion maria
Maria Ion era femeia de serviciu a clubului, care lucra la negru ca să-și poată întreține cei cinci copii și pe bunicul acestora, bolnav. O mamă devotată, a lăsat în urmă multe lacrimi și suferință. Era singurul sprijin al familiei.

1 NOIEMBRIE 2015

În data de 1 noiembrie 2015, alte trei tinere își pierdeau viețile pe paturile de spitale din România. Numărul victimelor ajungea la 30. Numele lor sunt: Mimi Voicu, Alexandra Matache și Liliana Gheorghe.

Mimi Voicu

3 ani de la Colectiv. mimi voicu
Stilista trupei Goodbye to Gravity avea 33 de ani și a murit duminică dimineața, răpusă de răni și durere. Tânăra lucra la compania Oracle și a ajuns la spital cu arsuri pe 80% din suprafața corpului, ochii grav afectați și traheea distrusă. A supraviețuit cât să o vadă părinții în viață pentru ultima oară. Aceștia au revenit în țară, de urgență, în ziua de 31 octombrie.

Alexandra Matache

3 ani de la Colectiv. alexandra matache
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București, Alexandra avea 26 de ani când, în data de 1 noiembrie, a pierdut lupta cu viața din cauza rănilor cumplite. Prietenii, care o alintau Alexis, spuneau despre ea că iubea viața și oamenii. Una dintre marile ei pasiuni era muzica.

Liliana Gheorghe

3 ani de la Colectiv. liliana gheorghe
În vârstă de 25 de ani și absolventă a Facultății de Limbi și Literaturi Străine, Liliana era din Tulcea. A plecat dintre noi prea devreme, ucisă de un stat corupt care nu i-a mai dat șansa nici să-și termine masteratul în Teoria și Practica Editării. A scăpat din Colectiv cu arsuri pe 40% din suprafața corpului, iar medicii bănuiau că și căile aeriene îi fuseseră afectate. În ultimele zile de viață și-a rugat colegii să îi citească cursurile, pentru că nu voia să rămână în urmă la facultate.

2 NOIEMBRIE 2015

3 ani de la Colectiv. Costel Carlicean
Numărul morților ajunge la 31, după ce se stinge și Costel Cârlicean. Mult timp, până să fie identificat, a fost victima cu numărul 31. În vârstă de 44 de ani, nu avea familie, însă era înconjurat mai mereu de prieteni. S-a dus dintre noi salvând vieți în clubul groazei.

3 NOIEMBRIE 2015

3 ani de la Colectiv. Andreea Chiriac
32 de morți număra România în ziua de 3 noiembrie, după ce se stinge și Andreea Chiriac. Prietenii, cărora le făcea mereu prăjituri, îi spuneau, cu drag, Beavy. Până ca viața să-i fie curmată fără drept de apel, Beavy a dus o adevărată luptă cu viața. În liceu a rămas fără mamă, devenind un sprijin pentru tatăl și sora mai mică. Iar când tatăl a luat un credit ipotecar în franci, ale cărui rate s-au dublat pe fondul crizei, a făcut tot ce i-a stat în putință ca acesta să nu fie evacuat și apartamentul scos la licitație.

7 NOIEMBRIE 2015

Au urmat trei zile lungi de așteptare. În ziua de 7 noiembrie, tragedia a lovit din nou, iar moartea și-a luat tributul încă o dată. Nu mai puțin de nouă persoane s-au stins în acea zi - șapte în spitalele din Capitală, două imediat după transferul în Olanda. Aceștia sunt: Andra Elena Toader, Ionuţ Cosmin Popescu, Tullia Ciotola, Mavi Serian, Daniel Ciobanu, Alexandru Chelba, Adrian Popa, Florin Cristian Popescu și Ionuţ Maior. Bilanțul tragediei urca la 41 de morți.

Andra Elena Toader

3 ani de la Colectiv. Elena Toader
Andra (30 de ani) a fost scoasă din club, unde se afla alături de sora și iubitul ei, în stare critică. Tânăra era fotograf și lucra pentru un studio de evenimente.

Ionuţ Cosmin Popescu

3 ani de la Colectiv. ionut cosmin popescu
Ionuț a mers în Colectiv alături de iubita lui, Monica Tănăsoiu. Monica este una dintre cele 27 de victime moarte pe loc în clubul groazei. Ionuț avea 32 de ani și lucra la o agenție specializată în publicitate, producții media și design. Nouă zile a rezistat Ionuț, cu arsuri pe 70% din suprafața corpului.

Tullia Ciotola

3 ani de la Colectiv. Tullia Ciotola
Tullia Ciotola, de loc din Napoli, a murit pe aeroportul din Rotterdam, răpusă de rănile grave cauzate de flăcările din Colectiv. La concert a mers alături de niște prietene, care au scăpat, după ce au fugit din club. La fel ar fi putut să facă și ea, doar că a ales să se oprească și să salveze pe cineva în drumul ei. Soarta a făcut ca o grindă să se desprindă din tavan în acel moment și să pice peste ea.

Mavi Serian

3 ani de la Colectiv. Mavi Serian
O tânără de numai 25 de ani din Turcia, care lucra la o multinațională din București. Mavi terminase limbi străine și era înscrisă la un master de Studii Culturale Britanice.

Daniel Ciobanu

3 ani de la Colectiv. Daniel Ciobanu
40 de ani avea chitaristul trupei Prea Târziu când a plecat dintre noi prea devreme. Daniel avea doi copii și, inițial, s-a încercat transferul lui la o clinică din Israel. Starea lui Daniel era însă atât de gravă încât medicii n-au riscat.

Alexandru Chelba

3 ani de la Colectiv. Alexandru Chelba
La 33 de ani ajunsese să fie un fotograf strălucit, care aștepta cu nerăbdare concertul celor de la Goodbye to Gravity. Alexandru Chelba era prieten cu Cabral, cel care i-a anunțat și decesul. “Dragii mei, Alex nu mai este. Acum pentru el nu mai putem decât să plângem”, scria atunci Cabral.

Adrian Popa

3 ani de la colectiv. Adrian Popa
În vârstă de 29 de ani, lucra la Oracle și era pasionat de sport și desen. Îi plăcea să călătorească, mereu înconjurat de prieteni. În noaptea tragediei se afla în club alături de iubita lui, Oana Rotariu, și alți apropiați.

Florin Cristian Popescu

3 ani de la Colectiv. Florin Cristian Popescu
Era bodyguard-ul clubului Colectiv și orfan de ambii părinți. Era aproape de ușă când a început focul și ar fi putut să se salveze. A ales însă să intre în infern, pentru a salva vieți, spun martorii. Florin a fost transferat în Olanda, însă nu a rezistat zborului.

Ionuţ Maior

3 ani de la Colectiv. Ionut Maior
Cu mult bun simț și un suflet mare, așa îl descriau prietenii, pe Facebook, pe Ionuț, care a intrat în Colectiv alături de Livia, prietena lui. Din iad a mai ieșit doar ea. Avea 27 de ani și era programator de profesie.

8 NOIEMBRIE 2015

La o zi după ce nouă familii au intrat în doliu, încă patru răniți în clubul Colectiv au pierdut lupta pentru supraviețuire: Bogdan Enache, Ayberk Manci, Alexandra Rădulescu și Dan Matei Alexandru. Numărul morților ajungea la 45.

Bogdan Enache

3 ani de la Colectiv. Bogdan Enache
Era toborașul trupei Goodbye to Gravity. Starea lui se stabilizaze, iar medicii l-au pus într-un avion cu destinația Elveția, unde ar fi avut infinit mai multe șanse să se facă bine. După doar două ore aeronava se întorcea spre Capitală. Bogdan suferise un stop cardiac. La aterizare, a urmat un al doilea stop cardiac, iar medicii nu l-au mai putut resuscita.

Ayberk Manci

3 ani de la Colectiv. Ayberk Manci
Student la Facultatea de Studii Economice din Izmir, a ajuns la București prin programul Erasmus. Iubea călătoriile și fotbalul, fiind fan înfocat al echipei Fenerbahce Istanbul. A intrat în club alături de Imanol Galarza, din Spania, care a scăpat cu bine din infern.

Alexandra Rădulescu

3 ani de la Colectiv. Alexandra Radulescu
Sandy avea 26 de ani și era din Brașov. Un înger de om, cum i-au spus prietenii, ziua mergea la facultate, iar seara lucra în Colectiv. Cum nu a fost grav rănită de cumplitele flăcări, apropiații au sperat că va fi bine. Din păcate, nu a fost așa.

Dan Matei Alexandru

3 ani de la Colectiv. Dan Matei Alexandru
Avea numai 26 de ani când a pierdut lupta cu viața din cauza rănilor grave. A lăsat în urmă doi frați îndurerați.

9 NOIEMBRIE 2015

La 47 de morți a ajuns bilanțul tragediei din Colectiv în ziua de 9 noiembrie, cea în care au trecut în neființă fotografii Teodora Maftei și Liviu Zaharescu.

Teodora Maftei

3 ani de la Colectiv. teodora maftei
Teodora Maftei era fotografă și lucra în ProTV. Iubea viața și muzica rock, una dintre trupele ei preferate fiind Goodbye to Gravity. Până în data de 9 noiembrie a luptat cu răni imposibile. Internată inițial la Spitalul de Arși din Capitală, Teo a fost transferată în Israel.

Liviu Zaharescu

3 ani de la Colectiv. Liviu Zaharescu
Fotografia și muzica live - acestea erau cele două mari pasiuni ale lui Liviu, povestesc prietenii. Cu un echipament foto nou, era în primul rând de fotografi la concertul Goodbye to Gravity. La concert a fost însoțit de iubita lui, din Brașov, care a scăpat mai ușor.

10 NOIEMBRIE 2015

O nouă zi, alte patru tragedii. Numărul morților ajunge la 51, după ce se duc și Elena Niţu, Tudor Golu, Alex Pascu și Vlăduț Roberto Andy.

Elena Niţu

3 ani de la colectiv. Elena Nitu
Doar 18 ani avea Elena atunci când a pierdut lupta cu viața. A mers în Colectiv alături de prietenul ei, care a reușit să iasă din club în primă fază. Tot el a fost și cel care, câteva clipe mai târziu, s-a întors după Elena, pe care a reușit să o tragă afară din iad, în stare gravă. Elevă în clasa a XII-a la Colegiul Economic „A.D. Xenopol” din București, a ajuns la Spitalul de Arși cu răni grave, inclusiv la nivelul căilor respiratorii. S-a dus dintre noi într-un spital din Liverpool.

Tudor Golu

3 ani de la Colectiv. Tudor Golu
Chitarist al formației Axial Lead, animator 2 și 3 D și artist grafic. Tudor avea o viață împlinită și un viitor frumos înainte. Este cel care le-a făcut și videoclipul „The Day We Die” celor de la Goodbye to Gravity. A ieșit din Colectiv cu arsuri grave, inclusiv interne și a pierdut lupta pentru supraviețuire într-un spital din Marea Britanie, după zece zile petrecute la Universitarul din București.
Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Alex Pascu

3 ani de la colectiv. Alex Pascu
Alex Pascu, basistul trupei Goodbye to Gravity, avea 33 de ani și 11 zile a stat internat la Spitalul Floreasca din București, până când medicii au decis că starea lui este suficient de stabilă pentru un transfer la o clinică din Franța. A murit însă pe aeroportul din Paris, răpus de răni cumplite.

Vlăduț Roberto Andy

3 ani de la colectiv. Vladut Roberto Andy
Vlăduț a murit în 10 noiembrie, în ziua când împlinea 19 ani, într-un spital din Chelmsford, Marea Britanie. Fusese inițial internat la Universitar, în stare critică.

11 NOIEMBRIE 2015

3 ani de la colectiv. Claudiu Bogdan Istrate
Bilanțul ajunge la 52 de victime, după ce Claudiu Bogdan Istrate, în vârstă de numai 22 de ani, își pierde viața la Spitalul „Bagdasar-Arseni” din Capitala, unde era internat în stare critică.

12 NOIEMBRIE 2015

Alte două persoane se sting la Spitalele Floreasca și Bagdasar-Arseni din Capitală - Mădălina Strugaru (prietena solistului Goodbye to Gravity) și Alex Aliman. Numărul morților ajunge la 54.

Alex Aliman

3 ani de la colectiv. Alex Aliman
Internat la Floreasca în stare critică, Alex Aliman a murit la 29 de ani. Prietenii au fost cei care i-au anunțat decesul, pe Facebook.

Mădălina Strugaru

3 ani de la colectiv. Mădălina Strugaru
Iubita lui Andrei Găluț, solistul trupei Goodbye to Gravity s-a stins tot la Spitalul Floreasca. Era prietenă cu Teodora Maftei, alături de care apare în multe poze. Lucra în sistemul juridic.

13 NOIEMBRIE 2015

3 ani de la colectiv. Loredana Dărescu
55 de morți. Pierde lupta pentru viață și Loredana Dărescu. Tânăra de 29 de ani fusese internată inițial la Spitalul „Sf. Pantelimon”, de unde a fost transferată la Spitalul de Arși și apoi într-o clinică din Germania.

16 NOIEMBRIE 2015

3 ani de la colectiv. Ioana Geambasu
Două zile de pauză, dar nu și de liniște. Tragedia lovește din nou în data de 16 noiembrie, când numărul victimelor ajunge la 56, după ce Ioana Victoria Geambaşu  moarte pe un pat al Spitalului „Sf. Ioan” din București. De loc din Mizil, Ioana avea numai 18 ani și luase Bacalaureatul cu media peste 9.50. Fata se pregătea de admiterea la arhitectură. Făcea meditații în București și a mers la concertul din Colectiv să se relaxeze. Mama ei este chirurg în Mizil.

19 NOIEMBRIE 2015

3 ani de la colectiv. Elsa Albu
19 noiembrie este ziua în care numărul victimelor ajunge la 57, odată cu decesul Elsei Albu, care se stinge la Spitalul de Arși. În vârstă de 37 de ani, Elsa a mers în club pentru a-și serba ziua de naștere. Iubitul ei o ceruse recent în căsătorie, iar cei doi se pregăteau de nuntă. Elsa emigrase din România în Luton, Marea Britanie, și în noaptea tragediei se afla în club alături de prieteni și fratele ei, alături de care a ajuns la spital, ambii în stare gravă.

20 NOIEMBRIE 2015

3 ani de la colectiv. Andreea Ștefan
Numărul morților crește din nou, la 58, după ce aflăm că și-a pierdut viața și Andreea Ștefan. Tânăra a fost una dintre persoanele transferate în Germania, după ce inițial a ajuns la Spitalul „Sf. Ioan”. În vârstă de 28 de ani, Andreea era din Râmnicu Vâlcea. Locuia în București din 2012 și lucra în HR.

21 NOIEMBRIE 2015

3 ani de la colectiv. Alexandru Mihai Iancu
59 de decese după Colectiv. Trece în neființă și Alexandru Mihai Iancu, un tânăr de 22 de ani, care lupta în stare critică pentru viața lui, la Spitalul „Sf. Ioan” din București. Alexandru s-a stins conectat la aparatele care-l ajutau să respire, având grave arsuri la nivelul căilor respiratorii.

22 NOIEMBRIE 2015

3 ani de la colectiv. Alexandru Hogea
O nouă zi, un nou deces. Un băiat de doar 19 ani moare la Viena. Numele lui este Alexandru Hogea. Bilanțul ajunge la 60 de morți. Alexandru era student în București și s-a stins după trei săptămâni de chin.

13 DECEMBRIE 2015

3 ani de la colectiv. Ioana Raluca Pănculescu
Când toată lumea credea că bilanțul tragic s-a oprit, suntem, încă o dată, treziți la realitate. Moare și Ioana Raluca Pănculescu, într-o clincă din Germania, la vârsta de 36 de ani. 61 de morți după incendiul din Colectiv. Ioana era de profesie psiholog și își pierduse părinții acum mulți ani ani. Goodbye to Gravity se număra printre trupele ei favorite.

15 DECEMBRIE 2015

3 ani de la colectiv. Roxana Boghian
Moare și Roxana Boghian, iar numărul deceselor ajunge la 62. Tânăra de 26 de ani era fotograf de profesie, specialitatea ei fiind concertele. Roxana era cunoscută și sub numele de Shimmaya și era în stare critică după infernul din Colectiv.

21 DECEMBRIE 2015

3 ani de la colectiv. Cristian Mitroi
Cu patru zile înainte de Ajunul Crăciului, trece în neființă și Cristian Mitroi. În vârstă de 30 de ani, tânărul și-a pierdut viața într-o clinică din Marea Britanie. Bilanțul ajunge la 63 de morți. Cristian era artist grafic.

14 MARTIE 2016

3 ani de la colectiv. Radu Eduard Sienerth
La aproape cinci luni de la tragedie, moarte și Radu Eduard Sienerth. Tânărul este cea de-a 64 victimă a cumplitei tragedii din Colectiv. Radu, 21 de ani, era din Petroșani și studia marketingul la ASE. Luni de zile, apropiații băiatului au crezut că se va face bine. A mers la concertul din Colectiv însoțit de doi prieteni, care au reușit să scape cu bine. El a fost însă trântit la pământ în îmbulzeală și surprins de valul de flăcări ucigașe.

29 IULIE 2017

3 ani de la colectiv. razvan
La 1 an și 9 luni de la tragedia din Colectiv, Răzvan, unul dintre supraviețuitori, și-a luat viața. Prietenii îi spuneau „Esticu’”, pentru că iubea răsăriturile. Răzvan a fost la concertul trupei Goodbye to Gravity împreună cu logodnica lui, Tina. Doar el a scăpat însă cu viață. Tânărul era prieten cu băieții din trupă, mergea des la concertele lor și se ocupa de promovarea formației.
Etichete: clubul colectiv , incendiu colectiv , victime colectiv 
Pe aceeași temă
colectiv 2

Supravieţuitori de la Colectiv, audiaţi în instanţă: La prima rundă de artificii, m-am speriat. Am simţit că ceva nu e...

Două femei care au reuşit să scape nevătămate din incendiul de la clubul Colectiv, soldat cu moartea a 65 de persoane...

                                              Cu lacrimi si cu durere in suflet,cu multa iubire si pretuire pentru toti tinerii care si-ai pierdut viata,
                         Maria Ghiorghiu.

27 de comentarii:

  1. Dumnezeu s-ai odihneasca doamna Maria si s-a se afle adevarul iar cei vinovati s-a plateasca pentru ca aici este vorba de crima si sufletele celor morti si rugaciunile celor vii va aduce adrvarul la suprafata.
    Cu mult drag doamnq Maria

    RăspundețiȘtergere
  2. La TV a aparut informatia ca cu citeva zile inainte de incendiu s-a facut o interventie intre tavane,iar unul dintre raniti povestea de o discutie auzita in sala cu citeva minute inainte in care un tip spunea altuia ca-i pare rau de acei cei prea tineri.
    Con cluzia ar fi ca cineva voia sa faca''politica cu emotie' fapt ce a dus la instalarea slabului guvern CIOLOS.
    Icercarea ziaristilor dupa citiva ani de a simula repetarea incendiului cu aceleasi tipuri de materiale a dovedit ca incendierea normala a fost imposibila.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Klaus Iohannis: A fost nevoie să moară oameni ca Guvernul să ...
      https://adevarul.ro/news/eveniment/klaus-iohannis-fost...moara-oameni.../index.html
      Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că aşteaptă oficial demisia ... „A fost nevoie să moară oameni ca această demisie să se producă“, a spus şeful statului.
      Klaus Iohannis a dat ordinul… - Cotidianul
      https://www.cotidianul.ro/klaus-iohannis-a-dat-ordinul/
      5 ian. 2016 - “A trebuit să moară oameni ca să schimbăm Guvernul ăsta”a spus Klaus Iohannis pe 1 noiembrie 2015. In limba romana ce a spus Iohannis ...

      Ștergere
  3. in adevar e ceva de plins au avut raspunsul pe propria masa dar nu au stiut ce sa faca cu raspusul la problema ,in burta sau sa faca pe pompierii de la silva? dilema nu plingeti dupa destepti mielu zice bee ...beee dar degeaba bei daca capul l-ai pirdut precum botezatorul sub sbie pentru bautura.

    RăspundețiȘtergere
  4. Toti au stiut, nimeni nu a vorbit. Se apropie Pastele si cerurile se deschid; sper sa ii primeasca si sa isi gaseasca odihna.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu citeva nopti inainte am avut un vis ca eram intr-o camera mare intunecoasa in partea de sus de a trebuit sa ma aplec si dintr-o parte era o lumina chiar mai sus [deci era un plafon de fum negru prin care nu trecea lumina] iar pe jos era mai putin fum, erau pete mari ca un lichid negru,dar vedeam niste siluete in partea intunecata care urcau pe un gang cit o usa ca pe niste scari negre.
    Ulterior dupa incendiu am tras concluzia ca scarile negre erau trupurile celor cazuti iar siluetele negre erau ultimele doua persoane care incercau sa iese prin fum cacind peste cei cazuti.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Normal, dosarelw nu s-au solutionat, cei retinuti initial au fist eliberati.
    Si dumneavoastra il gasiti pe Johanis, pentru o fraza nefericita.
    Manipulare.

    RăspundețiȘtergere
  7. Se fac lucruri pe fata,aproape fara nicio reactie.E atata prostie...

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamna Maria ,i-mi permiteti doua observatii.
    Cind mai primiti doua comentarii identice ,publicatil pe cel trimis al doilea,mai tirziu ca probabil are si o corectura.
    Iar viziunile prezentate verbal la TV ca cea de la Colectiv scrieti-le si pe blog ca e mai bine si le vad mai multi.
    Toata stima -craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa nu credeti ca tot raul care il facem pe pamant nu va iesi la lumina.DUMNEZEU este drept,si cu totii vom plati pentrul raul care il facem pe pamant.

    RăspundețiȘtergere
  10. nici un incendiu cu victime nu obliga automat la demisia premierului.
    Ciolos nu a fost un premier al cuiva ci unul captiv pt ca functia cu tot cu atributii a fost negociata de toate partile el neavind misiunea sa faca mari revolutii ci doar sa pregatrasca ca interimar neutru alegerile si sa mentina un anumit echilibru bugetar in coordonatele deja existente. Dar a fost folosit de Psd pe post de tinta legata in lant care sa fie criticata ca si cum nu ar fi facut ce fusese stabilit demagogic pt a servi cistigarii alegerilor lucru scontat care s-a concretizat. Iata de ce a denisionat Ponta si de ce a trebuit sa fie inscenat accidentul de la Colectiv dind apoi vina pe altii ramasi cu buza umflata in opozitie.
    Primarul zis Piedone a recunoscut ca are o mare parte din vina (autorizatii ilgale etc) incit in primul moment si-a anuntat demisia dupa care cu tupeu s-a razgindit. El inca nu stiuse de manevra reala.
    Au zis continuu in campanie ca in mandatul lui Ciolos ar fi fost absorbite zerofobduri europene lucru complet fals facut prin generaizarea unui singur segment de absorbtie care oricum nu tinea de premier ci de primarii. L-au criticat si pt neimpliniri din vina unor ministrii pesedusti iar ei laudati..oare e corect? De ce au refuzat sa numeasca un interimar Alde sau neutru? Pt ca asa era planul. aveau nevoue de acest mandat ca de aer pt a prelua puterea in Justitie. Si vor face orice riscind integritatea tarii doar ca Dragnea sa ramina cu cele 27 milioane de euro sechestru in dosarul de fraudare de fonduri europene bani pt care el ca bugetar cinstit ar fi trebuit sa munceasca pe ultimul salariu cca 400 de ani. Si odata cu el sa scape si alte sute de primari etc care numai usa de biserica nu au fost la fel ca Mazare care abia in ultima clipa a recunoscut si a fugit in Madagascar.
    Eu am locuit o vreme la tara si stiu ce fac uneoriprimarii si consiliul de iau chiar si bani de la lume ilegal pt proiecte pt care iau simultan si bani de la premier (Tariceanu) chiar de mai multe ori la rind pt acelasi lucru nepus in practica sau aminat excesiv de mult iar materialele le regasesti in afacerile rudelor si prietenilor lor. In loc de asfalt bugetat succesiv pe strazile neprincipale nu gasesti nici macar piatra la normele in vigoare ci deseuri de cariera ilegale din acelasi material si culoare. Lucru numit in sat pietruire promis in campanii si cu care se lauda ulteror. tot e bine si asa in viziunea oamenilor caci nu li se permite sa candideze daca nu sint prieteni fideli cu cine trebuie. Si care se roaga sa nu supere primarul ca sa nu ii lase fara ajutoare. Realitatea e aceea din teren nu din campanii la televuzor unde striga ca li se fac dosare nedrepte. 7-8 dosare fabricate de anumiti procurori nu inseamna toate miile de dosare.
    Ii deranjeaza procoalele secrete Antimafia traduse dupa cele italiene.
    Daca ele nu sint aplicate cinstit exista institutii care verifica din Justitie Inspectia Judiciara si Curti europene. Dar nu stabilesc frate infractorii la Tv cine e vinovat si apoi isi fac Sectie privata de anchetare a procurorilor din interiorul statului cu oanenii lor fideli fara respectarea separatiei puterilor in stat si a regulilor deja stabilite tot de clasa politica romaneasca si europeana. A guverna nu inseamna a dicta. Daca au suspiciuni asupra caracterelor de care se pling oare de ce nu introduc testari psihologice obligatorii in fata unor comisii de spcialisti deja existente cu bareme inalte pe onestitatate si incoruptibilitate?
    Cind Pnl a propus un astfel de proiect pt posturile decizionale ei au respins discutarea. De ce militarii si in SRI testarile psihologice sint obligatorii iar in restul zonelor de decizie au voie nebuni dezaxati mincinosi tradatori etc? Ei stiu ca daca ar face totul pe cinstite nu ar mai putea pune mina pe putere justitie bugete fonduri etc. De ce au dezincriminat subminarea economiei nationale?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai, eu am crezut ca tu ai darul vederii dar m am inselat :) daca tu crezi ca Ciolosi si Iohannis sunt patrioti atunci sigur Rusia o sa rupa din Tara asta cum spui Tu :((
      Super tare!!Deci, Psd ul a dat foc la Colectiv ca sa puna mana pe justitie si Iohannis sa iasa in strada sa ne spuna noua ca “A trebuit să moară oameni ca să schimbăm Guvernul ăsta” :)))

      Ștergere
    2. In Romania nu mai sunt patrioti ci doar elita de patrihoti (hotii de patrie).

      Ștergere
  11. poti opri un alqaid in desfasurare?
    poti opri noaptea in care strigau ca vor muri ?
    Ai grija ce-ti doresti este cheia.
    Din cand in cand , se mai face unora pe plac.

    Dar voi toti care santeti la fel, schimbati-va,luati-o singuri spre lumina ce oricum va va cuprinde.Sau nu.

    RăspundețiȘtergere
  12. A fost total haotica situatia cu ce s-a intamplat si complet nefolositoare poporului si tarii, asa ca, mihai35, nu mai face atata reclama ca nu-i cazul, deloc nu-i cazul!

    RăspundețiȘtergere
  13. Suntem monitorizati secunda de secunda. Se cunosc toate. Strig la Ceruri, StraBuni, Arhangheli. Ma rog: Doamneee, Te rog sa nu mai ingadui genocidul, multumesc Doamneeee! Te rog Dumnezeu al StraBunilor sa ne refaci matricea, aur a, vindeci, cureti, purifici, echilibrezi, armonizezi, acum si pururea si-n vecii vecilooooor, multumesc, multumesc, multumeeeeeeesc... Doamneee draga, tehnologia, psihotronizia ne-a transformat in altceva - creaturi mutante. Te roooog transcende-n lumina vindecatoare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10:33, dupa cum tipi, esti cam departe si nu te prea aude...

      Ștergere
  14. "Din nefericire, au murit atatia tineri nevinovati, tineri care,au fost amagiti sa vina acolo nestiind ca nu vor mai iesi vii ."
    CE ÎI MAI PLÂNGEȚI?
    CINE I-A PUS SĂ SE DUCĂ ÎN LOCURILE UNDE SE VENEREAZĂ ÎNSUȘI SATAN???
    DUMNEZEU URĂȘTE PETRECERILE, DESTRĂBĂLĂRILE ȘI TOT CE ȚINE DE LUCRURI LUMEȘTI!
    AMĂGIREA ASTA DE CARE TOT VORBIȚI VINE DE LA SATAN DIN CAUZĂ CĂ LUMEA NU ÎL CAUTĂ PE DUMNEZEU ȘI PLEACA URECHEA ÎNSPRE DIAVOLUL-TATĂL MINCIUNII!(SPECIFICAȚI!)
    NE MERITĂM SOARTA!
    DE FIECARE DINTRE NOI DEPINDE CE ALEGEM:
    VIAȚA VEȘNICĂ ORI MOARTEA VEȘNICĂ!
    ASTĂZI, O MULȚIME DE OAMENI DIN PĂCATE ALEG MOARTEA VEȘNICĂ, ALEG SĂ SLUJEASCĂ CELUI RAU!
    ȘI ATUNCI CE VĂ MAI MIRAȚI?
    PĂCAT!
    DUMNEZEU SĂ SE ÎNDURE DE FIECARE OM ÎN PARTE, SĂ-L ADUCĂ LA POCĂINȚĂ, CA SĂ PUTEM MOȘTENI CU TOȚII ÎNTR-O BUNĂ ZI ÎMPĂRĂȚIA CERURILOR ȘI SĂ FIM ALĂTURI DE EL, MĂICUȚA DOMNULUI ȘI SFINȚII SĂI PENTRU VEȘNICIE!
    AMIN!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 13.29 Prin ce ai scris mai sus, rezulta ca tu insuti il venerezi pe Satan, nefericito!Atatea neadevaruri scornite de mintea ta stramba la adresa unor tineri! Sate bata Dumnezeu asa cum meriti!

      Ștergere
    2. Să-ți dea Dumnezeu înțelepciune, dragă anonimule!
      "Mulțumesc", la fel!
      Sunt chiar foarte fericită că nu m-a lăsat Dumnezeu o dată în viață măcar să pun piciorul în astfel de locuri!
      Să vi se lumineze mintea!

      Ștergere
  15. Păcat. Aveau viitorul inainte dacă nu mergeau in locuri de distracție.
    Nu Dumnezeu ne învață să ne distrăm .
    La judecata celor morți numai bunul Dumnezeu știe care le va fi soarta ori iadul ori viața veșnică .
    Dumnezeu să îi odihnească!

    RăspundețiȘtergere
  16. "Ziua în care murim" este cantecul cu care si-au atras asupra lor fortele intunericului/infernului. Un om (cu har tamaduitor) mi-a spus ca cei prezenti la Colectiv si-au atras asupra lor (prin autoinducere) fortele raului atat de tare incat nu se poate explica prin ratiunea normala ceea ce s-a intamplat acolo. Fortele intunericului invocate acolo au fost atat de puternice incat dezastrul nu putea fi evitat. Trebuie sa avem grija ce ne atragem asupra noastra prin ganduri, vorbe si fapte.

    RăspundețiȘtergere
  17. Bai nene,voi ați citit acele strofe ale acelui cântec?! Habar nu aveți ce vorbiți! Cântecul respectiv are niste versuri grozave dar cine sa înțeleagă daca cap ai minte canci!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An.07.42., nu te mira...Multi ''crestini'' sufera de o autosuficienta, limitare si lipsa de compasiune, inspaimantatoare...''Mila voiesc, nu jertfa'', spunea Cineva care ar trebui sa ne fie model de iubire de aproape si profunda empatie...PS. An.13.29., ma ingheata lipsa ta de iubire de aproape...Halucinant...

      Ștergere
  18. 22,20 Nu e numai o fraza ci mai multe,are mentalitate de Raistagist de-al lui Von Ribbentrop plus cel cu ''doua popoare'..

    RăspundețiȘtergere
  19. 13.29,nu esti pregatit sa pleci din dimensiunea intunecata,fiind incatusat in neiubire,neintelegerea Divinulul.
    DIN PACATE MULTI PREOTI IN FRUNTE CU MARELE FERICIT DANIEL,AU CREZUT LA FEL.Nici urma de intelegere a bucuriei acelor tineri in acel locla acel moment.Biserica i-a condamnat,practic si-a aratat adevarata fata atunci.Biserica condamna bucuria si slaveste frica,judecata,flacarile iadului,infricisatoarea judecata.Dar prea putini inteleg

    "FIE-VA VOUA DUPA CREDINTA VOASTRA"

    RăspundețiȘtergere