marți, 23 aprilie 2019

28109 AU MURIT !


                             22 Aprilie 2019,ora 4,14 zori de zi !

                                  Dragii mei,

În aceasta dimineata în zori de zi,ma trezeste un glas care spune ceva cutremurator.
Vedeam in faţa ochilor inchisi,un ziar format mare, un ziar pe a carei prima pagina sus,era un titlu scris pre vreo 4 randuri, cu litere mari si cu negru ingrosat.
Nu intelegeam ce scrie, dar am vazut numarul 28.109  .
Apoi ,aud glas care-mi spune asa:

              "Au murit 28.109 ."

Dragii mei, se va intampla o uriasa tragedie.
Unde anume si in ce context? Nu stiu a va spune.
Dar vom auzi de aceasta cifra, cu 28.109 morti.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului, ca sa ne apere pe noi toti Fiii Săi si sa ne apere de tot raul si de toata suferinta.
Ce Dezastru va fi,ce Cataclism va fi , eu nu stiu a va spune; nu mi s-a descoperit.
Dar va fi cumplit. Numai Bunul Dumnezeu si lacrimile MAICII DOMNULUI ne mai poate salva( pe noi ca oameni ai acestei Planete Pămant )de la o astfel de Tragedie cumplita, de la un astfel de Cataclism.
P.S.

                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara oricare volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau, imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris si pe care -mi doresc sa le public cat mai curand .
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, textEste posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi interior
 Fara ajutorul vostru financiar,eu nu as fi putut edita un numar mai mare de CARTI.
Si va multumesc din toata inima si ma rog pentru voi toti ,dar si pentru cei dragi si scumpi inimii si sufletului vostru.
DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa va binecuvinteze DARUL vostru, pentru intarirea CUVANTULUI SĂU !
Sa va ocroteasca cu mila si cu dragostea

 SA !

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN:
 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com.,sau, ma sunati la 0747226236. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:





  





  


                 

37 de comentarii:

  1. https://ro.wikisource.org/wiki/Mai_am_un_singur_dor

    RăspundețiȘtergere
  2. veronica miclehttp://ddd-poezii.blogspot.com/1984/09/vis-frumos.html

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.romanianvoice.com/poezii/poezii/floare.php

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Observ ca ati cazut in melancolie.
      Ar trebui ca "Duhul" sa faca anunturi mai precise, ca sa nu ne mai perpelim atat.
      Asa s-ar cuveni, asa ar fi mai cinstit: mai rare, dar ceva mai exacte. Nu in doi peri, ca sa depinda de interpretari.

      Ștergere
    2. 14.22 si ce interpretari!

      Ștergere
    3. 14:22, Duhul e cam sugubat, multe spune dar putine se-mplinesc.

      Ștergere
  4. Sa ne fereasca Dumnezeu si Maicuta Domnului doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne,apara-ne doamne si nu ne lasa ,din mainile tale ! Doamna Maria , cum va explicati ,ca azi BOR ,nu sarbatoreste Sf. Gheorghe . Este normal ? Va pup si va iubesc !

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma gindesc la un cutremur in falia ce trece prin San Francisco,desi la un asa numar mare ar putea fi si un razboi-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. Cunoștințe și puteri oculte – pericolul de a dori să le dobândim prea devreme
    “Câți discipoli nu așteaptă ca Maestrul lor să le arate cum să devină clarvăzători, alchimiști, cabaliști, magi! Ei nu-și dau seama că această dorință nu aduce nici un folos adevărat și poate deveni chiar nocivă pentru ei. Este o tendință foarte rea la discipolii unui Învățământ Inițiatic de a dori să înceapă prin ceea ce trebuie să vină la sfârșit: dobândirea de cunoștințe și de puteri oculte. Ei nu cunosc nimic despre lumile psihică și spirituală, ei nu s-au purificat, dar ei sunt avizi să primească cele mai mari secrete ale Inițierii. Aceste mari secrete îi vor distruge, ei nu le vor putea suporta; dar ei nu observă aceasta, și nici nu doresc să o observe.
    Nu este de ajuns să fii atras dintr-odată de anumite aspecte ale științelor oculte. Toți adevărații Maeștri o vor spune. Dar, în ziua în care ei văd că sunteți pregătiți, ei înșiși vor ridica voalul, și tot ce ați dorit să cunoașteți vă va deveni accesibil. ”

    Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine remarcat si foarte bine a fost surprinsa aceasta stare a unora de a deveni peste noapte ceea ce nu sunt sau inca nu sunt pregatiti sa fie ceea ce-si doresc. Acest lucru este valabil in aproape toate domeniile.

      Ștergere
  8. Important e cum murim,cu Hristos,sau fara Hristos!Daca murim cu Hristos e binecuvantare,insa daca murim fara Hristos mai bine nu ne nasteam,pt ca e clar o tragedie sa te duci in chinurile de veci,si din nefericire aproape toti oamenii de pe Pamant il urmeaza pe Satan catre iad!Iisus a zis sa ne straduim sa intram in Rai nu sa cautam,pt ca si dracii cauta de mii de ani sa intre,dar nu implinesc toata Voia si Legea Lui Dumnezeu impreuna cu Sabatul Adevarat al Sambetei!Trebuie sa ne straduim sa fim dintre cei alesi,caci multi sunt chemati,putini alesi!

    RăspundețiȘtergere
  9. Mai era o viziune luna asta cu peste 10 000 de morti,cazuti cu fata in jos,posibil atac chimic cu neuroparalizante.
    S-ar putea sa fie experimente noi de razboi ale rusilor in Ucraina care a ales cu 73 la suta un presedinte tinar actor de comedie si fara experienta care a promis reluarea dialogului cu Rusia. -craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. Ca sa scapam de influenta “Arhonilor”, care ne controleaza vietile, trebuie să ne trezim energia Kundalini
    -26,002 vizualizari- | Duminica, 27 Aug 2017 | 21:36 | Articolul zilei, Enciclopedie spirituala, Spiritualitate teoretica | No Comments
    AddThis Sharing Buttons
    Share to Facebook
    Share to TwitterShare to PrinteazaShare to EmailShare to Mai multe...
    21

    Exploatarea gnosticismului se poate dovedi o sarcina foarte grea, din moment ce aceasta miscare, aparuta ca un curent in interiorul crestinismului, a fost suprimata incepand cu secolul al IV-lea, asa ca nu avem la dispozitie prea multe materiale. In orice caz, foarte multi cred ca din gnosticism s-ar fi nascut francmasoneria moderna.

    Pentru cei care nu stiu, gnosticii erau asceti care respingeau aceasta lume ca fiind creatia unui “pseudo-creator” numit Iehova, care ar fi fost nimic altceva decat o zeitate extraterestra numita Arhon. Gnosticii mai credeau ca sarpele din Biblie era un binefacator si nu un raufacator fata de primii oameni, intrucat ar fi incercat sa le ofere asa-zisa “adevarata cunoastere”, conform careia noi, oamenii, avem ca sursa “Aeonii” (“Generatorii”), adica “parintii nostri cosmici”. Gnosticii mai credeau si in zeita “Sophia”, a carei nume inseamna “intelepciune”, divinitatea a carei trup era reprezentata de Pamant.

    Una din sectele gnostice era reprezentata de “ofiti” (“ophites”), care practicau niste tehnici foarte asemanatoare cu cele din tantra. Tantricii sunt mistici care foloseau “puterea sarpelui” sau Kundalini (o forta ascunsa in trupul uman), pentru a obtine constiinta cosmica si a trezi “siddhis” sau puterile oculte. Gnosticii se pare ca erau implicati in orgii care aveau acelasi scop: trezirea energiei sarpelui si nu pentru propria placere. Iar sarpele gnosticilor este identic cu Kundalini, puterea sarpelui care se afla la baza coloanei vertebrale trupului uman. De fapt, cuvantul “orgia” in limba greaca are semnificatia de “lucru, activare”, adica folosirea puterii sarpelui pentru activarea kundalini atat in practicile tantrice cat si in cele gnostice.

    Prin Kundalini, gnosticii credeau ca vor scapa de influenta “Arhonilor” care ar fi pus stapanire pe trupurile si pe mintile noastre. In ceea ce priveste “invierea” din crestinism, gnosticii credeau ca invierea trebuia obtinuta in timpul vietii si nu dupa moarte, asa cum este ea spusa de Iisus Hristos in Noul Testament. Tot ei aveau credinta ca noi dupa moarte nu supravietuim, ideea contrara fiindu-ne implementata de aceeasi “Archoni”. Culmea e ca aceleasi idei le intalnim si in tantrism, dar si in alte traditii orientale, ca cele hinduse si tibetane, care spun ca putem invia in timpul vietii. Astfel, “cel care va muri inainte sa moara, nu va mai muri niciodata”.

    “Arhonii” au invidie fata de umanitate, din mai multe motive, dar cel mai important este acesta: faptul ca noi traim in trupul “Mamei” lor! Conform mitului gnostic al Creatiei, “Arhonii” sunt specii de fiinte inorganice, produse in mod aberant prin impactul lui Aeon Sophia cu materia atomica, inainte ca Sophia sa devina Pamant. Ei se numesc “Arhoni”, din grecescul “archai” (adica “de la inceput”), intrucat ei ar fi aparut inaintea creatiei Pamantului si a sistemului solar, dar nu au aparut direct din “Pleroma”, asa cum s-a intamplat cu umanitatea. Cu scopul de a detine control asupra umanitatii, Arhonii, de secole intregi, ne-ar fi inselat, controlandu-ne mintile.

    RăspundețiȘtergere
  11. Fiecare zodie are un monstru care se ascunde in interiorul fiecaruia dintre noi

    Fiecare dintre noi are o parte intunecata pe care pur si simplu nu o cunoaste, sau despre care nu doreste a vorbi. Stelele influenteaza aspectele cele mai intunecate ale unei persoane si modul in care ar putea afecta viata acelei persoanei. O persoana poate fi lacoma, temperamentala sau este capabila sa manipuleze oamenii; fiecare zodie este capabila de lucruri oribile.

    Berbec. Berbecul este cunoscut pentru ca are o furie care poate fi dezlantuita in aproape orice moment. Oamenii ar trebui sa se teama de aceasta parte intunecata a Berbecului.

    Taur. Oamenii care se afla in zodia Taurului sunt, de obicei, egoisti si incapatanati si nu au nicio remuscare in a dobori pe cineva care se afla in calea lor. Ei sunt furiosi ca taurii si oricine se va gandi sa stea in calea lor nu vor avea nicio sansa. Taurii nu pot fi schimbati, deci nu merita sa incercati.

    Gemeni. Gemenii sunt descrisi ca avand doua fete, existand un motiv bun pentru aceasta caracterizare. Oamenii nascuti sub semnul zodiacal Gemeni stiu cum sa insele si sa manipuleze oamenii, ceea ce inseamna ca nu-l poti pacali pe cineva nascut sub acest semn.

    Rac. Nu stati niciodata in fata unui Rac. Daca o persoana aflata sub acest semn va pune pe “lista neagra”, atunci ea va va face viata un iad. Orice sentimente pe care le-au avut vreodata Racii despre voi se vor transforma in energie negativa pura.

    Leu. Persoana aflata sub acest semn este de multe ori egoista, dar poate fi si loiala si niciodata nu-i place sa simta ca este folosita.

    Fecioara. Persoanele nascute sub zodia Fecioara sunt delicate; ele se considera a fi perfecte, de aceea vor judeca pe oricine, oricand si oriunde.

    Balanta. Oamenii nascuti sub semnul zodiei Balanta au tot farmecul din lume. Cu toate acestea, atunci cand sunt in spatele usilor inchise, adevaratul lor sine va iesi si se va revela. Oamenii nascuti sub semnul Balantei stiu cum sa obtina exact ceea ce isi doresc si nu au niciun fel de ingrijorare cu privire la cine este ranit in acest proces.

    Scorpion. Nu stiti ce inseamna razbunarea pana cand nu ati vazut un Scorpion care sa se razbune pe cineva. Persoana nascuta de acest semn stelar nu se va opri de la nimic pentru a-l distruge pe cineva care crede ca l-a nedreptatit.

    Sagetator. Oamenii nascuti sub semnul Sagetatorului cred ca sunt morali; cu toate acestea, aceasta este una dintre cele mai mari defecte ale acestora. Oamenii sub acest semn nu vad nimic in neregula cu niciuna dintre actiunile lor si pot face foarte mult rau. Ceea ce este si mai rau este faptul ca nimeni si nimic nu ii poate convinge ca ei gresesc.

    Capricorn. Oamenii nascuti sub semnul zodiacal al Capricornului reusesc sa-si ascunda durerea in interiorul lor. Persoana va renunta la orice sansa de a avea dragoste in viata lor, daca ei cred ca avanseaza cariera.

    Varsator. Oamenii nascuti sub semnul zodiacal Varsator sunt narcisisti, le lipseste compasiunea si adesea se distanteaza de emotii.

    Pesti. Cei nascuti sub semnul zodiacal al Pestilor se spune ca au o personalitate divizata si ei nu inteleg cat de mare este partea lor intunecata. Sunt fiinte foarte creative, dar totodata manipuleaza. Ei vor sa fie buni; totusi, ei sunt adesea tentati de intuneric.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce este flacăra violet și cum poate fi ea folosită


    Mesaj channeling prin Paul Bulter
    Traducere C. Mihăilescu
    Flacăra Violet este un dar de lumină pentru noi toți, de la Mama / Tatăl Dumnezeu. Păstorul și păstrătorul Flacării Violet este Maesttrul Ascensionat Saint Germain. FV este foarte puternică și poate transmuta toată negativitatea și greșelile pe care le-ați putea face în viața aceasta sau le-ați făcut în viețile trecute.
    Orice s-ar fi putut manifesta în trecut prin cuvintele, gândurile, vorbele și faptele voastre, acum poate fi transmutat și eliberat în lumină.
    Toată lumea trebuie să facă acest lucru în mod individual și colectiv, deoarece nu puteți căra cu voi tot acest noian de fapte „nu tocmai dumnezeiești”, dacă intenția voastră este să evoluați spre lumina dimensiunilor superioare.
    Imaginați-vă că tot ceea ce ați făcut, ați crezut ori ați spus, neonorant pentru voi, este metamorfozat în lumină, voi eliberându-vă definitiv de această povară karmică. Ce modalitate minunată de a vă elibera, de a vă curăța și de a vă vindeca, ne oferă FV !

    Saint Germain aduce Flacăra Violet în mintea conștientă a umanității. O face pentru ca noi să o folosim și să transmutam toate aceste regretabile acțiuni, toate aceste „păcate” în energii benefice.
    Suntem invitați să utilizăm FV ori ce câte ori considerăm necesar. Și, în aceste vremuri tulburi în care multe provocări ne apar în viață, toți avem nevoie de de minunata și purificatoarea FV.
    Este un instrument util care poate ajuta pe fiecare dintre noi să se auto-vindece.
    Flacăra violet conține iertare, compasiune și milă și are proprietatea de a transmuta toate păcatele voastre.
    Pentru aceasta însă, este nevoie să invocați această flacără, cerând din toată inima ajutor, cu cele mai pure intenții.

    Solicitând FV, aceasta va transmuta toată negativitatea pe care o aveți, care, în această perioadă este împinsă la suprafață de energii care urmează să fie eliberate. Este o condiție, fără îndeplinirea căreia nu este posibilă ascensiunea individuală și colectivă.
    Tehnica de utilizare a acestei flăcări este atât individuală cât și colectivă. Trebuie înlăturate de pe planetă: toată durerea, toată suferința, furia, frustrarea, beligeranța (mai ales războaiele), vina, discriminarea, rușinea și toate manifestările care decurg din separare, înfatuare, egoism, critică, judecată.
    Credeți că exagerez? Porniți doar televizorul și veți găsi pe toate posturile emisiuni care promovează ura, invidia, provocarea, șantajul, actele teroriste, tâlhăia, crima, sărăcia, nedreptatea etc. Toate aceste emisiuni sunt puternice surse de negativitate. De ce le tolerăm, de ce nu reacționăm, de ce nu închidem televizorul ori nu ne mutăm pe alt canal?

    Desigur, toate acestea se întâmplă și se regăsesc în dimensiunea 3D, o dimensiune a suferinței, nedreptăților și frustrărilor.
    Dar dacă noi vrem și pretindem că ne îndreptăm spre lumina dimensiunii superioatre 5D, de ce continuăm să ne complacem în ceea ce ne oferă cu atâta „generozitate” această dimensiune 3D?
    Egalitatea asigurată doar pe hârtie de ego-urile noastre exacerbate nu se plimbă de la inimă la inimă ci între mințile oamenilor care nu sunt decât instrumente de punere în practică a eg0-ului lumesc.
    Flacăra Violet poate face curățenia de care este nevoie în societatea și în ființa umană.

    Toate acestea „rele” trebuie transmutate în lumină, înainte de a putea ascensiona ca o colectivitate. Flacăra Violet ne ajută să metabolizăm toate acestea. Ea este disponibilă fiecărei persoane care-i invocă prezența.
    Căci noi, fiecare dintre noi, suntem o expresie a lui Dumnezeu, creați „după chipul și asemănarea” lui Dumnezeu.
    Regula în acest univers este următoarea: Trebuie să ceri înainte de a putea primi.

    RăspundețiȘtergere
  13. Odată invocată, Flacăra Violet începe să lucreze căutând să vă îndeplinească cererea. Natura doleanțelor se poate referi la relații, probleme financiare, boală, suferință, probleme sentimentale etc.
    Toate acestea pot fi transfmutate în lumină și în eliberare.
    Acesta este modul în care FV își dovedește puterea, și trebuie să profitați de ea. Flacăra violet poate transforma orice vreți să vindecați și vă poate ajuta să vă materializezi orice dorință în viața voastră. Este extrem de puternică și, mai ales în această perioadă, vă stă la dispoziție.
    FV vă poate ajuta să iertați și să fiți iertați mai ușor, creând modalități și conjuncturi favorabile în acest sens.

    Faceți următoarea invocație:
    „Prin profunda mea prezență EU SUNT, invoc acum Flacara Violet. Eu cer ca FV să curgă acum prin chakra coroanei mele spre inima mea și să se răspândească în fiecare celulă și particulă a corpului meu fizic, mental, emoțional și spiritual. Cer ca toată suferința, toate gândurile, vorbele și faptele mele întunecate (dacă vreți, le puteți enumera) să fie transmutate în, lumină, indiferent când le-am creat. Așa să fie!”

    Puteți cere, de ex., ca în familia voastră să se reinstaureze armonia și iubirea, ori locuința voastră să fie curățată de energiile negative.
    Nu contează ce cereți, dar faceți-o cu credință, cu iubire și cu multă determinate.
    Nu există păcate, doar karmă. Totdeauna contează dorința sinceră și buna intenție. Nu lăsați ca în asemenea situații să se strecoare îndoiala realizării a ceea ce ați cerut FV.
    După ce ați lansat acea cerere, nu vă mai preocupați de realizarea ei, n-o pândiți să vedeți dacă apare, nu vă îngrijorați că nu se va întâmpla. Nu rămâneți într-o așteptare activă, frenetică. Dacă vă trece prin minte un gând asupra acelei solicitări, dați-l la o parte și tratați-l ca pe un fapt împlinit.
    Comportați-vă cu siguranța și certitudinea cu care tratați apariția zilei de mâine.

    FV este un dar făcut nouă de Mama/Tatăl Dumnezeu, responsabilitatea cu folosirea și utilitatea ei fiind în sarcina Maestrului Ascensionat St. Germain.
    Fiecare dintre noi poate beneficia de puterea și eficiența FV, dacă avem credință.
    Faceți o încercare și veți vedea că funcționează. Începeți cu solicitări mai mărunte (o întâlnire dorită, înlăturarea unei dureri de cap, o noapte cu vise plăcute, în care să întâlniți ființe dragi, găsirea unei soluții la o problemă care vă preocupă de mai multă vreme, o atitudine plină de iubire a partenerului care s-a supărat din cine știe ce cauză etc). (nota C.M.: adică nu cereți ca, de ex., mâine să găsiți în fața ușii un Mercedes trimis cadou de....mătușa Tamara; asta numai lui Bombonel îi ieșea).

    Totul se poate rezolva dar, ca în orice experiență, trebuie să căpătați mai întâi „tehnica” , dexteritatea lansării cererii.
    În toate cazurile însă, cererile voastre nu trebuie să lezeze pe cineva, nu trebuie să vizeze răzbunarea, deteriorarea stării de sănatate a cuiva etc.
    Personal, de când am început să folosesc FV, am o stare de mult mai multă fericire, împlinire, întreaga mea viață a căptat un alt curs. Știu și simt că FV lucrează în favoarea mea.
    Vă recomand ca mai întâi să cereți FV să vă curețe ființa de tot ce este negativ, nepotrivit, fetid. Intenționați ca toate aceste energii negative să fie transmutate în lumină.
    Odată ce faceți acest lucru, veți deveni mai strălucitori, mai căutați de priviri prietenești, mai doriți ca prezență de cei cu care vă intersectați în viață. Amintiți-vă că sunteți iubiți, sunteți puternici și sunteți o expresie a LUMINII!
    Străluciți, prietenii mei, străluciți !..

    Andrew – sursa: http://spirituletern.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  14. Paturi medicale holografice – sfârșitul cancerului și al bolilor


    Tehnologia Med Bed (Pat Medical) a fost "suprimată" și ascunsă de public de o lungă perioadă de timp. Din fericire, datorită tranziției planetare de la 3D la 5D care se întâmplă în acest moment și cererii crescânde de transparență a conștiinței colective umane, un număr din ce în ce mai mare de oameni curajoși au ieșit în față pentru a dezvălui ceea ce știu că a fost ascuns de zeci de ani, chiar de secole și cel mai probabil de mii de ani. Două dintre aceste suflete curajoase sunt Ileana Călătorul Stelar (numele ei de internet) și Jared Rand. Ileana a scris informațiile despre Patul Medical Holografic, din experiențele sale personale din cadrul Programului Spațial Secret de pe Marte.
    Informațiile ei sunt postate în a doua jumătate a acestui articol. Jared este un om foarte inteligent și bine informat care lucrează cu tranziția globală de zeci de ani și are informații despre multe subiecte pe care publicul larg nu le cunoaște, incluzând, dar fără a se limita la, daruri de tehnologie extraterestră (ET) din afara lumii noastre, cum ar fi Sistemul Financiar Quantum computerizat, propulsia anti-gravitație, replicatoarele și paturile medicale.

    https://burebista2012.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  15. https://www.youtube.com/watch?v=bycV5UirxPc

    Ciclul de investigatii nr. 7 In data de 15 Aprilie catedrala simbol al arhitecturii gotice este cuprinsa de flacari. 1. Esti la Paris si observi Notre Dame in plan fizic. Mergi la un moment important ce precede incendiul. Ce observi? 2. Care este cauza incendiului in plan fizic? 3. Exista o cauza oculta in relatie cu cea fizica? 4. Exista o cauza metafizica? 5. Cine sunt principalii protagonisti, responsabilii pentrut incendiul catedralei? Care este obiectivul lor? 6. Subdivizeaza-i in functie de responsabilitatea fiecaruia in evenimentele ce au avut loc. 7. A fost atins obiectivul/ obiectivele? 8. Cine are cunostinta despre ceea ce s-a intamplat? 9. Observa Notre Dame in timpul incendiului. Ce anume iti atrage atentia? Descrie (Intrebare deschisa) 10. Observa Notre Dame imediat dupa incendiu. Descrie (intrebare deschisa) 11. Observa cum a afectat acest eveniment omenirea. 12. Moscheea Al-Aqsa din Ierusalim a luat foc in acelasi interval orar in care ardea Notre Dame si se pare ca incendiul a pornit la nivelul tavanului din sala de rugaciuni Marwani, cunoscuta si sub numele de "Grajdurile lui Solomon". Este o coincidenta? Daca nu, ce conexiune vezi? 13. 15 Aprilie a fost ziua mondiala dedicata artei. Intentia este de a celebra arta in toata lumea pt a amplifica raspandirea cunoasterii si constiintei. Dupa 15 Aprilie 2019, aceasta zi va ramane in amintire asociata cu distrugerea unui simbol al patrimoniului artistic mondial. Ce informatii percepi despre acest fapt? 14. In data de 19 Mai 1182 este sfintita catedrala Notre Dame. Dupa 837 ani, in 2019 la ora 19 se pare ca a inceput incendiul. Acest numar are o semnificatie ezoterica? Daca da, care? 15. Pentru constructorii de biserici si catedrale din antichitate era foarte important sa puna bazele sanctuarelor in locuri traversate de linii ley, acestea fiind linii energetice de-a lungul carora energia terestra este foarte puternica. In locatiile nodurilor liniilor ley sunt construite majoritatea a catedralelor gotice, toate fiind ridicate cu vector est-vest, insemnand ca au altarul catre est. Observa linia ley pe care este situata Notre Dame. Ce anume percepi sau vizualizezi? 16. Conform unor lingvisti, termenul "gotic" provine din cuvantul "argot", un "limbaj caracteristic celor ce doresc sa comunice secrete fara ca acestea sa fie intelese de cei din jur". Ce mistere are Notre Dame?

    RăspundețiȘtergere
  16. 17. Catedrala a fost devastata in timpul Revolutiei Franceze, transformata in templu, apoi in depozit si ulterior degradarii treptate s-a dorit demolarea ei. De ce a existat riscul sa fie distrusa de mai multe ori de-a lungul existentei sale? 18. Profetiile lui Nostradamus, pe numele sau Michel de Notre Dame, au facut in repetate randuri referire la Paris in corelatie cu evenimente dramatice. Unul dintre cele mai faimoase catrene ale sale suna astfel: "Marele razboi va incepe in Franta si apoi va fi lovita intreaga Europa, va fi lung si teribil pentru toti... apoi in cele din urma va fi pace, dar putini se vor bucura de ea". a. Le ce razboi face referire? b. Vezi acest eveniment ca un viitor posibil pentru tine? 19. Facand referire la aceleasi catrene, noua ordine mondiala va guverna in cadrul unei singure religii universale. Vezi o legatura cu ceea ce s-a intamplat la Notre Dame? Daca da, care? 20. Ce se ascunde in spatele mecanismului de solidaritate ce a fost pus in miscare in vederea restaurarii catedralei? 21. Opere importante ale unor personaje ce par a fi in legatura cu lumea masonica au in prim plan catedrala Notre Dame: - desenul animat "Cocosatul de la Notre Dame" al lui Walt Disney - spactacolul muzical cu faima mondiala "Notre Dame de Paris" de Riccardo Cocciante - "Notre Dame de Paris" scrisa de Victor Hugo. Percepi mesaje oculte ce se ascund in spatele acestor opere? Daca da, care? 22. In romanul "Notre Dame de Paris", Vicor Hugo a descris un incendiu provocat de cocosatul de la Notre Dame, protagonist al romanului. Si gasim aceasta descriere: "O flacara mare printre clopote". Scriitorul pare sa descrie scena din prezentul incendiu. Profetie, coincidenta, sau percepi altceva?

    RăspundețiȘtergere
  17. https://mariadakhel.blogspot.com/2011/03/aventurile-lui-andrei-in-lumea_06.html?m=0

    Maleficii au multe fațete amagitoare. Una este cea new age.
    Restul ramane sa le depistati voi😀. Eu mi-am terminat Calatoria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vorbesti despre tine..., ca doar tu, prin atitudinea ta urata poti sa-i reprezinti pe "maleficii" tai.
      Cred ca-i cazul sa te caiesti de toate relele pe care le-ai facut, sa-ti ceri iertare pentru toate nedreptatile aduse altor persoane. Apoi, probabil ca ai mai putea indrazni sa mai zici ceva, vreodata despre toti cei pe care i-ai jignit.

      Ștergere
  18. Există şi preziceri de bine? sau e totul rău pe lumea asta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici numai de rau, poate in alta parte ..... pe alt blog, or fi si de bine.

      Ștergere
  19. 28109 de oameni au murit,cred ca este vorba despre marea revolutie care va veni.

    RăspundețiȘtergere
  20. Cutremur in Filipine,vreo 16 morti

    RăspundețiȘtergere
  21. https://www.stiripesurse.ro/incendiu-masiv-la-versailles-intervin-26-de-autospeciale-de-pompieri-video_1344586.html
    aveti un mesaj despre Versailles de acum cateva zile

    RăspundețiȘtergere
  22. Va multumesc din toata inima Prieteni dragi, că mi-ati spus de VERSAILLES!
    Sunt trista ca se adeveresc,dar totodata, am credinta ca ,multi dintre cititorii BLOGULUI DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,se vor intoarce la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului. Doar sa fii si orb si surd,ca sa nu vezi si sa nu auzi CHEMAREA LUI DUMNEZEU prin toate aceste adeveriri.
    Va multumesc din suflet, pentru ajutorul vostru de nepretuit !Mare vă va fi rasplata in Ceruri,pentru fapta buna pe care o faceti, ajutandu-ma cu articolele care se adeveresc. Va imbratisez cu drag !
    versailles ! franţa va fi ingenuncheata ! urmeaza versailles
    mariaghiorghiu.blogspot.com/2019/04/versailles-franta-va-fi-ingenuncheata.html
    16 apr. 2019 - VERSAILLES ! FRANŢA VA FI INGENUNCHEATA ! URMEAZA VERSAILLES ! 16 Aprilie 2019,ora 11,12 ! Dragii mei, În urma cu doar 3 minute ...

    RăspundețiȘtergere
  23. Maria se adeversc, fiindca le creezi impreuna cu toti cei care le citesc.
    Profeiile sunt programe mentale

    RăspundețiȘtergere
  24. Mesagerii Mariei nu dau mesaje "de bine" fiindca nu cunosc binele,ei au nevoie de energie negativa

    RăspundețiȘtergere