duminică, 28 aprilie 2019

SFANTA EVANGHELIE , DIN SFANTA NOAPTE A INVIERII LUI HRISTOS !

       HRISTOS  A  ÎNVIAT ,dragii mei !

                        Image result for invierea domnului



Evanghelia la Sfanta Inviere

"La început era Cuvântul şi Cuvântul era la Dumnezeu şi Dumnezeu era Cuvântul. Acesta era întru început la Dumnezeu. Toate prin El s-au făcut; şi fără El nimic nu s-a făcut din ce s-a făcut. Întru El era viaţă şi viaţa era lumina oamenilor. Şi lumina luminează în întuneric şi întunericul nu a cuprins-o. Fost-a om trimis de la Dumnezeu, numele lui era Ioan. Acesta a venit spre mărturie, ca să mărturisească despre Lumină, ca toţi să creadă prin el. Nu era el Lumina ci ca să mărturisească despre Lumină. Cuvântul era Lumina cea adevărată care luminează pe tot omul, care vine în lume. În lume era şi lumea prin El s-a făcut, dar lumea nu L-a cunoscut. Întru ale Sale a venit, dar ai Săi nu L-au primit. Şi celor câţi L-au primit, care cred în numele Lui, le-a dat putere ca să se facă fii ai lui Dumnezeu, Care nu din sânge, nici din poftă trupească, nici din poftă bărbătească, ci de la Dumnezeu s-au născut. Şi Cuvântul S-a făcut trup şi S-a sălăşluit între noi şi am văzut slava Lui, slavă ca a Unuia-Născut din Tatăl, plin de har şi de adevăr. Ioan mărturisea despre El şi striga, zicând: Acesta era despre Care am zis: Cel care vine după mine a fost înaintea mea, pentru că mai înainte de mine era. Şi din plinătatea Lui noi toţi am luat, şi har peste har. Pentru că Legea prin Moise s-a dat, iar harul şi adevărul au venit prin Iisus Hristos."

                       Fratilor, 

Să aducem şi noi Jertfa Prea Curata Lui Iisus Hristos si Maicii Pururea Prea Curatei Fecioare Maria, inima noastra,sufletul nostru ,cugetul si trupul nostru pentru ca IISUS HRISTOS sa le curateasca si sa le sfinteasaca cu Puterea Sa,cu Mila si cu Iubirea de oameni ,Amin ! 
Este INVIEREA DOMNULUI dragii mei, si trebuie sa ne bucuram cu INVIEREA .
 Ziua Învierii, să ne luminăm, popoare! Paştile Domnului, Paştile! Că din moarte la viaţă şi de pe pământ la cer, Hristos Dumnezeu ne-a trecut pre noi cei  ce cântăm cântare de biruinţă!
Să ne curăţim simţirile, şi să vedem pe Hristos strălucind, cu neapropiata lumină a Învierii şi bucuraţi-vă zicând, luminat să-L auzim, cântându-I cântare de biruinţă.
Cerurile după cuviinţă să se vesealească, şi pământul să se bucure, şi să prăznuiască toată lumea cea văzută şi cea nevăzută:
 Veniţi să bem băutura nouă, nu din piatră stearpă făcută cu minuni, ci din Izvorul nestricăciunii, din Hristos, Cel ce a izvorât din mormânt, întru Carele ne întărim.
Acum toate s-au umplut de lumină: şi cerul şi pământul şi cele dedesubt. Deci să prăznuiască toată făptura Învierea lui Hristos, întru care s-a întărit.
Milostivirea Ta, cea nemăsurată, cei ţinuti întru legăturile iadului, văzându-o, la lumină au mers, Hristoase, cu picioare vesele, lăudând Paştile cele veşnice.
Învierea lui Hristos văzând, să ne închinăm Sfântului Domnului Iisus, Unuia Celui fără de păcat. Crucii Tale ne închinăm, Hristoase, şi Sfânta Învierea Ta o lăudăm şi o slăvim; că Tu eşti Dumnezeul nostru, afară de Tine pe altul nu ştim, numele Tău numim. Veniţi toţi credincioşii să ne închinăm Sfintei Învierii lui Hristos, că iată a venit prin Cruce, bucurie la toată lumea. Totdeauna binecuvântând pe Domnul, lăudăm Învierea Lui, că răstignire răbdând pentru noi, cu moartea pe moarte a călcat. 
                                           Cu dragoste,Maria.
P.S.

                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara oricare volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau, imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris si pe care -mi doresc sa le public cat mai curand .
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, textEste posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi interior
 Fara ajutorul vostru financiar,eu nu as fi putut edita un numar mai mare de CARTI.
Si va multumesc din toata inima si ma rog pentru voi toti ,dar si pentru cei dragi si scumpi inimii si sufletului vostru.
DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa va binecuvinteze DARUL vostru, pentru intarirea CUVANTULUI SĂU !
Sa va ocroteasca cu mila si cu dragostea

 SA !

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN:
 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com.,sau, ma sunati la 0747226236. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:





  





  




                 




13 comentarii:

  1. ADEVARAT A INVIAT!. SARBATORI FERICITE cu HRISTOS CEL INVIAT in sufletele noastre.

    RăspundețiȘtergere
  2. hristos a anviat =si sarbatori fericite va doresc= deci prunca 7 nu s a nascut anca= o zi buna va doresc= mariana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. HRISTOS A INVIAT!

      Sa nu fim tristi ca nu a aparut PRUNCA LUI DUMNEZEU 7,ce este pregatit de Sfanta Treime,asa le vom trece,daca nu credem in mesajele DUHULUI SFANT,si daca nu ne iubim aproapele si pacea pe pamant,mult avem de suferit.Ca sa se implineasca Scriptura,va aparea mai inainte Sfanta Biblie cea Adevarata,ca omenirea sa creada in ea,si sa-o urmeaza in credinta,pana la a doua Venire a MANTUITORULUI,pe pamantul Romanesc.

      Ștergere
  3. Hristos a inviat, d na Maria , lumina si caldura Pastelui sa ne incalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintea si sa ne deschida inimile spre iubire . Va imbratisez cu drag! Paste luminat si binecuvintat!

    RăspundețiȘtergere
  4. Romania tara noastra ar trebui scrisa in U.N.E.sco.ca una din minunile lumii acest patrimoniu național ar trebui păstrat cu sfințenie de toți romani asa cum păstrează mănăstirile românești pămînturile lor și cresc păsări animale cultiva pămîntul lor din asta traiesc.avem o tara frumoasa cum a descriso scriitorul Mihai Sadoveanu.in dumbrava minunata.bunicii Lizucai și dumbrava sînt patrimoniul acestei țări daca fiecare român si- ar păstra cu sfințenie pămîntul primit de la strămoși și ar creste animale și păsări ar cultiva pe el pentru nevoile familiei sale familia romana nu ar mai dispărea.pastrati cu sfințenie acest pămînt sfînt și dăruirii moșilor strămoșilor vostri romanii.Hristos a înviat.a înviat și pentru romanii.

    RăspundețiȘtergere
  5. Hristos a Inviat si sarbatori binecuvantate.

    RăspundețiȘtergere
  6. ADEVARAT A INVIAT ,scumoa mea ! Te pup si te imbratisez cu drag !
    Asa este ! S-a adeverit si se vor adeveri toate in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cei care sunt PRORUSIA ştiu ce sa intâmplat in prima zi de paşte în 1941 ???? MII DE ROMÂNI AU FOST OMORÂTI LA GRANITA ROMÂNIEI CU BUCOVINA OCUPATĂ DE RUSI!!! In nr.mare de FEMEI SI COPII !!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei proRusia sunt uituci si merita sa repete istoria. Dar nici cei proAmerica sau proEuropa, proTurcia, proIsrsel..etc..sa nu uite ca apa de departe nu stinge focul si ca dincolo de " cortina" jocurile le fac, la Ialta, Malta si in alte locuri secrete, imbecilii ce cred ca pot imparti Romania la infinit in sfere de influente. Romania si toata planeta. Odata si odata...tot o incaseaza si ei. Lacrimile pruncilor sacrificati pe altarul unor războinici idioți si lacomi de resurse or sa-i arda ca focul! Sa dea Dumnezeu o cernere selectiva! Din varf si pana jos. Sa nu mai plateasca tot nevinovatii!

      Ștergere
  8. Ai pus punctul pe I! Nu vorbele ne vor scoate din rusinea a ceea ce am devenit ca popor. Doar faptele. Omul sfinteste locul. Sau il spurca. Sau nu face nici una, nici alta...Doar dă lectii

    RăspundețiȘtergere
  9. 19.56,a venit vremea să intelegem cine suntem fiindcă doar așa vom învăța lecția iertării,ranchiuna nu permite evoluția,ci stagnarea in negativitate, care a dăinuit mult prea mult timp.Aceste vremuri ne permit sa intelegem cine suntem noi și cine sunt cei care vor sa domine,doar niste biete minți care au uitat că l poarta pe Dumnezeu în interior.Cu toții am făcut multe rele pe acest Pământ în multe și repetate întrupări,chiar daca acum ne credem buni,considerând că nu avem intenții care ar putea rani pe cineva.Ca sa ajungem la starea de "oameni buni"am trăit vieți în care am incercat să spălăm tot Raul pe care l am provocat.Ne place sa spunem că nu am face rău nici unei muște,dar va asigur că multe fapte grele am făcut în trecut pentru care ne am autopedepsit,totodată învățând să iertăm și implicit sa iubim.Sa ajungi să iubești oamenii și tot ce te înconjoară,înseamnă că ai atins .o anumită Stare de a Fi,adică te ai InDumnezeit,exact așa cum este firesc să se intmpleple cu fiecare copil al Divinității.Asta i singurul nostru scop,singurul destin, sa ajungem sa demni de Părinții noștrii Creatori,Sursa a Tot Ceea Ce Exista.

    Aceste războaie au fost făcute de ființe care au uitat cine sunt ele la nivel de Esență,au pierdut înțelegerea și simtirea iubirii Divine,făcând ce s au priceput.
    Rolul unora dintre noi este sa le arătăm cum sa poata sa se regăsească toți cei care s au pierdut de frații lor și părinții Creatori.
    Judecandu i, suntem la fel de pierduți,neintelegabd că toți suntem parte a Creației, liberi să alegem cât mai vrem sa experimentam separarea de toți și toate.
    Esențialul este că toți suntem oameni,nu americani,nu rusi,nu români,
    in care bate o singura inima a Spiritului Sfânt Infinit.
    Acest Pământ nu va mai găzdui oameni care se consideră separați prin religii,prin granite,prin diferite sisteme.Totul este în schimbare,nimic nu va mai functiona așa cumc stim,totul va fi așa cum planeta își doreste,liniște,pace înțelegere în dragoste divină.
    Dar nu se va întâmpla peste noapte,trebuie ca fiecare om să se schimbe în interior, ca Omenirea sa existe în Marea Unitate.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  10. Frica de Dumnezeu nu va mai avea susținere pe aceasta planeta,nu aceasta dorește Dumnezeul Creatorul nostru,ci iubirea pentru El,așa cum El ne iubește pe noi.Dumnezeu nu are nevoie de nimic de la noi vrea doar sa ne iubim intre noi,și să respectăm tot ce ne înconjoară,inclusiv planeta care ne găzduiește.
    Totul este atât de simplu,doar mintea noastră complica viață.
    Dorința Divină este ca, copii săi să aibă o călătorie plăcută, în bucurie.
    Atât!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere