joi, 18 aprilie 2019

IISUS HRISTOS VA VENI IN NOUL SĂU IERUSALIM ,NUMIT ROMANIA DUHULUI SFANT !

                              25  Martie 2018,ora 22,45 !

                           Dragii mei ,


În aceasta seara in timp ce scriam aici pe BLOG ,desi eram cu ochii pe monitor,vad cum Cerul senin de ziua se deschide ,iar din CERUL alb de Lumina stralucitoare foarte,Mantuitorul a inceput sa  coboare pas cu pas pe norii Cerului, care s-a deschis.

IISUS HRISTOS fratilor, avea o camasa alba si stralucitoare,lunga pana la călcâie.
Părul Său castaniu si inelat,era lungut pana la umerii Săi.
Ochii MANTUITORULUI erau de un albastru stralucitor,un albastru al Cerului senin.
Scumpul si Prea Iubitul nostru Mantuitor,Şi-a intins ale Sale Mâini lateral, ca si cum ne-ar imbratisa pe toti ,si asa cu mainile -I intinse, cobora din Cerul Său pe Pămant.

Image result for iisus hristos venirea a doua imagini.
Fratilor,asa precum S-a înaltat MANTUITORUL ,tot la fel cobora pe scari albe de Lumina stralucitoare.
Pâna la genunchi era in Lumina Mantuitorul nostru drag si scump.
IISUS era desculta dragilor, dar era tare fericit ,I se citea pe Chipul Său Prea Sfant ,Bucuria Venirii a Doua pe Pămant,in Romania Sa,in ROMANIA  DUHULUI SFANT si totodata ,al NOULUI SĂU IERUSALIM. 
Image result for iisus hristos venirea a doua imagini.
Prieteni dragi,am scris adeseori desore VENIREA MANTUITORULUI in NOUL SĂU IERUSALIM - ROMÂNIA,dar acum ,L-am vazut pur si simplu cum cobora înspre Pămant.
Fratilor,sa fim ferm convinsi ca IISUS HRISTOS va veni si nu peste mult timp;va veni ca sa judece vii si mortii aici pe Pămant,după care, pe cei din dreapta Sa,pe cei vrednici îi va duce pe TARAMUL FAGADUINTEI,iar pe cei din stanga Sa,adica, pe cei care nu sunt vrednici de IUBIREA SA, îi va trimite in focul cel mai dedesupt pentru vesnicie.
Să avem mare grija fratilor si sa -mplinim PORUNCILE DOMNULUI , ca sa fim si noi de-a dreapta Lui IISUS si sa ne veselim impreuna cu El si cu Maica Sa ,Pururea Prea Curata Fecioara Maria.
Sa ne intarim in Credinta,sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine si nu in ultimul rand, sa mergem in SFANTA BISERICA a LUI HRISTOS ca sa ne contopim inima si sufletul cu Sfanta Si Dumnezeiasca Liturghie.
Numai procedand astfel, vom fi bineplacuti Lui Dumnezeu si ocrotiti de tot raul si de toata suferinta,Amin!
                                          Cu dragoste,Maria.

3 comentarii:

  1. DOAMNE,cu adevarat ne vorbeste DUHUL SFANT,ca vei veni in locul unde te-ai NASCUT,dar nu ai copilarit,Moldova.DOAMNE,astazi fratii nostrii catolici,Te pling, ca ai fost Rastignit,iar eu te pling,ca toti cei care le-ai dat Har,sa slujeasca CUVANTUL TAU CEL SFANT,spun ca te iubesc,dar ei nu se iubesc intre ei,sa fie deacord ca toate SFINTELE SARBATORI,sa le sarbatorim cu totii pe pamant,la aceeasi data,DOAMNE,nu te-ai NASCUT,INVIAT,INALTAT,de doua ori.Frumos iera din partea noastra sa Sarbatorim INVIEREA TA,cand se aprinde SFANTA LUMINA,la SFANTUL MORMANT.DOAMNE,iarta-ne ca toti suntem foarte pacatosi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Serios,la cine vine? La guvern,la președinte,la biserica?

    Întreb și eu că tontul; vine de Paste la biserica cum îl recunoașteți credincioșilor? Vine și spune" eu sunt Isus" ! Ce veti face? Aștept răspunsuri de la credincioșii credincioșilor!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu crede ceea ce vei vedea. Chiar si sarea arata ca zaharul.

    RăspundețiȘtergere