sâmbătă, 6 aprilie 2019

REVOLTA ! PROTESTE URIASE LA SUD - EST !


                                               6 Aprilie 2019,ora 6,25 !

                                       Dragii mei,

Tot in aceasta dimineata,aud glasuri multe si revoltate,glasuri care nu mai aveau niciun pic de rabdare,ci strigau incontinuu cuvinte pe care nu le intelegeam,dsr din tonul glasurilor care-mi dadea fiori,stiam ca sunt tare nemultumite,tare revoltate.

Imagini pentru PROTESTE IMAGINIImagini pentru PROTESTE IMAGINI.

Era noapte afara,iar la SUD -EST era o mare de oameni in strada si peste tot. Nu aveai unde sa arunci un ac,atat de multi oameni erau si atat de inghesuiti stateau.
Dragii mei,din păcate, spun din păcate deoarece,nu vom avea parte de liniste si pace in Tara, vom trai astfel de evenimente ingrijoratoare in Romania.
Dar toate acestea trebuie sa aiba loc,deoarece,asa au fost oranduite de Sus,de la Dumnezeu. Numai asa vom curata Romania Duhului Sfant si vom pregati Calea Venirii a 2 a,a Mantuitorului nostru Iisus Hristos ,in Noul Sau Ierusalim numit,Romania.
Sa nu ne fie teama de toate cate vor urma, ci sa ne rugam cu inima si cu sufletul, ca sa fim intariti in Credinta,in dragoste si-n iubire faţă de Aproapele nostru.
Sa multumim Domnului si Maicii Domnului ,pentru toate cate ne-a daruit si ne daruieste, si sa ne rugam pentru sanatate si mantuirea sufletului nostru.
Si nu in ultimul rand fratilor, sa nu uitam ca sa fim buni si milostivi,sa facem fapte bune si sa mergem cu dragoste in BISERICA LUI IISUS HRISTOS si a MAICII DOMNULUI,Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea ,Amin!
                               Cu dragoste,Maria.


P.S.

                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:





  



29 de comentarii:

  1. N-avem ce face,asta este,si asta a fost de cind e omenirea,si in trecut,cel bogat il asupra pe cel sarac,ii lua totul, si lucra ca sclav...

    RăspundețiȘtergere
  2. Romanii revoltati vor veni in trenuri la Bucuresti, asa cum au venit minerii in 1990 ... Guvernul in frunte cu Veorica va arde in flacarile Marii Revolutii ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vine lumea sa-l dea jos pe Iohannis, care il tine in spate pe Lazar. Daca Visinescu a platit, trebuie sa plateasca si Lazar.

      Ștergere
    2. Vezi ca ce dorești la alții se întoarce la tine. Habar nu ai ce au făcut minerii în 90. Vorbești fără sa judeci te lași purtat de o ura care ți va îmbolnăvi sufletul. Sa plătească cei de la vremea respectiva.

      Ștergere
    3. Vor veni la Bucuresti sa-l dea jos pe hotul repetent Dragnea care si-a batut joc de poporul roman si de Romania.

      Ștergere
    4. Dar basescu ce va face pentru cei 10 ani de guvernare???ai uitat minte scurta ce ai!!! Psd-ul a facut si face ceva pentru omul de rand dar basescu cu gasca lui au taiat pensi, salarii au inchis scoli si spitale au vandut tara pe 2lei. Asta nu vezi???

      Ștergere
    5. Iohanis a facut ceva pentru Romania? a facut pentru el cat a putut de mult si a denigrat tara a carui presedinte este din pacate.

      Ștergere
    6. 12.44 Ce sa-ti faca tie Iohannis, minte scurta? Sa-ti dea zapada din poarta? Ce trebuia sa faca Iohannis ca doar nu guverneaza el si i-au luat toate atributiile, creier spalat ce esti??

      Ștergere
    7. Nici iohannis si nici psd alde nu au facut absolut nimic. Numai minciuni, tergiversari, una zic la tv alta fac pe la spate. Se dau mari luptatori impotriva tortionarilor si a sistemului ilegal de justitie dar nu fac nimic, ba mai mult ne-au pacalit in cel mai josnic mod
      Toti cei din politica actuala trebuie sa se care. Platim absolut degeaba atatia trantori,tradatoori de neam, care nu fac absolut nimic impotriva crimelor impotriva umanitatii facute de catre falsa justitie.
      Drepturile omului lipsesc cu desavarsire. Daca scapam de toti acesti paraziti din politica justitie servicii sa vedeti ce libera va fi in sfarsit Romania. Sa ne amintim de traiul bun de cativa ani de dupa revolutie...Asadar eliberarea tarii de catre acesti paraziti este solutia. Protestele sunt solutia atat

      Ștergere
    8. 14:31, Iohannis este un sabotor. Sa-i dea Dumnezeu ca sa aiba ce merita.
      Visinescu si Lazar acelasi statut de tortionar. Sa-si ia si Lazar plata dupa faptele lui pe care le cunoaste bine. Asa sa-i ajute Dumnezeu, dupa faptele lui.

      Ștergere
    9. Anonim 6 aprilie 2019, 23:38

      Asa sa ne ajute Dumnezeu !!!
      Amin !!!

      Ștergere
    10. 17:17, sa dea Dumnezeu sa crapi de ciuda!

      Ștergere
    11. 08:59, de ciuda o sa crapi tu cand Iohannis va pierde alegerile! Dumnezeu nu doarme!

      Ștergere
  3. Iohanis va putea fi schimbat prin vot, daca majoritatea va dori.

    RăspundețiȘtergere
  4. Fireati ai dracului de comunisti c-ati distrus tara! Dumnezeu e liberal, sf Arsenie Boca era liberal si spunea acelasi lucru:liberari sunt de la Dumnezeu.Ia priviti la cei din guvern : fac nunta in post, isi lasa nevestele cu juramant pt fete mai tinere decat fii lor, fac afaceri necurate doar ca sa se imbogateasca, pe cei corecti cauta sa-i elimine, mint pe fata oamenii fara nerusinare, etc, deci sa intelegeti cum stau lucrurile. Bineinteles ca Iohanis nu-i pe placul Mariei pt ca este liberal, casatorit cu aceeasi femeie, merge duminica la biserica, sustine dreptatea, este un pm cult nu ca Veorica, si asta diavolului nu-i pe plac

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim7 aprilie 2019, 08:40
      Tu chiar ai o problema ! De ce jignesti pe toti ceilalti care nu sunt de acord cu tine ? Chiar nu ai pic de rusine si de bun simt?
      Ce ma intereseaza pe mine si pe alti cititori cu cine traieste x sau y, sau daca a facut nunta in post?
      Ce ma intereseaza pe mine ca IOHANNIS are o singura nevasta si 7 case ? Fiecare face ce vrea cu viata lui si traieste cum vrea. JUDECATA nu este a noastra,ci este a LUI IISUS HRISTOS! Cine iti da dreptul ca sa ne vorbesti asa? Si ca sa te linistesc,te asigur ca IOHANNIS nu va mai pupa al doilea mandat. O zi frumoasa iti doresc.

      Ștergere
    2. 08.40 dispari cu iohannisu tau. Rusine slugoi al strainilor asa cum sunt toti din politica in frunte cu iohannis psd alde pnl udmr toti toti. Afara cu toti. Nu avem nevoie de nici unu. In strada e solutia pt eliberarea tarii de catre acesti paraziti tortionari

      Ștergere
    3. Sa nu uitam ca guvernarea tariceanu este cea care a semnat HG in 2005 care a stat la baza protocoalelor ilegale din justitie. Tradatori de neam si tara toti. Niste mincinosi care ne tot duc cu zaharelul de 30 ani

      Ștergere
    4. O veste minunata Maria! Multumim!

      Ștergere
    5. 13:41, esti o mizerie de om.

      Ștergere
    6. 08:58, cine zice ala e.

      Ștergere
  5. Lazar ca si Iohanis au intrat pe o agenda proprie,primul face tot feliul de sesizari CSM-ului incercind desfintarea sectiei speciale pentru judecarea magistratilor.
    Dar de ce le e frica nu vor scapa,numaratoarea inversa a inceput.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Oare in Romania Socialista politie politica au facut doar doi oameni? De ce nu se da legea lustratiei inclusiv pt urmasii tuturor structurilor?
    Sau beneficiarii si fii lor cu rrstul direct interesati treb sa creeze acum noua politie politica? Lazar e corect respecta legea fiind un pretext ca, sa poata fi Iohannis suspendat. Si fara referendum de suspendare din lipsa fondurilor deja epuizate strategic prin fostul referendum gaselnita.
    Cei care sperati o noua Revolutie sperati degeaba ca si in 10 August cita vreme nici Armata nu e cu noi (tara plina de agenti straini gata de noi diversiuni) Jandarmeria si Politia e cu ei si prin sefii lor si in general prin maririle de salarii care pot fi la nevoie iar sporite sau macar promise. Demonstrantii sint vazuti ca dusmani ai maririlor lor si deci ai copiilor lor. Omul din norod isi iubeste mai mult copii decit tara .Ea poate sa moara dar copii sa o.duca bine. Un soi de mercenariat.
    Crezi ca degeaba au fost marite de 14 ori fondurile bugetare de dotare a fortelor de interventie in Jandarmerie? De la SRI taiat si dat chipurile pt vitamina D pt copii -inutila pt copii la virsta carora sinteza naturala in organism e peste necesar cita vreme nu stau non stop in bezna.
    Maririle promise au fost aminate dar au fost bani pt inzecirea viramentelor bugetare catre formatiunile politice proportional cu locurile in parlament. Si a caror cheltuire nu este controlata la Psd fara sa fie destutuit si seful corpului de inspectie desi pus si el tot de Psd. Ei nu vor sa conduca dupa reguli de bun simt , vor sa imparateasca discretionar iar ce nu mai vor sa faca desi au promis pretind ca nu ar fi lasati desi sint la butoane. Cei care ii incurca din posturi cheie trebuie deci defaimati atacati si indepartati cu sau fara dosare politice. Dragnea e vazut ca mesia de toti infractorii si puscariasii spagarii cu sau fara diploma ,traficantii, combinatorii etc Acum e sansa lor care ii uneste si mai mult? Toate aceste interese potrivnice aliniate organizat strategic pe o singura directie : catre estul politic.
    Opozitia si poporul ce strategie, ce optiuni si ce sanse mai are?
    Poporul nu a fost destul alaturi de opozitie cind trebuia mai mult asa ca opozitia obosita deja in procente de strategia adversa a trebuit sa lase mingea adversarului mai odihnit si plin de energie mediatica. Deci joaca obosita la off side sperind ca galeria se trezeste si vine macar la vot desi nu e musai destul. Trebuie sa ne dorim meritocratie solutia deplina pt tot. Daca pt asta avem nevoie de dat cu capul de sus prin dictatura si dezastru atunci sa fie dictatura si dezastru.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dumnezeu o fi liberal ,dar Orban si mai ales Iohanis nu a fost niciodata,el e nazist oficial declarat prin tribunal al Grupului Etnic German infintat de mina dreapta a lui Hitler baronul Ribbentrop care a despartit poporul roman in''doua popoare ''cum spune Iohanis ca si Stalin

    RăspundețiȘtergere
  8. Si e si tradator ,ar putea ''pupa'' al doilea mandat la pirnaie cu protejatul lui Lazar.

    RăspundețiȘtergere
  9. 8,40 si Iohanis e si Lgbt-ist pentru care a sabotat Referendumul pentru Familie si Identitate nationala crestina de anul trecut iar acum o luna a mai avut si tupeul sa se laude.
    Numai prostii o sa-l mai voteze si UDMR-istii care speculeaza dezbinarea romanilor iar acum Kelemen Hunor se plinge ca nu l-au lasat sa intre in Ucraina sa faca si acolo dezbinari.
    De aceia biserica ortodoxa trebue sa reactioneze si sa-si puna un candidat crestin moldovean pentru prezidentiale ca la Europarlamentare avem un candidat unionist pe Simion de la Focsani-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. Iohanis spune ca cei ce au facut crime trebue sa plateasca [referitor la Iliescu],dar Cristoiu spune ca lui ii e frica sa-l demita pe procurorul Lazar pentru ca l-ar 'da in git'' cu dosarele.

    RăspundețiȘtergere
  11. In Franta''Vestele galbene' sustin Jandarmul Kovesi la Parchetul European,
    Dee.. i-au scutit de cazul EADS si pe ei si pe germani, dar in dauna Romaniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Prin nedemiterea lui Lazar ,Iohanis devine cu acesta complice la crimele de la AIUD

    RăspundețiȘtergere