luni, 15 aprilie 2019

RĂZBOI,REVOLUTIE ??? ŞI-OR OMORÂT CONTEMPORANII ! SUNT FOARTE CIURUIT !


                                                15 Aprilie 2019,ora 16,18 !

                                  Dragii mei, 

În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune asa:

             "Şi-o omorât contemporanii !
               Sunt foarte ciuruit ,de ceea ce s-a intamplat in asta noapte."

Clipă în care,desi eram cu ochii pe monitor,vad inspre Est,Sud -Est multime mare de oameni,multime ca la Proteste si care era păzita de soldati cu armele in maini.
Era noapte,iar soldatii aveau haine lungi groase de culoare verde inchis.
Soldatii erau violenti cu multimea din strada,in sensul ca,împingeau cu pusca oamenii pasnici ,si chiar îi loveau cu patul pustii.
Dragii mei, din pacate,ne asteapta vremi si vremuri foarte grele.
Ce va fi pana la urma,vom afla si vom vedea cu totii dragii mei.
Dar cu Credinta fierbinte in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului, cu iubire faţă de Aproapele nostru,vom trece noi si peste aceste grele incercari.
Sa nu uitam ca sa fim buni fratilor, sa fim milostivi si iubitori,si nu in ultimul rand,Credinta noastra sa ne fie fierbinte si statornica.
                           Cu dragoste,Maria.



P.S.

                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara oricare volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau, imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris si pe care -mi doresc sa le public cat mai curand .
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, textEste posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi interior
 Fara ajutorul vostru financiar,eu nu as fi putut edita un numar mai mare de CARTI.
Si va multumesc din toata inima si ma rog pentru voi toti ,dar si pentru cei dragi si scumpi inimii si sufletului vostru.
DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa va binecuvinteze DARUL vostru, pentru intarirea CUVANTULUI SĂU !
Sa va ocroteasca cu mila si cu dragostea

 SA !

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN:
 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com.,sau, ma sunati la 0747226236. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:





  












                 



                 

25 de comentarii:

  1. Dragnea va fi dus la Targoviste si va fi judecat !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu puteți dormi de grija lui Dragnea dar va liniștiți după marele cutremur, mai e o târa

      Ștergere
    2. 00.22 ia-l acasa daca ti-e drag infractorul. Cine se aliaza cu el va ajunge rau. Vine si ziua decontului in curand. Dumneau rabda dar nu iarta!

      Ștergere
    3. Sunt alti infractori grei de tot pe care nu vreti sa-i vedeti...Dragnea va spune niste adevaruri care-i deranjaza pe strainii care jegmanesc Romania-vaca buna de muls...

      Ștergere
    4. Traim greu din cauza infractorului Dragnea. Voi sunteti orbi,nu vedeti ca dracul asta de Dragnea nu face nimic pentru Romania? Cate persoane mor in spitale si pe soselele noastre pline de gropi ? De cand sunt la guvernare va prostit ci 100 de lei la pensie,un mic si o bere pentri ai vota. Pe ei ii intereseaza sa modifice legile justitiei pentru a scapa de puscarie. Eu nu va inteleg cum de sunteti de partea acestor hoti.Au furat terbuie sa plateasca,cum o femeie care vinde doua ,trei legaturi de patrunjel intra la puscarie si acesti infractori care au furat milioane de euro treduie sa plateasca.Eu nu inteleg de ce va opuneti. Chiar sunteti orbi ? Nu vedeti ca nu au nici pregatirea necesata,nici nu stiu sa vorbeasca si atunci cand o fac numai perle si minciuni spun ? Chiar voi vreti sa ajungem ca Venezuela ? Deschideti ochii si nu va mai lasati manipulati de acesti infractori care au furat Locul lor trbuie sa fie la puscarie nu in parlament. Sustineti-l voi pe acest hot Dragnea care a furat aproape doua miliarde de euro ca oricum cade pe 20 mai. Atunci cand hotul va intra la puscatie si va cadea PSD-ul,atunci si numai atunci poate deschideti si voi ochii sa vedeti pe cine ati sustinut Pana pe 20 mai sustineti hotii si infractorii,sustile-l pe hotul infractor Dragnea.

      Ștergere
    5. 11:42, numai ineptii ai scris.

      Ștergere
    6. Dar de iohanis si de basescu nu zici nimic???ei sunt ingerasii care vor binele Romaniei???Dumnezeu sa-l protejeze pe Dragnea,un patriot adevarat si un mare OM!!!

      Ștergere
    7. 11.42 tara a fost si este furata de catre institutiile statului DNA DIICOT SRI. ce a facut diicot de cand se tot taie padurile ? Nimic. Baga la puscarie fraierii de rand pt nimicuri, inventii in timp ce furturile de zeci milioane euro primesc achitare. Ro a fost furata cu sprijinul institutiilor statului . Institutiile din Ro ANAF DIICOT DNA SRI au distrus si distrug toate afacerile prin controale si reguli aberante. Astia nu au lege. Aceste instutii aplica legea lor, a mafiei nu respecta codurile penale,constitutie,drepturile si libertatile oamenilor
      Mii de euro pe cap procuror,srist,judecator platim lunar ca sa ne distruga deja se vede ca le-a reusit. Suntem cea mai saraca tara din UE. DE CE? Din cauza justitiei care de 30 ani domneste,domnia mafiei.

      Ștergere
  2. Tot Parisul cel Nou -musulmanizat de africani-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Evident si evidenta e cauza. Ma tem foarte tare pentru Luvru (proiectul initial), dar acum a fost mai simplu si mai simbolic

      Ștergere
  3. pt CRACIUN-pai cine a colonizat nordul Africii si i- a primit ca si nemtii pe musulmani?eu n-am nimic cu religia lor ci cu ceea ce fac in speta atacuri-au muscat mana celor ce i-a primit!-acum ca sunt extremisti -trebuiau verificati mereu

    RăspundețiȘtergere
  4. Haine lungi, groase- toamna iarna, intr-o zona cu aceste anotimpuri.Desi e la sud, nu si la est, ma duce gandul la Italia.

    RăspundețiȘtergere
  5. Maria, nimic despre Catedrala Notre Damme de Paris? E semn de Sus pt greselile papistasului sef.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SA ADEVERIT DIN PĂCATE ! ARDE CATEDRALA NOTRE - DAME ...
      mariaghiorghiu.blogspot.com/2019/04/s-adeverit-din-pacate-catedrala-notre.html
      Acum 11 ore - Nu a fost nici RAZBOI si nici Explozie asa cum eu am aprecit ,ci a fost CATEDRALA NOTRE-DAME de PARIS care arde ca o torta din păcate!

      Ștergere
  6. V-a incepe razboiul civil in Libia .

    RăspundețiȘtergere
  7. SA ADEVERIT DIN PĂCATE ! ARDE CATEDRALA NOTRE - DAME ...
    mariaghiorghiu.blogspot.com/2019/04/s-adeverit-din-pacate-catedrala-notre.html
    Acum 11 ore - S-A ADEVERIT DIN PĂCATE ! ARDE ... mariaghiorghiu.blogspot.com/2019/04/al-doilea-paris-pariusl-actual-va-cadea.html. Acum 6 ore ..

    RăspundețiȘtergere
  8. Vremurile ne dau inapoi ce-am daruit noi mii de ani planetei.
    Avenit vremea recoltei;culegem ce-am semanat

    RăspundețiȘtergere
  9. In afara de profetia lui Nostradamus despre arderea catedralei Notre Dame mai era o profetie tot din Franta care insa spunea despre aceasta ardere ca este lucrarea lui Dumnezeu nu a oamenilor. Motivele lui Dumnezeu sint mai multe intre care si acela de a mustra pacatele oamenilor fiind deranjat inclusiv inca de la inceput de simbolistica constructiei care cuprinde virfuri ascutite indreptate chiar in sus ca si cum Dumnezeu ar fi impuns. Este si o vestire a iminentei Judecatii cind Dumnezeu nu va mai trece cu vederea nici macar crestinismul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu pot sa cred ca Dumnezeu ''se simte impuns'' de varfurile ascutite ale superbei Catedrale Notre Dame...E absurd ! Aceasta bijuterie arhitectonica ( si mai sunt si altele construite in acelasi stil ) este rezultatul geniului uman, a muncii intelectuale si fizice a unor oameni foarte iscusiti. Daca Dumnezeu s-ar fi simtit deranjat de ceva, nu s-ar mai fi construit veci asa minunatie. PS. Acolo e alta ''lucratura'' ( parerea mea ), dar sper sa aflam adevarul. Imi pare nespus de rau pentru ce s-a intamplat acolo, ce pacat sa distrugi asemenea frumusete de Catedrala !

      Ștergere
    2. Fii serios, mihai35!

      Ștergere
  10. Dumnezeu nu se simte impuns ci judeca simbolismul acestor tepuse care lasa urme neconstietizate inlauntrul oamenilor Au fost primite semne si mesaje atit din stadiul proiectarii cit si ulterior dar clericii nu au ascultat. Acum vreo 20 de ani a fost primit un mesaj de la Fecioara destinat primariei Parisului cu porunca de a fi reconstruta din materiale neinflamabile si fara tepuse spre in sus. A si spus ca in caz contrar ea va arde chiar inainte de venirea Judecatii. Primaria facuse un nou proiect se facusera si alocari intrun fond comun dar opinia publica ziare atee politizate anumiti consilieri si reprezentanti religiosi au insistat sa se renunte din tot felul de motive unii zicind si ca oricum va fi reconstruita daca va arde. Asa ca s.a renuntat la implementarea lui. Ceea ce inseamna ateism, neascultare, politizare si atasament fara de lumesc. Fecioara nu e doar o sfintisoara care a nascut pe Iisus peste a carei vointa putem trece ci este Sfinta Sfintelor cereasca venita in aceasta forma partiala, Sfinta Sfintelor este si Iisus a intrebuintat alte doua nume atribute : Duhul Sfint si Mangaietorul promis de fapt in original si ca venire vizibila viitoare. Ea a fost Magaietorul de care intrebase Nicodum prin trimisi pe Iisus inca de la inceput iar El a reusit sa evite o noua intrebare despre identitatea Magaietorului prin faptul ca nu a spus in acel moment pe faya ce e Mesia.
    Altminteri nu ar mai fi pretins nici in ziua cind a facut vin din apa ca nu aceea ar fi ziua inceputului misiunii cita vreme facind a demonstrat ca chiar a fost. Toti Episcopii stiu sau macar jura ca ei cred asta cind sint unsi pe functie taina fiint secretizata alaturi de adevarata descriere a darului deosebirii duhurilor si adevarului prin Canon 85 Apostolic in continutul nepublicat inca integral al Celor doua Scrisori ale lui Clement. Continutul cenzurat partial publicat nu justifica secretizare. Va fi dat in vileag la,darea in vileag alaturi de alte lucruri si fapte tainuite.
    De aceea in Apoc.12 se face trimitere la Ea pt ca acum este vb de o noua venire feminina cu misiunea de a reprezenta si manifesta prioritar partea indentitara Duh Sfint de data asta cu desavirsirea deplina Suprema. Duhul Sfint este izvorul apei vietii si apa vietii iar Tatal este Spiritul din inima caruia ii apartin (si care se manifesta prin) calitatile caracterului acele frunze repartizate pe ramuri in cite o parte de chakra.
    Duhul Sfint locuieste si in noi in camaruta cea mai de jos si mai dinapoi a noastra ca templu uman camaruta,fiind o chakra (secundara primei chakre principale) localizata in osul Sacrum.
    Aeasta venire ca Femeie a lui Dumnezeu insusi a fost promisa in diferite formulari in general intentionat vagi inca din Vechiul Testament incit sa fie incercare ,piatra de poticnire prilej de hula si razboi capcana inclusiv pt atacatori. Aceasta venire Supema este Savaot, este Cel Preainalt din Isaia40 care il apara pe Iisus la adoua venire, este Cel Batrin din Daniel7, este Cineva din Apocalipsa cit si Duhul care chema alaturi de mireasa la botez si calauzire in tot adevarul promis.
    Nr contextelor profetice legate de venirea Sa sint in nr de 69 plus inca unul intro revelatie de la Iisus pe tema Apocalipsei venita prima data in 1910 care azi este detinuta secretizat de cele 4 mari denominatiuni crestine. Noua revelatie cu 64 de aliniate din care doar doua pe tema asta. Ea se numeste Dogma Adevarului pt ca,este tot dogma nu adevar deplin promis lucru mentionat de catre Iisus. Intre timp ortodoxia a modificat in noile dictionare intelesul termenului dogma incit cei nescrisi care sint majoritari sa fie tinuti si prin acest neadevar la distanta de curtea interioara.
    Cineva Femeie va locui temporar in Sion pina la urgie fiind vazuta ca un strain .

    Exista si multe revelatii calugaresti despre venirea intrupata a Duhului Sfint majoritatea cu tilc deslusit in viitor. Dar ele ajung rar in mass media.
    Dupa urgie va locui temporar la Roma (iar Vaticanul va fi ramas complet nelocuit) dupa care se va muta la Bucuresti pina la sfirsitul vietii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mihai35, chiar crezi ca Preacurata Fecioara Maria era deranjata de stilul gotic al catedralei care ii era inchinata ? Ce mesaj e asta ? E chiar culmea ! Gandeste-te ca asemenea catedrale si biserici, construite in stil gotic, sunt peste tot in Europa, inclusiv in Romania ( in Ardeal ). Nu cred in acest mesaj, e absurd. Cred ca ceea ce s-a intamplat la Paris e de sorginte...mult mai terestra.

      Ștergere
    2. Tepusa spre in sus, este o antena de transmisie a energiei catre cei ce se hranesc cu aceasta.
      Este corect ce a spus Mihai. Energia trebuie sa ramana la umanitate, pentru ca ei ii apartine de drept.

      Ștergere
  11. mihai35, Divina Mama nu a transmis asa ceva, ce spui tu aci: " Acum vreo 20 de ani a fost primit un mesaj de la Fecioara destinat primariei Parisului cu porunca de a fi reconstruta din materiale neinflamabile si fara tepuse spre in sus. A si spus ca in caz contrar ea va arde chiar inainte de venirea Judecatii."

    Sa nu-mi zici ca tot unor asemenea "mesaje primite" in Franta au inceput sa inlature statuile cu Maica Sfanta...!

    Multe imbarlicaturi in mesajele care se refera la EA...


    RăspundețiȘtergere