sâmbătă, 13 aprilie 2019

RUPTURĂ ÎNTRE ROMANIA SI SUA ?

Imagini pentru STEAGUL SUA IMAGINIImagini pentru STEAG ROMANIA.

                                                13  Aprilie 2019,ora 5,09 !

                                   Dragii mei,

În aceasta dimineata,ma trezeste un glas care spune ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:

            "Ruptură între Romania si SUA !
                        Romania va sosi indata..." 

Clipă în care , vad o cutiuta de carton patrata, cam de 30 cm pe 30 cm, iar in cutiuta era un Avion de jucarie, a carei elice o invartea un deget al cuiva nevazut de mine.
Dragii mei,ce se va intampla intre Romania si SUA ,de va fi o ruptura intre aceste doua STATE,eu nu stiu.
Ceea ce stiu,este faptul că, SCUTUL antiracheta de la DEVESELU va contribui mult la aceasta ruptura.
Sa dea Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ca sa avem pace si liniste in Tara, iar romanii sa dea dovada de Credinta,dragoste si unitate.
                              Cu dragoste,Maria.
P.S.

                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara oricare volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :

https://1.bp.blogspot.com/-hygcXuHRA-w/V7oIhxgiXoI/AAAAAAAAAEQ/J-58X6g3fskjoLAy8-aH65tX4fJIVgyOgCLcB/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:





  












                             

30 de comentarii:

  1. Nu va fie frica,Romanii au o vorba,buturuga mica,rastoarna carul mare.Ce este pregatit in Cerul Sfant,asa vom trece.America este foarte dotata in armament pentru a distruge Creatia Lui Dumnezeu,iar Romania este saraca in armament,dar cea mai puternica din lume in rugaciune.Cea promisa lumii va veni,va aparea ca este din Romania,ca si MANTUITORUL LUMII,sa aduca pacea pe pamant,si sa dispara minciuna.Si America va ingenunchea inaintea ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E acea Cineva femeia de care vorbeste mihai35.ea va unifica biserica mondiala si va restaura natiunile ,de fapt prin ea vine si pacea.mai multe detalii stie mihai.

      Ștergere
    2. Stai liniștit cu România cea mai puternică în lume la rugăciune. Chiar dacă se declară ortodocși mulți nu au nici o treabă cu rugăciunea și la numărul mic al românilor caută în altă parte puternici în rugăciune. Ce face din unii români lipsa școlii ajung să se creadă buricul pământului dar în realitate sunt o cantitate neglijabilă.

      Ștergere
    3. Fericit cel ce nu a vazut,dar a crezut.

      Ștergere
  2. Or fi problemele tehnice cu noul tip de avioane Boeing 737 MAX de pasageri comandate de Romania in SUA si care tot cad prin lume din cauza programului computerizat prin care se conduc-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Vedeți, cei care susțineau sus și tare alianță cu SUA, UE, toți sunt după jumulit din tara asta, îl doare la basca pe american de noi. Tot pe mana, rușilor rămânem. Partea proasta este ca romanul s a prostit și înrăit îngrozitor de tare în asa fel ca Dzeu și a luat mâna de pe noi. Aici am venit sa învățăm niște lecții nu sa aruncam cu pietre unii în alții. Un popor dezbinat este terminat. Dar de ea a zic pt ca nu vrea sa audă nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  4. In ultimii ani, conducatorii nostri si aici ma refer la intreaga clasa politica, n-au facut decat sa dezbine oamenii. Aud din ce in ce mai des despre copii care nu mai vorbesc cu parintii din pricina politicii. Eu, spre exemplu, il evit pe socrul meu pentru ca are creierul spalat de "antena". I-am dus legi sa le citeasca, hotarati judecatoresti, motivari CCR si RIL.uri de la ICCJ. DEGEABA ! GADEA ARE DREPTATE! Este inadmisibil unde s-a ajuns. Minciuna si manipulare !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E normal sa fie asa. Aia care nu au furat ca sa ia malaiul au tradat ca sa isi ia malaiul. Certurile sunt inutile, tara e detinuta de straini, ei au proprietatea afacerilor si capitalul.
      Cearta cu socrul e falsa, ce te astepti sa demonstrezi cu motivarile alea?

      Problema e f simpla... banii sunt putini si chiar si din aia putini se fura sau se administreaza prost.

      Ștergere
    2. Socrul tău are dreptate, nu mai încerca să-i speli inteligenta(creierul) lasă omul în pace!

      Ștergere
    3. 15:59 - Socrul meu s-a bucurat ca i-a crescut pensia cu 120 lei, dar n-a luat in calcul inflatia si cresterea preturilor. Eu lucrez in mediul privat si crede-ma ca muncesc pentru fiecare leu deoarece...in privat este competitie, nu esti bun zbori. Apropo...privat nu inseamna alimentara din colt.Oameni buni, ganditi cu creierele voastre! Nu va mai lasati manipulati si mintiti! Va pleaca copiii la munca in strainatate, in spitale sunt conditii jalnice si chiar d-na ministru a spus asta, au crescut facuturile, etc. Inchideti televizorul pentru o zi si ganditi, atata tot!

      Ștergere
  5. Am zis de multe ori ca nu ne va ajuta nimeni decat Dumnezeu si Maicuta Domnului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Vreti cu rusii,uitati cata nenorocire ne-au adus.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ruptura cu trecutul in viziunea vechii administratii simpatizanta, militanta NOM/NE OM (strategii, tehnici, inginerii indreptate impotriva fiintei umane, naturii, natiunilor lumii, spre ex. vezi ritualurile cu participarea Hillaryei si restul dovezilor FBI!) strategie incompatibila cu norma universal valabila, Codex Universalis. Umanitatea renaste din propria cenusa in lumina spiritului universal, schimbare de paradigma la vedere.

    RăspundețiȘtergere
  8. Atenție noi votanții PSD NU ne vom prezenta la alegerile europarlamentare pentru că nu suntem slugile Europei. Străinii ne-au furat țara și bogățiile ei așa că nu mai trimitem psd-iști în parlamentul european.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim14 aprilie 2019, 11:06
      Ti-am publicat Comentariul,dar totusi,nu poti vorbi in numele tuturor VOTANTILOR PSD !
      Fiecare va merge si va decide cum si cu cine voteaza ! Nu te poti considera ca tu singur,reprezinti toti simpatizantii PSD !
      Eu de exemplu,nu voi merge la REFERENDUM ! Dar nu pot vorbi in locul ELECTORATULUI ! Consider ca acest REFERENDUM este precum ai intreba: Vreti ca ziua sa fi ziua si noaptea noapte? Cam asa vor fi si intrebarile la REFERENDUM. Intrebari care deja sunt reglementate in CONSTITUTIA ROMANIEI. Si-atunci,nu vad care este rostul. Doar ca sa aruncam zeci de milioane de euro,pe apa sambetei si sa se laude cineva ca si-a facut datoria faţă de poporul roman. Cu banii acestia de pe REFERENDUM, putea foarte bine sa subventioneze ORFELINATELE si CAMINELE de BATRANI. Dar, POLITICA este POLITICA si tinem cu dintii de scaune !!!

      Ștergere
    2. Mare dreptate ai Maria draga!

      Ștergere
    3. Maria, cel de la 11:06, nu-i psd-ist si nici simpatizant psd. Este un anti-psdist, care crede ca prin acest mesaj manipuleaza oamenii.
      Mai 11:06, sti cum sta treaba? Cata vreme psd are persoane propuse pentru europarlamentare, tot electoratul psd merge si ii voteaza. Ce urmaresti tu de fapt? Sa faci jocul opozitiei? Nu iti iese.
      Psd-istii si cei care simpatizeaza psd merg la vot sa voteze pe cei pe care ii sustin pe listele pentru europarlamentare. Avem nevoie de persoane care sa spuna ADEVARUL in Parlamentul European si care sa apere interesele Romaniei, iar pe acelea nu le gasesti la opozitie caci opozitia a votat intotdeauna in Parlamentul European impotriva Romaniei.Au demonstrat-o.

      Ștergere
    4. Categoric nu tin cu cei din opozitie !
      M-am gandit ca si eu la aceasta varianta ! Dar am dorit sa-i raspund cuviincios ! Am scris anul acesta un articol, o sa-l caut, in care spunea un glas ca PNL-ul ramane acasa. Si asa va fi !
      Dar, nu vreau sa ma cert cu cei care tin cu OPOZITIA !Eu voi vota PSD -ul ptr PARLAMENTARE ! Este optiunea mea !

      Ștergere
    5. Pentru pnl-istul 11.06...chiar crezi ca ne lăsam așa ușor manipulați...ha...cat de naivi ne crezi...să-ți fie rușine...oricum, fie ca îți place sau nu, noi, adevărații votanți, PSD, nu vom lipsi, sub nici o vorba de la vot

      Ștergere
  9. Și această "ruptură" se va sparge de zid căci nu trebuie să se întâmple cum vrea propaganda rusă! Până una alta, rușii nu merită încrederea și drepturile pe care le pretind! Dacă ar fi meritat, eu le-aș fi dat credit!

    RăspundețiȘtergere
  10. 13:50, cata prostie ai in cap. Doamneeee!!!! Faci umbra pamantului degeaba!

    RăspundețiȘtergere
  11. Cam 40 de milioane de euro s-au pierdut cu referendumul precedent.Atunci nu v-ati gandit la orfelinate si camine de batrani,gandeati ca aparati familia traditionala, Dragnea cu prietena.

    RăspundețiȘtergere
  12. E o datorie cetateneasca prezenta la vot.
    In cazul in care se considera ca nici un candidat nu merita votul, putem sa ne anulam noi votul, bifand mai multi candidati(varianta cea mai eleganta de anulare).
    Faptul ca de data aceasta referendumul se desfasoara odata cu alegerile pentru parlamentul europeean nu comporta mari cheltuieli suplimentare.
    Consultarea poporului e democratie doar ca nu se tine cont de rezultate, asta ne arata experienta referendurilor din trecut.
    Tema referendumului despre familie a pornit de la o initiativa cetateneasca.
    Ulterior a fost confiscata politic de psd , institutia bisericii d-a lasat folosita in mod scandalos. Lumea a sanctionat.

    RăspundețiȘtergere
  13. Profetia Sfantului Nifon
    Dupa acestia, a vazut Cuviosul Nifon o ceata de sfinti care erau copiii crestinilor. Toti pareau sa fie ca de treizeci de ani. Mirele i-a privit cu fata vesela si le-a zis:
    Haina Botezului este intr-adevar fara pata, fapte insa deloc. Voua ce sa va fac?
    Atunci ei au raspuns cu indrazneala:
    Doamne, am fost lipsiti de bunatatile Tale cele pamantesti, cel putin sa nu ne lipsesti de cele ceresti!
    A zambit Mirele si le-a dat bunatatile cele ceresti. Au primit si cununa nevinovatiei si a nerautatii si toate ostile ceresti i-au admirat. Era minunat sa auzi pe sfintii ingeri, care bucurandu-se nespus de vederea tuturor cetelor sfintilor, cantau dulci cantari.
    Dupa toate acestea, vede Nifon ca vine inaintea Mirelui o dumnezeiasca Mireasa. In jurul ei se revarsau miresme ceresti si mir dumnezeiesc. Pe preafrumosul ei cap purta o neasemuita diadema imparateasca, care scanteia. Ingerii o priveau uimiti si sfintii coplesiti. Harul Sfantului Duh o imbraca in haina aurita si preainfrumusetata. Intrand in dumnezeiescul palat, o insoteau o multime nenumarata de fecioare, care cantau cu slavoslovenii si imne maretia lui Dumnezeu.
    Cand a ajuns langa Mirele Hristos, marea Imparateasa s-a inchinat de trei ori impreuna cu toate sfintele fecioare. Atunci Cel Preafrumos a vazut-o si s-a bucurat. Si-a plecat capul si a cinstit-o ca pe Preacurata Sa Maica. Aceasta s-a apropiat cu multa evlavie si cinste si a sarutat nemuritorii si neadormitii sai ochi, precum si indureratele sale maini. Dupa dumnezeiasca sarutare, Domnul a dat fecioarelor haina stralucitoare si cununi prea luminoase si apoi au venit toate puterile ceresti cantand si fericind-o si slavind-o.
    Atunci, Mirele s-a ridicat de pe Tronul Sau, avand de-a dreapta Sa pe Maica Sa, iar la stanga, pe cinstitul Proroc si Inaintemergatorul Sau, a iesit din palat si a mers la dumnezeiescul ospat, unde se aflau bunatatile pe care ochiul nu le-a vazut, urechea nu le-a auzit si la inima omului nu s-au suit, pregatite pentru toti cei ce au iubit pe Dumnezeu. In urma veneau toti sfintii. Acestia, cum au vazut bunatatile, s-au umplut de o nespusa bucurie si au inceput sa umble praznuind la minunatul ospat. Dar pe acestea robul lui Dumnezeu Nifon nu a mai putut sa le descrie. Desi l-am silit de multe ori, nu mi-a spus macar cat de putin.
    Nu pot, fiule, zicea suspinand, sa infatisez cu limba sau sa asemuiesc cu vreun lucru pamantesc lucrurile acelea. Erau mai presus de orice cugetare si inchipuire, dincolo de toate cele vazute si nevazute.
    Deci, dupa ce Domnul a impartit sfintilor toate bunatatile cele negraite si nemaiauzite, a poruncit Heruvimilor sa inconjoare vesnicul ospat, asa cum zidul inconjoara un oras. A poruncit apoi ca Serafimii sa inconjoare pe Heruvimi, Domniile pe Tronuri, Incepatoriile pe Domnii, Stapaniile pe Incepatorii si in sfarsit Puterile cerurilor pe Stapanii. Precum un zid inconjoara un oras, asa si cetele ceresti se inconjurau una pe alta.
    De-a dreapta ospatului veacurilor statea cu mare cinste Arhanghelul Mihail cu ceata lui; la stanga Gavriil cu ceata lui, Uriil statea si Rafail la rasarit. Toate acestea s-au facut cu porunca Domnului nostru Iisus Hristos, a Marelui Dumnezeu si a Mantuitorului tuturor sfintilor. Aceste patru cete erau foarte mari si impreuna cu cetele preacuratelor Puteri inconjurau ospatul lui Dumnezeu cu mare stralucire.
    Cand toate acestea s-au terminat, atunci Insusi Dumnezeu Omul Iisus s-a supus Celui ce-I supusese toate si I-a predat toata stapania si domnia si puterea, care o luase de la El. Apoi El a intrat la dumnezeiescul ospat, ca Mostenitor al Tatalui, Imparat si Arhiereu impreuna mostenitor cu toti sfintii.
    La sfarsitul tuturor tainelor pe care le-a vazut Sfantul Nifon, a vazut si cea mai infricosata descoperire. Insusi Tatal Fiului Unul Nascut, Nascatorul, Lumina cea neapropiata si negraita, a rasarit deodata, luminand deasupra preacuratelor Puteri, deasupra tuturor cerurilor si a cetelor ceresti. Lumina peste preacuratul ospat cum lumineaza soarele lumea. Asa stralucea Tatal milostivirilor.

    RăspundețiȘtergere
  14. La Europarlamentare avem solutia apartinica a prounionistului moldovean Simion din Focsani

    RăspundețiȘtergere
  15. Dna Maria acesta este blog ortodox sau politic psd??V-am intrebat si cu alta ocazie ce a facut psd-ul pt popor in afara de cativa banuti la pensii si salarii?si a crescut puterea de cumparare de zeci de ori!!!eu am venit cu sotul in alta tara.nu credeam cand romanii veniti din afara vorbeau despre tara noastra scumpa dar acum acand ocazia am vazut adevarul-cand se intra in tara cu masina e deosebire de la cer la pamant-parca suntem din zona a treia.Pacat mare de tara noastra frumoasa dar ffffff saracita de conducatorii "nostri" care au avut grija doar de ei si-ai lor.Mare pacat de tarisoara si poporul nostru.

    RăspundețiȘtergere
  16. De 17,19 daca toti i-si ascund capul in nisip sau fug din tara ca altii

    RăspundețiȘtergere
  17. ma intreb ce beneficii a adus USA pentru ROMANIA?-ca sarbii au fost invrajbiti de politicile imperialiste!-din asa tara bogata ,curata si frumoasa este o ruina

    RăspundețiȘtergere