marți, 30 aprilie 2019

VENEZUELA ! CUMPLIT S -A ADEVERIT !

                                                      Dragii mei,

Scriam in 12 Aprilie 2019,un articol despre Venezuela si poporul venezuelean.
Iata titlul articolului:

VENEZUELA ! IN VENEZUELA OAMENII SUFERA TARE !

Iata si linkul cu articolul:
12 apr. 2019 - În Venezuela, oamenii sunt la mare chin si suferinta ! În Venezuela, este ..... Stai in banca ta si nu mai intra pe acest Blog,daca nu-ti place !

Si iata dragii mei, iata ce se intampla acum,in aceste momente cand scriu,in VENEZUELA :
Acum 9 ore - Specialist: Ar duce la un razboi civil in Venezuela. de Redactia ... Mercenarii ar fi pentru a desfasura operatiuni de lupta si stabilizare a situatiei.
Acum 5 ore - Juan Guaido (foto), autoproclamat presedinte al Venezuelei si recunoscut de ... impreuna cu activistul Leopoldo Lopez, au iesit in strada si fac apel la populatie ... Specialist: Ar duce la un razboi civil in Venezuela · Maduro dubleaza ... cu panas madurian-putinist - vor lupta singuri pana la victoria foametei.

Mercenari Blackwater trimisi pentru a-l rasturna pe Maduro? Specialist: Ar duce la un razboi civil in Venezuela.




Marti, 30 Aprilie 2019, ora 10:59

Mercenari Blackwater trimisi pentru a-l rasturna pe Maduro? Specialist: Ar duce la un razboi civil in VenezuelaFoto: Facebook/ Nicolas Maduro
Erik Prince, fondatorul controversate companii de securitate Blackwater si un sustinator proeminent al presedintelui american Donald Trump, ar fi initiat un plan de desfasurare a unei armate private pentru a ajuta la rasturnarea presedintelui socialist al Venezuelei, Nicholas Maduro, au declarat patru surse care au cunostinta despre acest demers, citate de Reuters.
Potrivit surselor citate, in ultimele cateva luni, Prince a cautat investitii si sprijin politic pentru o astfel de operatiune de la suporterii influentati de Trump si exilatii bogati din Venezuela.

In intalnirile private din Statele Unite si Europa, Prince a schitat un plan de a trimite un numar de 5.000 de mercenari in numele liderului de opozitie din Venezuela, Juan Guaido, potrivit unor declaratii facute de doua surse care au informatii direct din staff-ul lui Prince, potrivit Reuters.

O sursa a relatat ca Prince a organizat intalniri privind aceasta tema inca de la jumatatea lunii aprilie.

Oficialii neaga in serie

Purtatorul de cuvant al Consiliului National de Securitate de la Casa Alba, Garrett Marquis, a refuzat sa comenteze atunci cand a fost intrebat daca Prince si-a propus planul guvernului si daca a fost luat in considerare.

O persoana familiarizata cu strategia administratiei a spus ca administratia de la Casa Alba nu va sustine un astfel de plan.

Oficialii Opozitiei din Venezuela nu au discutat despre operatiunile de securitate cu Prince, a declarat purtatorul de cuvant al lui Guaido, Edward Rodriguez. Acesta nu a raspuns la intrebarile suplimentare puse de Reuters.

Guvernul Maduro nu a raspuns la o cerere de comentarii.

"Un plan periculos"

Experti americani si venezueleni in securitate au declarat pentru Reuters ca acest plan este unul periculos si ar putea duce la declansarea unui razboi civil.

PUBLICITATE

Unul dintre venezuelenii aflati in exil, apropiat de Opozitie, s-a declarat de acord cu acest plan si a spus ca privatii contractati ar putea fi folositori, in cazul in care guvernul lui Maduro se prabuseste. Mercenarii ar putea oferi securitate pentru noua administratie.

Purtatorul de cuvant al lui Prince, Marc Cohen, a declarat in aceasta luna ca acesta "nu intentioneaza sa opereze sau sa implementeze o operatiune in Venezuela" si a refuzat sa raspunda la intrebari suplimentare.

Prince ar fi interesat

Lital Leshem - directorul relatiilor cu investitorii de la firma de capital privata a lui Prince, Frontier Resource Group - a confirmat anterior interesul lui Prince pentru operatiunile de securitate din Venezuela.

"El are o solutie pentru Venezuela, la fel cum are si o solutie pentru multe alte locuri", a spus ea, refuzand sa dea mai multe detalii despre propunerea sa.

De unde ar fi recrutati soldatii

Cele doua surse care au cunostinta directa cu planul lui Prince au declarat ca acesta cere sa se inceapa intai cu operatiunile de informatii si mai tarziu sa trimita 4.000-5.000 de soldati angajati din Columbia si alte natiuni din America Latina.

Mercenarii ar fi pentru a desfasura operatiuni de lupta si stabilizare a situatiei.

Pentru Prince, noteaza Reuters, acest plan ar insemna ultimul efort dintr-o lunga campanie de privatizare a razboiului. Mercenarii acestuia sunt in mai multe zone de conflict din Asia Centrala spre Orientul Mijlociu.


Iata si articolul meu mai pe larg:
           12 Aprilie 2019,ora 5,33 dimineata !

                                 Dragii mei,

În aceasta dimineata,aud glas care spune asa:

               "Venezuela !
                În Venezuela, oamenii sunt la mare chin si suferinta !
               În Venezuela, este posibil absolut orice."

Imagini pentru VENEZUELA OAMENI SUFERA DE FOAMEImagini pentru VENEZUELA OAMENI SUFERA DE FOAME.
Dragii mei, din păcate, locuitorii Venezuelei sunt la mare chin si suferinta,de la cel mai mic la cel mai mare.
Oamenii sufera de foame si de sete,sunt chinuiti , maltratati si impuscati in miez de noapte daca nu se supun regimului Maduro.
Este ingrozitor ce se intampla acolo cu acesti frati ai nostri.
Copilasii au burticile umflate de foame,sau lipite cu totul de spate.
Plang si scriu aceste randuri;plang pentru toate sufletele acestea chinuite de razboiul de acolo, chinuite de foame si de sete si de chinurile cumplite la care sunt supusi.

Imagini pentru VENEZUELA OAMENI SUFERA DE FOAME.Imagini pentru VENEZUELA OAMENI SUFERA DE FOAME.

Sa ne rugam dragii mei pentru acesti semeni ai nostri, sa ne rugam ca sa aiba pace si liniste in tara,precum si hrana si apa de baut.
Noi avem in Romania tot ce ne trebuie ca sa traim ,fie si de la o zi la alta; dar nu suferim de foame si de sete ,nu suferim din pricina razboiului, deoarece,acesta din urma nu exista la noi, din fericire.
Imagini pentru VENEZUELA OAMENI SUFERA DE FOAME.

Noi avem de toate fratilor, dar nu toti avem mila si dragoste faţă de Aproapele nostru  care ,este in chinuri si-n suferinte de orice fel.
Ne grabim (o parte dintre noi) sa batjocorim pe cei care sunt mai puţin norocosi decat noi, au o soarta mai grea si mai chinuita, ne grabim sa-i jignim si sa-i injuram , sa-i lovim atat cu cuvantul cat si fizic.
Daca nu putem face bine fratilor,atunci sa nu facem niciun rău nimanui.
Sa ne rugam pentru sufletul nostru,sa ne rugam pentru fratii nostri ,si sa incercam sa facem fapte bune ,fie si numai cu o vorba buna de duh.
Dragii mei, sa fim tari in Credinta,in iubire faţă de Aproapele nostru si nu in ultimul rand,sa fim uniti fratilor ! Unire inseamna ,iubire,respect reciproc si buna intelegere .
Sa le tinem strans legate si niciodata sa nu luptam român contra român.
Iata ce se intampla in Venezuela:

Mii de oameni se inghesuie sa fuga din tara asta! Oamenii au stomacul lipit de spate de foame - Nu mai pot trai in conditiile astea

Venezuela se confrunta cu o criza econimica extrem de puternica. Oamenii au inceput sa plece din tara si au luat cu asalt granita cu Columbia.
.
Recent, 35 de mii de venezueleni s-au inchesuit la granita Cucuta pentru a trece in Columbia. Din cauza numarului extrem de mare, autoritatile columbieni au intarit masurile de securitate.
Oamenii au ajuns sa sufere de foame din cauza inflatiei si a crizei politice si econimice. Asta i-a determinat pe sute de mii de cetateni sa paraseasca tara.
Venezuelenii au decis sa parasesca tara si sa isi gaseasca un viitor mai bun in Columbia sau Brazilia. Venezuela, candva una dintre cele mai bogate tari din America Latina, se confrunta cu o criza economica istorica. Tara este afectata din plin de prabusirea cursului petrolului.
29 ian. 2019 - „Patrulele morții” din Venezuela, surprinse la lucru: 30 de oameni uciși. ... forţele speciale ale poliţiei din Venezuela sunt acuzate că, în doar ...

VIDEO. „Patrulele morții” din Venezuela, surprinse la lucru: 30 de oameni uciși în trei zile


Regimul Maduro are un instrument de opresiune special: trupe paramilitare, care au misiunea de a-i anihila pe cei care se opun puterii. Acuzate de o brutalitate ieşită din comun, forţele speciale ale poliţiei din Venezuela sunt acuzate că, în doar trei zile, au comis cel puţin 30 de crime şi au arestat peste 700 de oameni. Societatea civilă a denunţat modul de acţiune al comandourilor şi a publicat imagini de la asalturile acestora. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.
Zgomotul armelor automate se aude frecvent în cartierele sărace din Venezuela. De cele mai multe ori, cei care apasă pe trăgaci sunt membrii aşa numitelor "Comandouri ale morţii". Sunt, de fapt, poliţişti din trupele speciale, care sosesc de obicei noaptea, mascaţi şi înarmaţi până-n dinţi. Intră în case, îi iau pe sus pe cei pentru care au venit, fără să le pese de martori. Cine li se opune e bătut cu sălbăticie sau chiar ucis pe loc.
Preşedintele Nicolas Maduro anunţă că trupele speciale ale poliţiei vor fi un coşmar pentru infractori. Au devenit însă coşmarul celor care se opun Puterii.
Sute de razii au fost făcute, după izbucnirea protestelor, săptămâna trecută. Iar oamenii spun că cel mai mare pericol e că patrulele morţii nu sunt antrenate să stopeze proteste folosind arme neletale, ci sunt antrenate să ucidă.
În ultima vreme, comando-urile lui Maduro acţionează şi în plină zi - blindatele trupelor speciale sunt văzute tot mai des, în special pe străzile din Caracas. Înfiinţat în 2017, acest departament al poliţiei din Venezuela ar fi responsabil pentru moartea a 1.500 de persoane, afirmă societatea civilă.





                                    Cu dragoste,Maria.

6 comentarii:

  1. https://www.facebook.com/cutremur.vrancea/photos/a.788561594632408/1307651686056727/?type=3&theater

    d-na Ghiorghiu, dvs simtiti acest "camp de joasa presiune" in zona Vrancea, asa cum mentioneaza pagina facebook Seismic Center - Predictie si alerta cutremur ? sau asa-zisii oameni de stiinta iarasi bat campii.
    va multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca nu erau rusii saracii scapau de maduro. Da comunitatea internationala chiar doarme la propriu

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma scuzati, nu are legatura cu mesajul dar ati avut dv.un mesaj in luna martie cu nr.48-47 . Ciudat e că in aceiasi zi, nepotelul meu de 6 ani m a intrebat daca o lună poate avea 47 de zile ? In 5 mai sunt 47 de zile de atunci. Puteţi să întrebaţi dacă va fi ceva pe 5 mai ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa este doamna Maria.
    Si s-a mai adeverit si vijeliile si furtuna care a avut loc.
    Tornada la Calarasi la noi a batut grindina si o vijelie de s-a intunecat cerul.
    Am zis ca a venit sfarsitul.
    Numai cuvintele dv.au rasunat in urechile mele credinta in Dumnezeu si Maicuta Domnului.
    Am ajuns acasa si totul este OK nu a fost cum a fost mai jos la servici unde lucrez.
    Ma ocolit Bunul Dnezeu si Maicuta Domnului.
    Nu a fost asa rau.
    Cu mult drag doamna Maria si Bunul Dumnezeu sa ne apere de tot cei rau.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa ne pregătim pentru necazuri si vremuri tulburi care vor veni dar si de 6 ani de minuni în România.Nu va setați mintea numai pe nenorociri acestea vin pentru cei lipsiți de credinta iar pentru cei buni binecuvantari.Ce va panicati atât vin si lucruri bune.Nu Romania va deveni Noul Ierusalim ? Ce trebuie sa vina va veni.Credința este baza.

    RăspundețiȘtergere
  6. Maduro a scos armata , dar care o parte a trecut si de partea opozitiei,va fi o noapte grea ca la noi la revolutie-craciun

    RăspundețiȘtergere