vineri, 5 aprilie 2019

O TRAGEDIE FĂRĂ DE MARGINI !



                                                   5 Aprilie 2019,ora 17,13 !

                                   Dragii mei,

În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, aud ceva cutremurator.
Glasul spunea asa:
                  "E o Tragedie fara seamăn!
                   O Tragedie fără de margini."

Clipă în care, vad o incapere in care ,un cos de gunoi,un cos din plastic era rasturnat.
In rest, nu mai vedeam nimic in acea incapere.
Prieteni dragi, ce se va intampla atat de grav,eu nu stiu.Nu mi s-a descoperit. Unde se va intampla aceasta Tragedie fara de margini,iarasi nu stiu a va spune.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului ,ca sa aiba mila de cei care urmeaza sa treaca prin aceasta Tragedie fara de margini,si sa-i apere cu mila si cu iubirea Sa de oameni.
                             Cu dragoste,Maria.

P.S.

                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:





  



5 comentarii:

  1. Poate fi explozie, daca era un cos de gunoi utilizat in institutii, birouri, etc. Poate fi un necaz mare ca in La Paz unde un cartier intreg construit pe un deal se prabuseste din pricina ploii puternice care a infiltrat terenul. Probabil si constructorul s-a lacomit la bani si a ridicat blocurile fara sa ii pese de oameni.

    RăspundețiȘtergere
  2. Marele cutremur din RO.

    RăspundețiȘtergere
  3. Fereasca Dumnezeu si Maicuta Domnului pe toata lumea de necaxuri si de toate relele.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ar fi 4 mari necazuri cu tot cu hula majoritatii contra Duhului Sfint Cineva si ea destul de mizerabila spiritual si mediatic dintre care ultimele doua necazuri sint cele doua secerari justitiare insa la prima din acestea doua (urgia Judecatii) are loc si masiva poluare acida vulcanica, multe darimaturi si cadavre care se vor imputi pina sa se reuseasca rezolvarea lor sanitara necesara, dezorganizare politica si economica etc.
    Ele sint iminente si in ordinea lor incepind cu primul numit necazul cel mare cum nu a mai fost si cum nu va mai fi care e strict necaz moral interior general prin apasarea constiintei coplesitor dar direct proportional cu rautatea caracterului si a faptelor. Ridicarea constii tei si apasarea ei prin regret amarnic si senzatie de ratare cruciala a vietii de subapreciere blocanta psihologic si chiar de senzatie ca nu s-ar mai putea indrepta nimic ca arfi deja prea tirziu desi oportunitati de indreptare vor maifi. Ridicarea constiintei este odul unei lucrari divine planetare careva dura doar o zi din zori cind va incepe cu o revelatie scurta identica la toti fara cuvinte prin care simti ca esti judecat obligatoriu de un fel de prezenta constiinta suverana judecatoreasca moral care stie tot de care oricum nu poti fugi.
    Cei care nu vor primi aceasta lucrare in acea zi sint cazuri extrem.de rare si felurite din diferite cauze :virsta prea mica, dizabilitati mentale grave, apartenenta la rasa piticilor care oricum nu primesc nici botez haric nici credinta in viata de acum; si ultima categorie mult mai putini cei care au primit deja aceasta revelatie dar care au primit si raspunsul decizia judecatoreasca: sau dupa caz alt raspuns. Scopul acestei lucrari justitiare este dublu pt ca are atit intentia ca sa te faca sa iti imbunatatresti viata spirituala si religioasa fiind totodata parte din lucrarea de anuntare generala ca a venit Judecata adresata umanitatii (Apoc.14.6-7) nefiind singura lucrare (implinire profetica) din acea zi ci doar una din 5.
    A doua,lucrare este in mod iar surprinzator semnul crucii pe cer in mod miraculos timp de 20-30 de minute catre prinz dar simultan cite o cruce in cite o zona a lumii in total 7 din care 6 prin puncte luminoase dispuse in forma de cruce iar una cu linii continue de foc. Una din acestea va fi vizibila pe cerul Fagarasului. Daca tin bine minte cite una pe fiecare continent.
    Aceasta implinire ale legaturacu semnul pe cer din Matei24 dar nu si cu propovatuirea din Matei24.14 care nueste a vestirii lui Iisus ci a Imparatiei promise a acobori (Noul Ierusalim) din care Iisus revenit (dar temporar anonim pt cei multi) este doar o parte. Dar si acest context se va implini in aceeasi zi.
    A treia lucrare implinire este legata de mai multe contexte intre care si expresia care a fost scoasa din versiunea biblica oficiala catolica si ortodoxa in anii 2005 si 2006 in urma deciziei unanime de la Roma intro comisie pancrestina cu scopul de a realiza o versiune biblica comuna intregii crestinatati dar care apoi nu a mai,fost adoptata de protestanti datorita presiunii psihologice la care au fost supusi unii din reprezentanti pt a fi de acord la vot. Aceasta ciopirtire este si ea o implinire a unei profetii calugaresti ruseca care zice si
    Cele doua strigati este o exprimare f rezumativa a unui mesaj public citit de prezentatorii TV pe marile canale din partea lui Dumnezeu insusi Cineva mesaj complex pe mai multe teme (12) si adresari pe categorii religioase etc care se va intitula Avertisment.
    Are multiplu rol : informari, prezentare, indemnuri, chemare la unitate si calauzire , mustrari, dezvaluiri ,darea in vileag , anuntarea judecatii etc
    A patra lucrare este aducerea Chivotului (2.Mac.2.4-11).
    A cincea cintarile in Sion.

    RăspundețiȘtergere