vineri, 12 aprilie 2019

O DEMONSTARTIE ??? DOAR UN CUTREMUR MARE , ADUCE LUMEA CU PICIOARELE PE PĂMÂNT !


                           12 Aprilie 2019,ora 4,44 zori de zi !

                                   Dragii mei,

In aceasta dimineata in zori de zi,ma trezeste un glas care spune asa:

              "O Demonstratie ?
              Cred că nu mai e bună de nimica ! 
             De nimic ! 
           Care ar fi scos mii de oameni in strada....."

Clipă in care dragii mei, vad inspre Rasarit cum Pămantul se clatina tare si parea ca nu se mai opreste.
Începuse un Cutremur puternic,un Cutremur care, de s-ar fi putut, ar fi scos milioane de oameni in strada,si nu cateva mii ca la o Demonstratie.
Dragii mei, ne certam,ne dusmanim,ne jignim unii pe altii,scoatem oamenii in strada ca sa faca acelasi lucru, dar nu ne gandim ca exista un Dumnezeu care ,vede tot si toate,care aude toate si cunoaste pana si gandul nostru.
Omorurile, violurile dusmaniile aprige, avorturile ,sinuciderile sunt clipa de clipa prezente in viata noastra ,a oamenilor.
Am uitat sa ma ridicam ochii si-n sus,spre Cerul Sfant si sa cerem iertare si mila de la BUNUL DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI.
Ne credem stapani a tot si a toate, ne credem invicibili, umilim pe Aproapele nostru,il jignim si-l ranim sufleteste si trupeste, dar nu ne gandim ca totusi avem acolo Sus in Cer,un TATA CREATOR si o MAMĂ ,pe MAICA PURUREA PREA CURATA FECIOARA MARIA,care la un moment dat,ne va potoli pe toti.
Cum? Nu prin Proteste si Demonstratii ,si nici  prin Referendum pentru Justitie!
Prin a face Pămantul ca sa se cutremure tare, prin Inundatii grave si ninsori in timpul verii, prin Razboaie si prin diverse CATASTROFE,posibil nucleare.
Acestea ne asteapta daca ,nu ne intoarcem cu faţa catre DUMNEZEU si catre MAICUTA DOMNULUI.
Toate acestea vor veni peste omenire, si chiar si peste Romania,chira daca va fi VIITORUL al DOILEA IERUSALIM.
MANTUITORUL ca FIU al LUI DUMNEZEU si al MAICII PREA CURATEI FECIOARE MARIA, a fost prigonit in aceasta perioada de sfant Post, a fost batut si scuipat in faţă, a fost biciuit, a fost lovit cu pumnii si biciuit pe spate, ca in final, sa fie pironit pe Cruce,iar aici pe CRUCE, sa-si dea Duhul Său in Mainile Tatalui Ceresc,pentru ca noi sa iesim din Iadul in care eram si sa ne mantuim.
Imagini pentru iisus cu crucea in spateImagini pentru iisus cu crucea in spate
Si daca IISUS HRISTOS a suferit atat de mult pentru noi pacatosii,noi de ce nu am suferi cand suntem atat de răi si de dusmanosi?
Imagini pentru iisus cu crucea in spate.
Sa ne rugam fratilor, pentru ca Bunul Dumnezeu sa ne ierte si sa ne lumineze inima ,mintea si sufletul ,ca sa fim buni si milostivi,ca sa ne putem iubi Aproapele ca pe noi insine,si nu in ultimul rand,ca sa ne putem duce fiecare Crucea noastra, harazita de Dumnezeu fiecaruia dintre noi,după vorbele si faptele noastre.

Imagini pentru iisus cu crucea in spate.
Dumnezeu este indelung rabdator si Bun!
Dar cand vede ca Fiii Săi au uitat de el, atunci va scoate si El "biciul" ca sa-i poata trezi la realitate,pentru ca Fiii Săi sa-L recunoasca ca TATA  Atoatetiitor si a Atoatefacator, si sa I se-nchine Lui si nicidecum banilor si a tot ce este material.
Dragii mei,unde va fi acest Cutremur mare in locul unei Demonstratii,sau amandoua odata sau pe rand, cu siguranta vom afla impreuna.
Ceea ce trebuie sa facem noi, este ca sa ne schimbam modul de viata,sa fim mai buni si mai milostivi, si sa implinim PORUNCILE DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS ,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin.
                                  Cu dragoste,Maria.
P.S.

                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara oricare volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :

https://1.bp.blogspot.com/-hygcXuHRA-w/V7oIhxgiXoI/AAAAAAAAAEQ/J-58X6g3fskjoLAy8-aH65tX4fJIVgyOgCLcB/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:





  










14 comentarii:

  1. Sa inteleg ca la noi v-a fi cutremurul???...sa ne fereasca Dumnezeu de tot ce e rau...

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria asa este si daca stau si ma gandesc ati mai avut o postare mai anul trecut in care spuneati ca in timpul unei demonstratii la noi in tara.
    Era scris pe o pancarda "Noi suntem poporul" si era ridicata sus si tinuta de cativa demonstranti.
    La un momentdat a inceput lumea s-a tipe si un cutremur de pamant a inceput s-au alceva ca lumea fugea care in cotro.
    Nu are cum Dumnezeu si Maicuta Domnului s-a nu fie suparati pe omenire doamna Maria aveti multa dreptate.
    Sincer va spun ca aproape este mania lui Dumnezeu.
    Ma uitam azi de dimineata a fost in zona noastra iar un cutremur.
    Cu mult drag doamna Maria si Bunul Dumnezeu s-a aiba mila de noi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos ne spui, cuvinte care ajung la suflet.Asa este, se pare ca omenirea are nevoie de un cutremur la propriu si sau la figurat ca altfel nu se trezeste,pluteste si orbecaeste in "placerile" lumii acesteia. Doamne ajuta!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nimic mai adevarat, cred ca ar fi ultimul lucru cu care Dumnezeu mai poate aduce omenia cu picioarele pe pamint.

    RăspundețiȘtergere
  5. Urgia Apocalipsei va transa si problemele religioase si politice din lume.
    Referendumul pt meritocratie va avea loc abia dupa urgie. Si inca unul apoi pt acceptarea oportunitatii de a deveni tara de pelerinaj prin mutarea sediului central al noii religii la Bucuresti tocmai prin mutarea venirii lui Cineva. Care cu urgia va fi cistigat razboiul contra Sa si al noii religii - devenita astfel usor majoritara si tot in crestere.

    RăspundețiȘtergere
  6. Răspunsuri
    1. De Florii va fi unul mai mic,cel mare va fi pe la sfarsitul acestui an.

      Ștergere
  7. Prieteni dragi,

    Voi cei care, nu va puteti abtine nici in aceasta perioada sfanta de Post,de la jigniri ,injurii ,blesteme si amenintari, va rog ,nu va mai obositi degeaba ca sa le scrieti aici in Comentarii. Aceste Comentarii urat mirositoare si negre de pucioasa diavolului,nu le voi publica.
    Aveti mare grija,deorece,toate cate-mi doriti mie sau cititorilor fideli, toate se vor intoarce asupra voastra si din păcate, si asupra celor dragi voua care ,nu au absolut nicio vina pentru limba voastra clevetitoare si pentru veninul din inima si din sufletul vostru. Nu va place acest Blog, nu va convine ceea ce vedeti si cititi,schimbati dragilor locul, ca la TV! Nu va mai adaugati si alte păcate la cele pe care le aveti deja! Este un sfat ! Vreti sa tineti seama de el, e bine;nu vreti, va asumati intreaga raspundere pentru rasplata pe care o veti primi de la DUMNEZEU si de la MAICA DOMNULUI.

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte bine doamna Maria faceti nu le mai publicati ca ma umple de mahnire mai ales care sa adreseaza dv.cu vorbe urate.
    Pacat mare pacat ca vad bine ca se intampla asa precum le vedeti si auziti si tot carcotesc.
    Mult or sa regrete mai tarziu cand Dumnezeu le va arata si va fi prea tarziu.
    Cu mult drag doamna Maria si Bunul Dumnexeu s-a va dea rabdare si sanatate
    Va pup si va imbratisez cu mult,mult drag si poate ne si vedem.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet scumpa mea !
      Si eu te pup si te imbratisez cu drag !

      Ștergere
  9. Da, exista si vedenii despre un cutremur in Romania zona Vrancea inainte de urgie cu o scurta vreme comparabil cu cel din 77' insa miscarea va fi pe alta directie incit unda seismica va lovi mult mai grav R.Moldova decit Romania. Se vorbea si de o demonstratie nu stiu pt ce dar in vedenia principala se vedea cum un sediu vechi probabil caramida in forma dreptunghiulara orizontala fara balcoane al unei institutii din Braila situata intro zona periferica era vazuta prabusindu.se in intregime cu trosnete si praf. Ora era un pic peste ora 20. Acest cutremur nu va avea impact major asupra religiei sau politicii dar se va profita de el in propaganda religioasa. Dar va devansa o parte din daune si victine incit la urgie nr acestora sa fie un picut mai mic la noi.
    Posibil si in momentul urgiei sa se planifice oarece demonstratii dar ea sa survina inainte de concretizarea lor si sa rezolve problemele in discutie. Oricum urgia e profetita a incepe intro zi mai friguroasa de toamna zi acoperita de nori o atmosfera apasatoare trista dar ora este nocturna in Franta putin inainte de miezul noptii iar la noi aproape de ora 01.
    Dar pina la acestea mai sint de implinit alte lucrari si profetii incepind cu ziua cintarilor din Sion si a inca 4 impliniri biblice in aceasi zi anterior cintarilor.

    RăspundețiȘtergere
  10. DOAMNE,DOAMNE,suntem foarte pacatosi inaintea TA,dar cand privesc sfintele icoane,cat ai suferit pentru noi pacatosii si Sfanta cruce,nu pot sa nu pling si sa ma gandesc,cat de mult te-au iubit,mosii si stramosii nostrii si chiar de cand ai fost Rastignit,Toata Moldova oamenii in Saptamana Mare,umblua imbracati in haine negre,ca le pasa de suferinta Ta,ingenuncheau se rugau pentru pacea pe pamant,si isi ajutau aproapele dupa pasibilitatile lor,cu totii se bucurau de INVIEREA TA.
    DOAMNE,iarta-i pe cei care nu si-au luat crucea sa Te urmeze,a sosit timpul ca Sfanta Scriptura sa se adevereasca,si vor scapa cei care s-au lepadat de minciuna.

    RăspundețiȘtergere
  11. Dna Maria o întrebare am ptr Dvs , in aceasta viziune era zi sau noapte ? Multumesc mult , multă sănătate și putere va doresc 🤗

    RăspundețiȘtergere
  12. Parca ar vrea sa ne arate adevaratele probleme cu care trebue sa ne luptam incalzirea globala ce da miscari tectonice unde sa folosim resursele nu in inarmare-craciun

    RăspundețiȘtergere