duminică, 28 aprilie 2019

MINUNEA DIN CER ! SFANTUL MARE MUCENIC GHEORGHE SI SFANTA A DOUA ZI A PASTELUI !

                                           29  Aprilie 2019,
SFÂNTA  ŞI  MAREA  SĂRBĂTOARE, A  SFÂNTULUI  MARE  MUCENIC  GHEORGHE, PURTĂTORUL  DE  BIRUINŢĂ ,precum si ,SFANTA  SARBATOARE  A PASTELUI !
               Image result for sfantul gheorghe imagini

Era o seara de Aprilie,a anului 2000 ,chiar în ZIUA SFÂNTULUI  MARE  MUCENIC GHEORGHE ! 
Priveam Cerul nopţii senin şi înstelat ! Copiii mei, şcolari pe atunci, erau în casă.
De când trăiesc asemenea MINUNI  dumnezeiesti ,mă simt atrasă de CER ,ca de un magnet. Privesc CERUL ziua şi noaptea  şi este minunat de frumos ! Încercaţi fraţilor pentru 5 minute atat ziua ,cat şi 5 minute seara ,ca să staţi şi priviţi CERUL  LUI  DUMNEZEU, si nu numai Pământul pe care traim ,pentru a alerga după comori şi bunuri materiale. 
Vă asigur eu că, dacă veţi face aşa ,o să mai repetaţi tot mai des experimentul vindecător pentru suflet.
Dar să vă spun ce am văzut eu în mijlocul LUNII de pe CER, în seara SFANTULUI  MARE MUCENIC GHEORGHE,Purtatorul de Biruinta.
Privind CERUL şi LUNA mare şi strălucitoare, văd cu uimire că în inima LUNII de pe CER, era exact SFÂNTUL  MARE  MUCENIC GHEORGHE aşa cum ÎL ştim cu toţii, călare pe un cal alb si cu suliţa în mâna Sa dreaptă, omorând şarpele care era jos la picioarele din faţă a calului alb. 
Am luat din casă SFANTA ICOANĂ cu SFANTUL GHEORGHE, dar şi pe copilaşii mei, si le-am arătat iconiţa şi le-am spus să privească şi LUNA de pe CER. 
Copiii mei au rămas uimiţi şi ei văzând CHIPUL din ICOANĂ care, era identic ca două picături de apă ,cu acel chip din LUNA  de pe CERUL nopţii. 
Am intrat în casă cu toţii, copiii cu treaba lor, iar eu ,I-am mulţumit LUI DUMNEZEU şi MAICII DOMNULUI precum şi SFANTULUI MARE MUCENIC  GHEORGHE, pentru MINUNEA ce tocmai am văzut-O în mijlocul LUNII de pe CERUL nopţii.
Dragii mei, să credeţi în MINUNI căci ele există ,iar  Bunul DUMNEZEU ni le arată ca să ne întoarcă pe CALEA cea bună, bineplăcută LUI, pentru mantuirea sufletului nostru.
                         Cu dragoste, Maria

P.S.

                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara oricare volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :

https://1.bp.blogspot.com/-hygcXuHRA-w/V7oIhxgiXoI/AAAAAAAAAEQ/J-58X6g3fskjoLAy8-aH65tX4fJIVgyOgCLcB/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau, imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris si pe care -mi doresc sa le public cat mai curand .
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, textEste posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi interior
 Fara ajutorul vostru financiar,eu nu as fi putut edita un numar mai mare de CARTI.
Si va multumesc din toata inima si ma rog pentru voi toti ,dar si pentru cei dragi si scumpi inimii si sufletului vostru.
DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa va binecuvinteze DARUL vostru, pentru intarirea CUVANTULUI SĂU !
Sa va ocroteasca cu mila si cu dragostea

 SA !

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN:
 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com.,sau, ma sunati la 0747226236. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

  

  
                 
7 comentarii:

 1. Aceasta icoană arată foarte clar "învingerea balaurul" de către un sfânt care poate fi orice om În Dumnezeit care trezindu se din adormire,realizează că este posedat de balaur și reușește să se elibereze de el și controlul lui care i a înrobit mintea facandu l sa creadă minciunile care îi erau șoptite in subconstient și inconștient.Supraconstientul se trezește și devine conștient de Sine,de voință și puterea sa,eliminând din ființa sa umană orice ființă care îl obligă la subordonare.

  Multe informații nu sunt aduse prin diferite forme care sa ne arate starea noastră de conștiința inconștiență dar nu le am înțeles,le am interpretat așa cum am fost învățați.Invataturule oamenilor au fost bine ticluite ca aceștia să nu afle niciodată Adevărul despre ei,și mai ales adevărul despre cine îi conducea prin încarnări nesfarsite folositoare pentru controlori,sau balauri,actualii reptilieni.

  Trezirea Spiritului din oameni a necesitat multa munca spirituală din partea lui Dumnezeu care a întrebat ființe înalt spirituale daca vor sa ajute pe frații lor pierduți în uitarea cine sunt ei.
  Avem parte de foarte mult ajutor dar nu l prea percepem,nu l înțelegem fiindcă ne este foarte tare frica de chinurile iadului in care am fost ținuți mii de ani de către acești balauri.

  Sfatul meu este sa permiteți deschiderea mintii că inima știe ce va trebuie,va va aduce totul ca sa vă eliberati de reptilele care ține mintea omului subjugată in control.Incredeti va in intuiția voastră deoarece va arata tot ce trebuie să vedeți! Informația este în fața voastră,mesageri sunt in jurul nostru a tuturor,doar lăsați i sa va ghideze.Dumnezeu însuși vine și va arata tot ce va trebuie,voi doar sa credeți în bună intenție .Voi singuri trebuie să decideți dacă voința voastră devine suverana sau o lăsați pe mana lor.Ajutor avem,restul depinde doar de noi.
  EU SUNT D

  RăspundețiȘtergere
 2. pentru D-totul este predestinat asa ca si vointa daca DUMNEZEU vrea ti-o da daca nu tragi tinichelele pacatelor pt tot neamul-am un prieten depresiv -ce sa-i spun ce sa-i dau !? daca DOMNUL i-a dat aceasta!

  RăspundețiȘtergere
 3. sf GHEORGHE omorand balaurul este un MIT-de fapt putem spune ca el omoara pacatul

  RăspundețiȘtergere
 4. Draga an 16.53,prietenul dumitale este în suferința mintii căci spiritul său se trezește.Multa lume suferă de depresie,practic a devenit o pandemie,fiindcă mintea asta știe ce să faca, îți crează aceasta stare deoarece nu vrea să cedeze locul Spiritului care începe sa devină conștient de Sine.Din aceasta cauza sunt și multe sinucideri, mintea depresivă nu face fata energiei spirituale care scoate tot întunericul din ființa pentru a fi procedat și adus în lumina.
  Depresia este strigătul mut al Sufletului,acesta iese din adormire și este cam buimac neștiind ce i cu el în aceasta lume nebuna,nu recunoaște lumea care îl înconjoară,este stresat de toată neiubirea care există,iar mintea face sa fie și mai dramatică situația,fiindcă ea nu înțelege acea energie luminată a sufletului care începe să arate tot gunoiul interior,și reacționează
  împotriva propriilor structuri,exact ca în bolile autoimune.
  Depresia arată trezirea Spiritului totul este să înțeleagă asta și să lase să decurgă procesul fără să se împotrivească,altfel va fi cumplit,mintea intra in război cu toate celelalte părți ale ființei.
  EU SUNT D

  RăspundețiȘtergere
 5. pt D multumesc pentru explicatie-eu citesc si despre ce se scrie in legatura cu noile informatii despre suflet si minte-acest prieten a avut o mama misionara iar el a trait prin manastire in copilarie si care a fost grea nu si-a cunoscut tatal- o fire introvertita-stie ce are de facut dat a declarat ca nu are VOINTA-este f credincios

  RăspundețiȘtergere
 6. Atunci trăiește Intr o contradicție cu ce i spune spiritul său,și ce ii indruga minteai de aiciși depresia.Pentru persoanele puternc programate religios este extrem de dureros tocmai pentru că se duce o lupta interioara aprigă intre programare și spiritul care încearcă să l facă conștient de sinele său .Îți spun din experiența,eu însămi trecând prin acest vacarm.E greu dar nu imposibil.Mintea, da cu tine de pământ,nu mai știi ce i adevărat și ce i fals.Eu eram o credincioasă înrăită,mă luam la trântă verbala cu cei ce aveau păreri împotriva religiei,dar la un moment dat s a produs clikul, înțelegând că trăiam o minciună teribilă.
  Să și asculte ceea ce vine ca șoaptă din interior,făcând diferența între gălăgia mintii care te împiedică să vezi adevărul și crează scenarii cumplite folosindu-se de tot felul de frici și să si asculte intuiția,și i va aduce răspunsurile care îi trebuiesc.
  Se poate,doar sa devina observatorul propriilor gânduri și va reuși să treacă peste depresie.
  EU SUNT D

  RăspundețiȘtergere
 7. pt D-e nevoie de vointa mare si mai putine suparari si boli-oricum credinta trebuie sa fie statornica-fara habotnicie

  RăspundețiȘtergere