joi, 18 aprilie 2019

VENIREA LUI IISUS HRISTOS , ESTE FOARTE APROAPE DE ROMANIA DUHULUI SFANT !

                      19 Martie 2018,ora 4,34 zori de zi !

                          Dragii mei,


În aceasta dimineata in zori de zi,ma trezeste un glas care spune asa:


                    "Viata încordată spiritual,nu e din plastic !

Iar un alt glas ,intreaba cu uimire :

                   Da?

Si iata ca rapsunsul veni din nou :
              
                Venirea Lui Iisus Hristos ,este foarte aproape de România Duhului Sfant ! "
Prieteni dragi,asa cum am scris adeseori,MANTUITORUL nostru drag si prea scump va veni în Noul Său Ierusalim, numit România . 
             Image result for iisus
Nu vom cunoaste ziua anume cand va veni, dar atunci cand se va intampla aceasta MARE MINUNE ,va fi intr-o clipă.
Toata omenirea va vedea aceasta MARE si uimitoare MINUNE cand , IISUS HRISTOS va coborâ din Cer insotit de Sfintii Săi Ingeri.
Sa-L asteptam si noi dragilor cu inima si cu sufletul deschis, impacati fiind cu toata lumea, sa-L asteptam cu inifinita bucurie si sa -L rugam, ca sa ne ingaduie sa-L strangem in brate  si sa-I spunem din inima :

              Te-am asteptat Iisuse drag si scump sufletului meu, bine ai venit !"

                             Cu dragoste,Maria.

P.S.

                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara oricare volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau, imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris si pe care -mi doresc sa le public cat mai curand .
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, textEste posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi interior
 Fara ajutorul vostru financiar,eu nu as fi putut edita un numar mai mare de CARTI.
Si va multumesc din toata inima si ma rog pentru voi toti ,dar si pentru cei dragi si scumpi inimii si sufletului vostru.
DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa va binecuvinteze DARUL vostru, pentru intarirea CUVANTULUI SĂU !
Sa va ocroteasca cu mila si cu dragostea

 SA !

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN:
 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com.,sau, ma sunati la 0747226236. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:





  












                 



              

13 comentarii:

  1. Vom cunoaste ziua si unii deja o cunosc. Contextul unde scrie ca nimeni nu va sti ziua se refera la misiunea in care vine ca un hot zi dupa zi la cei nescrisi care au mai ramas de secerat in cadrul secerarii a doua.
    Venirea vizibila la Bucuresti a lui Iisus pe norii cerului cind este adus in fata Celui batrin evident trupeste de la aeroport (Baneasa) incheie perioada de venire anonima pt majoritatea covirsitoare interval in care se arata doar unora aceasta este venirea asemuita cu steaua diminetii vazuta doar de f putini care sint treji la ora aceea matinala din noapte. Iar ei nu divulga identitatea Sa lumii.
    Cel batrin la fel nu este in cer ci pe pamant vizibil Cineva Savaot Femrie zisa si Duhul mama tuturor care nu ar trebui hulita desi va fi din plin. Ea deci il prezinta pe Iisus venit la fel cum a plecat adica teofanic nenascut dar traind si fara sa imbatrineasca. Il unge ca rege nu al Israelului caci pt Israel e promis biblic David- ci al lumii inttegi incit toti regii si imparatii vor asculta de El politic lucru necesar in cadrul tranzitiei, reconstructiei si adaptarea la noile situatii care trebuie depasite- in vreme ce Mama,divina Savaot se va ocupa indeosebi de calauzirea spirituala asa incit pe plan religios pe Iisus nu Il vom mai asa iar si iar ca pe vremea apostolilor.
    Exista primite revelatii si chiar si verbal din partea Mamei Savaot legate de ziua prezentarii lui Iisus despre locul si ziua - Piata Universitatii in Simbata Pastelui (care urmeaza,dupa urgie) la ora 12:00 ora locala. Atunci Piata in afara de fostele statui ecvestre care intre timp au fost deja luate va fi amenajata pt a fi loc liber mai mult (panouri si garduri) pt multimea de barbati imbracati si la propriu in alb in costume simple din materiale naturale in doua piese dupa model hindus care va fi costumul ceremonial religios barbatesc al noii Lor religii mireasa. Restul ii vor intimpina venirea din fata televizoarelor care ii va rapi netrupeste pina pe scena metalica montata in Piata si ornata cu flori rosii pe margine. Scena pe care va fi un fotoliu pe care sta venerabila Mama Suverana.
    Cind va urca pe scena El se va pleca cu fruntea de pamant in fata Sa.
    Venirea Lui la Bucuresti este o sosire dintro tara europeana occidentala si e posibil sa nu se stabileasca si El la Bucuresti. Sau nu imediat. El va fi si Presedintele UE (in care tara noastra va fi reintrat dupa urgie si tara se va numi Dacia).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei hai ca bati campii...il privim pe Iisus la televizor ?! :))

      Ștergere
    2. Am zis si eu ca mihai35 face "salata"! :))))

      Ștergere
    3. 21:26 & 23:55, va grabiti sa judecati. Nu-i bine ce faceti.

      Ștergere
    4. În smbăta Paştelui al cărui an? Dacă nu mi-e cu păcat să întreb? Stimate domnule Mihai 35. Gheorghe din Focşani, eu nevrednicul.

      Ștergere
  2. Doamne Ajuta doamna Maria sa vina
    Mantuitorul Nostru Iisus Hristos.
    Cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mașinca,și cum îl vei recunoaște Breee matale?Zi mi și mie că eu chiar nu știu cine este și cum arată!

    RăspundețiȘtergere
  4. 14.50,te a mântuit odată,te a iertat odată,ți a arătat calea atunci,și de doua mii de ani tot ceri și tot ceri!?
    Ți ar placea sa te sâcâie cineva așa doua mii de ani? Ți ar placea sa te tot strige nenumărate ființe sa vii sa le scoți din gârlă după ce le ai arătat cum pot ieși singuri?
    Serios,mai oameni cu scaun la cap,câtă răbdare să ai sa tot scoți miliarde de oameni din rahat că apoi sa intre iar și iar și iar,neintelegabd nici că nu trebuie sa intre dar nici că pot să iasă singuri!

    Voi cum ați procedat cu astfel de oameni care nu pricep nimic?

    RăspundețiȘtergere
  5. Stimată doamnă, România nu are cum să fie Noul Ierusalim! Mai citiți Biblia, dacă tot o aveți! Noul Ierusalim va fi pe Noul Pământ. Pământul acesta va arde. Și nu se va mai găsi.
    ”1 Şi-am văzut un cer nou şi un pământ nou; fiindcă cerul cel dintâi şi pământul cel dintâi au trecut, iar marea nu mai este.
    2 Şi-am văzut cetatea cea sfântă, noul Ierusalim, pogorându-se din cer de la Dumnezeu, gătită ca o mireasă'mpodobită pentru mirele ei.
    3 Şi-am auzit venind din tron un glas puternic care zicea: „Iată locuirea lui Dumnezeu cu oamenii; şi El va locui cu ei, şi ei vor fi poporul Său şi Dumnezeu Însuşi va fi cu ei.
    4 Şi El va şterge toată lacrima din ochii lor; şi moarte nu va mai fi; nici bocet, nici strigăt, nici durere nu vor mai fi, căci cele dintâi lucruri au trecut“. Apocalipsa 21:1-4 Biblia Bartolomeu Anania.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai pus punctul pi i Daniel. Mulţi poate te vor contrazice, dar nimeni de pe pământ nu este deţinătorul adevărului, oricâţi se bat cu cărămida în piept. Mulţi spun "Doamne,Doamne" dar prea puţini cred cu adevărat şi se vor mântui. Sunt de acord cu spusele tale.

      Ștergere
  6. Daniel!
    ROMANIA va fi al DOILEA NOU IERUSALIM,pe acest Pămant pe care traim !
    După JUDECATA UNIVERSALA ,vom fi dusi pe PĂMANTUL FAGADUINTEI !

    RăspundețiȘtergere
  7. Gheorghe din FOCSANI-sa stii ca Mihai35 bate campii cu gratie-dar MANTUITORUL va veni in Romania -nu stie nimeni cand-si stiu de la duhovnicul meu de suflet-EL a fost pe pamant in multe locuri si descoperit de putini crestini-EL este ALFA SI OMEGA si are dreptul de creator impreuna cu TATAL-si vine unde vrea si cand vrea- sanatate si lumina

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim 18.48. Mi-am dat seama că Mihai 35 bate câmpii. Tocmai de aceea i-am pus o întrebare retorică să văd ce răspuns îmi dă. Ai foarte mare dreptate când afirmi că El este ALFA ŞI OMEGA 8începutul şi sfârşitul) Numai că atunci , la a doua venire, nu va veni într-o ţară anume că este acel popor foarte credincios şi ales. ÎL vor vedea toate seminţiile, nu numai noi ca români.Îşi va alege locul unde va face al doilea Ierusalim dar noi nu-l ştim. Cum nu ştim nici ziua. Mulţumesc că mi-ai răspuns într-un mod foarte pertinent şi la obiect. Gheorghe din Focşani.

    RăspundețiȘtergere