joi, 18 aprilie 2019

MARIA , ESTI DE NEÎNLOCUIT ! DE NEÎNLOCUIT !

    Este posibil ca imaginea să conÅ£ină: 2 persoane, persoane zâmbind, interior

                             18 Aprilie 2016,ora 13,50 !

                                  Dragii mei, 

Astazi  după amiaza dragilor, in timp ce scriam aici la calculator ,aud un glas care ,spune ceva uimitor.
Stiu că multi dintre voi ,vă veti grăbi să mă judecati si sa aruncati cu piatra. 
Dar eu nu fac decât să scriu ,ceea ce DUHUL CEL PREA SFÂNT imi graieste.
Iata ce spunea glasul:
                        ”Maria, prin ceea ce faci tu, esti de neînlocuit!
                     Esti de neinlocuit Maria,iar Voia Domnului se va împlini !”

Dragii mei,sunt atât de fericită pentru că acolo Sus,DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sunt multumiti de felul cum, eu incerc sa fac numai VOIA SA! 
Asadar fratilor, nu va grabiti sa ma judecati si sa aruncati in  mine cu venin. 
Căci eu nu fac voia mea! Ci fac VOIA  DUHULUI CELUI  PREA SFÂNT.
Nu in mine loviti,ci in CUVANTUL DUHULUI SFÂNT!
Mai bine vă abtineti dragilor,de a critica si -a arunca cu piatra,ca sa nu va atrageti voua si alte păcate,cum ar fi :HULA impotriva DUHULUI SFANT care, nu vi se va ierta vouă, nici in viata aceasta si nici in cea viitoare. 
Eu le primesc pe toate, dar mi-i milă de sufletul vostru,al celor care ,va grabiti sa judecati pe Aproapele vostru. 
Să nu o luati ca o laudă de sine, căci nu este deloc așa!
Ci este, numai ADEVARUL LUI DUMNEZEU! 
Eu nu impun nimănui nimic! Ci fiecare crede ce vrea si in ce vrea,după CREDINȚA  sa si după Iubirea față de Aproapele.
                                           Cu dragoste,Maria.  


P.S.

                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara oricare volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau, imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris si pe care -mi doresc sa le public cat mai curand .
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, textEste posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi interior
 Fara ajutorul vostru financiar,eu nu as fi putut edita un numar mai mare de CARTI.
Si va multumesc din toata inima si ma rog pentru voi toti ,dar si pentru cei dragi si scumpi inimii si sufletului vostru.
DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa va binecuvinteze DARUL vostru, pentru intarirea CUVANTULUI SĂU !
Sa va ocroteasca cu mila si cu dragostea

 SA !

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN:
 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com.,sau, ma sunati la 0747226236. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:





  












                 





              

22 de comentarii:

  1. Din anul 2016 am intrat pe blogul doamnei Maria,cand am citit primul mesaj cu:PRUNCA LUI DUMNEZEU.Citind mesajele si comentariile am inteles ca este singura persoana din lume care primeste mesajele de la DUHUL SFANT,pentru a trezi omenirea sa se lepede de minciuna,de partea materiala si sa porneasca spre cea spirituala.Aici in acest mesaj ne vorbeste de Maria de jos,care va pregati omenirea pentru Venirea MANTUITORULUI,pe pamantul Romanesc.Doamna Maria,are rolul de a ne scrie mesajele,iar Maria de jos ne va vorbi si ne va uni in credinta.Cu adevarat ne pregateste Divinitatea de marea schimbare a lumii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oare cum o fi pentru Iohanis ca in aceiasi zi sa premieze pe detinutul politic Iulius Filip si sa dea mina sa se intretina cu calaul acestuia,Procurorul general al Romaniei Augustin Lazar.
    Pentru oamenii cu moralitate pare anormal,dar pentru un Lgbt-ist ca el boicotator al Referendumului pentru Familie si identitate nationala crestina,anormalul pare afi normalitate si nici nu-i pasa.
    Atita Nesimtire,normala pentru 7 case si zeci de terenuri.
    Probabil asta inseamna a fi lutheran??.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00.23 suferi de orbul gainilor, cum se face ca gasesti atatea pacate la Iohannis, bazate pe minciuni si jumatati de adevar dar pe infractorul dragnea care nu mai conteneste cu jaful nesimtit al tarii si minciunile cu care ingroapa atat tara cat si economia, nu le vezi? Oare dragnea e satac lipit pamantului de nu-ti sare in ochi averea fabuloasa din tara si din afara tarii pe care o detine? Un angajat la stat poate strange asemenea avere din munca cinstita? Nu ti-e teama de Dumnezeu cand faci afirmatii mincinoase??? Mai „crestine” pesedist? PSD =tradarea intereselor Romaniei, indepartarea ei de Europa si apropierea de Rusia, asta faceti voi!

      Ștergere
    2. Maria, am pus o intrebare acum ceva timp si nu mi-ai publicat-o. De ce candideaza PSD la europarlamentare daca sunt impotriva UE? Ai curaj sa raspunzi ONEST, fara manipulari? Daca nu publici intrebare am sa consider ca-ti lipseste onestitatea si simtul adevarului.

      Ștergere
    3. Anonim20 aprilie 2019, 13:16
      Ai gresit atat omul cat si locul !
      Aici nu se cheama BLOGUL PSD,ci se cheama BLOGUL DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ! Ce-ar fi sa mergi la sediul PSD si la omul potrivit din SEDIU ,si sa-i pui aceasta intrebare ??? DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
  3. Asa este cred cu tarie ca asa este.
    S-ai multumim Bunului Dumnezeu pentru ca a ales un om cu suflet minunat s-a ne impartaseasca toate cele vazute si suzite de la Duhul Cel Preasfant,prin doamna Maria.
    Un adevar spus doamna Maria nu este o lauda, este o virtute a dv.inaintea lui Dumnezeu si Maicuta Domnului.
    Cu mult drag doamna Maria si o zi binecuvantata sa aveti si noi toti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dragă noastră Mărie cu dulce grai moldovenească dăm slavă Domnului ca sa îndurat de noi folosind răbdarea asiduitatea blîndețea ta pt ca noi sa-i întelegem iubirea in aceste vremuri tulburi . nu esti singură noi cei mai in suferinta si cu credinta te iubim pt ca dovedesti grija lui Dumnezeu pt fiecare român si nu numai.Stiu ca te urmăresc toți cei pe care Isus ii cunoaste ca apartinatorii Săi. Nu lua prea in serios detractorii. Sînt necesari, pt a vedea cu cine avem sa defilat în fata lui Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
  5. Pt. a intelege mai usor de ce Catedrala Notre Dame a fost ....va povestesc cum am asistat la slujba de Sf. Maria care se petrecea în navă centrală,eram cam 20 sau 30 de persoane .La ora 11 au intrat pe un mic podium 3 călugărițe au intonat 5 minute Ave Maria, după care sa apropiat un prelat îmbrăcat în alb a vorbit despre Maria Maica Mostră cam 10 minute. În asistenta erau 10 sau 15 jandarmi Maria este protectoare lor.Am strîns cîteva mâini întinse stingherit alte 5 min de Ave Maria si asta în 15 minute ....judecați dar nu-i condamnați. LA NOI slujbele te ridica la cer de-o merit timp da 3 ore stai cu Duhul Sfînt iar cînd pleci acasa te simti usor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa este! Faca-Se Voia Cea PreaInalta a Creatorului Suprem Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat lumina din lumina! Multumesc din suflet Maria! Multumesc tuturor pentru mesaje, opinii, trairi, confirmari! Cu drag, Gina.

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna Maria,fiecare gindeste dupa placul sau,dar daca acel fiecare l-ar iubi macar cit de putin pe Dumnezeu,cred ca nu ar scrie urat pe acest blog,l-ar mustra constiinta.Dumnezeu inseamna dragoste,stima si respect fata de aproapele tau...Mai ales ca sintem in prag de sarbatoarea crestina.Sa fiti sanatoasa si multumim pentru tot binele pe care il faceti,întoarceti la credinta chiar si persoanele ratacite.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pe blogul dn-ului Ioan Istrate
    25.09.17: ....apare o fata mult asteptata ....!!!

    -12.12.17: RAZBOI : Ruso -American ....!?

    -05.12.17: ... doua Flori Albe ...dupa Cutremur ...!??

    - 01.09.17: ...o voce anunta : de Sarbatori -Marele Cutremur ...!?...Sunteti pregatiti sa Plecati !???!?

    - 14.09.17: ... o voce atentioneaza : de o mie de ani nu s a mai intamplat ce este acum in tara .Tot ce se intampla acum cu politicienii romani nu s a mai intamplat de sute de ani . Toate evenimentele politice sunt dictate ...DICTATURA ...4 ...Apar doua drumuri paralele .... !?!?!?!?

    01.09.17: .... MARELE CUTREMUR DE SARBATORI ....?

    - 10.08.17: Furtuni dupa Furtuni ...?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11.38 din cate vad eu, prorocii astia nu sunt siguri pe mesajele care le primesc, nu le inteleg, toate au semnul intrebarii la urma si pot fi interpretate in fel si chip.

      Ștergere
    2. Si Istrate, si Maria au prorocit un mare cutremur care nu s-a intamplat de atatia ani de zile, deci? Nu le da Dumnezeu satisfactie!

      Ștergere
  9. Biserica este langa cimitir. Preotul spunea in omilia de la Sfanta Liturghie: "vedeti (arata spre cimitir), printre cei care se odihnesc acolo sunt si oameni care pe pamant au crezut ca sunt de neinlocuit !"

    Dumnezeu atotputernicul poate sa creeze o alta dna Maria si dintr-o piatra ! Cred ca este mult mai de folos sa fim smeriti.

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest mesaj legat de identitatea pamanteasca prezenta a Fecioarei a fost pomenita si intrunul din mesajele de la Medjugorje cu precizarea ca identitatea pananteasca va mai ramane o vreme in anonimat pt a asigura linistea pregatirii unei cete de ucenici dar in ziua anuntarii Judcatii identitatra Sa si a cetei va fi dezvaluita umabitatii.
    Alt lucru este ca dupa acel monent putini vor crede iarmajoritsatea lumii nu va crede si se vor impotrivi includiv cu minciuni si unii cu razboi facind o mare greseala f greu e iertat in loc sa aibe rabdare sa se limpezeasca situatia pina la urgie macar.
    Datorita acestui mesaj multa vreme clericii catolici au refuzat sa certifice sorgintea divina ea mesajelor si vedeniilor de la Medjugorje cenzurind chiar acel mesaj unde s-a putut. Stiu ca la un moment dat Francisc a cerut episcopului diocezei respective sa reconsidere hotarirea dar nu mai stiu ce s-a mai intimplat.

    RăspundețiȘtergere
  11. http://profetieavertisment.ro/mesaje/1330/mama-mantuirii-rugati-va-pentru-protectia-bisericii-fiului-meu-pe-pamant/

    RăspundețiȘtergere
  12. pricepeti Dragilor vorba pe afara e vopsit gardul si afara-i leo-par-du?
    ala care sare gardu?

    RăspundețiȘtergere
  13. http://www.academiacatavencu.info/actualitate/exclusiv-ce-a-discutat-papa-benedict-cu-dumnezeu-inainte-sa-si-dea-demisia-18545

    RăspundețiȘtergere
  14. IOAN ISTRATE nu se stie daca mai este in viata-exista o persoana careia i-a lasat scrierile sale si a facut blog-as zice PANAIT-eu am cartea lui ISTRATE si fiind f abstract nu este inteles -oricum nu toate s-au implinit din ce a scris!

    RăspundețiȘtergere
  15. Asa este cine ar mai putea fi atat de dedicata? Nu stiu, eu nu as putea. Mi se pare greu si e o mare raspundere. Felicitari ca faceti fata!

    RăspundețiȘtergere