duminică, 28 aprilie 2019

Vaiii ! Vine un mare Vai !


                           28 Aprilie 2019,ora 4,44 zori de zi !

                                Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi,cand abia daca am apucat sa atipesc după SFANTA INVIERE, aud glas care ma trezeste si spune asa:
                          
                    "Vaiiiii! 
                     O sa vină , vaiiii!
                 Vai de capul meu !"

După care,glasul dispare !
Dragii mei, din nefericire, va veni un mare vai !
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa ne ocroteasca cu mila si cu dragostea Sa,si sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi pacatosii.
Daca va fi in Romania sau in alta Tara,vom vedea dragilor.
Cert este faptul că, se va petrece ceva tragic,ceva ce ne va face sa ne luam cu mainile de cap.
Sa avem Credinta tare in PREA SFANTA TREIME si-n MAICUTA DOMNULUI , sa fim buni si milostivi,sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine,ca sa ne fie bine si sa putem trai multi ani fericiti si binecuvantati.
                                 Cu dragoste,Maria.

26 de comentarii:

  1. Suntem in Saptamana Luminata,sa ne rugam la SFANTA TREIME,sa ne lumineze mintile si sufletele,sa fim mai buni,sa cerem pacea pe pamant si sa fim mai milostivi,sa ne iubim aproapele,sa-i iertam,daca nu vom crede in mesajele DUHULUI SFANT,mult vom suferi.DUMNEZEU,a avut rabdare cu noi,din anul 2012,doamna Maria ne indeamna la credinta,sa-l iubim pe DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI,sa ne fie bine pe pamant,sa nu iubim parte materiala ca ne vom pierde sufletele la ce urmeaza sa patimim cu totii.Chiar daca multi nu cred in: DUMNEZEU,MAICA DOMNULUI,SFANTA CRUCE,LUMINA SFANTA,SFAMTA IMPARTASANIE,SFINTELE ICOANE si altele,soseste timpul ca multi vor regreta ca nu l-au urmat pe DUMNEZEU.
    Sa aveti o saptamana Luminata.

    RăspundețiȘtergere
  2. HRISTOS A INVIAT MARIA EU cred ca trebuie neaparat ca sa vie un mare VAI, imi pare rau dar ceea ce se intimpla in tara trebuie ca sa fie oprit, vedem tragedii peste tot dar cea mai mare tragedie pe care organele in drept ar trebui ca sa le vada nu le vad sau nu vor sa le vada. Aproape peste tot adica Bistrita, Satu Mare , Maramures , Moldova , in toate barurile si micile magazine alimentare se vinde alcol adica asa zisa tuica facuta acasa, sub tenghea se tin sticle de bere cele de culoare verde sau marò pline ci tuica si se vinde cu paharul atit in baruri cit si in magazine si nimeni nu vede nimic a devenit o normalitàte. Am avut ocazia doar in doua saptamini ca sa vad atitea scandaluri in familii, necazuri oameni distrusi care nu se pot tine per picioare dar parca satana ii adapa cu agutorul acelor criminali care vind acele alcoluri facute din diferite porcarie chiar si din balega din paie cu alte amestecuri si porcarii , de dimineata pina seara cinta musica iar acei saraci care ar vrea ca sa scape de acea patima fiind chiniuti de acel drog dar sint neajutorati,pt ca at trebui ca sa existe organele de ordine care sa ii ia di sa ii duca la dezalcolozare, si sa fie inchisi acolo pina isi revin , iar CEI ce vind aceste alcoluri impreuna ci CEI ce Fabrica aceste alcoluri sa fie inchisi. Am vazut mame si copii teroristi de acesti betivi care nu se pot controla.desi multi dintre si ar avea vointa. Daca vrem ca sa facem ceva pt Romania este ca se ne unim si mina de la mina sa ajutam la spitalul acestor persoane bolnave de aghiazma lui satana. Rog si pe preotii din biserici la fel si pe cei ce sint in drept de a face ceva pt ca multi romiini ai devenit niste naluci care sint purtate pe strazi de catre satana . ROG ORGANELE IN DREPT SA TREACA LA "CURATIREA" acelor locuri satanice unde ceice se imbogatit de pe spatele acelor bolnavi alcolici si trec peste acele familii cui tavalugul lui satana distrugind mame copii si familii intregi AJUTOR AJUTOR MA DOARE SUFLETUL DE TOATE ACELE SUFLETE NEAJUTORATE SI CARE NU SE POT CONTROLA SINGURE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 8:55 în primul rand Isus a fost este și va fi mereu voi, nu înțeleg de ce îngroapă și canta prohodul unui spirit viu. Poți explica? De ce zic Hristos a înviat când el este viu?
      Poți ajuta numai dacă ei vor sa fie ajutați. Raul și binele vine din interiorul fiecăruia, degeaba da cu aghiazma dacă ei nu se schimba în interior asta înseamnă să L ai pe Isus în inima ta nu doar vorbe.

      Ștergere
  3. Valul ce va veni este un val informational. De dincolo de soarele galaxiei noastre, de prea mult timp tinuta sub controlul rasei draco. Va fi un val al trezirii din adormire. Si codurile noii energii vor fi imposibil de suportat de catre malefici.
    Stiti ca se spune ca la Judecata nu vom mai putea sa purtam măști. Si avem atatia mincinosi in politica, sistemul bancar si toate sistemele contaminate de malefici care pretind ca ne vor binele...Astept cu bucurie caderea măștilor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne ajuta Maria Aurelia, poate s o trezi și poporul roman

      Ștergere
    2. foxy esti ca si ea. Decat sa fim "treziti' ca si voi, mai bine sa fim sceptici, deoarece nu este in ordine "trezirea' propovaduita de voi doua.

      Ștergere
  4. Primul Vai al Trambitei 5!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suntem deja la trambita 5? De ce crezi asta?

      Ștergere
    2. Nu stiu la ce trambita suntem,insa un lucru e cert,trebuie sa veghem in pocainta de toate pacatele si in sfintenie,mai ales ca Revenirea Domnului Iisus pt a judeca viii si mortii e foarte aproape!

      Ștergere
    3. Haaaaa, ai numărat trambitele? Serios? La a 5 a zici? 😃

      Ștergere
    4. Nu trebuie numarate,sunt 7,iar in Apocalipsa scrie sfantul Ioan evanghelistul ca primul vai e la trambita 5 cu inselarea demonica e extraterestrilor ce vor chinui pe pacatosi 5 luni,precum chinul scorpiei va fi chinul lor,si vor dori sa moara si moartea va fugi de ei!!

      Ștergere
    5. Extraterestri vin in luna aceasta?

      Ștergere
    6. Doar Dumnezeu stie!

      Ștergere
  5. Augustin Lazar,calaul de la AIUD.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca sunt ultimele 3 vaiuri ale apocalipsei.Vai,vai,vai de cele 3 trambite ale celor 3 ingeri care au sa sune..Urgiile incep. Oamenii isi vor da sufletul de groaza in acele zile de urletul marilor si al valurilor care o sa vina peste locuitorii pamantului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Io zic s-o luam mai incet cu pianul pe scari, an.13.27...Nu va veni urgia in Romania si in lume. Va fi bine, la vara frumos, soare, bucurie...In curand va fi bine de trait si in Romania. Putina rabdare sa mai avem...PS.Desigur ca mai depinde si de noi, hai sa fim mai sufletisti, mai atenti la cei din jurul nostru, sa-i ajutam pe cei napastuiti, asa, dupa cum putem...Binele e posibil, chiar si o vorba mangaietoare, spusa la timp,poate schimba destine in bine. Empatia nu costa bani, dar e nepretuita...

      Ștergere
    2. Cu totul de acord 20:27👍

      Ștergere
  7. Vai da ce avem noi aicea. E plin de căprioare. Bine că mi-am luat alicea. Vai da ce m-am speriat că începe dezastrul și mulți vor deveni carne tocată. O fi înviat Hristos dar tot diavolul conduce lumea.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa ne rugam ca Dumnezeu si Maicuta Domnului s-a nu intoarca fata de la noi
    Doamna Maria ma uitam si in noaptea de Inviere a fost foarte multa lume la sf.biserica.
    Daca ani in urma luau lumina sfanta si plecau acum nu era loc in biserica de lume care au ras la slujba.
    Am avut o mare bucuri ca totusi poporul nostru este un popor cu frica si cu crefinta de Dumnezeu.
    Hristos A Inviat si cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  9. D si Aurelia voi aveti aceleasi idei de baza? Credeti cumva ca nu toate spiritele provin de la acelasi Creator? Si poate de aici s-ar putea explica un anumit drum ales de catre cineva?

    RăspundețiȘtergere
  10. Vai de capul meu! ar putea fi cu referire fie la un lucru dureros fie la o eroare cruciala fie la parerea noastra dezamagita despre noi insine. Sau toate astea succesiv darin ordine inversa. Toate cu caracter international peste care alte probleme in tara si in alte citeva tari.
    Insa daca nu s.a dat detalii de lamurire generala atunci se refera la acele lucruri despre care nu trebuie sa existe aceeasi parere unanima in cunostinta ci unii trebuie sa creada gresit la fel ca in vremea lui Iisus fie si daca sint probleme doar locale.
    Si ar fi destule chestiuni in care nu se va cadea de acord unanim incepind cu talmacirile si concretizarile Apocalipsei etc pina la problemele si directiile efective politice.
    Pot veni lamuriri ulterior tardive pt turma dar lamuritoare pt dv. si unii dintre cei scrisi.
    Primul lucru cqre urmeaza este concretizarea contextului din Apoc.14.6-7 intrun mod neasteptat in ciuda existentei unor revelatii in crestinatate cu detalii. Dezamagirea fara de propria persoana va fi larg majoritara si va dura intreaga zi timp in care se vor derula inca 4 lucrari biblice

    RăspundețiȘtergere
  11. Hristos a înviat 8:55.Așa este aveți dreptate dar statul nu este interesat de viciul romanilor ca nu le iese nimic din treaba asta nu au nici un interes si cu forta Nui poate lua la dezalcoolizare plus de asta cred ca foarte putina lume nu are nevoie de dezalcoolizare.Spuneți voi daca cel puțin un membru din orice Fam.are cate un alcoolic.Cunosc acest iad de când eram copil si chiar si azi a mai rămas sechele de la alcool.As scrie o carte sau chiar tare as vrea sa se facă un film despre cazuri reale si sa fie obligați cei cu viciu sa vadă filmul cap coada sa simtă si ei cat rău au putut face :pierderi de sarcina ,copii speriați si îmbolnăviți de la spaima ,mobila distrusa ,mâncare aruncata pe pereți ,tăiat capul câinelui pe trunchi in fata copiilor ,pui de găină uciși tot in fata copiilor mame bătute pe întuneric noaptea in casa tot cu copii de fata ,sunt atit de multe ca nu stiu ma tem ca plictisesc pe cineva pe blog.Atît de mult rău a făcut si face acest viciu ca stai si te întrebi daca lumea conștientizează acest iad.Aceasta patima in primul rand trebuie recunoscuta de cei in cauza apoi tratament spovada împărtășanie post ,rugăciune foarte multa si multă răbdare .Din păcate aceste lucruri putini foarte putini le împlinesc.Abia când se îmbolnăvesc ei daca se pune punct după ce lea fost distrusa viață celorlalți si te întrebi mereu Doamne nu-i vezi ce fac acești oameni?Si Dzeu tace si tace ca iubește tăcerea si răbdarea.Sa luam si noi exemplul lui Dzeu de a avea răbdare si când nu mai avem răbdare sa lăsam totul in mâinile lui ca noi nu mai putem face nimic.Va doresc in continuare Paste binecuvântat si Duhul Sfinte sa le lumineze mintea.Sper ca in timpul Marelui Avertisment toți dar toți alcoolicii să-și vadă starea sufletului lor.Cu drag un anonim dar mereu prezent aici pe blogul Doamnei Maria.

    RăspundețiȘtergere
  12. Vai păcatele mele cele multe 😢

    RăspundețiȘtergere
  13. 21.27,înțeleg suferință ta căci avem o mare problema cu băutul de alcool a dragilor noștrii românași .Nu i o întâmplare acest viciu,aici trimitandu se multe ființe diabolice care sa posede mințile românilor că nu cumva aceștia să se trezeasca,fiindcă în această țară au venit spirite foarte înalte pentru a transforma negura din aceasta țară,numai că acestea au văzut pradă viciilor uitând complet misiunea lor.Romania este un loc foarte important al planetei și aici trebuie curățat că spiritualitatea să înceapă să acționeze direcționând marea transformare.
    Vedeți atentate în lume dar aici suntem protejați de ființe care stau de gardă,dar nu intervin în alegerile noastre cam bete ce i drept,ne lasă să ne trezim singuri din betie

    RăspundețiȘtergere
  14. Anchete despre dezinfectanti contrafacuti, produse alimentare infestate, apa-aer-sol contaminate, medicamente, vaccinuri neconforme, captura de cocaina... despre bauturile alcoolice contrafacute (productie, comercializare, consecintele negative asupra unui segment de populatie ignorat de semeni)... ?! Dumnezeu cu mila, indurarea, tamaduirea, cu ingerii!

    RăspundețiȘtergere
  15. deja a venit un -vai-tornada ploi si vijelii etc

    RăspundețiȘtergere