duminică, 14 aprilie 2019

CUTREMUR INTENS !


                      14 Aprilie 2019,ora 6,08 dimineata !

                                    Dragii mei,

În aceasta dimineata ,aud glas care spunea asa:

                   "Şaptezeci  de kingi !
                      De 70 de kingi !
Clipă în care dragilor, aud un huruit urat de tot si vad cum Pămantul se cutremura foarte tare. Erau miscari mici ca pe arcuri, dar de o intensitate mare, parea ca nu se mai sfarseste.
Dragii mei,oare ce insemnatate au aceste cuvinte : De 70 de kingi ?
Si ce legatura sa aiba cu acest Cutremur care ,mi-a fost aratat?
Vom auzi dragilor de toate acestea, dar sa nadajduim ca nu vor fi victime,oriunde in lume s-ar produce acest Cutremur.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului pentru aceasta si sa nu uitam ca sa fim buni,milostivi si iubitori cu Aproapele nostru,si nu in ultimul rand,statornici in Credinţă.
                       Cu dragoste,Maria.


P.S.

                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara oricare volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :

https://1.bp.blogspot.com/-hygcXuHRA-w/V7oIhxgiXoI/AAAAAAAAAEQ/J-58X6g3fskjoLAy8-aH65tX4fJIVgyOgCLcB/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:





  












                         
                  

15 comentarii:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=F3up1GkthAI&list=RDsKbYePEvQcY&index=8

    RăspundețiȘtergere
  2. http://profetieavertisment.ro/mesaje/110/mesaj-de-iubire-pentru-toti-urmasii-mei/

    RăspundețiȘtergere
  3. tiri.tvr.ro/inunda-ii-catastrofale-in-rio-de-janeiro-din-brazilia-cel-pu-in-10-persoane-i-au-pierdut-via-a_843922.html#view ati scris Doamna Maria , de inundatii si ploi de 149 de litri pe metru patrat , cred ca in 2018 daca nu ma insel .

    RăspundețiȘtergere
  4. https://www.youtube.com/watch?v=oqjHQ1Km4Ac&list=RDsKbYePEvQcY&index=11

    RăspundețiȘtergere
  5. https://www.youtube.com/watch?v=XMkEW1c-Shw&list=RDsKbYePEvQcY&index=14

    RăspundețiȘtergere
  6. https://www.youtube.com/watch?v=Gl9Nqpoxaw4&list=RDsKbYePEvQcY&index=26

    RăspundețiȘtergere
  7. În general cu chingile se ancorează de exemplu o cantitate de lemn sau altă marfă pe un vehicul pentru ca la șocuri și trepidații marfa să nu o ia la vale. Se referă la puterea cutremurului probabil de 7 grade și.

    RăspundețiȘtergere
  8. Și astrologul Ioan Burculet a prezis un cutremur de intensitate mai mare dar nu cel Mare, care va veni ca un avertisment dar oameni vor continua drumul în întuneric în asa fel încât la anul sau alt an apropiat cel devastator. ☹️

    RăspundețiȘtergere
  9. S-a ne apere Dumnezeu si Maicuta Domnului doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  10. Se apropie necazurile !!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Dupa acestia, a vazut Cuviosul Nifon o ceata de sfinti care erau copiii crestinilor. Toti pareau sa fie ca de treizeci de ani. Mirele i-a privit cu fata vesela si le-a zis:
    Haina Botezului este intr-adevar fara pata, fapte insa deloc. Voua ce sa va fac?
    Atunci ei au raspuns cu indrazneala:
    Doamne, am fost lipsiti de bunatatile Tale cele pamantesti, cel putin sa nu ne lipsesti de cele ceresti!
    A zambit Mirele si le-a dat bunatatile cele ceresti. Au primit si cununa nevinovatiei si a nerautatii si toate ostile ceresti i-au admirat. Era minunat sa auzi pe sfintii ingeri, care bucurandu-se nespus de vederea tuturor cetelor sfintilor, cantau dulci cantari.
    Dupa toate acestea, vede Nifon ca vine inaintea Mirelui o dumnezeiasca Mireasa. In jurul ei se revarsau miresme ceresti si mir dumnezeiesc. Pe preafrumosul ei cap purta o neasemuita diadema imparateasca, care scanteia. Ingerii o priveau uimiti si sfintii coplesiti. Harul Sfantului Duh o imbraca in haina aurita si preainfrumusetata. Intrand in dumnezeiescul palat, o insoteau o multime nenumarata de fecioare, care cantau cu slavoslovenii si imne maretia lui Dumnezeu.
    Cand a ajuns langa Mirele Hristos, marea Imparateasa s-a inchinat de trei ori impreuna cu toate sfintele fecioare. Atunci Cel Preafrumos a vazut-o si s-a bucurat. Si-a plecat capul si a cinstit-o ca pe Preacurata Sa Maica. Aceasta s-a apropiat cu multa evlavie si cinste si a sarutat nemuritorii si neadormitii sai ochi, precum si indureratele sale maini. Dupa dumnezeiasca sarutare, Domnul a dat fecioarelor haina stralucitoare si cununi prea luminoase si apoi au venit toate puterile ceresti cantand si fericind-o si slavind-o.
    Atunci, Mirele s-a ridicat de pe Tronul Sau, avand de-a dreapta Sa pe Maica Sa, iar la stanga, pe cinstitul Proroc si Inaintemergatorul Sau, a iesit din palat si a mers la dumnezeiescul ospat, unde se aflau bunatatile pe care ochiul nu le-a vazut, urechea nu le-a auzit si la inima omului nu s-au suit, pregatite pentru toti cei ce au iubit pe Dumnezeu. In urma veneau toti sfintii. Acestia, cum au vazut bunatatile, s-au umplut de o nespusa bucurie si au inceput sa umble praznuind la minunatul ospat. Dar pe acestea robul lui Dumnezeu Nifon nu a mai putut sa le descrie. Desi l-am silit de multe ori, nu mi-a spus macar cat de putin.
    Nu pot, fiule, zicea suspinand, sa infatisez cu limba sau sa asemuiesc cu vreun lucru pamantesc lucrurile acelea. Erau mai presus de orice cugetare si inchipuire, dincolo de toate cele vazute si nevazute.
    Deci, dupa ce Domnul a impartit sfintilor toate bunatatile cele negraite si nemaiauzite, a poruncit Heruvimilor sa inconjoare vesnicul ospat, asa cum zidul inconjoara un oras. A poruncit apoi ca Serafimii sa inconjoare pe Heruvimi, Domniile pe Tronuri, Incepatoriile pe Domnii, Stapaniile pe Incepatorii si in sfarsit Puterile cerurilor pe Stapanii. Precum un zid inconjoara un oras, asa si cetele ceresti se inconjurau una pe alta.
    De-a dreapta ospatului veacurilor statea cu mare cinste Arhanghelul Mihail cu ceata lui; la stanga Gavriil cu ceata lui, Uriil statea si Rafail la rasarit. Toate acestea s-au facut cu porunca Domnului nostru Iisus Hristos, a Marelui Dumnezeu si a Mantuitorului tuturor sfintilor. Aceste patru cete erau foarte mari si impreuna cu cetele preacuratelor Puteri inconjurau ospatul lui Dumnezeu cu mare stralucire.
    Cand toate acestea s-au terminat, atunci Insusi Dumnezeu Omul Iisus s-a supus Celui ce-I supusese toate si I-a predat toata stapania si domnia si puterea, care o luase de la El. Apoi El a intrat la dumnezeiescul ospat, ca Mostenitor al Tatalui, Imparat si Arhiereu impreuna mostenitor cu toti sfintii.
    La sfarsitul tuturor tainelor pe care le-a vazut Sfantul Nifon, a vazut si cea mai infricosata descoperire. Insusi Tatal Fiului Unul Nascut, Nascatorul, Lumina cea neapropiata si negraita, a rasarit deodata, luminand deasupra preacuratelor Puteri, deasupra tuturor cerurilor si a cetelor ceresti. Lumina peste preacuratul ospat cum lumineaza soarele lumea. Asa stralucea Tatal milostivirilor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Deci daca Mireasa e un simbol al unei realitati de pe Pamant ce e ea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este un simbol mihai35, este reala Mireasa lui Hristos ea are un rol important pentru sfarsitul timpului,in ultimele zile, iar Dumnezeu il va pune in aplicare cat de curand.Ea este si cea mentionata in psalmi, in manuscrisele de la Marea Moarta ,Torah si Nostradamus.de fapt si America stie de existenta ei pe terra si o mentioneaza in profetiile lor dar nu se stie de identitatea ei si din ce zona a lumii va aparea ..Multi cauta sa afle persoana ei si cultul apostolic din care face parte , pentru ca ea va deveni regina a natiunilor inclus in America si Ierusalim..este o mireasa reala si a fost revelata de Dumnezeu multor profeti de-a lungul vremurilor chiar si unor sfinti de pe la noi inclus la Vatican unde misterul este bine pastrat de arhitectii Papei.Se stie ca ea va distruge ura,minciuna ,si inselaciunea Satanei de aceea teama predomina printre slujitorii celui rau pentru ca puterile vin din partea celui care a inzestrat-o cu calitatile,darurile,minunile cele mai mari ca astfel in lucrarea ei sa poata zdrobi capul sarpelui.asta spun toate profetiile din toata lumea..Cea aleasa este sa conduca lumea asta e chemarea ei finala si autoritara si apoi cu Hristos pe tronul sau pentru totdeauna.

      Ștergere