vineri, 5 aprilie 2019

INUNDATII EXTREME LA EST ! INUNDATII CATASTROFALE !


                         5 Aprilie 2019,ora 6,10 dimineata !

                             Dragii mei,

Tot in aceastas dimineata,vad stand in pat cu ochii inchisi,vad inspre Est,un oras,o localitate cu multe case una langa alta.
Majoritatea caselor ,aveau acoperisul rosu.
Dragii mei, asa cum se rastoarna o barca din pricina furtunii,tot la fel pluteau si se rasturnau casele cu totul,in INUNDATIILE EXTREM de grave care tocmai aveau loc.

Imagini pentru INUNDATIIImagini pentru INUNDATII.

Apele tulburi si involburate ajungeau pana deasupra acoperisurilor caselor.
Deci,nu pana la stresina,ci treceau de stresina caselor.
Dragii mei, ce se va intampla de vor fi asemenea INUNDATII CATASTROFALE,sau unde se vor produce acestea,eu nu stiu a va spune. 
Cert este faptul ca,acestea vor avea loc si vor face mari distrugeri, si posibile victime omenesti.
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ne apere cu mila si cu dragostea Sa, si sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi păcătosii; căci suntem păcatosi cu totii si gresim cu voie sau fara voie.
                           Cu dragoste,Maria.
P.S.
    
                 Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

7 comentarii:

  1. In Romania dispar,defrisate si trimise la tocat,3,5 ha de padure pe minut,inclusiv din Parcurile Nationale Protejate din Retezat,Ceahlau,Rodna,Fagaras,etc.Aceasta "multumita"austriecilor de la Schweihofer care l-au decorat pe Johannis-7 case cu "Medalia pentru Merit" si care,pe toate posturile TV aservite strainilor care ne conduc(PRO TV,B1TV,REALITATEA TV,PRIMA TV,TVR,DIGI TV)se lauda ca nu taie ei padurile.Corect,nu Schweihofer taie padurile ci firmele si gruparile mafiote angajate si platite de ei sa faca asta!!!Este ca si cum as spune: nu eu am furat din casa vecinului,am platit doar pe un borfas s-o faca!!!Datorita distrugerii salbatice a padurilor cat si a raurilor si paraielor de munte prin amenajarea micro-hidro-centralelor(MHC) sistemul ecologic si clima in Romania vor fi intoarse pe dos.Si nu numai atat.Alunecarile de teren,inundatiile catastrofale si desertificarea se vor extinde caci,e mult mai usor sa jefuiesti resursele dintr-un desert,nu-i asa???Romanii,in goana lor nebuna dupa innavutire si capatuire nu vad nimic,n-au timp.Cand vor deschide ochii,intr-un final,va fi,probabil, mult prea tarziu...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai perfecta dreptate an.10.27!!!sunt adormiti romanii de aparatura psihotronica pe care o folosesc asupra lor. Ca doar asa trebuie sa doarma iar ei sa-si faca treaba. Dar li se gata, nu mai au mult. Doamne ajuta!!!

      Ștergere
  2. Psd s-a laudat ca va pune capat defisarile ..incepute tot pe guvernxarile lor dar sint ocupati cu scaparea mafihotilor lor. De fapt Iohannis e alege cu o simpla medalie iar guvernarea psd cu grosul spagilor.
    Sint complici dar dau vina mereu pe altii.
    In est cea mai intinsa suprafata aflata sub nivelul marii se afla in Mongolia.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca are legatura cu ajutorul si painile pt 10.000 de oameni.

    RăspundețiȘtergere
  4. Icalzirea globala dubla in emisfera artica de nord au adus anul trecut temp de peste 30 grade dincolo de cercul polar in Suedia desi anula fost sub influenta curentului rece La Ninia,verile cresc si au fost afectate de inundati 30 milioane de oameni.
    Anul acesta va fi influentat de curentul cald oceanic El Ninio cu cicloane puternice si o incalzire mai mare care va aridiza sud-estul Romaniei-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. de data aceasta puntele cardinale sunt reale-IRANUL are parte de inundatii catastrofale

    RăspundețiȘtergere