luni, 8 aprilie 2019

BOMBARDAMENTE ??? VOM AUZI DE BOMBARDAMENTE !


                                       8 Aprilie 2019,ora 6,20 !

                               Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:

            "Bombardamente !
             Vom auzi de bombardamente."

Iar ceea ce am auzit, am vazut si scris ca un titlu mare in aer.
Asa era scris:
               "Bombardamente !
             Vom auzi de bombardamente."
.
După care,glasul dispare.
Iar eu dragilor,ma grabesc ca sa scriu cele auzite si vazute in caietul meu de suflet..
Dragii mei, stim cu totii ca RUSIA ameninta Romania,si chiar se pregateste de Razboi la Marea Neagra.
Iata:

Acum 2 zile - Rusia se pregătește pentru un război la Marea Neagră ... Armata rusă a efectuat, pe litoralul Mării Negre, exerciţii în care au ... 3 Aprilie 2019.



Acum 2 zile - 06 Apr. 2019 13:32 , de Andreea Radu. Rusiaexerciții militare în Marea Neagră. În paralel ... La război merg profesioniştii, restul sunt opinii” .



Teste ale armatei rusești la Marea Neagră

Armata rusă a efectuat, pe litoralul Mării Negre, exerciţii în care au fost simulate acţiuni de contracarare a atacurilor aeriene, anunţă Comandamentul militar sudic din Rusia.




Manevrele militare au avut loc în regiunea rusă Kransnodar, situată în nordul Mării
 Negre, fiind utilizate sisteme antiaeriene Buk-M1-2 şi Pantsyr-S1, potrivit Mediafax.
Conform Press TV, armata lui Vladimir Putin ar fi lansat și o rachetă supersonică
 P-270 Moskit.
"În cursul procedurilor, personalul care utilizează sisteme antiaeriene a distrus peste 
20 de ţinte aeriene prin simulări electronice", a transmis Comandamentul militar 
sudic al armatei ruse, citat de site-ul agenţiei Tass.
Manevrele militare antiaeriene au durat o zi, simulând contracararea unor atacuri 
aeriene inamice efectuate cu avioane şi drone militare. La exerciţii au participat
 500 de militari, fiind utilizate peste 40 de sisteme antiaeriene.
.

Alertă de război: Rusia a activat navele de atac şi sistemele de rachetă

Flota Rusiei, pregătită de măsuri militare mai dure

Cel mai mare exercițiu NATO, în coasta Rusiei.


Prieteni dragi, din păcate, ingrijorarile 

sunt din ce in ce mai mari,

în ceea ce priveste un posibil atac 

al Rusiei,asupra Romaniei ,si-n mod

special asupra DEVESELULUI.

Cu siguranta cei care vegheaza la 

securitatea si integritatea Romaniei,

vor fi pe baricade si totul va fi bine.

Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu

si la Maicuta Domnului,ca sa 

ne ocroteasca cu mila si cu dragostea

Sa, si sa ne daruiasca sanatate,pace

in Ţara si in lume.

                        Cu dragoste,Maria.
P.S.

                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:





  




29 de comentarii:

  1. Daca cumva incepe vreun razboi cu nenorocitul asta nazist in fruntea tarii e jale. Asta e in stare sa imparta Romania in bucati doar ca sa scape el. Si chiar ai prezis asta sau ceva asemanator daca imi aduc aminte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Rusia face antrenamente pentru intimidarea vecinilor dorind deocamdata digerarea bucata cu bucata a Ucrainei care va reicepe cit de curind.
    Sint curios unde se vor opri la iarna dar v-om vedea intr-o jumatate de an-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa cum spuneam: nu-i pasa de ROMANIA si nici de poporul roman ! Absolut deloc ! Suntem pentru el,ca niste piese de şah si doar o TARA de stors tot ce se mai poate stoarce din ea. Dar, cine sa auda si sa vada?

      Ștergere
    2. Isus si Maica Domnului aud si vad. Iar daca lasa sa se intample este pentru ca "meritam" aceste necazuri. Sa ne rugam, nu sa nu se intample ci sa ne dea putere.

      Ștergere
    3. A-ți găsit prilej să vă înjurați iar președintele ales democratic creştinilor? Interesante comentariile voastre și pline de ură creștinească desigur așa cum vă stă vouă bine și de stupizenie crasă. Deștepților indiferent cine ar fi președinte România nu este în stare să se apere singură și nu a fost niciodată. Dar pentru asta slavă Domnului că facem parte din nato. Știți nato străinii pe care îi înjurați zilnic aici și care vin să vă apere. Străinii care au făcut un scut antirachetă și care patrulează pe Marea Neagră ca să nu vină Rușii să vă penetreze. Data care vine să-l votați pe Superman ca să vă apere. Mda la voi este dovedit că sărăcia este direct proporțională cu prostia. Nu degeaba sunteți săracii Europei.

      Ștergere
    4. Dna Maria pt.Iohanis suntem o tara de stors tot ce se mai poate stoarce din ea ??? Pai cel care a stors tot ce se putea stoarce din tot judetul Teleorman (inclusiv de la casa de copii ) este Dragnea !!! A vrut sa transforme România in Teleorman !!! De când e la putere NU IL INTETRSEAZA DECÂT PERSOANA LUI !!! Îi numărati casele lui Iohanis DAR NU SPUNETI UN CUVÂNT DE AVEREA IMENSA A LUI DRAGNEA !!! Duceti va in judetul Teleorman sa vedeti cea facut acolo .E CEL MAI SARAC JUDET !!! A furat tot ce se putea fura ! Mi asi dorii din tot sufletul pt.prezintenţiale sa apara bucovineanul prezis de parintele Arsenie Boca sa votăm pe cel mai bun NU RĂUL MAI MIC !!!

      Ștergere
    5. Anonim 00;13, ce-ar fi sa vii inapoi in tara si sa iti faci casa la Deveselu? Ce-ar fi sa stai aici intr-o slujba medie, sub conducerea celui mai democratic ales presedinte (ca si basescu, de altfel)? Ce-ar fi sa iti vezi de burdihanul tau pe care il idolatrizezi si daca ai timp, sa inveti si ceva gramatica? Cat priveste Romania pe care o injuri cu gura plina, asa cum aperi un presedinte care nu este al tau, poate ea nu a fost in stare sa se apere niciodata (desi istoria in care tu esti cizma spune si altceva), ea nu a putut fi cu adevarat faramitata asa cum au fost statele din jur, nu a fost invadata de islamisti, de homosexuali, transgenderi si alte lucruri de felul acesta, pe care tarile alea democratice, cu NATO si presedintele asta ales "democratic", se lupta din greu sa le aduca si sa infesteze acest pamant asa cum au infectat alte locuri si natii.Lasa-ne pe noi in saracia noastra si du-te sa iti scuipi ura in alta parte, desi ma tem, ca oriunde te-ai afla si cat de mult te-ai stradui sa iti umpli portofoliul, nu vei reusi sa te scuipi singur. Si o rugaminte-ia-ti acasa pe acest presedinte si tine-l acolo la tine, apara-l si alege-l democratic in casa ta.

      Ștergere
    6. Anonim 01.32, avet perfecta dreptate in ceea ce priveste Teleormanul-din nefericire mai sunt acolo si alti boieri mari, ca Niculae si Videanu. Sub nici o forma nu il apar pe Dragnea, nu mi-a placut, nu l-am votat si am aflat destule , am vazut destule privind dezastrul din Teleorman. Dar nu trebuie sa judecam ca la gradinita cu Ba tu!-Ba tu! Fiecare bucatica din acest glob pamantesc este o batalie a binelui si raului. Raul il vedem peste tot, binele e nevazut pentru ca nu avem ochi pentru el. Niciunul din cei aflati la putere, la conducere sau in opozitie nu ar fi ajuns acolo daca ar fi fost de partea binelui. Nu trebuie sa ne amagim. Dar ca sa facem alegeri gresite, sa ne inchinam banului dinafara, sa ne denigram tara pe care nu o cunoastem de fapt, in ignoranta, lacomie, pofte mizerabile, sa o slabim prin toate mijloacele, inclusiv prin acea miscare "rezist"-asta este numai vina noastra. Sa ne punem ochelari de cal si sa nu vedem ca ceea ce se intampla la noi este exact ce se intampla in toate tarile din jur, sa ne lasam dsi de ura si de dispretul impotriva propriei tari inseamna sa ne ucidem singuri, crezand ca suntem in oastea binelui. Nu este vorba de Iohanis, Dragnea si toti cei din jurul lor, ei au acelasi stapan care ii manevreaza. Este vorba despre noi insine.

      Ștergere
    7. Dna Magdalena baţi câmpii !!! Asi fi fost mirat (chiar daca raspunsul tau este kilometric)sa nu l publice dna Maria !Sunt pensionar si traiesc in Bucuresti .Am sapte nepoti si pt.furaciunile facute,guvernare cu nemernici in frunte,imprumuturi catrastofale si multe ,multe altele O SA LE PLATEASCA NEPOTII NOSTRII ,care nu au nici o vina ca noi am tot votat ,,răul mai mic" De unde ai scos ca eu ,,injur România cu gura plină " ??? Prpbabil te uiti in oglinda (ca Dragnea) si spui ca altul injura,nu tu .Iohannis este ,,raul" mai mic si a fost ales de SASE MILIOANE DE ROMANI !!! Din aceasta cauza am spus ca mi asi dorii sa apuc sa votez pe cel prezis de parintele Arsenie Boca !!! Cum sa vezi astea că tu erai ocupata sa ma scuipi (probabil uitându te in oglinda ) sa bati câmpii la modul grosolan . Probabil ca esti rusofonă. Eu am mai spus, bunicul meu (a murit in 1969) dupa ce te ar fi scuipat in ochi ,ţi ar fi explicat cu lux de amănunte cum dragii tai de rusi luau apsolut toate cerialele si legumele DIRECT DIN CÂMP,cum au ,,demontat" bucatä cu bucată o fabrica si au dus o in Rusia ,cum in satele din bărăgan erau oameni care mureau ,chiar mureau DE FOAME !!!! Vai de capul tău ! Cap ai minte ce îti mai trebuie !!! Ar fi multe de spus dar nu mi plac răspunsurile kilometrice cu tote că sunt convis că dna Maria ,impartială cum o ştim, nu o să mi publice răspunsul pt. că am jignit o pe ,,doamna " Magdalena

      Ștergere
    8. Anonim 9 aprilie 2019, 00:13, ales democratic zici?
      Cred ca nu ai observat ce fata a facut cand chipurile a "castigat alegerile democratic". Nu o sa uit niciodata fata surprinsa a acestui gunoi nazist.

      Ștergere
  3. Vezi Maria ca astia pregatesc Colectiv 2 !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Speram doamna Maria ca poporul roman a vazut si vede ca nu se mai lasa influentat asta tin sa cred ca nu se mai lasa manipulat.
    Romania bine era daca nu intram in tot amalganul acesta care nu face bine tarii noastre si statea cuminte.
    Credeti ca ne apara cineva?
    Interesele sunt mari pentru a sfarama tara si a o duce in haos cu asemenea om in fruntea tarii,la ce s-a ne asteptam?
    Numai Bunul Dumnezeu prin rugaciunile noastre s-a mai opreasca asa cum zic mereu, s-a ne apere de lupii care vor rau poporului ales.
    Dumnezeu este singurul care poate opri tot raul. S-a ne punem nadejdea in el si nu in oameni.
    Cu mult drag si Bunul Dumnezeu s-a lumineze mintea si sufletele oamenilor si s-al vada pe Dumnezeu si totul va fi bine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Johannis este un om rece , distant , indiferent caracteristic majoritatii care nu au copii , in plus este de un alt cult religios . Ai lui la pensie s-au retras in Germania , deci ii doare undeva de tara asta , la fel va face si el . Dupa el potopul .

    RăspundețiȘtergere
  6. D-na Maria aveti cv cu Iohannis.Dar psd in frunte cu Dragnea ce-a facut bun pt tara?au marit putin pensile si salarile si au marit curentul ,gazele ,mancarea oamenilor de sute de ori de nici nu te poti apropia sa cumperi cv .vai de saracii pensionari ca mor de foame in casele lor,sa nu mai vorbesc de copilasii de scoala din saracele sate.Ma doare sufletul de mila tuturor oamenilor sarmani si ei se lafaie in bogatele lor case epatate la tv

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi amintesc ca Rusia si-a manifestat disponibilitatea de a negocia cu fiecare tara in parte, in consecinta si cu Romania tara vecina, de tranzit, cu statut euro-atlantic. In numele legii, onoarei si adevarului! Un conducator intelept din partea Romaniei si neutralitatea perpetua a Romaniei cat si nealinierea militara, sunt garantate, caci lucrurile nu sunt asa cum se mediatizeaza. Asa sa ne ajute Dumnezeu! Cu credinta, incredere, speranta! Gina,

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca ati fi ascultat voi cu urechile voastre interviul acela al lui Iohannis ati fi suzit ca de fapt se refera la drumul pe care ne duce Psd. Adica scoaterea din UE si alierea cu Rusia si Ungaria etc mai ales ca in secunda doi Erdogan care a anuntat deja mediatic ca daca vom iesi din UE si Nato ve lua inapoi Dobrogea care fusese vinduta de Stefan in schimbul neplatii birurilor pt tara. Ungaria vrea Harghita si Covasna iar Rusia a anuntat si ea ca vrra respectarea intocnai a Tratatului Ribbentrop Molotov plus despagubiri pt ca Tratatul prevedea cedarea intregii Moldove URSS nu doar pina la Prut.
    Dupa 90 cind a fost temporar situatia favorabila in care R.Moldova fusese condusa de un proroman iar simultan Romania era condusade Iliescu care a primit propunerea de la cel moldovean sa denunte simultan acest Tratat care ar ti condus la reunirea tarii Iliescu a refuzat spunind ca ne.am strica relatiile cu Rusia. Iar alti politruci au sarit si ei cu gura mintind ca Tratatele nu se pot anula ..De parca reintregirea Germaniei nu ar fi fost deja posibila legata de acelasi Tratat si de aceeasi Rusie. Altii sint de fapt adevaratii mari tradatori dar mereu dau vina mediatic pe altii..iar ei se pretind mereu usa de biserica sfinti.
    Si romanii se lasa mintiti in sinceritatealor credula neincercata si voteaza si le tin partea adormiti in somnul cel de moarte.
    Exista profetii care spun ca acolo vom ajunge la capatul dezastrului drumului Psd. Si abia atunci ne vom trezi in plina dictatura represiva legati de maini si de picioare. Acesta e pretul trezirii iar trezirea face sa meritam pt ca libertatea nu e un dat ci un lucru pt care trebuie luptat. Iar cea mai grava este opozitia partinitoare vadita fata de justitie de dreptate de adevar de meritocratie care va continua si fata de Noul Ierusalim care prin excelenta va fi si meritocratic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și UE unde ne duce? Vorbești aiurea Mihai. Dacă ne calcă rusul pe cei din UE ii doare la basca. Nici nu avem timp sa suflam. Oricum vom fi ocupați nici nu mai contează de cine

      Ștergere
  9. Putin a anuntat de ieri ca este pregatit de razboi. Are agenda pregatita. Romania e doar un mic pres pentru el .In alte tari populatia a fost anuntata sa aibe in casa alimente , apa , trusa de medicamente , lumanari in caz ca pica reteaua electrica si multe alte indicatii in caz de razboi sau alte calamitati. In Romania nu se discuta nimic despre pregatirile care se fac.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu mai este intimidare asa cum v-ati obisnuit .Ei stiu ca urmeaza razboiul si nu informeaza populatia din diverse motive .Toate tarile se pregatesc doar Romania sta la barfa despre politica, bani etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce bine ar fi daca, si-ar pleca urechea si ar lua in serios amenintarile lui PUTIN !Ne vom trezi in miez de noapte ca nu mai avem pace !

      Ștergere
    2. O sa fie asa cum este cel mai bine pentru poporul roman , care-i un popor majoritar credincios. Romania nu va fi impartita, ci ocrotita. daca Rusia si presedintele ei fac parte dintre cei care trebuie sa ne ocroteasca, asa o sa fie. Eu am incredere ca totul este inspre binele cel mai inalt al tuturor romanilor, al tuturor popoarelor.

      Ștergere
    3. Sa ne respectam unii pe altii, valorile noastre si ale tuturor si este in ordine.

      Ștergere
    4. Pentru 09:59 Eu propun sa va folositi puterile pentru a ajuta, cat se poate, la neutralizarea eventualelor agresiuni venite din partea Rusiei! Solutia nu e sa cedam santajului si amenintarilor de tip mafiot practicate de rusi!

      Ștergere
    5. De unde stiu ei ca urmeaza razboiul? Cumva de la calatori in timp, cum este cel din filmuletul:" Interviu cu un extraterestru", de pe youtube? Mai sint si alte profetii, cum sint cele facute de un copil cu har din Rusia( vezi pe youtube: Ingerul rus).
      Americanii si rusii se pare ca tin cont de aceste profetii(poate ca au si dovezi solide ca sint urmare a unor calatorii in timp) si s-au pregatit.

      Ștergere
  11. Propaganda sovietica.
    Este a treia oara cand scriu acest mesaj. Exprimare decenta. Faptul ca nu il publicati confirma esenta mesajului, propaganda sovietica.

    RăspundețiȘtergere
  12. 17,03 dar ce spui de amenintarea rusa venita prin Germaia cu pionii ei cozile de topor Iohanis si revizionistii UDMR-isti pe care nu o vezi ,dar o vede Trump din cealalta parte a planetei ??

    RăspundețiȘtergere
  13. Magdalena te iubesc.
    Tu cel cu democratia si cu slabiciunea Romaniei raspunde-mi doar de ce actul destramarii URSS a fost semnat la 2 ani si o zi de la marea tradare nationala, asa zisa revolutie..coincidenta este ?
    stii ca inainte de 89 exista pedeapsa de x ani si o zi ? asta insemna pe viata.
    Problema adevarata actuala este tendinta crescendo a oamenilor spre sinucidere, pretul vietii a scazut drastic de aceea ma gandesc ca e posibil sa-i manance pielea pe rusi sau pe altii; daca da o sa fie vai si amar de ei, nu vor mai avea parte de mila ca pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  14. 11.05,nu mai fii atat de inversunat caci nu asa se rezolva problemele!Pe acest nivel le-am creat,prin ura care ne-a cuprins in mrejele intunecate.Oricat de mult place mintii mele reptiliene sa dea vina pe unii,(de la conducere),nu pot sa nu vad ca-i si vina mea in crearea acestei mocirle in care am scufundat Romania.Fac parte din constiinta colectiva si sunt constienta ca fara contributia mea inconstienta nu s-ar fi ajuns aici.Da recunosc sunt raspunzatoare de situatia critica in care ne aflam.Imi asum responsabilitatea,fiindca recunoscand-o voi putea incepe s-o schimb,altfel....Dumnezeu cu mila...

    Nici-unul dintre noi nu-i fara vina,pentru ca am permis,ignoranti fiind,sa se ajunga aici.
    Dumnealor,creierele reptiliene, vazand ca se poate,au intins elasticul cat au vrut,iar acum acesta sta sa se rupa.Noi unde am fost in timp ce conducatorii au decis in numele nostru? De ce am permis, daca nu ne-au convenit lucrurile,unde ne-a fost vointa?

    Avem conducatori inconstienti,ignoranti,carcase goale,fara suflet,fara inima,doar cu creier reptilian care slujesc imparatului reptilian subordonandu-se acestuia,prin acolitii sai.
    Astfel am contribuit la formarea constiintei colective,dandu-le puterea noastra,subjugandu-ne mintile cu propria noastra putere,fiindca nu stim, ca stim ce se petrece.

    Toata aceasta realitate este creata de noi cu puterea vointei noastre,la sugestia lor,fiindca nu suntem constienti de noi.Vointa, am dat-o inconstient iar acum strigam unii la altii fiindca nu ne place.S-au folosit de noi ca sa ne faca sa ne uram intre noi,deoarece numai asa pot sa ne controleze.
    Uitati-va la noi aici,unde ar trebuii sa ne sprijinim in a deveni mai buni ,mai intelegatori! Ce facem,ne rupem picioarele in credinte care mai de care,fiindca "sfintele"noastre orgolii nu suporta adevarul.Sunt demascate,iar asta nu le convine.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  15. 'Cap ai,minte ce-ti mai trebuie!" Domnule draga,tocmai din cauza mintii incostiente am ajuns aici.Suferim cu totii de boala mintala numita INCONSTIENTA.Daca nu trezim inteligenta interioara NATIVA,inteligenta artificiala care ne controleaza viata,ne tine morti in corpuri vii,adica ZOMBII,asta suntem!

    Romania va fi salvata DOAR daca romanii se trezesc din somnul mortii care i-a cuprins.Altfel vom disparea ca neam.Nimeni nu ne salveaza.PUTEREA ESTE LA NOI,LA FEL SI DECIZIA.
    Asumati-va responsabilitatea,!!!!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere