vineri, 12 aprilie 2019

VENEZUELA ! IN VENEZUELA OAMENII SUFERA TARE !


                    12 Aprilie 2019,ora 5,33 dimineata !

                                 Dragii mei,

În aceasta dimineata,aud glas care spune asa:

               "Venezuela !
                În Venezuela, oamenii sunt la mare chin si suferinta !
               În Venezuela, este posibil absolut orice."

Imagini pentru VENEZUELA OAMENI SUFERA DE FOAMEImagini pentru VENEZUELA OAMENI SUFERA DE FOAME.
Dragii mei, din păcate, locuitorii Venezuelei sunt la mare chin si suferinta,de la cel mai mic la cel mai mare.
Oamenii sufera de foame si de sete,sunt chinuiti , maltratati si impuscati in miez de noapte daca nu se supun regimului Maduro.
Este ingrozitor ce se intampla acolo cu acesti frati ai nostri.
Copilasii au burticile umflate de foame,sau lipite cu totul de spate.
Plang si scriu aceste randuri;plang pentru toate sufletele acestea chinuite de razboiul de acolo, chinuite de foame si de sete si de chinurile cumplite la care sunt supusi.

Imagini pentru VENEZUELA OAMENI SUFERA DE FOAME.Imagini pentru VENEZUELA OAMENI SUFERA DE FOAME.

Sa ne rugam dragii mei pentru acesti semeni ai nostri, sa ne rugam ca sa aiba pace si liniste in tara,precum si hrana si apa de baut.
Noi avem in Romania tot ce ne trebuie ca sa traim ,fie si de la o zi la alta; dar nu suferim de foame si de sete ,nu suferim din pricina razboiului, deoarece,acesta din urma nu exista la noi, din fericire.
Imagini pentru VENEZUELA OAMENI SUFERA DE FOAME.

Noi avem de toate fratilor, dar nu toti avem mila si dragoste faţă de Aproapele nostru  care ,este in chinuri si-n suferinte de orice fel.
Ne grabim (o parte dintre noi) sa batjocorim pe cei care sunt mai puţin norocosi decat noi, au o soarta mai grea si mai chinuita, ne grabim sa-i jignim si sa-i injuram , sa-i lovim atat cu cuvantul cat si fizic.
Daca nu putem face bine fratilor,atunci sa nu facem niciun rău nimanui.
Sa ne rugam pentru sufletul nostru,sa ne rugam pentru fratii nostri ,si sa incercam sa facem fapte bune ,fie si numai cu o vorba buna de duh.
Dragii mei, sa fim tari in Credinta,in iubire faţă de Aproapele nostru si nu in ultimul rand,sa fim uniti fratilor ! Unire inseamna ,iubire,respect reciproc si buna intelegere .
Sa le tinem strans legate si niciodata sa nu luptam român contra român.
Iata ce se intampla in Venezuela:

Mii de oameni se inghesuie sa fuga din tara asta! Oamenii au stomacul lipit de spate de foame - Nu mai pot trai in conditiile astea

Venezuela se confrunta cu o criza econimica extrem de puternica. Oamenii au inceput sa plece din tara si au luat cu asalt granita cu Columbia.
.
Recent, 35 de mii de venezueleni s-au inchesuit la granita Cucuta pentru a trece in Columbia. Din cauza numarului extrem de mare, autoritatile columbieni au intarit masurile de securitate.
Oamenii au ajuns sa sufere de foame din cauza inflatiei si a crizei politice si econimice. Asta i-a determinat pe sute de mii de cetateni sa paraseasca tara.
Venezuelenii au decis sa parasesca tara si sa isi gaseasca un viitor mai bun in Columbia sau Brazilia. Venezuela, candva una dintre cele mai bogate tari din America Latina, se confrunta cu o criza economica istorica. Tara este afectata din plin de prabusirea cursului petrolului.
29 ian. 2019 - „Patrulele morții” din Venezuela, surprinse la lucru: 30 de oameni uciși. ... forţele speciale ale poliţiei din Venezuela sunt acuzate că, în doar ...

VIDEO. „Patrulele morții” din Venezuela, surprinse la lucru: 30 de oameni uciși în trei zile

Regimul Maduro are un instrument de opresiune special: trupe paramilitare, care au misiunea de a-i anihila pe cei care se opun puterii. Acuzate de o brutalitate ieşită din comun, forţele speciale ale poliţiei din Venezuela sunt acuzate că, în doar trei zile, au comis cel puţin 30 de crime şi au arestat peste 700 de oameni. Societatea civilă a denunţat modul de acţiune al comandourilor şi a publicat imagini de la asalturile acestora. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.
Zgomotul armelor automate se aude frecvent în cartierele sărace din Venezuela. De cele mai multe ori, cei care apasă pe trăgaci sunt membrii aşa numitelor "Comandouri ale morţii". Sunt, de fapt, poliţişti din trupele speciale, care sosesc de obicei noaptea, mascaţi şi înarmaţi până-n dinţi. Intră în case, îi iau pe sus pe cei pentru care au venit, fără să le pese de martori. Cine li se opune e bătut cu sălbăticie sau chiar ucis pe loc.
Preşedintele Nicolas Maduro anunţă că trupele speciale ale poliţiei vor fi un coşmar pentru infractori. Au devenit însă coşmarul celor care se opun Puterii.
Sute de razii au fost făcute, după izbucnirea protestelor, săptămâna trecută. Iar oamenii spun că cel mai mare pericol e că patrulele morţii nu sunt antrenate să stopeze proteste folosind arme neletale, ci sunt antrenate să ucidă.
În ultima vreme, comando-urile lui Maduro acţionează şi în plină zi - blindatele trupelor speciale sunt văzute tot mai des, în special pe străzile din Caracas. Înfiinţat în 2017, acest departament al poliţiei din Venezuela ar fi responsabil pentru moartea a 1.500 de persoane, afirmă societatea civilă.
                                    Cu dragoste,Maria.

34 de comentarii:

  1. Asa e ,d.na Maria.
    E multa foamete si saracie acolo , si cand ne gandim ca ticalosii ce conduc sunt prietenii psd.istilor ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gresesti. Tarile care il sustin pe Maduro sunt Rusia si Turcia.
      Psd este pro Statele Unite, deci nicidecum sa-l sustina pe Maduro.

      Ștergere
  2. La noi urmeaza ceva similar dar macar va fi mai scurt.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rusine,sa le fie celor care in Marele Post,fac mitinguri in loc sa-si ia Crucea si sa-l urmeze pe MANTUITORUL.Rusine si televiziunilor care in Saptamana Patimilor,vor face politica sau unele televiziuni vor canta muzica populara,in aceasta saptamana intreaga tara ar fi frumos sa umblam cu haine negre,sa-l jelim,sa-l respectam pe MANTUITORUL,cat a suferit pentru noi pacatosii.Sa ne unim in credinta,sa fim mai buni la suflet,si mai milostivi.Sa nu uitam ca Romania este tara MANTUITORULUI.

      Ștergere
    2. Un altfel de miting, o noua abordare in intalnirea cu oamenii, patria, Dumnezeu, aspecte umane, realitati obiective, propuneri, cuvinte omenesti pentru ca Romania este Gradina Maicii Domnului. Candidatii, sistemele din fundal sa ia act de schimbarea paradigmei!

      Ștergere
    3. In Saptamana Patimilor nu este bucurie mai mare pe pamant decat:CUVANTUL CEL SFANT A LUI DUMNEZEU,pentru a primi LUMINA CEA SFANTA.

      Ștergere
    4. Cu bune si rele, puncte forte, slabe, oportunitati si amenintari, imi place sa cred ca a fost o intalnire cu oameni, intre oameni, pentru oameni... unii tristi, confuzi, suparati, saraci, altii bucurosi, optimisti, unii chiar constienti, bine treziti, adunati in acelasi gand bun, aceeasi credinta, incredere, speranta. Asa sa ne ajute Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat lumina din lumina!

      Ștergere
    5. 23.55 asa e, ia uite la dragnea cum a adus oamenii cu forta la miting.

      Ștergere
  3. IMPERIALISTII SA TRAIASCA BINE -ca sa fure tot de pe la alte state-este mana lor in destabilizarea politica si sociala-noi putem sa ne rugam ca si-asa romania nu este departe

    RăspundețiȘtergere
  4. Hi, I do think this is a great blog. I stumbledupon it ;) I may come back yet again since i have
    book-marked it. Money and freedom is the best way to change, may you be rich and continue to help other people.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I'm glad you like the GOD GOD-THE GIRL!
      I'm not rich financially, but I admit, I'm a rich soul! I do not need any material on this earth. When I have to publish two more books, I need the help of DONATION readers to get a larger number of BOOKS for readers. Until now, I have found support and help, and I thank them wholeheartedly. I am sure that for the next 2-3 books of next year, I will find financial support for the readers with love of God and the Mother of the Lord.
      I could only take about 50 copies, or I need about 1000-1,500 copies of each book.
      I try to help my fellows with soul and hot prayers to GOD and MASK OF THE LORD.
      With love, Mary!

      Ștergere
  5. Anonim 16-59 pe Maduro la felicitat Iohanis nu PSD acum nu este o condamnare ca a felicitat este un semn de respect intre tari pana la urma.
    Pacat ca mor copii,mame batrani de foame si de sete asta este rau.
    Doamna Maria cand ma uit la acei copiladi mi se rupe sufletul.
    Doamne Maicuta Domnului ai mila de ei.
    La noi este bine fata de ce vedem in alte parti si ma gandesc ca se arunca tone de mancare peste tot iar acolo se moare de foame asta este un lucru rau din partea bogatilor lumii care nu vad decat banii si trec peste cadavre.
    Cu mult drag doamna Maria si Bunul Dumnezeu s-a aiba grija de toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Analfabetă funcțional. Iti judecă creierul proporțional cu cât de corect cunosti gramatica limbii române și limba romană in ansamblul ei. Nu te mai lega de Președintele Iohannis(apropo, cu dublu “n”), că este mult mai bun român decât tine. Iar dacă nu știai, a fost de promoție. Ști ce reprezintă asta?

      Ștergere
    2. Anonim12 aprilie 2019, 23:53
      Multumesc pentru randurile tale.
      Iti sugerez sa-ti iei PRESEDINTELE acasa cu tot cu promotie! Oricum nu este PRESEDINTELE tuturor romanilor !

      Ștergere
  6. Anonim12 aprilie 2019, 23:53
    Tie sa-ti fie rusine !!! Jignesti pe toata lumea si stai numai cu rautatea pe varful limbii ,in inima si-n suflet,om rau ce esti !
    Rusine sa-ti fie ! Stai in banca ta si nu mai intra pe acest Blog,daca nu-ti place !

    RăspundețiȘtergere
  7. Tara plina cu petrol condusa de socialisti hoti .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si urmarita spre a fi jefuita definitiv de capitalistii si mai hoti...

      Ștergere
  8. Parca era vorba ca nu mai trec postarile jignitoare ..ar trebui oare sa intram si noi in hora lor ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihai,cateodata trebuie sa le mai dau si cate/o replica ! Daca ai sti cate astfel de Comentarii mizere sunt pe zi....!Dar DUMNEZEU le va da lor după fapta si rasplata !

      Ștergere
    2. 07:28, da, bunul Dumnezeu iti va da dupa fapta si rasplata. Urat suflet ai.

      Ștergere
  9. Nu e nevoe sa citim maculatura de sute de pagini menita sa-i ascunda mentalitatea lui Iohanis,inca de cind era la Sibiu pe TV locala i-si expunea gindirea lui ''magistrala' in lunga traditie de minoritarilor ardeleni care sa serveasca metropola imperiala in stil nou de al patrulea Reich ce iese in evidenta mai mult dupa Brexit si inca de la ajungerea lui promotionala pe post de ''Presedinte .
    Pentru care mental el nu e pregatit ci doar pentru cea de Guvernator al unei colonii din care doreste sa scoata=exploateze cit mai mult.
    Motiv pentru care a inceput prin Mafia Imobiliara Iohanis-Lazar si pionul notar condamnat pentru fals si acum decedat.
    Acum el dar si romanii platesc tributul acestu-i ''geniu' de gindire coloniala,Iohanis neputindu-se dezice de comunistul tortionar si obraznic Augustin Lazar,''prsedintele ''prin sustinerea acestuia pina in pinzele negre si de frica dosarelor devine complice la crimele politice ale comunismului de la penitenciarul AIUD.
    Cu atit mai mult cu cit Nicolicea s-a dus la Cotroceni cu cele doua victime politice de la AIUD care au avut o discutie tare bizara,evident ca presedintele o tine pe interesele lui nu ale Romaniei si moralitatii mai vazuta de romani si cu ocazia Referendumului pentru familie si traditie romaneasca crestina.
    Inca asteptam o reactie pragmatica a bisericii ortodoxe prin desemnarea unui Bun crestin ortodox candidat la Prezidentiale.

    RăspundețiȘtergere
  10. https://2blackjack1.wordpress.com/2019/04/12/ilie-serbanescu-nici-vorba-de-inventivitate-s-a-scos-de-la-naftalina-modelul-arhiverificat-al-colonialismului-clasic-cu-care-intr-o-perioada-superscurta-si-fara-ocupatie-militara-sunt-pre/

    Suntem cobai in acelasi experiment

    RăspundețiȘtergere
  11. Uite asta-i Aurelia ce-mi place mie.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. Taranistul Pavelescu spunea ca Kovesi nu poate sa fie presedinte pentru ca nu cunoaste numai 100 de cuvinte,in cazul asta guvernatorul Iohanis cunoaste doar 99.

    RăspundețiȘtergere
  13. Primarul de Vilcea ,Gutau,dupa achitarea in procesul de 12 ani, da statul in judecata cerind daune de 12 milioane euro in procesele instrumentate cu ajutorul judecatoarei Stanciu,cea care la pus presedinte pe Iohanis spalindul de numeroasele incompabilitati si pusa ulterior de guvernator la Curtea Constitutionala a Romaniei.
    Primarul vrea recuperarea cheltuelilor cu procesele de la cei vinovati,indirect e si Iohanis.

    RăspundețiȘtergere
  14. 23:53, 👏👏👏👏👏👏👏👏👏 👌👌👌👌👌👌

    RăspundețiȘtergere
  15. America latina-este impanzita de droguri-este o industrie cu profit imens si vieti distruse-DUMNEZEU NU DOARME-fiecaruia dupa fapte i se va da

    RăspundețiȘtergere
  16. "Sa ne rugam pentru sufletul nostru,sa ne rugam pentru fratii nostri ,si sa incercam sa facem fapte bune ,fie si numai cu o vorba buna de duh."

    Dar dumneata faci ce spui aici?

    Eu zic să vorbești mai întâi în numele dumitale!
    Încetați să mai vorbiți în numele tuturor!
    Știu și alții ce au de făcut...doar sunt oameni în toată firea, nu copii!
    Abțineți-vă totuși din a da aceleași sfaturi tot timpul...pare că judecați!

    RăspundețiȘtergere
  17. Cu Dragnea-psd vom ajunge exact ca in Venezuela.

    RăspundețiȘtergere
  18. Dragnea se insoara cu Irina, isi trateaza hernia la nivelul coloanei vertebrale lombare adica nu-i de glumit cu consecintele in materie de paralizie, tetrapareza etc. Le-aranjeaza Dumnezeul Strabunilor cum stie mai potrivit la vremurile actuale! Fericire, sanatate, pace! Doamne iarta-ne, nu-ti intoarce fata Ta de la cererile noastre, cugeta la rugaciunile noastre, intentiile, cuvintele, faptele, actiunile, atitudinile, comportamentul nostru, la credinta, increderea, speranta noastra, la neputinta noastra, nedesavarsirea, ignoranta, dorinta de schimbare in bine pt toata suflarea, Doamneee!

    RăspundețiȘtergere

  19. Nu stiu de ce se tot permite intrarea de droguri in toate tarile?! Care-i treaba de nu se eradicheaza acest flagel? De ce se fabrica in continuare, de ce se permite asa ceva pe aceasta planeta?

    RăspundețiȘtergere
  20. pt 13 aprilie 18:59-am spus dupa fapte si rasplata pt ca noi toti vom da socoteala la mantuire-daca esti crestin?!-se stie ca exista judecata personala si colectiva=tari-asadar tarile AMERICII LATINE prolifereaza drogurile care distrug omenirea-nu este judecata ci CONSTATARE

    RăspundețiȘtergere