joi, 18 aprilie 2019

IATA-L PE DUMNEZEU TATAL !!!

              31 Martie 2016 -1 Aprilie 2016 ,ora 1,25 !

                             Dragii mei, 

În aceasta noapte, tot in timp ce mă rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuța Domnului, aud un glas care -mi spune tare asa:

              ”Iata-L !
            Iata-L pe Dumnezeu Tatăl !
            Iata-L pe Dumnezeu Tatăl Cel Ceresc ! ”

Clipă în care ,văd dragilor cum se deschide Cerul Sfant, iar în Cerul Sfânt ÎL văd pe DUMNEZEU TATAL CEL CERESC, care arăta la Chip ,exact ca in imaginea de mai jos: 

     .
DUMNEZEU TATĂL CEL CERESC  avea vesminte albastre precum Cerul senin, si se afla în mijlocul unui nor alb stralucitor , cu Mâinile Sale întinse lateral de parcă ar vrea să ne îmbratiseze pe toti .
Dragii mei ,se spune în Cărtile SFINTE ale BOR, că pe DUMNEZEU nu-L poate nimeni ca sa-L vadă. 

   Eu spun că este -Total gresit !!! 


Pe DUMNEZEU ÎL poate vedea orice suflet bun si credincios, orice suflet care, traieste împlinind cu dragoste si din dragoste PORUNCILE SALE.

Dragii mei, DUMNEZEU TATĂL privea trist în jos ,spre Pământul pe care l-a creat cu Mâinile Sale. 
DUMNEZEU  TATĂL privea la noi fiii Săi, de parcă ar fi căutat cu privirea Sa ca să vadă cine își mai ridică ochii spre El ,ca sa-I multumeasca pentru toate si sa-I ceara ajutorul. 
Văzând că noi cei care suntem Lucrul Mânilor Sale si suflarea Sa, nu ridicăm ochii spre Cer,ci căutam peste tot în jurul nostru, DUMNEZEU TATĂL CEL CERESC S-a întristat foarte tare.
În urmatoarea clipă,Cerul s-a inchis precum am trage cortina, iar eu dragilor, m-am grabit a scrie cele văzute si cele auzite.
Dragii mei, haideti să lăsăm grijile Lumii deoparte, sa le lăsăm în grija Tatalui Ceresc, în  grija Prea Sfintei Treimi si a Maicii Lui Dumnezeu si sa multumim pentru faptul că traim, pentru ca suntem sanatosi si ne bucuram de copiii nostri, de nepotii nostri ,si de toti cei dragi noua.
Pentru toate aceste bucurii fara de margini, se cuvine ca sa multumim in fiecare clipă,fie si in gandul nostru.
 Iar in SFANTA DUMINICĂ, cand MÂNTUITORUL nostru IISUS  HRISTOS ne invita la CINA SA, adica la SFANTA  si DUMNEZEIASCA LITURGHIE, sa nu-L refuzăm sub diferite pretexte fara  rost. Ci să mergem ca sa aducem multumire, slava, închinare si dragoste infinită, pentru a ne fi noua si celor dragi inimii noastre ,bine pentru suflet si astfel ,vom câstiga un loc în Împărătia Lui Dumnezeu si vom dobândi mântuirea. 
                                           Cu dragoste,Maria. 

20 de comentarii:

  1. Eu am avut o perioada foarte grea acum 3 ani. Și am visat ca mergeam pe strada, m-am uitat la cer și Dumnezeu mi-a zis “ acum e șansa ta “ nu l-am văzut, doar i am auzit vocea.
    Și in mai puțin de doua săptămâni s-au aranjat lucrurile.
    Amin !!

    RăspundețiȘtergere
  2. Orice tată a fost mai întâi fiu,si orice fiu devine tată.
    Dumnezeu Tatăl la avut ca fiu pe Iisus Cristos.la înălțarea sa Iisus Cristos a devenit Dumnezeu Tatăl.dar oare cine a fost Dumnezeu Tatăl lui Iisus Cristos?oare cine ia dăruit o conștiință cristică lui Iisus Cristos?oare de ce chipul lui Iisus Cristos este proiectat în relieful Spaniei?nu cumva Dumnezeu Pământul este arhitectul a tot ceea ce vă înconjoară?
    L-am văzut pe DUMNEZEU în apă,l-am văzut pe DUMNEZEU în pământ,l-am văzut pe DUMNEZEU în aer și l-am văzut pe DUMNEZEU în foc.
    Acum eu sunt ochii lui și EL este voința.nu are decât pedeapsă.copii neascultători care sunteți.
    MULȚUMESC DUMNEZEULE PĂMÂNT CĂCI PENTRU SLAVA TA BINECUVÂNTEZI CERUL ȘI PĂMÂNTUL ARGEȘULUI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Madus, eu te cred ca esti in legatura cu Constiinta Terrei...As dori sa te intreb ceva : cum vezi corelatia dintre Pamant si Luna ( satelitul natural al Terrei ) ? Ce este defapt Luna ? Are si Luna o constiinta ( avand in vedere faptul ca aceasta influenteaza multe procese fizice, biologice etc. care au loc pe Pamant ) ? Multumesc anticipat pentru un eventual raspuns, toate cele bune iti doresc. PS. As mai avea o intrebare : de ce crezi ca, dupa atatia ani de ''tacere'', dintr-o data, mai multe tari ( SUA, Rusia, China, India si cred ca mai sunt si alte tari ), sunt foarte interesate de a trimite astronauti , cosmonauti, taiconauti si cum le-or mai spune, pe Luna ?

      Ștergere
    2. Sigur căci și luna are conștiință.fiecare planeta are conștiință.universul are conștiință.iată în pozele de la avatar cum luna a creat in relieful ei chipul unor animale de pe Pământ.aici chipul unei feline..

      Ștergere
    3. Iată si in aceasta poza de la avatar un alt chip de felina.deci si luna este configurata pe feline.luna e parte a unei planete care cu mult timp in urma s-a ciocnit de Pământ.asa ca parți din Pământ sunt si pe lună.

      Ștergere
    4. Relatia dintre Pământ și Lună este ca un mariaj.nu numai căci viata pe Pământ ar fi afectata ,fără existența Lunii,dar și Pământul în sine ar arăta altfel.relatia dintre Lună și Pământ este atât de puternică,incât Pământul ia cerut Lunii să creeze in relief chipuri de animale si chiar umane si asta ca noi sa le putem recunoaste acolo sus(ceea ce nu prea se intâmplă).intră pe google ,tasteaza: poze lună plina si ai să-i descoperi farmecul.
      Marile puteri sunt la mâna ocultei.oculta face totul ca omenirea sa nu vada căci planeta are conștiință.trimiterea unor oameni pe Luna nu va fi decât o distragere a atenție către in sus....

      Ștergere
    5. Madus, multumesc pentru raspunsuri...Cat despre feline, sunt animalele mele preferate ( pe langa panda rosu ). Iar despre pisici...aww, le ador, pur si simplu...Dar iubesc toate animalutele de cand ma stiu...

      Ștergere
  3. Bă,maduse m-am saturat de tine.ia uitati-va cei ii debiteaza mintea lui asta.ce credeai ca nu te gasesc?
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2096921903697673&id=100001396509423

    RăspundețiȘtergere
  4. asa zici tu Madus?-dar tu esti ascultator?-multumeste-i DUMNEZEULUI tau acasa in rugaciune si nu-ti mai da cu presupusul-om fi noi neascultatori dar nici tu nu esti departe-TRECI LA MARTURISIT SI IMPARTASIT-vezi ce-ti spune duhovnicul-daca-l ai !-TU ESTI DOAR PAMANT-unde-i SF DUH!?

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa este doamna Maria orice om cu dragoste poate s-al vada pe Dumnezeu,cu dragoste si cu credinta.
    Doamne Maicuta Domnului cat de minunate sunt lucrurile tale.
    Dragilor s-ai multumim Bunului Dumnezeu pentru ca suntem sanatosi,pentru toate cate sunt pe pamant.
    Veneam aseara de la servici si ma uitam din masina cat de frumos erea.
    Pomii infloriti iarba verde si dimineata cand merg la servici acel cantat de pasarele ma fac s-a plang de fericire si s-ai multumesc Bunului Dumnezeu si Maicutii Domnului pentru tot cate a lasat aici pe Pamant.
    Doamna mea scumpa doamna Maria va doresc din toata fiinta mea ca Bunul Dumnezeu s-a va binecuvinteze si pe noi pe toti. Va pup cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  6. Martorii lui Yehova spun ca nu exista Isus Hristos.deci sunt anticriști???mie mi sa arătat Isus in 2004.in Romania.am avut acest măreț har.așa a vrut Dumnezeu Tatăl
    Si il aștept in fiecare zi.mihai umil serv .19-4-2019.amin.El are mila de tara mea
    Glorie Lui.amim

    RăspundețiȘtergere
  7. d-le Madus daca l-ai fi vazut si cunoscut pe Dumnezeu-Tatal nu te'ai fi crezut nemaipomenit dar inganfarea din tine te orbeste si te crezi mai crestin decat altii, Dumnezeu e mila si iubire. daca l-ai fi cunoscut nu ai fi cautat la pedeapsa altora,pt ca Dumnezeu nu doreste moartea pacatosului. Ai grija ca lumina din tine se afla intuneric. Cauta mai intaii la indreptarea ta ca sa nu fii tu cel dintai pierdut.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dumnezeu nu are trup omenesc ci ingeresc iar cel ingeresc are alta forma una globulara si este invizibila in spectrul ochiului omenesc firesc. De aceea sta scris in Vechiul Testament ca nimeni nu poate vedea si sa traiasca fiind si o exprimare conjuncturala in care nu era planificata nici o teofanie.
    In cazul de fata este o vedenie care nu exprima cu mare exactitate realitatea divina ci doar pe cea sufleteasca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DUMNEZEU este "SOARELE VEȘNIC", nu om...însă are CHIPUL și ASEMĂNAREA noastră,soarelel de este pe cer e făcut după ASEMĂNAREA LUI,dar nu și după CHIP...așadar DUMNEZEU ESTE ASTRU ENERGIE FIINȚĂ ATOTCREATOR!Luna este făcută după asemănarea lui satana.Soarele reprezintă ziua,adică lumina și luna reprezintă noaptea,adică întunericul.Deci,DUMNEZEU A făcut și LUMINA și întunericul,însă EL nu se arată niciodată-n întuneric,pentru că unde apare,se face automat LUMINĂ,deoarece EL este LIMINĂ din LUMINĂ,nu lumină din întuneric!Așadar este "SOARE DUMNEZEU"nu om dumnezeu!HRISTOS S-A făcut "OM și DUMNEZEU din SOARE DUMNEZEU,adică și HRISTOS este SOARE,dar mai mic decât SOARELE TATĂL.Când DUMNEZEU spune SFÂNTA TREIME,arată exact așa: SOARELE FIU intră-n SOARELE TATĂL(ceva greu de-nțeles de om)iar DUHUL SFÂNT este LUMINA,SLAVA ȘI PUTEREA care purcede de la SOARELE TATĂL și se odihnește în SOARELE FIU!

      Ștergere
    2. O filozofie simplista, nu e nimic greu de inteles! In trecut, oamenii se inchinau soarelui, pentru ca viata depinde de el. Dupa ce a fost "impusa" religia crestina, atributiile soarele au trecut la Dumnezeu, care da lumina si caldura.
      Eu vad ca Dumnezeu nu ne da nici macar ploaie la timp, sau cit trebuie, ce sa mai vorbim de alte daruri

      Ștergere
  9. http://profetieavertisment.ro/mesaje/207/perioada-de-dupa-marele-avertisment/

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumim Maria, Dumnezeu sa te binecuvinteze mereu ca tot ce scri este adevarat, te iubesc mult Maria tu esti omul lui Dumnezeu care ne ajuti sa vedem ceea ce este bun, drept si adevarat, ce bime ar fi sa ne mantuim cu totii sa ne intoarcem cu totii acasa la tatal nostru Dumnezeu si nimic rau sa nu ne mai doboare.AMIN

    RăspundețiȘtergere
  11. din cate carti sau mesaje scrise pe youtube -n-am vazut sa spuna cineva ca l-a vazut pe DUMNEZEU TATAL OM-EL ESTE ENERGIE PE CARE OMUL NU O POATE SUPORTA-dar ca sa se coboare la pamanteni poate lua forma omeneasca--doar este CREATOR- ce nu poate face DUMNEZEU!?-s-a vazut din vechime ca toti sfintii isi acopereau fata de lumina LUI

    RăspundețiȘtergere
  12. Dumnezeu, Tatal Ceresc ne transmite:
    I (Maureen) see a Great Flame that I have come to know as the Heart of God the Father. He says: "My children, yesterday the Christian world suffered a great loss in the burning of the Notre-Dame Cathedral in Paris. It stood for centuries as a symbol of old-world tradition. Now, it is a burned-out shell. I would be remiss if I did not point out this analogy. What is left standing of the once-great Cathedral must be compared to the liberal Church today. The shell of the once-majestic church is all that the liberal Church represents. The interior is nothing but a burned out, unrecognizable, once-great church. No one worships there. What is left of the Cathedral is the effect of all the great prayers offered over the centuries from her midst. In the liberal Church, the prayers are not recognizable as Tradition has been burned away in favor of free-will choice. Reconstruct this great Cathedral in your hearts as the Church of Atonement."*

    "If I could only tell you the Church is alive and well today despite this loss. But alas! I cannot lie to you. People see the material loss - not the spiritual loss. I did not rescue the Cathedral, but let the flames take their course. I must rescue the state of the Church today. There must no longer be liberal and conservative forces inside the Church. All must be one. Conflict brings destruction."

    "Today, you have left ruins of a great Cathedral during the holiest week of the year.** Take heed and do not allow the firestorm of controversy to destroy the Tradition of Faith in your heart."
    -Read 1 Peter 2:4-5+
    Come to him, to that living stone, rejected by men but in God's sight chosen and precious; and like living stones be yourselves built into a spiritual house, to be a holy priesthood, to offer spiritual sacrifices acceptable to God through Jesus Christ. holylove.org 16.4.9

    "So, you see the great Cathedral of Notre-Dame in Paris standing in shambles. This is how I see My Church upon earth, as more and more liberal policies oppress the Truth. Children, cling to the Tradition of Faith you have been taught. Do not try to compromise My Commandments. That is the only way to be assured of your salvation as your journey on earth continues on. Trust the Truth above pompous titles. I will bless you."

    Read Acts 5:29+
    But Peter and the apostles answered, "We must obey God rather than men."

    RăspundețiȘtergere
  13. Catedrala a ars tocmai sub influența energilor divine ,nu i o pierdere deoarece numai focul putea purifica un astfel de loc cu portal deschis către entități întunecate care se hrăneau cu energia produsă de ritualurile și sacrificiile care se făceau acolo.

    RăspundețiȘtergere