marți, 9 aprilie 2019

NE -A FURAT POPORUL , UNUI ROMÂN !


                                      9 Aprilie 2019,ora 6,05 !

                                   Dragii mei,

În aceasta dimineata ma trezeste un glas  care ,spune ceva tare ,tare dureros.
Glasul a spus si un nume , un nume care a condus la dezbinarea romanilor.
Eu nu voi da acest nume, deoarece,stim cu totii cine i-a dezbinat pe români si cine a facut ca romanii sa lupte impotriva romanilor.
Conform Mesajului pe care il voi cita, românul nu mai are popor, nu mai poate sa se bazeze pe fratele său ,tot român. 
Iata ce spunea glasul:
         "(numele persoanei) apoi:
       Ne-a furat Poporul unui român!
Iar un alt glas de barbat, intervine si intreaba:
          Ati cautat Poporul?"
Şi vad o fetita cam la 14 ani,imbracata eleva, care spunea aceste lucruri pe o scena la microfon.
Dragii mei, cu siguranta peste ani,ne vom aminti cu durere si cu groaza despre aceasta situatie.
Ceea ce urmeaza a se petrece in Romania si cu Romania, se va datora in mare parte acestui om care, i-a determinat pe români sa lupte contra români;care a calcat si calca in picioare, tot ce este frumos si bun,tot ce este Traditie in Romania. Si pentru ce ??? Se merita oare, ca romanii sa se sfasie intre ei,pentru a pastra scaunul politicienilor?
Eu zic ca nu se merita !
Intodeauna fratilor,daca nu avem de unde alege,sa incercam sa alegem Raul cel mai mic !
Si niciodata sa nu uitam faptul ca ,Sangele românului este curat si cald,este primitor si gata de a se sacrifica pentru Aproapele său.
Sa avem mare grija si sa nu dam voie răului ,ca sa ia locul binelui.
Intodeauna sa ne intrebam in sinea noastra:
Oare e bine ce fac?
Doamne,oare Tu cum ai face daca ai fi aici pe pămant?
Maica Lui Dumnezeu,ajuta-ma ca sa nu gresesc si sa nu pacatuiesc.
Si veti vedea fratilor,ca veti primi rapuns in inima si-n sufletul vostru.
Haideti sa fim uniti si sa numai urâm pe nimeni, ci sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului, ca sa-i ierte pe cei care ne ispitesc si ne fac rău,si sa le lumineze mintea,sa le curate sufletul si sa le îmbuneze inima lor.
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toti Fiii Săi, si sa ne daruiasca sanatate,mantuire si pace.
                           Cu dragoste,Maria.


P.S.

                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:





  






70 de comentarii:

  1. Multă lumina și bucurie o sa fie în aceasta țară indiferent de ce au reușit sa distrugă unii... Totul o sa fie reconstruit... Identitate, valori, istorie, tradiții și multe altele

    RăspundețiȘtergere
  2. Mic cu mic se face mare!Răul e rău...şi-atât!!TOȚI sunt o apă si-un pământ...TOȚI !!!De noi am fi Oameni şi ne-am ajuta unul pe altul,si ne-am uni şi-am fi crestini cu adevărat(nu doar prin vorbe ci prin fapte) am da peste nas oricarui sistem !Problema nu sunt EI ci NOI !Sistemul acesta nu mai este sostenibil,şi v-a dispărea si el asa cum au dispărut toate sistemele de până la el...mai există si altfel de sisteme,noi,ce ar putea fi mai bune decât cele ce au existat pâna in prezent!!Şi sigur vor apărea si mai multe ...totul depinde de NOI,oamenii simpli,de suntem ori nu pregătiți în a le adopta !!

    RăspundețiȘtergere
  3. Da rusine pentru ca nu ai scris numele..
    Poporul roman ramane in mana Lui Dumnezeu insa cel asteptat si nascut in Romania despre care Vanga a avertizat ca va bateti joc de valorile morale din tara si numiti nebuni cand va spun adevarul. Cel asteptat de intreaga lume va merge in Siria si acolo va ridica acel popor din ruina caci el este unul care a trait ca copii printe ruine dorindu si moartea sa scape de durere sufleteasca si trupeasca.
    Va ridica acel popor si va face din pilda pentru toate popoarele caci numele sau este Emanuel si nasterea sa sub acest nume a avut loc pe 23 septembrie 2017 cand s a implinit apocalipsa cap.12:1,2,3.
    Urmeaza i vreme de mare criza mondiala foarte curand incat se poate numara lunile acum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si cum ramane cu ce spune doamna Ghiorghiu ca Romania este tara aleasa si romanii sunt cei alesi?.

      Ștergere
    2. 10.12 cinste tie pt.ca i-ai dat numele,si pt.argumentele intemeiate!

      Ștergere
    3. Dupa cernere si marele cutremur Romania va fi Noul Ierusalim.Din cenusa se va ridica destinul tarii ca si pasarea Phoenix.

      Ștergere
    4. Eu nu cred ca asa cum se speculeaza in presa un bucovinean va fi conducatorul tarii dumnezeu mia transmis ca va veni o zeita aleasa la pastorirea si conducerea tarii.lasam lucrurile sa evolueze normal. nu va grabiti, are altele dumnezeu in plan

      Ștergere
    5. Anonim 10:27 multe lucruri s au scris despre Romania.insa Romania si a facut-o cu mana ei si va primi ce merita...astfel cum s-ar implini profetiile lasate de Arsenie Boca.mai mult cum Domnul Domnilor Emanuel ar ramane orb la copii orfani ai Siriei pentru care Dumnezeu a ramas orb si nu i-a ajutat...si putea face multe...cum ar putea acest om sa ramana la fel de orb ca Dumnezeu cand copii acestia au fost alesi sa le fie fratele care sa aiba grija de ei sa le stearga lacrimile din ochi...

      Ștergere
    6. Tulai Doamne, o fi zeița anticorupție! Doamne apară-ne și ne ferește.

      Ștergere
    7. 10:12,lasa că-l scriu eu;Klaus Werner Johannis, mulțumită?!

      Ștergere
    8. Esti tare comica Silvia ! Da,ai dreptate !

      Ștergere
    9. 😂😂😂Te pup Maria! 😘 Trebuie sa mai facem și haz de necaz!

      Ștergere
    10. Silvia, hastagistii sunt convinsi ca Trimisa este LCK. Pana acolo... le merge mintea.

      Ștergere
    11. Uneori am impresia ca toate sfaturile noastre care i le dam Lui Dumnezeu in rugaciuni si pentru alti copii decat ai nostri i se par Lui.Dumnezeu un drum catre iad de nu face nimic.pentru copii orfani.din Siria.
      Efectiv parca a surzit Dumnezeu si a orbit...parca zici ca daca urmeaza rugaciunile noastre o sa ajunga in iad.
      Duhul Lui Dumnezeu parca a impietrit in nesimtire si nepasare parca rugaciunile noastre Il tarasc catre iad la chinuri...am ajuns mai rau sa ma plang ca Ieremia in plangeri.odata demult acest Dumnezeu auzea glasul copiilor Lui cand israeliti erau asupriti de egipteni si a facut miracole pentru acest popor...acum cum nu.aude lacrimi si durerea copiilor din Siria de parca nici nu Le-a dat El suflet...o copila doarme langa sora ei moarta de cateva zile...un bebelus de 1 an si cateva luni agonizeaza pe strada bazait de muste.sunt imagini din Siria.

      Ștergere
    12. 05:37 lasa-ne tineti parerile pentru tine.daca tu il condamni si judeci pe dumnezeu ca atata te duce capul dute si lasane ..nu o sa stea sati explice tie creatorul toate acele enumerate de tine pentru ca chiar daca ai cap, creierul nu ti-l folosesti.urat crestinilor sa ganditi asaasa...

      Ștergere
    13. An.07.55., nu-l certa atat de dur pe an.05.37., mesajul lui e plin de mahnire, de tristete adanca, de disperare, chiar daca a scris ceea ce a scris, e un glas plin de durere sufleteasca, nu de hula ( desi asa pare ). Nimic nu se compara cu crima impotriva inocentilor acestei lumi, copiii...Si adevarul e ca daca am fi fost cu totii crestini mari iubitori de aproape, am fi trebuit, cu mic, cu mare, TOATA crestinatatea, sa luam atitudine impotriva cumplitelor crime care au avut loc in Orientul Mijlociu. Au fost ucisi o multime de semeni de-ai nostri, au fost crucificati, arsi de vii ( inclusiv copii) , au fost decapitati etc...PS. Cred ca an. 05.37. este o persoana tanara, poate inca nu poate intelege de ce se intampla atatea atrocitati in lume, iar lumea nu reactioneaza, iar Dumnezeu PARE a fi departe de noi... Pentru tine, an.05.37., sa stii ca Dumnezeu chiar e iubire, armonie si intelepciune, El ne iubeste, dar totodata ne-a dat liberul arbitru, iar lumea asta e asa cum e din cauza noastra, a oamenilor. Iti doresc pace si iubire, copil al lui Dumnezeu, an.05.37....

      Ștergere
    14. 10:02, Dumnezeu ne-a lasat liberul arbitru, liber arbitru pe care-l putem folosi atunci cand apar si ispite. De ex. Ai liberul arbitru si poti alege sa nu-ti inseli partenerul/partenera atunci cand ispitirea este prezenta...

      Ștergere
    15. Anonim 10:02 sunt 5:37.ai o minte si o gandire plina de intelepciune.Dumnezeu sa te binecuvanteze cu mai multa intelepciune caci doar cei ca tine pot citi adevarul dintre randuri...ceea ce ai scris este adevarul...sa speram ca Dumnezeu vede ce am scris amandoi si din mila Lui va face niste miracole si pentru micuti din Siria sau Venezuela caci Dumnezeu e mare si in fiecare dimineata as vrea doar sa-i multumesc pentru o noua zi nu sa mi doresc moartea dupa imaginile pe care le vad cu acesti copii nevinovati.

      Ștergere
  4. Faptul ca am ajuns o populatie si nu mai suntem un popor ( e o diferenta notabila intre cele doua notiuni ),faptul ca nu mai exista o legatura puternica, interioara, in cadrul poporului roman, ni se datoreaza, in primul rand, noua, tuturor, nu unui singur om. Lipsa gandirii critice, a maturitatii, chiar a pragmatismului, ne-a adus aici...Adevarul e ca romanii sunt un popor sentimental, mai mult emotional decat rational, iar asta nu e chiar bine. Mai mult discernamant si mai multa luciditate nu ne-ar strica. Schimbarea in bine nu se va produce pana nu ne schimbam noi, ca mentalitate. In loc sa asteptam ''sa ni se faca, sa ni se dea'' , mai bine sa cautam solutii la problemele diverse cu care ne confruntam. Dumnezeu ne da, ne ajuta in multe moduri, dar nu ne baga in traista, avem liberul arbitru...

    RăspundețiȘtergere
  5. Îi știm numele este Liviu Dragnea și PSD singurii care au distrus România. Și complicii acestora bineînțeles votanții lor care pentru mici cadouri electorale o găleată o pungă de mălai sau un ajutor social au participat prin votul lor la această crimă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ti-ai vedea prostia in oglinda ai ramane socat pe viata.

      Ștergere
    2. Pentru 14:35 Privitul in oglinda si socul pe viata pot fi valabile si pentru tine!

      Ștergere
  6. Bineinteles ca vorbea de ALOGENUL Iohanis cel ce ar trebui sa faca politica externa romaneasca dar o face pe cea a UE-Germania cu care se consulta,desi este doar o ''Uniune'' economica cu doua standarde diferite pentru Est si Vest.
    In schimb el incalca zilnic constitutia,tradeaza vorbeste de 'doua popoare si doua natii' ca Ribbentrop-Molotov si nu se consulta cu Parlamentul romanilor ,dar incearca sa se justifice cu maculatura de carte pe care a scos-o EU.RO pe care romanii nu o pot folosi nici la Toaleta ca e hirtie groasa cretata si scumpa.
    Romani sa-si aleaga unul din natia lor la alegerile prezidentiale din Noiembrie si de preferat de aceiasi religie ortodoxa, daca vor sa nu mai fie tradati si vinduti ca la piata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si ai vrea ca presedintele sa faca politica Rusiei? Acestea sunt modelele la care visati voi: Rusia, Turcia si China? Ati ramas cu mentalitatea in Evul Mediu, cand religia si politica formau un tot unitar fara ca rezultatul sa fie neaparat pozitiv! Daca tot il invocati pe Dumnezeu si cuvantul sau, faceti ce a spus Isus: daci cezarului ce este al cezarului si lui Dumnezeu ce este al lui Dumnezeu, nu amestecati lucrurile! Nu se cuvine sa punem in aceeasi oala si politica lumeasca si religia crestina! Asta pentru ca politica lumeasca actuala nu este compatibila cu sfintenia ceruta de Dumnezeu! Dar o sa presupun ca sunteti de buna credinta si o sa-mi indulcesc tonul: nu se cuvine sa vedeti numai defectele presedintelui si sa ignorati complet relele politicienilor care au acum puterea! Ca sa fiti obiectiv trebuie sa ascultati ambele tabere aidoma unui judecator care trebuie sa traga o concluzie dreapta si fundamentata pe argumente solide!

      Ștergere
    2. An.11.40 ai perfecta dreptate!!!dar halogenul face totul impotriva romanilor si a Romaniei iar romanii sunt manipulati la greu. Doamne ocroteste-i pe romani si Romania!!!

      Ștergere
    3. 11:49 - deja incepi sa ma scoti din sarite cu "alogenul"! Sasii au fost adusi in Transilvania in sec.XII, n-au dat buzna in tara asta ieri. Oamenii astia au facut minuni prin munca lor in Transilvania. Am fost week.endul trecut in Transilvania si vreau sa va spun ca Brasov, Sighisoara si Targu Mures nu se compara cu orasul meu, Bucuresti, la capitolul curatenie, civilizatie, transport in comun, politetea oamenilor. Nu spun ca Moldova este la 1000 de ani lumina de Transilvania in care traiesc sasii. In alta ordine de idei, ESTI SIGUR/A CA ESTI URMASUL/A LUI TRAIAN SI DECEBAL? Ca n-ai cine stie ce "combinatii"in ADN.ul tau?

      Ștergere
  7. 10:12Este TRAIAN BASESCU primul mare dezbinator satanic.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sigur, sa zis un nume, cel actual , dar nu inteleg de ce se uita pe cel dinaintea lui care a semanat ura si batjocura in mod deschis, dar adevarul este ca de la Iliescu incoace (inclusiv acesta) se lucreaza din greu la distrugerea romanismului. Dar asa este cu orice popor-e perioada alegerii graului de neghina. Vor ramane cei care trebuie, din fiecare tara.

    RăspundețiȘtergere
  9. Depinde cum talmacesti aceasta vedenie. Cu ce duh cu ce informatii cu ce convingere cu ce nepartinire.
    O fetita de 14 ani poate insemna in egala masura puritate sufleteasca,dar si credulitate imaturitate in a aprecia lucrurile iar noi nu cunoastem daca este doar o vedenie simbolica sau un viitor discurs partizan de campanie.
    Trebuie definit termenul de dezbinare si dar si imbinare a poporului in contextul luptei partinitoare specifice pluripartitismului care ne face dupa cum vedem sa purtam patima urei in suflet. Dezbinare termen care nu exista ca termen in aceasta revelatie fiind doar in comentariu.
    Ati presupus ca stim cu totii cine este cel care a dezbinat unul care a furat poporul unui alt roman. Nu stim cu totii ..doar credem ca stim.
    Eu de ex cred ca Iliescu a furat poporul de ls Ceausescu si a dezbinat poporul prin modul lui duplicitar de a face politica spunind ca e sarac si cinstit in timp ce cei din jurul lui se imbogateau peste noapte din praduielile si vinzarea tarii. Dintre care Voiculescu fost sef al bancii interioare Securitatii externe era deja miliardar in dolari in secunda in care se legifera aparitia firmelor private in Romania si nimeni nu a reusit sa dea de urma valutei din acea Banca desi teoretic exista suspecti si chiar marturie mediatica din partea lui in acest sens una cu mult tupeu jignit ca si cum i se cuvine.
    Toti se simt jigniti crezind ca li se cuvine si cauta tinte mediatice paie din ochii altora profitind astfel de banii deja ajunsi in posesia lor.
    Ideea cu dezbinarea e dozar o gaselnita cita vreme ei picura ura prin prezentare partinitoare trunchiata si mincinoasa a adevarului.
    Ne.am prins ca numele este Traian Basescu din indiciul oferit de com4entariu pt ne mai uitam si noi uneori la Antena3 RomaniaTv sau alte posturi de partid.
    In viitor nu se pune problema unui furt din partea lui ci cel mult unul aparent strict ca senxzatie a celor cafe credeau ca li se cuvine sa conduca oricum.si oricind. Situatia lza fel poate fi privita si in privinta trecutului din momentul cistigarii primului sau mandat de presedinte cind folosindu.se de slabiciunile contacandidatului a reusit sa incline balanta si sa ii sufle cistigarea alegerilor.
    Desigur ca pesedistii s.au simtit furati si chiar i-au cerut atunci sa demisioneze. A fost wcuzat pe nedrept de dizolvarea flotei si chiar cu vreo 3 dosare dar adevarul era altul fata de campania murdara. Nu o fi el usa de biserica dar daca s-ar da tot adevarul pe fata nepartinitor s-ar vedea si in viitor se va vedeade cit mai multi ca opozitia este raul cel mai mic.
    Psd ul nu ete deranjat de invirtelile unora ci doar de cei care ocupa functiile dorite de ei. Cita vreme a fost Basedcu Presedinte tunurile propagandei erau pe el. Cind nu a mai fost a devenit mai agreat dar Iohannis a devenit tinta inclusiv prin acuze murdare vadit mincinoae si qcuzat in locul lui Basescu de toate relele pamantului inclusiv de ceea ce nu fac ei care sint majoritatea butoanelor si au purghii dar nu vor dind vina pe dusmani imagivnari ca nu i.ar lasa. Noi sintem prosti? Nu doamna ..minciunile lor zilnice ne.au intaritat unii impotriva altora unii pt ca le cred pe cuvint si nu le contraverifica iar ceilalti pt ca nu le mai suporata unele fiind asa tiganesti pe fata clar gogonate. Desigur ca Dumnezeu are o strategie incit v.a spus sa mergeti pe varianta puterii dar asta pina intro anumita zi pina cind se vor implini anumite semne din care unele sint deja implinite incepind cu nefericita problema a fiului dv iar cea care va fi ultma va fi opozitia publica puternica din partea wctualei puteri politice contra meritocratiei. Meritocratia va fi unica tema in unica intrebare stabilita de hulitul Iohannis pt referendum incit din interese corupte va fi impiedicat sa se mai tina cit timp va domni actuala putere.
    Si atunci va trebui sa schimbati tabara si sa ii dati in vileag in direct tocmai din televiziunea lor cu riscul de a fi jignita de un barbat si data afara tot in direct asa cum se va si implini.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihai 35 vad ca despre politica poti sa scrii destul de bine, nu ma pricep mai deloc la politica, dar vad o gramada de lucruri care in parerea mea evolueaza fals- spre ex. Vad indepartarea valorii de familie, copiii, in curand nu se vor naste bine si vor trebui dati la cresa, iar batranii nu vor reusi sa iasa bine la pensie ca vor fi dati la azil de batrani( daca nu cumva deja au crapat inainte) ca na tinerii trebuie sa fie sclavi moderni si noile generatii modelate fara valori, parca doctrina asta imi suna asemanatoare cu cea din cel de al2lea razb mondial...si in general drepturile ne sunt luate si creierul spalat...o parere😶

      Ștergere
    2. Probabil ca la toti conducatorii tarii, la un moment dat, le va veni randul! Cel putin, incepem sa observam ca se-ntampla si Iliescu este acum vizat.

      Ștergere
  10. pe blogul istrategeorgiana am vazut ca primeste mandatul 2.
    tot inainte!

    RăspundețiȘtergere
  11. https://www.youtube.com/watch?v=yKsBPkuBZo4
    62-RO Giovanni, Arhonții Ashtar si Sfânta Treime - Hipnoză Claudia Pani Team Grifasi 16-IT-H2

    Carinaro accepta această sarcină cu credință și resemnare, dar din acel moment va conduce întreaga sa viață în suferință emoțională; pe de-o parte din cauza ìndepartarii de cei dragi si pe de alta parte pentru pierderea marii sale iubiri, alimentand astfel #ProiectulMasonic al carui artefice sunt aceste entitati Ashtar.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cristoiu Lazar un om fara ONOARE,dar e problema liberalilor si a lui Iohanis de ce nu aduce alti procurori

    RăspundețiȘtergere
  13. Fazar ,Mazar and Lazar al Democratiei

    RăspundețiȘtergere
  14. Mai dragilor!
    Johannis nu dezbina. El face apel la constiinta sa scape tara de infractorii care conduc. Ce.i asa de greu de priceput?!
    Eu as ruga.o pe d.na Maria , ca in asemenea cazuri, sa se abtina. Ca decat sa dea mesajul incomplet, mai bine Nu. Ca asa baga zazanie si nu face bine...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Padurea este verde si frumoasa, pasarelele canta, florile infloresc.

      Ștergere
  15. https://www.youtube.com/watch?v=Exp1-R71GbU

    Douglas Duane Dietrich 2011 “Satan's Crusaders” in limba romana

    RăspundețiȘtergere
  16. Daca insinuati ce presedintele tarii este cel care dezbina romanii si-i face sa lupte unii impotriva altora, va inscrieti pe aceeasi linie a propagandei rusesti care promoveaza mereu exact aceste teme: nationalismul si biserica! Daca ati privi si analiza lucrurile in mod nuantat, v-as da mai multa crezare! Nu spun ca nationalismul si credinta in Dumnezeu nu ar fi valori de toata cinstea, numai ca va suspectez de prea multa subiectivitate in prezentarea lucrurilor chiar daca admit ca dvs. sunteti de buna credinta! Nu resping posibilitatea ca per total ceea ce propune Estul sa fie mai benefic pentru partea spirituala a omului decat ceea ce propune Vestul! Dar eu nu am cum sa dau crezare vorbelor Estului atata vreme cat acesta crediteaza si promoveaza coruptia masiva, hotia, mita, comportamentul mafiot, clementa fata de infractori si nedreptatea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e, nu presedintele dezbina, doar ca a incalcat Constitutia de cateva ori, doar ca a iesit in geaca rosie sa indemne la revolta civica pentru ca nu isi cunoaste atributiile, doar ca refuza sa puna in aplicare deciziile CCR, doar ca il apara pe tortionarul Lazar, doar ca blocheaza orice initiativa legislativa si nu numai. Dar nu ai cum sa intelegi tu toate astea pentru ca... #hastag.

      Ștergere
    2. Mizerabila ce esti! Tu, Maria, esti ceea ce dezbini romanii folosimdu-te de Dumnezeu, minvimoads. O sa te bata Dumnezeu si pe tine pt cat rau faci romanilor.

      Ștergere
    3. Pentru 18:07 Daca presedintele a incalcat Constitutia si nu exista proceduri de a-l pedepsi, eu spun ca e vina legiuitorilor ca nu au facut legi clare prin care orice incalcare a legii sa fie prompt sanctionata! Ori exista acele proceduri dar presedintele nu a incalcat cu adevarat Constitutia, ori a incalcat-o dar legile sunt proaste sau sunt prost aplicate! Va reamintesc faptul ca nici Parlamentul nu respecta pozitia oficiala a CCR prin care se spune ca trebuie respectat rezultatul referendumului din 2009! A vedea doar defectele presedintelui nu va ajuta sa fiti obiectiv(a). In privinta procurorului general, daca justitia va dovedi ca este vinovat de fapte penale, atunci va fi condamnat si va fi cu adevarat indeptatita cererea de indepartare a sa din functii publice! Altfel, exista riscul de a-l considera tortionar doar pentru simplu fapt ca a facut parte din comisiile acelea care puteau decide sau nu propunerea de eliberare! Tortionar este cel care bate, chinuie, maltrateaza detinutii, nu procurorul sau judecatorul!!! A spune ca presedintele blocheaza "orice" initiativa legislativa este inexact: au existat legi promulgate din prima. Afirmatia ca nu as intelege pentru ca as fi #hastag nu este un argument care sa ma convinga eventual ca ati avea dreptate si ca eu as fi in eroare! Nu resping posibilitatea ca eu sa gresesc, dar pana una alta nu ma convingeti.

      Ștergere
    4. Anonim9 aprilie 2019, 19:05

      Câta rautate si venin ai in tine ! DUMNEZEU sa aiba mila de sufletul tau,iar rau despre care vorbesti ca eu l-as fi facut romanilor,IL rog pe BUNUL DUMNEZEU si pe MAICA DOMNULUI sa mi-l dea mie înmiit ! Iar tie sa-ti dea după mila si voia Sa !

      Ștergere
    5. Anonim9 aprilie 2019, 19:05
      Mizerabila ce esti! Tu, Maria, esti ceea ce dezbini romanii folosimdu-te de Dumnezeu, minvimoads. O sa te bata Dumnezeu si pe tine pt cat rau faci romanilor.

      Respiri aerul degeaba si faci umbra pamantului degeaba,cu rautatea care o ai in tine ! Sa fii sanatos si sa ai parte de mila si de dragostea Lui Dumnezeu si a Maicii Domnului,căci grele zile te asteapta cu un asa suflet negru de smoala diavolului.

      Ștergere
    6. Dan1ro 9 aprilie 2019, 19:17, referendumul e consultativ, poporul nu face legi, doar i se cere parerea care nu e obligatorie.

      Nu poti convinge pe cineva sa vada realitatea trebuie sa realizeze singur ca e in eroare. Dar chiar si cand ii prezinti dovezite palpabile, documente autentice, oameni care au iesit public sa demaste un tortionar tot nu poti sa il scoti din lumea lui imaginara. Lazar este un tortionar pentru ca facea parte din acel sistem nenorocit iar prin semnatura lui acei oameni au fost tinuti in continuare sa fie torturati in inchisoare.
      Incerc sa gasesc un singur lucru bun facut pentru Romania de nazist. Nu exista. Ba mai mult isi asuma lucruri facute de altii exact ca un nazist nenorocit cu zambetul pe buze.

      Ștergere
    7. Oamenii ar trebui sa-si tina veninul deoparte...Cum poti sa acuzi o femeie ca dezbina poporul roman cand anuimite lucruri Dumnezeu le instiinteaza doar ca sa stiti ca exista Dumnezeu.
      crede cineva ca pe Dumnezeu il intereseaza biserica de piatra sau biserica DUHULUI SFANT care sunten noi oamenii.eu zic sa-i lasam pe fiecare sa-si astearna cum sa doarma ce care au facut rau nu se vor opri iar cei care au facut bine il vor face in continuare.ca asa trebuie sa fie lucrurile.Isus a spus mai usor trece o camila prin urechea acului decat un bogat in rai langa Dumnezeu si nu poti sa ai doi stapani si Dumnezeu si banul...

      Ștergere
  17. Doamna Maria asa este are dreptate Silvia si anonim18-47 asa este cata dreptate aveti.
    Bunul Dumnezeu nu va lasa aceasta tara o s-ai vina si lui vremea s-a plateasca pentru tot raul facut blocand inaintarea Romaniei spre o viata mai buna si un trai cat de cat decent.
    Credeti ca nu va plati?
    Va plati si aici pe pamant si in cer.
    Iar cei care sustin toate aceste nemernicii vor plati,si stiti de ce?
    In primul rand copii plecati afara si care au copii,parintii ramasi in tara si plang de dorul lor si de batranete fara copii langa ei mor in suferinta si singuri toate se vor rasfrange asupra celor care nu au vrut si nu vor sa faca nimic,ba se opun celor care vor sa faca ceva pentru acest popor.
    Sa stiti ca va scriu cu lacrimi pentru ca va spun am vazut si vad atati batrani care vorbesc cu ei si le vad suferinta,ma doare sufletul.
    Regret ca am votat KWIohanis.
    Cu mult drag tuturor si sa avem credinta si speranta,romanul nu este violent,este doar suparat si frustat de toate cate le vede si mai ales scarbit
    Sa avem credinta in Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  18. 16,02 cind Iohanis face politica Ue-Germania o face si pe cea a Rusiei de aceia ii critica Trump.
    ASTA face Iohanis cind spune ca sintem ''doua popoare si doua natiuni'diferite ,exact ce au planificat Hitler cu Stalin.
    Ultimul s-a straduit sa faca si un dictionar moldo-roman.
    Deci simpatiile tale sint spre tradatori ai romanismului si nu e adevarat ca nu cunoaste,o face intentionat
    Un tradator Alogen de aceea are si simpatia iredentistilor UDMR-isti care-l vor vota pina-n pinzele albe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru Anonim 19:43 Eu nu privesc cu ochi buni apropierea Germaniei de Rusia intrucat interesele rusilor sunt in detrimentul UE si mai ales in detrimentul unei UE largite si unite! Daca era dupa rusi, turci si habsburgi nu s-ar fi realizat unirea principatelor romanesti nici in 1859 nici in 1918! Poate imi spuneti cine impiedica Republica Moldova sa se uneasca cu Romania! Nu cumva Rusia si populatia rusofona din Basarabia? Cine a facilitat luarea Bucovinei din teritoriul tarii nostre? Nu cumva rusii? Asa ca nu identificati dusmanii tarii noastre doar unde va convine! Daca Iohannis chiar crede in formularea "doua natiuni", merita sa fie criticat pe buna dreptate, dar nu excludeti posibilitatea ca dansul sa fi avut o exprimare nefericita in momentul acela! Daca mai repeta aceasta formulare, putem lua in calcul presupunerea dvs ca dansul a folosit-o in mod intentionat! Nici eu nu-i agreez pe udmr-isti, de aceea la urmatoarele alegeri parlamentare e musai ca multi romani sa vina la vot pentru ca partidele romanesti sa nu mai depinda de udmr pentru majoritate. Dar cum se face ca nu blamati psd-alde pentru cooptarea iredentistilor de la udmr la alianta din Parlament? Care va sa zica ungurii sunt blamabili daca il voteaza pe Iohannis dar fac bine daca sprijina in Parlament psd-alde!

      Ștergere
    2. Consideri ca UE are o atitudine corecta fata de Romania? Intreb si eu!

      Ștergere
  19. Si nu uita DAN 1 RO ca Iohanis si-a exprimat fericirea pentru faptul ca referendumui pentru Familie si Identitate crestina nationala nu a trecut pragul,CRESTINISMUL fiind singura noastra speranta de revenire a Romaniei si pastrarea identitatii intr-o lume a neoclonialismului asazis globalizant si ateu-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru Anonim 21:25 Presedintele Iohannis s-a bucurat de nevalidarea referendumului pentru familia traditionala nu pentru ca n-ar fi crestin si nu pentru ca ar vrea ca Romania sa nu-si pastreze identitatea, ci pentru ca acel referendum a fost girat de niste politicieni ticalosi din partide pe care presedintele nu le agreeaza! Daca referendumul ar fi fost organizat exclusiv de Biserica sau girat de politicieni onesti, ar fi trecut lejer pragul! Dar cum se face ca atat de multi romani se declara credinciosi crestini ortodocsi si la vot au venit atat de putini?

      Ștergere
  20. Stai linistita Maria, probabil ca la un moment dat o sa readuc Romania la momentul de dinainte de 89 , adica Raiul pe pamant.

    RăspundețiȘtergere
  21. Suntem in Post. Va dati crestini, vehiculati numele lui Dumnezeu in sranga si in dreapta dar nu va comportati ca atare.
    Nationalism de doi bani, ura si fuga de raspundere.Dam vina pe altii, mereu.

    RăspundețiȘtergere
  22. 23,56 nu ai dreptate pentru ca Referendumul a fost o actiune civica boicotat de alogenul presedinte,o rusine unica pe planeta ca un ''sef'' de stat sa boicoteze un referendum de o asemenea importanta-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru 09:55 Referendumul din 2018 a avut la baza o initiativa cetateneasca din 2015 dar a fost girat si promovat de psd! Repet: este foarte probabil ca Iohannis sa fi boicotat referendumul nu din motive moral-religioase, ci din motive politice!

      Ștergere
  23. Ne infoiem orgoliul strigand ca suntem crestini, dar suntem la fel de inconstienti si ignoranti ca toti ceilalti.Dar ogoliul nostru imens9partea noastra intunecata),se crede spiritual, cu dreptul de a ne crede buricul Pamantului.

    De unde venim aici, nu exista religie,nu exista crestini,dar aici ne dam in stamba cine suntem noi,si vai,vai ce drepturi avem!

    De asta suntem atat de controlabili, fiindca entitatile au vazut cat de talamba este credinta noastra in religii, si ne-au ingenuncheat facandu-ne sa credem cat de mici si neimportanti suntem.

    Tot invocam postul, dar cati oare, inteleg acest post, atata timp cat,nu mancam carne de animal dar in schimb sarim la gatul senmenilor,jignindu-i si indepatandu-i din calea noastra, crestina?

    Mergem la Biserica si cand iesim de-acolo barfim si injuram de mama focului.Asta daca n-o facem chiar in timpul slujbelor asa cum am vazut de multe ori.Dar ce conteaza, comportamentul nostru majoritar negativ,important este ca suntem crestini,de parca acest concept ne da dreptul sa judecam si sa condamnam,cum avem chef!

    DREAPA CREDINTA ESTE SA IUBESTI TOT, EXACT ASA CUM NOI SUNTEM IUBITI.Fa altora ce vrei pentru tine,comporta-te cu ceilalti asa cum vrei sa se comporte ei cu tine.CE DARUIESTI ACEEA VEI AVEEA!
    VIATA NU ITI OFERA CEEA CE VREI,CI CEEA CE ESTI!

    Va intreb?Ce sunteti?Aveti curajul sa va priviti pe voi si sa raspundeti?
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. EU SUNT D

      Cum iti permiti sa spui ,,cat de talamba este credinta noastra ''.?????? Sa iti fie rusine , ai napadit blogul asta cu toate balivernele tale .

      N-ai decat sa crezi in ce vrei tu , dar inceteaza de a mai da lectii pe acest blog . N-ai nicio ocupatie?????

      Ștergere
  24. d-na MARIA eu nu cred ca va face placere sa cititi mesajele unora fara DUH SFANT precum maria aurelia -eu sunt d sau madus-DACA LE VEDETI STERGETI-LE DIN START-noi vrem -cei multi sa citim mesaje spirituale in adevaratul sens al cuvantului-VA MULTUMIM ANTICIPAT

    RăspundețiȘtergere
  25. 17,21 L-a boicotat din motive sxuale date de liberinajul sau luteran,dar si pentru ca e alogen fata de poporul roman si pe care-l vede dezbinat ca o gubernie-coloniala Germano-rusa conform educatiei sale istorice pe model Hitler-Stalin,cum vrea el sa-l conduca.
    O RUSINE si pentru el si pentru noi.

    RăspundețiȘtergere
  26. Nati vrut sa vina americanii $? au venit. Nu ati vrut ordine germana #? o aveti.
    Ai grija ceti doresti ca sar putea sa se indeplineasca.nam timp de liniute.

    RăspundețiȘtergere
  27. 19.12,te ratoiesti la mine fiindca nu ai capacitatea sa intelegi ce inseamna credinta.Tu confunzi religia cu credinta/-ele.

    Ca mintea ta sa inteleaga ceva, intai ,il raporteaza la alte experiente, ca fiind intr-un fel sau alt fel,functie de credinta ta despre acel lucru.Nu orice crezi si creezi in viata are legatura cu religia.Poti intelege ce spun?Daca nu,macar nu te mai ratoi la altii care isi asuma ce scriu!Mintea ta, bagata in cutiuta mica, neagra, se revolta ori de cate ori ceva iese din programele sale de credinte,fiindca nu are capacitatea de a intelege dincolo de ele.

    Iti spun adevaruri, care te enerveaza la culme si nu asta este intentia mea,dar stiu cum functioneaza mintea, cand nu intelege,intra in panica si se revolta reactionand, fiindca nu concepe ca este limitata.Nu te enerva, caci nu te jignesc ci te provoc sa-mi fii prietena.Asta numai daca reusesti sa-ti controlezi mintea,daca nu, mintea ta ma eticheteaza ca dusman. Credinta ta este ca te atac,si nu-i asa.Alegerea iti apartine!

    Faptul ca-mi rup din timpul meu fizic ,pentru a trezi constiinte ,care apropo, este cea mai grea munca de pe Pamant in aceste vremuri,vezi bine cat de tare te enervezi cand dai cu ochii de mine,este foarte important,chiar daca tu nu vezi,nu stii nimic despre asta! Chiar am un serviciu fizic, la care tu poti apela,avand nevoie de mine nestiind cine sunt! Nu judeca ce nu intelegi,fiindca nimic nu este intamplare!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "D" tu nu poti "trezi constiinte", tu doar constiinta ta o poti trezi...

      Ștergere
  28. VEZI-TI DE VIATA TA, D !

    RăspundețiȘtergere