vineri, 5 aprilie 2019

GUVERNUL VA DA AJUTOR UMANITAR , ŞI PÂINE PENTRU 10 000 DE OAMENI !

                                             4 Aprilie 2019,ora 23,56 !

                                       Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune asa:
         "În prima noastra Sedinta de Guvern,vom dona pentru zece mii de oameni.
        Vom dona si pâine pentru 10 000 de oameni !"

Imagini pentru PAINEImagini pentru PAINE.

Clipă în care ,vad o doamna care graieste despre acest AJUTOR UMANITAR.
Dragii mei,cu siguranta vom auzi despre aceasta fapta bineplacuta Lui Dumnezeu si Maicutei Domnului,facută de Guvern pentru 10000 de oameni ,aflati la mare chin si la mari lipsuri.
Cui anume va trimite ajutoare umanitare Guvernul Romaniei,ramane ca sa aflam impreuna.
Cert este faptul că, vom auzi de aceasta cifra de 10000 de oameni si de pâine in mod special.
DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa-i apere si sa aiba mila de toti cei necajiti si aflati in lipsuri. Doamne ajuta !
                            Cu dragoste,Maria.


P.S.

                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:





  


33 de comentarii:

  1. Venezuela??? Dar paine?vom vedea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa construiasca si case oamenilor nu doar sa doneze paine asta e cert pentru campania PSD.

    RăspundețiȘtergere
  3. Campanie electorala, asta vor face.
    O sa le dea la a amarati cate o paine si o dticla de ulei, si au votul asigurat. Cata nemernicie!
    Mi.e sila de ei. O s va tina in foame ca sa va controleze ca pe niste dobitosce.
    Si mai vii cu asa zisa milostenie

    RăspundețiȘtergere
  4. pe langa paine mai trebuiesc si alte alimente-taranii care au vite prefera sa verse laptele sau sa-l dea la porci in loc sa-l trimita la orfelinate sau la persoane bolnave si batrane-AR FACE SI EI UN BINE PT LUME!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu te pricepi la economie! Daca toata lumea ar face asa,nu s-ar mai vinde nimic, toti ar astepta pina producatorul,disperat,si-ar da munca degeaba,sau la reducere.

      Ștergere
    2. Ca să îl trimită la orfelinate sau la persoanele bolnave și bătrâne au nevoie de analize, certificat de producător, aprobări, acte, acte, acte ... etc. Din păcate birocrația ne omoară. Și atunci preferă să îl verse sau să-l dea la porci

      Ștergere
    3. Taranilor le da 80 de bani pe litru de lapte in bataie de joc...

      Ștergere
  5. Cutremurul cel mare ??? 19 aprilie ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa s-a le ajute Dumnezeu si Maicuta Domnului s-a fie buni si milostivi.
    Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  7. GUVERNUL a luat painea cea de toate zilele,si i-au trimis pe romani in alte tari sa fie sclavi,pentru o bucata de paine.Acum ei vor ajunge saraci,sa astepte si ei o bucata de paine de pomana.Dumnezeu,a inceput sa faca dreptate si in Romania,dar multi nu cred in mesajele DUHULUI SFANT,scrise de doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  8. E prea repede 19 Aprilie pt urgie. Exista si profetii calugaresti care arata ca urgia, va fi toamna posibil si indicii astrologice dar oricum pina la urgie trebuie sa fie alte lucruri inainte si nu doar razboiul .
    18 sau 19 Aprilie 2019 are f f mari sanse sa fie ziua anuntarii Judecatii si a propovaduirii vestii bune a Imparatiei venite (Noul Ierusalim ceresc cu Veniri si noua religie pt invatatura si calauzire in tot adevarul promis. De fapt in acea zi vor fi 5 impliniri profetice diferite legate de mai multe contexte profetice intre care si semnul pe cer si de aceea Arsenie Boca spusese ca va fi o zi mare.
    Era pe undeva pe net acum vreo 15 ani (nu stiu daca mai e) si despre acest ajutor cu paini etc dar nu am memorat amanuntele.
    De atunci au fost sterse anumite profetii ortodoxe de pe siteuri ortodoxe , un blog privat cu Profetii despre Romania numit asa pe care nu apucasem sa il studiez integral, un blog francez catolic numit Propheties aux fin du monde din care am reusit sa traduc citeva si sa le adaug si pe ele intro viitoare carte. Exista o profetie cum ca vor urma sa mai fiesterse si altele intre care si profetiacuviosului Selafiil cel orb de la Noul Neamt (raposat intre timp) cit si profetia lui Sundar Singh care momentan este dar are modificata ultima propozitie incit nu mai apare cuvintul Duhul Sfint.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam din acea zi din Aprilie2019 incepe judecata si imparatia glorioasa a lui Iisus pe pamant prin alesii sai ,da este scris si profetit ca aceste lucruri vor deveni o realitate care la imceput vor parea ca nu e adevarat dar totul va fi adevarat si dovedit de cei alesi ai sai.mai multe vir fi dezvaluite in zilele urmatoare ca cei care nu inteleg acum sa inteleaga.

      Ștergere
    2. Va trece si luna aprilie 2019, fara a se intampla nimic notabil...Nu cred ca tot trebuie alimentati oamenii cu sperante si vise care nu se vor materializa prea curand, mai degraba ar trebui cu totii sa incercam sa ne constientizam defectele si sa le corectam, sa devenim mai empatici si mai atenti cu tot ce ne inconjoara, sa fim pur si simplu demni de cuvantul OM. ps. Nu pot sa nu observ cum de ani de zile romanii sunt ''anesteziati'' cu diverse ''profetii'', care le comunica ce ''speciali'' si ''alesi'' sunt ei, cum trebuie sa rabde fara a-si pune intrebari (''asa vrea Dumnezeu !'' ), cum trebuie sa tolereze tot, pana la prostie, sa fie umili, inactivi, sa intoarca mereu obrazul celalalt etc. Eu nu cred ca Dumnezeu are nevoie de niste momai infricosate, eu cred ca ne vrea demni, curajosi, ageri, traind viata cu bucurie, nu in frica, ci in iubire si respect pentru toata Creatia Lui. Lucrurile sunt simple :'' ce tie nu-ti place, altuia nu-i face'' si inca ceva : '' iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti''( si aproapele tau e copilul lui Dumnezeu, si el are scanteia divina in el ). PS.2. Sunt romanca, dar nu ma consider o ''aleasa'' cu nimic, nu am descoperit leacul la cancer si nici tineretea fara batranete...

      Ștergere
    3. Bravo anonim 18:59👍 mare adevăr ai grăit dar că-ți romani baga la cap, câți își doresc sa se schimbe?

      Ștergere
  9. A început campania electorala?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe noi Romanii,Nu ne mai intereseaza campanile electorale,sau terminat pe veci cu ele,acum pe POPORUL ROMAN il intereseaza,CUVANTUL CEL SFANT A LUI DUMNEZEU.

      Ștergere
    2. Paine si circ...Aceeasi veche ''reteta'', se pare ca functioneaza din vechime si in prezent. Oamenii nu s-au schimbat, doar vremurile...

      Ștergere
  10. Mihai35 se vorbeste despre cele 3 zile de intuneric in aceste zile de 19,20,21 aprilie in tot mediul online, Dumnnezeu spunea ceva de passover de pastele evreiesc acest semn ceresc va marca inceputul judecatii si evenimentelor apocaliptice sub forma urgiilor care sunt trimise de Dumnezeu pentru trezirea umanitatii.Dar tu de unde stii de aceste informatii?sunt revelatii nu-i asa?

    RăspundețiȘtergere
  11. asa este 6 aprilie 09:52-nu este greu sa faci o analiza numai sa fie vointa-un alt anonim 06 apr 08:46 mi-a raspuns ca nu stiu ECONOMIE-asta e valabil pentru proprietari de lanturi de magazine care vor PROFIT-de aceea zic mai este loc si de MILA-s-a impartit societatea in FOARTE BOGATI SI SARACI-SA VINA DUMNEZEU CU DREPTATEA LUI...

    RăspundețiȘtergere
  12. Sa nu fie la Vatican,doamna Maria a avut un mesaj cu PAPA,ingropat pana la gat in nisip.Nu gasesc mesajul.

    RăspundețiȘtergere
  13. Sa nu fie la Vatican,doamna Maria a avut un mesaj cu PAPA,ingropat pana la gat in nisip.Nu gasesc mesajul.

    RăspundețiȘtergere
  14. Da sint revelatii. Citeva am avut chiar si eu mai ales in tinerete si cind eram mic din care unele cind eram inca ateu. Pe unde pe net ? Pe youtube?
    Treb sa fie o neintelegere pt ca urgia cele 3 zile de intuneric nu vine in ziua anuntarii judecatii ci abia in toiul razboiului jihadist. Si eu ma astept sa fie tot in jur de 18 Aprilie dar anuntarea Judecatii si cintarile in Sion etc.
    Si despre urgie sint profetii din care ce mai amanuntita apartine vizionarei stigmata Marie-Julie Jehenny. Ea con tine si miscarea polilor dar cu tot cu planeta fara atmosfera si fara o p arte din miez plus alte detalii intre care si ora inceputului noaptea in jur de 00.45 ora Romaniei. Intunericul de fapt e semiantunetic datorat fumului vulcanic al multor vulcani adus de furtuna creat a fum cu poential acid (sulfuric) in contact cu apa. Culoarea rosie a Lunii e un cramiziu rosiatic tot datorat exploziilor vulcanice de la culoarea solului rosiatic feros al unor vulcani.
    Miscarea planetei este cu revenire cite 4 h in fuecare sens dar fumulc va persista pina in dimineata celei de-a treia nopti. De fapt de aceea scrie si in Psalmul 45 ca Profetia la sfirsit spune si ca in momentul miscarii Planetei oamenii de stiinta vor observa socati ca se misca dar nu vor spune asta lumii decit dupa urgie.
    Primul care a scos la lumina mediatica profetii indeosebi desp ziua aceea mare a crucii pe cer si a cintarilor etc a fost un fost cuonsilier papal cercetator Ronald Conte Jr in carea careia ii dedica un intteg capitol. In cazul meu situatia e asa de incurcara incit am nunta (ma insor) chiar in scea zi. Nimeni nu va suporta nici un fel de muzuca glume sau distractii etc. Si e si in post. Gustare o sarma darul si gata.
    Alta carte interesanta (a doi autori) este despre urmatoxarea venire a Fecioarei si misiunile Sale.
    Alta carte bibliografica a fost semnata Calugarii niste calugari anonimi din R.Moldova indeodebi care au adunat tot ce au putut gasi inclusiv din Athos. Cartea a fost o luna doar acceptata de Patriarhia Romaniei pt a fi de trebuinta doar eschatologilor. Eu am luat doar ce e bun din ele si unde trebuia am reusit sa detaliez unele necesitind talmacire ulterioara. Cartea mea afe tot doi autori si e destiata doar celor scrisi pe cind pt cei nescrisi va fi o alta carte a unui roman care o combate pe a mea in punctul.esential de care depinde credinta si hula -un fel de plagiat dar cu acordul meu tacit si tot la porunca divina. Ambele vor dvea lansarea dupa ziua anuntaii Judecatii. A mea nu respinge autenticitatea nici unui context profetic biblic, a lui da. Cei nescrisi trebuie astfel tinuti la distanta cu orice risc chiar daca vor fi ei mantuiti dar nu odata cu ceilalti ci abia peste miile de ani.
    Ceata sfintilor ca noua religie datorita cunoasterii in tot adevarul promis va avea aparenta sincretica si eretica nou motiv sa fie respinsa hulita si prigonita majoritar pina la ugie. Dar cu o singura exceptie in orient, un om victima a jihadilor.
    Sfintia Sa va cere BOR finalizarea canonizarii lui Arsenie Boca asa cum profetise el fiind ramasa doar deshumarea dar una mai deosebita. Pt ca de fapt el a fost inviat cu alt trup identic cu care a mai trait cam 10 ani la Simbata de Sus in manastire. Al doi-lea trup este si el inhumat dar ascuns. Si tot moaste. Taina e ca si Cineva Femeie va avea atunci tot doua trupuri din care unul moaste 5undeva in orient si unul va fi creat cu o zi inainte
    in Romania in satul Stinceni satul lui G.Lese, de unde va pleca imediat in Israel. Dar Gr.Lese ca afla ulterior nu va fi de fata. El stie doar ca va fi o minune cindva acolo si atit.
    Pasarea Phoenix care moare pt a slabi vigilenta si opoxitia dusmanilor dupa cdtre invie si contraataca surprinzator invingind toti dusmanii pt a aduce sarmonia si pacea pe tot pamantul.Sf.Graal. Mahdi. Maitreya. Mama Universului. Quatsalquatl. Zeita Vestului -la originea profetica taoista pastrata scrisa din antichitate <din Tara Vestului (India).

    RăspundețiȘtergere
  15. Aici cu cele 3 zile de intuneric se spune ca;
    Astupati-va geamurile si nu priviti afara stati si va rugati in genunchi la icoana Mantuitorului si la Maicuta Domnului,dar nu priviti afara nu beti apa de la robinet s-a avem apa si s-a ne rugam.
    Va fi batalia intre fortele raului si fortele divine,razboiul sfant.
    Cei care vor privi afara vor pieri de groaza.
    Acest razboi va tine 3zile si 3 nopti si va birui binele.
    Acum are dreptate doamna Maria cand spune de extraterestri buni si rai.
    Unii ne vor raul iar altii ne vor binele, cei care ne vor binele sunt mai multi si vor birui,se vor bate cu tot felul de arme.
    Asa ca ne trebuie credinta in bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului.
    Credinta inseamna curaj,putere,tarie.
    Frica este de la deavol,el imprastie frica nu trebuie s-a ne temem daca avem credinta in Dumnezeu.
    Acum s-a fim sinceri avem teama de necunoscut suntem oameni la urma urmei asta este dar romanul este puternic si credincios.Doamne Ajuta la toata lumea.
    Cu mult drag doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
  16. Mihai35.ai niste amestecari de religii.esti ortodox?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihai este un cercetator a religiei in mai multe limbi,sper sa nu fi gresit eu cand am citit mesajele.Daca am gresit imi cer scuze,ca nu am o memorie buna.

      Ștergere
  17. Mihai daca ma intrebi pe mine da sunt ortodox.
    Am citit foarte mult tot ce tine de religie,

    RăspundețiȘtergere