sâmbătă, 13 aprilie 2019

CUTREMURUL S - A ADEVERIT INTOCMAI ,DUPĂ 2 ZILE ÎN INDONEZIA ! ALERTA DE TSUNAMI !

                                    Dragii mei,

Scriam in urma cu doar 2 zile,ca vom auzi de un Cutremur in Mare sau in Ocean.
Si iata dragilor, cum astazi 12 Aprilie 2019,a avut loc un Cutremur mare in INDONEZIA.
Va multumesc din inima voua tuturor celor care,mi-ati trimis Informatia despre Cutremur.
Imi sunteti de un mare ajutor.
Iata Informatia dragii mei:

Acum 8 ore - În luna august a anului trecut, un alt cutremur de 7 grade s-a produs în Indonezia, pe insula Lombok. Zeci de persoane şi-au pierdut viaţa şi ..

Un cutremur puternic cu magnitudinea de 7,0 a lovit insula indoneziana Sulawesi pe 12 aprilie, a transmis USGS. Nu au existat rapoarte imediate despre victime sau pagube, notează sputniknews.com.
Citeşte întreaga ştire:Cutremur de 7 grade în Indonezia. A fost emisă alertă de tsunami
Vezi imaginea pe Twitter EarthQuakesTime @EarthQuakesTime #Preliminar: Fuerte sismo hace minutos en Sulawesi (Célebes), Indonesia 6.9Mw (Preliminar)... Ampliaremos Alta posibilidad de daños. 18 14:50 - 12 apr. 2019 
Citeşte întreaga ştire:Cutremur de 7 grade în Indonezia. A fost emisă alertă de tsunami
În luna august a anului trecut, un alt cutremur de 7 grade s-a produs în Indonezia, pe insula Lombok. Zeci de persoane şi-au pierdut viaţa şi alte zeci de persoane au fost rănite. Imediat după cutremur, a fost emisă o alertă de tsunami, care a fost ulterior ridicată. Indonezia face parte din așa-zisul „Cerc de foc”, o zonă din Oceanul Pacific unde se găsesc cele mai active plăci tectonice. 
Citeşte întreaga ştire:Cutremur de 7 grade în Indonezia. A fost emisă alertă de tsunami


Iata si articolul meu,in care am scris clar ca va fi in MARE sau in OCEAN si ca e posibil sa se produca si un TSUNAMI.
Iata:
Acum 3 zile - UN CUTREMUR INTENS,POSIBIL IN MARE SAU IN OCEAN ! 10 Aprilie 2019,ora5,23 ! Dragii mei, In aceasta dimineata ma trezeste un glas ..

                                  10 Aprilie 2019,ora5,23 !

                                   Dragii mei, 

In aceasta dimineata  ma trezeste un glas care ,spune asa:

              "Ia sa vedem..."

Clipă în care, vad cum Pămantul se cutremura tare , se legana ametitor,iar inspre Apus ,vad luciul unei ape fara de margini,pe care plutea un Vapor.
Dragii mei,vom auzi de un Cutremur mare,posibil in Mare sau in Ocean.
Cutremur ce ar putea produce un Tsunami.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului ,ca sa ne ocroteasca si sa nu-si intoarca Faţa sa de la noi păcatosii.
Sa fim buni si milostivi dragilor, si sa nu urâm pe nimeni,chiar daca ne-au suparat.
Sa iertam ca sa fim iertati la randul nostru ,de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului,Cărora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin.
                             Cu dragoste,Maria.
P.S.

                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara oricare volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :

https://1.bp.blogspot.com/-hygcXuHRA-w/V7oIhxgiXoI/AAAAAAAAAEQ/J-58X6g3fskjoLAy8-aH65tX4fJIVgyOgCLcB/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:





  









12 comentarii:

  1. https://www.capital.ro/anm-alerta-meteo-un-ciclon-periculos-loveste-romania-care-sunt-zonele-cele-mai-afectate.html/amp

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este doamna Maria s-a dea Bunul Dumnezeu s-a nu fie victime.
    Asta este mania lui Dumnezeu pentru pacatele lumii colo cutremur dincolo inundatii ,furtuni,grindina,asta numai pentru rautatile oamenilor.
    Dumnezeu si Maicuta Domnului s-a ne apere si sa se indure de noi.
    Cu mult drag doamna Maria si sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Parintele Arsenie Boca a vazut viitorul. Si a prevenit romanii ca Romania va fi atacata si din interior si din exterior. Ei, si? Degeaba...A fost hăituit de securitate si romanii nu au învățat nimic. Aveti semnele de sfarsit si avertismentele din Biblie. Romania e ocupata de banci, case de amanet, nimic nu mai e romanesc. Ei, si? Ce daca ati citit Biblia si stiti semnele? Potopul sa vina, murim stiind viitorul! Viitorul poate fi schimbat. Dar nu cu oi ce behăie speriate si cu barbati ce stau pitulati de frica Fiarei. Fiara e aici. O alimentati pierzand timpul pe net.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria Aurelia te rog frumos nu mai folosi termeni agresive si jignitoare la adresa cititorilor.Vorbeste in numele tau fara sa deranjezi pe careva.fii inteleapta.Multumesc.

      Ștergere
  4. se cam adevereste tot ce posteaza doamna maria

    RăspundețiȘtergere
  5. http://profetieavertisment.ro/mesaje/732/dumnezeu-tatal-batalia-dintre-ierarhia-mea-si-regatul-fiarei-se-dezlantuie-acum/

    RăspundețiȘtergere
  6. Viitorul nu poate fi schimbat decit de catre Dumnezeu. Ocuparea Romaniei temporara si in anumite feluri are tocmai scopul ne a ne trezi in ultimul ceas si sa ispasim o parte din totalul care va fi ispasit integral pina in ultima secunda a Judecatii.
    Arsenie Boca nu a avertizat ci doar a profetit. Avertizarea presupune o solutie propusa,o cale de a evita lucrurile in limitele stabilite de Dumnezeu. Noi doar trebuie sa nu fim surprinsi si sa credem ca am putea evita riscind degeaba viata sau libertatea.
    E si vina noastra ? Majoritar da. Dar atita am putut noi chiar daca nu putem fi absoviti de rezultatul practic insa de data asta avem norocul sa fim ajutati de catre Dumnezeu sa ne recuperam libertatea fara ca noi sa nu facem decitpartea de constientizare responsabilizare intelegere a adevarului din spatele aparentelor si al dezinformarilor mediatice adevar dovedit de realitatea cruda dureroasa. Nu treb sa facem proteste revolutii greve etc. Nu vor ajuta in nici un fel. Dreptatea va veni de sus de la Dumnezeu prin urgie. Din punctul meu de vedere deja e prea tirziu si cred ca de multa vreme a fost tirziu. Inca nu am ajuns in punctul in care sa meritam si datul cu capul de sus ne firteaza sa ne invaram lectia in masura majoitatii becesare.

    RăspundețiȘtergere
  7. Maria Aurelia-TU NU PIERZI TIMPUL PE NET!?-criticile tale = a manca carne de om -asa spun sfintii parinti-i-am zis-o si DIDONEI-daca tot n-aveti ceva constructiv de zis stati si ascultati muzica-macar si nu ocupati spatiul blogului

    RăspundețiȘtergere
  8. draga 14 aprilie 07:59-aceste 2 fiinte sunt enervante si noua crestinilor ne place linistea-ar fi bine sa nu se raporteze la toti cei care posteaza pe blog , ne baga pe toti in aceeasi oala desi suntem diferiti de la DUMNEZEU-sa ne acceptam asa cum suntem dar mai bine sa nu comentam rautacios-nu foloseste la nimic si fiecare face ce doreste-pana la urma

    RăspundețiȘtergere
  9. Mintea voastră beata nu suporta adevărul,de aia va enervează! Sunteți morți spiritual,supraviețuiți prin minte.
    Ei uite că mai sunt și de știa care prefera să citească ce scriu aceste două persoane.Nu ți place paaa

    RăspundețiȘtergere
  10. mai 15 aprilie 07:29-esti sub anonimat desi cred ca morti spiritual sunt cei care bajbaie prin alte credinte new age-BLOGUL ESTE AL MARIEI CARE NU VA ADMIRA SI NU ACCEPTA SA VENITI CU ABERATII-v-au imbatat credintele orientale si vestice-ASTA ESTE ADEVAR-VAI DE VOI -TACI CA SUNTEM IN POSTUL PASTELUI-ai unde sa-ti expui parerile-NU-TI PLACE BLOGUL PAAAA

    RăspundețiȘtergere