miercuri, 10 aprilie 2019

APOCALIPSA ! ŞI VOM DA NISTE CUTREMURE...!


                         10 Aprilie 2019,ora 3,48 zori de zi !

                                        Dragii mei,

După cum vedeti ,si acest articol este tot despre Cutremure.
Astazi dimineata in zori de zi ,ma trezeste un glas care spune ceva tare,tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:

             "APOCALIPSA !
             Şi vom da niste Cutremureeeee..."

Iar glasul se opreste dragii mei; eu ma cutremur la cele auzite si IL rog pe BUNUL DUMNEZEU si pe MAICUTA DOMNNULUI ca sa nu fie supărati pe noi fiii Săi,care pururea gresim si pacatuim.


                                       Imagini pentru SEISMOGRAF.

Cred ca este pentru prima oara cand eu scriu un articol cu Apocalipsa proorocita din Cer,glas auzit de mine si nu din alte informatii.
Se vorbeste pentru prima oara de Apocalipsa si de un lanţ de Cutremure.
Eu stiu ca se vorbeste de multi ani,de foarte multi ani despre APOCALIPSA prin tot ce inseamna mass-media, dar mai ales in CARTILE bisericesti,despre Apocalipsa biblica.
Dar nu trebuie sa ne fie teama de nimic, dragii mei.Toate acestea trebuie sa se intample dragii mei, dar cei care au Credinta ,nadejde si dragoste,se vor veseli în IMAPARATIA LUI DUMNEZEU.
DUMNEZEU nu ne cere decat sa-L iubim si sa-I ascultam PORUNCILE.
Credeti-ma ca nu este deloc greu; e ca atunci cand gusti din ceva bun si nu te mai saturi. Asa este si cu Iubirea de Dumnezeu si de Maicuta Domnului.
Cand ajungi sa gusti din IUBIREA care o revarsa DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI asupra noastra, simti ca vrei sa fii tot mai aproape, si niciodata sa nu te mai indepartezi de EL.
Dar iata ce se spune despre APOCALIPSA BIBLICA:
Cum arată SFÂRŞITUL LUMII în BIBLIE?

Cum arată SFÂRŞITUL LUMII în BIBLIE. Intră şi citeşte descrierea APOCALIPSEI.

În Cartea Sfântă se vorbeşte despre un cutremur foarte puternic, despre dispariţia Soarelui dar şi despre „înroşirea” Lunii. Iată versetele din Apocalipsă, care descriu calamităţile care vor prevesti Sfârşitul Lumii: 
1. Şi am văzut când Mielul a deschis pe cea dintâi din cele şapte peceţi, şi am auzit pe una din cele patru fiinţe zicând cu glas ca de tunet: Vino şi vezi. 2. Şi m-am uitat şi iată un cal alb şi cel care şedea pe el avea un arc; şi i s-a dat lui cunună şi a pornit ca un biruitor ca să biruiască. 3. Şi când a deschis pecetea a doua, am auzit, zicând, pe a doua fiinţă: Vino şi vezi. 4. Şi a ieşit alt cal, roşu ca focul; şi celui ce şedea pe el i s-a dat să ia pacea de pe pământ, ca oamenii să se junghie între ei; şi o sabie mare i s-a dat. 5. Şi când a deschis pecetea a treia, am auzit pe a treia fiinţă, zicând: Vino şi vezi. Şi m-am uitat şi iată un cal negru şi cel care şedea pe el avea un cântar în mâna lui. 6. Şi am auzit, în mijlocul celor patru fiinţe, ca un glas care zicea: Măsura de grâu un dinar, şi trei măsuri de orz un dinar. Dar de untdelemn şi de vin să nu te atingi. 7. Şi când a deschis pecetea a patra, am auzit glasul fiinţei a patra, zicând: Vino şi vezi. 8. Şi m-am uitat şi iată un cal galben-vânăt şi numele celui ce şedea pe el era: Moartea; şi iadul se ţinea după el; şi li s-a dat lor putere peste a patra parte a pământului, ca să ucidă cu sabie şi cu foamete, şi cu moarte şi cu fiarele de pe pământ. 9. Şi când a deschis pecetea a cincea, am văzut, sub jertfelnic, sufletele celor înjunghiaţi pentru cuvântul lui Dumnezeu şi pentru mărturia pe care au dat-o. 10. Şi strigau cu glas mare şi ziceau: Până când, Stăpâne sfinte şi adevărate, nu vei judeca şi nu vei răzbuna sângele nostru, faţă de cei ce locuiesc pe pământ? 11. Şi fiecăruia dintre ei i s-a dat câte un veşmânt alb şi li s-a spus ca să stea în tihnă, încă puţină vreme, până când vor împlini numărul şi cei împreună-slujitori cu ei şi fraţii lor, cei ce aveau să fie omorâţi ca şi ei. 12. Şi m-am uitat când a deschis pecetea a şasea şi s-a făcut cutremur mare, soarele s-a făcut negru ca un sac de păr şi luna întreagă s-a făcut ca sângele, 13. Şi stelele cerului au căzut pe pământ, precum smochinul îşi leapădă smochinele sale verzi, când este zguduit de vijelie. 14. Iar cerul s-a dat în lături, ca o carte de piele pe care o faci sul şi toţi munţii şi toate insulele s-au mişcat din locurile lor. 15. Şi împăraţii pământului şi domnii şi căpeteniile oştilor şi bogaţii şi cei puternici şi toţi robii şi toţi slobozii s-au ascuns în peşteri şi în stâncile munţilor, 16. Strigând munţilor şi stâncilor: Cădeţi peste noi şi ne ascundeţi pe noi de faţa Celui ce şade pe tron şi de mânia Mielului; 17. Că a venit ziua cea mare a mâniei lor, şi cine are putere ca să stea pe loc?

Sursa: bibliaortodoxa.ro
Citeşte întreaga ştire:Cum arată SFÂRŞITUL LUMII în BIBLIE. Intră şi citeşte descrierea APOCALIPSEI

Cele ȘAPTE semne care prevestesc SFÂRȘITUL LUMII! „Ca un ...

18 nov. 2017 - În capitolul „Apocalipsa” din Noul Testament putem identifica semnele care prevestesc sfârșitul lumii. Grosso modo (în linii mari - n.r.), având în .

Cele 7 EVENIMENTE care vor prevesti Apocalipsa

| 11 apr, 2014
Când veţi vedea toate aceste lucruri…“, acestea au fost vorbele lui Iisus, consemnate în Biblie, care avertizează asupra venirii Apocalipsei. Acest eveniment nu se va declanșa dintr-o dată, ci mai multe evenimente premergătoare o vor anunța. Aceste evenimente sunt descrise precum 7 trâmbițe, care vor fi anunțate de cei 7 îngeri. Cele 7 trâmbițe sunt văzute precum cele mai importante evenimente care se vor petrece pe Terra înainte ca marea schimbare globală se se producă.
De-a lungul timpului, s-a încercat definirea acestor evenimente pentru ca marele eveniment să poată fi anticipat. Chiar dacă cele 7 trâmbițe sunt descrise în Biblie, nu trebuie să uităm faptul că cea dintâi carte a omenirii nu trebuie interpretată cuvânt cu cuvânt, ci sensul se regăsește dincolo de cuvinte.
Prima trâmbiță
Şi a trâmbiţat întâiul înger, şi s-a pornit grindină şi foc amestecat cu sânge şi au căzut pe pământ; şi a ars din pământ a treia parte, şi a ars din copaci a treia parte, iar iarba verde a ars de tot. Apocalipsa 8,7
Atunci când prima trâmbiță se va face auzită, natura (grădina), în proporție de o treime, va fi distrusă prin sânge și foc. Această primă etapă se referă la un război care odată declanșat distruge prin foc copacii, iarba, animalele. Sângele vărsat de oameni va scălda pustietatea produsă de bombele atomice căzute din înaltul cerului.
A doua trâmbiță
A trâmbiţat, apoi, al doilea înger, şi ca un munte mare arzând în flăcări s-a prăbuşit în mare şi a treia parte din mare s-a prefăcut în sânge; Apocalipsa 8,8
A doua etapă premergătoare Apocalipsei se referă la distrugerea unui mare munte, care poate fi interpretat precum distrugerea unei națiuni sau chiar a unui continent. Milioanele de oameni care vor muri în războiul menționat în prima etapă, cu al lor sânge vor transforma oceanele din albastre în roșii.
A treia trâmbiță
Şi a trâmbiţat al treilea înger, şi a căzut din cer o stea uriaşă, arzând ca o făclie, şi a căzut peste izvoarele apelor. Apocalipsa 8,10
Steaua care va cădea din cer se numește Absintos și va transforma apele dulci în ape toxice. Oamenii nu vor mai putea supraviețui și peste o treime dintre ei vor muri.
A patra trâmbiță
Şi a trâmbiţat al patrulea înger; şi a fost lovită a treia parte din soare, şi a treia parte din lună, şi a treia parte din stele, ca să fie întunecată a treia parte a lor şi ziua să-şi piardă din lumină a treia parte, şi noaptea tot aşa. Apocalipsa 8,12
Al patrulea semn este dat de modificările planetare. Soarele va fi afectat, la fel și Luna și stelele, iar ziua își va pierde din lumină, la fel ca și noaptea. În această etapă cerul va deveni negru și Soarele nu va mai fi putea văzut.
A cincea Trâmbiță
Şi a trâmbiţat al cincilea înger, şi am văzut o stea căzută din cer pe pământ şi i s-a dat cheia fântânii adâncului. Apocalipsa 9,1
Acum este momentul când unul dintre îngeri zboară prin văzduh și avertizează că sfârșitul este aproape. Această stea căzută va deschide fântâna din adâncuri al cărei fum va întuneca întreaga planetă. Această fântână poate fi comparată cu un vulcan al cărei erupție va fi atât de puternică încât lumina Soarelui nu va mai fi văzută pentru o perioadă lungă de timp.
A șasea trâmbiță
Şi a trâmbiţat al şaselea înger. Şi am auzit un glas, din cele patru cornuri ale altarului de aur, care este înaintea lui Dumnezeu, Apocalipsa 9, 13
Acesta reprezintă al doilea val al sfârșitului și momentul în care cei patru îngeri vor fi eliberați. Această eliberare va fi sinonimă cu ciocnirea mai multor armate care însumează peste 200 de milioane de soldați. Interesant este faptul că acești soldați sunt călare pe niște cai cu cap de leu și coadă de șarpe. De aici putem să deducem modificările genetice care vor exista prin lume, dar și faptul că omenirea nu va mai ține cont de ideea creației. În urma acestei confruntări vor muri milioane de oameni și actul final este mai aproape ca niciodată.
A șaptea trâmbiță
Ci, în zilele când va grăi al şaptelea înger – când va fi să trâmbiţeze – atunci va fi săvârşită taina lui Dumnezeu, precum bine a vestit robilor Săi, proorocilor. Apocalipsa 10,7
Sunetul acestei trâmbițe va anunța cel de-al treilea val sau a treia și ultima confruntare. În urma acestei ultime bătălii, cerul se va deschide și creatorul își va face simțită prezența. Cei care îl vor recunoaște și i se vor închina, vor fi salvați din iadul care se va declanșa pe Terra. Evenimentul se va încheia printr-un cutremur de o intensitate devastatoare, după care grindina va acoperi pământul.
                                     Cu dragoste,Maria.



P.S.

                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara oricare volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:





  








70 de comentarii:

  1. Ma bucur doamna Maria ca ati enumerat cele 7 trambite care vor fi deschise la inceputul Apocalipsei.Sa fiti sanatoasa si numai bine !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 09:35, la a catea Trambita suntem? Unii spun ca deja a sunat ultima...

      Ștergere
    2. De la 7 pornesc primele 4 trambite , apoi celelate 2 si ultima trambita ( nr.7).Deci capitolele : 8, 9 , 10 si 11.
      Ne apropiem de constructia celui de-al treilea Templu .In timp ce se coboara Templul , urca Biserica .Atentie la cap.10, 11.

      Ștergere
    3. Pai, atunci sa se construiasca Templul. Eu sustin construirea acestuia. Nu mai este cazul amanarii...

      Ștergere
  2. Reechilibrarea placilor tectonice urmare a incalzirii globale si modificarile axei pamintului pentru echilibrarea apei topite de la poli si care coboara spre Ecuator vor da eruptii si cutremure-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite cum craciun (purtatorul de cuvant al lui Dumnezeu) a si explicat acest mesaj. De altceva nu mai avem nevoie acum, doar sa fim pregatiti.

      Ștergere
  3. Si se mai spune doamna Maria ca vor fi multe semne aproape de venirea Mantuitorului.
    Semne in soare, semne instele si semne in luna, iar vara se va cunoasts dupa frunza si iarba.
    Este exact cum se intampla acum.
    Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului s-a fie cu noi cu toti.
    Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  4. deja s-au inmultit caderile de meteoriti-fiind prima atentionare a unor lanturi de seisme-infricosator dar asa se va intampla-altfel omul tot in mandria lui va sta si lipsa credintei pt ca exista VIATA DINCOLO-recomand emisiunea VOI CU VOICU pe Antena3-LUCIAN MIHAI OMUL FARA DUMNEZEU-plangi cu vorbe se merita vazut

    RăspundețiȘtergere
  5. Cutremurele aranjeaza faliile tectonice, disloca, separa, scufunda, alipesc teritorii. Civilizatii dispar, apar, nimic nou sub soare din aceasta perspectiva, prin tehnologii diverse, combinate, hibride: naturale, artificiale. La ora actuala ne aflam in situatia de sah. Mat-ul ii revine Creatorului Suprem, Dumnezeul adevarat lumina din lumina. Si daca intunericul devine lumina, nu mai avem parte de intuneric, ocult, ascuns, secret, confuzie, ignoranta, anomalie, conflict, diversiune, conspiratii, energii de frecventa joasa?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este tocmai invers, cutremurele apar urmare miscarii faliilor tectonice si nu cutremurele genereaza miscarea faliilor.

      Ștergere
  6. Apocalipsa inseamna Schimbare.
    Asta inseamna ca daca indemnati la rugaciune intensa,va place aceasta lume si va opuneti schimbarii care ar putea fi mult mai placuta,dupa parerea mea.

    Aceasta Apocalipsa se va prelungi mult si bine pentru voi cei cu CREDINTA.VA ASIGUR de asta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fie ca vor ei sau nu schimbarea se va face. Nicio rugaciune nu poate opri evolutia, ar insemna sa te opui Creatorului ceea ce e imposibil. In cel mai nefericit caz o incetinesc dar doar in perceptia lor. Din pacate pentru ei se chinuie singuri si ii ataca pe ceilalti care incearca sa le deschida mintea pentru ca nu gandesc ca ei.

      Ștergere
    2. P.S. Evolutia nu inseamna ca totul este lapte si miere. Traim intrun univers material nu religios imaginar.

      Ștergere
    3. Suntem in perioada de cernere care dureaza pana in 2024.Dupa aceasta perioada cei care raman vor trai intr-o spiritualitate desavarsita. Doamne ajuta!

      Ștergere
    4. 21:32, se tot muta anul...:))

      Ștergere
    5. APOCALIPSA inseamna DESCOPERIRE / REVELATIE si este din limba greaca.

      Ștergere
    6. Anonim 12 aprilie 2019, 07:15
      Si asta nu inseamna schimbare?
      O descoperire schimba modul de a vedea un eveniment, un lucru.

      Ștergere
  7. E gresita interpretarea trambitelor!Sunt mai multe prezentari ale trambitelor!Vom vedea care interpretare e cea corecta cand vor suna cei 7 arhangheli din trambite,iar momentul acela e foarte,foarte aproape!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este,trimbitele sint armele ET( tevi de tun sau rachete). Ele fac zgomot si au fost asemuite de oamenii din vechime cu niste trimbite

      Ștergere
    2. Nu la asta ma refeream,ci la cataclismele date de cei 7 sfinti arhangheli care stau inaintea tronului Lui Dumnezeu,cand li se va permite sa sune din ele!

      Ștergere
  8. https://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.com/2019/04/meditatie-si-rugaciune-consiliul.html#more

    Ne-a fost trimisă o întrebare cu privire la meditație și rugăciune. Ne place foarte mult ideea de rugăciune ca fiind vorbirea cu spiritul, iar meditația fiind ascultarea spiritului. Vom aborda ambele aspecte în răspunsul nostru. Dar cel care pune întrebarea vrea să știe cui să i se adreseze și vom vorbi și despre acest lucru. Întrebarea o aveți mai jos:

    ”Cu cine ar trebui să încercăm să vorbim în timpul meditației pentru ghidare? Cu ghizii noștri spirituali, cu arhanghelii, cu sinele mai înalte sau cu Sursa (Tot Ceea Ce Este)?”

    Rugăciunea/Vorbirea

    Haideți să ne uităm mai întâi la modul în care ați fost învățați să vă rugați. Vi s-a spus că sunteți păcătoși, nevrednici în ochii Divinului. Chiar și cea mai bună viață pe care o puteți duce nu vă va face acceptabili. Numai urmarea unor anumite învățături vă va salva de la nesfârșita suferință și pedeapsă. Chiar dacă vă rugați direct Creatorului vostru, voi, atât de netrebnici fiind, trebuie să vă apropiați cu frică și implorare.

    Nu vom discuta de ce ați fost învățați aceste idei și s-ar putea să vă jignim pe unii dintre voi. Dar, nu puteți vedea lipsa de coerență dintre aceste lucruri și ”Dumnezeu este iubire?” Cum se potrivește cu ”făcuți după chipul lui Dumnezeu?” sau cu ”Dumnezeu este în tot și în toate?”

    Încotro ne îndreptăm cu asta? Voi sunteți făcuți după chipul lui Dumnezeu. Dumnezeu este peste tot. Dumnezeu a făcut tot ceea ce voi puteți vedea. Dumnezeu este în toate acestea. Prin urmare, dragii mei prieteni, totul este divin. Totul este sfânt. Nu există nici un lucru viu, ființă vie care să nu întrunească aceste calități mai mult decât cuprinzătoare.

    Este rezonabil să spunem, nu-i așa, că o persoană care se adresează spiritului indicând o anumită dorință sau nevoie ar putea să nu-i încalce limitele prin a înceta să cerșească? Cum au reacționat părinții voștri atunci când ați cerut ceea ce v-ați dorit? V-ați imagina că un discurs motivator ar fi mai bine acceptat?

    Acum, NU spunem că un tip bătrân cu barbă aflat pe un nor este ofensat de milogeala voastră. Încercăm să vă îndreptăm spre punctul în care puteți accepta puterea care, de fapt, sunteți voi. Unii dintre cei mai eficienți și puternici vindecători au învățat că ei pot comanda vindecarea. Până în prezent, nici unul dintre ei nu a fost lovit de fulgere.

    Nu sunteți supuși capriciilor universului. Sunteți participanți la energia și puterea sa, co-creatori.....

    RăspundețiȘtergere
  9. Razboiul e razboiul biblic promis Israelului razboi jihadist provocat de Dumnezeu cind isi va arata slava (trupul teofanic Cineva) (Iez.38.14)
    Expresia citata se regaseste si in contextul 2Mac.2.4-11 legat de scoaterea Chivotului din pestera si inceputul adunarii adunarii popoarelor. Iar adunarea popoarelor laolalta se regaseste in Isaia66 in contextul turnarii urgiei impotriva celor care luptasera impotriva lui Dumnezeu a carui prezenta este zugravita in primele doua versete.
    Tot undeva in Isaia sint enumerate catastrofele care au loc la urgie insa nu este vb de disparitia Soarelui ci de intunerace iar Luna se face aparent rosie dar se va vedea din aceeasi cauza: intunecarea luminii cu o treime datorata fumului vulcanic ai f multor vulcani dintre care un nr important au solul feros rosiatic care va fi partial aruncat in atmosfera ca praf fin purtat de furtuna asa incit si Luna se va vedea rosiatica.
    Faptul ca urgia este turnata in toiul razboiului reiese din Iez 38 si 39 unde razbooul este exprimat prin furtuna de care si calareti iar urgia de citeva semnalmente :ploaie de pietre si foc asupra taberei dusmanilor si a tuturor insulelor etc.
    Justificarea lui Dumnezeu pt dezastrul produs este in cap.39 precum si (hula).
    .
    Deasemenea in Zah.14.17-19 se arata, situatia de dupa razboi si urgie care nu e inca ideala incit pt unificarea urgenta religioasa reprezentata de Sarbatoarea Corturilor Dumnezeu e nevoit sa forteze nota prin noi pedepse dintre care e amintita seceta. Va urma si a doua secerare din partea lui Iisus revenit.
    in contextele Matei24 Luca21 si Marcu13 la semnele venirii vizibile a lui Iisus succesiunea lor are semnalmentele urgiei dupa semnalmentul razboiului (inconjurarea Ierusalimului ca iminenta a razboiului in Israel) precedat de pustiirea locasului sfint (ortodox) din Ierusalim.
    Aceste 7 trimbite nu au deloc legatura cu razboiul ci doar cu urgia primele 4 trimbite.
    A cincea reprezinta o intaritare generala a albinelor cauzata de vulcani (ingerul adancului) prin efectul colateral al emisiei masive de gaze fum vulcanic in vremea urgiei cu continut de trioxid de sulf. Acest trioxid de sulf (zis pelin) in combinatie cu apa ploilor acid sulfuric acid sulfhidric care vor arde acid orice frunza verde va anula temporar fertilitatea solului si va crea peste tot un miros scirbos specific vechilor produse de curatat aragazul. Scirba vazuta pe jos e o expresie biblica tot in VT in context profetic.
    Dupa urgie singurul incident militar fara legatura cu nici un context biblic va fi un atac rusesc asupra unui oras sau cartier american ramas f slab pupulat de unde factiunea masoneriei americane (antagonica celei europene etc) proprietara a intregului cartier va fi facut anterior un apel catre restul tarilor si oamenii bogati sa-si uneasca puterile sub comanda lor pt a face o noua ordine mondiala opusa noi orinduiri propuse a lui Dumnezeu Cineva. Atacul cu rachete va distruge acea factiune masonica iar Dumnezeu va spune rusilor ca putea sa rezolve situatia si altfel fara sa para o actiune de tip dictatorial si militar ci doar cu metode biblice divine.
    Mirosul de acid sulfuric are o actiune de intaritare a albinelor deja stresate de lipsa generala a culesului. Pacatosii sint victime ale albinelor datorita,lipsei protectiilor divine.
    Trimbita a sasea se refera la cuvintul lui Dumnezeu Duhul Cineva sub forma calauzirii verbale a mediatizarii religioase a invataturii si a discursurilor Sale inregistrate video consemnate scris traduse multiplicate si raspindite la fiecare.
    Ultima trimbita se refera la clipita sfirsitului Judecatii in care supravietuitorii vom fi schimbati in (mai) bine datorita dublei lucrari pe de o parte de legare a celui rau ca protectii divine si schimbare a regimului de incercari care se tot inmultisera pe masura apropierii Judecatii (ca de fiecare data) iar pe de alta parte de suplimentarea binecuvintarilor zisa turnarea din duhul Meu peste orice faptura (in Ioil)
    Are legatura si cu contextul darii cit si cu alte versete cum ar fi Ier.31.31-33. Cu ziua danielica gematrica 1335 etc.

    RăspundețiȘtergere
  10. https://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.com/2019/04/cateva-raspunsuri-venite-de-la.html

    ”Interesant … Așadar, au trecut și ei prin propriul lor ”Eveniment”? Și au fost și ei sub un fel de control așa cum suntem și noi?”

    Da. Răspunsul nostru pentru voi acum este da. Am trecut printr-o închidere a unei realități și o deschidere simultană a alteia. Vedem acest lucru ca pe o referire la aceiași situație pe care voi o chemați Eveniment.

    RăspundețiȘtergere
  11. https://burebista2012.blogspot.com/2019/04/avorturile-sunt-de-fapt-o-mare-afacere.html
    Notă blogger – Aici mai pot specifica faptul că toate companiile producătoare de vaccinuri se alimentează cu astfel de ,,produse”, puteți citi în articolele postate la categoria Vaccinurile din blog, privind componența vaccinurilor (este vorba de celule diploide). De asemenea societățile secrete ale elitei, care folosesc acest ,,material” în ritualurile satanice pe care le desfășoară în locațiile lor secrete. Deci nu este de mirare că este încurajat avortul și banii făcuți cu aceste ,,materiale” sunt mulți…
    Aici este un articol despre dezvăluirile unui fost Satanist ce confirmă folosirea fetușilor avortați în ritualuri : http://humansarefree.com/2019/03/former-satanist-i-performed-satanic.html

    RăspundețiȘtergere
  12. 1.) Frumusețea vine din toate lucrurile

    O poveste care mi-a atins cu adevărat inima a fost cea a lui Mary C. Neal. În timpul experienței sale în apropierea morții, i s-a spus că fiul ei va muri. I-a fost reamintit că, deși acest lucru ar fi un eveniment provocator pentru ea, exista un motiv și un plan pentru aceasta. I s-a arătat efectul de undă pe care l-ar produce moartea, nu doar pentru familia ei imediată, ci de aproape 100 de ori mai departe. Era capabilă să vadă cum se creează efectul și căile ce se vor schimba, și a putut vedea că frumusețea venea din toate acestea. I s-a arătat că, în imaginea mai mare a lucrurilor, toate evenimentele aparent teribile care au loc, au propriul scop specific, care în cele din urmă au ca rezultat ceva frumos.

    RăspundețiȘtergere
  13. 2.) Noi suntem iubiți și suntem Iubire

    Toți vorbitorii au împărtășit că în timpul EAM, ei au experimentat să fie cuprinși de cel mai uimitor și puternic sentiment de iubire. Această iubire nu seamănă cu nimic ce au experimentat ​​pe Pământ și era atât de puternic și de vindecător. Prin sentimentul acestei senzații iubitoare, toți cei care au trăit experiențele din apropierea morții, știau că această stare de iubire era adevărata lor natură și că Pământul și corpul lor fizic erau doar o stare temporară de a fi. Nu putem înțelege pe deplin acest tip de energie iubitoare aici pe Pământ, deoarece ar fi prea puternică pentru corpurile noastre fizice să se ocupe de ea și ne-ar distrage atenția de la munca pe care am venit să o facem, totuși este posibil să înțelegem sau să avem o licărire a ei, prin practici cum ar fi meditația.

    RăspundețiȘtergere
  14. 3.) Există un plan pentru noi toți

    Noi toți avem un scop și un motiv pentru care suntem pe Pământ și o parte din aceasta implică a învăța cum să iubim. Toți suntem aici pentru a învăța cum să fim iubire, să răspândim iubire și să dăm iubire. Iubirea este cu adevărat puterea supremă, și prin realizarea acestui lucru putem să creștem și să evoluăm. Tulburările, durerile și neliniștile din această viață sunt cauzate de lipsa iubirii și cu cât putem da mai multă iubire, cu atât ne vom vindeca mai mult pe noi înșine, pe alții și planeta. Planul pentru sufletul nostru este stabilit înainte de a veni în acest corp, dar avem și voința liberă și opțiunea de a alege, odată ce ajungem aici. Niciunul dintre noi nu este imun la durere și suferință atunci când intrăm în această viață, dar a învăța cum să iubim și să fim buni cu ceilalți, în ciuda a tot, fac parte din proces.

    RăspundețiȘtergere
  15. 4.) Suntem cu toții conectați

    Noi sunem toți unul. Chiar dacă suntem separați unul de altul, suntem la fel. După ce și-au părăsit corpul, majoritatea celor ce au trăit EAM, au avut un sentiment uimitor al conexiunii cu alții. Această conexiune le-a permis să înțeleagă alte persoane la cele mai profunde niveluri și prin această înțelegere au realizat că suntem cu toții conectați. Noi toți sunem unul. Când îi rănim pe alții, ne rănim pe noi înșine și, la fel, atunci când ne rănim pe noi înșine, îi rănim și pe alții. Nu putem face nici o acțiune fără a afecta pe ceilalți și pentru a crea un întreg efect de undă care se simte în întregul Univers.

    RăspundețiȘtergere
  16. 5.) Nu există nici o judecată

    Ni se spune adesea că atunci când vom muri, vom fi judecați și pedepsiți în consecință de către o ființă superioară, totuși acest lucru nu este cazul în conformitate cu cei care au trăit EAM. De fapt, toți vorbitorii au descris moartea lor ca fiind mai degrabă “ziua fără judecată” în care ei erau iubiți necondiționat și complet acceptați, indiferent de ceea ce au făcut. De fapt, singura judecată în viața de apoi vine de la voi înșivă, căci la părăsirea corpului fizic vă amintiți ce a fost trimis să învețe Sufletul vostru și că ați o cunoaștere completă a faptului dacă ați obținut acest lucru sau nu. Ca parte a acestei experiențe, treceți printr-o revizuire a vieții, unde vi se arătă modul în care comportamentul și acțiunile voastre au afectat pe alții. În timpul acestei revizuiri a vieții, sunteți capabili să simțiți și să trăiți emoțiile pe care le-ați provocat altora, atât bune, cât și rele. Prin această revizuire și trăirea emoțiilor create de acțiunile voastre, sufletul vostru câștigă conștientizarea a ceea ce a obținut și despre ce mai are de învățat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exista rai,exista rasplata,exista iad,exista pedeapsa,deci exista atat judecata dreptilor cat si a pacatosilor,toti vor raspunde inaintea Lui Hristos!

      Ștergere
    2. Anonim 10 aprilie 2019, 20:23, mai lasa filmele si povestirile horror.

      Anonim 10 aprilie 2019, 13:46, te obosesti degeaba ei nu pot sa vada dincolo de lumea lor religioasa. Cand vor fi pregatiti sa iasa din cochilia lor vor primi informatiile de care au nevoie.

      Ștergere
    3. Anonimilor 13:46 si 23:12 Iisus a fost in iad ca sa elibereze pe drepti,si foarte multi sfinti au marturii ca exista iad,plus d-asta mie personal Iisus mi-a aratat creaturi din iad,una chiar in biserica,eu zic sa nu mmai traiti pt voi cum vreti in pacate,si sa traiti si sa muriti in sfintenie pt Iisus implinind toate poruncile Lui cu tot cu Sabatul Adevavrat al Sambetei,ca odata ce treceti dincolo neimpacati cu Dumnezeu,veti ajunge vesnic in acel loc de chin,unde focul nu se stinge si viermele nu doarme!Daca n-ar exista Rai si iad n-ar exista Dumnezeu,nici ingeri,nici,draci,nici oameni!Satan sopteste multora ca nu exista iad,ca sa le dea impresia ca pot trai cum vor,insa Iisus si sfintii Lui n-au trait pt ei s-au pt diavol,ci pt Dumnezeu,si sunt si vor imparati si mosteni cu Hristos Imparatia Cerurilor!

      Ștergere
    4. Ai dreptate,nu exista nimic,doar oameni

      Ștergere
    5. Eu nu fac misto,exista atat Dumnezeu,cat si ingeri,oameni,draci,Satan,fauna si vegetatie,insa pe Pamant doar oamenii nascuti din nou cu Duh Sfant pot vedea pe langa oameni,vegetatie si fauna si ingeri si draci,sau vorbi cu ei!Ferice de cine pot lua legatura cu Dumnezeu si ingerii Lui!

      Ștergere
  17. 6.) Moartea nu este nimic de temut

    Vorbitorii au comunicat că, în timpul EAM, ei au fost conștienți de un anumit prag care, dacă ar fi trecut, nu s-ar fi putut întoarce în corpul lor. Dintre toți vorbitorii pe care i-am auzit, fiecare dintre ei a vrut să treacă pragul și să continue în viața de după moarte. Toți l-au descris ca fiind un loc minunat, plin de iubire care se simțea cu adevărat acasă și nici unul dintre ei nu voia să plece! Unora dintre cei cu EAM, li s-a spus că nu era timpul lor, dar alții au avut de ales. După revizuirea acestei alegeri, ei au decis să se întoarcă la corpul lor. Prin această experiență, ei și-au dat seama că moartea nu era răspunsul la problemele lor și că orice rămâne neterminat în această viață va fi pur și simplu revizuit în altă viață. Această experiență a eliberat, de asemenea, orice frică de moarte

    RăspundețiȘtergere
  18. 7.) Cei dragi pe care-i iubim sunt toți în jurul nostru

    Cei mai mulți dintre participanții la simpozion au pierdut persoane dragi și de aceea adesea s-a întrebat cum era să îi vezi de cealaltă parte. Aproape toți vorbitorii au spus că au fost întâmpinați de cei dragi, după ce au părăsit corpul lor și au descoperit că erau încă foarte prezenți în viața lor. Unul dintre vorbitori, Cherie Aimeé a împărtășit că vălul dintre această viață și cer este foarte subțire, iar cei dragi sunt întotdeauna acolo dacă vrem să ajungem la ei. Toată comunicarea în viața de apoi este prin telepatie și, astfel, pentru a auzi și a primi mesaje de la cei care au murit, ne ajută să învățăm cum să ne liniștim mintea și să rămânem deschiși la orice semne sau sincronicități care apar.

    Tanaaz

    RăspundețiȘtergere
  19. Și cine nu te lasă să dai și niște cutremure și o apocalipsă?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😂😂😂😂😂😂😂 👏👏👏👏👏👏👏👏

      Ștergere
  20. https://burebista2012.blogspot.com/
    Tehnologia de telefonie mobilă 5G este un pericol real la adresa existenței umane, un război împotriva conștiinței

    Puneți-vă o întrebare…
    Chiar credeți că o inteligență precum Dumnezeu a creat o asemenea complexitate și frumusețe ca viața, această planetă și universul, ne-a creat pe noi oamenii pentru a fi hamsteri care aleargă pe o roată cum vor unii ?
    Treziți-vă! Sunteți ființe multidimensionale...

    RăspundețiȘtergere
  21. https://burebista2012.blogspot.com/
    2012 - Mesajul ascuns (video)

    RăspundețiȘtergere
  22. https://www.youtube.com/watch?v=65VUdrB3mdk
    Respiratia Abundentei

    RăspundețiȘtergere
  23. Cu dumnezeu înainte doamna maria. Nimic fără dumnezeu nu mișcă nu respiră pe pământ. Pacea fie cu noi toți. Dumnezeu e mare. 😢😥❤💛💙👍👌🙏🕊🕊🕊

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pe blogul cu numele Dumnezeu in cuprins sa permiti ca cineva sa i scrie numele cu lit. mica, pt. mine e de neinteles si de nedescris.

      Ștergere
  24. In 200 de ani temperatura medie globala a crescut cu aproape un grad ducind la cresterea cu 7 la suta a umiditatii-vaporilor si energiei din atmosfera si a fortei distructive a cicloanelor.
    Ce se va intimpla cind va ajunge la 4-5 grade ?
    Se topesc ghetarii si creste inaltimea nivelului oceanic cu peste 60 de metri,restul v-om
    vedea,curind,curind-craciun

    RăspundețiȘtergere
  25. Eu ma gandesc la alta interpretare : apocalipsa inseamna revelatie, iar in acest context, cutremurele anuntate nu sunt de natura fizica, ci mai degraba poate fi vorba de dezvaluirea unor lucruri ascunse, de aflarea unor adevaruri care vor cutremura lumea.

    RăspundețiȘtergere
  26. De fapt Apocalipsa inseamna terminarea dominatiei mintii omului fara Constiinta Divina, care a creat o lume nociva pentru insasi mintea inconstienta.De aceea este atat de agresiva cand ii sunt aduse adevaruri in fata.Nu le suporta, fiindca incepe sa devina constienta ca este pe moarte,deoarece Constiinta Sinelui Divin preia conducerea.

    Mintea omului a creat o lume care se pliaza pe nevoile stapanului sau Reptilianul,cel care se crede dumnezeul acesteia.Stiu ca, mintile voastre se revolta si opun rezistenta la astfel de informatii,caci doar sunt reptiliene,prin hibridizarea cu acest ADN reptilian, dar trebuie sa va confruntati cu realitatea pe care ati ignorat-o multe vieti de care nici nu sunteti constienti.

    Reptilienii ne-au modificat creierul implantand adn reptilian tocmai pentru a ne face sclavii lor creand o lume pentru ei.

    Au creat religiile fiindca au vazut ca noi permanent ne cautam Creatorul,dorind sa ne intoarcem acasa, asa ,speriindu-ne si programandu-ne sa credem in Dumnezeul reptilian,cel la care se inchina toata omenirea,fara sa stie, chiar daca in fiecare religie se cheama altfel.Au creat mai multe religii ca oamenii sa nu ajunga sa se uneasca cumva si sa se revolte impotriva acestui dumnezeu, separandu-ne si facandu-ne sa credem ca religia altora ne este daunatoare.

    Imi pare rau, pentru mintile voastre programate,caci stiu ce durere poate provoca astfel de informatii in corpul emotional, fiindca eu am trecut prin asta.Eu insami fiind o religioasa infocata.Deci foarte,foarte programata.Mintea reptiliana refuza sa-si renege stapanul.Este cumplit de greu,caci, daaa cu toata fiinta ta de Pamant,te impinge sa renunti la trezirea Constiintei.Mintea reptiliana nu vrea sa-ti vezi Dumnezeul adevarat,Creatorul a tot ce exista,inclusiv a fiintelor reptiliene care il reneaga,identificandu-se cu dumnezeul lor reptilian.

    Dragi minti reptiliene va spun,a venit Apocalipsa pentru voi,Omul se trezeste la Divinitatea Adevarata nu mai se supune falsului dumnezeu!
    Va anunt;DIVINITATEA CARE ESTE IUBIRE A COBORAT PE PAMANT SI VA INVITA ACASA! Sunteti libere sa alegeti unde veti merge;in IUBIRE sau in SEPARARE adica IADUL cu care va identificati!

    Dumnezeu nu a coborat doar pentru Omenire ci pentru toate rasele care au pierdut calea dragostei separandu-se de TOT si TOATE.Majoritatea acestor rase s-au"alimanit" in acest Univers si in jurul Pamantului,fiindca nu li s-a mai permis sa bantuie prin alte universuri.Multe planete din acest Univers s-au eliberat de sub dominarea DRACO-REPTILIANA RAZBOINICA SI CUCERITOARE DE LUMI,si mai toti au venit pe PAMANT.Aici este "batalia finala" si cea mai dura.Dar sa stiti ceva,chiar daca nu credeti, oamenii asa prosti cum ne cred ei sunt cele mai pregatite Spirite in astfel de batalii cosmice.Spiritele din multi oameni vin de pe diferite Stele unde s-au razboit ci acestia,si stiu ce au de facut.Putei fi unul dintre acestea.
    De aceea va spun; sunteti extrem de importanti in ISTORIA ACESTUI UNIVERS!DUPA ELIBERARE VETI FI RECUNOSCUTI DE TOATE LUMILE PENTRU CE ATI FACUT PE PAMANT.In fizic poate nu parem prea importanti,dar in Spirit suntem foarte puternici.Nu stim ce Spirit este cel care s-a deghizat in cersetor! Asa ca...!!!

    TRAIM VREMURI MAGNIFICE IN EVOLUTIA SPIRITULUI
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo D!!! Esti f. Simpatica!!!

      Ștergere
    2. "D", las-o mai moale, ca iar le-mbarligi "ca la Ploiesti", vorba aia!

      Ștergere
    3. Ce de anunturi faci D, ce te tot dai propavaduitoarea si atotstiutoarea lumii , ce iti mai place sa te umfli in pene si sa desconsideri toata religia crestin ortodoxa !!!!! Simte-te Dumnezeu poate asa ne vei lasa in pace , te vei racori definitiv . Esti plina de tine , vrei sa ti se aduca laude pentru salvarea ,,lumii,, esti in zona crepusculara !!!!


      Te auzi ce debitezi :?

      ,,VETI FI RECUNOSCUTI DE TOATE LUMILE PENTRU CE ATI FACUT PE PAMANT.''

      ,,Creatorul a tot ce exista,inclusiv a fiintelor reptiliene care il reneaga,identificandu-se cu dumnezeul lor reptilian.''

      ,,falsului dumnezeu!''

      ,,sa alegeti unde veti merge;in IUBIRE sau in SEPARARE adica IADUL cu care va identificati!''

      Fereasca Dumnezeu de nebunia in care traiesti si care a pus stapanire pe tine .!!!!!!!!

      Ștergere
    4. 07:49, maturizeaza-te.

      Ștergere
    5. "D" nu a inteles si de aceea nu stie despre "desartarea de sine".
      "D" trebuie sa te tii gol ca sa sa te poti umple de "divin", deci practicarea "gol-plin" s-o ai in vedere...

      Ștergere
  27. https://spirituletern.blogspot.com/2019/04/ingrijorari-ale-federatiei-galactice.html

    Îngrijorări ale Federației Galactice

    În ultima vreme, un grup important de civilizații extraterestre din dimensiunile superioare 13D,7D,6D și 5D au contactat civilizația umană de pe Pământ. Cele mai numeroase cuntacte au fost realizate de reprezentanți ai dimensiunilor 7D, 6D și 5D și anume: Pleiadienii, Consiliul Luminii din Orion, Arcturienii, Andromedanii și Siriusienii.
    Toți sunt profund îngrijorați de direcția pe care, în ultima perioadă, a ales să meargă Umanitatea Pământului. Îngrijorarea este exprimată și de echipajele umane de la sol care s-au întrupat pe planetă cu un scop precis. Ni s-a comunicat că pentru aceste timpuri, Dumnezeul acestui univers, Creatorul și Marele Spirit au oferit civilizației umane tot sprijinul de care era nevoie pentru ca planeta și sistemul nostru planetar să ascensioneze în cele mai favorabile condiții.

    Lupii în blană de oaie își manifestă nelegiuirile, mint și se deghizează în apărători ai binelui, dar faptele lor aruncă popoarele și țările în nesiguranță și în haos; și asta trezește încă și mai mult pe cei adormiți.
    Tirania se manifestă în felurite forme însă răul făcut de cei care se opun procesului evolutiv și creșterii conștiinței sociale își arată „roadele” și cei treziți văd mai clar lumina.
    Înrobirea și exterminarea vor fi oprite.
    Feriți-vă de ignoranții transformați de oligarhie în slugi credincioase ! Prostia lor dă apă la moară celor care nu v-au iubit niciodată și nu v-au vrut binele. Tiranii voștri vă mint și vă promit fericirea și bunăstarea, dar singurul rezultat palpabil este îmbogățirea lor și adâncirea sărăciei voastre.
    Promovarea prosperității pentru săraci susținută de bogați n-a funcționat niciodată, căci a fost doar o minciună. Rezolvarea definitivă, reală și trainică stă în creșterea conștiinței celor mulți. Nu-i mai susțineți cu munca voastră pe cei care nu vor decât să vă manipueze!! Răspunsurile le gășiți la voi (în voi) nu la ei.
    Cine adună bogății materiale, dincolo de cât îi este necesar, plătește nu cu bani ci cu sufletul, pe care și-l amanetează pentru multe vieți viitoare.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inrobirea si exterminarea vor fi oprite...cand????cum????

      Ștergere
  28. https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2019/04/10/savaliuc-a-aruncat-in-aer-rezist-protestele-comandate-de-afara-video-soc/

    „Bandele #rezist sunt finanțate din străinătate cu sute de mii de euro, manipularea, incitările la ură, viol și omor s-au făcut prin 140.000 conturi de Facebook, sub sloganul obscen «MUIE PSD»”, completează publicația care precizează că „Jandarmii au fost atacați organizat de grupuri infiltrate”.

    Materialul Luju.ro este și o provocare pentru SRI, care „ar fi trebuit să dețină date despre grupările violente #rezist, despre cine le organizează și finanțează, și că activitatea acestora a frizat siguranța națională”. SRI nu a făcut nimic pentru prevenirea unor asemenea manifestări ostile, consideră publicația lui Savaliuc.

    „Din punctul nostru de vedere, SRI este părtaș și factor favorizator al acestor manifestări extreme, care au exacerbat ura în societate”, spune revista lui Savaliuc. „Deși este deținătorul (ilegal) al unității Cyberint prin care controlează toate comunicațiile pe rețelele de internet din România, SRI nu a făcut absolut nimic pentru a stopa mesajele de ură și incitare la violență, mergând până la instigări la violuri și ucideri ale parlamentarilor și guvernanților, respectiv a-i identifica pe autori și a-i deferi Justiției.”

    Lumea Justiției a atras atenția asupra „atitudinii complice” a unor șefi de partide din Opoziție (USR si PNL), precum și a președintelui României Klaus Iohannis, „care au incitat continuu alături de grupările #rezist, la ieșirea în stradă și dărâmarea Guvernului, atentând astfel la ordinea constituțională, fără să se delimiteze de asemenea manifestări reprobabile și abdicând de la obligația constituțională de a fi un mediator”.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An.12.12 asta se vede, o vede toata lumea...dar deocamdata Dumnezeu permite...

      Ștergere
    2. SRI nu mai este demult o institutie a Romaniei.
      In cel mai fericit caz este o institutie mafiota care a pus stapanire pe Romania. In cel mai nefericit caz este e unealta noii ordini mondiale care vrea cu orice pret sa stapaneasca planeta si cred ca asta are legatura si cu interventia extraterestra care se manifesta mult mai intens de cand a fost aruncata prima bomba nucleara.
      Stiu, ce zic pare nebunie dar sunt multe informatii despre interventia extraterestra pe Pamant. Se vor folosi chiar si de chipul lui Iisus pentru a putea controla polulatia planetei, asa zisa a 2-a venire care va fi o inselatorie.

      Ștergere
    3. A doua venire a fost si putini au aflat sau crezut. Nu va mai fi alta. Nu este inselatorie. Cauta pe net: design inteligent

      Ștergere
    4. Anonim 12 aprilie 2019, 07:44
      Inseamna ca am fost plecat de pe planeta cand s-a intamplat.

      Ștergere
    5. S-ar putea sa ramai doar cu hazul,daca nu cauti cartea

      Ștergere
    6. Atata reclama s-a facut la cartea asta si atat de mult a fost promovata pe net, ca-i clar! :))

      Ștergere
  29. https://www.lovendal.ro/wp52/ascensiunea-lui-jupiter-filmul-in-care-hollywood-ul-ne-dezvaluie-adevarul-interzis-despre-reptilienii-anunnaki/

    Acţiunea filmului este următoarea: “Jupiter Jones nu s-a născut sub o stea norocoasă. Slujba pe care o are momentan nu este una ideală: curăţă toalete. Intrarea în scenă a lui Caine, fost războinic interplanetar va schimba totul. Sosit pe Pământ pentru a o găsi, acesta îi mărturiseşte că ea este în realitate moştenitoarea planetei care a aparţinut pe vremuri unei familii regale extraterestre. Cu ajutorul său, Jupiter va trebui să fie la înălţimea amprentei sale gentice şi să îşi accepte destinul, acela de a deveni stăpâna Universului. Însă Balem, fiul cel mare al dinastiei Abrasax este decis să pună stăpânire pe planetă”.

    UNUL DINTRE FILMELE CARE TREZESTE CONSTIINTA.Interzis celor care dorm

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Filmul merita vazut...

      Ștergere
    2. 12:22, eu am vazut acest film si sunt mesaje interesante in el!
      Sunt multe de inteles din unele filme, printre care si cel pe care ni l-ai propus tu.

      Ștergere
  30. Ati vazut filmul STIGMATA?

    RăspundețiȘtergere
  31. Of Doamne, iartă - ne de tot ce ne-am făcut vinovați înaintea Ta si umplene Doamne cu Duhul Tau cel Sfânt si ajuta Tu să ascultam de poruncile Tale ca sa avem si noi parte de iertarea Ta pentru viata veșnică fără boala fără moarte fără păcate exact asa cum sta scris in Biblie. Prin Domnul Iisus Hristos și Duhul Sfânt te - am rugat facă - se voia Ta . Amin !

    RăspundețiȘtergere
  32. “Pedeapsă cum nu a mai fost va veni peste noi, de nu împlinim CUVÂNTUL Lui DUMNEZEU cerut României și nu ne întoarcem la EL, de nu ne pocăim.
    Judecata e aproape, e pe drum!”
    Părintele Pantelimon Munteanu de la Mănăstirea Turnu(judeţ Prahova)

    https://www.scribd.com/document/334990623/Parintele-Pantelimon-de-la-Turnu-despre-Parintele-Arsenie-Boca-si-Misiunea-Romaniei-la-cea-de-a-Doua-Venire-a-Lui-IISUS

    RăspundețiȘtergere
  33. 12 aprilie 07:10-dar tu la tv ai vazut meteoritii cazuti in Siberia-te uiti la stiri?in ultimul timp au cazut in multe tari-dar la cer te uiti ? ai vazut comete?-sunt ANONIM 5- si duhovnicul meu repeta-sa stiti ca de n-ar fi DUMNEZEU V-AR CADEA STELELE IN CAP-si drept este ca ar fi trebuit sa fim ciuruiti de corpuri ceresti, spun si specialistii-dar DUMNEZEU sa va dea sanatate si pace in suflet si-n lume

    RăspundețiȘtergere