joi, 18 aprilie 2019

MESAJ DIVIN , PE SFANTUL EPITAF !

                                               7 -8  Aprilie 2018,ora 1,34 !

                                     SFANTA  NOAPTE A INVIERII 


                                                 DOMNULUI  !

                                               Dragii mei,


În aceasta noapte ma aflam, ca noi toti de altfel,in Sfanta Biserica, la Sfanta si dumnezeiasca Liturghie a SFINTEI INVIERI ,a DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS.

Desi eram in strana si cantam alaturi de Dascal,la un moment dat ,vad în mijlocul Sfintei Biserici de parca as mai fi avut un al treilea ochi deasupra urechii stângi,vad SFANTUL EPITAF cu IISUS HRISTOS mort.
Doresc sa va spun dragilor că ,SFANTUL EPITAF a fost scos in SFANTA BISERICA in Vinerea mare ,si reprezinta punerea in Mormant a Mantuitorului Hristos.
Credinciosii au putut sa se inchine la Sfantul Epitaf ,pâna la savârsirea DENIEI PROHODULUI din aceeasi seara de Vinerea Mare .
Deci, in Sâmbata INVIERII DOMNULUI ,SFANTUL EPITAF era din nou in SFANTUL ALTAR , pe MASA SFANTA înca de Vineri seara.

Image result for EPITAF IMAGINI.

Şi totusi,in MAREA si Sfanta Sâmbata a Invierii Domnului, in timpul Sfintei si dumnezeiestii Liturghii, in timp ce cantam in strana alaturi de Dascal, intr-o clipă ,am vazut din nou SFANTUL EPITAF pe masa din mijlocul Sfintei Biserici .
O forţă nevazuta dragii mei,scrie cu litere de lumina alba orbitor de stralucitoare ,chiar pe mijlocul Trupului Lui IISUS HRISTOS ,scrie cu litere de mână ,doar patru cuvinte.
Aceste Cuvinte , mi-au dat o putere sufleteasca de nedescris.
Stiu ,ca multi dintre voi veti spune ca ,sunt lipsita de modestie. Dar nu este deloc asa! 
Am obligatia in Faţa MANTUITORULUI HRISTOS, de a scrie tot ce vad si tot ce aud. Si voi face numai asa,chiar daca pe unii cititori îi deranjeaza cele scrise de mine si graite de DUHUL CEL PREA SFANT.
Iata dragilor, ce a scris Forţa nevazuta  pe Trupul Mantuitorului Hristos:

                 "Maria, esti o corectă !"

                               Image result for EPITAF IMAGINI.


Întotdeauna am cautat fratilor, ca sa nu supăr pe nimeni,ca sa nu nedreptatesc pe nimeni cu absolut nimic ,si asa voi face toata viata mea.
Iar daca aceste sfinte Cuvinte, au apărut scrise chiar pe Trupul Lui Iisus Hristos si-n timpul SFINTEI si DUMNEZEIESTII LITURGHII a INVIERII SALE, atunci ,inseamna ca, nu am trait degeaba pâna acum si nici nu L-am maniat pe DOMNUL meu drag si scump;pe usturatul nostru Mantuitor,Căruia m-am rugat cu lacrimi toata Saptamana Mare , sa-mi mai dea mie roabei Sale din suferinţa sa,din Pătimirile Sale.
Eu am vazut dragii mei suferinta Lui Iisus, am trait-o live alaturi de El si de călăii Săi. Am plans alaturi de El, am simtit bicele pe pielea mea alaturi de EL, am simtit bataile pe care Le-a primit,lovirile peste faţa Sa sfanta,scuiparile,absolut tot pas cu pas mi-au fost arătate.
Şi ma bucur nespus de mult ca ,MANTUITORUL imi spune astfel de Cuvinte sfinte; le scrie in mod nevazut chiar pe TRUPUL SĂU intins in Mormant (EPITAF ).
Am prins aripi ,as putea spune; aripi care mi-au dat putere infinita spre a suferi orice si a face orice, pentru ca ,al LUI DUMNEZEU CUVANT sa ajunga la inima si sufletul Semenilor mei,respectiv ai nostri.
Sa nu va indoiti  dragilor nicio clipă ,de tot ce cititi pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII. Căci,nu de la mine scriu ,ci numai cu Voia si cu Puterea Duhului Sfant.
Cu adevarat DUHUL CEL PREA SFANT graieste prin mine roaba Sa !
Cu viaţa mea as plati de va fi nevoie ,numai sa fac VOIA TATALUI CERESC ,a MANTUITORULUI HRISTOS , a DUHULUI SFANT, si- a MAICII PREA CURATE FECIOARE MARIA ,Cărora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin! 
                                 Cu dragoste,Maria.


P.S.

                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara oricare volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :

https://1.bp.blogspot.com/-hygcXuHRA-w/V7oIhxgiXoI/AAAAAAAAAEQ/J-58X6g3fskjoLAy8-aH65tX4fJIVgyOgCLcB/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau, imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris si pe care -mi doresc sa le public cat mai curand .
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, textEste posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi interior
 Fara ajutorul vostru financiar,eu nu as fi putut edita un numar mai mare de CARTI.
Si va multumesc din toata inima si ma rog pentru voi toti ,dar si pentru cei dragi si scumpi inimii si sufletului vostru.
DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa va binecuvinteze DARUL vostru, pentru intarirea CUVANTULUI SĂU !
Sa va ocroteasca cu mila si cu dragostea

 SA !

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN:
 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com.,sau, ma sunati la 0747226236. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

  
                 
              

5 comentarii:

 1. De fapt a inviat simbata sau duminica? De cind pina cind?

  RăspundețiȘtergere
 2. Legat de hula contra Duhului Sfint neiertata explicatia din site este puerila pt ca la fel de bine poate fi aplicata si legat de hula impotriva lui Iisus care se iarta. Ele nu se confunda intre ele chiar daca Duhul cu care a vindecat Iisus a fost catalogat partinitor drept duh demonic.
  Hula impotriva Duhului Sfint este la fel o hula din orbire nestiinta partinire ca si in cazul lui Iisus dar in locul lui Iisus va fi Duhul Sfint Dumnezeu insusi (Cel Preainakt din Isaia40 care il apara pe Iisus) cu trup de pt a reprezenta pe Sfinta Sfintelor Mana tuturor Mangaietorul promis inclusiv ca venire, cu misiunile din Isaia66 prezenta vizibila cu trup intrupat/teofanic. Neiertarea nu este chiar absoluta dar deriva atit din importanta faptului ca Ea este mama noastra mina care ne hraneste ,din faptul ca Duhul Sfint interior noua este totodata afectat precum si din urgenta misiunii Sale legata de mireasa si implicut de toate care vor fi facute noi incepind cu religia misiune care nu suporta aminare si respectiv de rapiditatea masurilor justitiare in vreme de Judecata. Efectul neiertarii incepe instant interior afectind din ce in ce psihicul dupa care si sanatatea fizica pina la deces.
  Daca ati citit Evanghelia Mariei ati putut observa ca cei care au hulit Fecioara au ajuns cel mai rau din care unul sau doi au fost convertiti din care primul abia dupa ce i.a cazut mina cu care tocmai lovea cu o sabie in sicriul Sau pe drum. Mina i.a fost pusa la loc miraculos. Altii insa au ajuns rau nebuni bolnavi muti etc. Odata intrat in hora hulei e greu de iesit iar cauza are radacini vechi. Tu crezi ca efectul negativ se datoreaza rautatii si influentei Sale presupus malefice. Ideea asta va fi religia majoritara pina la urgie incepind din ziua pustiirii locasului sfint din Ierusalim de catre grec.

  RăspundețiȘtergere
 3. Iisus N-a inviat Sambata ci Duminica pt a trebuit sa tina Sabatul,de aceea si noi avem obligatia sa tinem Sabatul pt ca e Porunca 4 din Lege data de Dumnezeu intregii omeniri,nu doar evreilor,insa avem obligatia sa tinem si Duminica pt ca e Invierea Lui Domnului Iisus!

  RăspundețiȘtergere
 4. Si asa este doamna Maria nu trebuie sa va judece nimeni pentru ce traiti.
  Este darul lui Dumnezeu pentru sufletul dv.bun si curat si cu multa dragoste de Dumnezeu si Maicuta Domnului.
  Cine va judeca nu au pe Dumnezeu si nu au nimic cu divinitatea.
  Cu mult drag doamna Maria si Bunul Dnezeu s-a va dea putere sa mergeti mai departe cu lucrarea sa.

  RăspundețiȘtergere
 5. DOAMNE,foarte multi intra in Sfanta Biserica,sa-ti sarute SFANTUL TRUP,care a suferit atat de mult pentru noi pamantenii.DOAMNE,daca ai ingaduit in saptamana Patimilor la catolici sa arda Catedrala de la Paris,si focul nu a atins SFANTA CRUCE,este o lectie,pentru intreaga omenire,sa ne trezim,sa ne luam Crucea si sa te urmam,cu adevarat esti foarte aproape de a veni pe pamant,sa nu iubim parte materiala,ca toate le vei pierde,sa nu construim palate,sa ne iubim aproapele si sa-i ajutam.

  RăspundețiȘtergere