sâmbătă, 20 aprilie 2019

MAICA DOMNULUI VEDE , TOATE CATE EU SCRIU !

 

                                                   Dragii mei, 

În această dimineaţă, trează fiind, priveam la monitorul de pe masa si admiram poza de pe Desktopul calculatorului. 

Pe ecranul monitorului, eu am intotdeauna dragii mei, această Iconiţă cu Maica  Domnului.                                              

                        .


Şi în sinea mea, mă rugam la Măicuţa Domnului, promiţându-I că voi scrie ca si până acum, toate câte mi se arată de Sus din Ceruri.

În acest moment dragilor, aud glas care spune :

                   "Dar Maica  Domnului vede tot !

   Maica  Domnului  vede toate câte scrii tu !"  

Clipă în care dragii mei, O  văd pe Maica Domnului cum iese din ecranul monitorului ,puţin mai în faţă.

Maica  Domnului si cu Pruncul Iisus  in braţe, erau vii ca şi în carne şi oase.
Pe monitorul meu nu exista fond verde, acum însă,MAICA  DOMNULUI cu Pruncuţul Iisus aveau în spatele Lor, o Gradină verde, dumnezeiesc de frumoasa. Era Gradina Raiului !
Era uimitor ceea ce vedeam si auzeam.
Dragilor, Măicuţa  Domnului a auzit Rugăciunea mea şi a cunoscut gândul meu, iar răspunsul a venit chiar in acele clipe. 
M-au bucurat nespus de mult cele  auzite , dar ceva uimitor se intampla iarasi :
         Aud glasul Prea Sfintei Născătoarei de Dumnezeu, care ne spune aşa :

      "Să vă iubiţi şi să vă ajutaţi unii pe alţii !"


După care fratilor, Maica Domnului dispare din faţa Monitorului meu şi rămâne aceeaşi Iconiţă pe Monitor pe care ,eu o am în fiecare clipă.

Dragii mei, să fim convinşi că Măicuţa Domnlui  aude si vede toate câte noi facem aici pe Pământ; ne ajuta în fiecare clipă dacă Îi cerem ajutorul.
Viaţa aceasta fratilor, este grabnic trecătoare; dar noi o putem face frumoasa si bineplacuta Lui Dumnezeu, împlinind Poruncile Domnului din dragoste si cu dragoste.
Să ne iubim unii pe alţii si sa ne ajutăm între noi, aşa cum Măicuţa Domnului ne-a spus şi în aceasta dimineaţă, şi astfel ,vom dobândi Împărăţia Cerească ,ne vom veseli vesnic în RAIUL din GRADINA  MAICII  LUI  DUMNEZEU.
                                        Cu dragoste, Maria.
P.S.

                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara oricare volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau, imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris si pe care -mi doresc sa le public cat mai curand .
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, textEste posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi interior
 Fara ajutorul vostru financiar,eu nu as fi putut edita un numar mai mare de CARTI.
Si va multumesc din toata inima si ma rog pentru voi toti ,dar si pentru cei dragi si scumpi inimii si sufletului vostru.
DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa va binecuvinteze DARUL vostru, pentru intarirea CUVANTULUI SĂU !
Sa va ocroteasca cu mila si cu dragostea

 SA !

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN:
 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com.,sau, ma sunati la 0747226236. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:





  




20 de comentarii:

  1. vo palce cutemurul prods in Vrancea?
    ia auzi ia auzi ce zice colea http://profetieavertisment.ro/mesaje/139/mesajele-mele-vor-aduce-lacrimi-de-convertire/

    RăspundețiȘtergere
  2. vo palce cutemurul prods in Vrancea?
    ia auzi ia auzi ce zice colea http://profetieavertisment.ro/mesaje/139/mesajele-mele-vor-aduce-lacrimi-de-convertire/

    RăspundețiȘtergere
  3. http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=626%2C447532%2C80%2C402%2C480

    RăspundețiȘtergere
  4. vedeti Dragilor sta deja scis toate vin de la sine daca a-ti crede cumva ca aberez in legatura cu semnalele transmise prin cutermuree sa va ridic umic mica indoiala ca la Toma necredinciosu ca sunt de la Dumnezeu Hristos sa nu va mai stersati in legatura cumva ca vin dintr-un anume motiv stiintific , ca practic stiinta nu prea are de aface cu Dumnezeu adevarat in nici un caz , nu e vorba de anul la care face referire ci la esesenta , detaliul care face diferenta realitatii. http://profetieavertisment.ro/mesaje/83/in-europa-a-avut-loc-un-cutremur-despre-care-ti-am-vorbit-inainte/

    RăspundețiȘtergere
  5. http://profetieavertisment.ro/mesaje/570/acest-om-va-spune-lumii-ca-el-este-mesia-si-va-fi-aplaudat-de-multe-figuri-de-seama-ale-lumii/

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa este doamna Maria trebuie s-a ne iubim unii pe altii si s-a ne ajutam si adevarat rugaciunea la Maicuta Domnului nu ramane fara sa nu fie auzita.
    Maicuta Domnului se roaga la Mantuitorul pentru noi.
    Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. masinca, maria, craciun si alti „cerestini” ca voi, "Să vă iubiţi şi să vă ajutaţi unii pe alţii !" se refera si la Iohannis?

      Ștergere
  7. Convertire in ce? In crestinismul verzilor Mariei Ghiorghiu? Maica Domnului din icoana de pe monitor nu este verde, nu are solzi de reptila si nu arata nici ca micii cenusii de pe OZN-urile unde Ghiorghiu si-a primit
    " pecetea diavolului ". Voi vindeti castraveti la gradinari?
    Asa este, Ghiorghiu...Maica Domnului te vede. Urmele pasilor tai de gaina cu ifose de aleasa raman inscrise in Cronica Akasha, baza de date a omenirii.
    Nu poti minti, nu poti fura, nu poti blasfemia pe Dumnezeu si sa stergi apoi din baza de date tot ce ai facut. Ai acolo cartea ta. Fiecare dintre noi avem cartea noastra. Va fi marturia faptelor noastre la Judecata finala.
    Stiti ca Dumnezeu ne-a lasat liberul arbitru si un leagan unde sa crestem.
    Leaganul vostru e Romania. Spurcata cu minciuni si vrajitorii new age, NLP, reiki, astrologie, numerologie si bazaconii " paranormale" invatate de la rusi.
    Stapanii tau, Ghiorghiu, sunt arhonii. Solzosii aia verzi pe care ii visezi. De la ei ai capacitatea de a vedea cat de cat in viitor. Vezi prost, auzi stramb si interpretezi anapoda.
    Sa spui despre tine ca esti indispensabila Lui Dumnezeu, este semn de trufie fara margini.Izmana dracului esti, nu indispensabila Lui Dumnezeu. Trufie= diavolism! Crestinii sunt smeriti si isi fac munca lor de oameni pe pamant, ingrijind Grădina. Nu spurcand-o cu blasfemii si cotcodacind vise si viziuni.Sper ca stiti sa fugiti repede. Si daca purtati tocuri, mai bine va dati jos pantofii...Verzii solzoși sunt flamanzi de suflete. Iar Dumnezeu nu incalca liberul arbitru. Draci ati vrut, draci sa aveti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria-Aurelia, iar te-ai descris perfect! Cred ca-ti dai seama ca deja toata lumea stie ca tu esti asa cum spui ca-i Maria Ghiorghiu...
      Este strigatul tau de ajutor, esti disperata si arunci cu noroi in toate partile, in loc sa te smeresti si sa nu mai indraznesti sa scrii despre cineva!

      Ștergere
    2. Imi placi Aurelia,esti un om sincer,dintr-o bucata :)mult curaj ai!

      Ștergere
    3. 23:08, cum iti poate placea cineva asa ca si tine?! Ai vazut ce scrii(esti propria-ti oglinda), ca doar tot tu esti si cea de la 08:11! :))

      Ștergere
    4. Te inseli an11:31,chiar imi place de Aurelia si nicidecum de catelusii care latra...hai continua ca asta iti place cel mai mumlt!

      Ștergere
    5. An.14.19. si an.11.31. ( desi cred ca sunteti unul si acelasi ), am si eu o curiozitate : de ce o urati cu atata patima pe Maria Aurelia ( e clar ca e ceva personal intre voi doi ) ? Ce s-a intamplat ? E doar o curiozitate, dar ma frapeaza ce incrancenare exista la mijloc...

      Ștergere
    6. 16.21 simplu, pentru ca nu le place adevarul. Are dreptate in ce spune mai sus. Sunt perfect de acord.Acesti „crestini” sunt departe de Dumnezeu. Macar eu nu pretind a fi crestin dar ei se cred buricul pamantului si alesii alesilor, fara pic de smerenie in vorbe.

      Ștergere
  8. Mulțumim Maicutei Sfinte ca este cu noi mereu și in aceasta zi de mare bucurie, este si pt mine cea mai frumoasa iconita, emana f.multa iubire. Mulțumim d-na Maria pentru ca păstrați Harul primit, de a vă
    rugăm pt noi toți, așa încât să fiți auzită de Cer. Aparițiile pe care le aveți, de la Sfânta Treime si Măicuța Sfânta ne dau speranța, incredere si iubire pt grija pe care Tatăl Ceresc ne-o poarta necontenit, a Lui să fie Slava si Marirea, în veci. Amin.

    RăspundețiȘtergere
  9. Masacru , Atentate asupra unor biserici din Sri Lanka în ziua de Paști. Zeci de morți și sute de răniți
    https://m.activenews.ro/externe/Atentate-asupra-unor-biserici-din-Sri-Lanka-in-ziua-de-Pasti.-Zeci-de-morti-si-sute-de-raniti-155574?fbclid=IwAR3lyGHeEhysJugDFV7J3yJ8BEp19g-7YqW3s_yHCDEJqEEgrUKFeAQGePs

    RăspundețiȘtergere
  10. Atentate in Sri Lanka, biserici atacate .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rusine sa le fie-n veci si lor si celor care i-au indemnat sa faca asa ceva!

      Ștergere
  11. Falsul Iisus pomenit biblic poate pretinde ca ar opri azboiul (desi Cineca Savaot Femeie il va opri poruncibd gia u care va cistiga radzboiul ) dar nu va politician nicicu autoritare asupra militarilor ci doar cleric.
    Adevaratul Iisusda poate fi politician dar nu are cum se lauda cu pacea pt ca dupa urgie razboiul va fi fost deja oprit si dezarmarea planetara cu casare timp de 7 ani biblici deja inceputa.
    Am gasi si altee falsuri in acel site.amestecae cu lucruri adevarate.
    Pt a intelege corect despre ziua Avertismentului recomand cartea scrisa dr un fost consikier papal Ronald Conte Jr. < The Secrets of Garabandal and Medjugorje.> si un studiu personal biblic pe subteme pe versiunea Septuaginta (din Biblia ortodoxa) si pe NT Gideons International versiunea strict cea cu coperta albastra.
    Cititorilor acestui blog care au rezerve fata de natura mesajelor si vedeniilor doamnei Maria din motive de opinie politica le recomand sa aice putins rabdare pt ca revelatia advarului politic are o anumita stratecgie si nu este inca incheiata. Vor avea surprize placute.

    RăspundețiȘtergere