sâmbătă, 6 aprilie 2019

ROMANIA ! ROMÂNIA VA TRECE PRIN CLIPE GRELE !

Imagini pentru STEAGUL ROMANIEI.

                      6 Aprilie 2019,ora 6,11 dimineata !

                                 Dragii mei,

În aceasta dimineata,ma trezeste un glas care spune ceva tare ingrijorator despre Romania.
Glasul spunea asa:

                   "Romania !
                     România va trece prin clipe grele ."
Dragii mei,asa precum Sfintii care propovaduiau CUVANTUL LUI IISUS HRISTOS au avut parte de viata grea si de moarte muceniceasca, tot asa si ROMANIA DUHULUI SFANT ca sa ajunga al Doilea  NOU IERUSALIM ,va trebuie sa treaca prin clipe grele, prin chin si suferinţă.
Dar de vom avea CREDINTA tare in BUNUL DUMNEZEU si-n MAICUTA DOMNULUI , si de vom rabda pâna la urma cu stoicism , vom dobandi IMPARATIA  CERURILOR !
Vom trai si vom vedea dragilor, prin ce va trece Romania si Poporul român.
Ceea ce pot sa spun cu certitudine ,este faptul ca, MAREA REVOLUTIE ADEVARATA va avea loc la un moment dat,iar Scutul antiracheta de la DEVESELU va fi distrus!
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,ca sa nu ne păraseasca si sa ne apere cu Mila si cu Dragostea Sa,in fiecare clipă a vietii noastre.
                             Cu dragoste,Maria.


P.S.

                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:





  




16 comentarii:

  1. Îl rog pe adevăratul Crăciun să ne reamintească relele prin care este posibil să treacă România pentru că este mai pe temă .

    RăspundețiȘtergere
  2. https://ro.wikipedia.org/wiki/%C8%98apte_prin%C8%9Bi_ai_Iadului

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum sa nu treaca prin greu,o sa vedeti ca hotii nu vor lasa usor ciolanul din mina,si fotoliile comode, nici in 89'nu s-au lasat comunistii. ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Comunistii aparati de secu

      Ștergere
    2. Securistii care s-au mascat in "teroristi" ... n-au tras in folosul lui Ceausescu ci in folosul lui Iliescu ... I-au pus in carca lui Ceasca crimele asa-zisilor teroristi, in fapt securisti si nu agenti straini, ca acestia nu aveau acces la fondurile din bancile elvetiene, s-au imburghezit cu banii Romaniei ....

      Ștergere
  4. Greu de spus,ii dau dreptate lui 22,58,totusi ma gindesc si la al treilea razboi mondial care pare de o nebunie in conditiile armelor nucleare
    Nu vad decit o ocupatie fie si partiala a Romaniei,conditie in care ar putea rabufni si probleme interne solutionate prost si care ar fi folosite de exterior spre dezordini sociale si solutii care in conditii de slabire a autoritatii statului sa dea rezolvari ocazionale de revolta-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Dar pot fi si alte evenimente; cutremur,inundatii,seceta si scumpiri de alimente si altor produse ca energia,oricum mai blinde decit un razboi-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Vom avea parte succesiv uneori si simultan de mai multe necazuri pina,la ,sfirsitul Judecatii. Mai exact doar pina in ziua 1960 danielica.
    Primul necaz este necazul cel.mare biblic strict acela zis in Matei24.14 desi a mai fost si va mai cu ocazia anuntatii fiecarei Judecati mereu uitata pina vine urmatoarea.
    Acest mare necaz este strict interior (psihologic) planetar prin apasarea constiintei ridicata doar in acea zi de lucrarea acelui mare inger care de fapt este Duhul Sfint. (Apoc.14.6-7).
    Apoi alt necaz este prigonirea demonizarea mediatica etc majoritara asupra teofaniei lui Cineva si a anonimului Iisus revenit si desigur asupra alesilor si a tuturor celor care vor cerceta vor crede si se vor alatura lor. Prigonirea va fi majoritara pina la urgie.
    Razboiul (jihadist) tot contra Lor nu va atinge direct Romania ci doar colateral scapind de incendierile de mari depozite de gaze naturale (spre deosebire de tarile din jur) prin efortul SRI si al colaborarii minoritatii musulmane. Acesta este cercul de foc. CSAT va inchide granitele dar nu era nevoie decit ca senzatie de securitate si asta va avea efect letal in momentul urgiei asupra tuturor romanilor care vor dori sa,revina in tara care vor astepta in strada la granite sperind ca vor fi deschise pt ca vor fi gazati de fumul vulcanic care e cel care intuneca lumina cu o treime in acele zile de intuneric. Vor muri mii de oameni in chinuri fumul fiind potential acid sulfuric in contact cu apa din plamani ochi gura etc datotita trioxidului de sulf.
    De aceea e bine sa vina acum in tara mai usor sau dupa mai greu.
    Alt necaz este dictatura antiUE antiMeritocratie prorusa care ne va scoate voit din UE si pe jumatatra posibila,din Nato. Lipeala cu Rusia va fi prin respectarea deplina a Acordului Ribbentrop-Molotov care prevede cedarea inttegii Moldove nu doar pina la Prut cum am renegociat cu fosta,URSS. In plus despagubiri pt timpul cit am tinut Moldova, de dincoace prin plati in aur si in suprafete marine cu resurse fu tot cu sondele din ele. Harghita si Covasna vor fi cedate Ungariei care va avea pretentia (ulterioara dar neacordata) de a i se ceda si o fasie pina in Ungaria,pt o autostrada care sa lege HarCov de Ungaria. Dobrogea va fi invadata peste noapte de fapt intro ora din zorii noptii de Armata Turca asa cum a anuntat deja Erdogan pt cazul in care vom iesi din UE si Nato.
    Aurul tarii care va fi adus de la Londra va fi vindut pe motiv ca trebuie tinuta in frau caderea leului dar va avea un efect mic pina la epuizare dupa care va cadea mai mult decit daca nu era vindut. Mare parte va ajunge pe piete estice indeosebi ruse. Pretul de vinzare va fi controversat fiind sub pretul pietei uneori si confidential.
    Politie politica arestari cu batai si puscarie fara decizii ale instantelor judecatoresti, opozitia protestele si massmedia proUE scoase in afara legii. Puscarii golite si extinse pt a face loc arestatilor politici in frunte cu liderii politici dati in urmarire uneori internationala privata (cu recuperatori si agenti). Multi vor pleca din tara ca si multi investitori straini. Culmea padurile nu vor inceta sa fie taiate abuziv. Tot pina la urgie ca si restul sifonarilor care nu se vor mai cunoaste pe fondul dezastrului economic general.
    Urgia va amplifica dezastrul incit va goni si putinii politruci ramasi in viata care nici nu vor fi iubiti nici nu vor putea sa promita ceva bun asa curind.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihai 35 ai ,,terminat " România!!! E o previziune in acest sens a părintelui Arsenie Boca dat el spunea că recâstigam teritorile (chiar unele mai vechi) când toti nemernicii care ne conduc acum nu vor mai fi la putere si vom fi condusi de un ADEVARAT PATRIOT DIN BUCOVINA !!!

      Ștergere
    2. Fumul vulcanic se va opri la granitele tarii?

      Ștergere
  7. Situatia actuala a Romaniei e data de faptul ca a fost condusa de 3o de ani de STRAINI TRADATORI banda celor 4 presedinti cum ar spune chinezii,cominternisti si nazist urmasi derect ai pactului Ribbentrop-Molotov care au vindut si distrus aceasta tara.
    Solutia ar fi desemnarea unui candidat la presedentie roman si BUN CRESTIN pina se mai poate face ceva pentru aceasta tara pe care ne-au dat-o cei care au LUPTAT in opinci la Marasesti-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Maria e tot craciun si tot masinca. Joaca mai multe roluri ca sa para ca mai e cineva de partea ei. Dupa cat de putine mesaje sunt e clar ca n-o mai crede nimeni. Se da drept altcineva ca sa para ca sunt mai multi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti sigur ?
      Fii atent ca DUMNEZEU ne rasplateste fiecaruia dintre noi după gandurile si faptele noastre. Eu sa fiu in locul tau, m-as gandi de o mie de ori,pana sa fac o astfel de acuzatie total neadevarata,

      Ștergere
  9. la tv s-a anuntat ca in AMERICA ,AFRICA SI UK-mor oameni de la CANDIDA AURAEUS-o ciuperca extrem de rezistenta la tratamente-dupa 90 zile oamenii mor mai ales cei cu imunitatea scazuta-cred ca aceasta e scapata intentionat din laboratoare!-DUMNEZEU sa ne apere

    RăspundețiȘtergere
  10. 00,17 Judeci pe ceilalti dupa tine,te pomenesti ca tu joci si rolul dublu de impostorul ''-craciun'' pe care incerci sa-l bruezi.?

    RăspundețiȘtergere
  11. rectificare la 8 aprilie 15:26-CANDIDA AURIS se numeste

    RăspundețiȘtergere