miercuri, 27 mai 2015

PLÂNGE CERUL ŞI PĂMÂNTUL ! O LUMINĂ MARE PE CER , SI MULTE LUMÂNĂRI APRINSE INSTANTANEU JOS PE PĂMÂNT .

                                          18 Mai 2015 ora 9,30 dimineaţa !

                                                                   Dragii mei, 

În această dimineaţă eram în tren, în drum spre Iaşi.
Am mers cu o două Prietene de suflet , la Sfintele Moaste ale Sfintei Cuvioasa PARASCHEVA. 
Si privind pe geam din mersul trenului, brusc  îmi apare în faţa mea, în mod nevazut de ceilalti calatori, dar vazut numai de mine, un Cer de noapte.
Pe acest Cer de noapte, apare O LUMINĂ  mare de tot.
LUMINA  mare dragilor, a fost ca o EXPLOZIE  sus în înaltul Cerului. 
O  EXPLOZIE uluitoare, după care  pe Pământ, sub LUMINA care apăruse în aer sub formă circulară ,văd o bucată mare de Pământ.
Asa ca într-o gradina circulara, jos pe Pământul circular, văd precum firele de iarbă, multe LUMÂNARI care s-au aprins instantaneu.
Gradina circulara de Lumânări aprinse, a apărut întâi înspre Nord, şi imediat s-a mai format încă una la mica distanţă ,si tot circular dar spre Est.
Deci , erau două mari portiuni de Pământ circular, la distanţă mică una de cealaltă, si care aveau înfipte în el, LUMÂNĂRI aprinse , atât de multe, că nu mai aveai loc ca să mai aprinzi vreo altă lumânare.

lumanarilumanari
Dragii mei, eu nu stiu ce va fi! Ce a fost cu LUMINA aceea mare în aer, care a apărut ca la O  EXPLOZIE, si de ce au apărut cele două CERCURI  mari de LUMÂNĂRI aprinse pe Pământ, nu -mi gasesc cuvintele ca sa ma gandesc, oare ce va fi sau ce ne mai aşteaptă.
S-a întamplat acum, asa cum s-a intamplat cu AVIONUL MALAEZYAN ,pe care l-am vazut explodând deasupra unei Ape mari, după care a apărut MAICA  DOMNULUI pe Cer, cu O  LUMÂNARE aprinsă în mâinile Sale.
Cred că, o altă Tragedie de mari proportii urmează a  avea loc. 
Eu fratilor, nu fac altceva decât să respect PROMISIUNEA făcută Lui Dumnezeu si a Maicii Domnului; adică,aceea de a scrie toate câte-mi sunt îngaduite ca să le văd şi să le aud.
În clipa când ele se adeveresc, voi veti vedea acestea ,si veti crede că toate câte scriu, sunt numai de la DUMNEZEU ! 
Toate sunt numai cu VOIA  DUHULUI  CELUI  PREA SFÂNT, si nu sunt de la mine. Eu sunt doar condeiul umil, care se supune Voii Lui Dumnezeu si a Maicii Domnului.  
Fiţi bucuroşi si fericiti, că DUMNEZEU v-a luminat inima si sufletul , si că ati găsit CALEA  care duce spre mântuire, prin descoperirea acestui BLOG, care nu este al meu.  
Acest BLOG, este numai al LUI  DUMNEZEU si al PURUREA  PREA  CURATEI  FECIOAREI  MARIA. 
Pentru că, numai aici veti gasi CUVÂNTUL  DOMNULUI ,asa curat si nealterat, neschimbat, asa cum chiar din GURA  LUI  DUMNEZEU vine, prin mine roaba Sa, pentru noi toţi Fiii Săi. 

                       SFANTA TREIME Este azi in tot si-n toate in viata mea,maica-domnului.

Atunci când te lepezi de toate cele lumesti, nu ai cum să scrii CUVANTUL  DOMNULUI după bunul tău plac, pentru a obtine faimă si bani.
Eu m-am lepădat de toate cele lumesti cu multi ani in urmă, si nu urmaresc decat ,aducerea la CREDINŢĂ a Semenilor nostri, indiferent de culoarea pielii, indiferent de statul social al fiecăruia. 
În faţa LUI  DUMNEZEU, toti suntem egali, toti suntem frati si surori întru Domnul nostru IISUS  HRISTOS, Căruia I se cuvine toată cinstea, slava şi închinarea , AMIN !
                             Cu dragoste, Maria.
    

2 comentarii:

  1. E posibil sa fie un meteorit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Reuters: Rusia maseaza trupe si armament greu la granita cu Ucraina.

    http://www.hotnews.ro/stiri-international-20194537-reuters-rusia-maseaza-trupe-armament-greu-granita-ucraina-purtatorul-cuvant-kremlinul-intrebat-daca-pregateste-invazie-consider-nepotrivita-formularea-acestei-intrebari.htm

    RăspundețiȘtergere