duminică, 24 mai 2015

APARIŢIA LUI IISUS HRISTOS ŞI MAICA SA ,PURUREA PREA CURATA FECIOARA MARIA, ÎN CAMERA MEA !

                                                                14  - 15  Mai 2015 ,ora 2,15 !

                                                Dragii mei, 

Încă nu m-am culcat la această oră, stau singura în camera ,si în genunchi fiind , mă rog la Bunul Dumnezeu şi la Maica Domnului.
Dar mă rog atât de fierbinte si cu atât de multe lacrimi pe obraji, încât ,văd cum Maica Domnului iese din Sfanta Icoana în care era la doar un metru în faţa mea, si astfel ,O văd vie în carne şi oase, cu Pruncul Iisus pe braţul stâng.
                                       Maica Domnului.jpeg.
Priveam liber, cu ochii deschişi la Prea Curata Fecioara Maria, cu Pruncul Iisus în braţe,cum se bucură si sunt vii în carne si oase, dar mai priveam si la ceea ce apăruse deasupra capului Măicuţei Domnului.
Tot în carne şi oase, şi cu sângele şiroind pe fruntea Sa, apăruse Domnul şi Dumnezeul nostru Iisus  Hristos ,Mântuitorul Lumii întregi. 
                                         Trilulilu #evenimente Iisus.

                                       Maica Domnului.jpeg..
Acum dragilor, vedeam si pe Maica cu Pruncul viu în carne si oase care se întristase foarte tare, dar si pe Mântuitorul ca în Iconiţa de mai sus, care era chinuit si suferind ,având pe fruntea Sa o coroana mare din spini lungi si foarte ascuţiţi, şi care spini , I se înfipsese în carnea de pe fruntea Sa.
M-am întristat si eu, iar acum lacrimile mele curgeau acum ,pentru suferinţa Măicuţei si a Mântuitorului Iisus Hristos,care era  deasupra Maicii ,stând ca într-un nor alb si dens.
În următoarea clipă fratilor, tresar puternic de parcă aş fi căzut dintr-un copac, şi totul dispare asa precum a şi apărut.
Încerc să-mi revin din această trăire dumnezeiască, si scriu cât pot de repede cele văzute, ca nu cumva să uit ceva din toate câte mi s-a îngaduit a vedea.
Dragii mei, fiecare dintre noi poate trai astfel de Minuni, care nu necesita ceva imposibil de urmat.
CREDINŢA ,NĂDEJDEA şi DRAGOSTEA , daca le avem în inimă şi-n suflet, ne conduc spre CALEA  LUMINII  LUI  DUMNEZEU şi sub Aripile ocrotitoare ale MAICII  LUI  DUMNEZEU.
PORUNCILE  DUMNEZEIESTI să ne fie nouă, hrana sufletului nostru ,precum şi oglinda inimii noastre.
                              Cu dragoste, Maria.

3 comentarii:

  1. Ma bucur pentru trairea ta Maria! Din pacate Fecioara Maria si Isus sunt foarte tristi pentru pacatele noastre.Daca ne-am intoarce la Tatal lucrurile ar fi altfel si pentru noi.Unii dintre noi ne pregatim pentru mantuire ca sa primim pe Duhul cel prea Sfant.Chinurile noastre nu vor fi in zadar cu multa truda vom birui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, pentru gandurile tale sincere si frumoase. Fiecare dintre noi, poate trăi astfel de clipe dumnezeiesti.

      Ștergere
  2. Ma bucur pentru trairea ta Maria! Din pacate Fecioara Maria si Isus sunt foarte tristi pentru pacatele noastre.Daca ne-am intoarce la Tatal lucrurile ar fi altfel si pentru noi.Unii dintre noi ne pregatim pentru mantuire ca sa primim pe Duhul cel prea Sfant.Chinurile noastre nu vor fi in zadar cu multa truda vom birui.

    RăspundețiȘtergere