sâmbătă, 2 mai 2015

MAŞINILE CAPCANĂ , S - AU ADEVERIT DIN NEFERICIRE !


                                                                   Dragii mei, 

Scriam în urmă cu 8 zile ,un articol despre Maşini Capcană, care vor fi folosite în atentate teroriste, pentru a curma vieţile oamenilor.
Şi iata dragilor că din nefericire, aceste MASINI  CAPCANĂ, au fost folosite în AFGANISTAN , unde 4 sau chiar 5 militari români, au fost răniţi grav si sunt in spital.
Iată dragilor, Linkul din 30 aprilie cu militarii răniţi, precum si articolul meu, din 21 aprile 2015. 
  1. www.diacaf.com/stiri/actualitate/militari-romani-raniti...   Cached
    Patru soldati romani au fost raniti joi dimineata in Afganistan, in urma unui atac cu o masina-capcana care a explodat in apropierea bazei militare de la Kandahar.
m.ziuanews.ro/...soldati-romani-raniti-in-afganistan-207318   Cached
30 aprilie, 2015 . Ultima actualizare: acum 3 minute . English. ZIUANEWS; SECTIUNI; CAUTARE; home / Stiri. Cine sunt cei patru soldați români răniți în ..

  21  Aprilie 2015, ora 6,30 dimineaţa !

                                                                      HRISTOS  A  ÎNVIAT !

                                                   Dragii mei, 

Astăzi dimineaţă ,m-a trezit o lumină puternică, de un alb orbitor sub forma de fulger, care mi-a pătruns prin crestet si prin tot corpul de m-a cutremurat, si aud un glas care spune ceva nu prea de bine. 
Vedeam dragilor spre Est , o Clădire impunătoare, ca o Institutie, iar peste drum de Instituţie se afla parcată pe dreapta o Maşină.
Brusc ,Maşina a început să ardă ca o torţă.
    .
Aud un glas dragii mei, care spune aşa:
(am sa citez întocmai )
                     "Maşini căpcăni!"
Şi văd cum masina de peste drum de acea clădire mare, arde cu flacări mari, si nimic nu mai rămăsese din ea.
Dragilor, din nefericire vom auzi de maşini capcană, care vor fi amplasate la locuri vizate de teroristi, si care vor face si victime din păcate.
Unde anume si când, eu nu stiu a vă spune; nu mi s-a descoperit.
                                   Cu dragoste, Maria.    

Militari romani raniti in Afganistan intr-un atentat cu masina-capcana

   
Militari romani raniti in Afganistan intr-un atentat cu masina-capcana
Patru soldati romani au fost raniti joi dimineata in Afganistan, in urma unui atac cu o masina-capcana care a explodat in apropierea bazei militare de la Kandahar.
"Patru militari romani care actioneaza in cadrul misiunii Resolute Support din Afganistan au fost raniti joi, 30 aprilie, in jurul orei 9.00, in urma exploziei unei masini-capcana.

Militarii executau o misiune de patrulare terestra, la aproximativ opt kilometri sud-est de baza militara de la Kandahar", se arata intr-un comunicat al Ministerului Apararii.

Reprezentantii MApN au precizat ca "militarilor li s-a acordat primul ajutor la fata locului si au fost transportati la spitalul din Kandahar, unde se afla internati in stare stabila".


Digi 24 a relatat ca o patrula formata din mai multe vehicule blindate a parasit baza militara de la Kandahar, joi dimineata, pentru a efectua o misiune obisnuita in jurul unitatii, unde Romania are peste 600 de soldati.

Dupa opt kilometri, vehiculele s-au oprit, iar militarii au coborat pentru a cerceta zona vizata, iar in acel moment masina-capcana a explodat, patru soldati fiind raniti.

Ceilalti militari au izolat zona respectiva si au chemat in ajutor mai multe elicoptere militare cu aparatura medicala pentru a prelua victimele.

"Patru militari romani care se aflau intr-o misiune in zona aeroportului Kandahar au fost surprinsi de un atac cu o masina capcana. In urma acestui atac cei patru militari au fost raniti. Sigur, sunt rani mai usoare. Sunt deja intr-un spital militar si situatia lor este stabila.

In functie de evaluarea lor medicala care se face in momentul de fata, vom hotari daca ii vom repatria sau isi vor continua misiunea", a declarat ministrul Apararii Mircea Dusa, aflat la Zalau, la o ceremonia aniversara a doua batalioane militare.

De-a lungul timpului, au existat numeroase atacuri asupra bazei. In luna iulie a anului trecut, baza din Kandahar a fost atacata cu rachete, cand premierul Victor Ponta se afla in vizita la militarii nostri.

Baza romaneasca din Afganistan, atacata cu rachete - Ponta, adapostit in buncar UPDATE

Ponta a fost adapostit intr-un buncar, alaturi de alti civili, si nicio persoana nu a fost ranita.

                                                            Dragii mei,  

Iată acum ,fără legatura cu articolul de mai sus, iată dragilor ce se întâmplă încă în UCRAINA, si cum soldatii răniţi sunt la noi spitalizaţi,deoarece acolo in UCRAINA, Spitalele sunt supraaglomerate.

Soldați ucraineni răniți, internați la Spitalul Militar din Capitală

ARTICOL POSTAT DE: Remus Vlad
POSTAT: 29 April 2015, Ora 23:45

Zece militari răniţi în conflictul din Ucraina au ajuns, ieri, în România. Soldaţii vor fi trataţi de medici în spitale ale Ministerului Apărării Naţionale.

  • Transportul a fost asigurat de MApN, cu o aeronavă Hercules
  • La aterizarea pe Aeroportul Otopeni, militarii răniți au fost evaluați de medicii români
  • La aterizarea pe Aeroportul Otopeni, militarii răniți au fost evaluați de medicii români
Publicitate
Războiul din estul Ucrainei nu dă semne că s-ar potoli, deşi, oficial, nici măcar nu este vorba despre o conflagraţie.
Potrivit datelor comunicate de autorităţile ucrainene la sfârşitul anului trecut, peste 1.000 de soldaţi ai armatei ucrainene căzuseră la datorie. Alţi 3.600 de militari au fost răniţi în războiul care nu există.

Spitalele din Ucraina sunt pline de militari răniţi

Dintre aceştia, zece, care au scăpat ca prin urechile acului de gloanţele separatiste, au ajuns, ieri, cu o aeronavă militară în România, pentru fi trataţi şi a se recupera în spitalele MApN. Anterior, o echipă de medici militari i-a evaluat la Kiev şi a stabilit condiţiile în care aceştia vor fi transportaţi.
După ce vor fi evaluaţi la Spitalul Militar Central din Capitală, militarii ucraineni vor fi repartizaţi pe secţii medicale în funcţie de gravitatea rănilor suferite. Dacă se va impune un consult de specialitate, ei ar putea fi transferaţi şi la alte uniţăti spitaliceşti din capitala României.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu