marți, 12 mai 2015

ARTISTUL GABRIEL COTABIŢĂ , ÎN MOARTE CEREBRALĂ !

                                                                    12 MAI 2015 !

" Gabriel Cotabita a intrat in moarte cerebrala" |...

www.ziare.com/brasov/stiri-actualitate/gabriel-cotabita...Cached
Dupa ce a cazut la pamant, inconstient, in sala de fitness a unui hotel din Capitala, cunoscutul cantaret Gabriel Cotabita a fost internat vineri la sectia de Tera

                                         HRISTOS  A  ÎNVIAT !
                                                   Dragii mei, 
Văzând ce se întâmplă cu al nostru artist Gabriel Cotabiţă, stând şi cântărind bine situaţia, am ajuns la concluzia că nu Mircea Toader era cel pe care l-am văzut într-o clipită, în dimineaţa  zilei de 1 Mai 2015, şi care se urca la Cer, ci era chiar GABRIEL COTABIŢĂ .
Iată si asemănarea dintre ei: 


             Mircea Toader se ia de Cristian Preda: nu ajungea europarlamentar daca ........ Gabriel Cotabita, dar si revenirea sa spectaculoasa, in cadrul
Nu pot spune că mă bucur, pentru unul sau pentru altul.
Atunci când cineva pleaca din această Lume,este trist si dureros pentru cei care l-au iubit. 
Am dorit ca să vin cu această rectificare, deoarece am apreciat gresit chipul în fractiunea de secundă, atunci când l-am văzut urcând la CER.
Mă rog la Bunul Dumnezeu si la Maica  Domnului, ca să se facă bine, si daca este voia Sa, să nu-l ia încă la Cer pe Gabi Cotabiţă.
                                       Cu dragoste Maria. 

Iata si articolul meu, din 1 Mai 2015, când credeam că este vorba despre MIRCEA  TOADER.
Totul se petrece cu fractiunile de secunda dragii mei, si daca nu cunosc bine persoana pe care o văd , se intampla sa le mai şi confund. Pe Mircea Toader îl văd mai des la TV, iar pe GABI COTABIŢĂ mai rar îl vedeam, de aici si confuzia chipului văzut de mine. Dar trebuie sa recunoastem că, exista o reala asemanare intre cei doi, şi că numai vârsta îi desparte cu vreo 7 ani. 


                  1  Mai  2015 ,ora 8,15 dimineaţa !

                                                      Dragii mei,

Astăzi de 1 Mai 2015, am mai lenevit puţin în pat, si astfel dragii mei, văd cum se ridică de la pământ, imaginea vie a unui bărbat, pus la patru ace, si foarte volubil în viaţa de toate zilele, imagine care se ridică la Cer, într-un nor alb.
Acest bărbat dragilor, are vârsta de 66 de ani,numele mic incepe cu M,  a fost Deputat PDL, iar acum este în PNL ! 
Nu pot să-i dau întreg numele, deoarece ar putea afla si el sau familia sa,şi vor intra in panică ;îl voi spune atunci când va veni momentul. Consider că ,am dat destule date care va sustine acest articol ,atunci când DUMNEZEU va decide să-L cheme la EL. 
Cum va muri ,eu nu stiu ! Dar va pleca din lumea aceasta, si va sigur ca ,este arhicunoscut poporului român.
                                     Cu dragoste, Maria .
  1. Gabriel cotabita moarte cerebrala

    www.ele.ro/articole/gabriel cotabita moarte cerebralaCached
    Gabriel Cotabita, in moarte cerebrala. Primele informatii oficiale despre starea artistului! Vesti din ce in ce mai triste despre starea de sanatate a cantaretului ... 

    1. Vesti proaste: " Gabriel Cotabita a intrat in...

      infoziare.ro.infoziare.ro/stire/2795347/Vesti proaste:...Cached
      Vesti proaste: "Gabriel Cotabita a intrat in moarte cerebrala" - Prietenii sunt indurerati - www.infoziare.ro
    2. " Gabriel Cotabita a intrat in moarte cerebrala" |...

      www.ziare.com/brasov/stiri-actualitate/gabriel-cotabita...Cached
      Dupa ce a cazut la pamant, inconstient, in sala de fitness a unui hotel din Capitala, cunoscutul cantaret Gabriel Cotabita a fost internat vineri la sectia de Terapie ...

6 comentarii:

  1. Nu cred ca este bine sa dati asa de multe indicatii atunci cand anuntati moartea cuiva ....puteti sa va si inselati..!!!? si atunci spuneti ''a fost vorba de X nu de Y"...Daca citea Y ,cred ca murea de spaima !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este ! Dar prima oara i-am spus doar initiala si varsta. Acum ca mi-am dat seama că m.-am inselat, acum am facut o comparatie, si am vazut ca este vorba de GABI COTABITA, saracul. DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa aiba grija de el. In ceea ce-l priveste pe celălalt este prea mandru si prea ocupat de POLITICA !

      Ștergere
    2. Mie mi se par mai ocupati de politica si afaceri cu statul, cei care conduc acum.
      Si cei mai hoti si mincinosi.

      Ștergere
    3. Asa este ! Din păcate astfel de oameni ne conduc, si ne duc la sapa de lemn.

      Ștergere
  2. Eheee, dar nu este exclus sa fie si Mircea Toader!
    Dar aveti dreptate , s-ar putea ca Gabi Cotabita sa plece! Degeaba se fereste familia sa spuna... Daca creierul nu functioneaza, atunci este pierdut.
    Ar mai fi o sansa ,zic eu, sa fie multe rugaciuni pentru el si atunci Dumnezeu poate sa schimbe starea lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-ar putea să ai dreptate ! Nimic nu este întâmplător! Nici chiar confuzia mea, că l-am asemanat pe GABI COTABITA cu MIRCEA SANDU . Dar atunci cand vad toate acestea, sunt ca niste fleshuri. Se aprinde Lumina pe Cerul noptii, si se stinge imediat.Am stat mult si m-am gandit cand am vazut, si asa mi-a venit pe moment ca este MIRCEA TOADER, dar nu i-am spus numele in articol. Dar atunci cand l-am vazut pe Cotabita, mi-am dat seama ca m-am inselat prima oara, si ca de fapt chiar el este persoana pe care am vazut-o,deorece , era mai tânar decat MIRCEA TOADER. Asemanare fizică ,exista intre aceste două persoane.

      Ștergere