sâmbătă, 30 mai 2015

UN CUTREMUR MARE !

                                                                   29 Mai 2015, ora 22,50 !

                                                  Dragii mei, 


În această noapte în timp ce scriam aici pe Blog,văd de parcă aş fi avut un ochi la ceafă,văd dragilor un oraş tare aglomerat în clădiri . Acestea erau lipite una de cealalta si chiar am vazut si ceva înalt ca un turn sau o turlă din cărămidă roşie ,în mijlocul clădirilor multe. Totul se petrecea la Sud- Est !
 sondern lächeln, dass sie gewesen..
Cu aproximatie, aşa arăta TURNUL din mijlocul clădirilor aglomerate, ca în această poză de mai sus.
Brusc dragilor, a  început un Cutremur mare, în care aceste clădiri cu o arhitectură foarte frumoasă, au început să se năruie, precum castelele de nisip.
                             Study of Increased Earthquake activity during Equinoxes and Solstices
Dragii mei, din nefericire pentru acesti oameni unde se va produce acest CUTREMUR mare,va fi un adevărat dezastru.
Vom auzi şi noi de acest dezastru şi ne va afecta mult ,din punct de vedere emoţional.
Noi stim fratilor că ROMÂNIA este ocolită si ocrotită de CUTREMURE devastatoare, chiar dacă seismologii spun altceva. Eu nu scriu de la mine, ci numai de la DUHUL  CEL  PREA  SFÂNT. 
Trebuie să învăţăm să multumim DOMNULUI si MAICII  DOMNULUI, pentru toate câte ne dăruieste si sa nu cârtim atunci când ne mai şi ceartă, pentru îndoiala sau necredinţa noastră.
Să ne fie milă dragilor,de cel de lângă noi aflat în chin şi-n suferinţă. Şi chiar să încercăm să-l ajutăm după puterea noastră.
                                        Cu dragoste, Maria. 

11 comentarii:

  1. Poate fi tot Turcia afectata iar turla sa fie un minaret

    RăspundețiȘtergere
  2. S-a intamplat deja in coastele de sud ale Japoniei care se afla in estul nostru, deci cum a spus doamna Maria "sud - est, cladiri inalte" , zgarie nori, populatie supraaglomerata, cutremur de 7.8 grade pe scara richter dar la o adancime foarte mare cca. 530 km au anuntat la tv si s-a resimtit la Tokyo. Nu s-a anuntat avertisment de tsunami.
    Parerea mea este ca s-au miscat placile tectonice asiatice si urmeaza urneaza un nou cutremur dupa acesta dar nu in zona Japoniei ci in oceanul Indian tot la sud est de noi, un cutremur cel putin la fel ca cel din 2004 urmat de un tsunami si mai devastator decat atunci cand au distrus coastele de sud ale Indiei si din Somalia pana in Sumatra unde au murit aproximativ 200 mii de oameni. In India sun 1, 2 miliarde de oameni, infrastructura catastrofala aidoma Nepalului si foarte multe monumente antice. Catastrofa va fi mai mare decat in Nepal care are o populatie de doar 25 de milioane de locuitori, dezastrul fiind dublat de forta ucigasa a unui tsunami devastator. Dumnezeu sa-i apere si sa-i pazeasca pe cei care se roaga la zei si nu cunosc pe Mantuitorul caci urgia se abate asupra necredinciosilor si multa napasta s-a abatut asupra celor din Asia si Africa, caci ei nu cunosc pe Domnul Sfant. Dumnezeu sa-i ierte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare mult pentru Stire ! Nu stiam ca s-a si adeverit in doar cateva ore ! Raman uimita de toate câte mi se arată si se adeveresc!
      Cutremur de 8.5 pe Richter in Japonia, nu exista...
      www.hotweek.ro/cutremur-de-8-5-pe-richter-in-japoniaCached

      ; Cutremur de 8.5 pe Richter in Japonia ...
      Un cutremur puternic a zguduit Japonia

      Ștergere
  3. ŞI S -A ADEVERIT , DUPĂ DOAR CÂTEVA ORE !

    Cutremur devastator de 8 grade Richter în Japonia...

    psnews.ro › Politică

    Cutremur devastator de 8 grade Richter în Japonia. Cutremur devastator de 8 grade Richter în Japonia. ... 30 Mai, 2015. 0 11 ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca va uitati pe net, sunt poze din Tokyo; exista o cladire f f inalta care are forma turnului Effel, ca o sageata in sus (nu turn/turla)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce vrajeala ai in tine... Si cati prosti pe lumea asta... Ai postat pe 30 mai, dupa cutremur, si ai scris mare data de 29 in post, ca si cum ar fi fost facut inainte. O viziune cu numerele de la loto nu ai? Dar inainte de extragere, nu dupa...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iata ti-am dat mură -n gură !
      Iata ora la care am publicat:
      Publicat de Maria Ghiorghiu la 00:45 Trimiteţi prin e-mail Postaţi pe blog!Distribuiţi pe TwitterDistribuiţi pe FacebookTrimiteți către Pinterest
      Etichete: Cutremure, Marturii, Mesaje pentru cititori
      Sper ca esti multumit acum si mai gandeste/te cand vrei sa lovesti pe cineva !S-ar putea sa ti se intoarca indărăt de la DUMNEZEU !

      Ștergere
    2. Tu nu-l cauti pe DUMNEZEU ! Ci esti purtat de răutate si de cel rău, ca să vezi unde ai putea să mai lovesti pe cineva cu vreo vorbă jignitoare ! Daca crezi cu adevărat în BUNUL DUMNEZEU ,abţine-te de la cuvinte jignitoare! Aaaa! Era sa uit! Întreabă-l pe cumplitul DIAVOL de numerele care vor iesi la LOTO. El se ocupă cu astea! Dar sa stii ca au un preţ usturător si pentru vesnicie: VINDEREA SUFLETULUI TĂU ,Diavolului ,iar el iti va spune numerele la LOTO ! Ce zici merită ??? Eu aici propovaduiesc CUVANTUL LUI DUMNEZEU si nu ma intereseaza nici faima ,nici lauda, si niciun fel de bogatie materiala sau baneasca. DRACUL insa,ofera totul pe tava ceolr ca tine, care umbla după câstig si bogatii. ALEGE !!!

      Ștergere


  6. DOMNULE ANONIM , mândru , cârcotaş şi orgolios !

    Tu nu cunosti oare , că ora 00,45 din 30 mai 2015, înseamna noaptea de 29 spre 30 mai 2015 ? Priveste jos în colţul stanga al articolului şi vei vedea ca ora publicarii este ora 00,45 30 mai, iar CUTREMURUL a avut loc la ora 11, 23 minute ora ROMANIEI, pe 30 Mai 2015. Ori nu stii tu oare, că ora 12 noaptea inseamna ora Zero si intram in ziua următoare ??? Iar după aceea urmeaza ora 1, 2...a zilei urmatoare, a diminetii in care ne trezim. Sper că măcar ţi-a fost rusine asa măcar un pic pe la nas, si ca te vei gandi de o mie de ori, înainte sa arunci cu piatra si cu venin si noroi. Crezi tu oare că eu mă joc cu al LUI DUMNEZEU CUVANT ? M/as bucura sa fi invatat tu ceva din aceasta întamplare neplacuta pentru tine, nu pentru mine!
    Seismul a avut loc la ora 11h23min UTC (ora locala 20h23min). Potrivit datelor publicate de Centrul Seismologic Euro-Mediteranean, epicentrul seismului a fost localizat in zona insulelor Bonin, iar adancimea focarului a fost de 693 km. Cutremurul a avut magnitudinea de 7,8 grade pe scara bazata pe moment seismic.
    Cutremurul a fost resimtit pe o arie larga in Japonia, inclusiv in c

    RăspundețiȘtergere
  7. Am fost intrebata de un ANONIM daca citesc BIBLIA ! O sa/i dau un raspuns ,desi nu ar trebui !
    Sigur ca am citit si citesc BIBLIA ! Dar si BIBLIA este scrisa tot de oameni, iar Traducerea ei tot de oameni făcută. Asa încât nu este obligatoriu 100% tradus corect sau scris intocmai CUVANTUL LUI DUMNEZEU !

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna seara doamna Maria. V-am trimis e-mail-ul cu o poza avand un mesaj de la El, si v-am spus sa va uitati foarte atent si sa-mi spuneti ce vedeti sau daca nu vedeti nimic sa-l intrebati pe El ce inseamna si va va spune. Ati primit e-mail-ul de la mine? Astept raspunsul dvs. tot pe mail si va voi spune mai multe atunci. Dumnezeu sa va binecuvanteze.

    RăspundețiȘtergere