miercuri, 13 mai 2015

DIAVOLUL ÎN MIJLOCUL UNUI TSUNAMI !


                                                         12 -13  Mai 2015, ora 2,40 !
                                                         
                                                                        Dragii mei, 

În această noapte de 12 spre 13 mai 2015, in timp ce încă mă rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuţa  Domnului, văd dragilor pentru doar câteva clipe, o Apă albastră mare, ce se rotea ca un vârtej extrem.

                                     Tsunamis, the Safety and the Aftermath.
               Articole similare:The tsunami is arriving right now," Gerard Fryer, a senior .....


În mijlocul acestui Tsunami circular , era cumplitul DIAVOL, cu ochii rosii si cu chipul hidos.
Diavolul râdea si urla de fericire pentru ceea ce făcuse, si se tot ducea la fund odată cu apa albastră precum cea oceanică.
Era ceva cutremurător, ca să văd aceasta tragedie provocată de cumplitul Diavol.
Apa se învartea uluitor în mod circular, iar Diavolul era la suprafaţa ei, si era învârtit şi el circular de furia extrem de puternică a Tsunamiului; dar lui îi plăcea să plutească si sa fie învartit de Tsunami.
I-am promis Diavolului că-l voi birui cu Sfanta Cruce a Lui Hristos, precum si cu infinita Dragoste faţă de Dumnezeu si Maica Domnului si faţă de Aproapele.
Totul se petrecea la Sud - Est.
Aud glas care spune aşa :
                     "L-a prins şi le-a dat un ultim...!"
Şi aşa cum se întâmplă adesea, glasul nu mai continuă, iar Diavolul continua să se bucure de Tsunamiul din apa albastra, care se adâncea tot mai mult si extrem de repede.
Dragii mei, din păcate vom auzi de un TSUNAMI mare, consecinţă a Cutremurelor mari din ultima perioadă, şi de care se va bucura cumplitul Diavol.
Rugaciunile noastre dragilor, pot să schimbe în bine tot răul Diavolului,daca o vom spune cu inima şi cu sufletul si nu numai cu buzele. Mila si bunatatea inimii, Credinţa ,Nădejdea şi Dragostea ,sunt Virtuţi care ne construiesc o Scară sigură către Cer, Scară ce duce la  Mântuitorul nostru Iisus Hristos,precum şi la Prea Sfânta Născătoare de Dumnezeu, Căreia I se cuvine toată cinstea, slava şi închinăciunea, Amin!   
                              Cu dragoste, Maria.                 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu