sâmbătă, 2 mai 2015

ŞI SE ADEVERESTE ! ELENA UDREA , ÎN MARE PERICOL LA ÎNCHISOARE !

                                                       Dragii mei, 

Scriam în dimineaţa  de 24 februarie 2015, cum că ELENA  UDREA , va fi in Pericol de Moarte în Închisoare !
Din nefericire dragilor, iata si începutul ADEVERIRII a ceea ce am scris.
Sa speram că AUTORITATILE vor fi extrem de vigilente , si că ELENA  UDREA va fi in siguranţă la INCHISOARE.
Pentru că ,nimeni nu are voie sa ia viaţa Aproapelui său, indiferent cu ce ar fi gresit acea persoana.
Iată si Dovezile :
    1. stireazilei.com/elena-udrea-amenintata-cu-moartea-pusc...   Cached
      Elena Udrea a fost in pericol in Arestul Central al politiei Bucuresti! ... Scapa de ANI BUNI de INCHISOARE! Elena Udrea amenintata cu MOARTEA!

    Udrea ar fi fost amenințată cu MOARTEA în închisoare...

    www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/udrea-ar-fi...   Cached
    Ce spune Ruxandra Dragomir despre Elena Udrea, ... elena udrea amenintata cu moartea ; elena udrea scrisoare sile camataru ...

    ELENA UDREA, la închisoare. Fostă deţinută: "Au vaci, mulg vacile... Şobolani nu am vazut, dar şoricei, da"

    Publicat: Vineri, 01 Mai 2015 12:19 // Actualizat: Vineri, 01 Mai 2015 15:18 // Sursa: romaniatv.net
    Maria, o fosta detinuta de la Targsor, a vorbit despre conditiile din penitenciarul in care a fost mutata Elena Udrea. 
    Penintenciarul de la Targsor, unde a fost mutată Elena Udrea
    Elena Udrea a fost mutată, joi, la închisoarea de femei de la Târgşor, după ce a petrecut mai bine de două luni în arestul Capitalei.

    "Sunt si cate trei persoane care dorm in doua paturi. (...) Era foarte greu. Esti singur, tu cu tine! Te setezi si-ti spui ca esti puternica. 'Trebuie sa ies pentru persoanele dragi'. Am fost la toate activitatile din puscarie. Acolo e biserica. Este o biserica, cu har si dar de la Dumnezeu. Nu o sa aiba dreptul la munca. Se poate duce la coafor, ai voie o data pe luna sa iti faci programare sa te tunzi. Ea o sa stea doua ore afara, de doua ori pe zi, in curte, ca o cusca. E ingradita cu sarma. Acolo se intind si rufele, acolo se face si plimbarea. Au vaci, mulg vacile. Cartoful fiert il poti manca, are gust. Orezul cu lapte... Au vacile lor, sunt detinute care muncesc acolo", a completat ea.a povestit Maria la WOWbiz.
     
     
    Problema foarte mare la Targsor este ca detinutele au apa calda doar doua ore pe saptamana. "Exista o baie unde are si WC. E tot turcesc. Exista usa. Au apa doua ore, dar trebuie sa se spele vreo 25 de persoane. Asa ca sunt femei care se spala si la chiuveta, nu doar in dus. Sobolani nu am vazut, dar soricei, da", a mai spus femeia care a fost inchisa acolo.
    Citeşte şi Ruxandra Dragomir: Mutarea ELENEI UDREA la Târgşor face parte dintr-un plan pus la punct pentru a o DISTRUGE
    Potrivit sursei citate, Elena  Udrea va imparti celula cu maxim doua femei. "Deocamdata, pentru siguranta ei, Udrea va sta intr-o zona a inchisorii, izolata de cea in care nu se afla detinutele cu condamnari cu executare", au spus persoane de la fata locului.
    Aceleasi surse spun insa ca la puscaria pentru femei exista si avantaje, de care Udrea nu beneficia in arest: "Aici, la "Targsor" exista coafor, asa ca Elena se poate duce sa se vopseasca sau sa se aranjeze in caz ca doreste, bineinteles, in termenii impusi de conducerea penitenciarului. Deputata mai beneficiaza de o sala de sport, biblioteca, un cabinet medical sau un magazin propriu, de unde isi poate lua tot felul de produse, pe care, poate, nu le primeste de acasa. In plus, se poate duce si la bisericuta din incinta, sa isi spuna pasul in fata unui duhovnic si sa se incarce spiritual, pentru zilele dificile care vor veni in dosarul de spalare de bani in care este implicata".

    Iată  dragilor si articolul  meu, referitor la PERICOLUL la care este expusa ELENA  UDREA ,în ÎNCHISOARE !

marți, 24 februarie 2015

VIAŢA ELENEI UDREA , ESTE ÎN MARE PERICOL !

                                         24 Februarie  2015 ,ora 6,15 dimineaţa !

                                              Dragii mei, 

În aceasta dimineaţă ,treaza fiind şi stând incă ăn pat cu ochii închişi, admirând frumuseţile tainice ale Cerului Sfant, aud un glas dragilor, ce mi-a dat mari fiori.
Acest glas dragilor, se referea la UDREA  ELENA  GABRIELA.
                         
Dragii mei, oricât şi cu orişice ar fi gresit cineva, noi nu trebuie să-i luăm Viaţa. Numai DUMNEZEU este Cel care ne-a dat Viaţă, si numai EL poate să ne-o ia.
Iata ce spune glasul acesta :

     "Nu ştie nimeni , de ucigaşii  Elenei Udrea!
      Nimeni nu trebuie să ştie !
     Ucigaşii Elenei Udrea, nu trebuie să se vadă!"

Dragii mei, acum cred că aţi înţeles că ,Viaţa acestei femei este în mare pericol.
Eu nu stiu unde este pericolul mai mare, acasa, in arest la domiciliu, sau la închisoare.
Oricum ar fi, sunt persoane care o vor pe ELENA  UDREA moarta.
Ar fi mare păcat să se întâmple aşa ceva! DUMNEZEU nu vrea moartea păcătosului, ci voieste ca el să se intoarca si sa fie viu.
Caracatiţa in care este implicata ELENA  UDREA, este foarte extinsa, si exista persoane implicate, care vor cu adevarat să-i inchida gura ELENEI UDREA ,pentru totdeauna.
Iată ce declara Elena UDREA:

Elena Udrea, mesaj pe Facebook: Vor dori sa-mi inchida gura, ma astept la inscenari

Elena Udrea a marturisit intr-un mesaj postat, sambata, pe pagina sa de Facebook, ca se asteapta ca in perioada urmatoare sa apara tot felul de inscenari, fotografii si dezvaluiri in ceea ce o priveste, deoarece „vor dori sa-mi inchida gura”. Postarea Elenei Udrea de pe reteaua de socializare vine dupa reactiile aparute la interviul pe care l-a acordat pentru hotnews.ro, in cadrul caruia a facut o serie de dezvaluiri legate de seful SRI, Florin Coldea, de Sebastian Ghita, dar si de alte personaje importante din prima linie publica.
Elena Udrea considera ca „s-a creat panica” pentru ca a „acuzat un general de serviciu secret”, iar „aceasta reactie arata teama pe care o genereaza SRI-ul celor cu secrete in dulap, politicieni, presa etc.”.
Ea mai afirma ca se asteapta „la absolut orice, inscenari, „dezvaluiri”, fotografii etc., pentru ca acum vor dori si mai mult sa-mi inchida gura”.
Dacă Elena Udrea a minţit şi minte probabil în multe situaţii, în aceasta situaţie de a fi redusă la tăcere, ELENA  UDREA, spune adevărul.
Da! Cu adevărat se doreste de anumite persoane sus puse, ca ELENA UDREA ,să tacă pentru totdeauna.
Dragii mei, eu nu pot face nimic mai mult decât să scriu. Si v-ati convins de mult timp, că multe din toate câte scriu, se indeplinesc rând pe rând.
Mă rog la Bunul Dumnezeu si la Măicuţa Domnului, s-o aibă în grija si-n paza Sa, căci nimeni nu trebuie să moara, pentru că a făcut nelegiuri. Ci trebuie să fie pedepsit omeneste, conform Legilor, si nu să i se ia viaţa.
                                                    Cu dragoste, Maria .  

3 comentarii:

  1. Maria,ma intereseaza mai mult viziunile tale legat de Iisus si Dumnezeu decat de cele ce se petrec in lume .Mai putin sunt importante aceste viziuni despre cataclisme si politica acestea trebuie sa se intample,dar misiunea ta este sa ne spui mai multe despre cele ceresti sa ne bucuri sufletul intru Tatal nostru Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este ! Dar PORUNCA am primit de Sus, ca sa scriu toate cate vad si toate cate aud ! Sigur ca o sa scriu si despre toate APARIŢIILE LUI IISUS HRISTOS si a MAICII SALE! Ma bucur mult ca urmaresti blogul ! Cu drag, Maria

      Ștergere
  2. Udrea trebuie sa plateasca amarnic greseala cu pantofii cu toc.
    De asemenea, este bine ca s-a gasit vinovata pentru toate furturile cu Microsoft/EADS, de acum dosarul s-a inchis, cei care au intocmit contractul si cei care au luat furat din banii publici sunt nevinovati.

    RăspundețiȘtergere