joi, 7 mai 2015

INUNDATII MARI ŞI ÎN SUD -EST !

                                               7 Mai 2015, ora 10,05 dimineaţa !    

                                                             Dragii mei, 

În timp ce scriam la articolul anterior, tot despre Inundaţii , am văzut o camera la sud - est  , în care apa băltea de circa 40 cm !
Din păcate dragii mei, vom auzi si de astfel de INUNDATII mari,care vor afecta locuinţele oamenilor, acolo unde acestea vor avea loc.   
            Lăcomia strică omenia... şi ecologiaYou need flash player 11 or greater..
Unde şi când anume se vor produce acestea INUNDATII GRAVE, eu nu stiu dragilor ;ci vom vedea împreună, din nefericire !
Dacă ne-am shimba cu toţii modul de viaţă, dacă Iubirea faţă de Dumnezeu si faţă de Aproapele ar fi mai puternică, nimic din toate aceste necazuri nu ar mai avea loc.
În Lume ar domni Pacea si linistea sufleteasca, iar oamenii cu adevărat ar trăi ca fratii.
Cum nu se întâmplă aşa, DUMNEZEU ne mai şi ceartă dându-ne câte un CUTREMUR, sau rupe CERURILE si astfel ne inundam, ne mai trimite câte o boala, ne mai ia pe câte cineva drag nouă, şi toate acestea ,ca să ne amintim  că EL este CREATORUL şi STĂPÂNUL nostru, şi că numai Lui si Prea Curatei Fecioarei Maria, trebuie sa ne închinăm.
Dar oare trebuie să asteptăm pedeapsa de la DUMNEZEU, ca să putem crede în EL, că să ne întoarcem la El, ori ca să fim buni cu Aproapele nostru ?
Păcat, ca ne amintim de DUMNEZEU,numai atunci când ne este greu si suntem la ananghie. 
În fiecare clipă, ar trebui ca să aducem multumire Lui Dumnezeu si Maicii Domnului, si pentru cele bune din viaţa noastra, dar si pentru cele mai puţin bune, sau chiar rele din viaţa noastra.
                                                       Cu dragoste, Maria.

2 comentarii:

  1. Nu am stiut unde sa postez, asa ca am sa scriu aici:
    Va multumesc mult pentru filmuletul cu parintele Iona,calugarul.M-a fascinat omul acesta ! A fost ca o ploaie de vara peste sufletul meu uscat si insetat.Minunat!!!
    Sa va rasplateasca Dumnezeu pentru bucuria facuta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar nu contează locul în care ai postat. Ma bucur din tot sufletul că ţi-a fost si-ti este de folos filmuletul cu Părintele Călugar Iona. Dumnezeu si Măicuţa Domnului să-ti dăruiască sănătate si multe bucurii duhovnicesti.Cu drag,Maria.

      Ștergere