sâmbătă, 23 mai 2015

ALINIEREA PLANETELOR ! ATENŢIE ! URMEAZĂ ALINIEREA MAI MULTOR PLANETE !

                                                             23 Mai 2015, ora 16,20 !

                                                  Dragii mei, 

În această după amiază în timp ce scriam la articolul anterior , deşi eram cu ochii pe Monitor, brusc văd în stânga mea, ,spre Apus, văd ceva uimitor de frumos .
Pe un Cer de noapte dragilor, se aliniază într-o clipă mai multe PLANETE.
Arătau precum niste Stele aurii si extrem de stralucitoare, niste Stele mari si rupte ca din Soare.
Asa cum le vedeam eu de jos ,de la distanţă, PLANETELE care s-au aliniat aveau cam 2 metri lungime, de la o asa distanta după cum vedeam eu de pe pământ.Era o linie perfect dreapta, o linie aurie toată, formata din mai multe Planete ce aveau forma rotundă.
Dacă până acum auzeam doar de 2- 3-4 Planete care se aliniau, acum vor fi mult mai multe.
Asa ca in poza de mai jos, numai că toate erau aurii  ca din Soare rupte.
                          planetele
Cerul era aproape negru, iar din curtea mea, văd cum  o mână nevăzută tine furtunul de apă si udă cu el plantele din curtea mea.Asta însemnând (cred eu ) ,o secetă cum nu s-a mai văzut si cum nu s-a mai auzit până acum.
Dragii mei, se spune că atunci când PLANETELE se aliniază ,pe Glob vor urma multe si diverse DEZASTRE.
Despre seceta cumplită care va urma , am scris de asemenea cu ceva timp în urmă.
Pe GLOB multe ŢĂRI vor avea de suferit cumplit, din pricina secetei care ameninţă viaţa de pe Pământ.
 Dragii mei, ce urmează să se întample, vom vedea împreună. Dar indiferent  de ce se va întâmpla,CREDINŢA şi Dragostea faţă de Dumnezeu si faţă de Maica Domnului, Dragostea penru Aproapele nostru , trebuie să dăinuiască şi să rodească numai fapte bune si Milă faţă de cel necăjit şi oropsit.
Asa cum ne dorim ,ca semenii nostri sa se poarte cuviinciosi cu noi, si cu dragoste sufletească ,tot aşa trebuie si noi ca sa ne comportam cu semenii nostri, indiferent de statutul social al fiecaruia. Sa fim întotdeauna un exemplu demn de urmat pentru cei de lângă noi, sau pentru strainul din calea noastra, din viata noastra. Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Maica Domnului .Amin !
                                   Cu dragoste ,Maria.

Iată  si un articol de pe net, referitor la Alinierea  Planetelor:

Alinierea unor planete, între 25 și 29 mai 2015, poate anunța cutremure majore, declară specialistul olandez Frank Hoogervorst. NASA confirmă că alinierea planetelor e urmată de fenomene periculoase

                                                                    Alinierea Planetelor              
Chinezul Frank Hoogervorst a făcut o declarație alarmantă care ne poate îngrijora, dat fiind gravitatea sa. Firește că nu e vorba de o zonă anume a Terrei care ne-ar privi direct. În urma unor calcule care au vizat poziția planetară, cercetătorul a informat că în perioada 25-29 mai 2015, din cauza alinierii unor planete, pe Pământ se vor produce cutremure de magnitudine 9.
El a făcut un studiu pe ultimii 300 de ani, analizând producerea marilor cutremure și alinierea planetelor.
El susține că un mare cutremur se va produce în California, dar și alte zone ale Americii de Nord pot fi afectate, cum ar fi, Canada și statul Oregon.
Începând cu anul 1700 și până în anul 2011 au fost zece cutremure cu magnitudine cuprinse între 8,8 și 9,6 pe scara Richter. Cinci dintre ele au avut o ciclicitate de 252 de ani, iar celelalte cinci s-au produs la 55 de ani diferență unul de altul.
Interesant este faptul că Nostradamus susține într-un catren, faptul că se va produce un cutremur devastator , atunci când, într-o lună de mai, se vor alinia trei planete. În câteva zile, vom avea un spectacol grandios pe cer. Este vorba despre Marte, Venus și Lună care vor forma o conjunctură foarte rară.
Acest fenomen va putea fi observat cu ochiul liber. Evenimentul reînvie predicții sumbre care vin din mitologie. Alinierea celor trei planete este asimilată cu sfârșitul lumii. Aceste fenomene sunt precedate de luna sângerie care este asemuită cu venirea lui Christos pe pământ.
Biblia avertizează că soarele se va preface în întuneric și luna în sânge, înainte de venirea Domnului. O aliniere similară Venus Marte a avut loc în mai 2011, când a avut loc un val de furtuni severe, tornade și inundații puternice, toate în America de Nord. Tornada numită Joplin a făcut ravagii în statul Kansas, distrugând localități întregi și soldându-se cu multe victime. Începând de sâmbătă, astronomii spun că privitorii vor putea să o vadă pe Venus de un alb strălucitor, lângă Marte, captând o strălucire roșie, unite printr-o semilună.
Venus și Marte vor sta aliniate până joi. Specialiștii de la NASA susțin că o astfel de aliniere poate afecta gravitația pământului și că pot urma fenomene periculoase pentru planetă.
În anul 2011, alinierea celor trei planete a fost precedată de marele cutremur produs în Japonia, dar și lunile care au urmat alinierii au fost deosebite, în sensul că seceta a afectat o bună parte din recolta anului, iar numeroase taifunuri s-au produs în zona Pacificului, scrie efemeride.ro.

Un comentariu:

  1. Articolul citat este de un penibil "cutremurator" din punct de vedere astrologic. O insiruire de prostii. O aliniere "adevarata" (un cluster, de fapt), a fost in 1989, anul revolutiilor (mai mult sau mai putin spontane), dar si anul multor schimbari in plan individual.

    RăspundețiȘtergere