duminică, 10 mai 2015

LUMEA SE SCUFUNDA TOT MAI MULT ! LUMINA LUMII S -A STRÂMTORAT !


                                          6 - 7  Mai 2015, ora 1,33 noaptea !

                                                                    Dragii mei, 

În această noapte în timp ce mă rugam,  ochii mi se închid fără voia mea, şi astfel văd în faţa mea O  CRUCE  SFÂNTĂ  mare pe un vârf de munte.
Pe această Sfântă Cruce dragilor, era rastignit Mântuitorul în carne si oase. Acest vârf de munte, era verde; putea  fi iarba mare sau chiar grâu verde.
Mai la distanţă văd copii şi femei care priveau cu durere la Domnul  si Mântuitorul nostru Iisus  Hristos, care avea legat de mijloc, o pânză bleu, precum seninul cerului.
Părul inelat si castaniu, ochii albastri de seninul Cerului , şi chipul însângerat si suferind ,Mântuitorul avea capul spre partea dreaptă lăsat.
                    Iisus Hristos
De-a stânga şi de-a dreapta Lui  Iisus  Hristos, stăteau în mod nevăzut de oamenii de acolo, Doi Îngeri cu părul ondulat si blonduţ, şi care aveau Aripi mari si transparente.
Aud dragii mei glas care strigă, care imploră aşa pe Iisus Hristos :    
         "Cel ce aduci Mila în toată durerea !
     Lumina ! Lumina Lumii s-a strâmtorat !"

În această clipă dragii mei, văd cu ochii închişi fiind,văd O Inimă mare de Lumină albă stralucitoare, Inimă care era în mijlocul unui pătrat mare de Lumină.
Doar cateva secunde a durat totul, căci O văd pe Măicuţa Domnului cu Pruncuţul Iisus pe braţul stâng, iar pe umărul drept al  PREA  CURATEI  FECIOARA  MARIA, era o cifră aurie, ruptă ca din Soare, care pulsa ca o inimă.
Această Cifră era :

                                            3       .
Cifra  3 pulsa ca o inima pe umarul drept al Maicii Domnului ! 
                        Maica Domnului Povatuitoarea (pomenită pe 21 ianuarie)
Dragii mei, prin Nasterea Fiului Lui Dumnezeu, Prea  Curata Fecioara Maria a întruchipat  SFÂNTA  TREIME ! 
Să nu ne lăsăm pradă ispitei diavolului, care caută cu insistenţă ca să ne scufunde în întunericul cel mai dedesubt.
Ci să ne rugăm şi noi Prea Sfintei Treimi si Maicii Luminii, dăruindu-I inima si sufletul nostru, ca sa le curateasca si sa le mantuiasca, acum si pururea şi-n vecii vecilor ,AMIN !
                                           Cu dragoste, Maria. 
 
                     

Un comentariu:

  1. Nu-i nimic dacă nu-mi răspunzi, mereu te știu ocupată cu câte ceva, dat eu te iubesc oricum. Fiecare avem un dar un har in noi, un har de la Dumnezeu dobândit prin credința, tu ai darul proorociri al înainte vederii, eu n-am nici un dar fiindcă sunt păcătoasă. Se zice ce este proorocit de sus (sau mai este o vorba, ce îți este scris in frunte ți-e pus) trebuie sa se îndeplinească si nu trebuie sa dai de la înscrieturile tale înapoi, fiindcă ele sunt făcute pt noi oamenii ca se ne întoarcem la credința.
    Asa cum Isaia a proorocit nașterea lui Iisus, tu esti ceea care va prooroci cea de-a doua venire lui Iisus, si Zaharia 12:10 şi Apocalipsa 1:7 care descrie cea de-a doua venire, arată că trupul lui Iisus poartă urmele străpungerii pe cruce. Zaharia 14:4 arată că locul celei de-a doua veniri este Muntele Măslinilor. Tu zici că va veni in România, nu este exclus, fiindcă suntem un popor dreptcredincios prin rugăciunile sfinților părinți, si tot prin credința Dumnezeu poate schimba cursul evenimentelor.
    Oricum Antihristul este instalat in lume si se crede Mesia, dar înaintea lui se va împo­trivi doi Prooroci din Vechiul Testament și știi tu despre care este vorba. Chiar acei doi Prooroci care prin voia lui Dumnezeu negustând moar­tea, au fost luaţi la Cer până la o vreme și vor veni pe pământ înainte de sfârşitul lumii pentru a-şi împlini lucrarea şi a suferi moartea. Numele acestor Sfinţi Prooroci sunt Enoh şi Ilie. Domnul îi va trimite în Ieru­salim pentru a le da oamenilor din acele zile de pe urmă un ultim şi minunat avertisment împotriva înşelării care îi împresoară. Ei vor osândi fără oprelişte toată înşelarea lui Antihrist vreme de trei ani şi jumătate, cât va dura cea de-a doua perioadă a lui (Antihrist) în care se va pregăti să pună mâna pe puterea mondială. Ilie va veni dimpreună cu Enoh înainte de a Doua Venire a lui Hristos, pentru a osândi nelegiu­irea cea fără de margini a lui Antihrist şi a însufleţi evla­via credincioşilor. Bun până aici, acești doi prooroci vor predica in Ierusalim, poporul iubit si ales de Dumnezeu. Acum vin si eu cu completarea dacă o fi sau nu o fi asa, va rog frumos sa ma corectați, dupa mine si gândirea mea as zice ca tot de la duhul sfânt, fiindcă numai EL este care mă luminează, aș zice că pt fiecare țara avem câte un Prooroc. Un lucru mă mai pune pe gânduri, Dumnezeu de sus să mă lumineze, zici că se va naște Prunca Șapte care va pregătire calea Domnului Iisus Hristos, și cred și încă odată cred că fiecare țara are o Pruncă născuta sau care se va naște cât de curând și va pregăti calea Mântuitorului. Chiar dacă vei publica sa nu comentariu, Pace vouă oameni dragi!!! Să nu vă lăsaţi clătinaţi aşa de repede în mintea voastră şi să nu vă tulburaţi de vreun duh, nici de vreo vorbă, nici de vreo epistolă, ca venind de la noi, ca şi cum ziua Domnului ar fi şi venit chiar. Sa nu va clintiti degraba cu mintea, nici sa va spaimantati - nici de vreun duh, nici de vreun cuvant, nici de vreo scrisoare ca pornita de la noi, cum ca ziua Domnului a si sosit. Nimeni să nu vă amăgească în vreun chip; căci nu va veni înainte ca să fi venit lepădarea de credinţă şi de a se descoperi omul fărădelegii, fiul pierzării, potrivnicul care se înalţă mai presus de tot ce se numeşte "Dumnezeu" sau de ce este vrednic de închinare. Aşa că se va aşeza în Templul lui Dumnezeu, dându-se drept Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere